Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Οι διερευνητικές συζητήσεις των υποψηφίων

Πέρασε και το Πάσχα και νάμαστε πάλι μόνοι περιμένοντας όλοι τον χάρτη του «Καλλικράτη»
Ευτυχώς Μεγάλη Παρασκευή μας θυμήθηκε ο βιολογικός της ψαραγοράς αλλά τον προλάβαμε νωρίς. Το Μεγάλο Σάββατο τα αυτοκίνητα μας έπνιξαν στην κυριολεξία. Η Σπ. Ρόδη κλειστή, ενώ συνήθως την αφήνουν ανοικτή, η παραλία στένεψε ήταν λογικό να πνιγούν οι στενοί δρόμοι της πόλης μας.
Ας τα αφήσουμε αυτά για τον επόμενο δήμαρχο και ας προχωρήσουμε να δούμε τι θα συζητηθεί στα καφενεία τις επόμενες μέρες.
Θα κατέβει ο γιατρός ή όχι; Με τον Σκλάβαινα ή όχι;
Στα ερωτήματα αυτά προστέθηκε και τούτο: Ο Σακκιώτης θα πάει με τον Κουκούλη; Ξέρεις ο Σακκιώτης συναντήθηκε με τον Κουκούλη και τα βρήκανε;
Θα σας πούμε λοιπόν τι γνωρίζουμε. Από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ ο Σάκης Σακκιώτης είναι ο μόνος σίγουρος υποψήφιος σήμερα. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες μήπως δεχθεί την υποψηφιότητα η τέως Νομάρχης κ. Μάρθα Σημαντώνη ή ο γιατρός του Τζάνειου Νοσοκομείου κ. Δ. Λορέντζος. Σε περίπτωση που οι προσπάθειες επιτευχθούν με επιτυχία τότε θα αλλάξει όλο το πολιτικό σκηνικό που ξέρουμε.
Ο Κουκούλης συναντήθηκε με τον Σακκιώτη, του ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του και του ζήτησε συνεργασία, πράγμα που αρνήθηκε ο κ. Σακκιώτης. Τέτοιες επαφές – συναντήσεις έχουν γίνει και με άλλους στα πλαίσια των διερευνητικών συζητήσεων τόσο για την πρώτη Κυριακή των εκλογών όσο και για την δεύτερη Κυριακή που θα αναδείξει και τον νικητή των εκλογών.
Ο Μούρτζης έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του στην διεκδίκηση του Δήμου. Ηδη ο Φίλιππος Τζίτζης ανεξαρτοποιήθηκε, μια κίνηση που δείχνει ότι ο Φίλιππος διαφωνεί με την κάθοδο του Μούρτζη. Γενικότερα το όνομα Μούρτζης δεν τραβάει όσο το όνομα Γιατρός.
Ο Γιατρός λοιπόν, ο Γρηγορόπουλος θα είναι υποψήφιος μέχρι τέλους ή όχι; Κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι, πέστε το διαίσθηση. Πάντως αν γινόντουσαν σήμερα οι εκλογές θα ήταν στην δεύτερη Κυριακή μαζί με τον Σακκιώτη.
Ο Κουκούλης για μένα έχασε το τραίνο. Τρέχει μήπως βρει αξιόλογους υποψηφίους για συνδυασμό νίκης αλλά τίποτα. Αλλωστε ο κόσμος τον έχει αρνηθεί, στράφηκε μπροστά και δεν γυρίζει πίσω με ότι και να κάνει από δω και πέρα ο Κουκούλης. Να μη ξεχνάμε ότι όλα τα έργα είναι βεβιασμένα και δεν ανταποκρίνονται στην εξυπηρέτηση του κόσμου.
Σύντομα όμως θα τα ξαναπούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: