Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

2 χρόνια λειτουργίας....

  Συμπληρώνουμε σήμερα δύο χρόνια λειτουργίας. Κατά συνέπεια λοιπον νομίζω ότι δικαιούμαστε να πούμε κάποια πράγματα για την λειτουργία του blog. Ο χρόνος που πέρασε ήταν όντως δύσκολος. Γιατί  ήταν ο πρώτος χρόνος λειτουργίας της διοίκησης Σακκιώτη την οποία είχαμε στηρίξει και έπρεπε να δούμε πως θα τα πήγαινε. Απο την άλλη είχαμε την  λυσσαλέα αντίδραση των κουκουλικών οι οποίοι για κάποιο λόγο που εμείς ποτέ δεν καταλάβαμε  μας έκαναν να νοιώσουμε ότι εμείς ρίξαμε τον Κουκούλη. Το έχουμε ξαναπεί και άλλες φορές ότι ο Κουκούλης πήγε εκεί που πήγε λόγω της δικής του πολιτικής. Μακάρι να είχαμε τόση δύναμη να ανεβοκατεβάζουμε δημάρχους  όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.
  Σε  ότι αφορά τον Σακκιώτη τώρα. Είναι προφανές ότι θα μπορούσαμε να έχουμε εξαργυρώσει την υποστήριξη μας  παίρνοντας   θέσεις και πόστα. Ομως εκείνο που θέλαμε να διαπιστώσουμε πριν απο όλα ήταν αν η διοίκηση θα ακολουθούσε τα υπεσχημένα. Γιατί θέλαμε να  έχουμε την συνείδηση μας καθαρή και κυρίως το στόμα μας ανοιχτό αν υπήρχαν παρατυπίες. Γι αυτό και τώρα δεν διστάζουμε να καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα και να  βλέπουμε με καθαρό μάτι ότι  η διοίκηση δεν τραβάει. Μπορείτε να μας καταλογίσετε οτιδήποτε όμως ψέματα δεν είπαμε ποτέ, δεν σπηλώσαμε κανέναν προσωπικά  και κάναμε την κριτική μας όπως εμείς την καταλαβαίναμε.Είναι φυσικό να έχουμε διαφορές , είναι κάτι απολύτως δεκτό. Εκείνο που νομίζουμε δε έιναι ότι τον τελευταίο και εσείς προς τιμήν σας, περιορίσατε τις άσχημες παρεμβάσεις  τιμώντας ουσιαστικά τον εαυτό σας.
   Την επισκεψιμότητα την έχουμε ανοικτή στον πάτο της σελίδας για να είναι προσβάσιμη σε όλους.
Πέρυσι τέτοια ημέρα σας μιλάγαμε για 56.000 χτυπήματα. Φέτος την ίδια μέρα τα χτυπήματα πλησιάζουν τις 126.000.  Η αύξηση της επισκεψιμότητας είναι περίπου 25%. Είναι εξαιρετικό νούμερο αν σκεφτείτε ότι έχουμε αποφύγει τις εξαλλοσύνες και κυρίως  ότι όπως όλοι διαπιστώνετε το τελευταίο διάστημα έχουμε αραιώσει χρονικά την αρθρογραφία , λόγω κυρίως της απραξίας της δημοτικής αρχής που δεν παράγει νέα  και η οποία ομφαλοσκοπεί με τα δικά της εσωτερικά προβλήματα.  
   Εμείς λοιπον σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και αν και οι Σακκιωτικοί τα βάλουν μαζί μας , μετά τους κουκουλικούς τιμή μας και καμάρι μας. Αυτό δείχνει ότι κάνουμε καλά την δουλειά μας και ότι δεν έχουμε καμία εξάρτηση.

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο που αποδεικνύει ο "Άκοπος" είναι το ότι πολιτεύεται. Μας λέει ότι μπορούσε να πάρει θέσεις και αξιώματα, αλλά δεν θέλησε να τα πάρει εξ αρχής, ήθελε πρώτα να βεβαιωθεί ότι ο Σακκιώτης θα ήταν συνεπής! Ή θολώνει τα νερά (εγώ ο ανώνυμος είχα τα αξιώματα στο τσεπάκι μου αλλά έχω και αρχές) ή θα τα έπαιρνε αργότερα, καθόσον θα μπορούσε να παραμερίσει άλλους, που φυσικά θα συνωστίζονταν όταν τα πράγματα θα πήγαιναν καλά και δεν θα ψάχνανε βέβαια να βρούν αντιδήμαρχο, όπως έγινε μόλις τα πράγματα άρχισαν να μην πάνε καλά.
Ή επομένως παραληρεί ο Άκοπος ή μας λέει ιστορίες για αγρίους μήπως και δεν καταλάβουν ποιός/οί είναι.
Επαναλαμβάνει ο Άκοπος την ιστορία για τη "λυσσαλέα αντίδραση". Λυσσαλέα ήταν η δική του στάση και πριν και μετά τις εκλογές. Κανείς δεν του είπε "έριξες τον Κουκούλη", αυτό το φαντάστηκε ο ίδιος λόγω της μεγαλομανίας του. Του καταλόγισαν λάσπη, συκοφαντία και έσχατη μεροληψία. Συνετέλεσε κι' αυτός, αυτό του είπαν.
Κάτι για την "επισκεψιμότητα". Δεν σημαίνει απολύτως τίποτε! Μπαίνει ο άλλος από περιέργεια, βλέπει αηδίες και βγαίνει. Σημαίνει αυτό τίποτε; Σημαίνει κάτι για την αξιοπιστία του blog; Αν είναι έτσι, τότε ο Αιακός θα ήταν ο ορισμός της αξιοπιστίας.
Συνέχισε λοιπόν ακάθεκτος Άκοπε και άσε τον κόσμο να διασκεδάζει γράφοντας (στην προηγούμενη ανάρτηση)
"ένα σχόλιο την ημέρα, τον Άκοπο τον κάνει πέρα".

Ανώνυμος είπε...

"Είναι προφανές ότι θα μπορούσαμε να έχουμε εξαργυρώσει την υποστήριξη μας παίρνοντας θέσεις και πόστα":

Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι. Απο τον αρχιτρακαδορο και βασιλια της αγνωμοσυνης Σακη δεν θαπαιρνες τιποτα ετσι κι αλλιώς

Ανώνυμος είπε...

Ο πεινασμενος(Ακοπος)καρβελια ( αναθεσεις )ονειρευοτανε. την προεκλογικη λασπολογια και συκοφαντια για τους αντιπαλους οι Διοικουντες την αγαπησαν , τον συκοφαντη μετα τις εκλογες ουδης , τα ιδια και χειροτερα επαθε ο Αιακος.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Άκοπος να τοποθετηθεί για τα τεκταινόμενα και τους χειρισμούς του Προέδρου του ΔΣ κ.Πετρίτη σχετικά με την οικονομική ενίσχυση απο την ΔΕΗ προς την Αίγινα για την τουριστική της προβολή;
Είναι νομίζω κάτι για το οποίο όλα τα μέσα επικοινωνίας της Αίγινας έχουν ήδη τοποθετηθεί και αναμένουμε με ενδιαφέρον και την δική του άποψη, ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 7.01 ΜΙΜΟΣ
ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΙς ΑΙΜΟΡΟΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ζήσε το Κέφι του

Ανώνυμος είπε...

η τουριστικη προβολη της αιγινας μηπως επιτυχανεται με τις ορδες μηχανακιων που αλωνιζουν χωρις εξατμισεις το κεντρο της πολης?

υγ.τα πιο πολλα χωρις αριθμους κυκλοφοριας.

Ανώνυμος είπε...

οχι οχι, με τα τσιριχτα απο τα ηχεια "εορταστικα ασματα "(ολοι οι επισκεπτες μουρμουριζαν"τι αισχος ειναι αυτο";)ακομα, με τους σωρους απο κλαδεματα μπαζα και σκουπιδια γυρω απο τους καδους.επισης σημαντικη συμβολη στο..rebranding ειναι και το πλουσιο σε αλατα και λοιπα στοιχεια "ποσιμο και υγιεινο νερο".

Ανώνυμος είπε...

Οι Σακκιωτικοί δεν θα τα βάλουν μαζί σου Άκοπε, να είσαι σίγουρος. Κάτι σου χρωστούν, άβαλες καλά το χεράκι σου στις εκλογές. Τώρα, αν έχεις πίκρα, πάλι καλύτερα ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΕΊΧΕς ΤΟΥς ΜΙΣΗΤΟΎς κΟΥΚΟΥΛΙΚΟΎς ΠΟΥ ΣΕ ΣΝΌΜΠΑΡΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

1:15 Ωραιος εισαι. Δινεις μια τελειως καινουργια διασταση στον ορισμο της αχαριστιας.
Στηνουμε μαγαζακι, τρωμε-πινουμε δυο-τρεις, δεν δινουμε λογαριασμο σε κανενα, αλλα ειμαστε ωραιοι και δεν κραταμε κακια σε αυτους που μας πηραν χαμπαρι..

Μωραίνει Κύριος..

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΚΚΙΩΤΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΣΑΓΡΟ, ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝ ΤΑ ΕΠΙΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑΝ. ΖΗΤΩ Η ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ αυτή η συνέντευξη τύπου πότε θα γίνει?να τη συνδιάσουμε με την ανάληψη ευθύνης και τις απαντήσεις που οφείλει ο ποιότητας ζωής..εκκρεμούν πολλά ερωτηματικά!

Ανώνυμος είπε...

kai xafnika oi koykoylikoi anakalycan ton FG. ti etoimazoyn pali?
Μια τέτοια πρωτοβουλία, την οποία ως και ο Δήμαρχος Σάκης Σακκιώτης επικρότησε, δείχνει επιτέλους πώς πρέπει να ενεργήσει ο Δήμος, προκειμένου να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον σημαντικό αυτό πολιτισμικό και εκπαιδευτικό θεσμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Φίλιππο Τζίτζη! Ο λόγος τώρα στον Δήμαρχο…

Ανώνυμος είπε...

Φίτζη πάλι αυτοσυγχαίρεσαι, χαλάρωσε ΔΕΝ πρόκειται να γίνεις ΠΟΤΕ δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσύ την εκλογή την έχεις στο τσεπάκι....

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω όλοι να καταλάβατε ποιοί ήσανε οι δύο τελευτέοι...

Ανώνυμος είπε...

Ναι οι δύο Αντιδήμαρχοι που ο ένας παρακολουθεί τον άλλο και οι δύο επίδοξοι Δήμαρχοι...Ένας, ένας παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Ποιός από τους δύο θα αποπεμφθεί λόγω μνημονίου?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ, Ο ΕΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ NΔ-ΔΗΣΥ-ΠΑΣΟΚ,ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΕΡΟΥΔΗ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

4:16 κάνης λαθάκια, ο "κολοτούμπας" όπως των αποκαλείς αντιδήμαρχος είναι τετραπέρατος και καλά δασκαλεμένος απο το γεροΤζίτζη, θα τον δεις να παζαρεύη με τον Καμμένο και τη Κατσέλη για να παρει αντιμνημονιακό χρίσμα. Θυμήσου το και θα πετάξει το κουμπάρο του Καλό που κατεβαίνει με τη Μπακογιάννη.

Ανώνυμος είπε...

2:08 μ.μ να ξέρεις ότι ο μόνος σίγουρος που δεν πρόκειται να φύγει λόγω μνημονίου από Αντιδήμαρχος είναι ο Φίλιππος ο Τζίτζης. Και να ξέρεις ότι η επόμενη θέση του θα είναι αυτή του Δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο Φίτζη έκανες μόνο 5 ώρες να απαντήσεις στον 2:08. Είσαι μυαλό!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχετε, στην κούφια αντιπαράθεση σας. Μιλάτε ως βροντόσαυροι των σάπιων κομμάτων και "λογικής" της νοσηρής μεταπολίτευσης. Και ένα ερώτημα στον greeklish, όταν το ΠΑΣΟΚ θα κάνει συγκυβέρνηση με τη ΝΔουλα, θα βρίζεις τον άσπονδο φίλο σου τον Αποστολίδη, ή θα του στέλνεις φιλάκια ; Να σας δω να περπατάτε χεράκι χεράκι στην παραλία και τι στον κόσμο. Κούφιοι και πιονάκια είσαστε ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχετε, στην κούφια αντιπαράθεση σας. Μιλάτε ως βροντόσαυροι των σάπιων κομμάτων και "λογικής" της νοσηρής μεταπολίτευσης. Και ένα ερώτημα στον greeklish, όταν το ΠΑΣΟΚ θα κάνει συγκυβέρνηση με τη ΝΔουλα, θα βρίζεις τον άσπονδο φίλο σου τον Αποστολίδη, ή θα του στέλνεις φιλάκια ; Να σας δω να περπατάτε χεράκι χεράκι στην παραλία και τι στον κόσμο. Κούφιοι και πιονάκια είσαστε ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να γίνει ο γάμος, βάζω υποψηφιότητα για κουμπάρα!

Ανώνυμος είπε...

Agapoula 8:26 eisai mpaglamas kai apu8menos mal..kas. To PASOK EINAI PANTOY EINAI KINHMA LAOY, EINAI EDW ENWMENO DYNATO. DYNAMH ALLAGHS KAI ANANEWSHS kai 8a 3anakerdisei tis ekloges. Esu me kati de3iofasisosixamata sa to ar..di ton Apostolidh na pate na .. na ..

Ανώνυμος είπε...

με ερεθίζει το βρίσιμο!

Η κουμπάρα σου

Ανώνυμος είπε...

8a fas kala ..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ 700000. ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ!!!!!!! Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΠΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΦΙΤΖΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ, ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΤΖΗΣ ΟΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ. Ο ΣΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ. Ο ΠΤΕΡΟΥΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΦΑΓΕΙΟ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΔΗΘΕΝΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππας Τζίτζης Δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι από τους υπάρχοντες είναι ο μόνος που αξίζει και θα είναι ένα λάθος του Σακκιώτη άν τον αντικαταστήσει λόγω μνημονίου.

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι πεις Φίλιππά μου!

Ο Σάκης σου

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΕΠΑΙΝΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΕΣΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΟΜΟΡΦΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω και λυπάμαι που μερικοί συμπολίτες μου καταφέρονται εναντίον του Φίλιππα Τζίτζη και ερωτώ στο αντικείμενο που του έχει εμπιστευθεί ο Δήμαρχος το φέρνει σε πέρας? κατά την ταπεινή μου γνώμη εκτελεί τα καθήκοντά του με επιτυχία. Επίσης δεν έχω δεί μέχρι σήμερα (γιατί είμαι αιμοδότης) Αντιδήμαρχο να είναι ΣΥΝΕΧΩΣ στον χώρο που γίνεται η αιμοδοσία και να ευχαριστεί τους αιμοδότες, για την συμμετοχή τους. Για να καρπώνεσθε εσείς οι φιλοκατήγοροι και αχάριστοι τα οφέλη της αιμοδοσίας. D.T

Ανώνυμος είπε...

D.T. σα να λέμε Doctor TZITZHΣ ξεπέζεψε Δόκτορα Τζίτζη, φερέφωνο, κωλοτούμπας και Ιζνογκούντ είσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΩΝΩ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΦΥΗ ΗΛΙΘΙΟ, ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GREEKLISH. ΙΣΩΣ ΚΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Η ΑΙΓΙΝΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Tζίτζης έχει μαζί του επίλεκτους βλαμμένους όπως τον πρόεδρο Αποσπόρη... Στελάκι πες αλεύρι ο Αμάφης σε γυρεύει...και άλλες μορφές.

Ανώνυμος είπε...

petraki ta 70 poios ta tsepwse agori mou? giati de milas???

Ανώνυμος είπε...

Φιρί -φιρί το πάτε να μείνω με τα στέφανα στο χέρι!

Η κουμπάρα

Ανώνυμος είπε...

Άκοπε στο ξανάπανε: "Ένα σχόλιο την ημέρα, τον Άκοπο τον κάνει πέρα".
Να μην αφήσουμε λοιπόν τη μέρα (4/3/2012) χωρίς σχόλιο. Το σχόλιο είναι ότι τις δύο προηγούμενες μέρες οι σχολιαστές είναι ή αναφέρονται στον Πετράκη και τους λοιπούς δελφίνους. Άντε και εις ανώτερα Άκοπε!!!

Ανώνυμος είπε...

O ΦιΤΖΙ είναι ο μόνος άξιος στους όλους μαζί...
άντε παραιτήσου Σάκη να αναλάβει ο μοναδικός που πονάει την Αίγινα και τους Αιγινήτες!
τι απειλείς και δεν το κάνεις! δεν είναι οι σύμβουλοι σου ρομπότ<<!
δεν μπορεί να κάνεις ότι θέλεις εσύ και ο Πετράκης και να γράφεις τους άλλους στα παλιά σου παπούτσια!
άντε παραιτήσου να τελειώνουμε ήρθε η ώρα του Φίλιππα !

Ανώνυμος είπε...

Ο Σακκιώτης θα έχει την τύχη του αρχηγού του, δηλαδή αφού διάλυσε ότι είχαν κάνει η προηγούμενη, επιβάλλει χαράτσια στους ήδη εξαθλιωμένους Αιγινήτες (λέγοντας ότι κάνει κοινωνική πολιτική) αλλά στο τέλος θα αποπεμφθεί από αυτούς που τον στήριξαν ως ανίκανος, ανάλγητος και επικίνδυνος.