Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Δύσκολοι καιροί...

  Την περασμένη εβδομάδα μας την έπεσαν οι δικηγόροι του Θεοφίλου και πήραν χρήματα απο τα ταμεία του δήμου για οφειλές . Ευτυχώς ήταν λίγα, Δεν ήταν όμως καθόλου λίγη η απόφαση που ήρθε απο την εταιρεία αποκομιδής σκουπιδιών η οποία θα δεσμεύει πλέον κάθε μήνα απο τα τέλη που αποδίδει η ΔΕΗ στον Δήμο 65.000 ευρώ. Ο Θεοφίλου επίσης που αποδεικνύεται πολύ δρατήριος δέσμευσε και τον λογαριασμό στην Εμπορική. Ο αντιδήμαρχος των οικονομικών δήλωσε στην δημαρχιακή ενόψει της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού που θα έρθει οσονούπω στο δημοτικό συμβούλιο ότι υστερούμε σημαντικά στην είσπραξη εσόδων της ύδρευσης. Βέβαια να πάει κατά Λιβάδι μεριά όπου κάποιοι που χρωστούν τα μαλλιοκέφαλα τους ποτίζουν κάθε μέρα δεν το σκέφτεται κάν. Σε κανένα φουκαρά μπορεί να την πέσει.  Η αλήθεια είναι πως δεν θέλουμε να είμαστε μάντεις κακών. Ομως εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε μέχρι τον Δεκέμβρη την βγάζουμε δεν την βγάζουμε. Μετά ποιός ξέρει...
  Ομως έχουμε μεγάλη επιτυχία στους αντιδημάρχους.Ο ένας πίνει άνετος και ωραίος τον καφέ του στην παραλία όλο το πρωϊνό και ο άλλος τριγυρνάει και διαδίδει ότι ξέρει ότι οι μεταφορείς  κάνουνε μαΙμουδιές με το νερό. Προφανώς κανένας δεν του έχει πεί ότι αν διαθέτει τέτοια στοιχεία και δεν τα καταθέτει στον εισαγγελέα είναι το ίδιο υπεύθυνος με αυτούς που κατηγορεί. Ασε που μπορεί να το ακούσουν και οι ίδιοι και να έχει τρεχάματα. Δεν πάει καλύτερα να δεί τι συμβαίνει με τους σωλήνες που μπάζουν απο παντού και χάνουμε το πολύτιμο νεράκι που τρέχει άσκοπα στους δρόμους;  

88 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς μιλάς για τον Μπέση που προτιμά 9.30 η ώρα να πίνει τον καφέ του στην παραλία παρά χαράματα με τους εργάτες καθαριότητας. Ο άλλος αντιδήμαρχος είναο ο Αγής που διαδίδει ότι του κλέβουν 600.000 κυβικά!!! αντί να πάει να βάλει 5 βάνες με μετρητές να δει προς τα που κυλάει η διαροή. Για τον τρίτο δεν έγραψες τίποτα αλλά αυτός την έχει βρει με το facebook
GK

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως βρε παιδια που δεν ξαναβγηκαν οι μορφωμενοι!!σακης και σκ..α στα μουτρα μας!που θελαμε καθαριοτητα και νερο!ευτυχως που πηγαν στα σπιτια τους,οχι οχι τους στειλαμε εμεις οι γενητες οι μαγκες ηθελα να πω.

Ανώνυμος είπε...

Στη γκλίτσα του τσοπάνη ξύνεσαι.γιατί θέλεις να σου γράφουν για την ανικανότητα των παραμορφωμένων.Μια ερώτηση πάντα θέτουμε, η οποία απάντηση, δεν έχει πάρει μέχρι τώρα.Ας την ξανακάνουμε:Στην τετραετία των ικανότατων παντογνωστών.ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ. .Περιμένουμε απάντηση όχι κραυγές και αλαλαγμούς, από τους Ταλιμπάν της παράταξης, ως συνήθως..

Ανώνυμος είπε...

Αλλαξαν τους μετρητές γιατί ο μπάρμπαΝικος πίστευε ότι η απώλεια είναι απο αυτούς.
Εγώ πιστεύω ότι δεν θελουν να βρουν την απώλεια γιατί τους βολεύει.
Παράδειγμα: Αν βάλουν έναν μετρητή στον αγωγό που πάει στο Λειβάδι θα μπορούν να εντοπίσουν την απώλεια στην περιοχή αυτή. Το ίδιο και στις υπόλοιπες περιοχές. Κάποια στιγμή θα έβρισκαν την απώλεια αν τελικά υπάρχει στο δίκτυο.
Για φανταστείτε όμως τι θα γινόταν αν διαπίστωναν ότι η απώλεια του δικτύου δεν υπερβαίνει το 10%. Καταλαβαίνετε τι θα γινόταν!!!!!
Σκεπτόμενος πολίτης

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΚΟΠΟ:ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ?

Ο ΑΛΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η απώλεια μειώθηκε 10% επί Πτερούδη και αυξήθηκε πάλι επί Σακκιώτη; Μήπως επιστρατεύτηκαν οι Ταλιμπάν και φοβήθηκαν οι "κλέφτες";

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι όνειρα ή μάλλον ψέματα θερινής νυκτός.Ποτέ η απώλεια δεν μειώθηκε.Εάν είχε μειωθεί στο ελάχιστο,οι πεφωτισμένοι θα είχαν κάνει δεξίωση στο ΝΟΑ (μόνο εκεί μπορούν και «εκφράζονται») για να γιορτάσουν το γεγονός.

Ανώνυμος είπε...

οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.θα θελες πολυ να εστεκε οποιαδηποτε συγκριση με τους προηγουμενους.τα γεγονοτα και η εικονα της Αιγινας λενε ολη την αληθεια.τα γεγονοτα φιλε μου.τα γεγονοτα...

Ανώνυμος είπε...

Τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος φίλτατε.
Τα περί αλεπούς και κρεμασταριών .είναι προς παρηγοριά.
Ξεπερασμένο όμως.
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως φιλτατε ΝΜΣΣ και το αποτελεσμα (μεχρι σημερα) του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ειναι εφιαλτικο για την Αιγινα
ΣΣΜΝ

Ανώνυμος είπε...

απωλεια:2010 42%.2011 45,5%.2012?

ο αλλος

Ανώνυμος είπε...

4 Aυγουστου,6,41
αυτο που ξερω ειναι οτι εγιναν ολες οι απαραιτητες ενεργειες να ειμαστε καθαροι και με επαρκεια καλης ποιοτητας νερου.εκ του αποτελεσματος που λες και συ παρα κατω.οσο για την απωλεια αν μη τι αλλο εγιναν προσπαθειες ελεγχου του φαινομενου με τους μετρητες.εκ του αποτελεσματος βεβαιως βεβαιως.και αν εμεις οι μαγκες οι γενητες δεν τους "στελναμε "στο σπιτι τους μπορει και να βλεπαμε και περαιτερω αποτελεσματα.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να τοποθετήσεις μετρητή σε κάθε κεντρικό αγωγό,αλλάζεις τους οικιακούς μετρητάς.Και χαζό και «ύποπτο» συνάμα.Εκ΄του αποτελέσματος βεβαίως βεβαίως.Και μετά σας φταίνε οι μάγκες οι γενήτες που σας έστειλαν στα αζήτητα;
Βρε κάτι ξεφτέρια που μας προέκυψαν.Να μας ξανάρθετε,να μας ξανάρθετε.Να μην χανόμαστε.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Mια ζωή οι Γενηταράδες δυοίν κακοίν προκειμένοιν, το μη χείρον βέλτιστον.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε, τους Ταλιμπάν τύπου ΝΜΣΣ δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις, αφού λένε το ένα ψέμα πίσω από το άλλο, π.χ. ότι η απώλειες δεν μειώθηκαν. Είναι σα να προσπαθείς να πείσεις τον άρρωστο ότι ο παοκ (π.χ.) δεν είναι η καλύτερη ομάδα.
Το μόνο που σηκώνει είναι φτύσιμο ή να τους πάρεις στην πλάκα. Π.χ. να τους λές ότι μόνο εσύ ξέρεις αγά μου, βάλε και "θα σου τον ρίξουμε όλοι". Άντε φωστήρα ΝΜΣΣ, ετομάσου!

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.Χιλιοειπομένο και αυτό.Ομως η επίθεση γίνεται με κομψό και έξυπνο τρόπο.Στην περίπτωση σου βεβαίως βεβαίως λείπουν όλα αυτά και προσπαθείς με πεζοδρομιακού τύπου εκφράσεις να μας πείσεις γα ποιο πράγμα; Για τα αυτονόητα που δεν κάνατε όταν ήσασταν εξουσία;Ασε λοιπόν τα φτυσίματα και τα ριξίματα γιατί απλά δεν έχεις τα προσόντα να τα κάνεις αυτά.Το ποιο απλό και εύκολο που πρέπει να κάνεις είναι μια αυτοκριτική,αλλα και αυτό θέλει μαγκιά την οποία δεν διαθέτης.Αυτά….
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγια του Κουκούλη τι κάνατε για να λύσετε το προβλημα του νερού. Ακυρώσατε τη μελέτη Μούρτζη και χαράξατε νέα. Γιατί; Δεν σας άρεσε η μελέτη με ΣΔΙΤ του Μούρτζη; Πέρασαν 4 και 2 σύνολο 6 χρόνια με μια μελέτη. Μας κοροϊδεύετε; Γιατί δεν πήρατε μια υδροφόρα; Γιατί δεν κάνατε μια αφαλάτωση π.χ. στην Αγία Μαρίνα; Τέλος γιατί χάνετε το μισό νερό που αγοράζουμε. Είναι όλα αυτά ένα μεγάλο "γιατί" που μέχρι σήμερα απαντήσεις δεν έχουν δοθεί. Είναι ερωτήματα που θα κυριαρχήσουν στην επόμενη προεκλογική περίοδο.
Βιργινία

Ανώνυμος είπε...

Hρεμησε κα/κε Βιργινια ο κ. Κατσικαρης μας ενημερώνει ότι Ξεκινούν τα χερσαία έργα ύδρευσης …… αλήθεια τίνος εκ των κ Γκοτση /Μουρτζη/Σακιωτη ήταν η συλληψη η Μελετη και ωριμανση αυτου του σημαντικου εργου για την υδρευση της Αιγινας ?? μας φρεσκαρετε την μνημη παρακαλω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει καμμία σημασία για μας τους Αιγινήτες κύριε (α) 4:13 μ.μ ποιανού Δημάρχου ήταν η ιδέα των χερσαίων έργων που αφορούν στην υδροδότηση της Αίγινας. Σημασία έχει ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος - ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κατσικάρης - ο οποίος εξασφάλισε την χρηματοδότηση του έργου πνοής για την Αίγινα και ήδη το ανέθεσε. Ακολουθεί άμεσα και η σύνδεση με τον υποθαλάσσιο αγωγό.

Ανώνυμος είπε...

Γα τον Αντιπεριφερειάρχη, άσε δεν κάνει να μιλήσω τώρα. Πηγαίνετε και ρωτήστε τον Πειραιά.
Τα χερσαία έργα ύδρευσης η μελέτη ανήκει στον Κουκούλη, τα χρήματα της μελέτης στον Μούρτζη και η υλοποίηση στον Σακιώτη. Και τι μ αυτό; Απαντήσεις δεν πήρα στα ερωτήματα μου
Βιργινία

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή εγώ 9:49 μ.μ δεν θα πάω στον Πειραιά να ρωτήσω για τον Αντιπεριφερειάρχη και επειδή εσύ φαίνεσαι πολύξερος μήπως μπορείς να μας ενημερώσεις σχετικά? Και μια φιλική συμβουλή: Μην κάθεσαι πολύ στον ήλιο.

Ανώνυμος είπε...

11.48 Γράψε μου το mail σου να σε ενημερώσω αφού δεν γνωρίζεις κανέναν πειραιώτη να σου δώσει πληροφορίες. Φαντάζομαι ότι δεν είσαι αλβανός. Απαντήσεις όμως στα ερωτήματα μου δεν πήρα.
Βιργινία

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΘΌΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΆΤΕ ΜΕ ΠΙΝΟΚΙΟ; ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ;
ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΡΓΑ "ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ" Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΟΥΡΤΖΗ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΌΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ!!!
ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥΡΤΖΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΝΟΚΙΟ!! ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ' ΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΓΕ -ΛΕΓΕ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!

ΓΙ' ΑΥΤΌ, ΚΑΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ: ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι και αυτό μια τακτική.Οταν δεν έχεις να δώσεις μια πειστική απάντηση,φτύνης και κράζεις.Ο κάθε ένας ότι μπορεί και γνωρίζει κάνει σε τούτο τον μάταιο κόσμο.
Εντάξει κουκουλοταλιμπαν κάντε αυτό που ξέρεται.Στο τέλος να μου το θυμηθείτε ,θα φτύνεστε μεταξύ σας.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

PIOU PIOU FOR EVER DIMARXOS GIA POLI GELIO!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο φίλτατος 9.49 8/8 έχει επιλεκτική μνήμη όσον αφορά στα χερσαία έργα ύδρευσης, θα προσπαθήσω να του τη φρεσκάρω.
Ο Μούρτζης λοιπόν διέθεσε από το πρόγραμμα Θησέας μερικές χιλιάδες ευρώ για τη μελέτη και ο Π.Κουκούλης ανέθεσε την εκπόνησή της η οποία και παρεδόθη στο τέλος της θητείας του. Ο Σακκιώτης κατόπιν μπορεί να πίεσε για την επίσπευση των διαδικασιών [δεν είναι δα και πολύ δύσκολο αυτό]. Αυτά ως προς τους Δημάρχους.
Τη χρηματοδότηση του έργου ύψους 6.500.000 ευρώ -που είναι και το κυριότερο επειδή έχουμε δει πολλές μελέτες να κιτρινίζουν σε κάποια συρτάρια- την εξασφάλισε από την Περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης Δ.Κατσικάρης μετά από συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Ι.Σγουρό. ΄Ετσι φτάσαμε έγκαιρα και αισίως στην ανάθεση αυτού του σπουδαίου έργου για την Αίγινα μας και πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις και για τον υποθαλάσσιο αγωγό.
Τα του καίσαρος τω καίσαρι...

Ανώνυμος είπε...

τα γεγονοτα φιλοι μου τα γεγονοτα.η αιγινα επι πτερουδη ηταν καθαρη,επι σακιωτη βρωμαει απ'ακρη σ'ακρη.μεχρι και ο ζουγκλας διαμαρτυρηθηκε δημοσιως!επι κουκουλη,ειχαμε συνεχως καλο νερο επι σακκιωτη οταν εχουμε(ακομα και το φλεβαρη κοπηκε!)ειναι αθλιο και μας βγαζει και τρελους απο πανω.τα χερσαια ειχαν τελειωσει γραφειοκρατικα πριν το τελος της θητειας του κουκουλη,και θα ειχε τελειωσει και του αγωγου η γραφειοκρατια αν δεν ειχε ¨σκαλωσει¨προεκλογικα σε μια υπογραφη..ασε που "χαθηκε"η μελετη για μερικες μερες..οσο και να σκυλιαζεις κυριε...βιργινια η νμσσ, τα γεγονοτα σε αδειαζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία λοιπόν να ευχαριστήσουμε εμείς οι κουτό Αιγινήτες.ολους όσους προσπάθησαν για το αυτονόητο.΄Το να έχουμε δηλαδή νερό.Ευτυχώς όμως ο σταυρός προτίμησης θα καταργηθή,οπότε δεν θα εξαργυρώσουν τις ενέργειες τους οι πολιτικάντηδες και τζάμπα μάγκες.Και ελπίζουμε να καταργηθούν και οι εκλογές για να ησυχάσουμε από όλους αυτούς του ντενεκέδες τους ξεγάνοτους,οι οποίοι δήθεν κοπτονται και αγωνιούν για το καλό μας, με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως..

Ανώνυμος είπε...

Ε! Αμα το είπε και ο Ζούγκλας,τότε μην το ψάχνουμε καθόλου.Το πράμα ειναι ξεκάθαρο.Ο Πτερούδης και ο Κουκούλης ειναι οι σωτήρες της Αίγινας.Τι καθώμαστε λοιπόν;Αγαλμα στον Πτερούδη και στον Κουκούλη.Το είπε και ο Ζούγκλας.
Ευτυχώς που ο κόσμος δεν εχει φράγκα για πέταμα,γιατί η ντομάτα θα επεφτε κατά ριπάς.

Ανώνυμος είπε...

ακριβως.σε εμας τους κουτοαιγινητες που στελνουμε στο σπιτι τους αυτους που προσπαθουν τα αυτονοητα και τους αντικαθιστουμε με νουμερα,(την ωρα που δεν εχουμε τα αυτονοητα αυτοι κανουν βραβευσεις)και μετα κατηγορουμε κι ολας τους πρωτους μας αξιζουν αυτα και χειροτερα.για νμσσ κα βιργινιες ειμαστε μονο.

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακέρα όμως ;Κουβέντα.Σαν τη σουπιά προσπαθείτε να θολώσετε τα νερά.Αλλα λόγια να αγαπιώμαστε.Ετσι Μπούληδες;Για την περιβόητη απώλεια στα λόγια μείναμε.Τα αυτονόητα,τα αυτονόητα αλλά αποτέλεσμα τίποτα.Αμ φιλαράκο γιαυτό πήγατε στα αζήτητα με την πρώτη.Και μετά σου φταίει η Βιργινία και οι ΝΜΣΣ.Αμ λεβέντη μου τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κόλους.Οι ψευτοκυριλέδες και οι χαρτογιακάδες δεν περνάνε εδώ.Βάλτο στα υπ΄οψιν αυτό

Ανώνυμος είπε...

μονο το φτυσιμο δεν φτανει! Ο 2.30 λέει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο. υπάρχουν ακόμα τόσο αφελείς να πιστεύουν τόσο μεγάλα ψέματα;
Λένε λοιπόν τα τερατώδη ψέματα και μετά το ρίχνουν στην τρελή: "Είδατε που δεν έχετε απαντήσεις;", κοκορεύονται. τι να απαντήσεις, αμα σου λένε ότι ο ήλιος βγήκε από τη δύση; Τους απαντησαν μια δύο, αυτοί συνεχίζουν τα ψέματα για το Μούρτζη , το σακκιώτη και τον Περδικάρη ή όπως τον λένε.
είπαμε: το φτύσιμο δεν φτάνει. Τελεια αγνόηση χρειάζεται!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι καθόσαστε ρε και απαντάτε; Επίτηδες τα γράφουν 2-3 τσογλάνια του κερατά και μετά κάνουν χάζι που θυμώνετε.
Τι δουλειά είχε ο Μούρτζης με τα χερσαία έργα; Ούτε στο όνειρό του δεν τα είχε δει. Λέτε να μην το ξέρουνε αυτοί που γράφουν μαλακίες; Το ξέρουνε και το παραξέρουνε. Σου λένε όμως άνώνυμος είμαι, ας γράψω μια παπαριά που σκέφτηκα το πρωί στην τουαλέττα, κάποιος μαλάκας θα τσιμπήσει, κάποιος άλλος άσχετος θα το πιστέψει και θα γίνεται ντόρος και θα βολεύουμε και τον Άκοπο να έχει τζίρο στο μαγαζάκι του.
Να το ξέρετε: Τα τρόλς, δηλαδή τα άσχετα με το κείμενο σχόλια που εκτρέπουν τη συζήτηση (αν μπορεί να γίνει), δηλαδή ο κανόνας στην Αίγινα, είναι σχεδόν πάντα από ανθρώπους του μπλόγκ. Αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Ναι έτσι όπως τα λες είναι.Δυο τρία τσογλάνια,Μαλάκες και παπαριές.Εσύ όμως ,άνθρωπος επιπέδου και με τρόπους συμπεριφοράς;Τι να κάνουμε όποιος λέει πράγματα που δεν μας βολεύουν θα πρέπει να τον βρίζουμε.
Μέχρι τώρα όμως απαντήσεις δεν έχουμε στα ερωτήματα που θέτουμε.Στραβά ανάποδα,ανακριβή.ειναι κάποια ερωτήματα που αν θες απαντάς αν θέλεις τα αγνοείςΟι άνθρωποι του επιπέδου σου δεν συμπεριφέρονται ετσι.Ντροπή και ζητάς και ψήφο.Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

10.26 επειδή φαίνεσαι σοβαρός άνθρωπος και καλός γνώστης των θεμάτων ενημέρωσέ μας επιτέλους και ξεσκέπασε τους ψεύτες, γιατί διαφορετικά θα σε πουν ΄΄καραγκιόζη΄΄ και εδώ που τα λέμε δεν θα έχουν και άδικο. Αναμένομεν...

Ανώνυμος είπε...

Χερσαία Εργα ούτε στα πιο τρελά του όνειρα μπορεί να τα ειχε φανταστεί ο Μουρτζης (μόνο για κατι ΣΔΙΤ του θαλασσίου αγωγού έλεγε με κόστος καπου 54 εκατομμύρια ευρώ δηλ τρεχα γυρευε ) Ο Σακιωτης στην αντιπολίτευση μονο Προσφυγες ήξερε(κατι που τωρα δεν του αρεσει) και παντου αρνητικη φηφο (τωρα ζηταει συναίνεση τρομαρα του ο ασχετος ) Δημαρχο τον εκαναν ο Τζιτζης η Τιτινα ο Οικονομου και κατι αλλα παιδια που σε ένα χρονο καταλαβαν και αποχωρισαν . οι Βιργινιες/ΣΣΝΜ καιοι λοιποι……. Τι να πουν ποιος τους ακουει η Αιγινα είδε σύγκρινε γνωρίζει και λεει ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ αυτος ηταν , αυτος εκανε μελετες αυτος εβαλε όλα τα μεγαλα εργα σε τροχια αυτος ειχε την Αιγινα συμμαζεμένη με Ικανοποιητικη καθαριότητα και Νερο ,και με μια λυσασμενη αντιπολιτευση απεναντι του …….Πουσε Κουκουλη Ε ΑΣ προσεχαμε

Ανώνυμος είπε...

Ναι έτσι είναι.Κουκούλη και ξερό ψωμή.Τουλάχιστον είχαμε και θέαμα.Κάτι νούμερα πέταγαν καρέκλες,κάνανε και ψευτοτσαμπουκάδες.Οχι δεν μπορούμε να πούμε είχε φάση το πράμα με όλα αυτά τα νούμερα που τον περιτριγήριζαν.Εσπαγε τουλάχιστον η μονοτονία.Να κάτι μπαζώματα από εδώ,να τα τσαντίρια που έφτιαξαν στην παραλία επεκτείνοντας τα πεζοδρόμια.Μέχρι τα κανάλια της Βενετίας έφτιαξαν οι απίθανοι στην παραλία.Και να θέλουμε να τους ξεχάσουμε δεν γίνεται.Ολο και κάποια Μαλακία τους μας τους θυμήζη.Ναι μεγάλε συμφονώ.Κουκούλη και πάλη Κουκούλη.Μέχρι να μας εκπολιτίσει προσπάθησαν οι αζήτητοι,μην ξεχνάμε και τους κυλοδοκούς με τα τζάμια που «κοσμούν» το λιμάνι.Αλλά εμείς οι αχάριστοι τους στείλαμε στα αζήτητα.Αχαριστία στο έπακρο.

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα κε βιργινια.(σου παει και καλυτερα)κατα τα αλλα δεν τα εχετε με τον καλλιτεχνη,αλλα το εργο του,που αυτος υπεδειξε το σημειο τοποθετησης του μιας και ειχε αμεση σχεση με το θεμα του,το περιγραφετε ως ¨κοιλοδοκους με τζαμια¨,αλλα....τον αναγνωριζετε οι πολιτισμενοι!και για να τελειωνομε γιατι παραμυθιαζεστε οτι μιλατε ειτε με το ντρη,ειτε με στελεχη της πρωην διοικησης,απλοι πολιτες σαν και μενα βλεπαμε τις ατελειες των προηγουμενων και τα λαθη τους,ωστοσο για πρωτη φορα την τελευταια εικοσαετια ειδαμε σοβαρες προσπαθειες για μεγαλα εργα και για σουλουπωμα της καθημερινοτητας.τωρα δε,με την αισχρη διοικηση που εχουμε, η τετραετια του κουκουλη φανταζει παραδεισενια.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω ,η τοποθεσία που έχει στηθεί το καλλιτέχνημα, να ονομαστεί: ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΔΑΚΡΙΩΝ,γιατί κάποιες ευαίσθητες ψυχές το βλέπουν και δακρύζουν.
Έτσι είναι όταν έχεις γαλουχηθεί με την καλλιτεχνία από τα μικράτα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ Κο 12:35
Πρέπει κάποιος να τα θυμίζει αυτά στους αγνώμονες.Πρέπει να τους θυμίζει το ένδοξο παρελθόν που ζήσαμε επί των ημερών των πεφωτισμένων.Τι μεγάλα έργα προγραμματίζωνταν,στα συρτάρια βεβαίως βεβαίως.Και ειδικά δεν πρέπει να λησμονούμε και την χρηστή Διοίκηση που επί των ημερών των αλησμόνητων έλαβε σάρκα και οστά.Ναι πράγματι έτσι είναι ,όσο και αν προσπαθούν μερικοί παρακατιανοί και ύποπτα κινούμενοι τύποι να μηδενίσουν το έργο των ευλογημένων αυτών ανθρώπων.
Να φανταστείτε ότι όταν την αποφράδα εκείνη ημέρα που παρέδωσαν τα ηνία στα επόμενα τσακάλια,ολος τυχαίως δεν δούλευε ούτε ένα αποριμματοφόρο.Διαλυμένα τα παρέλαβαν,κατεστραμμένα τα παράδωσαν.Θα θυμάστε τότε που επί δέκα ημέρες τα σκουπίδια παρέμεναν στους δρόμους.Ηταν μέρος του σχεδίου της χρηστής Διοίκησης.
Αδύνατον να ξεχάσετε ότι με την πρώτη ψιχάλα ,η παραλιακή μετατρέπεται σε κανάλι.Ε!καλά δεν χάλασε και ο κόσμος .Απάνω στην βιασύνη τους να μεγαλώσουν τα πεζοδρόμια και να γυρίσουν στην παρανομία τους παραλιούχους, σκέπασαν τους υπονόμους.Ισα ισα, δυσκολεύονται οι άρχοντες με τα τεμπελάδικα να ρίχνουν τα βοθρολύματα στους υπονόμους..Δεν πιστεύω να υπάρχει Αιγινήτης που να μην Θυμάται τον περίφημο Βιολογικό της ψαραγοράς με τις υπερχειλίσεις του.Μέρος των μεγάλων προγραμμάτων και της χρηστής Διοίκησης ήταν και αυτό.Τώρα αν έκαναν τα στραβά μάτια οι πτυχιούχοι μορφωμένοι άρχοντες, στις παράνομες συνδέσεις των καταστημάτων γύρω από την ψαραγορά,που να φανταστούν ότι τα μακαρόνια δεν ταιριάζουν με τα λέπια και θα μπερδευόταν ο Χεζούβιος.Αυτοί ψήφαλάκια γύρευαν δεν είχαν κάτι πονηρό στο μυαλό τους. Και άλλα πολλά αξέχαστα τα οποία όταν τα φέρνουμε στο μυαλό μας ,η απουσία της Κουκουλοπαρέας μας αφήνει μια πίκρα Ξεχνιόνται αυτά τα ωραία σχέδια και προγράμματα;
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που σώζει την Αίγινα με λίγα λόγια είναι να φέρουμε Αγκιστριώτη Δήμαρχο. Και δεν είναι πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ρε Γιάκα τί βιάζεσαι? Εντάξει ο Δήμαρχος το ξέρεις ότι πάντα όσο κανένας άλλος κρατά το λόγο του, κάνε λοιπόν υπομονή και μέχρι τον Ιανουάριο - Φεβρουάριο του 2013 θα φέρει θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και του άλλου επιχειρηματία ενοικιάσεως μοτοποδηλάτων.

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε αυτά τα γαϊδούρια,που δημιούργησαν αυτό το χάλι στην παραλία με τα νερά της βροχής,να τους στήσουν σε μια καρέκλα να περνάνε τα αυτοκίνητα να τους λούζουν με τα λασπόνερα.
Και μετά έχουν το θράσος οι πανηλίθιοι να μιλάνε για μεγάλα έργα.

Ανώνυμος είπε...

κυρια διοικητά και κυριε λιμεναρχη, γνωρίζετε οτι απόψε Σάββατο 11/8/12 μπροστα στην Παναγιτσα εχουν κατασκηνώσει τσιγγάνοι και οτι ενας πλανόδιος έχει στήσει ηλεκτρογεννήτρια που βρωμά και θορυβεί μέσα στον κοσμο ακριβώς δίπλα; Μηπως το γνωρίζεις εσύ κύριε υπευθυνε της δημοτικης αστυνομιας; ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο 9:09 μ.μ στο ότι από το να κάνεις ένα κακό έργο ( Π. Κουκούλης) καλλίτερα να μην κάνεις τίποτα (Θ. Σακκιώτης). Την νύφη όμως Αγαπητέ μου και στις δύο περιπτώσεις την πληρώνει η Αίγινα και κατ' επέκταση οι Αιγινήτες.

Ανώνυμος είπε...

Εάν κάποιος έχει την υπομονή να διαβάσει τα σχόλια που γράφονται στα Blog και κατορθώσει να αποκρυπτογράφηση αυτά που γράφωνται,το συμπέρασμα που θα βγάλει είναι το εξέις.:Οι επαγγελματίες της παραλίας στην πλειοψηφία τους αποτελούνται από άτομα τα οποία ευκαιριακά ασχολήθηκαν με κάτι που αντέγραψαν από κάποιον αλλον.Εμαθαν να μην υπολογίζουν σε νόμους και κανόνες αλλά με γνώμονα την αρπαχτή.Με ηθικό αυτουργό σε άλλο αυτό το κατάντημα την εκάστοτε Δημοτική αρχή.Αυτή με την σειρά της έκανε τα στραβά μάτια και ωθούσε στη παρανομία και στη λεία της αραχτής τους αυτοονομαζόμενους έπαγγελματίες,με σκοπό την αρπαγή την ψήφο των παρανομούντων.
Οι υπεύθυνες για την τήρηση του νόμου αρχές,ως γνωστόν σφύριζαν αδιαφορα,για τους δικούς τους λόγους.
Σε όλο αυτό το κατάντημα και οι εκάστοτε πολιτικάντηδες,οι οποίοι με ένα τηλεφώνημα έβαζαν τα πράγματα στον ορθό δρόμο.Της παρανομίας εννοείται.
Τα ίδια πρόσωπα φέρνουν βόλτα τα τελευταία τριάντα χρόνια πλιατσικολογώντας εις βάρος των υπολοίπων κατοίκων της έρημης Αίγινας.Εις βάρος των ανθρώπων που προσπαθούν να βγάλουν με αξιοπρέπεια τα προς το ζην.
Δυστυχώς δεν υπάρχει φιλότιμο,ιχνος αξιοπρέπειας από κανέναν.Ειτε αυτός λέγεται Βουλευτής,είτε λέγεται Δήμαρχος,αντιδήμαρχος,Διοικητής .Λιμενάρχης,η όπως αλλιώς αρέσκεται να τον φωνάζουν και να κορδώνεται.
Σε κάποια άλλα κράτη εάν βγει στη φόρα ότι κάποιος συστηματικά παρανομούσε.οτι είχε βγει απόφαση να σταματήσει την παράνομη επιχείρηση του και οι υπεύθυνοι για την τήρηση της απόφασης έκαναν τα στραβά μάτια,το λιγότερο που θα έκανε ο αρμόδιος για την τήρηση του νόμου ,θα πήγαινε σπίτι του και θα έκανε χαρακίρι.
Εδώ στη χώρα των Γκιαούρηδων και των Ραγιάδων ,θα εξαργυρώσει την αναλγησία του, με την ψήφο των παρανομούντων. Καμαρώστε τους όλους .Τους ξέρουμε,τους γνωρίζουμε,τους σχολιάζουμε αλλά δυστυχώς τους ανεχώμαστε.Εως πότε όμως.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τους ΝΜΣΣδες και την παρέα; τους να λυσάνε. Ό,τι και να πει κάποιος, το ψέμα και η μ... είναι ανίκητα. Οι Ταλιμπάν αντικουκουλικοί με αυτό ζούνε. Αφήστε τους στην κάψα τους, αν δεν τους απαντάτε θα αυτοδηλητηριαστούνε. Εξ άλλου μπορείς να βάλεις μυαλό σε Ταλιμπάν; Αστε τους στην τρέλα τους!
Κάποτε, από την πολύ τους τρέλα που δεν τους απάνταγε κανείς, άρχισαν να γράφουν μόνοι τους δήθεν υπέρ τους Κουκούλη, για να γίνει ντόρος και να αρχίσουν τα γνωστά τους. Η λύση είναι μία: Αγνοήστε τους Ταλιμπάν! Δεν είναι δύσκολο!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς ,τα σχόλια και των δύο είναι κοντά.Μια απλή ανάγνωση αρκεί για έναν νοήμονα να καταλάβει ποιός διακατέχεται από το σύνδρομο των Ταλιμπάν.
Εν πάσει περιπτώσει η γνώμη του «αναστήματος» του δικού σου δεν μας αφορά.Γνωστός κλακαδόρος.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτά που γράφει ο/οι υπογράφων ως ΝΜΣΣ,δεν βλέπω καμία ανακρίβεια.
Μια περιγραφή της πραγματικότητας επιχειρήται.Μπορεί σε ορισμένα να μην συμφωνώ.Αλλά σαν γενικότητα..Μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

ξερετε η ισοπεδωση των παντων και η αφ'υψηλου κριτικη,με την υποβοσκουσα βεβαιοτητα οτι εμεις δε φερουμε καμια ευθυνη και ειμαστε πανσοφοι,πανδικαιοι και παντογνωστες δεν ειναι και καμια καινουρια προταση...

Ανώνυμος είπε...

Όταν η περιγραφή των γεγονότων προσπαθείτε να παρουσιαστεί σαν ισοπέδωση,το λιγότερο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι «φτωχό» πνεύμα.
Όταν δεν έχεις κάτι καλό να πεις ,καλύτερα να μην λες τίποτα…..Εχετο στα υπ’ όψιν.

Ανώνυμος είπε...

θΈΛΩ ΝΑ ΔΏ ΠΌΣΟΙ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΥΤΟΊ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ.
ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΜΣΣ; ΠΑΡΤΕ ΤΟΥς ΣΤΟ ΨΙΛΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛ΄ΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ; ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΆΝ: ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η Μ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Πονάνε οι αλήθειες .Και ποιο πολύ η κατάληξη στα αζήτητα.Ε,Τι να κάνουμε αυτά εχει η ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Ακοπε αλλαξε αναρτηση μπαγιατεψε η παρουσα τι περιμενεις τα γεγονοτα τρεχουνε ο ΠΙΟΥ εγκαινιασε Ταμπελα που του εστειλε η περιφερεια .

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες; Ο Άκοπος γράφει τα σχόλια!

Ανώνυμος είπε...

Οχι μόνο ο ακοπος.Η μισή Αίγινα γράφει εδώ.

Ανώνυμος είπε...

AIGINA ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Σε οποιον αρέσει.Σε οποιον δεν αρέσει,να μην ξανάρθει.

Ανώνυμος είπε...

3.55 αφου λοιπον σου αρεσει να ζεις στο φρενοκομειο να μην σχολιαζεις τα κακως κειμενα στην Αιγινα νουμερο ε νουμερο

Ανώνυμος είπε...

Για να σε ενοχλούν τόσο πολύ τα σχόλια ,μάλλον βασικός παράγοντας του φρενοκομείου μου κάνεις….Άντε και Δελαπατρίδης με το καλό.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε ποιό είναι το "normal" επίπεδο των δήθεν σχολιαστών τύπου Άκοπου; Αφήστε τους λοιπόν στο ζουμί τους! Τι δουλειά έχετε μαζί τους; Θα ανοίγατε στο καφενείο τέτοιου τύπου διάλογο;

Ξέχασα: Ο Άκοπος πάλι θα λείπει ταξίδι για δουλειές...

Ανώνυμος είπε...

Το βέβαιον είναι ότι εσείς οι δυο τρείς που έχετε αναλάβει εργολαβικά την εκπροσώπηση-υπεράσπιση της παρέας των «αζήτητων»,ότι και να γραφτεί ,ακόμα και ο πεντηκοστός ψαλμός του Δαυίδ, το παρουσιάζεται σαν αρνητική αναφορά προς την παρεούλα των πεφωτισμένων.Προσέχτε γιατί αυτού του είδους οι εμμονές αφήνουν κουσούρι στο τέλος.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά η Αίγινα έχει ξεμείνει από τον τρελό της,μην πάρετε την θέση του Μελέτη,του Αούα ,της Πενηνταράκι και των λοιπών προσωπικοτήτων.

Ανώνυμος είπε...

Ναι έχεις δίκιο στο καφενείο η αλήθεια είναι ότι οι συζητήσεις είναι υψηλού επιπέδου για ανεβασμένο IQ.Του τύπου τι σώβρακο φοράει ο Μιραλάς, τι μάρκα σερβιέτα χρησιμοποιεί η Μενεγάκη και όλα αυτά τα συγκινητικά και άκρως ενδιαφέροντα του επιπέδου σου.Εχεις δίκιο Μ…

Ανώνυμος είπε...

τσ τσ τσ ω πανσοφε πανεξυπνε πανδικαιε.προσκυνω το μεγαλειο σου...

Ανώνυμος είπε...

6:44 δεν είπαμε ότι σ' αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να ανακατευόμαστε; Τι τους τσιγκλάς τους καφενόβιους; Ας τους στην τρέλα τους! Αυτοί πετάνε τη μια παπαριά πίσω απ' την άλλη, μπας και τσιμπήσει κανένας.
Παλιά υπήρχε ένα νούμερο, που άμα δεν τον πείραζε κανείς αρρώσταινε και πήγαινε πίσω από τους ανθρώπους και τους παρακάλαγε: Πείραξέ με βρε, πείραξέ με, τους έλεγε. Έτσι είναι κι' αυτοί, ΝΜΣΣδες και λοιποί παρόμοιοι. Ας τους λοιπόν στη ρέφλα τους!

Ανώνυμος είπε...

ERHONTE AKOMA DYSKOLOTEROI KAIROI GIA TON PIOY , OI NEROYLADES DEN ASTIEYONTE.

Ανώνυμος είπε...

οι δυσκολοι καιροι δυστυχως ερχονται για μας που διαφοροι φωστηρες μας τους φορεσανε κανονικα.η πιου-ολοι μαζι παρεα,ειναι τοσο παχυδερμα που δεν τους καιγεται καρφακι.τους φτυνεις,και σκουπιζονται σαν να μη τρεχει τιποτα.τους μουτζωνεις και κοιτανε πισω τους σε ποιον παει η μουτζα.

Ανώνυμος είπε...

Ένας απ' αυτούς τους φωστήρες ήταν και ο ΜΝΣΣδης, που τώρα σκίζεται στον ΑΙΑΚΟ εναντίον του Σακκιώτη. Είναι αξιόπιστος ο άνθρωπος...

Ανώνυμος είπε...

Τον Άκοπο θα τον ξαναδείτε τρεις του Σεπτέμβρη να περνά...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν είσαι καλά πληροφορημένος 11:06! Πήγε στη δεξαμενή να δει αν έχει νερό και λένε ότι έσκυψε πολύ...

Ανώνυμος είπε...

Το είπε κάποιος πριν από μέρες: Ο Άκοπος θα γυρίσει και θα πεί ότι ήταν διακοπές. Χωρίς το laptop του, για να ξεφύγει το μυαλό του ο καϋμένος...

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να προσπαθείτε να αλλάξει η ανάρτηση και τα σχόλια ,δεν θα σας γίνει η χάρη.Τα σχόλια για τα κατορθώματα της παρεούλας των πεφωτισμένων, θα μένουν για να υπενθυμίζουν στους Αιγινήτες τα κατορθώματα σας.
Το θράσος βέβαια περισσεύει από εσάς.Βγήκε ο Αρχηγέτης της παρεούλας σας στο Portal,να κάνει κριτική και να συμβουλεύση για αυτά που δεν κατόρθωσε – τόλμησε να κάνει ,κατά την ηγεμονία του.Πρέπει κάποιος να του υπενθυμίσει ,ότι ο κόσμος είναι υποψιασμένος τώρα ποια και αυτόςέχει μείνει στην εποχή της Γαλέρας.....

Ανώνυμος είπε...

καλε,εμφανιστηκε ο Τακις!καλα αυτη η αντιπολιτευση,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Η παρεούλα σου είναι και θα είναι ορφανή, γιατί δεν αντέχετε ούτε τον εαυτό σας...

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές και κατανοητό σε όλους, ότι η εύρυθμη και σωστή λειτουργία υδροδότησης της Αίγινας δεν μπορεί να στηριχθεί μόνο στην γενναία αυτή επιχορήγηση, ούτε σε αυτό το μοντέλο που συνέτεινε στον εφησυχασμό και σε μια παλαιού τύπου λειτουργία πολλών δεκαετιών που έκρυβε το πραγματικό πρόβλημα, χωρίς να δίνει πραγματική λύση.

Ανώνυμος είπε...

Το ποιο πάνω σχόλιο,είναι απόσπασμα της ανακοίνωσης της περιφέρειας.
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους Ταλιμπάν της παράταξης των πεφωτισμένων.
Όταν ένα πρόβλημα αντί να το αντιμετωπίσεις το μπαλώνεις και το περνάς στον επόμενο,περιμένοντας να τον πνίξει, για να φανείς εσύ ο καλύτερος ,αυτό λέγεται πολιτική αλητεία.

Ανώνυμος είπε...


Ποιος μιλαει για πολιτικη αλητεια

οσο γιασενα ταλιμπακο της παραταξης -διοικησης των μη πεφωτισμενων ριξε μια ματια στο

http://aeginakinisieuthinis.wordpress.com/

και την παρασκευη εχει συνεχεια .

Ανώνυμος είπε...

Ναι άλλη όρεξη δεν είχα ,να μπω στο site της Συνομωσίας των Ηλιθίων.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανεις πανω απο την εξαθλιωμενη εικονα του νησιου,σ'αυτους που αφου υποστηριξαν το ανεκδιηγητο"συνονθυλευμα",σημερα αναμασανε την ιδια κασετα που παιζανε δυο χρονια πριν,εναντιον αυτων που κανουν υπευθυνη αντιπολιτευση.Τα βαζουν λοιπον με τους μονους που αρθρωνουν συγκροτημενο και κατανοητο λογο και καρφωνονται για τους ιδιοτελεις και(παθολογικα) εμμονικους σκοπους που ασκουν κριτικη(?).ειστε πολυ θλιβερος Βιργινια.

Ανώνυμος είπε...

Για να έχεις το δικαίωμα να μιλάς για υπεύθυνη αντιπολίτευση,θα πρέπει όταν διοικούσες να διοικούσες υπεύθυνα.Πράγμα που εκ του αποτελέσματος και των γεγονότων φαίνεται ότι δεν το πράξατε. Το να περιμένεις να πνιγεί η τωρινή διοίκηση από τα προβλήματα που της παρέδωσες,που και εσύ παρέλαβες και απλός τα μπάλωνες χωρίς να σε απασχολεί η λύση τους,αυτό σας το ξαναγράψαμε, λέγεται πολιτική αλητεία.Ετυχώς ξύπνησε το κράτος και ετοιμάζει προς ψήφιση νόμο για τις ευθύνες των διοικούντων που από τις ενέργειες τους θα προκαλούν ζημιά.
Όσο για για την ιδιοτέλεια και τις εμμονές αυτό είναι χαρακτηριστικό του αυλόγυρου σας και το αποτέλεσμα το «νιώσατε» καταλήγοντας στα αζήτητα,από τα οποία εναγωνίως και με λάθος πρακτικές προσπαθείτε να ανακάμψεται.Αυτά…

Ανώνυμος είπε...

Ότι μας τσαμπουνρναει ο Κατσικαρης ο Σγουρός είναι και ευαγγέλιο ρε Μεγαλε ? Γιατί έδωσε αφειδώς την επιχορήγηση του 2012 μεσα στους πρωτους 3-4 μηνες του χρονου ?? τοτε δεν σκεφθηκε αυτά που μας λεει τωρα να αναγκάσει το Δήμο να βρει τα απληρωτα χρεη από τους κοπανατζήδες Τωρα το ανακαλυψε ? τα μάθαμε πια τα πολιτικά τερτίπια .

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το πρόβλημα είναι τι τσαμπουνάει ο Κατσικάρης η η αδυναμία των Διοικήσεων, να βάλουν μια τάξη στο ξεφτιλίκη που λέγεται Δημαρχία Αιγινας;

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορουσε να "μπαλωσει"κι ο δημαρχος που λυσσαξατε να βγαλετε τα προβληματα οπως τα " μπαλωνε" κι ο πρωην,σημερα θα κομπαζατε οτι εχουμε καλο δημαρχο.αν μπορουσε κι ο Γρηγοροπουλος να ασκησει το ευκολοτατο πια εργο της αντιπολιτευσης,θα λεγατε οτι εχουμε τον ικανο επομενο.δυστυχως για σας αποδεικνυεται εκ του αποτελεσματος που λες και συ,οτι ο μονος που μπορει, ειναι ο Κουκουλης.Κι ετσι αναγκαζεστε να λετε επι δυο χρονια τα ιδια για λογους που μονο εσεις ξερετε.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τα ίδια; Διάλογο με τους Ταλιμπάν του Σακκιώτη; Δεν θα βάλετε μυαλό επιτέλους; Δεν είπαμε, μόνο πλάκα να τους κάνετε;
Πώς τα το πούμε αλλιώς, οι άνθρωποι βλέπουν το άσπρο μαύρο, βλέπουν την Αίγινα με τα μάτια του Σακκιώτη (το τρελό βλέμα το έχετε προσέξει;) και καλύτερη ακόμα.
Ό,τι πεις Ταλιμπάν μου, ο Κουκούλης είχε την πολιτική αλητεία να κουκουλώνει (ως Κουκούλης) τα προβλήματα και ο Σακκιώτης το πολιτικό θάρρος να τα αφήσει να αναδειχθούν, ώστε να πείσει τους Αιγινήτες ότι πρέπει να βγει ένας δήμαρχος να τα λύσει. Ανεκτίμητη προσφορά για τον τόπο...

Ανώνυμος είπε...

3:27 & 1:27 έχεις μπερδέψει την γραβάτα με το σώβρακο.Σου απαντάω με το ύφος που μπορείς να κατανοήσεις

Ανώνυμος είπε...

1.54 εισαι μεγαλο νουμερο

Ανώνυμος είπε...

Το δέκα το καλό όμως

Ανώνυμος είπε...

Axaaxaxaxa, polu gelio egrasa sxolio ston Αiako kai to sbhse. To tridumo ths sumforas O Kotsidas kai oi blakes ths Fwnhs einai gnwstoi, tsirakia kai egka8etoi tou Grhoropoulou grafoun arloumpes kai mal..kies. Me osa anebazei o Kotsidas me tis pap..res tou Aleksiou kai ta senaria pou grafei to arx..di o Apostolidhs diaskedazoume polu. Sas xartzilikwnei o giatros e lamogakia, sas xartzilikwnei ? Ou reeeeeeeee