Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην παραλία για την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων των καταστημάτων. Οι πληροφορίες ότι οι εργασίες θα ξεκινούσαν από το ΔΩΔΩΝΗ για να προλάβουν πριν το Πάσχα να είναι έτοιμα ορισμένα καταστήματα διαψεύσθηκαν. Πιθανότερο σενάριο να ξεκινήσουν την διαπλάτυνση από Παναγίτσα μέχρι Δημαρχείο που πραγματικά είναι ένα κομμάτι που την έχει ανάγκη και να αφήσουν τα υπόλοιπα καταστήματα για αργότερα. Ας μη λησμονάμε ότι η διαπλάτυνση από την πλευρά του ΑΙΑΚΕΙΟΝ είναι μια πρόκληση που πρέπει να συνοδευτεί και με αύξηση του τέλους πεζοδρομίων.
Βέβαια η Επαγγελματική Παραλίας αποφάσισε να προσφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα και θα ακολουθήσει και η κυρίως Επαγγελματική με αποτέλεσμα το έργο να καθυστερήσει και να δημιουργήσει προβλήματα κατά την περίοδο του Πάσχα, που το απεύχονται όλες οι πλευρές.
Η Δημοτική Αρχή νομίζει ότι με την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων θα επιδείξει έργο που της λείπει από το χαρτοφυλάκιο της θητείας της. Εγώ πάλι θεωρώ ότι το έργο θα στραφεί εναντίον της εάν ο δρόμος στενέψει και οι επισκέπτες του νησιού μας είναι και πάλι χιλιάδες στις γιορτές του Πάσχα.
Η επιμονή στελεχών αυτής της Δημοτικής Αρχής σε έργα που υπάρχουν αντιδράσεις από την Αντιπολίτευση, κοινωνικούς φορείς και πολιτών είναι ακατανόητη και μόνο ζημιά προκαλεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: