Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Αμα κάνουμε ποτέ δουλειά....

  Περιμέναμε λοιπόν και εμείς με αγωνία το δημοτικό συνβούλιο δεδομένου ότι τα θέματα του ήταν πολύ σοβαρά όμως τελικά απ΄ ότι φαίνεται η Εθνική του ποδοσφαίρου κράτησε τους περισσότερους σπίτι τους. Για να λέμε και την πάσα αλήθεια ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένο ότι θα γίνει έτσι και μόνο ο πρόέδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν το είχε καταλάβει ότι το πράγμα πήγαινε για αναβολή. Συγχαρητήρια πρόεδρε και την επόμενη φορά που ελπίζουμε να είμαστε στον τελικό βάλε πάλι εσύ δημοτικό συμβούλιο , δώσε και τα κλειδιά στην Μαρία και άστο στον αυτόματο.
  Σύμφωνα όμως με πληροφορίες μας έγινε μια συνάντηση σε σπίτι υψηλοβάθμου στελέχουν της ελάσσονος αντιπολίτευσης με στελέχη της πλειοψηφίας όπου και συζητήθηκε το θέμα του τιμολογίου του νερού. Οι αυξήσεις που προτάθηκαν απο την πλειοψηφία ήταν οι ίδιες που πρότεινε η πλευρά Κουκούλη  στην διάρκεια της θητείας της  όμως τώρα διεφάνη απροθυμία να στηριχτεί με το επιχείρημα ότι η κρίση πλέον έχει βαθύνει επικίνδυνα και δεν μπορούν οι πολίτες να ανταπεξέλθουν σε νέες αυξήσεις. Το θέμα έμεινε ανοιχτό και θα δούμε την συνέχεια.
  Πάντως στην επόμενη συνεδρίαση αναμένεται μια παραίτηση - αυτή την φορά - συμβούλου της πλειοψηφίας απο τους πλέον αξιόλογους και σοβαρούς. Πρόκειται για τον κ. Γιαννη Σακκιώτη που κρίνει την συμμετοχή  του περιττή σε ένα ανούσιο και αναποτελεσματικό δημοτικό συμβούλιο. Προς ενημέρωση σας ο επόμενος που θα τον αντικαταστήσει είναι ο κ. Νίκος Γιαννούλης.  
 

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο "βρωμιάρης" ο Θοδοράκης όποιο αρνμητικό βίντεο βρει για τον ΣΥΡΙΖΑ το βάζει ή στο μπλοκ του ή sto facebook. Τόσο χυδαίος είναι και παριστάνει και τον οικονομολόγο.

Ανώνυμος είπε...

Ενημερωση:Συναντηση εγινε και με τη μειζονα αντιπολιτευση.Οποιος δεν εχει καταλαβει οτι για πολλα σημαντικα θεματα, θα πρεπει να υπαρχει συνεργασια μεταξυ των δημοτικων παραταξεων(ειδικα την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη) θα τον παρακαλουσα να παει γρηγορα σπιτι του. Θα κανει μεγαλο καλο στην ΑΙΓΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι...... αντικαταστάτης του Γιάννη Σακκιώτη ειναι ο Νίκος Γιαννούλης? με αυτή την ομάδα του Σάκη ένα είναι το σίγουρο ότι δεν θα πλήξουμε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιαννης Σακιώτης έκανε τη γλάστρα στο δημοτικο συμβουλιο. Να δουμε τώρα ο Γιανούλης τι θα κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Άκοπε, μετά το "συνβούλιο" και το "στελέχουν", μήπως πρέπει να διαβάσεις και το "Μ εις τη ν" (Ανδρουλάκης);

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε παρα-μορφωμένε 6.47 μ.μ. Δηλαδή απ΄ όλη την ανάρτηση αυτή την παρατήρηση - σχόλιο έχεις να κάνεις? Αλλά σου ταιριάζει το:
¨όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια¨.

Ανώνυμος είπε...

Κοτσιδάκιααα... κάνε κωλοτούμπες, κάνε σου πάνε πολύ!!!! Μεγάλε το πρόβλημα για σένα είναι οτι το γλυψε γλυψε στο Σάκη δεν έχει χρήμα (το πήρε ο Ν3). Την πάτησες και το κακό είναι οτι πλέον αν τολμήσεις να ξαναπάς στο Γρηγορόπουλο θα πάρεις... πακέτο δηλαδή. Άντε βρε ομορφόπαιδο καλό δρόμο για τον Πτερούδη, εχει λεφτά ο κυρ Νίκος, αλλά να δω πως οι "φίλοι" σου οι Κουκουλικοί που τους ξέχεζες προεκλογικά και κάθε φορά τους θύμιζες οτι έχασαν να δούμε πως θα σε "καλοσορίσουν"

Ανώνυμος είπε...

O 6.47 είναι ο Μ.Μ. της Νέας Εποχής για όσους τον ξέρουν. Αυτός ασχολείται μόνο με τις μαλακίες

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης Σακκιώτης είναι ίσως ο πιο σοβαρός σύμβουλος της πλειοψηφίας. Είναι κρίμα να μην συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο... Δεν είναι κακό να μπει ο Γάλαρος στο Συμβούλιο (μόνο ο Sakis έχει λόγους να το φοβάται) αλλά θα μπορούσε να παραιτηθεί ένας εντελώς άχρηστος από τους εκλεγμένους της παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ή -έστω- λιγότερο χρήσιμος... Σε τέτοια εποχή ένδοιας, όταν απομακρύνονται άτομα που έχουν όλα τα προσόντα να προσφέρουν, που έχουν τη διάθεση να φανούν χρήσιμα, τότε το μέλλον προμηνύεται ακόμα χειρότερο κι από το μίζερο παρόν μας... Καληνύχτα Αίγινα...

Ανώνυμος είπε...

12.51 μπορείς να μου γραψεις μια μονο πρόταση που εκανε ο Σακιώτης Γιάννης στο συμβούλιο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Πετρίτης σε λίγες μέρες θα΄ναι ο νέος δήμαρχος, μένει να εξασφαλιστεί η "επόμενη μέρα" του Σάκη, να παραιτηθεί και να αναλάβει ο Πέτρος. Και κλάαααμα ο Καρδινάλιος και κλάααααμα ο Φίτζης και νεύρααααα ο Οικονόμου. Να ρε γιατί ο Κοτσίδας έκανε κωλοτούμπα για να μασήσει χρήμα και να πάρει θέσεις απο το φίλο του τον Πέτρο !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1:41 μ.μ Για την επόμενη ημέρα μια είναι η θέση που ίσως να έχει επιτυχία ο Σάκης, αυτή του Ειδικού Συμβούλου του νέου Δημάρχου Πετρίτη σε θέματα νεκροταφείων. Επίσης μια καλή ιδέα για την παράταξη των ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ'' είναι εκ περιτροπής κάθε μήνα να ορίζεται κι άλλος Δήμαρχος από τα μεγαλοστελέχη της παράταξης και έτσι θα τους φύγει το απωθημένο να γίνουν όλοι κάποτε Δήμαρχοι (Αααα ρε μπαγάσα Αγή για σένα φροντίζω).

Ανώνυμος είπε...

to sigoyro einai ena!se kamia dekaria meres tha exoyme allon dimarxo.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε άλλον Δήμαρχο σε δύο χρόνια

Ανώνυμος είπε...

George Theodorakis
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
θΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα κάποιοι τιμωρούν το ΠΑΣΟΚ ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο έχουν μεταναστεύσει όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ. Αθάνατε Ελληνα!!! Μην πειράξουνε την τσέπη σου γιατί τότε μέχρι και εσύ δεν ξέρεις ποιόν ψηφίζεις. Αντε και στις 18 σοσιαλισμός.

Ανώνυμος είπε...

Η πιό καλή μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κίμωνας Κουλούρης.Ζαν δεν ντρέπεστε ρε λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Η πιό καλή μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κίμωνας Κουλούρης.Ζαν δεν ντρέπεστε ρε λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Στις 18 Ιουνίου θα έχουμε σοσιαλισμό με νέους σοσια-ληστές.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές; Θα κάνει ότι λέει οπότε πάμε φουλ για δραχμή η θα κάνει μια ωραία κολοτούμπα και θα τα βρεί με όλους; Οποιος το βρεί κερδίζει παγκάκι στην Κουμουνδούρου αφού το κτίριο είναι γεμάτο πρώην Πασόκους.

Ανώνυμος είπε...

O ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές θα κόψει τον κώλο σε κάτι χαραμοφάηδες σαν και σενα που καθόσαστε ολη μέρα και πληρώνεστε με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.
Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Re paidia ti einai afto pou diavazw sto FEK 567/G ? Paei o Pakistanouliiiis kai episimws ... kai klaaaaaama i kiria !!!

Ανώνυμος είπε...

O Sakis eixai thn apofash toy periferiearxh gia ton Pakistano sto sto grafeio toy kai den then tou thn koinopoihse ws ofeile, alla o Sakis einai panta etsi. (Ena mhden dhladh) Oson afora thn kyria ton exei grammeno.

Ανώνυμος είπε...

A kai Roulh mhn xairesai toso erxetai h seira sou.

Ανώνυμος είπε...

Brwniarhdes h prospa8eia sas na kanete antipoliteush sthn parata3h OLOI MAZI 8a pesei sto keno, einai sa na rixnete mpounies ston aera. Exw rammata gia th ouna ka8enos apo sas ka8ikia de3iofasistolamogia. Koufales erxontai kremales

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια εσείς στην ΚΟ Συριζα δεν μας λέτε και τι δουλειά κάνετε; Μήπως καθαρίζετε τις πισίνες των μεγαλοστελεχών στην Αίγινα; Γιά νά ξέρουμε δηλαδή και πόσο σκληρά εργαζόμενοι είστε εσείς και θα κόψετε τους κόλους των αλλονών. Οποιος μυρίζει εξουσία και καρέκλα πάντα έτσι φέρεται. Εσείς που είστε και καινούργιοι στο κόλπο δεν θα βουξήξετε τα δάχτυλα στο μέλι αλλά όλη την παλάμη...

Ανώνυμος είπε...

Pakistane (προσωρινά) τυχερούλη. Τα ψέματα για σένα (παράγοντα του κ..) τελείωσαν.

Ανώνυμος είπε...

Οι George Theodorakis και Stella Trimi κοινοποίησαν σύνδεσμο.
Βόμβα από στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: «Σύντροφοι, αν κυβέρνησουμε θα καταστρέψουμε την Ελλάδα» Επιστολή-βόμβα έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα καθώς -όπως γράφει- ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρας θα είναι καταστροφική για τη χώρα.
Προσέχτε παιδιά γιατί πιάσατε λαβράκι, μήπως η επιστολή-βόμβα σκάσει στον κώλο σας!

Ανώνυμος είπε...

Ο παπαγής ξεκίνησε για το βαθύ ν ανέβει
ήθελε άτι και άμαξα τον Αιακό να έβρει
Έλα παπά μου, παπαγή
φέρε μου πετραχείλι
κοντά μου έλα να σε ιδώ
συνέντευξη να κάνω
είμαι σένα να ναι πηστός
κι ύστερα ας ποθάνω
Ο Αιακός ελήγισε απ' του Παπαγή τα γένια
φούμαρα ήταν τελικά πως τα βροντά και φεύγει
ήτανε ένα προπέτασμα
ένα μεγάλο ψέμα
στον Αιακό τώρα μηλά, κει κάτω πλαί στο ρέμα
Πέτρος και Καρδινάληος εβάλανε κοστούμι
του σάκη παν να πάρουνε το βαρέλι με το ρούμι
από κοντά κι ο Αιακός δίπλα και ο Γιοσάκης
που να ξερε τι του μελαι ο άμιρος ο σάκης
Και του χρόνου

Ανώνυμος είπε...

re poly kalo to poiima,gia poion einai?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΑΓΗΣ+ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ =
ΣΥΝΔΕΤΗ ΛΕΞΗ Ο ΠΑΠΑΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΑΓΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΑIΡΕΣΗ ΤΟ ΑΓΗΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΛΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΑΚΗΣ
ΔΗΛΑΔΗ
ΠΑΠΑΑΓΗΣ+ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ = ΠΑΠΑΑΚΗΣ
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΑ ΤΟ Δ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΠΑΠΑΑΓΗΣ+ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ = ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 15251

Ανώνυμος είπε...

Αγή κατέβα από το καλάμι όσο είναι καιρός. ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τον είδες τον Γιανούλη καμάρι δίπλα στον Σάκη που ορκίστικε σύμβουλος. Θα τους ψηφίσει τωρα και το νερό και μετά θα κάνει κολοτούμπες ο Γάλαρος. Θα γελάσουμε πολύ στη συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

ΓΆΛΑΡΕ ΑΣΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ...ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει αυτός μια Προεδράρα του Δ/Σ (ο Π.Π μας τελείωσε) που θα αφήσει εποχή και άς λέτε εσείς ότι θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ , ΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕΙ Ο σακ σακ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ)ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΓΕΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΙΓΕΝΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα καταλάβεται τι συμαινει πολυλογία

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως με ΓΑΛΑΡΟ ελπίζω ότι κάτι καλό θα μας προκύψει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΠΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

PSAROGATOS είπε...

ΜΑΖΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΠΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?

Ανώνυμος είπε...

re arx...di aiake an eisai adras energopoise ta sxolia.
mia kota kai misi eisai, ena brwmoskylo toy kerata.
kai na soy pw ti soy xreiazete, na fygoyn oloi oi blogers kai na min soy xanagrapsoyn tha meineis monos soy me papagi, petraki kai ton greeklish...
oxo re paragonta tis brwmias.....

Ανώνυμος είπε...

Ανοιξε τα σχόλια όοοόοό, άνοιξε τα σχόλια όοοόοό...

Ανώνυμος είπε...

BINGO.Ο ΑΙΑΚΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΜΕΣΩΣ Ο 6.41 (ΔΗΛΑΔΗ Ο GREHGLISH)ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΑΚΟ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο GREHGLISH ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ 10:20 ΠΟΙΟς ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ 6:41 ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΡΙΚΛΙΣ.EGW EGRAPSA KAI DEN EIMAI OYTE O OIKONOMOY OYTE O GKRIKLIS OPWS ASXETA LES. ALLA NA SOY PW KAI KATI NOMIZE OTI NOMIZEIS....TA PAIXNIDAKIA ME TA BLOGS TELOSSSS. OPOIOS EXEI ARX...DIA AS BGEI EXW STIN KOINWNIA NA APOLOGITHEI GIA TI BRWMIA TOY NISIOY, TO ANYPARKTO K BRWMIKO NERO.
ESY KAI I PAREA SOY EISASTE OLO VOLEY, KAI GIORTES KAI FIESTES.
FAE LOIPON TO PASTELI SOY I TO SOYBLAKI SOY TRAKA KAI BGALE TO SKASMO

Ανώνυμος είπε...

oikonomoy lysakses