Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Απολογισμός εν όψει...

  Την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 θα γίνει ο ετήσιος  απολογισμός των πεπραγμένων του δήμου για το έτος 2011. Θυμίζουμε ότι η διαδικασία αυτή είναι υποχρεωτική απο τον Καλλικράτη και προσωπικά πιστεύουμε ότι εάν δεν υπήρχε και αυτή η υποχρέωση οι δημοτικοί μας άρχοντες θα μας είχαν γραμμένους. Οι ανάλογες διαδικασίες των περασμένων ετών χαρακτηρίστηκαν απο την απουσία των πολιτών οι οποίοι προφανώς είχαν καλύτερα πράγματα να κάνουν απο το κάθονται με τις ώρες και να ακούν τετριμμένα πράγματα και σκιαμαχίες. Θα δούμε εάν αυτή την φορά γίνει κάτι διαφορετικό πάντως δεν το πολυπιστεύουμε.
   Προφανώς λοιπόν θα ακούσουμε την πλειοψηφία να μας δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα, την μειοψηφία με τον προηγούμενο άρχοντα που δεν έπαιρνε και δεν μοίραζε χαρτί γενικώς και αορίστως    αλλά ειδικά και συγκεκριμένα, σε ένα κλειστό κύκλο 13 δημοτικών συμβούλων που κυβερνούσαν ως άλλοι  Βοναπάρτηδες και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης  να ανεβάζει τους τόνους. Πολυπαιγμένο έργο αλλά εάν θέλουμε να έχει και θεατές πρέπει να αλλάξει.
  Εμείς όμως που είμαστε καλοί άνθρωποι και για να βοηθήσουμε την συζήτηση σας παραπέμπουμε 
στο παρακάτω link  http://japanontop.com/index.php?key=Sakiotis 
όπου θα μπορέσετε να ακούσετε τι έλεγε προεκλογικά - για την ακρίβεια στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση-  ο δήμαρχος για το νερό και για διάφορα άλλα , να συγκρίνετε  και όποιος παρευρεθεί να του τα θυμίσει κιόλας. Το παρελθόν μας χρησιμεύει για να βλέπουμε το μέλλον. Ετσι δεν είναι;

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΠΙΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβαμε κ. Άκοπε!!

Πάλι πουλάτε το γνωστό παραμύθι: Όλοι ήταν άχρηστοι, περιμένετε μέχρι τις επόμενες εκλογές, να σας ξαναπώ ποιός είναι ο καλός, γιατί από το προηγούμενο πάθημα δεν έμαθα.

Ο κόσμος φωνάζει πού είσαι Κουκούλη, είχαμε νερό και καθαριότητα και σεις αμετανόητος. Τι να σας πει κανείς...

Ανώνυμος είπε...

Αφού αυτό κατάλαβες απο την ανάρτηση μετά τι σου φταίνει οι δήμαρχοι, οι σύμβουλοι κλπ, κλπ. Ορκισμένος κουκουλικός και σκασίλα σου τι γίνεται στον τόπο, αρκεί να ξανάρθει ο δικός μας. Μετά φταίνε αυτοί...

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το περισπούδαστο άρθρο του Κυρίου Ντρη στην εφημερίδα του.
Η πρώτη αντίδραση ήταν :ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΘΡΑΣΟΣ.
Ναι κύριε Ντρη,εχετε μεγάλο θράσος.Κάνετε κριτική εσείς που ήσαστε ο Πρωτεργάτης της κατρακύλας και της απαξίωσης του συνδυασμού Κουκούλη από του Αιγινήτες.
Θα σας έγραφα πολλά για την «προσπάθεια» που κάνατε εσείς και η παρεούλα σας,ώστε να απαξιωθεί ο συνδυασμός Κουκούλη από την πρώτη Κυριακή.Νομίζω όμως ότι φτάνει αυτό:Το μη χείρων,βέλτιστο.Ετσι ψηφίσαμε .Τώρα οι υπόλοιπες αμπελοφιλοσοφίες που αναπτύσσατε στο άρθρο σας μόνο τυπογραφικό χώρο πιάνουν γεμίζοντας έτσι και αλλιώς την στήλη της εφημερίδας σας και μάλλον δεν προβληματίζουν κανέναν.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Εχει και αυτός τον καημό του. Γιατί ο άρχοντας που δεν έδινε και δεν μοίραζε χαρτί σε κάποιους μοίραζε και σε κάποιους όχι. Αυτοί που έπαιρναν δικαιολογημένα κλαίνε. Οι άλλοι δεν έχουν πρόβλημα γιατί όποιος και να έρθει το ίδιο αγγούρι τραβάνε.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στις 19.00 στο Α. Δημοτικό σχολείο να ακούσουμε τον απολογισμό του Σάκη.Jeune premier θα είναι ο Αγής που θα τον πλαισιώνουν οι Πραιτοριανοί του.

Ανώνυμος είπε...

Τύφλα νάχει το Hollywood. Σωστός ο 6:40 μ.μ όλοι στις 17.00 να δούμε τον απολογισμό του χολιγουντιανού Σάκη.

Ανώνυμος είπε...

Ο
Νέος
Μαλάκας
Σάκη
Σακκιώτη

ξαναχτύπησε, μετά από πολύ καιρό!

Πόνεσε (ξαφνικά) τόσο πολύ τον Κουκούλη, που ανακάλυψε τι τον έφαγε: Ο (δαίμων) Ντρής ήτανε!

Εντάξει ΝΜΣΣλη μου, θα του πώ εγώ να μη συνεχίσει να τον πολεμάει, οπότε δεν θα έχεις και συ κανένα κώλυμα να τον βοηθήσεις στις επόμενες εκλογές. Έτσι δεν είναι;

Μη μου πεις πάλι όχι ΝΜΣΣλη μου!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 12:30
Δεν με εκπλήσσει το ύφος γραφής ούτε βέβαια και το ήθος.
Απλά κρίνεις τα πράγματα με το βλέμμα του τυχοδιώχτη .Συμπέρασμα που βγαίνει από τα γραφόμενα σου.
Όχι αγαπητέ μου δεν λυπήθηκα τον Κουκούλη.Αξιος των χειρισμών του ήταν και είναι.Αυτά για την ώρα….
ΝΜΣΣ
Υ.Σ.
Χρειάζεται νους για την ερμηνεία του αρκτικόλεξου.Προφανώς δεν τον διαθέτεις
Με φτηνές εξυπναδούλες μάλλον εκτίθεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΝΜΣΣ:

Δεν καταλαβαίνω την έκπληξή σας! Τον τίτλο (του αρκτικόλεξου) τον έχετε κερδίσει εδώ και πολύ καιρό. Γιατί πάλι -μετά από πολύμηνη απουσία- τον αρνείστε; Αφού υποστηρίζετε απίστευτα πράγματα, τι άλλο θέλετε να υποθέσουν για σας;

(μεταξύ μας, καταλαβαίνω τι σκεφτήκατε για να γράψετε τα απίστευτα: ότι μπορεί κάποιοι αφελείς να τα πιστέψουν και να στραφούν εναντίον κάποιου από τους δύο. Ατιμούλη!)

Ανώνυμος είπε...

Ο 11:52 δεν ενδιαφέρεται για το τι γίνεται στον τόπο! Βρε τον π...!!!
Ενώ ο Άκοπος (εννοώ ο 11:52), που σκίστηκε να βγει ο Σακκιώτης, ενδιαφέρεται. Έτσι γράφεται η ιστορία...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή βαδίζετε σε λάθος μονοπάτια,σας λέω αυτό..Το νέο σχήμα ετοιμάζεται μεθοδικά και βέβαια σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής που ζούμε.Οι λάθος επιλογές και εκτιμήσεις σε πρόσωπα και πράγματα μας έβαλλαν μυαλό.Εσείς λοιπόν της γνωστής παρεούλας,όταν μαζεύεστε στο πατάρι ,αρκεστείτε σε ένα καφεδάκι και έναν καλό λόγο.Σταματήστε τα πισώπλατα μαχερώματα.Χάνετε τον χρόνο σας.Η εποχή των σογιών που μάζευαν ψήφους ανήκει στο παρελθόν.Τέλοιωσε η εποχή για τους αριβίστες, Κωστάκη ψάξε αλλού για κορόϊδα.Το πληρώσαμε ακριβά αλλά το πήραμε το μάθημα.Υπομονή λοιπόν όλα στην ώρα τους Εσύ Μιχάλη τζάμπα ξενυχτάς στο πληκτρολόγιο προπαγανδίζωντας.Δεν έχει νόημα.
Άντε καλημέρα σας κύριοι και υπομονή.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Νέε Μ... μου!!!

όλα τα κατάλαβες, γιατί ανησυχείς για δυό τρεις αποτυχημένους και απομονωμένους, που τους ξέρεις και από το γραφικό τους χαρακτήρα;

Θα ξανασκίσετε στις εκλογές!!!

Ανώνυμος είπε...

Α!θα σε μαλώσω.δεν μίλησε κανένας για αποτυχημένους,ουτε και απομονωμένους και κυρίως δεν ανησυχώ καθόλου..Αυτά είναι δικές σου ερμηνείες.Εγώ έγραψα ότι ετοιμάζεται καινούργιο σχήμα,που δεν περιλαμβάνει «σόγια» και γενικά παλαιές ξεπερασμένες αντιλήψεις.
Και κάτι ακόμα δεν θέλω να καταπιέζεσαι .Εκφράσου ελεύθερα όπως ξέρης και μπορείς.Χωρίς αποσιωπητικά μετά το Μ…..Στην ηλικία μας η καταπίεση βλάπτει.
Αυτά…
Όλως ημέτερος
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

θρασσος εμπαθεια εμμονες τοπικα μικροσυμφεροντα πανω απο την κοινη λογικη.και ετσι ειναι απολυτα δικαιολογημενη η καταντια του νησιου,οταν διαβαζει κανεις τα σχολια τυπου νμσσ σσμμ ψψλλ μνμν και πρασινα αλογα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 06:26
Αν σε ότι έχει γραφτεί από τον ΝΜΣΣ εσύ διακρίνεις Θράσσος,εμπάθεια,εμμονές και τοπικά μικροσυμφέροντα,τοτε θα πρέπει να ξανακάτσης στο θρανίο για να μάθεις την σωστή ερμηνεία των λέξεων.Εκτός και εάν εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.-
Το σίγουρο είναι,ότι εκπροσωπείς μια κάστα ,που προσπάθησε να καπελώσει τον τόπο,με «ξένα» ήθη και έθιμα και απλά πληρωθήκατε ανάλλογα.Αυτό είναι ολλο.Το κακό είναι ότι συνεχίζεται την ίδια ίσως και χειρότερη συμπεριφορά.Κακό του κεφαλιού σας.Ες αύριον τα σπουδαία….
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς 6:26

Άσ' τον τρελό στην τρέλα του! Βρίσκει ανύπαρκτους εχθρούς και νομίζει ότι τους κατακεραυνώνει!

Πάντως ετοιμάζεται το νέο σχήμα. Ε ρε γλέντια!

Ανώνυμος είπε...

κε...νμσσ μονο εσυ κι η αυτου μεγαλειοτης ο δημαρχος μιλατε για τον εαυτο σας σε τριτο προσωπο(...σε οτι εχει γραφτει απο το νμσσ).να το κοιταξετε!χρηζει εξετασης απο ειδικο.το ιδιο ισχυει και για το δημαρχουκο μας!κατα τα αλλα με εχετε ξαναστειλει στο θρανιο για ανορθογραφια αλλα τα κειμενα σας βγαζουν ματια.κι αυτο να το κοιταξετε αν θελετε να κανετε υποδειξεις.(αναλλογα ,ολλο,συνεχιζεται κλπ)
ο 6.26

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάζεται νέο σχήμα;Αμάν, κλάμα η κουκολοπαρέα του παταριού.
Έχουν να πέσουν πισώπλατα μαχαιρώματα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε 6:26
Δεν σε στέλνω στα θρανία για να μάθεις ορθογραφία.Τη σωστή ερμηνεία των λέξεων να μάθεις σε στέλνω.Δυσλεξία έχεις.Εκτός εάν, εσκεμμένα τους δίνεις άλλη έννοια

Ανώνυμος είπε...

κυριοι μπητε στο site ///peiratiko reportaz kai δειτε εργα του λιμεναρχη ΑΙΓΙΝΑΣ MAS ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μετα το θιασο Σακκιωτη τι νεο σχημα να σχηματιστει?τα εχουμε δει ολα σε εναμιση χρονο,που δυο να μη σωσουνε να φτασουνε!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο θίασος Κουκούλη κράτησε 4 χρόνια κι εσείς δεν έχετε υπομονή να περάσουν 3,5 χρόνια; Προσοχή όμως στους θιάσους γιατί η επόμενη θητεία κρατάει 5 χρόνια!!!
Γ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Θα φροντίσουμε ο επόμενος θίασος να έχει καλό σκηνοθέτη .Γιατί οι δύο τελευταίοι ήταν μπουλούκ ασκέρ.Και καλά ο τελευταίος δεν μας αιφνιδίασε γιατί μέσες άκρες τον ξέραμε ,τον περιμέναμε.Αμ ο προηγούμενος θίασος που μας παρουσίασε περγαμηνές ;και ποντάραμε;Τι ψυχρολουσιά ήταν αυτή Γιώργο μου;Τι κακό συναπάντημα;Πώς να τολμήσουμε ;……..

Ανώνυμος είπε...

πολυ θα σας βολευε η ισοπεδωση και η εξισωση αλλα οι συγκρισεις ειναι κραυγαλεα υπερ του κουκουλη.παντου ακους σχολια υπερ της προηγουμενης δημοτικης αρχης,που λογω της ελεεινης τρεχουσας φανταζει καλυτερη κι απ'οτι ηταν πραγματικα.μπορειτε να λετε λοιπον τις εμμονικες και εμπαθεις σας σαχλαμαρες, ο κοσμος συγκρινει και νοσταλγει την προηγουνενη τετραετια που και καθαροι ειμαστε,νερο και αρκετο και καλης ποιοτητας ειχαμε,πολιτιστικα ειμασταν πολυ καλυτερα,ουτε σκανδαλωδεις προσληψεις,ουτε δημ.συμβουλοι που επιδιωκουν να μασησουν απ΄που μπορουν μας απασχολησαν.το μονο που σας πειραζε ηταν ο ντρης και ο Βαρωτσος.αυτη ηταν η αντιπολιτευση που κανατε (και εξακολουθειτε να αναμασατε λες και ειναι ακομα δημαρχος ο κουκουλης)

Ανώνυμος είπε...

Όταν γράφεται ένα σχόλιο, με την παραμικρή υποψία αντικουκουλισμού-τελικά την Αίγινα την έχετε χωρίσει ,σε Κουκουλικούς και Αντικουκουλικούς.-πέφτουν σαν τα κοράκια οι «Ταλιμπάν» του Κουκουλισμού και γαζώνουν με τις πένες τους, αυτόν που τόλμησε να αμφισβητήσει τον τρόπο διαχείρισης των κοινών από το Κουκουλοκαθεστώς.Ναι για καθεστώς σκληρό και ύπουλο επρόκειτο.Που προσπάθησε να επιβληθεί με το έτσι θέλω.Κινείτο και δρούσε με τον ετσιθελισμό δυο –τριών επικίνδυνων.
Προσπάθησαν να επιβάλουν ότι τους κατέβαζε η κούτρα τους, πετώντας καρέκλες,χειροδικώντας,βρίζοντας,παριστάνοντας τον τρελό και προπαγανδίζοντας μιλώντας για χρηστή διοίκηση.Θεωρώντας ότι οι Αιγινήτες τρώνε κουτόχορτο.
Είχαν πρόγραμμα ωρύονται οι υποστηρικτές τους.
Ποιο ήταν το ρημάδι το πρόγραμμα τους.Δεν μπορεί κάποιο ίχνος χρηστής Διοίκησης θα εμενε.Το χρέος αυξήθηκε κατακόρυφα..Η οφειλή στο νερό τα ιδια.Θα περίμενε κάποιος μετά από τόσους μορφωμένους και παραμορφωμένους σε τεχνικά θέματα,αν μη τι άλλο να έκαναν μια βελτίωση στον αγωγό ύδρευσης ,να μείωναν αυτή την περιβόητη απώλεια που αγγίζει το 43% όπως λένε οι παντογνώστες των υδάτων.
Μια βάνα εστω,ώστε να μην περιμένουν να αδειάσει ο αγωγός για να τον επισκευάσουν.ΤΙΠΟΤΑ.
Τόλμα να περάσεις χειμώνα με βροχή από την παραλία.Βενετία την έκαναν οι φωστήρες της χρηστής διοίκησης.
Έκαναν το τσαντίρ μαχαλά,Το Φιστίκι Φέστ.Λες και το ίδιο το προϊόν είχε ανάγκη από όλο αυτό το καρακιτσαριό.
Μπάζωσαν έτσι στα μουλωχτά και κουτοπόνηρα το Φάρο.Ετσι χωρίς προγραμμα,να έχουμε κάτι να κάνουμε.Μετά βέβαια παρίσταναν τους ανήξερους και τους Πόντιους Πιλάτους σαν κουτοπόνηροι που είναι.. Περάστε μια βόλτα από εκεί λεβέντες μου,να πάρετε βαθιές αναπνοές και να καμαρώσετε το κατάντημα.Αλλά τι να κάνετε,το Οινόη έκλεισε.
Προσπάθησαν να μας εκπολιτίσουν θα μου πεις.Τοποθέτησαν με την ίδια κουτοπόνηρη τακτική στο ποιο γραφικό σημείο της Αίγινας ,τετρακόσια πενήντα τζάμια πλαισιωμένα από τρεις κυλοδοκούς.ΕΡΓΟ σου λέει και μάλιστα διεθνούς φήμης καλλιτέχνη.Δώρο μας το έκανε .Δεκαπέντε ψωροχιλιάδες μας στοίχησε.Τόσο χρεώθηκε.Καμία αντίρρηση,αν και η εκτίμηση είναι υποκειμενική και ανάλογα με την κουλτούρα του καθενός.Αγαπητοί μου Ταλιμπάν η ένσταση δεν έχει να κάνει με το ίδιο το έργο, ούτε και με τον καλλιτέχνη,που αδίκως τον βάλατε στη μέση.Εχει να κάνει ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ .ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ.Αυτό είναι το πρόβλημα και μην προσπαθείτε να μεταθέσετε τις ενστάσεις και αντιρρήσεις.
Έτσι λοιπόν κουτοπόνηρα και ανόητα διαχειριστήκατε τα Δημαρχιακά.Ετσι όπως σας ανέφερα ποιο πάνω.Το αποτέλεσμα,γνωστό.Από την πρώτη Κυριακή ξεπεζέψατε από τον σβέρκο μας.Ευτυχώς,ο Θεός μας λυπήθηκε..Γιατί με την φόρα που είχατε πάρει ,έτσι και έσπαγε ο διάολος το πόδι του και ξαναβγαινατε,ΚΑΛΗΜΈΡΑ θα σας λέγαμε και θα τρώγαμε κλοτσιές.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΜΣΣ ξέχασες το κερασάκι της ορθής Διοίκησης η παραχώρηση με το έτσι θέλω στον Ελβετό η εκμετάλλευση της πλωτής μέσα στο λιμάνι.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι πέφτετε στο ίδιο τραγικό λάθος, που κάνατε και παλιότερα: Ανοίγετε διάλογο με ΝΜΣΣδες και άλλους παρόμοιους Ταλιμπάν (αν και 2-3 τα γράφουν όλα).
Παλιότερα είχε επικρατήσει το να μην απαντάτε, γιατί τους κάνετε καλό. Το "Αγνοείστε τους" είχε επικρατήσει. Τώρα πάλι πατάτε την πεπονόφλουδα που σας στήνουν.
Απομονωμένοι και "φτυσμένοι" από όλους είναι, δεν το βλέπετε; Ψάχνουν για κανένα "συνομιλητή" να του φορτώσουν το προπατορικό αμάρτημα. κόφτε τους το "διάλογο" ή πάρτε τους στο ψιλό. Τους δίνετε αξία!

Ανώνυμος είπε...

Βρε πατριώτη,σε αυτά που γράφουν ο ΝΜΣΣ και οι αλλοι,εχεις να πεις ,να προσθέσεις ή να διαψεύσεις;Το να απαγορεύεις το διάλογο,είναι μέθοδος που ανήκει σε τρομοκρατικά καθεστώτα ,τύπου ΤΑΛΙΜΠΑΝ ας πούμε. Καθαρός Ουρανός αστραπές δεν φοβάται.Εκτός εάν αυτά που γράφονται σε ενοχλούν.

Ανώνυμος είπε...

κακομοιρη αχ κακομοιρη !!ποιος ξερει τι προσωπικα απωθημενα εχεις ,τι κομπλεξ και τι απολεσθεντα προνομια...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά 'εγραφε και αυτά γράφει ο Άκοπος ή ΝΜΣΣ ή 2:28 ή ο άλλος του εαυτός. Τα μάθαμε απ΄'εξω. Είναι ένα παραλήρημα στο οποίο δεν υπάρχει απάντηση. Αυτό που ζητάει ο Άκοπος (ή ΝΜΣΣ) ΕΊΝΑΙ ΝΤΌΡΟς ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΙΣΜΈΝΟ ΤΟΥ BLOG. Εκφράσεις όπως "Ταλιμπάν" τις χρησιμοποιεί ο Άκοπος στις αναρτήσεις του και στη συνέχεια το alter ego του ο ΝΜΣΣ.
Αφήστε τους τρελούς στην τρέλα τους λοιπόν και στο παραμιλητό τους. Αν τους απαντάτε, τους δίνετε αξία και υπόσταση. Καταδικάστηκαν για τις επιλογές τους και τώρα θέλουν να ξανασηκώσουν κεφάλι και να ξανακάνουν τους ρυθμιστές και ότι τάχα κάτι είναι.
Καλά κοιμόντουσαν με 1-2 αναρτήσεις το μήνα και καμιά συμμετοχή. μη τους δίνετε μπόι που δεν έχουν. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥς!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ Πατριώτη μου βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.Το βρήκες,ειδικά απολεσθέντα προνόμια πολλά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, και ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ προτρέπεται τους ομόσταυλους σας,αλλά πάνω από την οθόνη είσαστε ατιμούλικα
Α! Και με την ευκαιρεία,εσείς που κοιμάστε αγκαλιά με τον Μπαμπινιώτη..οχι ΦΑΛΗΡΙΣΜΕΝΟ,κάπως αλλιώς γράφεται.Με όλο το θάρος.Οχι ότι είμαι καλύτερος εγώ δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε πόσο καίει; Αδιαφορία λοιπόν, αφήστε τους μερικούς μήνες να λένε τον πόνο τους και να έχουν 2-3- απάντήσεις το μήνα...

Ανώνυμος είπε...

ποναει πολυ βρομωΠΑΣΟΚΙΑ καταστροφεις της ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα γράφεις 10:29 π.μ μόνο το ΠΑΣΟΚ φταίει για όλα. Όταν όμως επί ΠΑΣΟΚ εσύ έτρωγες και έπινες το ΠΑΣΟΚ ήταν καλό. Άντε ρε φασισταριό να ρίξεις λίγο κρύο νερό στην κεφάλα σου μπας και ξυπνήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαρωνικός υποβιβάζεται στην Β κατηγορία επιδή δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα φέτος. Και δεν θα συμμετάσχει γιατί η Διοίκηση αδυνατεί να βρει τα έξοδα της ομάδας. Το ερώτημα είναι γιατί δεν παραιτείται η Διοίκηση; Γιατί δεν διαλύουν το ιστορικό σωματείο αλλά το ξεφτυλίζουν με αυτές τις ενέργειες; Γιατί;
ΟΝΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Όλοι κάτι λέγανε, και η αλεπού που κοιμούνται οι κότες..
Δεν μας λέτε ρε λεβέντες για να μάθουμε και εμείς που είμαστε έξω από τα κυκλώματα κει δεν ξέρουμε.Ο Σαρωνικός τα τελευταία χρόνια ,εκτός από πεδίο αντιπαράθεσης και ευκαιρία κοινωνικής προβολής μερικών τυχάρπαστων ,τι άλλο έχει προσφέρει στην Αίγινα;
Μην πει κανένας ότι τονώνει την τοπική οικονομία,γιατι αυτό μόνο γέλια προκαλεί.Ουτε ότι οδηγεί τους νέους στον αθλητισμό.Αυτά είναι για τους κουτούς.Στον χουλιγκανισμό μπορεί.

Ανώνυμος είπε...

4.53 το ίδιο πράγμα λέμε. Να διαλυσουν την ομάδα γιατί δεν μπορούν να την συντηρήσουν και όχι να μας λένε για συγχωνεύσεις και ακαδημίες...
ΟΝΠΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ κυριες Σοφια Γιανουλη, Αθηνα Πηρουνακη, Φωτεινη Βαλομενου και Ξένη Τριανταφύλου εφτιαξαν σύλλογο για να περνάνε τις ώρες τους αφού οι άντρες τους έχουν σταματήσει το περγαμοντο. Δεν μπορώ να καταλαβω δεν μπορουν να πάνε στην ΚΕΔΑ να προσφέρουν; Δεν μπορούν να πάνε στον Σύλλογο Γυναικών να προσφέρουν; Δεν μπορούην να πάνε στο Λεούσειο να προσφέρουν; Δεν μπορούν να πάνε στον Δήμο και να ζητήσουν ένα γραφείο να προσφέρουην απο κει. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί η ενέργια τους.
Βιργινία