Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Κι ο κολιός τον Αύγουστο....

 Φαίνεται ότι όπως κάθε θέμα έχει τον καιρό του, έτσι και το θέμα του καλοκαιριού για την Αίγινα κυρίαρχο μέσα στα πάμπολλα άλλα, είναι αυτό του νερού. Ετσι κι αλλιώς τίποτα άλλο δεν γίνεται, καμία δραστηριότητα δημοτική δεν παράγει είδηση έτσι λοιπόν εκείνο που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει όλο το καλοκαίρι είναι το θέμα του νερού. Ο δήμαρχος κάθε τρείς και λίγο μας λέει πόσο συνεπής είναι στις πληρωμές του ο δήμος, ο νερουλάς ως παράγοντας και αυτός κάνει δημόσιες δηλώσεις αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Δεν έχουμε νερό.
  Εάν λοιπόν κ. Δήμαρχε είαστε συνεπείς και ο νερουλάς ο κακός της υπόθεσης γιατί δεν τον στέλνετε στον εισαγγελέα για αθέτηση της σύμβασης; Θα μου πείτε ότι είναι καλοκαίρι και εσείς ως υπεύθυνος άνδρας δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε να αφήσετε το νησί χωρίς νερό. Γιατί, το κάνατε αυτό μήπως τον χειμώνα;  Δεν μας ενδιαφέρεουν πλέον οι σκιομαχίες και το κυνήγι των μαγισσών. Νερό θέλουμε.Νερό που δεν είναι τζάμπα, που έχει από  καιρό ξεφύγει απο την έννοια του κοινωνικού αγαθού μιας και το χρυσοπληρώνουμε και που τελικά δεν έχουμε.
   Εχετε πάψει προ πολλού να ασχολείστε με το θέμα της ύδρευσης ποντάροντας όλα τα λεφτά σας και προφανώς και την επανεκλογή σας  στο θέμα του αγωγού. Ακόμα και εάν όλα πάνε κατ΄ευχήν στο θέμα και βρεθούν λεφτά και το κόστος είναι λογικό και αντιμετωπίσιμο θα χρειαστεί χρόνος για την κατασκευή του. Τρία έως πέντε χρόνια είναι μάλλον συντηρητική εκτίμηση. Τι ακριβώς θα συμβεί αυτά τα τρία χρόνια;  Θα έχουμε νερό εκ περιτροπής για να μην έχουμε ολική έλλειψη; Και η εκ περιτροπής ύδρευση είναι ένα προληπτικό μέτρο όταν όμως είναι προγραμματισμένο σωστά και δίκαια. Να κόβετε η ύδρευση πράγματικά σε όλους για συγκεκριμένο και γνωστό χρονικό διάστημα ώστε να λάβουν τα μέτρα τους  όλοι. Γίνεται έτσι; Και επιτέλους τι θα γίνει με αυτούς που χρωστάνε τα μεγάλα τουλάχιστον ποσά και διατηρούν κήπους και κάνουν βεγγέρες  σε αυτούς; Σκέφτεστε κάτι η καίει το θέμα; 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος αποδείχτηκε πολύ λίγος. Για ποιά οργάνωση μιλάς και από ποιόν; Γράψε με κεφαλαία γράμματα όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο καλύτερα για τον φτωχό μας Δήμο. Μόλις ανακοινώσουν αγωγό ή θα χρυσοπληρώνουημε το νερό ή θα μείνουμε χωρίς νερό. Αυτό που το ξέρει και ένα μικρό παιδάκι αυτοί δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Και μη χειρότερα...

Ανώνυμος είπε...

Κλείστε το το ρημάδι, σας το έχουν πει με κάθε τρόπο. Τέσσερις μέρες = 1 σχόλιο (κι' αυτό μ.. λέει). Φυσικό δεν είναι μ' αυτά που λέτε (όποτε τα λέτε);

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ρε μαλακα 11.22 γιατι το βλέπεις; Πήγαινε να δεις του συναφιού σου. Λες και δεν ξέρουμε από που βόσκεις
Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΆΚΑς ΕΊΝΑΙ ΌΠΌΙΟς ΜΙΛΆΕΙ ΈΤΣΙ. ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΚΟΠΟΣ Η Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ). ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΜΑΓΚΑ (ΤΣΑΜΠΑ).

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκα πήγενε στο συνάφισου και μη διαβαζης εδώ
Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα, πρώτη φορά βλέπω μπλοκατζήδες να βρίζουν τους (σπάνιους πια) πελάτες τους.
Αιγινήτικες αβρότητες;

Ανώνυμος είπε...

"http://neafwni.gr/2012/06/blog-post_7638.htmll"

Ανώνυμος είπε...

Ινδιάνε, λογιστή της δεκάρας σταμάτα να γράφεις σε αυτό το μπλοκ γιατί θα σε αποκαλύψω
Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Ο ΑΙΑΚΟΜΑΝΕΤΣΙ.
ΑΙΑΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΣ ΤΟΝ ΠΤΕΡΟΥΔΗ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΜΑΝΑ ΕΞ' ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ.
7 Ιανουαρίου 2013 9:42 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

12:50 π.μ. ΝΕΚΤΑΡΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗ
7 Ιανουαρίου 2013 9:55 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΙΑΚΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΩΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΕΤΣΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.