Τρίτη 11 Μαΐου 2010

«Συμφωνίες κυρίων»

Στην απάντηση-επιστολή προς τον δήμαρχο για την διαγραφή του ο κ. Φίλιππας Χατζηπέρης αναφέρει:
«Λυπάμαι για την απόφαση του κ. Δημάρχου, η οποία προφανώς, δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας και δημοκρατικής παιδείας. Τέτοια συμπεριφορά προκαλεί διχόνοια στο Δημοτικό Συμβούλιο και αποκλείει τη συναίνεση, που χρειάζεται ο τόπος μας για να βγει από την «κατάσταση ανάγκης», στην οποία έχει οδηγηθεί!. Αντί να διαγράφει φαντάσματα, ως «κομματάρχης», θα ήταν πιο ωφέλιμο για τον τόπο και συνετότερο για τον ίδιο να ενεργεί ως Δήμαρχος όλων των Αιγινητών και να διορθώσει την πορεία της πολιτικής του!»
Μαζί με την επιστολή ο κ. Χατζηπέρης επισυνάπτει έγγραφο «Συμφωνίας κυρίων» που είχε συνυπογράψει με τον Δήμαρχο για την συμμετοχή του στον Συνδυασμό.
Σύμφωνα με το έγγραφο ο κ. Χατζηπέρης αναλάμβανε καθήκοντα «εκπροσώπου τύπου και επικοινωνίας» του Συνδυασμού και καθιερωνόταν «το Συμβούλιο Πολιτών Αίγινας». Επιπλέον ο κ. Κουκούλης δεσμεύεται να εφαρμόσει το πρόγραμμα του Συνδυασμού.
Τέλος κάθε παράβαση – εκτροπή από τα παραπάνω δίνει το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη παρούσα συμφωνία!
Ποιος είπε λοιπόν ότι δεν υπήρξαν «συμφωνίες» με «ανταλλάγματα» για την συμμετοχή συμβούλων στον συνδυασμό του κ. Κουκούλη;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Χατζηπέρης μπορεί να εξηγήσει γιατί διαβεβαίωνε ότι θα ψηφίσει τη λήψη δανείου, ο δήμαρχος πίστεψε ότι εξασφάλισε τις απαιτούμενες ψήφους και στην ψηφοφορία είπε "όχι" και μάλιστα με εκδικητικό ύφος;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.