Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Περίεργα πράγματα...

Για να είμαι ειλικρινής το θέμα το αλίευσα απο άλλο blog. Ομως έχει πιστεύω ένα ενδιαφέρον. Είδα λοιπον ότι η Νέα Εποχή στην παρουσίαση της συγκέντρωσης του δημάρχου είχε ένα κομμάτι μάλλον περίεργο. Είχε ένα κατάλογο παρευρισκομένων σε δύο μέρη. Στο ένα υπήρχαν εκπρόσωποι φορέων που προσκλήθηκαν και φυσιολογικά ανταποκρίθηκαν. Στο δεύτερο κομμάτι της είδησης είχε ένα κατάλογο ονομάτων-παρευρισκομένων που τους χαρακτήριζε μάλιστα ως ανθρώπους κλειδιά. Τώρα σε τι αυτό χρησίμευσε ακόμα σπάω το κεφάλι μου. Ηθελε να δέσει τους ανθρώπους αυτούς ότι ανήκουν στον Κουκούλη δημοσίευοντας τα ονόματα τους; Κάποιοι απο αυτούς πιστεύω ότι δεν είχαν καμία διάθεση να δούν το ονομα τους στα μανταλάκια, επειδή θέλησαν πολύ φυσιολογικά να ακούσουν την ομιλία του δημάρχου. Δεν κατάλαβε ότι ξεμπρόστιαζε ανθρώπους όπως τον κ. Αγγελο Κρητικό, τον κ.Ανδρέα Στρατηγό, τους τρείς γιατρούς κ.α.; Πραγματικά δεν μπόρεσα να το καταλάβω και με ενδιαφέρον περιμένω να δώ αν υπάρξουν αντιδράσεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πως ειναι δυνατον ο δυσαρεστημένος Άγγελος ,να βρίσκεται στην εκδήλωση;
μαλλον παει να πάρει την θεση του ξαδέλφου του !!!!! - κουλικουρδης-
αυτό να δω και ας πεθάνω που έλεγε και η χήρα στους 10 μικρους μήτσους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είδες λοιπόν, είχε ενδιαφέρον που δημοσίευσε και τα ονόματα κάποιων που παραβρέθηκαν. Δεν νομίζω ότι λέει και που ανήκουν. Λέει απλά ότι είναι άνθρωποι κλειδιά. Νομίζω ότι ο Άγγελος είναι και κάτι παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

ο επίσημος χορηγός δεν θα ήταν; ειναι πράγματι όντως το κατι παραπάνω από άνθρωπος κλειδί είανι ό ανθρωπος που την έπεφτε στις εφημερίδες για να μην κάνουν κριτική στην διοίκηση κουκούλη , τυχαίο είναι ότι διαφημίζετε σε όλα τα έντυπα δεν νομιζω.
τελος πάντων τα συμφέροντα είναι τεράστια και όλοι κοιτάνε την πάρτυ τους και οχι το συσμοιρο νησι