Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Επί του πιεστηρίου...

 Καιρό είχαμε να ακούσουμε καλή είδηση. Ετσι  αναμφίβολα η σημερινή εξέλιξη αποτελεί μια καλή είδηση. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες σε σύσκεψη που διεξήχθη στο Υπουργείο Παιδείας πριν λίγη ώρα υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου, του Υπουργείου και της ΔΕΗ που αφορά την επισκευή των κτιρίων του Εϋναρδείου και του Κυβερνείου με την χορηγία της ΔΕΗ. Η προκήρυξη των δύο κτιρίων θα γίνει ταυτόχρονα με προβάδισμα στο Εϋνάρδειο ώστε να λυθεί το υπάρχον πρόβλημα της μεταφοράς βιβλιοθήκης και αρχείου. Φαίνεται ότι όσα κι να του πούν του δημάρχου απο εδώ δεν αρκούν αλλά η μεσολάβηση του υπουργείου έπεισε την ΔΕΗ την οποία ο δήμαρχος πεισματικά αρνιόταν να εμπλέξει ώστε να υπάρξει αυτή η καλή εξέλιξη. Μακάρι να προχωρήσουν και γρήγορα τα πράγματα.   

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι ο Σάκης υποσχέθηκε υποστήριξη στη Διαμαντοπούλου στις επερχόμενες εσωκομματικές διαδιακασίες για την ανάδειξη νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, στις οποίες θα είναι και αυτή υποψήφια.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είναι και εσωτερική υπόθεση του ΠΑΣΟΚ. Τα λεφτά είχαν βγει επί Κουκούλη. Σε λίγο θα μας πουν ότι όλη την προεργασία για τα έργα την έχουν κάνει το ΠΑΣΟΚ και ο Σάκης.

Ανώνυμος είπε...

Εχθές έλεγε για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος ότι 1η Δεκεμβρίου υπογράφεται η τριμερής συνεργασία. Τώρα έγινε αποκλειστική πληροφορία. Εντάξει, μπον πουρ λ' οριάν...

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε στο newaigina.blogspot.com όλο τγο δελτίο τύπου

Ανώνυμος είπε...

ολα εργα ο Μουρτζης τα ξεκινησε με αξιο συνεχιστη του τον ΣΑΚΗ αναφερω μερικα πχ μελετες για αγωγο χορηγια ΔΕΗ , Νικολακι, ε τωρα λιγο ταλαιπωρια μετο νερο τι πειραζει αλλωστε το Ναυτικο κατεπλευσε. Τρεμετε νερουλαδες ο Σακης δεν αστειευετε .

Ανώνυμος είπε...

Ανησυχία για τα συνεργεία της ΔΕΗ; Πάρτε τηλ. τον Καρύδη.
Πάει ο Σάκης στα Υπουργεία; Το δελτίο λέει ότι συμμετείχε ο κ. Καρύδης. που συνοδευόταν από το δήμαρχο Αίγινας.
Έτσι βαδίζουμε προς τη ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, που καταργεί τις πελατειακές σχέσεις. Διαβάστε και τις 10+1 θέσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που συμμετέχει ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ κ. Καρύδης.
Όλα (ξανα)γίνονται ρουσφέτια των βουλευτών. Η δυσάρεστη παρένθεση ευτυχώς έκλεισε. Ξαναγυρνάμε στο παλιό δοκιμασμένο σύστημα...

Ανώνυμος είπε...

Το μνημόνιο συνεργασίας είναι (παρά τα όσα έλεγε ο Σάκης) μεταξύ του Υπουργείου και της ΔΕΗ. Καλά, ο Σάκης έβαζε μέσα και το Δήμο, για ευνόητους λόγους. Οι "αποκλειστικές πληροφορίες" γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλει κάτι να προσφέρει στην Αίγινα ο Σακκιώτης είναι να σηκωθεί να φύγει (όπως σωστά είπε ο Γκότσης) και να αναλάβει ο Φίλιππας Τζίτζης ο μόνος άξιος από την παράταξη του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

Και μετά να σηκωθούμε να φύγουμε όλοι μας γιατί το αστείο δεν είναι πια αστείο.Μέχρι στιγμής καμία ελπίδα να ξαναδούμε νερό της προκοπής δε φαίνεται αλλά το τιμολόγιο παραμένει το ίδιο.Πείτε μου δεν είναι παράνομο και καταχρηστικό να πληρώνουμε τέτοια κόστη σε νερό γεωτρήσεων?

Ανώνυμος είπε...

Ο τσιριμωκος που ηταν ρε παιδια γιατι ελειπε απο το συμβουλιο? καποιοι λενε οτι εγραφε ΚΙΝΟ χτες το απογευμα.

Ανώνυμος είπε...

Σακιωτακια εε που εισαστε ? εσεις που κερδισατε , τι εγινε καταπιατε την γλωσα σας ?ουτε χρονος δεν εκλεισε και οι ντοματες ερχοντε - ο Γκρικλισ δεν θα μας πει το συνθημα του

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σάκη καλά έκανες και πήγες στη συνάντηση ... απορώ όμως με τι ησυχία πήγες στην Καισαριανή στο σπιτάκι σου (ίσως και πάλι στο αγαπημένο σου Κολωνάκι) ενώ οι γειτονιές του Νησιού που είσαι πρώτος πολίτης μένουν η μια μετά την άλλη από νερό ή πίνουν αλατόνερο ... το ταμείο σου είναι -128000 ... δεν έχεις βενζίνη ... Γιατί ρε μεγάλε δεν παίρνεις ένα ταξί θαλάσσιο να ερθεις και να μαζέψεις τους συμβούλους σου να βρείτε μια λύση;
Μήπως τελικά δεν σου πήγαινε το σπορ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το δελτίο τύπου του δήμου και το δελτίο τύπου του υπουργείου παιδείας για να δείτε τι έκανε ο Σάκης...

Ανώνυμος είπε...

Στο δελτίο τύπου του δήμου που έχει το Aegina Portal γράφει ότι η υπουργός συναντήθηκε με τον δήμαρχο. Το σωστό είναι αυτό που γράφει το υπουργείο παιδείας στο newaigina.blogspot.com Η υποργός συνατήθηκε με τον υπεύθυνο της ΔΕΗ, ο δήμαρχος απλά παρίστατο.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός του ότι οι βρύσες τρέχουν θάλασσα, εκτός του ότι τα απορριματοφόρα δεν κινούνται για τον λόγο του ότι δεν πληρώνει ο Δήμος τα βενζινάδικα και άρα δεν μαζεύονται τα σκουπίδια,εκτός του ότι δεν είναι συνεπής στην πληρωμή των υδρομεταφορέων, εκτός ,εκτός κλπ, τώρα μαθαίνω ότι ο Δήμος δεν έχει χρήματα να πληρώσει το προσωπικό του. Νά δούμε ποιά δικαιολογία θα βρεί ο υπεύθυνος επί των οικονομικών ερευνητής- ποιητής Κουκούλης Ν. Συμφωνώ με την πρόταση του Γκότση τρύφωνα να σηκωθούνε όσο είναι καιρός και να φύγουνε.

Ανώνυμος είπε...

Τι σόι αποκλειστική πληροφορία είναι αυτή που έχετε ρε παιδια. Αφού ο ίδιος ο Δήμαρχος το είχε ανακοινώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο κάποιες μέρες πιο πριν

Ανώνυμος είπε...

re koykoylakia den peirazei poy den exoyme nero. ftanei poy xasate.ftanei poy efyge h troika ton ntabatzidon apo ton dimo.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΑ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΞΑΓΡΙΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ . ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΗ.
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΕ

Ανώνυμος είπε...

να δουμε τι αλλη....θα γραψετε για να καλυψετε τα ακαλυπτα.οταν θα τρωτε τις ντοματες και τα γιαουρτια να δουμε με τι μουτρα θα κυκλοφορειτε.αλητες και ψευτες

Ανώνυμος είπε...

Ναι τριςΜΕΓΑΛΕ 10:36!!!

Με ανακάλυψες! Είμαι ο Κουκουλικός δαίμονας! Εγώ έβαλα τη φωτιά στο Λεόντι. Εγώ είπα στους υδρομεταφορείς να μη φέρνουν νερό. Έγώ πούλησα την υπόθεση της ΔΕΗ τσάμπα, μόνο 1,5 εκατ.
Πώς με ανακάλυψες ρε ΜΕΓΑΛΕ; Μεταξύ μας τώρα: Έχω και μη ληγμένα! Τσάμπα θα στα δόσω γιατί σε συμπάθησα.

Ανώνυμος είπε...

Τρέχα Δήμαρχε στην Πασπάρα. Σε περιμένουν οι υδρομεταφορείς.

Ανώνυμος είπε...

Νά πάρει μαρει μαζί και τον άσεμε να κάνω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

και την ...κα Βουλα Οικονομολογου να παρει μαζι, να τους καμαρωσουμε αλλη μια φορα.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε τον Πτερούδη Αντιδήμαρχο να ησυχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Το υπουργείο Παιδείας ουσιαστικά άδειασε τον Σάκη που με την θέση του για το Βαθύ περιέπλεξε τα πράγματα και αυτό έπεισε την ΔΕΗ να κάνει αλλαγή της απόφασης που ο Σάκης ισχυριζόταν ότι δεν γίνεται με τίποτα. Ομως εμμέσως άδειασε και τον Κουκούλη που ακολουθούσε την ίδια γραμμή εδώ και τέσσερα χρόνια. Αν για ένα τέτοιο θέμα δεν καταλαβαίνουν οι δημοτικοί άρχοντες και πρέπει να μας το λύσουν άλλοι τότε τι περιμένετε;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή του έλεγαν του Κουκούλη ότι μπορεί να επισκευαστεί και το Εϋνάρδειο και έλεγε όχι;

Ανώνυμος είπε...

Στον Κουκούλη η Εθνική τράπεζα όπου τον πήγε σηκωτό αιγινήτης, μεγαλόβαθμο στέλεχος της τον Μάϊο του 2007 είχε ζητήσει να της παραδώσουν κατάλογο με κτίρια προς επισκευή με χορηγίες και ο Κουκούλης δεν ξαναπήγε ποτέ απο εκεί ενώ γνώριζε ήδη ότι το Κυβερνείο θα εδημοπρατείτο άρα οι χορηγίες θα ήταν για άλλα κτίρια. . Αλλωστε ο Κουκούλης το Εϋνάρδειο όλως παραδόξως το είχε για άλλα πράγματα, ενώ ήξερε ότι δεν μπορεί να το κάνει τίποτα άλλο εκτός απο βιβλιοθήκη.