Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ιστορίες του Λιμενικού ταμείου...


     Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας και Αγκιστρίου συνεδρίασε στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου με εξόχως ενδιαφέροντα θέματα. Το πρώτο ήταν η προτεινόμενη από τον πρόεδρο κ. Βάρτζελη αντικατάσταση της κ. Τιτίνας Κανελά από την επιτροπή παρακολούθησης των έργων. Το θέμα αποσύρθηκε γιατί σύμφωνα με τον νόμο οι αλλαγές πραγματοποιούνται μετά την παρέλευση ενός έτους.
     Η ουσία τώρα του θέματος. Ο Πρόεδρος αποφασίζει ένα έργο, π.χ. την επισκευή της ταράτσας του κυλικείου του ΝΟΑ. Το έργο εκτελείται και καλείται η κ. Κανελά μαζί με το έτερο μέλος της επιτροπής κ. Ιωαννίδη να υπογράψουν για την καλή εκτέλεση του έργου. Η κ. Κανελά δικαιολογεί την μη υπογραφή της σημειώνοντας ότι το κτίριο ανήκει στον ΝΟΑ στον οποίο είναι νοικιασμένο και δεν έχει καμία υποχρέωση το Λιμενικό Ταμείο να δαπανά χρήματα. Το ένταλμα όπως καταλαβαίνετε απορρίπτεται από το ελεγκτικό συνέδριο κι έτσι μένει ο πρόεδρος με το χαρτί στο χέρι χωρίς να μπορεί να πληρώσει αυτόν που εκτέλεσε το έργο.
  Επειδή αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά ,και επειδή ο δήμαρχος που είναι γνώστης τυυ θέματος δεν επεμβαίνει , η κατάληξη του θέματος είναι είτε η αντικατάσταση της κ. Κανελά - που για μένα κάνει σωστά την δουλειά της -είτε η αλλαγή νοοτροπίας του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου. Δηλαδή πρέπει να θέτει το θέμα ο πρόεδρος στην Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου και να αποφασίζει αυτή για την εκτέλεση του έργου ή όχι. Είναι η πλέον διαφανής και δημοκρατική μέθοδος για όσους σκέπτονται και πράττουν έτσι. Η διαδικασία της ανάθεσης είναι μια διαβλητή διαδικασία  και το δημόσιο χρήμα πρέπει να προστατεύεται όσο αυτό είναι δυνατόν.Η δε προσπάθεια για την αντικατάσταση της κ. Κανελά  που δρομολογείται  μόνο τιμή δεν περιποιούν στην διοίκηση του ταμείου.
   Μέλος του Λιμενικού Ταμείου μίλησε και για τα είδη που προμηθεύεται το Λιμενικό Ταμείο και αφήνουν ερωτηματικά. Όπως οι 1013 σακούλες απορριμμάτων ενώ αυτές πωλούνται με το κιλό, τα καθαριστικά 1000 ευρώ για μια τουαλέτα, τα τεμαχισμένα είδη από ένα κατάστημα περιοδικά για όλο τον χρόνο, δηλαδή το σπάσιμο της προμήθειας   για να αποφευχθεί ο διαγωνισμός . Ολα αυτά δεν είναι καλά μαντάτα και νομίζω ότι χρήζουν απάντησης.

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιά την θετική εξέληξη του εμπάρκο της μεταφοράς του νερού περιμένουμε την έκδοση δελτίου τύπου από τον Δήμο που να μας ενημερώνει τι συζητήθηκε στην σύσκεψη με τούς υδρομεταφορείς, τι δεσμεύσεις ανέλαβε ο Δήμος και γιατί έπρεπε να περάσουν όλες αυτές οι ημέρες της ταλαιπωρίας μας και γιατί αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν πρίν πρό δέκα ημέρες. Καί τέλος ποιός ο ρόλος του Πτερούδη αφού έχει την ικανότητα 'να πείθει' τους υδρομεταφορείς γιατί δεν το έκανε από πρίν. Τελικά Σάκη είσαι επικίνδυνα αφελής για να μην πω μεγάλος μακάκας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε χαλβά Κουκούλη Νεκτάριε έπρεπε να πάς στο AEGINA PORTAL για να ενημερώσεις με δελτίο τύπου τους εργαζόμενους για το πότε ενδέχεται να πληρωθούν δεν μπορούσες να τούς ενημερώσεις στο γραφείο σου αλλά ψοφάς και εσύ γιά γυαλί καρδηνάλιε.

Ανώνυμος είπε...

Ο αντιδήμαρχος Κουκούλης για να ενημερώσει τους υπαλλήλους του Δήμου στέλνει δελτίο τύπου στο AeginaPortal!!!. Μα καλά δεν έχει site ο Δήμος, δεν επικοινωνεί ο αντιδήμαρχος με τους υπαλλήλους; Ωραία διοίκηση έχεις φτιάξει κ. Σακκιώτη, τώρα μπορείς να ξαναπάς στην Κίνα.

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτος για αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την Διοίκηση του Δήμου ο Νεκτάριος. Μια χούφτα υπάλληλοι έμειναν στον Δήμο και ο Νεκτάριος τους ενημερώνει από το AeginaPortal. Ντροπή σου Νεκτράριε!

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα τα λεφτα το λιμενικο ταμειο τα χαλασε για τον σουπερ στολισμο που θα μας κανει συντομα για τα χριστουγεννα,θα στολισει τα βαρκακια ολα τα δεντρακια του λιμανιου,θα στησει πλαι στον αι νικολα ενα πανυψηλο πανεμορφο δεντρο,θα οργανωσει συναυλιες τα βραδυα στο λιμανι και τα μαγαζια θα κερνανε ποτακι,ενω αγ.βασιληδες θα τριγυριζουν και θα φωτογραφιζονται με τα παιδακια.απ τα μεγαφωνα θα παιζουνε χρισουγεννιατικα τραγοτδια,και θα χουμε μια γιορταστικη ατμοσφαιρα να κατεβασουμε τα παιδακια μας να χαζεψουν.ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑΚΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

10:17, 10:44, 10:47 afou eisai o idios giati to pezeis polloi ... I Lernaia Ydra eisai? Afou o Mitsos o Kommatas o megalos ergatopateras pire paramasxala portal kai nea epoxi kai elege anakrivies kala ekane kai o daskalos tou apantise me to idio nomisma ...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στο Λιμενικό Ταμείο ; Στο ΔΑΟ τι γίνετε ; Εχει κουζίνα ;Γιατι αγοράζει χαρτιά κουζίνας τόσα πολλά ;Αφού κλαδέυτηκαν οι ευκάλυπτοι γιατί αγοράζει αλυσοπρίονο ;Τι θά κόψει ο Φίλιππας που έχει καιρό που το πήρε ; Πολλά είδη υγιεινής αγοράζει ο ΔΑΟ .Μήπως είναι αρμοδιότητα τού μειοδότη του κυλικείου η καθαριότητα των χώρων υγιεινής του γηπέδου και οχι του ΔΑΟ ;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στο Λιμενικό Ταμείο ; Στο ΔΑΟ τι γίνετε ; Εχει κουζίνα ;Γιατι αγοράζει χαρτιά κουζίνας τόσα πολλά ;Αφού κλαδέυτηκαν οι ευκάλυπτοι γιατί αγοράζει αλυσοπρίονο ;Τι θά κόψει ο Φίλιππας που έχει καιρό που το πήρε ; Πολλά είδη υγιεινής αγοράζει ο ΔΑΟ .Μήπως είναι αρμοδιότητα τού μειοδότη του κυλικείου η καθαριότητα των χώρων υγιεινής του γηπέδου και οχι του ΔΑΟ ;

Ανώνυμος είπε...

Και στο Λιμ. Ταμείο και στον ΔΑΟ τα όσα γίνονται είναι απολύτως δικαιολογημένα. Μου θυμίζουν τις εκλογές του 1981, όπου οι μόνοι που επαληθεύτηκσν ήσαν όσοι φώναζαν "επιτέλους, ήρθε και η σειρά μας να φάμε".
Οι άνθρωποι δεν είχαν δει ποτέ εξουσία, τι θέλατε να κάνουν;

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ'ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ'.ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ..Ο ΠΤΕΡ..ΔΗΣ;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΖΑ Η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑΚΙ ΣΤΟ ΝΟΑ ΦΤΙΑΞΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΙΜΙΟ
ΝΑ Η ΜΙΖΑ Π Χ 5000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΤΣΑΛΗΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΟΤΗΡΑΚΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΦΗΝΟΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ 36 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ 150
ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ 28 ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ 140
ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΓΑΖΑΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΛΑΠ
ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΕΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΧΩΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΙ ΟΥΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ
ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥ

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ Αίγινα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ δεν ντρέπεται ο Σάκης, Νικήτας και Κεπένης να του φέρουν τις υδροφόρες!!!!! Ας παραιτηθεί όπως πρότεινε κι ο Γκότσης

Ανώνυμος είπε...

Επειδή 9:54 μ.μ η παράταξη του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουν κάνει καταμερισμό των υποχρεώσεων βάσει του δεσμευτικού προεκλογικού προγράμματος πρός τον λαό της Αίγινας , σ'αυτόν (Σάκη) έχει αναλάβει το πιό δύσκολο αντικείμενο (εκτός των άλλων,δημοκρατικό γάρ το σύστημα) αυτό των Δημοσίων Σχέσεων της Αίγινας (festivus, αδελφοποιήσεις, εγκαίνεια μαγαζιών κλπ). Για την ποιότητα ζωής υπάρχει Αντιδήμαρχος εκεί την κριτική σου.Και να σου πώ και το άλλο αυτός (ο Σάκης ) δεν είναι σαν τον ΓΑΠ πού τα παράτησε και έφυγε (σαν νέος Τριανταφυλλίδης) αυτός θα παραμείνει στην θέση του ότι και να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν νοικιάσεις ένα σπίτι και ραϊσει ο τοίχος, θα τον φτιάξεις μόνος σου; Πολύ το χαϊδεύετε το κορίτσι! Άκοπε ρώτα και ένα δικηγόρο για την ταράτσα...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν ακούστε όταν ένας μισθωτής διαπιστώσει (εξακριβώσει) εκ των υστέρων ότι ένα τμήμα του κτίσματος χρήζει επισκευής, τότε έρχεται σε συνεννόηση με τον εκμισθωτή για το ποιός θα καλύψει τα έξοδα. Συνήθως τα έξοδα κλείνονται στο μίσθωμα.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία.Σε ποιο μίσθωμα αναφερώμαστε;Σε αυτό που παίρνει το Λιμενικό Ταμείο από το ΝΟΑ για την παραχώρηση του κτίσματος ,δηλαδή 100 εουρα το χρόνο,που και αυτά δεν πληρώνονται ή για τα φράγκα που τσεπώνει ο ΝΟΑ από το Σωτηράκη;Ετσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να ξέρουμε για τι μιλάμε.

Ανώνυμος είπε...

138 πως αλλιως ρε παιδια ο ομιλος θα εχει εσοδα τι μικροτητες ειναι αυτα?αρχιζω να απογοητευομαι με τους συμπατριωτες μου,γιαυτο φτασαμε εδω με τις επιλογες που κανουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο τρόπος χρηματοδότησης ή εάν θέλεται οικονομική στήριξη του ΝΟΑ από την εκάστοτε Δημοτική αρχή ,βασίζεται σε μεθόδους εποχής Μαυρογιαλούρου.
Όλοι νομίζω ότι συμφωνούμε ότι ο ΝΟΑ παρουσιάζει κάποιο εργο.Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί ο κάθε “Πολιτικάντης “ της συμφοράς είτε λέγεται Λεούσης είτε το καινούργιο φρούτο ο Βάρτζαλης να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους και τας γραφάς με το πρόσχημα της οικονομικής βοήθειας γιατί τότε έχουμε αυτά τα φαινόμενα.Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει μια σωστή αρχή.Η εποχές των Μαυρογιαλούρων έχουν περάσει.Ας το χωνέψουν οι διοικούντες.

Ανώνυμος είπε...

Yπάρχει και κάτι ακόμα στο όλο θέμα. Κάποιοι θέλουν να πετάξουν και την τοπική της ΝΔ απο το κτήριο και να το χρησιμοποιήσουν για δική του χρήση. Προφανώς η ταμπέλα της ΝΔ που είναι φάτσα κάρτα ενοχλεί το βαθύ ΠΑΣΟΚ του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

8:27 ΚΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑ ΔΙΚΙΟ ΝΑ' ΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

θα φυγει η ταμπελα της νδ απο την παραλια και θα χασει η Βενετια βελονι με Μελα βουλευτη και Αποσπορη προεδρο σαν δεν τρεπομαστε...

Ανώνυμος είπε...

Swstos o 10:00 re de pana gam..te kwlode3ioi fasistomal..kes e kati morfes ekei mesa opws o Aposporhs kai to allo to arx..di o Apostolidis gia gelia. Kai gia ta upoloipa ama gia antipoliteush kanoun shmaia to L.T. enta3ei pe8amenoi einai. Ante geia reeeeeeeee. SAKHS DYNAMH, ERGO, GIA THN AIGINA, GIA OLOUS TOYS AIGINHTES.

Ανώνυμος είπε...

10;15 μ.μ καλά το ξεκίνησες και καλά (λίγα) τούς τα λές, αλλά στο τέλος τα σκάτ.σες.

Ανώνυμος είπε...

Μέσα σε όλα που μας ταλανίζουν έρχονται και οι ιχθυοκαλλιέργειες! Και εδώ αναρωτιέται ο καθένας πόσα απ' αυτά που λέγονται από επίσημα χείλη είναι αλήθεια ή λέγονται, και αυτό είναι ακόμα χειρότερο, για δημιουργία εντυπώσεων!Είπανε στη συγκέντρωση της Πέρδικας ότι ποτέ δεν εισέπραξε το μίσθωμα από τον ενοικιαστή ο Δήμος, παρ'όλο ότι εκείνος το έβαζε στο Παρακαταθηκών. Πληροφορίες έγκυρες υποστηρίζουν ότι ανελλιπώς έχουν εισπραχθεί. Δεν κόβεται βεβαίως απόδειξη που να αναφέρεται η κατάθεση και η είσπραξη του ποσού, αλλά όλα τα ποσά που αφορούν το Δήμο έρχονται από το Παρακαταθηκών στην οικεία ΔΟΥ που τον ειδοποιεί και στη συνέχεια ο Δήμος μας τα... παίρνει όλα!!! Γι' αυτό και δεν ήρθαν οι άλλοι δύο "συμμαθητές", θα σκέφτηκαν, έτσι και κάποιος το ξέρει και το πει, τί λέμε τότε; Όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τουλάχιστον τα μισά, γνωρίζουν σίγουρα πολύ καλά οι τοπικοί μας άρχοντες, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, που λέει κι ο λαός!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ

Ανώνυμος είπε...

μοναδικη υποψηφιοτητα και τον Μελα για αντιδημαρχο

Ανώνυμος είπε...

τι είναι αυτό που διαδίδει ο sakis στα καφενεία και ενόχλησε τα κουκουλάκια στο aegina first???? μήπως ξέρει κανείς????

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, αν λέμε Κουκουλ-άκια, πρέπει να λέμε και Σακ-άκια; Αν ναι, φοβάμαι ότι πρέπει να αρχίσουμε να τραγουδάμε το "πάλιωσαν τα Σακ-άκια μου"...

Ανώνυμος είπε...

κουκουλακια σακιωτακια 10 στον παρα....

Ανώνυμος είπε...

Η κολεγιά, "λύση" στο πρόβλημα του νερού απο Πτερούδη προς Σακκιώτη θυμίζει τον αρραβώνα της "Αυλής" που έγινε γάμος τη Β΄ Κυριακή, αλλά μυρίζει έντονα και πολυ Αβαβά. Ο Σάκης έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Αποδεικνύεται παντελώς ανεπαρκής και ακατάλληλος δήμαρχος. Ο Πτερούδης πάλι ετοιμάζεται για δήμαρχος, λεφτά έχει, την εφημερίδα του την έχει, μαζεύει κουτούς απο το Σάκη, μαζεύει και το Φίτζη καιτο σχήμα θα πάει καλά. Ιδού ο νέος δήμαρχος. Ε, ρε γλέντια !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτελώς το καλώδιο απέναντι από της καφετερίες στο λιμάνι το έβγαλαν λέτε να είναι προσωρινά η κακές γλώσσες λένε ότι το έβγαλαν για να βάλουν τα φώτα για τα Χριστούγεννα

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός ότι ο Σακκιώτης απεδείχθη ότι είναι πολύ κατώτερος των περιστάσεων, γι' αυτό όσο είναι καιρός, να σηκωθεί να φύγει γιατί όσο μένει αποδεικνύει την ανικανότητά του. Και ο μόνος πού μπορεί να προσφέρει κάτι από την παράταξή του είναι μόνο ο Φ Τζίτζης.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η υποχρεώσεις (χρέη) του Δήμου είναι πολλές και πρός διαφόρους ο Δήμαρχος θα πρέπει να ιεραρχήσει τις πληρωμές του ξεκινώντας από τους μισθούς των εργαζομένων του μετά σε τρίτους (νερό, προμηθευτές κλπ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε 3:30 πώς τα σκέφτεσαι όλα αυτά τα δύσκολα; Πράγματι, γουστάρω συνδυασμό με αρχηγό Φ. Τζίτζη και στελέχη Βάρτζελη, Πέτρο, δάσκαλο και (ιδίως) Ηλία.
Θα σκίσουμε μ... μου!

Ανώνυμος είπε...

Τους έρημους, δεν το χωράει το μυαλό τους! Σου λέει ο άλλος, εγώ βλέπω μόνο ιδιοτέλεια, ένας ταπεινός ιδιοτελής άνθρωπος είμαι. Πώς να δεχθώ ότι ο άλλος κάνει κάτι ανιδιοτελώς; Δεν μπορεί κ. Πτερούδη εσύ να είσαι υπεράνω, μας χαλάς την κοσμοθεωρία μας ότι ο μόνος καλός στον κόσμο είμαι εγώ (υπό προϋποθέσεις, βέβαια).
Κάπου αποσκοπείς αλλά σιγά μήπως δε σε καταλαβαίνω εγώ ο πανέξυπνος, το κόσμημα της φύσης.

Έτσι σκέπτονται τα ταπεινά ανθρωπάκια και γεμάτα χαρά βγαίνουν να μας το πούνε, να τα θαυμάσουμε. Και τη μπόχα που αποπνέουν δεν την καταλαβαίνουν, την έχουν συνηθίσει. Νομίζουν ότι είναι ελκυστικό άρωμα και έρχονται κοντά μας μήπως και γοητευτούμε.

Μπόχα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Φίτζη, μη γραφεις σχόλια για τη παρτι σου καρφώνεσαι. Ντοροπασοκε

Ανώνυμος είπε...

De bgazeis to skasmo re mpoufo mal..ka egka8ete kai pap..ra. Mh prospa8eis na dhmiurgeis entupwseis, posa phres reee