Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης….


Αυτό που είδαν οι υπάλληλοι του Δήμου το μεσημέρι της Δευτέρας δεν θα το ξεχάσουν στην υπόλοιπη ζωή τους. Μια δικαστική κλητήρας να έχει αγκαλιάσει στη κυριολεξία το συρτάρι της υπηρεσίας ύδρευσης του Δήμου και να απαιτεί το περιεχόμενο του επιδεικνύοντας διαταγή πληρωμής.

Η διαταγή είχε βγεί πρόσφατα από δικαστήριο στο οποίο είχε προσφύγει ο πρώην φρεατοϊδιοκτήτης κ. Θεοφίλου.

Από το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα η προσπάθεια της δικηγόρου και της Διοίκησης του Δήμου, να της δώσουν όσα λιγότερα χρήματα, έπιασε τόπο και η κλητήρας έφυγε με 5.000 ευρώ.

Ετσι μετά την κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών από την ΕΥΔΑΠ είδαμε και την κατάσχεση μετρητών. Φανταστείτε τι έχει να ακολουθήσει αν οι προμηθευτές του Δήμου κάνουν χρήση της ίδιας μεθόδου.

Θα μου πείτε τώρα τι γίνεται από δω και πέρα. Εμείς δεν επιδιώξαμε να διεκδικήσουμε τον Δήμο. Αυτοί που το επιδίωξαν αν δεν τα καταφέρουν υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης. Είναι κι αυτή μια λύση… αν συμφωνείτε

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Κ.Α. ΠΟΛΛΑ. ΟΥΤΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ,ΟΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΤΑΞΙΔΙΑ ,ΓΙΟΡΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ..ΟΛΥΣ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ολοιμαζίτες πάει πολύ σαν όνομα για τα γελοία σακουλίνια... Όσο για σένα "ψαγμένε" μου άκοπε, αφού λύσσαξες καλά-καλά να μας τους φορέσεις καπέλο, τώρα δεν σου κάνουνε?

Ανώνυμος είπε...

που να δεις τι θα παθει η ΚΕΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Όπως η Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ χρωστάει στην ΕΕ και οι υπουργοί ακόμη γεμίζουν θρασύτατα τις τσέπες τους, έτσι και η Αίγινα του ΠΑΣΟΚ. Ο Δήμος χρωστάει παντού και κάποιοι γεμίζουν τις τσέπες τους και των φίλων τους. Κατά τ'άλλα, κρίση, δεν έχουμε χρήματα για πετρέλαιο, νερό, κ.α., όμως για απευθείας αναθέσεις, συμβούλους, προέδρους, έχουμε πολλά. Καλό φάγωμα πεινάλες, ελπίζω να χορτάσετε σε 3 χρόνια, να ησυχάσουμε. Για παραίτηση δε συμφωνώ, πρέπει να έχεις αξιοπρέπεια για να το κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σου λέω ότι παραιτείτε ο δημαρχος τι προβλέπει ο νόμος εκλογή
Αλλού Δήμαρχου σε ένα μηνά από των ίδιο συνδυασμό
Κοιτάξτε τους έναν έναν ο ένας χειρότερος από των άλλων
Τι κάνω με καταστραφήκαμε

Ανώνυμος είπε...

ναι ετοιμοι ηταν να παραιτηθουν.τρωνε με εφτα μασελες, ανθρωποι χωρις ικανοτητες και αξιοπρεπεια.δυστυχως μας τους φορεσατε και θα τους φαμε στη μαπα κυριοι.ειστε το ιδιο υπευθυνοι για το χαλι μας γιατι ηταν σιγουρο απο πριν..λες και δεν τους ξεραμε!

Ανώνυμος είπε...

SAKIS FYGE PRIN SE FYGOYME EMEIS

Ανώνυμος είπε...

O Σάκης περιμένει τον Μπεση να του δηλώσει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του για να τοποθετήσει στην θέση του τον παστέλια. Όσο για πρόεδρος της ΚΕΔΑ (άν και είναι σε αποσύνθεση- διάλυση) Θα τοποθετηθεί μάλλον ο Κρεούζης.

Ανώνυμος είπε...

o Theofilou asxetoi apethse ta lefta pou tou xrwstane edw kai pente xronia. Ta 75.000 den htan gia th fetini xronia. Mhn lete arloumpes kai su Akope mhn les eukola gia paraithseis ama den ksereis kala to thema. H hmimathia einai xeiroteri ths amathias. Kai sto telos ela esu na analaveis ta xrei tou parelthontos ama eisai toso ikanos. Gi'auto xalarwse!

Ανώνυμος είπε...

Για να παει μπροστα ο Δημος

Παστελοφυστικος αντιδημαρχος 'Ποιοτητας Ζωης' εχει ετοιμη λυση για ΝΕΡΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Δημαρχος (αν παρετηθει ο Σακης που δεν το βλεπω )ο ΦΙΤΖΙ

ΚΕΔΑΡΧΗΣ η Γιουλη

Ανώνυμος είπε...

4.24 άσχετε, κάθε Δήμος έχει χρέη από τον προηγούμενο Δήμαρχο. Το θέμα είναι να είναι ικανός να τα διαχειρίζεται, αλλά οι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν κάνουν ούτε για διαχειριστές πολυκατοικίας. Πληρώνουν και οικονομικούς συμβούλους και φτάνουν σε κατάσχεση, ντροπή τους.

Ανώνυμος είπε...

Την Κανελού και τον Νταβά τους έβγαλε ο σάκης από τις επιτροπές. Σειρά τώρα έχει ο Βάρτζαλης να τους πετάξη από το λιμενικο ταμείο. Και δεν αντιδρουν κάθονται και τους κυτάνε

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί είναι για φαπες. Βαρτζαλης , Τζιτζης, Πετριτης , Μπεσης , μα πανω απ´ όλα ο Σάκης μας!!! Ποιος είναι ικανός να διοικήσει τη δεδομένη στιγμή. Όλοι μαζί είναι για την πάρτη τους. Όσα έρθουν κι όσα πάνε, αυτη είναι η φιλοσοφία όπως δείχνουν τα πράγματα της παράταξης. Οι άνθρωποι κάθε μέρα τα κάνουν πιο σκατα κι απ´ τα σκατα. Ας περιμένουμε τρία χρόνια ακόμα να δούμε τι άλλο μας περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

Για το μόνο που νοιάζεται ο Σακκιώτης είναι ο μισθός να πέφτει και γι αυτόν και για τους άχρηστους χαραμοφάηδες (λεγόμενους) Ειδικούς Συμβούλους που στοιχίζουν στον Δήμο (δηλαδή σε εμάς) 5000.οο ευρώ μηνιαίος. Είδατε τι γαλαντόμος είναι ο συγκυριακός με ξένα χρήματα,αλλά η καρέκλα είναι γλυκιά και θα έλθει πάλι στην πόρτα μας (με εκείνο το λυπητερό - κλαψιάρικο ύφος) να μας ζητήσει την επανεκλογή του και τότε θα τα πούμε.

Ανώνυμος είπε...

Πιος μισθός ρε 11:19? Τρια μηνιάτικα θα περνουν αρ...δια λόγω μνημονίου ... Όσο γαι το Θεοφ Θεοφ ο σακις του εδωσε εστς ετσι 5000 ... Ο κουκ παν πόσα του ειχε δώσει όλο το 2009?

Ανώνυμος είπε...

Χθες εγινε ο απολογισμος του ΦΦ και η Νεα Εποχη γράφει ότι παρευρίσκονται 6 από την νέα επιτροπή και 35 από την παλιά για να συνεχίσει πρακάτω ότι έγινε κριτική από τους παριστάμενους. Λοιπόν πήγε η παλια επιτροπή και έβγαλε τα σωθικά της. Ολα μαυρα ήταν και τιποτα δεν έγινε καλά αφου δν συμμετειχε ο Ν3. Ντροπή σας! Πείτε ότι θα μπορούσε να πάει καλύτερα και όρι του χρόνου θα προσπαθήσουμε να το κάναουμε ακόμα καλύτετρα. Μη τα μαυρίζετε όλα "κουκουλικοί" γιατί διώχνετε τον κόσμο μακριά σας.

Ανώνυμος είπε...

Όταν όλα είναι μαύρα, δεν φταίνε αυτοί που το λένε αλλά αυτοί που τα κάνανε.
Όσο για την Οργανωτική, αν γούσταραν οι "καινούργιοι" ας πήγαιναν να στηρίξουν τον εαυτό τους και τον απολογισμό τους.
Αλλά γιατί να πάνε; Για να στηρίξουν τις λαμογιές και τους μισθούς του Νικολάκη;
Θυμηθείτε, θα παρακαλάνε τους παλιούς να επιστρέψουν για να ξαναγίνει το FF

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΗ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ.ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΥΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ.ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..ΣΑΚΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

SAKIS OYST FYGE TORA...

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είναι πολύ Μαλάκας,οποιος νομίζει οτι ο σκεπτόμενος πολίτης ασχολείται με τα καραγκιοζιλίκια του Φ.Φ.Αυτά....

Ανώνυμος είπε...

Ωραία φωτογραφία έχει αναρτήσει ο Ογδόντας με το κλάδεμα - μάζεμα της ελιάς. Αλήθεια ποιός του βγάζει τις φωτογραφίες δεν πιστεύω να είναι το άλλο νούμερο ο Γ. Καλοκέντης. Κάτι φύρες που έχει αυτή η Δημαρχεία.

Ανώνυμος είπε...

Μα τι έμαθα εχθές ότι για το μικροέργο που κάνετε στην παραλία (αντιπλημμυρικό) πήρατε από κάθε μαγαζί 60.οο ευρώ για την αγορά των υλικών (σχάρες κλπ). Εκεί λοιπόν φτάσατε τα οικονομικά του Δήμου στην επαιτεία και από την άλλη μεριά διατηρείτε τους αργόσχολους λεγόμενους Ειδικούς Συμβούλους που στοιχίζουν στον Δήμο μηνιαίως 5000.οο ευρώ. Ξυπνάτε και βάλτε τουλάχιστον μια τάξη στο προσωπικό του Δήμου. Από εκεί ξεκινήστε λοιπόν και μιλώ για σένα κύριε Κουκούλη Ν. Γιατί ωραίες οι αναρτήσεις με τις φωτογραφίες της αρχοντομουσουνάρας σου, αλλά ασχολήσου και με το προσωπικό του Δήμου πού αργόσχολε πληρώνεσαι γιατί δεν μπορεί ένας υπάλληλος να έχει δέκα αντικείμενα και άλλος στην κυριολεξία να μην έχει κανένα και να περιφέρεται στους διαδρόμους του Δήμου σαν την άδικη κατάρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΤΑΞΗ ΘΑ ΒΑΛΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ; Η ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΗΦΙΣΑΜΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ 8:33 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΘΟΝΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ! ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ! ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡ-ΑΞΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

Εγινε μια κινηση απο 10 ανθρωπους να ξεφυγουμε απο διοικησεις κατωτερες των καιρων αλλα τα μικροσυμφερονα , οι προσωπικες ζηλειες και τα κοματικα συμφεροντα μας επεστρεψαν στις ενδοξες εποχες Αξωτη,Μουρτζη και συναφων συμβουλων , τωρα ποιος σοβαρος Μ....κας θα χανασχοληθει??
ΣΑΚΗΣ και πολυ σας(μας) παει.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τον Τ.Κουκούλη και δυο τρεις ακόμα από την προηγούμενη Διοίκηση,οι οποίοι όντως ήταν “ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ” ατομα,ολοι οι υπόλοιποι ήταν για τα μπάζα.Για πια σωστή Διοίκηση μιλάς αδελφέ;Μάλλον είσαι εκτός Αιγίνης.Γιατί οι εντός; Άσε γνωριζόμαστε καλά.Να μην πιάσουμε εναν,εναν τον κάθε καραγκιόζη τι καπνό φουμάρει.

Ανώνυμος είπε...

δε θα διαφωνησουμε φιλε μου.Τι προτιμας?Ενα ισορροπημενο δημαρχο με δυο -τρεις στα καιρια σημεια επισης ικανους ,η ενα συφερτο αναξιους ασυνειδητους μασουλες με επικεφαλης τον απεριγραππτο(πλεον)Σακη?

Ανώνυμος είπε...

SAKIS FOR EVER...KOYKOYLAKIA

Ανώνυμος είπε...

Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου.Το σχήμα των πεφωτισμένων το τολμήσαμε, το δοκιμάσαμε ,το φάγαμε στη μούρη κατά τα κοινώς λεγόμενα.Το αποτέλεσμα ;Αναγκαστήκαμε να υποστηρίξουμε τους ελάχιστους για να ξεπεζέψουν από την καμπούρα μας τα λευκά κολάρα.
Προφανώς αυτή η γαμ….νη καρέκλα της εξουσίας έχει την δύναμη να διαβρώνει και τους ποιο ακέραιους.Πόσο μάλλον τους επιρρεπείς στην βλακολαμογιά ,όπως ήταν μερικοί γνωστοί πανίβλακες από τους προϊγούμενους.Την οποία βλακολαμογιά φυσικά την συνεχίζουν και οι καινούργιοι συνεχιστές ,στα ίδια πόστα.Βέβαια ετούτοι οι καινούργιοι έχουν την «δικαιολογία» ότι είχαν πεινασμένα και τα μάτια και τα στομάχια.Τώρα θα μου πεις ότι τα λέω από αντίδραση,από ζήλεια η από άλλα συμπλέγματα του υποσυνείδητου μου.Οχι αγαπητέ συμπολίτη μου ,η αλήθεια είναι.,Απλά έχω το θάρρος και την λέω και πίσω από την ανωνυμία του blog,αλλά και στις συζητήσεις σε ανοικτή ομήγυρη.Και ασφαλώς την τεκμοιριώνω όταν χρειάζεται.Το τι μέλλει γενέσθαι; Ιδωμεν.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

7.06 Το μη χειρον βελτιστον αγαπητε συμπολίτη δεν είναι πάντα κανόνας.Παντα υπάρχουν και χειρότερα.Η περίπτωση τησ Αίγινασ είναι η εξέρεση; Δεν νομίζω. Ολοι το ξέραμε οτι ο Σάκης ειναι ενα φοβισμένο και άπραγο ανθρωπακι.Ολοι ξεραμε οτι ηταν πιο πράσινοσ και απο το πασοκ και αυτός και η παρέα του.Οι γαλάζιοι 'φίλοι' του ηταν οτι χειρότερο κυκλοφορούσε στην αιγινα,ρετάλια που δεν τα ήθελε κανένασ αλλος συνδιασμός.Αρα τι περίμενες;προκοπή;Τωρα περιμένουμε τι; Στα καφενεία ολοι μιλαμε και λοιπον; αυτά που λεμε,ισως να τα εχουμε πει και μαζι,θα τα θυμόμαστε μετα από 3 χρόνια;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ; ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ;Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ;Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ;ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ; ΠΤΕΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ Φ.ΤΖΙ ,ΤΙΤΙΝΑ,ΚΑΡΛΗ.,ΗΛΙΑ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

allagh sto timologio toy neroy.to epityximeno timologio tou epitixhmenou dhmarxou.OYST,OYST,OYST.NA DOYME PIOS MAKAKAS SYMBOULOS UA PSIFISH. tetarth apogeyma sto d.s.

Ανώνυμος είπε...

7:16 & 8:33 o Nektarios omws esteile gia apologia sto saki ton gio tou oikonomou ... POY POU TON XANEIS POU TON VRISEIS einai eksw asxeto an o sakis to ekane gargara ...

Ανώνυμος είπε...

8:33 ο μοναδικός που γυρνάει στους διαδρόμους και δεν τον εμπιστεύεται πια κανεις είναι ο πακιστανός ... από την αρχη του χρόνου μονο ψέμματα λέει στον κόσμο καικάνειλαθη και εκθέτει το Δήμο. Ο Σακης Νικολάκη είναι έτοιμος να σε σουτάρει κι ας τσατιστει η κυρία Βαρτζελη. Δεχεται συνεχως αναφορες οτι εισαι ενας ΑΧΡΗΣΤΟΣ και μεσαιας εμβέλειας υπαλληλακος και οχι ο ειδικος που ζητουσε ο σακσακ

Ανώνυμος είπε...

... ase pou kollaei mexri kai stis thilikes katsarides tou ktiriou ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΑΙ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΛΑΜΨΟΣ ΓΑΜΙΚ..ΛΑς ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ,ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΜΑΚΙ,ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.(ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ)ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ.ΚΑΛΩΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ.ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΝΕΡΟΥ Κ.Α.

Ανώνυμος είπε...

8"00 EGRAPEEESSSS EINAI AKRIVWS ETSI

Ανώνυμος είπε...

Κατά γενική ομολογία των υπαλλήλων του Δήμου, ο Ασιάτης δεν προσφέρει απολύτως τίποτα είναι ένας φανφαρόνος πού μας φόρτωσε η κυρία Ρ. Βάρτζελη. Τώρα για να κρατά ο Δήμαρχος έναν χασομέρη κηφήνα και να επιβαρύνει τον Δήμο, μαζί με την Σελ..α, αυτή την δύσκολη εποχή για όλους, με 5000.οο ευρώ μηνιαίως, οπωσδήποτε θα έχει τούς λόγους του, πού ίσως μας τους πεί και σεμάς όταν έλθει να μας ζητήσει αυτός ή η αυλή του την ψήφο μας (κατάλαβες Ν. Κουκούλη γιατί και εσύ έχεις ευθύνει)

Ανώνυμος είπε...

Aφού ο Πακιστανός δεν έχει ομολογουμένως δουλειά στον Δήμο και τον έχει ο Δήμαρχος για να δίνει χρώμα στον Δημοτικό κατάστημα, με κάτι θα πρέπει να ασχοληθεί για να περνά την ώρα του. Ασχολείται λοιπόν με την άγρα χαζοθηραμάτων ιδίου βεβαίως επιπέδου με αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

To χαρακτηριστικό των παλ(α)ιών Αιγινητών (ευτυχώς οι νέοι Αιγινήτες δεν το έχουν) ήταν η ξενολατρία. Είναι φυσικό λοιπόν ο Σακκιώτης να πάρει για σύμβουλο έναν ξένο αμφιβόλου επιστημονικής κατάρτισης (δέστε στην Αίγινα από τους υπάρχοντες Λογιστές).

Ανώνυμος είπε...

Μάθανε πως ..., πλακώσανε και οι ΝΜΣΣ! Ά χάσου ρε ρεζίλη!

Ανώνυμος είπε...

Για την έλευση Σακκιώτη την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν έχουν οι κουκουλικοι και υπό αυτήν την έννοια έχει απόλυτο δίκιο ο ΝΜΣΣ. Το τραγικό είναι ότι ακόμη δεν το έχουν καταλάβει και αντιδρούν σαν κακομαθημένα είτε βάζοντας τα με τα μπλόγκς είτε με τους σχολιαστές. Μακριά νυχτωμένοι για το τι συνέβη έστω κι αν έχει περάσει ένας χρόνος. Λίγος ο ένας χρόνος για περίοδο προσαρμογής η συσσωρευμένη βλακεία; Ο χρόνος θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

για να μιλας για συσσωρευμενη βλακεια κατι θα ξερεις παραπανω..

Ανώνυμος είπε...

Την έλευση Σακκιώτη την προετοίμασαν όλοι οι καθυστερημένοι, δηλ. η πλειοψηφία. Μετά έπρεπε να ψηφίσουμε τους άσχετους, ανίδεους έως και επικίνδυνους Γκοτσογιατρούς, για να γίνει το κέφι αυτών που τώρα κατηγορούν το συνδυασμό Κουκούλη γιατί τα χερσαία μπήκαν στα ΕΣΠΑ και δημοπρατούνται, γιατί ο υποθαλάσσιος έφτασε στο τελευταίο βήμα και τόσα άλλα.
Μη φοβάστε βρε καθυστερημένα! Η πλειοψηφία είναι μαζί σας. Αν ξαναβρεθεί κάποιος ανόητος μετα από 20 -30 χρόνια, μπορεί η Αίγινα να ξαναπρογραμματίσει έργα υποδομής. Αλλιώς, άσχημα περνάγαμε ή περνάμε τώρα; Βρίζομε και τους "μορφωμένους" και αισθανόμαστε καλά. Έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

12.00 Το ψεμα εχει κοντα ποδια και τα δικα σας ψεματα σας εστειλαν στην ΤΡΙΤΗ τοπικη.Ευτυχως για την Αιγινα ΧΑΣΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ενώ τώρα με τον Σακκιώτη 3:45 μ.μ μεγαλεία. Πάντως σου λέω ότι στην θητεία του Σακκιώτη θα τα δείς σίγουρα όλα.

Ανώνυμος είπε...

Ακοπε ωρα να αλλαξης την αναρτηση, βαλε αλλο θεμα ΠΧ

Το Λιμενικό Ταμείο λειτουργεί "χωρίς έλεγχο", αναφέρει σε επιστολή της η κ. Κανελλά

Ανώνυμος είπε...

Βρε χασουρομπεμπέ, δε θα μεγαλώσεις ποτέ; Στο "χάσατε" θα μείνεις μια ζωή; Η μαμά σου σε έπλενε με εμφιαλωμένο πριν ένα χρόνο; Σου μαγείρευε με εμφιαλωμένο; Α ρε τυχερέ!