Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Κρύο,κρύο καιρός για τρόϊκα...

  Φαίνεται ότι το πολύ κρύο έχει επηρεάσει και έτσι δεν φαίνεται να υπάρχουν ειδήσεις. Ομως κάποια σημάδια  δείχνουν που θα πάνε τα πράγματα. Το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο με την νιρβάνα που το διέκρινε είχε την εξήγηση του στο γεγονός ότι στο προσυμβούλιο προ αυτού υπήρξαν εντονες αντιδράσεις στο θέμα των αυξήσεων που ψήνονται. Το νεράκι πάει για 2,5 ευρώ και ανάλογα μεγάλες αυξήσεις θα έχουμε και στα δημοτικά τέλη αλλά κυρίως στα τέλη κοιμητηρίων όπου θα υπάρχει εκτόξευση. Ομως πρέπει πρώτα να πεισθούν οι σύμβουλοι για την αναγκαιότητα των αυξήσεων και μέχρι τότε βλέπουμε.
   Ενα σχόλιο με παραξένεψε και με έβαλε να ψάξω λίγο. Μιλάω για την πρόταση για την αγορά των υδροφόρων. Το ρεποτράζ το επιβεβαιώνει. Γνωστός Αιγινήτης ναυπηγός έχει εντοπίσει δύο υδροφόρες 2.5 τοννων καθεμία αντί του ποσού των 320.000 ευρώ και για τις δύο. Τις έχει προτείνει στους διάφορους δημοτικούς παράγοντες εδώ  πέρα όμως οι απαντήσεις και η διάθεση για να δούν το θέμα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Εμείς υποσχόμαστε να δώσουμε διεθύνσεις και ονόματα αν δεν υπάρξει μια τεκμηριωμένη απάντηση έστω και αρνητική. 
   Ενα άλλο θέμα έχει να κάνει με το θέατρο. Η επικεφαλής πλέον του θεάτρου αφού τσακώθηκε κατά την συνήθεια της με τον πρόεδρο της επιτροπής θεάτρου και έτσι παίζει μόνη της, απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης του δημάρχου ο οποίος προφανώς δεν αντιλαμβάνεται ότι τον βρίζουν όλοι για την δράση της. Αφού λοιπον έχει τα κότσια ας πάρει και το πολιτικό κόστος της επιλογής του στην οποία προφανώς επιμένει. Η συγκεκριμένη έχει αποχωρήσει απο τον Μορφωτικό σύλλογο και ήδη έχουν ανταλλαγεί βαριές κουβέντες μεταξύ τους  ακόμα και με επιστολές. Εχει δημιουργήσει δικό της μαγαζί πλέον και ήδη έχει δημιουργηθεί θέμα αφού "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει" σε  όργανο που ανήκει στον δήμο. Κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"υδροφόρες 2,5 τόννων καθεμία" θα λύσουν το πρόβλημα? Προφανώς πρόκειται περι λάθους. Αν όχι, τότε δεν αξίζει τον κόπο να ενδιαφερθή ο δήμος γι΄αυτές,αφού τα βυτιοφόρα οχήματα έχουν πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα!

Ανώνυμος είπε...

Της στραβής Π…..ς όλα της φταίνε.Μην παριστάνουμε το Μαλάκα.2.500 τόνους εννοεί.

Ανώνυμος είπε...

Για τη μολυσμένη πηγή που ξανανοιξε στο Βαθυπόταμο θα μιλήσει κανείς. Ο Σάκης μας ποτίζει μολυσμένο νερό.

Ανώνυμος είπε...

Ο σακης τα χει φτισει ... ή αρροστος ειναι ι στιν Αθηνα ή στην ... Θρακη ... (και που και που στο ... γραφιο) Γερνει η βαρκα κι αφτος νομιζει οτι γερνι ο γιαλος και οτι με κατι φρου κι αρώματα της δεσποινας. της βαντας και της γιούλης θα ρεφαρει ...

Ανώνυμος είπε...

10.04 την γεώτρηση την ειχε εδω και μερες φωτογραφια ο αιακος. εσυ τωρα το θυμηθηκες;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΤΕΝΙΖΕΣΕ...ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΟΥ...ΕΔΩ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΥΠΑΡΦΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΥΓΣΑΤΡΙΚΗ ΑΙΓΙΝΑ ΦΙΡΣΤ ΠΛΕΚΕΙ ΕΓΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ:
Σε μια περίοδο που όλα συρρικνώνονται η Νέα Εποχή, η εφημερίδα δωρεάν διανομής που έχει ταυτιστεί με την ενημέρωση στο νησί μας, αντιδρά επιθετικά διευρύνοντας και στην έντυπη μορφή της την περιοχή δράσης της, περιλαμβάνοντας ολόκληρο τον Σαρωνικό. Το ανακοίνωσε με χθεσινή ανάρτηση στον ιστότοπό της, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιήσει επιτυχώς την διεύρυνση αυτή της ύλης του αλλά και του κοινού του.

Στα πέντε χρόνια της μέχρι τώρα λειτουργίας της, η Νέα Εποχή έχει υπάρξει πρωτοπόρος στην ενημέρωση στο νησί μας – ενημέρωση με άποψη και μαχητικότητα. Επίσης, στο διάστημα αυτό, η εφημερίδα έχει προχωρήσει και σε σημαντικές έμπρακτες παρεμβάσεις, τόσο σε φλέγοντα κοινωνικά θέματα, όπως με την πρόσφατη ημερίδα για τις ιχθυοκαλλιέργειες, όσο και στο χώρο των πολιτιστικών δράσεων, με κορυφαίo παράδειγμα την συμμετοχή της στην ιδρυτική ομάδα φορέων και προσώπων που εμπνεύστηκε και έφερε σε πέρας με εντυπωσιακή επιτυχία το Φεστιβάλ Φυστικιού Αίγινας.

Τώρα που η Νέα Εποχή ανοίγεται σε βαθύτερα νερά, το Πρώτα η Αίγινα της εύχεται να είναι καλοτάξειδη. Να κερδίσει το αναγνωστικό κοινό ολόκληρου του Σαρωνικού, όπως ακριβώς κέρδισε παλαιότερα και μας στην Αίγινα. Και είναι βέβαιο πως θα το πετύχει. Για μας, όμως, τους πρώτους αναγνώστες της –όσο κι αν διευρυνθεί, όσο κι αν εξελιχθεί, όποιους ακόμη κι αν «αγκαλιάσει»– να ξέρει πως θα παραμείνει πάντοτε η δική μας «Νέα Εποχή Αίγινας».

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό μας λέγανε ότι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ έκλεισε; Δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν σε αξιοπιστία; (αν υπάρχει πια).

Ανώνυμος είπε...

Το AEGINA FIRST (ομάδα Καλόφωνου) είναι "θυγατρική" της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ;
Ας ξεράσω! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
Αν δεν το ξέρετε, μάθετε κάτι εξ ίσου σημαντικό:
Μερικοί "συμπατριώτες" έχουν βάλει σκοπό να ξαναγυρίσουμε εκεί που είμαστε πριν μερικά χρόνια: Στο να κάνουν κουμάντο στο νησί πέντε "παράγοντες" με κονέξια στο Δήμο, την Αστυνομία και στις Δημόσιες Υπηρεσίες. Με το Σάκη είμαστε "σε σωστό δρόμο". Η Δημοτική Αστυνομία de facto δεν δουλεύει, έχουμε πάνω από δέκα αργόμισθους που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου.
Πάντως ο Σκλάβαινας έφαγε σφαλιάρα στην υπόθεση με το δικαστήριο που έκανε στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Ακουσα επίσης ότι το είχαν καταλάβει και οι ίδιοι και γι' αυτό δεν εμφανίστηκαν καν στο δικαστήριο. Είναι αλήθεια; Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο;

Ανώνυμος είπε...

Η επιμονή του Άκοπου για τις υδροφόρες είναι τουλάχιστον ύποπτη. Επανέρχεται στο θέμα των υδροφόρων, που ξαφνικά εμφανίστηκε ως η μόνη λύση για το πρόβλημα του νερού. Ας υποθέσουμε ότι όλα όσα λέει είναι αλήθεια. Πρώτα ερωτήματα:
1) Χωράει υδροφόρα 2.500 τόνων στην είσοδο του λιμανιού;
2) Ποιός θα πηγαίνει νερό στην Πέρδικα; Στην Αγ. Μαρίνα -Μεσαγρό, θα πάει νερό;
3) Τα χερσαία έργα θα γίνουν; Για ποιό λόγο;
4) Για ποιό λόγο να εγκριθεί (κάποτε) ο υποθαλάσσιος;
5) Τι θα γίνει αν χαλάσει κάποιον Αύγουστο μια υδροφόρα;

Ανώνυμος είπε...

1) Αν δεν χωράει θα το σκάψουμε ή θα μείνει 50μ έξω απο το λιμάνι, αγωγοί υπάρουν.
2-3) Για αυτό υπάρχουν τα χεσαία έργα ύδρευσης για να πηγαίνει το νερό μόνο στο Λεόντι κι απο κει να διοχετεύεται σε όλο το νησί.
4) Ο αγωγός δεν πρόκειται να εγκριθεί ποτέ.
5) Αν χαλάσει η υδροφόρα θα έχεις τη δεύτερη. Δυο υδροφόρες μεγάλες ίσον ένας αγωγός. Αν είχαμε αγωγό και χαλούσε τι θα γινόταν;

Αυτά στον 10.01

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση προς Παντογνώστες:Γιατί αναφερόμαστε στο μέγεθος των υδροφόρων ,ότι δηλαδή το μέγεθος των 2500 τόνων είναι απαγορευτικό για την Αιγινα;Γιατί θεωρούμε το σημείο πρόσδεσης και λήψης το λιμάνι της Αίγινας;

Ανώνυμος είπε...

Στα χερσαία έργα ύδρευσης η μεγ'άλη δεξαμεν'ή γίνεται σε οικόπεδο του Δήμου πάνω στο Λεόντι. Αρα σε εκείνο το λιμάνι θα είναι το σημείο πρόσδεσης και λήψης. Δεν το θεωρούμε, είναι στη μελέτη. Και απο κείνη τη δεξαμενή θα διοχετεύεται στις επι μέρους.

Ανώνυμος είπε...

Δηλ.για να καταλαβουμε.Προτεινετε να εγκαταλειψουμε το "παναιγινιτικο" αιτημα του αγωγου,και σαν αριστοι γνωστες και μελετητες του θεματος "υδρευση" Αιγινας,λετε να αγορασει υδροφορες ο δημος και να προχωρησει στην δημιουργια ναυτιλιακης εταιρειας κι οτι αλλο απαιτειται.Κι ολα αυτα τη στιγμη που προχωρα το αδελφακι του αγωγου (τα χερσαια)και για πρωτη φορα συζητηται επισημως απο την περιφερεια το εργο του αγωγου.κι αυτο γιατι η παρουσα δημ.αρχη,αδυνατει να διαχειριστει σωστα την υπαρχουσα κατασταση.μαλιστα,ευχαριστουμε δε θα παρουμε.

Ανώνυμος είπε...

2 υδροφορες ειναι αρκετες ? η ναυτιλιακη εταιρεια θα ειναι δημοτικη? οι προσληψεις πληρωματων και προσωπικου στεριας μεσω ΑΣΕΠ ? τι θα ειναι το κοστος λειτουργιας ? αν λεω αν οι ναυτικοι (ΠΑΜΕ)αποφασιζουν να κανουν απεργια τι γινεται οταν θα ειναι Δημοτικες πολλα τα ερωτηματα ο ΑΚΟΠΟΣ εχει τις απαντησεις?

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν έχει απαντήσεις. και αυτά που λένε οι παντογνώστες και δήθεν απαντούν, είναι όλα ανοησίες. Θα σκάψουμε το λιμάνι, θα παρκάρουν δύο υδροφόρες στο Λεόντι, όχι, η μία θα κάθεται αρόδου με Γαρμπή, ο αγωγός δεν θα εγκριθεί κλπ
Όλα θα μπορούσαν να συζητηθούν. Αλλά τώρα; Τώρα; Τώρα που συντάσσονται τα τεύχη δημοπράτησης για τον αγωγό; Και που το συζητάμε τώρα στο blog της συμφοράς, κακό μεγάλο κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάκα, αν συντάσσονται τατεύχη δημοπράτησης του αγωγού θα σου δώσουμε χρυσή περικεφαλαία αν όμως ο αγωγός είναι ένα παραμύθι σαν κι αυτό που ακούει ο αιγιήτης εδώ και 30 χρόνια θα φας φάπα που θα γίνεις σαν κολυστραβάς ηλίθιος.

Ανώνυμος είπε...

Τό κόστος ανα κυβικό με ιδόκτητες υδροφόρες του Δήμου, σύμφωνα με μελέτη (λαμβάνοντας υποψη ΟΛΑ τα έξοδα για μια 5ετία) κυμαίνεται περίπου 1,6Ευρώ/m3 ,ποσό συγκρίσιμο δηλαδή με αυτό που πληρώνει τώρα ο Δήμος στους υδρομεταφορείς. Η λύση θα περπάταγε μονο αν εγκαταλειφθεί τελείως η προοπτική του αγωγού, αν όμως εντος 5ετίας γίνει ο αγωγός τότε συμφέρει να περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

8.22 αυτά μας έλεγε ο θεόσοφος Κουκούλης στο Δανάη. Αλλά η θεωρία του έχει ένα κενό. Μιλούσε για κόστος αγοράς των υδροφόρων 1.000.000 ευρώ το οποίο περιελάμβανε στο κόστος ανα κυβικό. Ο Άκοπος μας μιλάει για κόστος 320.000 χιλιάδες. Άρα το κόστος κατεβαίνει. Δεν είναι πλέον 1.60, άρα δεν είναι συγκρίσημο το κόστος, άρα οι υδροφόρες συμφέρουν. Άρα ο ¨Ακοπος έχει δίκιο κι εσύ άδικο.

Ανώνυμος είπε...

5:54 δεν χρειάζονται χρυσές περικεφαλαίες, το ότι συντάσσονται τα τεύχη δημοπράτησης είναι γνωστό εδώ και λίγους μήνες, από τότε που παρουσιάστηκε η μελέτη στο δημοτικό συμβούλιο, εκεί πάρθηκε και η απόφαση να τα κάνει η ίδια εταιρεία.
Αυτό είναι το περίεργο έως ύποπτο. Σε λίγο θα βγουν τα τεύχη και θα χρειάζεται να εκφραστεί δυναμικά το "παναιγινήτικο αίτημα". Ο Άκοπος και μερικοί άλλοι στηρίζονται σε μια φήμη για φτηνές υδροφόρες και ελπίζουν ότι αυτό θα φτάσει ως πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο για να διασπαστεί το κοινό μέτωπο όλων των δυνάμεων του δημοτικού συμβουλίου. Δεν ακούγεται ύποπτο;
Σκέψου και το άλλο: Οι δυο εταιρείες (στην πραγματικότητα είναι μία) υδροφόρων δεν έχουν αφήσει καμιά άλλη εταιρεία να ζήσει στην Ελλάδα (είναι γνωστές και οι μέθοδοι). Θα αφήσουν τη δική μας; Ρώτα τι απέγινε η εταιρεία με τους ασκούς. Ούτε στο Αγγίστρι δεν την άφησαν να πηγαίνει...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ...ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ... ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΣΤΟΝ Κ.ΛΟΥΒΑΡΗ ΜΟΝΟ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΗΤΑΝ 1.500ε.ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ,ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩς ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟς ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΟΥς ΑΣΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΤΟΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ καλυπτει τον πληροφοριοδοτη της στους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ καρφωνοντας τον ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ."Το έγγραφο της εταιρείας έφτασε στα χέρια μας από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Οικονόμου." αυτος ειναι ο πραγματικος λογος που αναφερει τον αποστολεα του εγραφου. Αλλα αυτη ειναι και η παγια τακτικη της εφημεριδας. Το ιδιο δεν εκανε και με τον Φιλιππα στο παρελθον; Αφου τον χρησιμοποιησε μετα τον καρφωσε. Αντε παιδια, να δουμε ποιος εχει σειρα για καρφωμα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΚΟΠΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ;Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΗ ΠΕΤΡΕΛΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ; ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΨΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΑΙΓΙΝΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ.ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ. ΨΑΡΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φιλοκατήγορε 2.39 μμ αποκαλείς τον Ν.Οικονόμου πληροφοριοδότη? Κάθε δημόσιο έγγραφο που πρωτοκολλείται στο Δήμο είναι έγγραφο στο οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση οποισδήποτε πολίτης και δεν είναι κτήμα κανενός ώστε να αποκρύπτονται διάφορες πληροφορίες ή να τις διαχειρίζονται οι δημοτικοί άρχοντες κατά το δοκούν. Και στο κάτω κάτω της γραφής ο Δήμαρχος μόλις έλαβε το εν λόγω έγγραφο θα έπρεπε αμέσως να το δημοσιοποιήσει, εάν πραγματικά είναι αντίθετος στις ιχθυοκαλλιέργειες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος Οικονόμου έπραξε ορθά. Παρέλαβε το έγγραφο και ως μέλος της Συντονιστικής κατά των ιχθυοκαλλιεργειών στην Αίγινα, το δημοσιοποίησε για να λάβει γνώση ο κόσμος. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; Μήπως έπρεπε να το κρύψει;
Και πολύ καλά έκανε η Νέα Εποχή και έδωσε την πηγή της. Η πηγή στην προκειμένη περίπτωση δρα ευεργετικά για το κοινωνικό σύνολο.
Μάλλον αβάντα στον Οικονόμου κάνει η Νέα Εποχή.
Μην τρελαθούμε κιόλας

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή δεν ρωτάει κανείς που τα βρήκε ο Αιακός τα έγγραφα και το θέμα είναι ο Οικονόμου και η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Καλά είπε κάποιος ότι της κοντής ψ... της φταίνε οι τρίχες!

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος ο Οικονόμου έχει το θάρρος της γνώμης του και όσο μπορώ να γνωρίζω
-και σίγουρα γνωρίζω αρκετά αυτοδιοικητικά-
ο Νίκος δεν κρύβεται, δεν φοβάται, δεν είναι διπρόσωπος και δεν είναι υποχθόνιος όπως πολλοί άλλοι...

Ανώνυμος είπε...

Ρε μας εχει φαει το σκουπιδι ρεεεεεε!τι χοντροπετσα ζωα ειναι αυτα?

Ανώνυμος είπε...

το νερο χαλια σημερα ,παλι γυρναει στα γνωστα μονοπατια αναμυξη με τις ακαταλληλες γεωτρησεις ??? Ελεος πια ουτε το λεγομενο εκατομυριο του χρυσοχοιδη η κατσικαρη (πεστο οπως θες ) δεν θα μας σωσει . τι λεει ο κυριος''Ασεμε να κανω λαθος '' ? που εκανανε λαθος στη επιχειρηση τους η στου καμπουρη(Αιγινα)την πλατη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Οικοβόμου δεν κρατάει τίποτα μέσα του. Τα ξερνάει όλα μα όλα!

Ανώνυμος είπε...

Ο αριθμός των αντιδημάρχων σύμφωνα με τις προωθούμενες αλλαγές, ορίζεται ως εξής: Σε δήμους με πληθυσμό έως πέντε χιλιάδες (5.000) κατοίκους ορίζεται ένας αντιδήμαρχος. Στους δήμους με πληθυσμό από πέντε χιλιάδες έναν (5.001) έως είκοσι χιλιάδες (20.000) κατοίκους ορίζονται έως δύο αντιδήμαρχοι.

Αυτο αναφέρεται στο νεο νομοσχέδιο. Ποιός θα φυγει από την αντιδημαρχία της Αίγινας;

Ανώνυμος είπε...

6:04, άσε με να κάνω λάθος και να μαντέψω!

Ανώνυμος είπε...

5:50 μ.μ. μην είσαι τόσο σίγουρος υπάρχουν μυστικά που κρατάει και τα κρατάει καλά, για τα προσυμβούλια τον κατηγορούσαν ότι έδινε αυτός τις πληροφορίες όμως έλειψε και φάνηκε περίτρανα ότι άλλοι τα έδιναν , επίσης την διαροή για τα λεωφορεία που τον είχε κατηγορήσει ο Νεκτάριος στον Δήμαρχο δεν την έκανε αυτός αλλά το άτομο που έχει πολύ καλή σχέση με τον Αδάμ , άσε με να κάνω λάθος λοιπόν .
Το να τον κατηγορείς ότι δεν κρατάει τίποτα μάλλον εσένα βολεύει που διαρέεις πληροφορίες με αποτέλεσμα να αποενοχοποίησε φορτώντας στον άλλο την ρετσινία. Από την άλλη ας πρόσεχε και ο ίδιος, ας προστατεύσει τον εαυτό του μεγάλο παιδί είναι άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΝΟ. ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ βγηκε και δεν εχει σχεση με την παλιά. Δεν διαβάζεται, μοιάζει περισσότερο με την Εν Πειραιεί. Εχει και διαφήμιση το Μεγροπόλιταν του Θεοχαράκη (βλέπε Κουκούλη Π.)

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα με τα σκουπίδια λύνεται εύκολα. Όπου έχουν γεμίσει οι κάδοι, μπορούν οι Αιγινήτες να αφήνουν τα σκουπίδια τους στο κτήμα μπροστά από το σπίτι του Αντιδημάρχου Μπέση Ηλία που υπάρχει και αρκετός χώρος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!Η Αιγινα ειναι στη χειροτερη κατασταση των τελευταιων 20+ ετων.

Ανώνυμος είπε...

S.O.S
πεθαινουμε απο διψα και πνιγομαστε στο σκουπιδι!

Ανώνυμος είπε...

Με το νερό που έχουμε είναι ευκαιρία να πάτε στην ψαραγορά να αγοράσετε σαρδέλες και να τις κάνετε παστές. Εγώ το επιχείρησα και είχα μεγάλη επιτυχία (τύφλα νάχουν αυτές της Καλλονής. Μόνο μην βάλετε τίποτε άλλο μόνο νερό από την βρύση.

Ανώνυμος είπε...

Με τις επιλογές που κάνουν οι Αιγινήτες και άν δεν αλλάξουν μυαλά πάντα ο Δήμαρχος που θα βγαίνει θα είναι μιάς χρήσης. Έτσι στις επόμενες Δημοτικές εκλογές το σίγουρο είναι ότι μπορεί να βγεί ο οποιοσδήποτε τυχαίος εκτός του Σάκη.

Ανώνυμος είπε...

εεεεεεεεεε αν πήδαγε ο ψύλλος,οκτώ δελτία τύπου θα είχε βγάλει ο δήμαρχος!στην κατακραυγή για τα σκουπίδια ούτε φωνή ούτε ακρόαση.παχύδερμα!

Ανώνυμος είπε...

δε φταιμε εμεις!ο Κουκουλης φταιει που σας κακομαθε!

Ανώνυμος είπε...

Πνίγηκε ο Πύργος, το ακούσατε; Ο δήμαρχος έφταιγε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ,ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ..

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε Ο Σακης ειχε λυσεις για ολλα τα θεματα ΝΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΦ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΓΗΠΕΔΟ κλπ κλπ ηταν γνωστης αυτοδιοικητικος . τωρα τι φταιει αυτος που δεν τα καταφερνει μα καλα δεν καταλάβαινετε σας το εχει τοσες φορες ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΣ(κουκουλης) ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΦΤΑΙΕΙ .....παντος οχι ο ΣΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ετοιμαστειτε να μεινουμε κι απο νερο τωρα, με δυο μερες χωρις πλοια..discover your limits!

Ανώνυμος είπε...

70% αυξάνεται το νερό και το πάγιο που είχε μειώσει στο μισό ο Σακκιώτης www.newaigina.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.
ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Σας προσκαλούμε στο 4ο Καρναβάλι Μεσαγρού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/02/2012 στην πλατεία Μεσαγρού στις 15:00. Το τριώδιο θα κλείσει με τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας και το πέταγμα του χαρταετού στην πλαζ της Αγ. Μαρίνας στις 27/02/2012 στις 12:00.
Διοργάνωση: Δ.Κ.Μεσαγρού, Σύλλογοι και Φορείς της περιοχής, Καρναβαλιστές.
Υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.


AN AYTO ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ? Η ΑΙΓΙΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΓΡΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή είναι και ο εμπαιγμός με τα δελτία τύπου που αναφέρονται σε υγιεινό και πόσιμο νερό,που εξασφαλίζει ο δήμος στους πολίτες του.Αφήνουν μερικές μέρες χωρίς γεώτρηση το δίκτυο,παίρνουν δείγμα και την επομένη του αλλάζουν τον αδόξαστο.Και μας τρίβουν στη μούρη τις αναλύσεις.Δεν έχουν την στοιχειώδη συνείδηση οτι μπορεί κάποιοι να πίνουν?

Ανώνυμος είπε...

Το Δημοτικό Θέατρο όπως αναφέρει και η ανάρτηση πολύ προσεκτικά έχει κλείσει. Τα κλειδιά τα πήρε η κυρία που κανείς δεν τολμά να την αγγίξει γιατί χώνει μηνύσεις σε όποιον δει μπροστά της. Με ποιό δικαίωμα το έχει κλείσει πως έχει παραγγείλει θερμαντικά σώματα; Ποιός θα τα πληρώσει; Γιατί αλωνίζει ανεξέλεγκτη και κανείς δεν της μιλά; Το έκλεισε το μέγαρο και δεν αφήνει κανέναν άλλο να μπει. Αυτη είναι κατάντια! Τελικά σε ποιόν ανήκουν τα Καποδιστριακά;

Ανώνυμος είπε...

Μετά και τη βροχή που παρέσυρε τα σκουπίδια στους δρόμους,το εφιαλτικό τοπίο παρακμής κάνει τις εύστοχες παρατηρήσεις για το "discoveraegina"πολύ...ψιλά γράμματα.Για ποια αισθητική μιλάμε,για ποιο τουριστικό πολιτιστικό προιόν?οι δε ανακοινώσεις για καρναβάλια όντως μας φέρνουν σε νευρική κρίση,αφού η Αίγινα ήδη μεταμφιέστηκε σε χωματερή!κι αυτοί καμαρώνου για το "υγιεινό πόσιμο νερό"!!

Ανώνυμος είπε...

στο aeginafirst.wordpress.com το τελευταίο άρθρο: να μην σας μεινει άντερο

Ανώνυμος είπε...

O Καλόφωνος πάλι έχει κέφια γράφει σχόλεια το ένα πίσω από το άλλο