Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Οταν πετούν οι αετοί...

  Μου κίνησε την περιέργεια μια λίγο μπαγιάτικη είδηση που όμως κατ΄εμέ έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο διυθυντής του ΕΠΑΛ  κ. Σαββόπουλος στην σύσκεψη πού προήγηθηκε της προετοιμασίας για την οργάνωση των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου πρόυεινε να μην υπάρχει εξέδρα στην παρέλαση και να τοποθετηθούν οι πάντες επίσημοι και μη στο ίδιο επίπεδο ούτως ώστε να φανεί ότι στην σημερινή δύσκολη κατάσταση κάποιοι δεν είναι πιό ίσοι απο τους άλλους.
  Η πρόταση φυσικά δεν έγινε δεκτή γιατί προφανώς  κάποιοι πιστεύουν ότι δικαιούνται να βλέπουν τους άλλους απο ψηλά. Δεν ξέρω πόθεν πηγάζει αυτό όμως δείχνει σαφώς μια αντίληψη μεγαλοΙδεατισμού και βλακείας ανάμικτα. Ο σεβασμός κύριοι επίσημοι δεν κερδίζεται με ψηλότερες εξέδρες.  Κερδίζεται με το έργο και την καλή διαχείριση. Αλλά επειδή τέτοιο δεν υπάρχει καλά είναι να σκαρφαλώσετε σε καμιά ταράτσα για να βλέπετε τους άλλους μικρότερους  και εκείνοι να μην σας φτάνουν. γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kai omws den egine eksedra giati mathenw o Nektarios ethese thema sto Dimarxo

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον έχεις καιρό να περάσεις απο τη παραλία. Δεν υπάρχει εξέδρα. Έτσι χάνεις τους φανς σου γιατί πλέον είσαι αναξιοπιστος. Ψηφίζουμε όλοι κοτσιδα.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι λίγο άσχετος. Ο παπάς είναι γυμνασιάρχης στο 1ο Γυμνάσιο και όχι στο ΕΠΑΛ. Και τα όσα είπε εκ του ασφαλούς αντίκειται στα όσα ορίζει ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας. Σε άλλες εποχές θα του είχαν τραβήξει το αυτί και θα είχε χάσει τη θέση του. Από λαϊκισμούς χορτάσαμε. Ξέχασε ο πάτερ ότι την 28η Οκτωβρίου ήταν μαζί με τους επισήμους. Αν δεν το πιστεύεις δες τις σχετικές φωτογραφίες στα διάφορα σάιτ. Έτσι για να μη λέμε πίπες.

Ανώνυμος είπε...

Μα επειδή ο παπάς είναι γάτα κύριε (α) 11:oo μ.μ και είδε την αντιμετώπιση του κόσμου στις 28 Οκτωβρίου που είχαν οι λεγόμενοι (προσωρινοί) άρχοντες του τόπου, γι αυτό έκανε αυτοί την πρόταση, που θεωρώ ήταν πολύ έξυπνη.

Ανώνυμος είπε...

ορθή διατύπωση: αυτή την έξυπνη κ.τ.λ

Ανώνυμος είπε...

12.18 μεταξύ έξυπνου και εξυπνάδας μικρή απόσταση αλλά με μεγάλη σημασία.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 11:00 ο Γυμνασιάρχης έκανε την πρόταση του θεσμικά στην Επιτροπή Παιδείας. Εκτος αν και αυτη η επιτροπή ειναι για τα ματια (οπως ολες οι αλλες).
Αναφορικα με το αν ανεβηκε σε βαθρο στις 28 Οκτωβριου, δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα. Τα παντα εχουν μια αρχη, αλλος την κανει γρηγορα αλλος καθυστερημενα.
Για παραδειγμα περσυ τον πανηγυρικο μπορεσε και τον εβγαλε ο ..Πετριτης αλλα αμφιβαλλω αν θα τολμουσε φετος.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν δεν είμαστε φίλοι. Δεν με ενδιαφέρει ο παπάς - Γυμνασιάρχης διπλοθεσίτης και διπλοαμοιβόμενος, ούτε ο Πετρίτης. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας. Άλλο η 25η Μαρτίου κι άλλο ο Πετρίτης και τα βάθρα. Οι ήρωες δεν πολέμησαν ούτε για βάθρα ούτε για πανηγυρικούς. Δυστυχώς οι σημερινοί έχουν βρει τις επετείους για να μοστράρουν την γιαλαντζί εθνικοφροσύνη τους. Περιμένω την Πρωτομαγιά τις ιδέες του παπά - Γυμνασιάρχη.

Ανώνυμος είπε...

Καλα καλα καταλαβα

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζουμε στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ότι με φορτηγά ιδιωτών ( αλήθεια ποιοί εργολάβοι?) μεταφέρονται επεξεργασμένα σκουπίδια και εναποθέτονται στην περιοχή Λαζάρηδες σε ιδιόκτητο χώρο του Μοναστηριού Χρυσολεόντισσας. Μπράβο ρε Σάκη και μπράβο στον Ποιότητα Ζωής για τις πρωτοβουλίες τους, της δημιουργίας μιας νέας χωματερής. Να δούμε τώρα τι θα πούν στην Διεύθυνση της Αντιπεριφέρειας στην Αρχαιολογία και στον Εισαγγελέα που ειδοποιήθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν Δήμαρχε κατά τα λεγόμενά σου, στους Λαζάρηδες γίνεται εναπόθεση κλαδιών και αδρανών (?) με την προϋπόθεση ο κλαδοτεμαχιστής να τα μεταβάλλει σε πριονίδια. Οι φωτογραφίες άλλα όμως δείχνουν (ρόδες αυτοκινήτων, πλαστικά κλπ) φιλαλήθη Δήμαρχε. Να δούμε τι θα πεις στις καταγγελίες που σου έγιναν.

Ανώνυμος είπε...

Με τέχνασμα η λήψη δανείου Πατήστε εδώ

Ανώνυμος είπε...

"Αετοί" μας λέει ο τίτλος, αλλά κείμενο Ακοπο-σπουργιτιού διαβάζουμε. Και πού είναι το περίεργο, θα μου πείτε. Έλα ντε...

Ανώνυμος είπε...

12:49 ksexases na rotiseis ... Giati i oikonomiki epitropi sinedriazei poli sixna kai doulevei eno i Poiotita zois sinedriazei mia fora sto trimino? Einai nomimo afto? Ti leei o nomos Kallikrati?

Ανώνυμος είπε...

Δεν λές όμως όλη την αλήθεια 12:42 π.μ για τον Ποιότητα Ζωής κύριο Μπέση Ηλία ο οποίος ασχολείται σε καθημερινή βάση με σοβαρότερες υποθέσεις όπως η διαμόρφωση των κερδών του ΚΙΝΟ.