Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Οταν καμπάνες χτυπούν...

III. Συνοπτική παρουσίαση
Κατά την διάρκεια του ελέγχου μας εντοπίστηκαν αδυναμίες σε όλες τις περιοχές ελέγχου τις σημαντικότερες εκ των οποίων παραθέτουμε κατωτέρω:
· Δεν υπάρχει τακτική/συστηματική παρακολούθηση και έλεγχος των εσόδων και ειδικότερα των οφειλομένων & παράλληλα ληξιπρόθεσμων ποσών προς το ΔΛΤΑ. Η εν λόγω αδυναμία είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων και παράλληλα την συσσώρευση ληξιπρόθεσμων οφειλών τρίτων προερχόμενα από: α) Τέλη Επιβατών & Οχημάτων, β) Λιμενικά Τέλη, γ) Στεγασμένους χώρους & Παραχωρήσεις & δ) Τέλη ελλιμενισμού σκαφών, οι οποίες ανέρχονται σε 218.212,99 € (31/12/2010).
· Διαπιστώθηκε διαχειριστική αδυναμία η οποία προκαλεί αρκετά προβλήματα στις υφιστάμενες μόνιμες θέσεις ελλιμενισμού καθώς και στην αξιολόγηση για την απόδοση νέων θέσεων , δεδομένης της απουσίας μηχανογραφικής εφαρμογής , κατάλληλης χαρτογράφησης των θέσεων ελλιμενισμού & επίσημων κριτηρίων / πολιτικής αξιολόγησης.
· Διαπιστώθηκαν διαφοροποιήσεις στην τιμολογιακή πολιτική των χρεώσεων στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού στα ελλιμενιζόμενα σκάφη μεταξύ Αίγινας και Αγκιστρίου.
· Διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν αναπτυχθεί επίσημες διαδικασίες τήρησης ταμείου και καθημερινής συμφωνία των εισπραχθέντων χρημάτων.
· Διαπιστώθηκαν αδυναμίες στην ροή εργασιών φόρτισης και ακύρωσης των καρτών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού (pilars).
Δεν έχουν διενεργηθεί ποτέ απογραφές παγίων (κτίρια, μηχανήματα, αυτοκίνητα, έπιπλα, ιδιοκατασκευές κλπ) καθώς και αποθεμάτων/εξοπλισμού.
· Δεν τηρείται Μητρώο Παγίων.
· Δεν τηρείται βιβλίο Αποθήκης.
· Διαπιστώθηκε ανεπαρκής έλεγχος ιδιοκατασκευών / περιουσιακών στοιχείων.
· Διαπιστώθηκε έλλειψη ασφαλιστικής κάλυψης του πάγιου εξοπλισμού του ΔΛΤΑ.
· Η κατάρτιση των προϋπολογισμών δεν τεκμηριώνεται ότι σχετίζεται με τους στρατηγικούς σκοπούς και στόχους του ΔΛΤΑ ενώ παράλληλα δεν υποστηρίζεται με την κατάλληλη ανάλυση οικονομικών στοιχείων και παράθεση άλλων σημαντικών σχετικών στοιχείων (π.χ. τεκμηρίωση της αναγνώρισης του εκάστοτε εξόδου).
· Διαπιστώθηκαν αδυναμίες και σημαντικές ελλείψεις μηχανογραφικής υποστήριξης στο σύστημα Διοικητικής Πληροφόρησης του ΔΛΤΑ (management reporting system).

· Διαπιστώθηκε ότι μέρος των συμβάσεων με τους προμηθευτές για αγορά εξοπλισμού / την παροχή υπηρεσιών ή με ιδιώτες (για παραχωρήσεις χώρων) , παρουσιάζουν ανεπάρκεια σχετικά με απαραίτητες ρήτρες, εγγυήσεις, παροχή υλικοτεχνικής υποστήριξης, αντισταθμιστικά οφέλη κτλ.
· Διαπιστώθηκε ότι οι Διοικήσεις του ΔΛΤΑ δεν είχαν καθορίσει μετρήσιμους αντικειμενικούς στόχους για τους μόνιμους και συμβασιούχους/εποχικούς υπαλλήλους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αξιολογηθεί η προσφορά τους βάσει συγκεκριμένης στοχοθέτησης.
· Διαπιστώθηκε ότι δεν παρακολουθείται/ελέγχεται με συστηματικό τρόπο η αποδοτικότητα των υπαλλήλων που απασχολούνται στο ΔΛΤΑ .
· Διαπιστώθηκαν αδυναμίες διαχωρισμού αρμοδιοτήτων - μη τήρηση εμπιστευτικότητας.
· Διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει επαρκής ασφάλεια στις εγκαταστάσεις της αποθήκης.

Διαπιστώθηκαν αδυναμίες διαχωρισμού αρμοδιοτήτων - μη τήρηση εμπιστευτικότητας.
· Διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει επαρκής ασφάλεια στις εγκαταστάσεις της αποθήκης.
· Δεν έχουν αναπτυχθεί και καταγραφεί διαδικασίες διαχείρισης των πληροφοριακών συστημάτων καθώς επίσης και σχετική επίσημη (γραπτή) πολιτική του ΔΛΤΑ, που θα αφορά θέματα ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων. Επίσης, δεν υπάρχει επίσημο καταγεγραμμένο σχέδιο επαναφοράς λειτουργιών των πληροφοριακών συστημάτων (Disaster recovery plan).
· Δεν έχει καταρτιστεί και καταγραφεί διαδικασία απόδοσης προσβάσεων καθώς και απενεργοποίησης χρηστών στα συστήματα / εφαρμογές του ΔΛΤΑ, στις περιπτώσεις αποχωρήσεως τους.
· Δεν παράγονται και επισκοπούνται από αρμόδια στελέχη αναφορές εξαιρέσεων (exception reports) σχετικές με αλλαγές σε ευαίσθητα δεδομένα.

    Αυτό είναι ένα απόσπασμα απο την έκθεση εταιρείας στην οποία ανατέθηκε απο το ίδιο το Λιμενικό ταμείο το  αίτημα για προτάσεις με στόχο  την καλύτερη οργάνωση του. Πρόκειται για ένα μακροσκελές κείμενο πολλών σελίδων που βέβαια δεν μπορεί να δημοσιευθεί εδώ.   Το ΔΣ του ταμείου που συνεδριάζει σήμερα θα την εξετάσει, και εμείς επειδή το Λιμενικό ταμείο αποτελεί ένα άβατο  χρόνια τώρα, το οποίο έχει την τύχη να διαχειρίζεται πολλά χρήματα, να θέλαμε να δούμε αποφάσεις που θα προσαρμόσουν την λειτουργία του στις προτάσεις αυτές. Αυτή η ιστορία με τις αναθέσεις έχει κουράσει πολύ και δημιουργεί ερωτηματικά  ως προς την σκοπιμότητα της. Εν πάσει περίπτωση αναμένουμε αποφάσεις για να κάνουμε ολοκληρωμένη κριτική.
   Σε ότι αφορά τα νεώτερα τώρα. Η ΕΥΔΑΠ δέσμευσε ποσό 291.000 ευρώ στον λογαριασμό του δήμου στην Εμπορική τράπεζα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι σε αυτόν. Η αιτία της δέσμευσης είναι για μια ακόμη φορά δεν τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα της καταβολής των συμφωνημένων δόσεων. Ακόμα επειδή δεν υπάρχει κυριολεκτικά σάλιο οι πλοιοκτήτες δεν επιτρέπουν τηνν μετακίνηση των απορριμματοφόρων και έτσι τα σκουπίδια ξανακάνουν σωρούς. Αντε και σ΄ανώτερα...

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα περί χρηστής Διοίκησης που λέγαμε;

Ανώνυμος είπε...

Να κλέψεις ξέρεις; Ξέρω. Να κρύψεις τα κλεμμένα; ΟΧΙ.
Άστο λοιπόν,μην κάνεις τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Suntrofisses kai suntrofoi thn erxomenh Kuriakh pame OLOI MAZIKA SYMMETOXIKA gia thn eklogh tou neou proedrou tou Kinhmatos. ARXIZOYME MAZI ME TON BAGGELH BENIZELO th megalh POREIA ANANEWSHS TOY PASOK. 3anakanoume to PASOK to MEGALO LAIKO PATRIWTIKO KINHMA E3OYSIAS APO TO LAO ME TO LAO GIA TO LAO.

BAGGELHS BENIZELOS ths De3ias to Telos

Ανώνυμος είπε...

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την

α) εντελώς απαράδεκτη, λαϊκίστικη, προσχεδιασμένη, επίθεση που δέχθηκε ο Αρχισυντάκτης της εφημερίδας μας κ. Κώστας Ντρης από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής κ. Π. Πετρίτη.



β) την μεροληπτική στάση του Δημάρχου Αίγινας Κ. Θ. Σακκιώτη που μας θυμίζει κάθε φορά ότι δεν είναι δήμαρχος όλων των Αιγινητών αλλά μόνο όσων συμφωνούν μαζί του.

γ) τις απαράδεκτες εκφράσεις του Δημάρχου Αίγινας και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα Μέσα Ενημέρωσης που ασκούν έλεγχο και κριτική

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Υ/Γ: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γ. Στριγάρη από το aeginaportal.gr για τα όσα είπε στην τοποθέτησή του σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε για άλλη μια φορά εχθές το βράδυ η δημοσιογραφία.

KAI O PETRAKIS ME TO ANOTERO NOMIZEI POS APLA GLYTOSE TO KRAXIMO DEN XEREI OMOS OTIS O NTRIS TORA ARXIZEi, MPEITE STO www.aeginaportal.gr

Ανώνυμος είπε...

Aurio pshfizoumegia thn anagennhsh ths megalhs DHOKRATIKHS PARATA3HS aurio pshfizoume gia na 3anaknoume to PASOK to komma twn mh pronomiouxwn, AYRIO ARXIZOYME

BAGGELH MAZI STH NEA EPOXH

Ανώνυμος είπε...

μιά προσφορά για τους αναγνώστες
ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Ανώνυμος είπε...

όσοι είχατε απορία για τις ΣΑΛΩΜΕΣ κάντε κλικ
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΙ ΣΑΛΩΜΕΣ

Ανώνυμος είπε...

όσοι είχατε απορία για τις ΣΑΛΩΜΕΣ κάντε κλικ
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΙ ΣΑΛΩΜΕΣ

Ανώνυμος είπε...

AYRIO pshfizoume gia to PASOK tou MELLONTOS mas

Ανώνυμος είπε...

Pakistane me tinos ekosusiodotisi edwses sinentefxi ston aiako? Teleiwses. O XWRIATHS
http://www.aiakosrex.gr/el/content/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ SITE κάντε κλικ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ. ΝΟΜΙΖΩ;

Ανώνυμος είπε...

Shmera pairnoume thn txh ths DHMOKRATIKHS PARATA3HS tou PASOK staxeria mas pshfizoue mazika, ARXIZOYME .. BAGGELHS BENIZELOS

Ανώνυμος είπε...

Αφού είμαστε μακ-άκες και κάναμε τον Πακιστανό παράγοντα της Αίγινας καλά να πάθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε τι σεμνοτυφία είναι αυτή.Τι γράφεις μα-κακες;Γρέψε ΜΑΛΑΚΕΣ. Σιγά τώρα έσταξε του ποντικού η ουρά.Βρε συμπλέγματα που έχει ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Μη λες κακά λόγια θα σου βάλει φωτιά ο καλόφωνος στο στόμα... κακό παιδί

Ανώνυμος είπε...

Aiakosrex: τελικά η σφραγίδα του οικονομολόγου που μπαίνει;

Απάντηση: εξορθολογήσαμε στο μέτρο του δυνατού τις αλόγιστες δαπάνες και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στο σημερινό θετικό αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Pakistane me tinos ekosusiodotisi edwses sinentefxi ston aiako? Teleiwses. O XWRIATHS
H SYNENTEKSI

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ. Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΚΚΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ;

Ανώνυμος είπε...

Θυμίζω οτι επι Κουκούλη ακόμα και σε απεργίες της Φυλής τα σκουπίδια μαζεύονταν!και φέτος ξεχειμωνιάσαμε με ξεχειλισμένους κάδους, σωρούς τριγύρω τα κλαδέματα και κάθε λογίς σκουπίδια .Κατά τα άλλα 40 και πάνω(ανώνυμοι) Αιγινήτες(μας) δουλεύουν ολημερίς κι οληνυχτίς για την τουριστική προβολή του νησιού!τι θα προβάλουμε τρομάρα σας?τα σκουπίδια...όρη?

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο Κουκουλοφόρε μου καλά κάνεις και μας τα θυμίζεις, να σου θυμίσω κι εγώ λοιπόν ότι τον Σακκιώτη μας τον φόρτωσες εσύ και οι άλλοι 800 που τηρώντας τη Συμφωνία της Αυλής πήγατε και ψηφίσατε στον Β΄ Γύρο τους Ολοιμαζίδες. Να τα λέμε όλα, έτσι !

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειαζονται συμφωνιες για να μην ψηφισει κανεις Γρηγοροπουλο.

Ανώνυμος είπε...

PIO GRIGOROPOYLO RE.... NA TA LEME OLA LIPON, TON TRYPONA ZITAGATE NA PSIFISOYME. TI EISASTE RE.....
EXIS DI POYTHENA TON GRIGOROPOYLO ??

Ανώνυμος είπε...

1.20 μη μου πεις οτι αναγνωριζεις την ανωτεροτητα του Κουκουλη!σιγα μη σου φορτωσαμε το Σακκιωτη!αν μετανιωνω ειναι γιατι δεν ψηφισα τη δευτερη Κυριακη παλι Κουκουλη!δημιουργησανε το συνδιασμο της συμφορας,παρασυρανε τους αφελεις,αλλοιωσαν το εκλογικο αποτελεσμα και μιλανε κι ολας!ρε αβαρα!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΙΑ ΧΑΣΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και όμως υπάρχει λύση θέλει λίγη προσπάθεια αλλά αξίζει

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο ανέκδοτο (ούτε καν ψέμα) είναι η "συμφωνία της Αυλής". κανείς δεν είπε ποτέ τι΄είναι, γιατί δεν υπάρχει. Εϊναι μια κουβέντα του αέρα, που έγινε η λύτρωση για τους Γρηγοροπουλικούς, που δεν θα μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί έχασαν με τόσο μεγάλη διαφορά. Ας μας πει κάποιος πότε έγινε, γιατί έγινε φανερά και τι συμφωνήθηκε. Να επιτίθεται συνεχώς ο Σάκης και να κατηγορεί τον Κουκούλη για το προπατορικό αμάρτημα;
Που να βρεθεί στοιχειώδης σοβαρότητα...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ-ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω σαν παλαβή να δω φωτογραφίες, γιατί νομίζω ότι είμαι καλύτερη από την Μουτσάτσου σαν "κεντρικό πρόσωπο" στην προβολή της Αίγινας. Θα της βάλω στο book μου!
Δεν σοβαρευόμαστε και λιγάκι, μπας και κάνουμε και κανένα προϋπολογισμό!
Η αυλικιά

Ανώνυμος είπε...

καλα απο απειλες για στοιχεια,φωτογραφιες και εγγραφα εχουμε χορτασει...

Ανώνυμος είπε...

Ολοι προτού βγούνε λένε οτι θα τα ξεσκεπασουν ολα. Μολις βγουνε αρχιζουν το ψαξιμο βαζουν τα παπαγαλάκια να το διαδιδουν κιολας και τελικα κανενας δεν εμφανιζει ποτε τιποτα.
Το ωραιο ειναι οτι δεν βγαινουν να πουν οτι δεν βρηκαν κατι και ετσι η ρετσινια μενει.
Ποιον "αδιάφθορο" ανιχνευτη να πρωτοθυμηθείς, Τιτινα, Βαρτζελη κλπ που ακομα ψαχνουν.
Και ο "κατηγορουμενος" αντι να αθωωθει του κολλάνε μετα ότι έκανε και συμφωνιες "αυλης" και γι αυτο δηθεν την γλυτωσε.
Τα ψεματα τελος. Οποιος εχει στοιχεία, φωτογραφιες, τιμολογια να τα εμφανισει αλλιως να σκασει.

Ανώνυμος είπε...

Ο μονος που εχει κανει συμφωνια με τον Σακη ειναι ο Γρηγοροπουλος, γι αυτο δεν εμφανιζεται να του κανει αντιπολίτευση, και ουτε ο Σάκης ασχολειται καθολου μαζι του, και ασε τους Γρηγοροπουλικους να κοιμουνται με τα τσαρουχια.

Ανώνυμος είπε...

Πριν το μαγείρεμα,κάνουν όλοι το Μαλάκα.Μόλις σιγουράρουν το κουκούλωμα μιλάνε για ρετσινιά.
Εντάξει μάγκες το ξέρουμε το παραμύθι,χρόνια η ίδια ιστορία.
Αντε να πάρουν σειρά και οι επόμενοι.....

Ανώνυμος είπε...

ρε η Αιγινα βρωμαει το εχετε παρει ειδηση?και εαν ναι τι κανετε?που ειναι οι δρασεις σας?σκατα στα μουτρα μας.μια παραιτηση, να πει καποιος οτι ναι,ειμαι ανικανος να φερω σε περας το εργο αυτο,και παραιτουμε,ελεος πια.

Ανώνυμος είπε...

Οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν είναι κορόιδα να χάσουν την μισθουδάρα. Από ποιόν περιμένεις να έχει φιλότιμο και να παραιτηθεί όταν γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η καρέκλα της εξουσίας στις επόμενες εκλογές τελείωσε γι αυτούς.

D i k o p o s !! είπε...

ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? ? ? ? ? ? ? ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ Η ΚΟΙΜΑΣΑΙ ? ?

Ανώνυμος είπε...

για καμια εβδομαδα ειχαμε καλο νερο,αλλα ειμαστε τιγκα στο σκουπιδι!χθες μαζεψανε μετα απο μηνες τα σκουπιδια αλλα το νερο ξαναγινε θαλασσα!ε !!μη τα θελετε κι ολα δικα σας!

Ανώνυμος είπε...

ιθαγενεις σας κανουμε τη χαρη να σας διοικουμε μιλατε κι ολας!

Ανώνυμος είπε...

Αν ειχε βαλει ο Πετράκις μέσα στο πακετο των 70.000 τον ν3 δεν θα έγραφε αυτά που γραφει τωρα. Ολες οι εφημεριδες της Αίγινας πηραν απο 500 ευρω διαφήμιση. Αυτός είδε δυο την εξης μια νεα εποχή. Το σαιτ υπηρξαν 4 προσφορες μετα απο διαγωνισμο που καταχωρηθηκε σε αυτον που το εφτιαξε. Τα διαφημιστικα εντυπα εγιναν κατόπιν διαγωνισμού και προσφορών. Γιατι κ. ν3 δεν ρωτάτε την διαφημιστική εταιρεία Λεγειν... Οσο για τις φωτογραφίες σιγά μη τυχόν η εταιρεία Λέγειν... ερχόταν στην Αίγινα να ψάξει το αρχείο όσων αναφέρεις να βρει φωτογραφίες. Μα δε ντρέπεσαι να λες όλα αυτά και να μας λες ότι σπούδασες και marketing

Ανώνυμος είπε...

Η παράδοση απαιτεί την 25 Μαρτίου να τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά. Φέτος το πρόβλημα είναι με το νερό - θάλασσα που μας παρέχει ο Σακκιώτης δεν θα ξαρμυρίζει με τίποτα ο μπακαλιάρος.

Ανώνυμος είπε...

Μα φιλτατε 7:54μμ ο "Πετρακις" τους δουλευει ολους λεγοντας οτι δεν αποφασισε για τιποτα, και τις αποφασεις τις πηραν αλλοι.
Αν ειναι μαγκας ας παραδεχτει οτι αυτος αποφασισε για να εχει και τις συνεπειες.
Κολωνει να το κανει και ξερει πολυ καλα γιατι.

Ανώνυμος είπε...

7:74 Εσυ ρωτησες την Λεγειν και Πραττειν; γιατι αν την ειχες ρωτησει θα ειχες μαθει οτι λενε πως την διαθεση και τον σχεδιασμο τον εκανε αποκλειστικα ο πετριτης και εδωσε τις δουλειες οπου ηθελε ασχετα αν ηταν πανακριβες.
αν ηταν δικα σου τα λεφτα θα εδινες 3500 για το google ή 6000 για σαιτ και 2500 για μακιγιαζ της μουτσατσου;

Ανώνυμος είπε...

9.47 ΕΣΎ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΕΔΩΣΑΝ 2.500 ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ; ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 7 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ;
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ 6000 ΓΙΑ ΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ;
Ο Ν3 ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως αυτο. Η ΔΕΗ τα λεφτα τα εδωσε για να διαφημιστει η Αιγινα σε εφημεριδες πανελλαδικης κυκλοφοριας και οχι σε 7 εφημεριδες της Αιγινας για να επισκεφτουν την Αιγινα οι ..Αιγινήτες.
Α και επειδη θελω να ρωτησω αυτα που λες αλλα και αλλα, ποτε με το καλο η συνεντευξη τυπου;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ. ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

8.10 στις 22/3 μπλα μπλα,κανενα ντοκουμεντο,φωτογραφια εχεις?η αναμασας τα ιδια και τα ιδια..οσο για συνεντευξεις λυπαμαι αλλα απο αυτους τους θλιβερους τυπους μην περιμενετε τιποτα.ισως να ηταν σκοπιμο οι ερωτησεις να γινουν επισημα στον υπευθυνο της ΔΕΗ σχετικα με οσα ισχυριζονται οι δικοι μας

Ανώνυμος είπε...

Άκου εξυπνάκια:
Ούτε φωτογραφίες εχω,ουτε ντοκουμέντα.Υπάρχουν όμως πολλές ρετσινιές,που τις έχουν κολλήσει οι ίδιοι οι αδέκαστοι που χειρίζονται όλα αυτά τα χρόνια τις υποθέσεις του μπουρδέλου που ονομάζετε Λιμενικό Ταμείο.Παριστάνουν τον έξυπνο χρόνια τώρα,με την ανοχή όλων μας.
Όταν όλα σχεδόν τα έργα γίνονται με απευθείας ανάθεση σχεδόν στους ίδιους εργολάβους,με φανερό το κόστος εργασίας υπερτιμολογιμένο,τότε εκτός από υπόνοιες ότι κάποιος τα αρπαξε,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς;
Όταν η πολιτεία δεν τον υποχρέωνε τον εκάστοτε διοικούντα να εκδώσει επίσημο ισολογισμό ,παρότι διαχειριζότανε δημόσιο χρήμα ,εσύ ο πανέξυπνος πως το ερμηνεύης;Αρπαχτή ;Παντελόνιασμα;Τσέπομα;πως;Ελα πέσμας;Μπορώ να σου απαριθμήσω πολλές περιπτώσεις που εσύ τις λες ρετσινιά και οι «κακόβουλοι»
Αρπαχτή.Χάνουμε το χρόνο μας,αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια.
Το ότι τα σκεπάζουν με νομικίστικα τερτίπια και τα παρουσιάζουνε νόμιμα και καλώς καμωμένα δεν σημαίνει ότι είναι και ηθικά.