Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ουδείς καταλαβαίνει....

  Παρακολουθήσαμε τον ορυμαγδό των ανακοινώσεων που ακολούθησαν δήμαρχο, Πετρίτη  και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που συνόδευσαν στην Κρήτη και δυστυχώς τα συμπεράσματα δεν είναι καλά. Προφανώς οι άνθρωποι δεν έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Οπως και οι πολιτικοί της κεντρικής πολιτικής σκηνής οι οποίοι δείχνουν να είναι αλλού έτσι και οι μικρογραφίες τους στις τοπικές κοινωνίες δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι ο κόσμος άλλαξε , αλλάξαν οι καιροί. Ετσι λοιπον αντί στην Κρήτη να πάνε 1-2 άνθρωποι που κατέχουν το θέμα, πήγαν μια καλή παρέα και με το που γύρισαν κοντεύουν να μας πείσουν  ότι άλλαξε ο ρούς της ιστορίας. Να μην πούμε ότι στην Αίγινα ισχύει το πδ 84/84 που ουσιαστικά απαγορεύει την λειτουργία ακόμη και βιοτεχνιών, δεν έχουμε νερό, έχουμε πρόβλημα με το ρεύμα , δεν έχουμε καθόλου ελεύθερους χώρους πλέον για να δημιουργηθούν βιοτεχνικά η άλλα πάρκα. Κατά τα άλλα καλά.
  Ο επίτροπος είναι προ των πυλών, δάνειο δεν υπάρχει στον ορίζοντα και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει. Αντιθέτως ακούμε και δηλώσεις πρώην ότι θα ξαναθέσουν υποψηφιότητα. Είναι σαφές ότι η κλάση του 1946 που έχει βγάλει τρείς δημάρχους μέχρι τώρα, τον ένα πιό αποτυχημένο απο τον άλλο δεν λέει να μας εγκαταλείψει. Χαρά και τιμή στον κοινό τους δάσκαλο που μας παρέδωσε τέτοια κελεπούρια. Αλλά που να το φανταζότανε και εκείνος...
      

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι συμβαίνει στον κόσμο είναι απόδειξη ότι ο Κουκούλης ήταν εξ ίσου αποτυχημένος με τον Γκότση. Αυτό ισχυρίζεται ακόμα και στον ύπνο του ο νεκραναστημένος Άκοπος. Είτε λοιπόν φαντάζεται το γιατρό δήμαρχο (τι συμφωνία με τον Αιακό!) είτε έχει στο μυαλό του κάποιο κελεπούρι αλλά ντρέπεται ακόμα να μας το αποκαλύψει. Σημασία έχει να το προωθήσει ο ίδιος, όπως προώθησε το Σάκη και τώρα κάνει ότι δεν ξέρει τίποτε.
Σε πιστέψαμε Άκοπε όταν μας σύστηνες μανιωδώς Σακκιώτη, σε πιστεύουμε και τώρα που μας λές ότι όλοι (εκτός από σένα) είναι αποτυχημένοι. Π.χ. τα χερσαία τα έκανε ο Κατσικάρης και τον υποθαλάσσιο θα τον κάνει ο Χατζηδάκης.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος,ευκαιρεία τώρα με την βροχή να κάνουν μια βόλτα από την παραλία οι πρώην διοικούντες,ώστε να απολαύσουν ένα από τα κατορθώματα τους .Την Βενετία σε Κουκούλια εκδοση.Και εάν επιμένουν να θέσουν υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές,τότε τον λόγο θα έχει ο ψυχίατρος,όχι το εκλογικό σώμα.

Ανώνυμος είπε...

Άκοπε μην καρφώνεσαι, γράφοντας τα σχόλια. Θυμίσου ότι χειροκρόταγες που έγινε προσφυγή για να μην τελειώσει το έργο το Πάσχα. Δηλαδή δεν υπήρξαν ποτέ στον κόσμο ημιτελή έργα όταν τέλειωνε μια τετραετία; Άλλοθι στο Σακκιώτη είναι ότι δεν μπορεί μέσα σε δύο χρόνια να το τελειώσει; Αυτό είναι η άποψη που έχεις για την Τ.Α.; Να λένε οι επόμενοι "δεν το τελειώνω, για να το δείχνω στον κόσμο ως απόδειξη αποτυχίας του προηγούμενου". Μπράβο, μπράβο, να φαίνεται έτσι καθαρά το πόσο "προοδευτικός" είσαι...

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι 11:33 π.μ που με τα γραφόμενα σου υπονοείς ότι ο νυν Δήμαρχος μπορούσε να τελειώσει το έργο της παραλίας αλλά δεν το κάνει για να να εκθέτει τον Π. Κουκούλη. Το μόνο που θά ήθελα πραγματικά να μάθω αυτά που γράφεις τα πιστεύεις?

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί τώρα ο Σάκης ο καημένος αλλά μπορούσε ο πρώην, που το άφησε μισό για να χάσει τις εκλογές. Τι παίρνεις μεγάλε και δεν μας δίνεις κι' εμάς; Τελικά δε μας είπες: Όταν έγινε η προσφυγή και κυκλοφορούσαν τα πρωτοσέλιδα με τίτλο "γιαπί η παραλία το Πάσχα", εσύ γιατί πανηγύριζες;

Ανώνυμος είπε...

Μια που ο Σάκης και ο Πετράκης εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν μας "αποκάλυψαν" τα οφέλη που αποκόμισαν για την Αίγινα από το ταξιδάκι τους στην Κρήτη, θα παρακαλούσα τις κες Ε. Γαλάρη, Ρ. Πετρά και Αγγ. Στουραϊτη - Σαϊνη να μας δώσουν μία συνέντευξη τύπου μήπως και ανημερωθούμε από εκείνες.

Ανώνυμος είπε...

Εχθές στο συμβούλιο έγινε ερώτηση αν θα γίνει κάποια ενημέρωση για το ταξίδι. Τι απάντησε ο πρόεδρος; Να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα και όχι τα κουτσομπολιά! Ο δε δήμαρχος είπε ότι έβγαλε δελτίο Τύπου. Με κάθε τρόπο δηλαδή να μη γίνει κάποια συζήτηση και φανεί ότι ο "γαστρονομικός τουρισμός" είναι τρίχες κατσαρές.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός τόπου και χρόνου οι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΔΕΣ σε εποχή φτώχειας και πείνας αυτοί ασχολούνται με φύκια και μεταξωτές κορδέλες (γαστρονομίες, παστέλια, ταξιδάκια, αδελφοποιήσεις και λοιπές μακακίες)

Ανώνυμος είπε...

5.08 μ.μ. Δεν έχουν χρόνο για συνεντεύξεις οι κυρίες γιατί έχουν να ασχοληθούν με μαλλιά,νύχια, καφεδάκι και άλλα παρόμοια υψηλά καθήκοντα...

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάχτε πόσο οι εξελίξεις δικαιώνουν τον μέγα πολιτικό αναλυτή Άκοπο (τον 1ο): Μετά τα χερσαία έργα που εκτελούνται γιατί τα παρέδωσε έτοιμα προς εκτέλεση ο πλέον αποτυχημένος εκ των τριών κ. Κουκούλης, εγκρίνεται για την τελική φάση και ο υποθαλάσσιος, του οποίου η βασική (προκαταρκτική) μελέτη μαζί με όλες τις δανειοδοτήσεις παραδόθηκε πάλι από τον αποτυχημένο. Άλλον έναν αποτυχημένο ψάχνω μέγα κ. Άκοπε, για να μετακομίσω οριστικά στο νησί.

Ανώνυμος είπε...

EYTYXWS POY YPARXEI O AKOPOS KAI EKFRAZOMASTE ELEYTHERA DIOTI O K. THEODORAKIS SBINEI KAI GRAFEI SXOLIA KATA BOULISI. OTAN BRIZOYN ALLOUS XAIRETAI KI OTAN KANOYN KRITKI STON IDIO TA SBINEI. ENAS LYGOYRIS SKINOTHETIS LOGISTIS DIMOSIOGRAFOS SXOLIASTIS FWTOGRAFOS KAI OTI ALLO BAZEI O NOYS TOY ANTRHWPOU THELEI NA MAS TO PAIXEI KAI PARAGONTAS. OUST RE KOPRITI