Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Αλλος για την Κρήτη...

   Εφτασε στα χέρια μας μια επιστολή του προέδρου της επιτροπής τουρισμού στην οποία καλεί μια σειρά φορείς να παρευρεθούν σε συνάντηση στην Κρήτη όπου θα έρθουν σε επαφές με ντόπιους επιχειρηματίες σχετικά με την πιστοποίηση τοπικών προϊόντων. Προφανώς οι διαδικασίες πιστοποίησης είναι ίδιες για όλα τα προϊόντα  και έτσι μέχρι εδώ όλα καλά. Ομως η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ, η ομάδα γαστρονομίας, τα μέλη της επιτροπής τουρισμού, ο δήμαρχος  και διάφοροι άλλοι άσχετοι σκέπτονται πως θα πιστοποιήσουν το φυστίκι;    Και ποιόν κοροϊδεύουν τελικά όταν λένε ότι τα έξοδα συμμετοχής θα τα καλύψουν οι φορείς που θα θα εκπροσωπηθούν; Δηλαδή αν πάνε όλα τα μέλη της επιτροπής ποιός θα τους πληρώσει ;  Η τα μέλη της οργανωτικής του φυστικιού;  Κερδίζετε όσοι το σκεφτήκατε ήδη. Μα φυσικά ο δήμος.
  Αντί να δημοσιεύσουν μια πρόσκληση που καλούν όλους τους επιχειρηματίες που ασχολούνται με το θέμα και να οργανώσουν μια σωστή επιχειρηματική αποστολή που θα τους βοηθούσε σε όλη την διαδικασία τελικά μήπως κάποιοι βλέπουν μια εκδρομούλα στην Κρήτη και μάλιστα με έξοδα πληρωμένα; Είπαμε να κάνουμε και εμείς ένα δωράκι κ. Πρόεδρε μας αλλά προσοχή γιατί όταν δεν  έχετε να πληρώσετε  ούτε τα απαραίτητα για τα απορριμματοφόρα αυτά εμας μας φαίνονται και λίγο ( η μήπως πολύ) ψηφοθηρικά. 
    Υ.Γ. Τελειώνοντας σκέφτηκα και κάτι ακόμη. Αραγε προλαβαίνουμε να φτιάξουμε ένα σύλλογο φυστικοφάγων Αίγινας μπας και έρθουμε και εμείς στην εκδρομή; Και μην μου πείτε ότι δεν έχουμε λόγο. Τον μεγαλύτερο εξ όλων. 

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλώνω πρώτος μέλος των φιστικοφάγων. Ο Πετράκης και ο Σάκης μαζί πορεύονται στον κατήφορο της χρεοκοπίας του Δήμου. Μέχρι τότε να μην κάνουν και κανένα ταξιδάκι να θυμούνται την Δημαρχία;

Ανώνυμος είπε...

Πήρες την επιστολή αλλά μάλλον δεν ξέρεις να τη διαβάζεις. Και εγώ τη πήρα αλλά αναφέρεται κυρίως στους ξενοδόχους και στους μεταποιητες. Αμα θεωρείς και εμάς τους ξενοδόχους άσχετους τότε συγχαρητήρια σε σας τους φιστικοπαραγωγους που έχετε προστατέψει τόσο καλά το προϊόν σας!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ότι δηλώσεις είσαι, φτιάχνεις ένα σύλλογο,γίνεσαι πρόεδρος,πρόεδρος του εαυτού σου δηλαδή και μετά έχεις λόγο για όλα και επί παντός.Απλό είναι το θέμα μη μαλωνεται.Μετά ο δρόμος προς τη δόξα είναι ανοικτός.Να και οι έκδρομές ,να και τα καλέσματα να και οι παπαρολογίες.Τι να τα κάνεις τα αποτελέσματα;Νταβαντούρι να γίνεται,να έχουμε να λέμε.Αχ βρε Ακοπε,μάλλον σε άλλον κόσμο ζεις....


Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ...ΣΑΚΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΚΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΙΓΙΝΑ;ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

αυτοσ ο κατασαφάδος να μη νξαναπατήσει στο νησί μας.ψήφισε τα μέτρα και έχι μούτρα και μιλάει αλλά δεν φταίει άλλοσ παρά αυτό το ηλίθιο κατασκεύασμα που έχει το πόρταλ και του δίνει βίμα. ουστ ρε

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι το θέμα αυτό το έχει καλύψει η Νέα Εποχή εδώ και πολλές μέρες.

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Θα είδατε λοιπόν στην λιτανεία τους Αιγινήτες να σπρώχνονται να χαιρετήσουν τον μεγάλο βουλευτή κατσαφάδο και τον έχοντα παρακολουθηματικό χαρακτήρα τούπη να κορδώνεται σαν γύφτικο σκεπάρνι. Να ξέρετε οσφυοκάμπτες ότι πολύ γρήγορα θα κολλήσουν από την πείνα τα έντερά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΑΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΤΖΙΤΖΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΟΑ
ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΑ
ΤΣΙΜΠΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΥΡΙΑΖΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΑΓΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο στον Γιατρό.Τα ονόματα που θα αποτελέσουν την Διοίκηση του,ειναι τα καλύτερα των τελευταίων ετών.Ειδικά η επλογή στο Λιμενικό ταμείο,ειναι ΑΡΙΣΤΗ.Ολοι με τον Γιατρό.Δεν θέλω αντίρηση καμία.Μέχρι τότε θα εχουν μαλατσόση και οι ντομάτες να χουμε να ρίχνουμε.

Ανώνυμος είπε...

O ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ΄-- ΤΟΝ 1.24 ΚΑΙ ΤΟΝ 4.12 ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΕΣ. ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ.ΜΑΚΑΚΕΣ Ε ΜΑΚΑΚΕΣ...ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.ΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.Μπράβο τους λες και πολύ σωστές οι επιλογές και αυτοί σου ανταποδίδουν με φιλοφρονίσεις τύπου Μαλάκας και ταξιθέτριες.Τώρα θα μου πείς γιατί το επάγγελμα της ταξιθέτριας θεωρείτε υποτιμητικό;Αυτό τα νούμερα του ¨Ιατρικού¨ επιτελείου το γνωρίζουν.Τςς,Τςς,Τςς και θέλουν και εξουσία οι άξεστοι,οι ανάγωγοι,τι να πεις;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα δηλαδή με αυτή την ανάρτηση τα άπτερα ζώα προσπαθούν και νομίζουν ότι θα πλήξουν τον γιατρό. Κούνια που σας κούναγε ζώα ε ζώα αντί να παρακαλάτε τον γιατρό να σας βγάλει και να καθαρίσει την βρώμα σας βγάζετε τα βλακώδη απωθημένα σας στο πρόσωπό του.

Ανώνυμος είπε...

Ακου,κούνια που μας κούναγε,μεταξύ μας,αλλά ο Γιατρός δεν χρειάζεται πολύ ζόρι για να καεί.Είναι καμένο χαρτί από μόνος του.Λόγο επιτελείου ειδικά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑΓΡΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΒΑΘΕΩΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΡΑΒΕΛΛΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΜΑΦΗΣ

Ανώνυμος είπε...

χαλαρά τα παίρνει όλα ο γιατρός

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΠΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΞΕΜΕΙΝΕΣ ΟΠΟ ΣΧΟΛΙΑ; ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΑΚΙΣ.ΑΝΤΕ ΝΤΕ..ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Telika paw sxedon se ola ta simvoulia ... Mesa se afti tin apistefti paidiki xara oi pio sovaroi kai diavasmenoi simvouloi einai o proin dimarxos kai o nektarios kai me mikroparatipies kapoioi alloi. Mpravo tous

Ανώνυμος είπε...

12:03 π.μ. Nektarie πάλι αυτοικανοποιησε;

Ανώνυμος είπε...

Piperi sto stoma tha s valwwwww

Ανώνυμος είπε...

2esΟλοι μιλανε για τον Παντελαρο τον φτωχο ξενοδοχο.Ο.Κ..Τον αλλο δημοτικο συμβουλο που δεν ειναι φτωχος γιατι του χαριζουν συνεχεια το νερο;Επειδη ψηφιζει σε ολα ΝΑΙ .

Ανώνυμος είπε...

Pantelare posa eskases ston Ale3iou gia na se balei sthn efhmerida tou, posa eskases ston arx..di Apostolidh gia na se kanei pasa sto Grhgoropoulo ???

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορούμαστε ότι έχει πέσει μεγάλη φαγωμάρα για το περίφημο ταξίδι στη Κρήτη της γαστρονομικής ομάδας, επειδή ο Πετράκης κάνει επιλογή για το ποιοι θα πάνε και για το ποιος θα πληρώσει το ταξιδάκι. Δηλαδή όποιον θέλει ο πετράκης θα του καλύψει τα έξοδα [από τη τσέπη του, από τη ΔΕΗ, από αλλού?] και όποιον δεν θέλει του λέει ότι πρέπει να πληρώσει ο ίδιος τα έξοδα. Τελικά θα μάθουμε την αλήθεια [θέλω να πιστεύω] όταν θα μας κάνει ενημέρωση η ομάδα γαστρονομίας. ΄Ετσι Ράνια?