Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Εχουμε και την πλάκα μας...

    Παρακολουθώ τα δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας σχετικά με το νερό και τις διαφορές των κυβικών που παρατηρούνται ενθεν και εκείθεν και δεν μπορεί παρά να μου προκαλέσει θυμηδία το γεγονός ότι η ανάρτηση για το θέμα είναι καρφωμένη εδώ και μια εβδομάδα αλλά το να αναφέρουμε την πηγή είναι μάλλον κακό. Εμείς όμως ως ανώτεροι άνθρωποι δεν πτοούμεθα απο τέτοια και μακάρι να βγεί κάποια άκρη για το θέμα, να ενημερωθούν οι πολίτες και τα υπόλοιπα νερό και αλάτι που λένε. Πάντως για να προσθέσουμε και κάτι πικάντικο, τον κωδικό της ΕΥΔΑΠ που σας λέγαμε τον είχε χορηγήσει η εταιρεία στον δήμο επί της προηγούμενης διοίκησης. Οταν ανέλαβε η νέα διοίκηση και πληροφορήθηκε την ύπαρξη του, ζήτησε ενημέρωση και η εκπληκτική απάντηση που πήρε ήταν ότι τον είχε μια υπάλληλος που πήρε μετάθεση και έτσι δεν τον ήξερε κανείς. Και προφανώς εκεί έμεινε και το θέμα.
    Το θέμα με τα αθεώρητα εισητήρια που έφερε ο Ν. Οικονόμου είχε μια απρόσμενη παράπλευρη απώλεια. Επειδή η ΚΕΔΑ είχε αριθμημένα εισητήρια για κάθε παράσταση τώρα φαίνεται να έχει τον ανάλογο αριθμό εσόδων επί 10 που κόστιζε κάθε εισητήριο. Ομως επειδή δεν έχει παραστατικά για την πληρωμή των θιάσων δεν μπορεί να δικαιολογήσει έξοδα. Τα έχουν βέβαια με τον Οικονόμου όμως όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Καλά ξεμπερδέματα...

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΟΝΤΩΣ ΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Ν3 ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΟΜΟΥ, Ο Ν3 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΦ, Ο Ν3 ΞΑΝΑΣΜΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΕΡΟΥΔΗ,Ο ΑΓΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, Ο ΑΙΑΚΟΣ ΣΒΗΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ. ΔΟΞΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΤΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: ΠΛΗΘΎΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

ΕΦΕΡΝΕΣ ΝΕΡΟ, ΜΑΖΕΥΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΣΟΥΝΑ.

ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΌ; ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ (δες τελευταία ανάρτηση του Αιακού).

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ, Η ΑΙΓΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΟΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Των κουτών των κουτών

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή να κλέβει το θεμα ο ν3 και να το παρουσιάζει για δικό του. Ο μεγάλος και ανεπάγγελτος δημοσιογράφος πρέπει να μάθει να είναι δημοκρατικός στη πράξη, όχι στα λόγια.

Ανώνυμος είπε...

11¨28 τι περιμένεις απο το ν3 , ο ορισμός του λαμόγιου

Ανώνυμος είπε...

Τελικά για όλα που συμβαίνουν όπως ακινητοποιημένα αυτοκίνητα καθαριότητας, αθεώρητα εισιτήρια,το χάσιμο του κωδικού της ΕΥΔΑΠ, η τιμολόγηση μεγαλυτέρων ποσοτήτων νερού από τους υδρομεταφορείς σε σύγκριση με τις αντίστοιχες τιμολογήσεις της ΕΥΔΑΠ για όλα αυτά οι μόνοι που φταίνε είναι οι υπάλληλοι του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν φταίνε οι υπάλληλοι του Δήμου.Φταίνε αυτοί που δεν στέλνουν σπίτι τους κανα δυο κοπρίτες,ετσι για να στρώσουν και οι υπόλοιποι.Ετσι λοιπόν το πράμα διαιωνίζεται και το έχουν κάνει παιδική χαρά εκεί πάνω.
Ας μην έχουμε παράπονα λοιπόν,γιατί κατά το κατάστημα και η πελατεία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το κατάστημα πρέπει να κλείσει άμεσα γιατί εκλεγμένοι και υπάλληλοι είναι όλοι για τα πανηγύρια [πλην ελαχίστων εξαιρέσεων].

Ανώνυμος είπε...

Κοτσίδας, Βαψομαλιάς, Αγής και Καλαφάτης η νέα ομάδα του Γιατρού.

Ανώνυμος είπε...

11:09 ότι να΄ναι ρε Ν3 λες , όλοι ξέρουμε οτι είναι νωρίς γι΄αυτά. Από το '13 τα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμία, ηρεμία υπάρχει λύση θα ρωτήσουμε το Σεφ των εκλογών

Ανώνυμος είπε...

11.14 Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΟΜΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΥΟΥ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...ΙΔΩΜΕΝ...ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Είχα και 'γω έτοιμη μια ομάδα αλλά μόλις άκουσα ότι κατεβαίνει ο γιατρός, τα παράτησα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΗΔΟΥ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΦΙΖΗΣ Η΄ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;;;; ΨΗΦΙΣΤΕΕΕΕΕ ΤΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

5¨18 είσαι εκτός θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Nektarios Koukoulis
Έρχεται καιρός που πολλοί γύρω μου θα περάσουν το "τεστ" του πραγματικού φίλου. Το ποιοι θα απομείνουν θα το δείξει η ... ιστορία!!!
Αυτά γράφει ο αντιδήμαρχος στο FAcebook.
Αλήθεια ποιός νομίζει ότι είναι; Ενας διορισμένος αντιδήμαρχος, "γλύφτης" του πρώην αντιπάλου του Σάκη... όπως ο Μωρόγιαννης με τον Μούρτζη. Τίποτα περισσότερο. Και επιπλέον τα έχει κάνει θάλασσα στη Διοίκηση του Δήμου.
Κύριε αντιδήμαρχε, βγες στη σύνταξη και πιάσε στασίδι στο πορταλ να βαζεις κανένα τραγουδάκι να γράφεις και τις μαλακίες σου στο Facebook να σε διαβάζουν οι κυρίες

Ανώνυμος είπε...

Ο δικηγόρος κ. Ιωάννης Μαύρος με την ευκαιρία των εγκαινίων του δικηγορικού του γραφείου πήρε την αίθουσα του Λαογραφικού για να αυτοδιαφημιστεί. Στο γραφείο του εργάζεται και ο αδελφός της διοικητίνας. Επίσης η δημοτική υπάλληλος Σελίνα μοιράζει τις προσκλήσεις του στους δημοτικούς συμβούλους.
Κύριοι της ΚΕΔΑ και του ΛΑογραφικού ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα 11:56 π.μ έκανες κρέας τις μούρες του Προέδρου και Αντιπροέδρου της ΚΕΔΑ γιατί από εκεί εδόθη η εντολή. Άντε να έλθει ο χρόνος να ξεκουμπιστούν να ησυχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς τί έχει γίνει με τα [χιλιάδες] χαμένα κυβικά στο Δήμο?
Τα ψάχνουν ακόμη, τα βρήκαν, ήταν μούφα ή τα κουκούλωσαν?
Κάποια απάντηση πιστεύω ότι θα πάρουμε. ΄Ιδωμεν!

Ανώνυμος είπε...

Μουφα της νεας εποχης ήτανε

Ανώνυμος είπε...

10:32 φαντάσου σκηνικό Κουκούλης, Βάρτζελης, Ιωαννίδης, Πτερούδης, Ντρής, Μπαρπέρης ¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ¨ στην ίδια παράταξη. Ο ν3 θα προβάλει ( με το αζημίωτο) το τεράστιο έργο του ΛΤ, στα δημοτικά συμβούλια ο Κουκούλης δε θα κάνει ουσιαστικά αντιπολίτευση, αλλά θα υποβάλλει στον Πίου το τι θα κάνει για να μη διαλυθεί τελείως το μαγαζί και παραλάβουν χάος. Το νέο πάντρεμα το συνεννοήθηκε ο Αντρέας ο Πετρίτης με τον Κουκούλη ; "Από την Αυλή και στο δημαρχείο" νούμερο 2 Προσεχώς !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε τους καημένους! Πόσο σας λυπάμαι από τη μιά αλλά και διασκεδάζω με τον καημό σας από την άλλη. Ανθρωπάκια της καρπαζιάς, κάθονται και σκαρφίζονται ηλίθιες ιστορίες, μήπως εντυπωσιάσουν κανέναν άλλο κρετίνο και μήπως κερδίσουν κανένα ηλίθιο και πει: "καλύτερος ο γιατρός".
Οι 3-4 που επισκέπτονται το blog καλούνται να γελάσουν ελεύθερα. Στις μέρες μας είναι δύσκολο το γέλιο...

Ανώνυμος είπε...

1:21 και εαν λέω εαν το σενάριο είναι αληθινό εσύ είσαι ένας από τους παραπάνω?????γιατί ενοχλείσαι τόσο???

Ανώνυμος είπε...

γιατι να σου πω εγω που δεν ειμαι ο 1-21!εχουμε υποβαθμισει τραγικα σε δυο χρονια τη ζωη μας με τα σουργελα που βγηκαν εξαιτιας του γιατρου,εχουμε πηξει στο σκουπιδι και το βρωμονερο οταν τρεχουν οι βρυσες κι εχουμε και τα ανωμαλα μυαλα να παραμυθιαζονται κατα το δοκουν,σαν κι εσενα π.χ.αντε να χαθειτε που παιζετε με τα νευρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για σένα 10:32 π.μ η υπόθεση με το νερό μόνο μούφα δεν είναι. Το μόνο άσχημο είναι ότι θα την πληρώσουν -ως συνήθως- κάτι υπαλληλάκια. Τον διαλύσανε τον Δήμο τα αστροπελέκια.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΑΚΙΣ;ΝΕΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΗ; Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ -ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ- Ο ΛΑΟΣ ΗΘΕΛΕ ΜΕ 1.000. ΨΗΦΟΥΣ ΤΟ ΣΑΚΙΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ; ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. ΕΛΠΙΧΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

3:35 εχει δίκιο ο 4:07 ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΥΑΛΟ. ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΑΚΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ..ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε 422 ο 121κλπ ειναι ενας κουκουλοφορος που γραφει παπαριες ασε που παιζη ναναικαι ο3ννννννν και θολονη τα νερα

Ανώνυμος είπε...

θολα αγραμματοι ειναι τα ματια σας που βλεπετε παντου το Ντρη.Οσο για το γιατρο φταιει που παρεσυρε τους αφελεις να τον ψηφισουν επειδη"ο Κουκουλης ετσι κι αλλιως θα πηγαινε στο β γυρο"και θα εβγαζαν και την υποχρεωση του χειρουργειου.ασε που απο την ανυπαρκτη αντιπολιτευση του και τα δοκιμασμενα του πρωτοπαλικαρα καταλαβαινουμε τι καλυτερο θα ειχε κανει αν εβγαινε αυτος.Και που σαι,τη δευτερη Κυριακη εγω δεν ψηφισα κανενα απο τους δυο.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει κουκουλόσπορε ηρέμησε

Ανώνυμος είπε...

Κουκουλακια χασατεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για τον 7.30 τον κουκουλοσπορο.................................re........

Ανώνυμος είπε...

Ρε πόσες φορές θα σας το πούνε; Κουβέντες με αφιονισμένα κωλόπαιδα και ηλίθιους που γράφουνε ότι μαλακία θέλουνε, τι ανοίγετε; Αφού έχει φανεί καθαρά ότι 2-3 κωλόπαιδα, γράφουν ότι μαλακία θέλουνε, για να δούνε μήπως τσαντιστεί κάποιος, να κάνουνε πλάκα. Παίρνατε ποτέ τα αρχ... της γειτονιάς στα σοβαρά; Δε βλέπετε ότι αν δεν τσαντιστεί κάποιος να απαντήσει, δεν υπάρχει σχόλιο για μέρες; Εσάς περιμένουνε! Θάφτε τους ή πάρτε τους και σεις στο ψιλό. Αλλά όχι και σοβαρές κουβέντες με τ' αρχ... μας!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μια ερώτηση εχω για τους "αρμόδιους"ύδρευσης.Τι είδους νερό είναι αυτό που τρέχει στις βρύσες?τι περιέχει μέσα?υπάρχει κανείς υπεύθυνος κι ευσυνείδητος να μας πει γιατί εμφανίζεται μαύρο ίζημα στα είδη υγιεινής?γιατί έχουν τρελαθεί τα αγωγιμόμετρα?πόσο ασφαλές είναι για την όποια χρήση?

Ανώνυμος είπε...

7¨30, 9¨23 πωπωπω τσαντίλα τ κουκουλάκια....πσσσσσσσσσσσ

Ανώνυμος είπε...

Να το δούμε ρεαλιστικά, ο Κουκούλης κρίθηκε και κατακρίθηκε το 2010, δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στο νησί, το επιτελείο του ίδιο , ΕΠΑΝΈΚΑΜΨΕ ΚΑΙ Ο ν3, αλλά έχει και ηχηρές απουσίες, ο ίδιος μεγάλωσε πολύ, ο Πτερούδης έχει λεφτά, πάντα ονειρεύεται την ηγεσία και νομίζει οτι μπορεί να κάνει τα πάντα αλλά...
Ομάδα που έχασε δύσκολο έως αδύνατο να ξανακερδίσει, εξάλλου η όλη τους προσπάθεια έχει χαρακτηριστικά ρεβανσιμού. Η Αίγινα έχει ανάγκη διοίκησης και διεξόδου και όχι ικανοποίησης ομάδων.

Ανώνυμος είπε...

εχει κάνει ομως και μετεγραφη το βαρτζελη

Ανώνυμος είπε...

άκοπε είσαι ο μόνος μαζί με τον κοτσίδα που δεν ανεβάσατε τι ώρα έκλασε ο Οικονόμου!

Ανώνυμος είπε...

Πάει ο Κουκούλης, αυτοκτόνησε, πήγε με το Βάρτζελη, τελείωσε, ελάτε με μας που τα ξέρουμε όλα, θα σας οδηγήσουμε στην ευτυχία και στην επιτυχία (όπως πάντα), όπως το κάναμε και το 2010. Αρκεί να μας πιστεύετε. Γιατί, μετά από ένα χρόνο, ποιός θα θυμάται τα περί Βάρτζελη και Κουκούλη; Απλώς ότι κάτι κακό συμβαίνει. Ποιός θυμάται τί λέγατε το 2010;

Ανώνυμος είπε...

11:09 έχεις να πεις τίποτε γι' αυτά που λένε;

Ανώνυμος είπε...

Βλεπεις το οτι απο παντου ακους :που σαι Κουκουλη ,ενοχλει.Και η γενικη παραδοχη"την πατησαμε το 10" ,παλι ενοχλει.Γιατι ο ανωμαλος και συμφεροντολογος βλεπει κουκουλοσπορους-φορους οπου δεν θελει να δει την αληθεια.Τι να κανουμε;οσο τα νουμερα εκτιθενται απο την ανικανοτητα τους κι ο γιατρος απο την ανυπαρξια του,ο Κουκουλης απο μερικως αποτελεσματικος και σαφως αξιοπρεπης,φανταζει μεγας.Καλη χωνεψη απροσαρμοστοι.

Ανώνυμος είπε...

3:25 μ.μ Το μη χείρον βέλτιστον και ο μη χείρων βέλτιστος. Έτσι λοιπόν θα πάει η Αίγινα μπροστά?

Ανώνυμος είπε...

H Αιγινα αγαπητε κατα την ταπεινη μου γνωμη, θα παει μπροστα ,οταν ο καθενας κοιταει να γινεται καλυτερος ο ιδιος,ελεγχει την διοικηση με δικαια και αξιοκρατικα κριτιρια,δεν εθελοτυφλει,αναγνωριζει τις προσπαθειες και αντιπροτεινει καλυτερες λυσεις οπου διαπιστωνει λαθη,δεν αγεται και φερεται απο σκοπιμοτητες και προσωπικα συμφεροντα ή εμπαθειες και καταλαβαινει οτι το γενικο συμφερον, εστω μακροπροθρεσμα ωφελει και τον ιδιο.Κι επειδη προφανως αυτα ειναι ακαταλαβιστικα,ναι κατα τη λογικη σας προτιμω το μη χειρον.Εν προκειμενω το μη χειρον ειναι επαρκες και ποιοτικο νερο ,πολυ καλυτερη απο αποψη καθαριοτητας και προβολης Αιγινα,σε αντιθεση με το σημερινο χαλι που ζουμε.αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Το έχουμε ξαναγράψει.Η καινούργια διοίκηση θα αποτελείται από τα ερπετά άλλων των παρατάξεων.Το πολύπαθο ταμείο είναι το εκκολαπτήριο .Από εκεί ξεκινάνε όλα και αυτός είναι ο απώτερος σκοπός ολλων.Με τις υγείες μας.

Ανώνυμος είπε...

Αίγινα ΜΠΡΟΣΤΑ υπ. Δήμαρχος Νεκτάριος Κουκούλης

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός λοιπόν, ονόμασε τα ερπετά και μπες μπροστά να μας σώσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε ,τα ερπετά δεν χρειάζεται να τα ονοματίσης.Ερπουν.Οσο για μπροστάρη,ολο και κάποιον κουτό αρχομανή θα βρούνε να βάλουν μπροστά.Απο αυτό το είδος διαθέτει αρκετούς η πιάτσα των….. ερπετών βεβαίως.

Ανώνυμος είπε...

FILLIPAS TZITZHS DHMARXOS

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΒΑΝΤΩΝΗΣ Δήμαρχος και πολύ σας είναι Αιγινηταράδες.

Ανώνυμος είπε...

Τον μόνο που βλέπω να έρπει είναι αυτός που μιλάει για ερπετά. Προσοχή, κυκλοφορούν μπότες...

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται στα καφενεία ότι μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι Δήμαρχοι ανέρχονται σε.... άκουσον-άκουσον στους δέκα. Μεταξύ αυτών ακούγονται ότι αναστήθηκαν κάτι Μούρτζηδες,κάτι Σακκιώτηδες κάτι ξανά μανά Κουκούληδες κλπ Θα γελάσουμε πολύ με δαύτους.

Ανώνυμος είπε...

E, όχι ο Μούρτζης πάλι και με ποιά στελέχη, αφού όλοι έχουνε πάει στο φίλο του το Σακκιώτη και κάτι λίγοι στο Γρηγορόπουλο τι λέμε τώρα και τι να μας πεί. έχασε το 2006, το '10 έβαλε για τη νομαρχια τωρα τι να κάνει ;

Ανώνυμος είπε...

Πισωγυρίσματα απαγορεύονται από κάθε σώφρονα πολίτη αυτού του νησιού. Θέλουμε νεα πρόσωπα που δεν έχουν αναλάβει μέχρι σήμερα πόστο στο Δημαρχείο. Γιατί αυτούς τους δοκιμάσαμε και είναι όλοι αποτυχημένοι.
Δεν μπορεί σήμερα να κατηγορείτε τον Σάκη όταν αυτός κυβερνάει με τους συνεργάτες του. Δηλαδή τον Κουκούλη, τον Πετρίτη, τον Αγή, τον Μπέση και τον Βάρτζελη. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι και αποτυχημένοι της πολιτικής που ακολουθείται από τον Δήμο.
Bas.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι, όλοι αποτυχημένοι! Όλοι στον ίδιο τορβά, γλύψτε ανώνυμα ερπετά τις ταπεινές διαθέσεις κάποιου κόσμου, λαϊκιστές του κερατά. Μήπως και μπορέσετε να προβάλλετε κάποιον άλλον, που υποθέτετε ότι θα είναι πιόνι σας, για να ξαναδιαψευστείτε και να αρχίσετε να τον κατηγορείτε κι' αυτόν, όπως κάνατε και με τον ανεκδιήγητο Σάκη.

Ανώνυμος είπε...

Όταν η Πράσινη χολέρα μοίραζε μαϊμού συντάξεις, σε κατά φαντασία ανάπηρους και μονόφθαλμους,οι «ευαίσθητοι» Δημοκράτες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ κοίταζαν αλλού και έκαναν το Μαλάκα.Τώρα ξαφνικά τους έπιασε η ευαισθησία και το Δημοκρατικό μένος υπέρ των κουτών και αναξιοπαθούντων.
Συντρόφια,ο κοσμάκης ξύπνησε.Οι ετικέτες δεν έχουν πέραση ποια.Ελάτε ΠΑΜΕ μπροστά.Οι αφορισμοί και ο υπέρ αδυνάτων αγώνας δεν πουλάει.Τον ξεπέρασαν τα γεγονότα.Ελεος βαρεθήκαμε και πεινάσαμε.Και έρχονται χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι 5:12 μ.μ έχεις απόλυτα δίκιο μόνο όπως λές η πράσινη χολέρα μοίραζε συντάξεις μαϊμού και φταίει η κάθε κυρά Κατίνα και ο κάθε κυρ Θανάσης που τους άφησε και δεν πήρε τον νόμο στα χέρια του (αλήθεια εσύ 5:12 μ.μ που ήσουνα ? μην μου πεις ότι και εσύ κοιμόσουνα ?)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μεγάλε ,ήμουν από τους απέναντι και γιουχάιζα,από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε η χολέρα.Μόνο που εσείς οι προοδευτικοί,μας βάλατε στη γωνία και μας στολίζατε με όλα αυτά τα προοδευτικά επίθετα , που σας μάθεναν στις κλαδικές να παπαγαλίζεται.Ασε λοιπόν τις εξυπνάδες και κάνε το παγώνι,γιατί σίγουρα από αυτούς που πλιτσικολογούσαν και δοξάζανε τον μεγάλο αρχηγό της ρεμούλας μου κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο Μ@@@@@ΚΑΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΑΣ- ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ Δ'ΑΥΤΟΝ. ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

H "πράσινη χολέρα" και οι "δεξιοφασίστες" συγκυβερνούν αλλά δεν το έχουν πει στους πανέξυπνους οπαδούς τους...

Ανώνυμος είπε...

Τα δεκανίκια όμως της Χολέρας;Και το γνωρίζουν και το έχουν τιμή και καμάρι.

Ανώνυμος είπε...

Na sas pw kai mia eidisi Takis Koukoulis, Nektarios Koukoulis, Nikos Oikonomou, Tzitzis Filippos klp pane paketo stis epomenes ekloges. Hdi exoun ginei epafes.