Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Κάτι τρέχει, κάτι τρέχει...

 Τις τελευταίες ημέρες η αντιπεριφέρεια και προσωπικά θα λέγαμε ο ίδιος ο κ. Κατσικάρης έχουν ξεκινήσει μια προσσπάθεια για να διευκρινίσουν τι συμβαίνει ακριβώς με την τιμολόγηση του νερού στην Αίγινα. Ετσι μετά τις αλλεπάλληλες συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα, όπου δεν σταμάτησε να καρφώνει την δημοτική αρχή , ότι αδράνησε στο θεμα των υδροφόρων της ΕΥΔΑΠ που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται της πρότεινε απο πέρυσι το καλοκαίρι , ότι στον βωμό τουτ αγωγού έχουν θυσιάσει όλοι οι τελευταίοι δήμαρχοι κάθε άλλη λύση κλπ., κλπ. τώρα σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποστείλει στον δήμο αίτημα με το οποίο ζητά να πληροφορηθεί εάν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ρολογιών του Ασπροπύργου και των ρολογιών υποδοχής εδώ στο νησί. Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν να υπάρχουν διαφορές και μάλιστα σημαντικές.
   Εκείνο που εμείς γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχει ένας κωδικός που χορηγείται απο την ΕΥΔΑΠ μέσω του οποίου μπορείς να βλέπεις ανα πάσα στιγμή την ένδειξη των ρολογιών του Ασπροπύργου ηλεκτρονικά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εάν γνωρίζεις πότε απόπλευσε μια υδροφόρα γνωρίζεις απο την προηγούμενη μέτρηση πόσο φόρτωσε και μπορείς να ελέγξεις και εδώ εάν έφθασε η χρεωθείσα ποσότητα. Δεν ξέρουμε εάν οι υπεύθυνοι χρησιμοποιούν το σύστημα και έτσι περιμένουμε και εμείς να δούμε.
  Πάντως φαίνεται ότι η περιφέρεια θεωρεί μεγάλο το ποσό που καταβάλλει ως επιχορήγηση για το νερό και προφανώς ψάχνεται. Να δούμε ένα θα βρεί κάτι και κυρίως να δούμε εάν θα το μάθουμε εμείς...

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄Ακοπε να είσαι σίγουρος ότι ο Κατσικάρης ότι βρει θα το γνωστοποιήσει αμέσως και τότε θα δούμε πώς θα δικαιολογήσουν κάποιοι τα αδικαιολόγητα. Λίγη υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Εάν αληθεύει ότι υπάρχει τρόπος που μπορείς να ελέγχεις την ποσότητα του νερού που φεύγει απο τον Ασπρόπυργο και της ποσότητας που παραλαμβάνουν (αθώα?) οι φωστήρες της Αίγινας τότε ο Κατσικάρης δεν είναι κορόιδο να τους καλύψει και σίγουρα θα τους σεντράρει και τότε θα έχουμε και πολύ γέλιο (απο τους απέξω) και πολύ κλάμα (από τους μέσα)

Ανώνυμος είπε...

Για πολύ καιρό κυκλοφορεί αυτή η πληροφορία ακόμη και από παράγοντες του Δήμου, ότι δηλαδή άλλη ποσότητα νερού χρεώνεται στο ρολόι του Ασπροπύργου [ΕΥΔΑΠ] από όπου τροοφοδοτούνται οι υδροφόρες και άλλη ποσότητα χρεώνεται στο ρολόι κατά την παράδοση του νερού στην Αίγινα. Αφού λοιπόν ο Δήμος αδυνατεί[?] να κάνει αυτόν τον έλεγχο και τη διασταύρωση ας τη κάνει η Αντιπεριφέρεια [Κατσικάρης] και ας αναλάβει μετά ο καθένας τις ευθύνες του. Πάντως το σίγουρο είναι ότι κερδισμένοι θα είναι οι δημότες και η Αίγινα.-

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΗ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

o aghs einai kota olo logia einai

Ανώνυμος είπε...

SYMFWNW MW TON 10:04 OLOI MAZI GIA TIN THESOULA TOUS. KAI PRWTOUS APO OLOUS O PAPA AGIS

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε ποιά θα είναι η στάση και η απάντηση του Σάκη στην Αντιπεριφέρεια στο άν πράγματι υπάρχουν διαφορές τι έκανε? ή μήπως (ως συνήθως) αυτός δεν ήξερε τίποτα και τα ρίξει όλα στον Αντιδήμαρχο (αλλά και αυτός έχει δηλώσει ότι είναι απλώς διαχειριστής νερού)

Ανώνυμος είπε...

6:14 μ.μ Γάτα ο Παπαγής ο κυρ. Νίκος τι λέει για το αποκαλυφθέν συμβάν- θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Μεταφορά νερού, η καλύτερη μπίζνα.

Ανώνυμος είπε...

Άκοπε πότε ο Αντιπεριφερειάρχης έστειλε την επιστολή στον Δήμο?

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ - ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αποστολίδη δε θα γράψεις κάτι για να υπερασπιστείς το φιλαράκι σου τον Αγή ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαγής έχασε την ευκαιρία να γίνει το πρόσωπο της ημέρας ξεσκεπάζοντας όπως έλεγε στα καφενεία τα κοράκια του νερού. Εγώ πιστεύω ότι είχε όλη την καλή διάθεση και θέληση αλλά κάποιοι πονηροί τον φρέναραν και τώρα (άν υπάρχουν διαφορές) μπορεί να καθίσει και στο σκαμνί. Πάντως την δόξα (άν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι υπάρχει διαφορά παράδοσης και παραλαβής νερού) του την πήρε μέσα από τα χέρια ο Κατσικάρης. Κρίμα -κρίμα ρε Παπαγή σε πήρανε τα λαμ@για στον λαιμό τους.

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες (του κ@λου) ο Κορυδαλλός είναι πλήρης ομοίως και η Κέρκυρα, υπάρχουν όμως διαθέσιμα σε Λάρισα και Κομοτηνή.

Ανώνυμος είπε...

Eν τέλει ρε κουφαλίτσες γι'αυτό δεν είχαμε νερό. Με λίγα λόγια άλλη ποσότητα νερού παίρνανε και άλλη ποσότητα παραλαμβάνατε ποιώντας την νήσσα (αθώα? δεν νομίζω)

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μιλάμε ότι έχουν φαγωθεί ασύληπτα λεφτά. Κατσικάρη βρες τον ένοχο και ασε την κοινωνία να τον ξεμπροστιάσει. Ο Αγής έχασε την ευκαιρία να αποκαλύψει τα πάντα όπως έλεγε δεξιά κι αριστερά.
Δεν πειράζει ας περιμένουμε λιγάκι τα επόμενα 24ωρα θα είναι αποκαλυπτικά τουλάχιστον.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά και δυστυχώς (με την καλή έννοια) μόνο ο Μπέσης ο Ηλίας και ο Βάρτζελης ο Τάκης είναι οι μόνοι έξυπνοι της παράταξης ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ''

Ανώνυμος είπε...

9.35 στη παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ υπάρχει και τρίτος έξυπνος: Ο ΠΙΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Διαγωνισμός εξυπνάδας!

Ανώνυμος είπε...

Σάκη τρέξε γρήγορα στον κυρ Νίκο να σου πεί τι να κάνεις. Είναι ο μόνος που μπορεί να σε συμβουλεύσει γιατί άν περιμένεις από τους δικούς σου σώθηκες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ,ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΕΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΜΠΩΚΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι πόνος κι' αυτός, να ακούγεται τόσο χρήμα και να μην έχει στάξει ούτε σταγόνα στην τσέπη μας!

Ανώνυμος είπε...

φτωχό παιδί 7:57 μήπως είσαι ο 3ν;

Ανώνυμος είπε...

Αχ πόσο σε νοιώθω 9:12!!!

Ανώνυμος είπε...

το διάβασα σε άλλο μπλογκ αλλά είναι πάρα πολύ καλό και το αντιγράφω:
sas ta elega agapitoi sunadelfoi sxoliastes blogers.
ta pragmata einai exairetika apla. o 3n xanagurise stin agalia tou kyr nikou (epinan idi kafe prin ligo sto aiakeio kai den kryboun ton xana-zestameno....politiko erwta tous).
O 3n egrapse gia to nero simera sti fyllada tou (meta apo eswteriki pliroforisi apo tin nomarxia) pou kai gi auto sas eixa proeidpoieisei. (ebale to xeraki tis kai i toula se ayto, kleidwnontas etsi ti synergasia me pterou). Loipon stoxos tou 3n einai na faei ton agi kai to rouli kai na anoixei to dromo tis apodomisis tou saki gia na xanarthei stin exousia to koukoulomagazo. O paniblakas o piou afou tou edwse to fistikomagazo, twra ta louzetai (kai ayto sas to eixa grapsei)
I synexeia epi tis othonis.
YG: Kyrie niko me 3n exeis mia pithanotita na peraseis ton kottaki to 2014....kali sou nixta kai oneira gluka
Insider

Ανώνυμος είπε...

insider πήγαινε να διαβάσεις ntabatzis.gr η ""έγκυρη"" ενημέρωση

Ανώνυμος είπε...

Re Insider pola kataskopika erga vlepis . siga min sinomotoun o N3+katsikaris+k.Nikos+Toula gia ton Papatsampouk(tromara tou) autos apo monos tou skontafti olo tha ke tha ke tha , ousia miden ton piran hambari akoma ke ta vlita . Ligo sovarotita den vlapti

Outsider

Ανώνυμος είπε...

Το ωραίο είναι που περιμένανε οι δελφίνοι από τον αρχηγό το δαχτυλίδι της εξουσίας και αυτός όπως πάει για να μην τους δυσαρεστήσει θα μοιράσει σε όλους βραχιολάκια.

Ανώνυμος είπε...

προς 3:55 κωστάκη δεν είπα ακόμα την τελευταία μου λέξη

Ανώνυμος είπε...

φημολογείται παραίτηση Papatsampouk;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΙ ΠΑΛΙΟΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕς ΜΑΣ?ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ!3500 ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΝΤΡΗ .ΖΩΑ Ε ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε gay Νεαντερντάλ, λαμόγιο και ψευτρού πόσα σου΄δωσε ο Ποπάυ με το babylino για να γράψεις ΤΟ ΨΕΜΑ οτι παραιτήθηκε ο Αγής ; Μήπως μωρή κρακρα επειδή θα ξεσκεπαστεί η Κουκουλοσυμμορία και οτι ο Ποπάυ τα΄χει αρπάξει από του νερουλάδες και όχι μόνο τους "φιλούσε στο στόμα" αλλά τους έκανε και τσιμπούσια ( το δεύτερο - σ - με -κ-).
Νεοεποχίτης

Ανώνυμος είπε...

μΌΛΙς ΚΛΕΊΣΑΝΕ ΤΟΝ ΈΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΈ, ΤΡΕΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑΝΤΕΤΝΤΑΛ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν Νεκτάριε Κουκούλη Δημοδιδάσκαλε- Ερευνητή αληθεύει όταν ρωτήθηκες από δημοσιογράφο σαν Αντιδήμαρχος επί των οικονομικών σχετικά με την τιμολόγηση μεγαλυτέρων ποσοτήτων νερού από τους υδρομεταφορείς σε σύγκριση με τις αντίστοιχες τιμολογήσεις της ΕΥΔΑΠ απάντησες ότι '' το θέμα είναι μάλλον μεγαλοποιημένο ''. Ντροπή Νεκτάριε αλλά να ξέρεις (που φαίνεται ότι δεν το ξέρεις) ότι μια ψεύτικη δικαιολογία ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και τα κυβικά Νεκτάριε μόνο για μιά χρονιά είναι 250000.οο και αυτά δεν κρύβονται Νεκτάριε κάτω από το χαλί.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Νεκτάριο ότι το θέμα έχει μεγαλοποιηθεί. Σιγά τη μεγάλη διαφορά τα 250.000 κυβικά ή όσα κυβικά τέλος πάντων προκύψουν. Λεφτά υπάρχουν! όπως έλεγε κάποιος, κάπου, κάποτε....

Ανώνυμος είπε...

7:21 s afto to thema kerdismenos tha einai opoios milisei telefteos.