Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ολο τα ίδια αλλάζουνε και όλο τα ίδια μένουν...

   Αν για κάτι δεν έχουμε για να κατηγορήσουμε αυτή την δημοτική αρχή είναι ότι δεν μας ξαφνιάζει ποτέ. Κινείται μονότονα στα όρια της ανυπαρξίας να το πώ, της απάθειας να το πώ, της αφασίας να το πώ τέλος πάντων πέστε το εσείς όπως θέλετε. Εκείνο που θέλω να εγώ είναι ότι δεν παράγει ειδήσεις. Δεν γίνεται σχεδόν τίποτα αξιοσημείωτο. Δεν κάνουν τίποτα ώστε δεν μπορούμε κάν να τους βρίσουμε που λέει ο λόγος, βρέ αδερφέ. να εκτονωθούμε και εμείς. Ομως αυτοί εκεί πεισματικά. Δεν κάνουν τίποτα.
  Ξεκίνησαν με εκείνο τον κυματοθραύστη. Ξανακούσατε τίποτα για την τύχη του; Ούτε και εμείς. Αν τώρα εμείς υποθέσουμε ότι αντί για τα κύματα εθραύσθησαν οι μούρες τους  θα φταίμε εμείς; Ξόρκιζαν την πόρτα του Βαρώτσου, τρέχανε απο εδώ και απο κεί να την βγάλουνε παράνομη και τελικά κάθονται απο κάτω και λιάζονται.
  Λέγανε για χώρους επεξεργασίας απορριμμάτων ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τα φυλάμε εμείς στο σπίτι μέχρι να σκορπιστούν στους τέσσερις ανέμους. Λέγανε για υδροφόρες, τώρα τους καρφώνει ο Κατσικάρης ότι τους προτείνει υδροφόρες της ΕΥΔΑΠ και αυτοί δεν δέχονται. Μας ζάλισαν με το μεγάλο έργο των χερσαίων που όλο ξεκινάει αλλά και αυτό πάει πίσω λόγω ελλειπών μελετών των διαφόρων υπηρεσιών και των προηγούμενων φωστήρων. Χάνουν την χορηγία της ΔΕΗ γιατί αντί να εισπράξουν τα λεφτά όσο ήταν καιρός αυτοί παιδευόντουσαν να πάρουν απόφαση να στείλουν τις υπηρεσίες στο Βαθύ. 
  Και εμείς πως θα επιζήσουμε κ. Δήμαρχε; Δεν μας σκέφτεστε καθόλου; Αντί να έχουμε αποκλειστικές ειδήσεις ψάχνουμε ειδήσεις με το κανοκυάλι. Εχουμε και αναγνώστες. Αν δεν σκέφτεστε εμάς σκεφτείτε αυτούς. Πρέπει να βγάλουν κάπου το άχτι τους και αυτοί. Σκεφτείτε ότι έρχονται και εκλογές και μπορεί να το βγάλουν πάνω σας.  Κάντε κάτι επιτέλους, να έχουμε να συζητάμε και εμείς οι δόλιοι.           
 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις 20 Σεπτεμβρίου υπήρχαν ειδήσεις και ο Άκοπος ήταν ευχαριστημένος. Τώρα τίποτε! Τότε τα έριχνε στις υπηρεσίες του Δημοσίου που δεν είδαν ότι δεν υπάρχει γεωλογική μελέτη, τώρα κατάλαβε το "λάθος" του και τα ρίχνει και στους προηγούμενους φωστήρες, που δεν είδαν αυτό που δεν είδαν όλες οι υπηρεσίες τους Κράτους.
Αχ μωρέ Άκοπε...

Ανώνυμος είπε...

Πάρε είδηση. Λογομάχησαν στις 2 το πρωί Μπούχλης και Πανδώρα. Είναι και οι δυο οπαδοί του τέως!

Ανώνυμος είπε...

Είναι και οι δυο γραφικοί,ανευ ουσίας και περιεχόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Κάνουν και οι δυο αυτό που ξέρουν …Θόρυβο,για να βρίσκονται στην επιφάνεια.Ως γνωστόν οι άδειοι ντενεκέδες κάνουν θόρυβο και οι φελλοί πλένε.

Ανώνυμος είπε...

7.38 Ο ένας είναι ρεπόρτερ σχολιαστής των δημοτικών θεμάτων και η άλλη διεθνής ιστορικός και συγγραφέας.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που βγήκαν στοιχεία ότι μειώθηκε η κίνηση στο νησί, τι έχει να πει ο δήμαρχος, που δικαιολογούσε τις ελλείψεις από το ότι δήθεν είχαμε κοσμοσυρροή;

Ανώνυμος είπε...

9:52 Στην πατρίδα του καραγκιόζη και των γκιαούρηδων,ότι δηλώσεις είσαι.

Ανώνυμος είπε...

12:41 δίκιο έχεις διαάβασα στη Φωνή οτι υπάρχει καινούργιος νόμος για την ανάπτυξη των νησιών ,θα κάνει κάτι ο Πίου ή πάλι θα μας λέει μπούρδες έχοντας χάσει το τρένο ;

Ανώνυμος είπε...

9.52 μηπως κανεισ λαθος; Ποτε διαβασες αρθρο του Μπουχλη στη ΝΕ και το κατάλαβες; Μόνο αυτός καταλαβαίνει ότι γράΦΕΙ. Οσο για την άλλη ας συγωράει την Γωγώ...

Ανώνυμος είπε...

Η Αίγινα στου «Νερού τα Παραμύθια» της ΕΤ3
Η εκπομπή ασχολείται με τα εκατοντάδες χιλιόμετρα των ακτών της χώρας μας που γίνονται η αφορμή για μία υπέροχη περιπέτεια με κεντρικό άξονα το νερό και τον άνθρωπο, αλλά και την ιστορία των θαλασσινών προορισμών.
Η εκπομπή της ΕΤ3 «Του νερού τα παραμύθια» με την Ίνα Ταράντου φτάνει εκεί που χτυπά η καρδιά της υδάτινης Ελλάδας. Κάθε τόπος και μια ιστορία. Κάθε στοιχείο νερού κι ένας διαφορετικός πίνακας.
Σκοπός της εκπομπής είναι να γνωρίσει ο τηλεθεατής την ομορφιά της Ελλάδας μέσα από τα μάτια των απλών ανθρώπων που τη ζουν καθημερινά χειμώνα–καλοκαίρι. Με κεντρικό άξονα το νερό η εκπομπή απλώνει τη θεματολογία της στους κατοίκους που μένουν δίπλα σε νερό, σε θάλασσα, λίμνες, ποτάμια. Γνωρίζει τη ζωή τους, τις δραστηριότητές τους, αναδεικνύει τον κάθε προορισμό, δίνει έμφαση στην οικολογία και την προστασία των υδροβιότοπων.
Αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 4:00 το απόγευμα η Ίνα Ταράντου και η εκπομπή της ΕΤ3 «Του Νερού τα Παραμύθια» βάζουν πλώρη για την Αίγινα, παρουσιάζοντας τον τόπο και τους ανθρώπους της

Ανώνυμος είπε...

Ν3 και Μπούχλης το ίδιο συνδικάτο

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που την παραίτηση
στην τσέπη κουβαλάνε
κολήσαν στις καρέκλες τους
και δεν τις παρατάνε

Ο αντιδήμαρχος Αγής
κι ο μήτσο-καλαφάτης
είναι κι οι δυο τους θύματα
εκλογικής απάτης.

Μα για να βρουν το δίκιο τους
τα ευγε να εισπράξουν με δυο αστέρια νειόφερτα
θα πρέπει να συμπράξουν
Ετσι κοτσίδας και βαψομαλιάς
Αγής και Καλαφάτης
Αυτά τα τέσσερα παιδιά
όλα παιδιά δικά μας
θα κυβερνούν στην Αίγινα
και θα κλωσούν τ αυγά τους

Ανώνυμος είπε...

Ο πέτρος τονε χτύπησε με φλόμπερ τον κωστάκη
κι εκείνος του απάντησε πετώντας του τασάκι
δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα
της αίγενας κομπόδεμα θέλανε το χειμώνα
το σάκη τον ξυπνήσανε αργά μεσάνυχτα
τι θέλετε ωρέ παιδιά τι τρεχει στον κοιτώνα;
Σάκη μαλώνει ο κωσταντής κει κάτω με τον πετρο
τι θέλετε να κάνω εγώ να τους κρατήσω μέτρο
απάντησε ο δήμαρχος, συνέχισε τον ύπνο
Σάκη κοιμήσου και καλά η τύχη σου δουλεύει
πολλές φουρτούνες έβαλες κι ο δήμος δεν δουλεύει
Φαντάρο κράτα τον Αγή και βάστα τον δημήτρη
τάκη-νεκτάριο φώναξε να σώσουν την παρτίδα
δουλειά δεν βλέπω με το ντρη και άλλαξε πατρίδα
σολομός

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος στην Ουκρανία στα χνάρια του Δημητράκη. Ο καρδινάλιος ολη μερα γράφει μηνύματα στο facebook και παίζει ως γυμνασιόπαις αφιερώνοντας τραγούδια στο πορταλ. Πως να παει αυτός ο δήμος μπροστά; Πείτε μου πως να πάει;

Ανώνυμος είπε...

Αμ δεν εφταιξε που πάει στην Ουκρανία. Άλλα φταίνε...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΔΙΝΕΙΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ.Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ.ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΑΟΠΑΤΟΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ...ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.. ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ...