Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ολα καλά και όλα ωραία...

  Εγινε και το δημοτικό συμβούλιο και ακούσαμε και είδαμε πάλι διάφορα παράδοξα. Η καταγγελία του Ν. Οικονόμου νομίζω ότι αξίζει μεγαλύτερης προσοχής. Ο δήμαρχος στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει πράγματα δεν αντελήφθη τι ακριβώς έκανε. Και εξηγούμεθα. Η παράσταση π.χ. της Αννας Βαγενά  "Αγγέλα Παπάζογλου" μάζεψε 350 άτομα. Λογικά λοιπον πρέπει να είχε εισπράξεις 3.500 ευρώ. Από αυτά σύμφωνα με την μοιρασιά πήρε 80% η ίδια  και 20% η ΚΕΔΑ. Ητοι η κ. Βαγενά 2.800 ευρώ και η ΚΕΔΑ 700. Περιμένουμε τον απολογισμό της ΚΕΔΑ και θεωρούμε εξ ορισμού τους ανθρώπους του δημοτικού θεάτρου τιμίους. Οι άλλοι όμως; Που δηλώθηκαν τα 2.800 για μια βραδυά; Δικαιούται η δημοτική αρχή προκειμένου να στηρίξει το προφίλ της να ωθεί σε φοροδιαφυγή; Και αν δεν θεωρούμε τα εισητήρια του θεάτρου γιατί να κάνουμε επίσημα και τις εισπράξεις απο τα βοθρολύμματα  και δεν ξέρω τι αλλο; Απο την άλλη πλευρά η κ. Βαγενά έγινε η βουλευτής με την πιο σύντομη θητεία στο ελληνικό κοινοβούλιο γιατί όπως θα θυμάστε ορκίστηκε το απόγευμα και το βράδυ διαγράφτηκε γιατί καταψήφισε το μνημόμιο και όλοι το εκτίμησαν αυτό. . Αλλά οι αρπαχτές αρπαχτές και αδήλωτες; Σκέφτηκε λοιπον κ δήμαρχος που όλα τα δικαιολογεί χωρίς περίσκεψη τι θα συμβεί του χρόνου αν κάποιος καρφώσει στο ΣΔΟΕ μια παράσταση και τους πάνε όλους δεμένους;  Τι ζημιά θα είναι για το νησί μια τέτοια εξέλιξη; Αυτά τα πράγματα είναι σοβαρά και πρέπει να αντιμετωπίζονται με την ανάλογη προσοχή και καλό θα είναι να βουτάμε την γλώσσα μας στο μυαλό πριν δώσουμε απαντήσεις και μάλιστα στο ανώτατο επίσημο επίπεδο.
   Αλλο σημαντικό κομμάτι ήταν η παρέμβαση του Ηλία Μπέση ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ αφού κάρφωσε την σημερινή διοίκηση του λιμενικού ταμείου ότι υστερεί σημαντικά στην είσπραξη εσόδων πήγε και ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι και η παράταξη Κουκούλη τον τελευταίο καιρό δείχνει μια περίεργη ανοχή στο θέμα. Ο τρόπος που υποτίθεται ότι μετριούνται οι επιβάτες είναι έτσι και αλλιώς απαράδεκτος και γι αυτό χάνονται πολλά έσοδα. Ας βρεθεί άλλος λοιπον και κυρίως αποδείξτε ότι είστε πρόθυμοι να το κάνετε. Αν έχετε την βούληση θα τα καταφέρετε. Δεν ξέρουμε βέβαια αν αυτή όλη η ιστορία έχει σχέση και με τις εσωτερικές ανακατάξεις που ετοιμάζονται στην πλειοψηφια με τις πιθανές μετακινήσεις αντιδημάρχων , την κατάργηση μιας θέσης έμμισθου αντιδημάρχου κλπ. Πάντως απο ότι φαίνεται αυτή  η ιστορία θα αποτελέσει την επόμενη δοκιμασία της πλειοψηφίας δεδομένου ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου σίγουρο ότι οι προθέσεις του δημάρχου θα γίνουν αποδεκτές απο το δημοτικό συμβούλιο. 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι μονο η βαγενα, η συναυλια του καλοφωνου στοιχησε 50000 εβγαλε 20000 και εβαλε μεσα το δημο 30000, ο κωστακης εβαζε να υπογραφουν για 5000 και εδινε 2000 ερε γλεντια

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι τόσο απλά που απλούστερα δεν γίνονται. Η παράταξη Κουκούλη δείχνει ανοχή για τον απλούστατο λόγο ότι έκανε κι αυτή τα ίδια (για να μην πω χειρότερα) όταν ήταν στην εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι τα στραβά μάτια γίνονται εκατέρωθεν και ειδικά στο πολύπαθο Ταμείο,γιατί από εκεί ξεκινούν τα μαγειρέματα για το επόμενο «σχήμα».Δεν μιλάω ,για να μην μιλήσεις.Συμπτωματικά ρε παιδί μου σε αυτό το πόστο,όλα τα μπουμπούκια Εμπρός λοιπόν ,όλα τα ερπετά,ετοιμαστείτε για την επόμενη τετραετία.Με τις υγείες μας, να τους λουστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο 6:05 για δήμαρχος!!! Ο μόνος ηθικός άνθρωπος στον κόσμο!!!

Ανώνυμος είπε...

11:41 ν3ς o epomenos pio ithikos. Me ena fwtostefano naaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΜΟΙ ........ΘΥΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ν3 μαμ ιεσαι

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΦ, ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η μόνη λύση τελικά είναι να ξαναδιοικήσουν οι προηγούμενοι φωστήρες.Εδώ που τα λέμε και Χαϊκλασάτοι ήταν και παιδιά της πιάτσας και ξέρανε να κάνουν τις δουλειές όμορφα και παστρικά.Ματαια οι ολοι μαζίδες προσπαθούν να τους αντιγράψουν .Οι κουκουλοπαρέα ήταν αετονύχιδες.Ετσι και αλλιώς προκοπή δεν κάνουμε στον έρημο αυτό τόπο.Προκειμένου γιαλαντζί καταστάσεις, ας αφήσουμε τους επαγγελματίες του είδους.

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα μικρό τόπο, όπως η Αίγινα, 5-6 άνθρωποι τρώγονται μέρα -νύχτα, γιατί; Πάει και κάποιος άλλος να πει μια λογική κουβέντα και πέφτουν απάνω του βρίζοντας κάποιον Ν3 ή κάπως έτσι. Λέει ο όποιος τρίτος: Γιατί ανακατεύομαι; Για να βρίζουν άλλους; Και φυσικά "θριαμβεύουν" οι γνωστοί 5-6... Ωραία πατέντα, να την κατοχυρώσετε παιδιά, απορώ πώς δεν την έχουν παγκοσμίως αλλού σκεφτεί!

Ανώνυμος είπε...

Mia endiaferousa apopsh apo ton Aiako : Υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τα οικονομικά σκάνδαλα του ΦΦ σε Δήμαρχο, Κεδάρχη και Οργανωτική Επιτροπή(Ν3). Να ζητηθούν οι ισολογισμοί του ΦΦ 2011,2012. Οι εφημερίδες καλά κάνουν και τα φέρνουν στην επιφάνεια , η μείζων αντιπολίτευση να πιέσει για διαφάνεια, για την Κίνηση Ευθύνης αμφιβάλλω αν ζητήσει το ίδιο θίγοντας το όργανό της-εφημερίδα της. Αρκετά με τους ΚΛΕΦΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

11:11, την είπε κάποιο τσογλάνι στον Αιακό. Κάνει ότι δεν ξέρει το φιάσκο των τιμολογίων, που δήθεν δεν παραλήφθηκαν και μετά "μυστηριωδώς" βρέθηκαν, αφού δεν μπορεσαν να βρουν κάτι κακό ψάχνοντάς τα. Ψαρεύουν στο βούρκο που οι ίδιοι δημιουργούν και νομίζουν ότι τους πιστεύει κανείς.
Το μόνο που φαίνεται είναι είτε ότι οι ίδιοι που τα λένε δεν μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχουν και άλλοι σωστοί στον κόσμο εκτός από τους εαυτούς τους είτε ότι είναι τόσο λαμόγια, που φαντάζονται παντού λαμόγια σαν τους εαυτούς τους.

Ανώνυμος είπε...

ρε κωστάκη γύρισες αγόρι μου από τον καθαρό αέρα των σπετσών και ξεκο....θηκες στα μηνήματα.
σε παραδέχομαι για ένα πράμα όμως.πριν ένα μήνα έλεγες σε κηνυγάει ένας, τώρα λες είναι 5-6. καλά πας

Ανώνυμος είπε...

Το γουδί, το γουδοχέρι. Όποιος λέει κάτι, είναι ο "κωστάκης". Επιβεβαιώνεται ο 6:30 αλλά τι τους νοιάζει;

Ανώνυμος είπε...

μας κούρασες κωστάκη...................................

Ανώνυμος είπε...

Nεάντερνταλ μόνος γράφει...

Ανώνυμος είπε...

Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους με τον Άκοπο...