Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Και καλά κρασιά...

·         ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Παράδοση – παραλαβή με ενημέρωση στο Δήμο Μελισσίων ενόψει της μετάβασης στον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης
Ηλεκτρονική ανάρτηση όλων των υπομνημάτων που παραδόθηκαν
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 31/12/2010, στο Δήμο Μελισσίων, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Μελισσίων κ. Μανώλη Γραφάκου η παράδοση – παραλαβή στον νέο Δήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης κ. Δημήτριο Στεργίου – Καψάλη.
Έγινε από το Δήμαρχο Μελισσίων μια γενική ενημέρωση για τα σημαντικότερα ζητήματα του Δήμου Μελισσίων και παραδόθηκαν στη νέα Δημοτική Αρχή υπομνήματα όλων των υπηρεσιών για όλα τα βασικά και τα τρέχοντα θέματα του Δήμου. 

Ο Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος απευθυνόμενος προς τα στελέχη της νέας διοίκησης του Δήμου δήλωσε: «Εύχομαι συγχαρητήρια στη νέα Δημοτική Αρχή και καλή επιτυχία στο έργο της. Θεωρώ ότι ξεκινάει η πιο κρίσιμη και πιο δύσκολη περίοδος στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τόσο εξαιτίας της δυσκολιών που φέρνει η εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης, όσο και εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που περνάει η χώρα, στην αντιμετώπιση της οποίας η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να σταθεί αρωγός στους πολίτες. Ενημέρωσα το νέο Δήμαρχο για όλα τα τρέχοντα και βασικότερα θέματα του Δήμου Μελισσίων και είναι προφανές ότι το ίδιο έχουν κάνει και οι συνεργάτες μου στα Νομικά Πρόσωπα και τις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τις εκλογές μέχρι σήμερα. Είναι επίσης προφανές ότι θα είμαστε στη διάθεση της νέας διοίκησης για ότι περαιτέρω ενημέρωση χρειαστεί. Παραδίνουμε ένα Δήμο έτοιμο σε πρώτη φάση, για να υποδεχθεί τις αλλαγές που φέρνει το σχέδιο Καλλικράτης. Ελπίζω να λειτουργήσουμε σωστά σε πνεύμα συναίνεσης και να δουλέψουμε για το καλό των δημοτών και της πόλης μας στα επόμενα χρόνια».

  • Τα υπομνήματα που παραδόθηκαν στη νέα Διοίκηση είναι:
  • Υπόμνημα τεχνικής υπηρεσίας
  • Υπόμνημα τμήματος πολεοδομικών εφαρμογών
  • Σημείωμα υπηρεσίας καθαριότητας
  • Σημείωμα τμήματος προσωπικού
  • Σημείωμα του γραφείου εσόδων
  • Κατάσταση εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων
  • Ενημερωτικό σημείωμα τεχνικού συμβούλου
  • Ενημερωτικό σημείωμα της υπηρεσίας του δημοτικού κοιμητηρίου
  • Πίνακας οφειλών του Δήμου Μελισσίων και ταμειακού υπολοίπου 31/12/2006
  • Πίνακας δανείων του Δήμου Μελισσίων
  • Πίνακας οφειλών ΚΑΠΗ και ταμειακού υπολοίπου 31/12/2010
  • Πίνακας οφειλών Παιδικών Σταθμών και ταμειακού υπολοίπου 31/12/2010

Τα ανωτέρω στοιχεία θα είναι διαθέσιμα από 3/1/2010 στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.manolisgrafakos.gr.
Εντός του Ιανουαρίου και μετά τις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα υπάρξει η ανάλογη παράδοση των κοινωφελών επιχειρήσεων στης νέες διοικήσεις των νέων νομικών προσώπων.



       Αφιερωμένο εξαιρετικά στους μικρόνοες αλαλάζοντες  

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΕ ΤΡΕΛΟΣ ΑΚΟΠΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕ ΒΑΘΥ ΒΡΥΧΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ;ΨΟΦΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΨΕ ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ?ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ....ΜΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΛΕΓΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ
ΤΩΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ
ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ
Ω ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ
ΒΡΕ ΑΙ ΣΟ ΔΙΑΟΛΟ ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

και γιατι ρε φιλε δεν λες το ονομα του φοβασαι μην τον εκθεσεις?ο κουκουλης ο αντιδημσρχος ητανε και το ειδαμε κι εμεις.το παραξενο που το ειδες?μπορει ο ανθρωπος να το ξανασκεφτηκε καλυτερα.αλλωστε απο τον συνδυσμο ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εκλεχτηκε εχει στους νεοδημοκρατες μια υποχρεωση

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΟΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ . ΝΙΚΗΣΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΙΓΙΝΙΤΩΝ .ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Η ΑΙΓΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙ. ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ!!!
ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΩΤΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ; ΟΙ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ;
ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΠΕ.
Αφησε τα ύπονοούμενα και τις άοριστολογίες.Η αφιέρωση πρέπει να εχει,αποδέκτη.Να αναφέρης ονόματα.Ποιός επρεπε να παραδώση και τι;Θα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης,τούς μανδαρίνους και τούς καρεκλοκένταυρους της έξουσίας.
Ετσι στα μουγκά και με ύπονοούμενα,δεν διορθώνεται τίποτα και έχουμε το φαινόμενο μετά από τέσσερα χρόνια ,να εμφανίζωνται τα ίδια άτομα ως σωτήρες.Ετσι για μάθουμε περί χρηστής διοίκησης των άπερχόμενων πεφωτισμένων.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Άκοποι, ΝΜΣΣούδες κλπ ξέρουν ότι και παράδοση έγινε και οι απερχόμενοι δήλωσαν ότι είναι στη διάθεση των νέων για οποιαδήποτε βοήθεια. Λένε όμως τα αντίθετα, για να φανατίζουν τους αφελείς.
ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ!!
ΑΥΤΟΊ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ!!
ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΡΕΕΕΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν 10:13, αυτός που έβγαλε το ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ
ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ
είχε καταλάβει πολύ καλά με τι βιομηχανία ψεύδους είχε μπλέξει. Εγκρίνω και επαυξάνω, οι άνθρωποι το έχουν πράγματι ...ψάξει πολύ.
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ...ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

N3 AΣΕ ΤΑ ΨΩΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ο Ν3 ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ. ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΔ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ Ν3 ΜΗΝ ΚΩΛΟΤΡΙΒΕΣΑΙ . ΕΧΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ν3ΚΙΤΑΣ ΓΛΥΦΕΙ ΣΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Σακης Σακ + Σακης Παν (Ολοι Μαζι- να γινω δημαρχος ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ) και τωρα τι ? αντε και καλα κρασια , οπως μας λεει ο Ακοπος.

Ανώνυμος είπε...

Οι μόνοι μικρόνοες αλαλάζοντες που βλέπω εδώ είναι οι τρεις τελευταίοι. Αυτοί που εννοείτε εσείς, σας έχουν αποχαιρετήσει εδώ και καιρό. Όσο για τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ατόμων, αυτό πρέπει να σας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Μετά τον Γκαίμπελς είναι πάντα η σειρά του Χίμλερ!
ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ!!!!

Ανώνυμος είπε...

GIABOL N3 O NAZISMOS DEN PERASE

Ανώνυμος είπε...

aiakosrex.τελευταιες κατασχεσεις....

Ανώνυμος είπε...

Ο φιλιπποσκλάβαινας μέλος της οικονομικής επιτροπής...καλό αστείο... αν έφαγε απο την τοπική της ΝΔ 3000 ευρώ και άφησε χρέος 3500 τι θα ΄κάνει στο δήμο ;; Ούστ ρε παλολαμόγια

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 7:59
Δεν είπαμε μποϊκοτάζ; Άσε τους μόνους τους να τρώγονται! Δεν παίζουμε σε σικέ παιχνίδια!!
Αγνοήστε τους!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βλαμμένε 8:48 διάβασες τις μαλακίες του Αιακού; Τα έπιπλα του Πτερούδη ήταν δικά του. Όσο για τον Παπαδόπουλο, γιατί δεν ρωτάς τον Τάκη που παρέλαβε; Βλαμμένο!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 7:59 ασε τους γιαλαντζί νεοδημοκράτες, νυν ντορικοπασόκους, αυτοί τελείωσαν απο τη ΝΔ και τους ανθρώπους της. Ανήκουν πλέον στο ΠΑΣΟΚ. Καλύτερα ξεβρωμίζει η παράταξη.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή να καταλάβω ένα πράγμα, ο Πελεκάνος-λέγε με Φίλιππα- θα είναι για 3,5 χρόνια υπεύθυνος πολιτισμού και για το Fistliki Fest ; Ε, καλά θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, θα ξεφτιλίσει το νησί διεθνώς.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι,των πολιτιστικών.Προσοχή.Μην τα χαλάτε με την Συνωμοσία των Ηλιθίων.Θα σας χρειαστούν τα φώτα τους,για το Fistiki Fest.Οι αρπαχτές δεν είναι απλό πράγμα.Θέλουν τέχνη.Από κοντά και τους έθελοντές.Εχουν μάθει καλά στίς αρπαχτές.Και τον επιστήμoνα του είδους τον Ν3,μην τον αποπέρνεται.Κατά βάθος ειναι καλό παιδί.Να σας κάνει φροντιστήριο για το επόμενο fistiki fest.Και τις χαζογκόμενες της παρεούλας,χρειάζωνται και αυτές.Ενας να ειναι ο σκοπός.Πως θα μάθεται τις αρπαχτές,Από τους μέτρ του ειδους.

Ανώνυμος είπε...

Ο 2:28 τα "έχει δει" όλα. Αυτόν θα καλέσει ο Φίλιππας, να του κάνει φροντιστήριο. Κατά τα άλλα, οι λόγοι του ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ είναι μπροστά σας. Αν αμφιβάλλετε, ξαναδιαβάστε τον 2:28.
ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ!!!
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ Ν3ΚΙΤΑ 5.22

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 5:22
Στο εξείς θα εισπράτεται,οτι ακριβώς δίνεται.Το κακό με εσάς,της γνωστής παρεούλας ,ειναι οτι εχετε μπερδέψη τις εποχές.Οταν ξεκινήσατε την "καριέρα" σας,περίπου πρίν τέσσερα χρόνια,ήσασταν "ασπιλοι" και "αμόλυντοι" που λέει ο λόγος.Μπορούσατε λοιπόν να γράφεται στην φυλλάδα σας και να ξεφωνίζεται οποιον δεν σας πήγενε καλά στο μάτι.Εκ του ασφαλούς βέβαια.Τώρα ομως;Μετά από τέτοια επιτυχημένη σταδιοδρομία,καταφέρατε το ακατόρθωτο.Δώσατε τροφή.Μα και στοίχημα να ειχατε βάλει,δεν θα κατορθώνατε να προκαλέσετε τόσο.Κάτι πρός το αφελής,γκαγκά και βάλε.Το χειρότερο δε οτι περνιέσται για πανέξυπνοι.Βρε καθήστε στη γωνιά σας που με τόσο κόπο αποκτήσατε και κάντε το παγονι,ποιο πολύ σας πάει αυτός ο ρόλος.Αφήστε τα blog και τις εξυπναδούλες, για τους αλλους,τους ποιό ειδικούς.Δεν το εχετε.Ε! δεν χάλασε και ο κόσμος.Απορώ με εσένα ρε Ν3.Για εξυπνο σε καρατάριζα.Αλλά μάλλον μπέρδεψες την εφυϊα,με την πονηριά και εκεί μπερδεύτικε το πράμα.Ρίξε τούς τόνους αγοράκι μου και δεν θα χάσης.Εσαι στην γωνία,αν δεν το εχεις καταλάβη.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

7,12 Ο Ν3 ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΙΝΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΙ 7 ΙΣΧΝΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΥΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΣΑΚΗ ΣΑΚΚΙΩΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ!!!
ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΕΙΝΑΙ Ο Ν3. Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ!!!
ΔΗΛΑΔΗ 5-6 ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΙ' ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ. ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΠΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.
ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΚΟΠΟΣ (ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΕΣ κλπ) ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για αλλη μια φορά,το επαναλαμβάνουμε.ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.Εμαστε ομως άρωγοί σε κάθε προσπάθεια που γίνεται,για το καλό του ερημου αυτού τόπου.Και στην προϊγούμενη Δημοτική αρχή, σταθήκαμε δίπλα της στο ξεκίνημα της.Οταν καταλάβαμε, οτι αλλα ελεγαν, αλλα ενοούσαν και αλλα εκαναν μας βρίκε απέναντι.Ετσι θα μας βρει απέναντι και οποιος παραστρατήση απο τα νόμιμα και το γενικό καλό.Δεν εχουμε ανάγκη να χαϊδεύουμε αυτιά.Γιατί απλά δεν εξαρτάτε η υπαρξη μας από καμιά "πολιτικη" φιγούρα και δήθεν εθνοσωτήρες.Αναθεωρήστε την αποψη σας,σε οτι αφορά τα κοινά.Δεν ειναι μόνο αρπαχτές και κοινωνική προβολή.Μπορεί να ακούγεται ρομαντικό αλλα έτσι ειναι.Αυτά...
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ 10:20 μ.μ. σε διαβάζω που και που να χτυπιέσαι και να λες ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ κλπ. Ποιοί νομίζεις ότι είναι; Ένα κολόπαιδο του κερατά που γράφει και 4-5 φασιστάκια που βαράνε το πράμα τους.
Τη μια τα βάζουν με τη γυναίκα του ενός, την άλλη με τον πεθαμένο αδελφό κάποιου άλλου. Θα μπορούσαν κάποιοι άλλοι να αρχίσουν να λένε για τη μάνα του Άκοπου και για την αδελφή του Σακκιώτη, να δούμε πού θα καταλήξουμε. Προτίμησαν όμως να εγκαταλείψουν αυτό το κολοχανείο. Κάνε και συ το ίδιο!

Ανώνυμος είπε...

9,54 εγκαταλειψουν δεν εγκαταλειψουν τα χρεη που δημιουργησαν παραμενουν ........

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που έγραφαν, δημιούργησαν χρέη! Τι άλλο θα ακούσουμε από τους ανεγκέφαλους θυροφίλαθλους;

Ανώνυμος είπε...

Βάστα την υπομονή σου.και θα τα ακούσετε,μια και καλή.Τότε θα δούμε ποιός ειναι θυροφίλαθλος,και ποιός ειναι ο λαμογιάρης.Τότε που θα πέσουν οι μάσκες της ανωνυμίας και θα βγούν ολλα στη φόρα.Μέχρι τότε ,εχεις δικαίωμα να λες Μποϊκοτάζ και οτι αλλο νομίζεις.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω!!! Εξ άλλου δύο μείναμε στο blog!

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΓΩ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 200 ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ..

Ανώνυμος είπε...

Πόσο θα ήθελες! Βολέψου τώρα με δύο, αφού μεταξύ μας είμαστε, δεν μας ακούει κανείς! Ούτε εγώ θα το πώ πουθενά. Εξ άλλου και στο συνονόματο αδελφάκι σου, οι δυό μας είμαστε!