Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Είναι γάτα, είναι γάτα....



    Τα θερμά μας συγχαρητήρια. Επειτα απο τις υποδείξεις των Κλουζό της περιοχής μας εμείς εντοπίσαμε τον διαχειριστή και μάλιστα επί το έργον. Τώρα λοιπον που λύσαμε το πρόβλημα αυτό μπορούμε να πάμε και λίγο παρακάτω. Το τελευταίο σχόλιο έθεσε θέμα για την κατάντια των blogs ανα τον κόσμο. Το ερώτημα που τίθεται είναι βέβαια αμείλικτο. Οτι κι αν είναι οι διαχειριστές εάν οι σχολιαστές θέλουν μπορούν το επίπεδο να κρατηθεί. Οταν όμως εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία με προφανή στόχο να μην υπάρξει κριτική επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής αλλά και όπως το πάνε ούτε επί της τωρινής τότε τι κάνουν οι διαχειριστές; Κλείνουν τα σχόλια θα πούνε κάποιοι. Είναι λύση αυτό; Οχι θα πούμε εμείς με την εμμονή που μας διακατέχει να πιστεύουμε ότι κάποιοι μπορεί να έχουν και προσωπικά όρια χωρίς αστυνομικού τύπου παρεμβάσεις. Συγχωρήστε μας αν πιστεύουμε ότι η αγωγή κάποιων είναι συστατικό στοιχείο μιας συζήτησης. Είναι προφανώς κουσούρι να πιστεύεις ότι κάποιοι μπορούν να βελτιωθούν αντίθετα απο την μέχρι τώρα πόρεία τους. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ότι και να κάνεις. Και πιστέψτε μας ότι κάποιοι έχουν σπουδάσει φασισμό.Κλασικό παράδειγμα η υποτιθέμενη διαγραφή σχολίου απο τον 10.08. Αν προσέξετε καλά γράφει ότι η ανάρτηση αφαιρέθηκε απο τον συγγραφέα και όχι απο τον διαχειριστή που λέει όταν αφαιρούμε περιεχόμενα εμείς. Ερασιτεχνική προσπάθεια  βέβαια αλλά την δουλειά της την κάνει  για να πάρουν πάσα τα  παπαγαλάκια. Την επόμενη φορά θα το κάνουν καλύτερα. 
   Η προσπάθεια έχει σκοπό να απαξιωθούν τα blogs ούτως ώστε αυτά που έρχονται και κάποιοι τα τρέμουν να φαίνονται ως αναξιόπιστα. Οσο περνάνε οι ημέρες και στον δήμο θα ενημερώνονται περισσότερο τόσο και οι επιθέσεις θα εντείνονται. Ομως το χατήρι δεν θα τους κάνουμε. Θα παρακαλέσουμε όσους έχουν λίγο μυαλό να μην μετέχουν στο ξετικατινιάσμα που επικρατεί μεταξύ των σχολιαστών  και θα προσπαθήσουμε απο την επόμενη κιόλας ανάρτηση  θα θέτουμε πλέον προβλήματα και θα ζητήσουμε απο τους σχολιαστές να μας πούν την γνώμη τους γι αυτά. Τα σχόλια δεν θα κλείσουν γιατί η κριτική και η αλήθεια είναι συσταστικά  στοιχεία της δημοκρατίας που δυστυχώς κάποιοι δεν επιθυμούν. 
  

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γατα ειναι γατα ο χοντρος με την γραβατα,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΑΦΑΙΡΟΎΝΤΑΙ ΌΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΆ. ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ...
...ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και κάμποση ώρα μου ερχόταν μια μπόχα! Να τρελαίνεσαι! Βρε τι είναι, βρε τι είναι, τελικά το βρήκα! Πολέμαγαν να κουκουλώσουν τα σκ... της προηγούμενης ανάρτησης!!!
Τι μπόχα ήταν αυτή, ακόμα βαστάει...

Ανώνυμος είπε...

Προς ιδιοκτήτες blog και σχολιαστές βλαξ (έτσι και αλλιώς πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα):

Απέχω συστηματικά από το σχολιασμό.
Εδώ και 2 μήνες δεν έχω γράψει τίποτα, ούτε σε εσάς ούτε στο άλλο καθίκι.

Όμως σήμερα μπήκα στον πειρασμό.
όλα τα πράγματα έχουν την ακμή τους και την παρακμή τους.

Αυτό που νομίζατε ότι είστε, σίγουρα δεν είστε πια.

Τα σύννεφα φεύγουν. Αποκαλύπτεστε.

Η κατάντια σας είναι πλέον ξεκάθαρη σε όλο τον κόσμο.

Εσείς οι ίδιοι που διαχειρίζεστε αυτό το μπλογκ, γράφετε και όλες αυτές τις αηδίες.

Η γελοιοποίησή σας έφτασε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟΝ 9.13 ( ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΙΚΩΝ). Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΣΤΙΚΙ ΠΑΝΥΓΙΡ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΑ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ, ΕΙΣΤΕ ΕΚΘΕΤΟΙ. ΜΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΦΑΜΦΑΡΕΣ, Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΠΗΡΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

κασελουρη εισαι μουρη
μουρη με εχεις κανει καψουρη
εφερες τα πανω κάτω
τσαμπα με φωναζαν
ολοι γατο μουρη
εισαι μεγαλη μορφη κασελουρη!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ
Ν3Σ-Λ1-ΟΛΙΑ & ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΕΘΛΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έχω την εντύπωση ότι η εικόνα- σκίτσο, της ανάρτησης, μου θυμίζει γνωστό σε πολλούς από μας γραφίστα ή και διακοσμητή, ιδιοκτήτη επιχείρησης;Είναι της ομάδας του συγκεκριμένου site; Απλά συνεργάζεται; Του ζήτησαν να φτιάξει μόνο το σκίτσο;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

http://e-conomou.blogspot.com/2011/01/digi-retail-video-presentation.html
ενδιαφέρει τους επαγγελματίες του λιανιμού εμπορίου

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Νίκο Οικονόμου, κάντε πρώτα μια προσπάθεια να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράφετε για να καταλάβουμε κι εμείς τι θέλετε να πείτε.

Ανώνυμος είπε...

Τρομάρα του έγινε και σύμβουλος να μας σώσει. Α ρε κακομοίρα Αίγινα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ;
ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ (ΚΟΥΚΟΥΛΙΚΟΙ).
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ 9:13 ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!!!

Ioulianos είπε...

ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ιουλιανέ, αν διαθέτεις καλύτερο επίπεδο απόδειξε το. Ετσι ίσως φύγουν και οι θυροφίλαθλοι εκατέρωθεν.

Ανώνυμος είπε...

Όπως καταλάβατε, ο τελευταίος δεν είναι "ανώνυμος" αλλά ο διαχειριστής, που "τα 'χει παίξει" με το μποϊκοτάζ και ψαρεύει κανέναν αφελή να ανοίξει διάλογο!

Ioulianos είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΚΥΡΙΕ 12,59.ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να κοιτάξουμε το μπροστά. Αλλά το παρελθόν μας διδάσκει, μας προσφέρει εμπειρίες που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για το μέλλον. Τέσσερα χρόνια η Διοίκηση Κουκούλη μας έλεγε για το χρέος που βρήκε από την Διοίκηση Μούρτζη. Τώρα δεν πρέπει η νέα Διοίκηση να αναφερθεί στο χρέος που βρήκε; Στο ότι παραδόθηκαν λευκά βιβλία από την ΚΕΔΑ;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

ενδιαφέρει τους επαγγελματίες του λιανικού εμπορίου.
το ορθό
συγνώμη για το τυπογραφικό λάθος, αλλά αν παρατηρήσετε στο πληκτρολογιό σας τα πλήκτρα Μ και Κ γειτνιάζουν οπότε στα ανεκτά όρια το λάθος.
Αν τα μοναδικά λάθη ενός δημοτικού συμβούλου βρίσκονται στην πληκτρολόγηση τότε είναι σίγουρο πως η Αίγινα έχει καλύτερη μοίρα.

Ανώνυμος είπε...

δΕΝ ΞΈΡΟ ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Βρε κερατούκληδες δεν σας έδωσα ρητή εντολή να μη γράφετε. Μόνο να διαβάζετε αλλά μη γράφετε γιατί θα σας κόψω το δάχτυλο.
Ο μπαμπάς σας

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.ΞΕΡΕΙ - ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ - ΠΟΣΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΟΔΟΣ ΑΦΑΙΑΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ,ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΦΑΣΙΑ ΜΕ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΦΑΙΑΣ, ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΕΝΟ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

re si o nteloykas eiksai;

Ανώνυμος είπε...

7,39 Η 7,54, ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΑΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΙΧ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα πληρώνει τα γραφεία τώρα ρε φίλε. Παλιές δόξες και μεγαλεία. Σε λίγο θα βγουν τα τιμολόγια στη φόρα και θα μάθουν όλοι.

Ioulianos είπε...

ΑΠΝΟΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ακοπε, άλλαξε θέμα γιατί τα βιβλία με πνίγουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΙΑ ΠΑΛΑΒΟΣ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο παιδιά! Να έχουμε επίπεδο ζήτησε ο διαχειριστής, βάζοντάς τα με τους επικίνδυνους κακοποιούς Κουκουλικούς. Του γύρισαν κι' αυτοί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την πλάτη (αργά το κατάλαβαν) και το blog ήρθε στα ίσα του και στο επίπεδο που έπρεπε! Να μπορώ να διαβάζω και κάτι με ουσία βρε παιδί μου!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα συμφωνήσω με τον Ιουλιανό, επικρατεί νηνεμία στα δημοτικο-πολιτικά δρώμενα του νησιού και βαριέμαι. Ασ γίνει επιτέλους κάτι να πάρουν τα blogs φωτιά.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ενώ δεν έχετε να πείτε ουσιαστικά τίποτα μπαίνετε σε διαδιακασία να γράφετε βλακείες?
Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αν και ανώνυμα ρίχνετε το επίπεδο σας?
Τί μανία σας έχει πιάσει με τα Blogs?

Ioulianos είπε...

12.56 Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ. ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

2.09 Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν μίλησα για την χυδαιολογία που παρατηρείται στα Blogs αλλά για τα ανούσια και άσχετα σχόλια των ανωνύμων.
Και φυσικά να συμπληρώσω ότι δεν μιλάω για όλους αλλά για τους περισσότερους....