Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Και τώρα επι το έργον...

Εγινε λοιπον και το πρώτο δημοτικό στμβούλιο και οι εντυπώσεις απο το ξεκίνημα της νέας δημοτικής θα έλεγα ότι είναι σύμφωνα με την δημοσκοπική κλίμακα απαντήσεων μάλλον καλές. Γενικά υπάρχει μια συναινετική διάθεση απο πλευράς συμπολίτευσης, απο την πλευρά Κουκούλη σαφής προσπάθεια να υπερασπίσει το έργο που πιστεύει ότι έκανε και απο την πλευρά Γρηγορόπουλου ένας κλεφτοπόλεμος απο την πλευρά κυρίως του έμπειρου Γκότση που προσπαθεί να κλέψει εντυπώσεις και απο τους  δύο. Οι τοποθετήσεις στην ΚΕΔΑ και το λιμενικό ταμείο ειδικά στην πρώτη εγγίζουν το απίστευτο μέχρι πριν λίγο καιρό η διοίκηση να έχει οριακή πλειοψηφία αν την έχει κι αυτή.  
  Εντύπωση μας προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της "παλαιάς εποχής΅ που ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθεί να πείσει μάλλον τους οπαδούς  της ότι υπάρχει ρεβανσισμός, αλαζονία και διάφορα τέτοια ευτράπελα με κορωνίδα  την προτροπή να μαζέψει τα blogs που τόσο την ενοχλούν. Καλά υπάρχει κανείς σοβαρός άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Σακκιώτης ελέγχει καποιο blog και μπορεί με το πάτημα ενος κουμπιού να περιορίσει την δράση του;  Τελικά μήπως εκείνοι στους οποίους απευθύνεται το δημοσίευμα είναι οι δικοί τους άνθρωποι που βλέπουν τον Σακκιώτη και τους ανθρώπους του να παραμένουν το ίδιο απλοί και ανθρώπινοι, να κυκλοφορούν όπως και πριν αντίθετα με κάποιες άλλες ψυχές που η μύτη τους τράκαρε στις τέντες των καφενείων όταν αποφάσιζαν να τιμήσουν τους άλλους με την ακριβοθώρητη παρουσία τους;  Και όταν οι άνθρωποι  κινδυνεύουν να βγούν απο το μαντρί μπαίνουν τα μεγάλα μέσα εν δράσει.

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε μεγάλοι ορμήξτε. Οταν σας θυμίζουν την αλήθεια την πέφτετε όλοι μαζί , βρίζετε κάποιους ως διαχειριστές,μετά βρίζετε γενικώς και τέλος καλείτε σε μποϋοτάζ. Α, και κάτι ακόμα. Αφου καλοβρίσετε πρώτα μετά εγκαλείτε και τον Ακοπο για το κοινό του λες καιαυτό δεν είστε εσείς. Απάνω του, αδέλφια.

Ανώνυμος είπε...

O μόνος που δεν μου αρέσει είναι ο Βάρτζελης στο Λιμενικό Ταμείο. Αυτός θα ακολουθήσει τη συνταγή των προκατόχων του. Μικρά, ρουσφετολογικά έργα που θα ικανοποιήσουν ορισμένους αλλά δεν θα λύσουν το πρόβλημα. Εν τω μεταξύ ο δεύτερος μισθός θα τρέχει

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκε η λύση για το νερό. Σύμφωνα με τις επιστημονικές απόψεις του ειδικού επί του θέματος, προτείνεται να αγοραστούν μικρές υδροφόρες οι οποίες θα καλύπτουν τις ανάγκες του νησιού σε νερό εφόσον θα πηγαινοέρχονται συνεχώς. Αυτά είπε ο επί των βιβλιοθηκών αρμόδιος μέσα στο δελφίνι. Αλίμονο μέσα σε τόσα βιβλία κάθε μέρα που είναι, όλο και κάτι θα διαβάζει. Αχ αυτή η μόρφωση τι κάνει.
Να περιμένουμε κι άλλες τέτοιες λύσεις ή να πέσουμε σε κανένα πηγάδι;

Ανώνυμος είπε...

Ακουσαμε επισης οτι ο χοντρουλης κυριος (ηρθε και αυτος στην Αιγινα να μας σωσει) επιτελους βρήκε ανταπόκριση γιατις καλές υπηρεσίες του ως συμβουλος στην Νεοκοπη Διοικηση και εκτος των αλλων για την λυση του νερου προτείνει μικρες αφαλατωσεις η μεγαλη αφαλατωση ετσι απλα ,(πως και τοσοι Δημαρχοι που περασαν δεν το σκεφθηκαν ρε παιδι μου?) να δουμε τι άλλη Μ….. θα ακουσουμε

Ανώνυμος είπε...

Τι ειδαμε στο πρωτο συμβουλιο
1. συναινετικος ο Δημαρχος
2. ο τεως με μια δοση υπερασπισης της Διοικησης του και εφτασε στο σημειο να προτεινει το Λεουση να μπει στο Λ.Ταμειο! Ακουσον ακουσον, ο λαος δεν ξεχνα ουτε τις πλωτες ουτε τη πυλη. Τον αποκαλεσε και πετυχημενο...
3. Ο Γκοτσης εμπειροτατος και ψαχνει να αδυναμο σημειο για να μιλησει. Θα βοηθησει στο Δημοτικο Συμβουλιο, αν και καπελωνει το Γρηγοροπουλο.
4. Ο Προεδρος ευγενεστατος, ισορροπιστης. Θελει ακομα δουλεια αλλα τα πρωτα δειγματα καλα. Δεν τον βοηθαει ο Γραμματεας.
5. Τα πρωτα θεματα που πηρε πισω ο Προεδρος φενεται οτι θα χυθει αιμα. Πρεπει να υπαρχουν τρωτα σημεια.
6. Αυτο που λεει η Νεα Εποχη οτι οι γεωτρησεις βαπτιστηκαν ποσιμο νερο, ας πανε στους μεντορες τους, τη προηγουμενη διοικηση, να τους ρωτησουν γιατι αυτοι εκαναν τη μελετη.
7. Το Λ.Τ. μου φενεται οτι εχει πολλες γυναικες, χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο.
8. Η ΚΕΔΑ ειναι ακρως Κουκουλικια. Μπορουσαν να ειχαν βαλει και καποιον του Γρηγοροπουλου. Μην ξεχναμε ειναι η δευτερη παραταξη.
9. Μερικες παρεμβασεις του Κουκουλη,Πτερουδη,Πουντου ειναι προς τη σωστη κατευθυνση και στοχο ειχαν να βοηθησουν με την εμπιρεια τους.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης πρωινοί αναγνώστες που προτιμήσατε να γράψετε στα μπλογκ αντί να πάτε στο Αιάκειο για καφέ σας ενημερώνω ότι ο επί της βιβλιοθήκης αρμόδιος και επί πολλών αναρμόδιος συνοδεύει με αθλητική φόρμα το νέο Δήμαρχο στις συναντήσεις του στα υπουργεία. Χρυσή μου ποιά είσαι η Μπιρμπίλη;

Ανώνυμος είπε...

ακομα και με φορμα το αποτελεσμα μετραει! τουλαχιστον 1,5 χαρτι το τσιμπησαν για το Κυβερνειο. Του Κουκουλη επρεπε να τον προμηθευσεις με GPS για να βρει τα υπουργεια!!!

Ανώνυμος είπε...

10.14 Μιλάς πολύ άσχημα. Κιο Χριστός ξυπόλυτος ήταν, αλλά ήταν ο Χριστός. Προς Θεού δεν συγκρίνω σε καμία περίπτωση τον έναν με τον Άλλον , αλλά η ενδυμασία δεν έχει καμία σημασία... όπως κατάλαβες άλλωστε εκ του αποτελέσματος!!!
Τώρα μπορείς να πας για καφέ στο ΑΙΑΚΕΙΟΝ, αν δεν είσαι ήδη

Ανώνυμος είπε...

10,25 ekei einai o malakas sto afthereto

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι συνόδεψα τον δήμαρχο στο υπουργείο Παιδείας δεδομένου ότι το θέμα της συζήτησης ήταν η ανακατασκευή του Εϋναρδείου στο οποίο θα μεταφερθεί η βιβλιοθήκη πράγμα που η προηγούμενη δημοτική αρχή έκανε πολύ καιρό να πάρει χαμπάρι με αποτέλεσμα να καθυστερήσει πολύ και την διαδικασία της αποκατάστασης του Κυβερνείου, ως ένας εξ αυτών που γνωρίζουν καλά το θέμα. Πράγματι στο δελφίνι κουβεντιάσαμε για το νερό με τον δήμαρχο και τον κ. Πτερούδη που συνταξίδευε. Και εκεί ρώτησα τον κ. Πτερούδη ως πλέον ειδικό εμού αν αυτό είναι εφικτό - μιλάω για τις υδροφόρες - και εάν έχει μελετηθεί ποτέ ο δε κ. Πτερούδης εξέφρασε την άποψη ότι ο δήμος δεν μπορεί να κάνει τον επιχειρηματία. Δεν πρότεινα ποτέ και πουθενά κάτι τέτοιο ως μόνη λύση ούτε ισχυρίζομαι κάτι τέτοιο. Τώρα για τα υπόλοιπα είναι μάλλον αστεία και ανάξια απάντησης.

Απόστολος Κασελούρης
"Ο επί των βιβλιοθηκών αρμόδιος"

Ανώνυμος είπε...

7.42 META THN AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛΟΥΡΗ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 7.42 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9.25.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΚΑΣΕΛΟΥΡΗΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ.
ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΤΕΡΟΥΔΗΣ.
ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΛΕΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

apostolos kai monos.....

Ανώνυμος είπε...

11.04 Το πραγμα ειναι πολυ πιο συνθετο. Φαινεται πως ο ιδιος ο πτερουδης δινει την γραμμη και μετα βγαινει η ομαδα του και βριζει τους παντες. πραγματα που λεει ο ιδιος τα βλεπουμε γραμμενα στα blog . δεν τα γραφει ο ιδιος αλλα τα συζηταει με την ομαδα του και αυτοι εκτελουν . Χρειαζοταν η περιπτωση που αναφερει ο κασελουρης που το ακροατηριο ηταν συγκεκριμενο για να εχουμε την επιβεβαιωση του πως διοχετεβονται οι πληροφοριες και απο ποιον. ετσι λειτουργει η κουκουλικη προπαγανδα. την καθοδηγει ο πτερουδης με εκτελεστικα οργανα την νεα εποχη ( την οποια και χρηματοδοτει)και τους ανθρωπους της νεας εποχης που γραφουν στα blog κατ εντολη του εργοδοτη τους. Η επιθεση εξυβρισης συγκεκριμενων αντιπολιτευμενων ανθρωπων ειχε σαν αποκλειστικο σκοπο την ευτελιση και κατα συνεπεια την απαξιωση του αιακου και του αιγινα νιου που ειναι και οι βασικοι πυρηνες αντιπολιτευσης, με αποτερο στοχο το κλεισιμο τους. ειχαν μαλιστα προαναγγειλει οτι τα δυο αυτα blog θα εκλειναν μεχρι το τελος του περασμενου ετους. αυτο δεν εγινε και ουτε προκειται να γινει γιατι πολυ απλα , ο κοσμος δεν ειναι μαλακας οπως τον νομιζει το νικολακι και η παρεα του. πρεπει το γεροντακι επιτελους να το παρει αποφαση, επαιξε και εχασε. ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

11.45 Αυτοί νομίζουν ότι απευθύνονται σε μαλάκες ή υπηκόους τους. Έτσι αισθάνονται! Τώρα όμως που καταλαβαίνουν ότι δεν είναι έτσι δεν τους αρέσει καθόλου
Το Νικολάκης δεν μπορεί να χωνέψει ότι έχασε τόσο πολύ!
Τώρα όμως ξέρει επίσης ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι αντιπολίτευση κι όχι αυτός αλλά τα πληρωμένα παπαγαλάκια του...

Ανώνυμος είπε...

Ότι το aegina new είναι του κ. Κασελούρη, το καταλάβαμε.

Ότι ο κ. Κασελούρης, ο κ. Αδάμ, ο κ. Ν. Κουκούλης και η κ. Κανελλά, έχουν αποκτήσει σοβαρότατα κόμπλεξ με τα στελέχη της Νέας Εποχής, και αυτό το καταλάβαμε εδώ και πολύ καιρό.

Ότι άτομα υψηλού κύρους και ανώτερης ηθικής, όπως ο κ. Μαλτέζος, έχουν απύθμενη έχθρα και εκδικητικές τάσεις για τους L1 και Ν3 (παρά τη συγγένεια), και γι' αυτό αποφάσισαν να συνεργαστούν με τους ιδιοκτήτες αυτού του μπλογκ, και αυτό το καταλάβαμε.

Αυτό που δεν καταλάβαμε είναι
α) γιατί δεν ξεκίνησε ακόμα η επίθεση εναντίον τους για τον απολογισμό του Φεστιβάλ. Τόσο καιρό γράφατε και λέγατε για σκάνδαλα, για 500.000€ (!), δεν ξέρω και τι άλλο είχατε αποκαλύψει. Γιατί δεν τους την πέφτετε; Ζητείστε να μπουν φυλακή. Τα νούμερα είναι εκεί, γραμμένα και δημοσιευμένα στην κωλοφυλάδα.

β) γιατί ο Φίλιππος Τζίτζης, ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος και ο Δημήτρης Καρύδης, έδωσαν συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ. Μα είναι δυνατόν να συγχαίρουν τους απατεώνες;

γ) γιατί ο Σάκης Σακκιώτης πήγε στο πάρτυ της Νέας Εποχής και μάλιστα έδωσε πολύ καλές ευχές δια μικροφώνου;
Γιατί πήγε ο Βουλευτής στο πάρτυ της κωλοφυλάδας;
Γιατί πήγε και ο Γρηγορόπουλος;
Δηλαδή δώσανε στην "παλαιά εποχή" τόσο μεγάλη αναγνώριση; Ή μήπως πήγαν για να τους γλύψουν;

δ) Γιατί πήγανε στο πάρτυ της Νέας Εποχής ο Οικονόμου Νίκος και ο Ιωαννίδης Δημήτρης; Αυτοί από το πρωί μέχρι το βράδυ τους βρίζουνε (πισώπλατα)... Έχω δει δημοσιεύματα αυτών των δύο που είναι τόσο σκληρά. Μου είναι απίστευτο που τους είδα στο πάρτυ της ΝΕ

ε) Ο Τάκης Βάρτζελης θεωρεί τη Νέα Εποχή εχθρό του ή φίλο του; Γιατί πήγε στο πάρτυ; Μόλις προχθές τον συνάντησα στην παραλία και έβριζε τον Ν3.
Αυτός δεν έγραψε στη Μάχη εναντίον της Νέας Εποχής;

Πολλές απορίες
Όμως η τελευταία απορία μου ίσως δίνει απάντηση στις προηγούμενες:

Μήπως είναι όλοι τους ολίγον "πειραγμένοι" και χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη;

Ανώνυμος είπε...

1.16 Μήπως εσύ χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη, που νομίζεις ότι όλοι ασχολούνται και ενδιαφέρονται για σένα κ. Ν3?
Τίποτα δεν είσαι
Είσαι δηλαδή , εδώ που τα λέμε το απύλυτο ΤΙΠΟΤΑ.
Κι αυτό φαίνεται από τη γραφή σου.
Ναι ήρθαν όλοι αυτοί για να σε γλύψουν, γιατί σε έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη!
Έχεις χάσει την μπάλα

Ανώνυμος είπε...

1,16 ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ, Ο ΚΑΡΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ, Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΟΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ,Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ " Ο ΑΝΤΔΗΜΑΡΧΟΣ....ΚΡΑ ΚΡΑ..."ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΑΚΚΙΩΤΗ, Ε ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΚΑΙ Ο ΒΑΡΤΖΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ " ΑΠΑΤΕΩΝΑ " ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

τη ταινία με την Βλαχοπούλου χαρτοπαίχτρα που είναι στο δικαστήριο και λένε ο δικαστής και η Βλαχοπούλου πάσο, τα βλέπω την θυμόσαστε;και αποδεικνύει και ότι ο δικαστής ήταν χαρτόμουτρο.Το ίδιο έπαθε και ο Κασελούρης

Ανώνυμος είπε...

3,33 ΧΑΡΤΟΜΟΥΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΝΙΚΟΣ. Ο ΚΑΣΕΛΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ 31

Ανώνυμος είπε...

ε δεν μιλώ για χαρτοπαιξία αλλά τσίμπησε κι αποκαλύφθηκε όπως και ο δικαστής http://www.youtube.com/watch?v=yjIe51EaNTA

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο πρώτος πρώτος είχε δίκιο. Τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα προέβλεψε. Αδελφέ , μπράβο. Τα ξέρεις καλά τα τερτίπια ορισμένων.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο πρώτος είναι και ο τρίτος και ο πέμπτος και δεν είναι άλλος από τον κ. Ν3
Αυτός γράφει κάποιος άλλος του τα χώνει, μετά ξαναγράφει παίζοντας το κάποιος άλλος αλλά πάντα υποστηρικτής του και πάει λέγοντας.
Η πλάκα τώρα πια είναι.... Όλο αυτό που κάνει το έχει πιστέψει και έχει μπει στο πετσί του ρόλου τελείως, αυτό λοιπόν είναι ένα από τα σημεία που ο εν λόγω κύριος χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη το συντομότερο δυνατό.

Kaisaras είπε...

ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΕ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ - 1:16 μ.μ. – ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ { } ΠΟΛΥ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΓΛΥΦΕΙ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ. ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 1:16
Ο τόπος ειναι μικρός και ξέρουμε απο που κρατάει η σκουφια του κάθε μιανού.Απορώ γιατί να εχουν Σοβαρότατο κόμπλεξ,οπως λες,τα συγκεκριμάνα ατομα ,με την L1 και τον Ν3;Και με τα αλλα στελέχη της Νέας Εποχής;Σε τι υπερτερούν; Σε ΗΘΟς;Σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ;Σε ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;Σε τι τέλος πάντων που δεν το ξέρουμε εμείς;
Αγαπητέ φίλε ,ο τόπος ειναι μικρός.Ξέρουμε πολύ καλά απο που κρατάει η σκούφια του κάθε μιανού.ΟΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ και ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ.Γιατί αν θα αρχίσουμε τα ξεφωνήματα,θα γελάση και ο κάθε πικραμένος.Για την συγκεκριμένη παρεούλα υπάρχουν πολλά ράμματα για την γούνα της,οπως λέμε και εμείς οι λαϊκοί.Αφήστε τα προςωπικά σχόλια.Δεν υπάρχει λόγος.....
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς τους κκ 11.04 και 11.45 όπως μας πληροφορεί ο Kασελουρης η συζητηση μεταξυ πτερουδη –Σακιωτη και Κασελουρη εγινε σε δημοσιο χωρο ταξιδευοντας και όχι σε κλειστο γραφειο . γιατι κυριοι θα πρεπει να δινει ο πτερουδης γραμμη στους σχολιαστες ?,έτσι σας βολεύει να λέτε.? γυρο γυρο υπηρχε κοσμος και ακουγε τον καινουργιο σας συμβουλο να εχει γνώμη και άποψη επι παντός θεματος, να τον χαίρεστε αλά πεστε του αν δεν θελει να σχολιάζεται να μιλεί λιγότερο και χαμηλόφωνα σε ανοικτους χωρους.

Ανώνυμος είπε...

6,15 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΤΕΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΑ BLOG. ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΥΓΥΡΟ. ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ας μην προσβάλουμε την νοημοσύνη του κάθε αναγνώστη, το ότι θέλει ο Ν3ς να βρίσκει όποτε του λάχει την ευκαιρία να το παίζει μεγαλοπαράγοντας και έξυπνος είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι!
Τώρα μέσα στο καράβι ο Κασελούρης να μίλαγε δυνατά και κάποιος να διέρευσε αυτά που έλεγαν δεν παίζει ούτε μία στο εκατομμύριο. Όλοι ξέρουμε ποιος και που το είπε.
Έχουν πολλά θέματα να ασχοληθούν ας μην εκθέτουν και το Νικολάκη που τους έδωσε απλόχερα την πληροφορία.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας Νεοαιγινήτες- Ελληναράδες

Ανώνυμος είπε...

9.11 εσύ που είσαι δηλαδή από το Μανχάταν???

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΚΑΣΙ ΚΡΑΖΕΙΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι απο τα χώματα που δεν τα πάτησε ούτε Τούρκος ούτε Γερμανός και ευτυχώς ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πολύ ωραίος!!! Πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω από κοντά.
Φαίνεται ο άνθρωπος που έχει ποιότητα!!!!Οι πιο πολλοί Αιγινήτες έχουν γίνει υποχείρια της Φτερούς, του Ν3 και της Λ1ς

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΤΕΡΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΙΓΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΥΠΗΚΟΟΥΣ, Η ΗΤΤΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΛΙΓΑΚΙ...
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ...

pileas είπε...

Καλές είναι οι παράτες και τα ευχολόγια, αλλά το ζουμί είναι αλλού. Ο Σακκιώτης έχει μπροστά του 1,5 χρόνο κρίσιμο. Έχει την αβάντα του ότι ως ΠΑΣΟΚ, ο Περιφερειάρχης και η Κυβέρνηση είναι δική του...όμως αν δεν προωθήσει έργα, δεν προγραμματίσει κλπ θα έχει τρομερή φθορά. Επιπλέον θα εισπράξει το πολιτικό κόστος του ΠΑΣΟΚ και του κλεφτοπόλεμου των Βάρτζελη, Κουκούλη αλλά και του Φ. Τζίτζη που θα θελήσει σε δεδομένη στιγμή να βγάλει τη ρετσινιά του φιλοΠΑΣΟΚ και θα αρχίσει τις τρελές πτήσεις και να πυροβολεί στο σκοτάδι. Καλή διασκέδαση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΗΣΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΙΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΦΕΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Μη ψήνεσαι θα του περάσει. Είδεότι έμεινε απέξω από τη μοιρασιά καισ τήνει ξώβεργες μήπως και μπει και σε καμία άλλη εφημερίδα. ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΑΚΗ όσο πάνε και συρικνώνονται. Κοιτάει το μέλλον του ο άνθρωπος και καλά κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δρακάκης θα "κόψει" την Αίγινα, οπότε θα δημιουργηθεί κενό, και άντε να βγάλεις εφημερίδα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς. Είμαι περίεργος στις επόμενες εκλογές ποιές εφημερίδεσ και ποοι εκδότες θα έχουν απομείνει.

Ανώνυμος είπε...

1.36 Καλά μέχρι τις επόμενες εκλογές όλο και κάποιος θα ξεφυτρώσει.
Αρπαχτικά υπάρχουν πάντα διαθέσιμα, απλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA TON POYSTAKO RE, TON KSEXASAME TELIOS KAI KANEI PARAPONA.
KAMARONE SAN GIFTIKO SKEPARNI STIN GIORTI TIS N3. AMARTIA, PESTE KATI RE MIN TON PLIGONETE ETSI TOSO KOPO EKANE NA FANI NA DIKSI OTI KAPIOS EINAI. AYTON DEN THA TON BALOYN SE KAMIA EPITROPI.... PREPI NA KANOYN MIA EPITROPI GIA LAMOGIA KAI NA TON BALOYN PROEDRO.

NIK THE BEST POUSTAKOS GREEK.

aiakosrex είπε...

κοψτε τις αναφορες για κωστακο.αρκετα με το θεμα.

Kaisaras είπε...

ΜΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.
ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 14.426,40 €

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έχουμε μεγάλη πλάκα. Προσέξτε λοιπον. Κάποιος κατηγορήθηκε για παραγοντισμό. Μπήκε επώνυμα και είπε τι συνέβη. Εξ αυτού τώρα κάποιος συμπέρανε ότι το blog είναι δικό του, κάποιοι άλλοι είναι κομπλεξικοί και κάποιος ανώτερης ηθικής έχει απύθμενη έχθρα. Φρόντισε επίσης να "κάψει" κατά την γνώμη του το θέμα του φεστιβάλ ούτως ώστε αν ποτέ υπάρξουν στοιχεία να βγεί να πεί πως αυτός το έλεγε. Αν διαβάζει κανείς το blog και δεν ζεί στην Αίγινα να ξέρει τι συμβαίνει μάλλον θα έχει πεθάνει στα γέλια. Αντί να ασχολιόμαστε με τα όσα συμβαίνουν η δεν συμβαίνουν τρώμε τα τζιέρια μας με μπούρδες. Μπράβο σε όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που σύμφωνα με το ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΡΤΑΛ φτιάχνονται όλοι οι κήποι της Αίγινας ας βάψουν κόκκινο και το ΗΡΩΟ και την πλατεία Εθνεγερσίας, αν έχει περισσέψει καθόλου χρώμα. Έτσι θα γίνει η ΑΙΓΙΝΑ κόκκινη. ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΚΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ

Unknown είπε...

Ο Σακκιώτης έχει κάνει δυό τρεις κινήσεις εντυπωσιασμού (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ)τα πραγματικα προβλήματα θα φανούν μετά το χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

κινησεις που τελικα εντυπωσιασαν μονο τον αστεριξ. ολοι οι αλλοι μαζι δεν τις καταλαβαν και ουτε προκειται

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 3,26 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΤΖΙΤΖΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η κίνηση της ΔΕΗ (1 1/2 εκατ. ευρώ) έγινε επειδή πήγε ο Σακκιώτης και τα ζήτησε; Γιατί τόση φλυαρία και κανείς δεν μιλάει για τα σοβαρά θέματα που θίχτηκαν στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο; Γιατί όλοι το αποφεύγουν; Ποιούς δεν συμφέρει;

Ανώνυμος είπε...

3,26 σε τρωει ο πρωκτος σου τελικα να τ ακουσεις και μετα θα χτυπιεσε σαν την μωρη παρθενα...

Ανώνυμος είπε...

To ωραιότερο από τα σχεδόν πενήντα σχόλια που διάβασα ήταν ότι ο Αιακός και το blog αυτό είναι οι βασικοί πυρήνες της αντιπολίτευσης.
Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα, γράφουμε μόνο για πλάκα. Αν διαβάσετε με προσοχή τα σχόλια, θα δείτε ότι αν δεν υπήρχαν παρεμβάσεις από 2-3 που έχουν αντίθετη άποψη, τα σχόλια θα ήταν ούτε τα μισά και σε μερικές μέρες όλοι θα βαριόντουσαν να λένε τις ίδιες μ... και θα το έκοβαν.
H συμμετοχή σας είναι το οξυγόνο που αναπνέουν. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

10.16 ξεκινα πρωτος,αλλωστε το λες απο περυσι. και ειναι το μονο που σε βολευει, τωρα πες μου, γιατι να σου κανουμε το χατηρι....

Unknown είπε...

9:35 δεν κατάλαβες καλά...αν γίνεται κάτι θετικό να το επαινέσουμε, προς όφελος μας είναι. Αν αρχίσουμε την ανούσια κριτική από τώρα θα αγγίξουμε την γραφικότητα. Έχουμε καιρό , μετά το χρόνο..." θα δέσουμε τον βάρδο και θα αρχίσει το τσιμπούσι. Ας μην αρχίσουμε από τώρα τον καβγά με τα ψάρια του Καταλφαβητίξ !!"

Ανώνυμος είπε...

εγω προσοπικα δεν περιμενα τιποτα απο το σακη. Απλα ηθελα να φυγουν αυτοί που μας κοιτιούσαν αφ υψηλου λες και είμαστε πολιτες αφρικανικης χώρας. Δεν τη μπορουσα αυτη την αλαζονεια
Δαμιγος

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στον κ. Γκρεκ Μαλτέζο που γιορτάζει σήμερα. Ευχόμαστε με τις γνώσεις του και την πείρα του να φωτίζει πάντα την ΑΙΓΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι από τον πρώτο κιόλας μήνα διοίκησης ο Σάκης έβαλε μία πέτρα έστω στην Αίγινα. Κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προκάτοχοι σε 4 χρόνια διοίκησης.
Οι προκάτοχοι μόνο αλλαζονεία και ειρωνεία.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι...ηρεμια! ολοι Αιγινητες ειμαστε ή αγαπαμε την Αιγινα, επομενως δεν μας ενδιαφερει αμα το Δημαρχο τον λενε Τακη, Σακη ή οτιδηποτε αλλα να γινουν 2-3 πραγραμματακια . Οχι πολλα γιατι δεν το επιτρεπουν οι συγκηριες. Τελειωνει ο πρωτος μηνας και μπορουμε να βγαλουμε καποια προχειρα συμπερασματα
1. σιγουρα υπαρχει μια νεα κουλτουρα πιο προσεγγισιμη στον απλο Αιγινιτη
2. Ο Σακης φενεται να εχει πολλες προσβασεις στη κεντρικη εξουσια και τρεχει να τις εκμεταλευτει.
3. Υπαρχουν καποιες μικροπαρασπονδιες αλλα ευχομαστε οτι ειναι λογο του νεαρου της Διοικησης
4. Κουκουλης και Γρηγοροπουλος δειχνουν να εχουν διαθεσει να βοηθησουν με τη κριτικη τους.
5. Οικονομικα, Δημ. Αστυνομια κια καθαριοτητα πανε καλα. Δεν ξερω τι θα γινει με τα μεγαλα εργα που εχει δρομολογησει ο Κουκουλης.

Ειναι νωρις ακομα αλλα η επιτυχια ειναι παντα στη διαρκεια.
Εδω ειμαστε και θα τα λεμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με ποιά απόφαση άνοιξε η Σπ. Ρόδη; Αν γίνει κάποιο ατύχημα, ποιοί θα βρεθούν μπλεγμένοι;
Μάλλον είναι αποτέλεσμα της "προσεγγίσιμης" στον Αιγινήτη κουλτούρας...

Ανώνυμος είπε...

Παλαιά Εποχή άρα και ΑΙΓΙΝΑ-OLD. Πάρα πολύ OLD...

Ανώνυμος είπε...

Ας ρωτήσουμε πρώτα ποιος αποφάσισε να κλείσει η Σπ. Ρόδη?

Ανώνυμος είπε...

Δεν το ψήφισε ο Σακκιώτης, άρα δεν ίσχυε η απόφαση. Έτσι δεν είναι φασίστα μου;

Ανώνυμος είπε...

kleiste th spiroy rodi,mazepte ta kafasia toy delouka.