Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ποτέ δεν είναι αργά...

 Νομίζω ότι το θέμα των αυξήσεων είναι σοβαρό. Επίσης νομίζω ότι με μια πρώτη ματιά που έριξα στα στοιχεία η παράταξη Κουκούλη έχει δίκιο. Ο λογαριασμός δεν βγαίνει και είναι βέβαιο ότι στο τέλος του χρόνου θα έχουμε μπεί πολύ μέσα στο λογαριασμό του νερού. Δεν ξέρω αν είναι σε αυτό το ύψος πάντως θα υπάρχει έλλειμμα. Καλό είναι βέβαια ο δήμος να ασκεί κοινωνική πολιτική όταν όμως τον παίρνει και δεν τα βγάζει  απο αλλού για να συμπληρώσει το έλλειμμα. Εν τω μεταξύ ακούω και διάφορα απο δώ και απο εκεί όπως π.χ. ότι υπάρχουν και δημοτικοί σύμβουλοι που είναι πρόθυμοι να ξανασυζητήσουν το θέμα ενώ δεν βλέπουν με καλό μάτι το αποδεδειγμένο λάθος ότι το έλλειμμα για το νερό επί Κουκούλη ήταν μόνο 180.000 ευρώ ενώ πλησιάζει τις 800.000 ευρώ.Εν πάσει περιπτώσει πάντως αν κάποιοι πιστεύουν ότι έγινε λάθος ας το ξανασυζητήσουν αντί να κάνουν πείσματα σε βάρος των πολιτών . Γενναιότητα είναι να προσπαθείς να διορθώσεις το λάθος και όχι να το αποφεύγεις για  όποιους λόγους.
  Ευχάριστη είδηση βέβαια αυτή για την υπογραφή των χερσαίων έργων. Ομως μου μένουν κάποιες απορίες. Οπως π.χ. εάν το έργο περιλαμβάνει πέραν των συνδέσεων των δεξαμενών  των κοινοτήτων με την κεντρική και επισκευή του εσωτερικού δικτύου του νησιού. Το ζήτημα είναι πολύ κρίσιμο και απο εκεί κρίνεται κατά πόσον θα περιορίσουμε στα σοβαρά τις απώλειες η θα λέμε και θα ξαναλέμε πάντα τα ίδια. Πιστεύω ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση που θα άξιζε τον κόπο θα βρούμε λεφτά με κάθε κόστος  ώστε επιτέλους να γίνει πραγματικότητα. Μια φορά θα γίνει το έξοδο και θα γλυτώσουμε για πάντα ένα σωρό λεφτά. 

88 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καπποια στιγμη ας ξυπνησουμε και το γιατρο μπας και θυμηθει τον ρολο του.η μηπως η αντιπολιτευση ειναι αγνωστη λεξη στα βιβλια ιατρικης.?

Ανώνυμος είπε...

Πως ειπατε? οριστε? εχουν δικιο τα κουκουλακια, οι νεοεποχιτες,οι Ν3δες.Ανησυχω,γρηγορα στο κρεβατι κομπρεσες καμια βεντουζα και αυριο θα εισαι περδικι.Περαστικα

Ανώνυμος είπε...

Για διευκόλυνση των αναγνωστών όσον αφορά το σκεπτικό των υπολογισμών που κάνει ο Δήμος στους πίνακες για το νερό, καθως επίσης και σε ποιο σημείο πιθανόν εντοπίζεται το λάθος μπορείτε να δείτε σχετικό άρθρο εδώ: Ανάλυση και εντοπισμός λάθους στους υπολογισμούς για το νερό

Επίσης μπορείτε να υπολογίσετε μόνοι σας το λογαριaσμό του νερού σας και να συγκρίνετε το κόστος πριν και μετά: Υπολογίστε τον νέο λογαριασμό του νερού σας

Ανώνυμος είπε...

Καλά ούτε έναν λογαριασμό δεν μπορούν να κάνουν μόνοι τους; Και αυτόν ο Ντρής τους τον κάνει; Και εμείς που νομίζαμε ότι κάνανε και κάτι μόνοι τους. Αλλά φαίνεται ότι επειδή μυρίζει το πούρο μόνο λίγοι το αντέχουν.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΑΓΓΕΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ,ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΛΑΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΜΟΝΟ 2 ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ!!!
ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ

Kaisaras είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ, ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΛΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ. Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΜΑ ΞΕΠΕΖΕΨΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ- ΜΕΡΙΚΟΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.

PONTIX είπε...

Χα,χα,χα. Μπράβο ρε συ Δίκοπε, εγώ ξέρω τρεις. Οι δύο ήτανε υποψήφιοι με το Σακκιώτη, αλλά δε βγήκανε και ο άλλος ήτανε υποστηρικτής τους. Άρα δεν τους φταίει σε τίποτα η αντιπολίτευση άμα έχουνε παραμερίσει ακόμα και τους δικούς τους και έχουνε φτιάξει την κάστα της υψηλής κοινωνίας των ...εκλεγμένων.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τον ένα τον ξέρω. Είναι συνάδελφος του Κουκούλη, αλλά μάλλον τα πάει καλύτερα με τα μαθηματικά. Μάλιστα μέχρι την τελευταία στιγμή τους έλεγε να το απσύρουν, για να το μελετήσουν καλύτερα. Όμως στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
ΛΙΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

kinisi euthinis i antidrasi tou koukouli , gia to kalo tis aeginas.

Apiliotis είπε...

ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ... ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ .

Για μια ανάσα ξεκούρασης!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:08... RE MPAS KAI TOXI TO ONOMA KAI PROSPATHOYN NA PIDIKSOYN TOYS AIGINITES APO AGAPI ????

YPAME NA GLITOSOYME APO TON ENA KAI MAS VRIKE ALOS, FTOY GAMO TIN GKANTEMIA MAS.

Ανώνυμος είπε...

12:50 Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΛΕΟΝΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΑΛΑΚΙΟΠΑΘΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΡΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΛΕΟΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΙΔΑ. ΤΗΝ ΚΟΛΟΥΜΠΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΡΕ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΆΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ. ( ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΑ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ). ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΑΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΩΓΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΘΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.
Ανυστερόβουλος

Avatar είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Ανυστερόβουλος exei apolito dikio, to thema einai ean apovaloyn merikoys KARLIDES apo tin omada Sakioti tote tha pane kala, ean den to kanoyn thoys vlepo na arxisoun ta KAPAKIA san a'i'tos xoris oyra. EFTIXOS POY OI KARLIDES EINAI DYO-TRIS.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το παραμύθι ότι οι προηγούμενοι "τάπαιρναν" όχι μόνο δεν γίνεται πια πιστευτό άλλά έχει φτάσει να γίνεται "σήμα κατατεθέν" ηλιθίων και φανατισμένων. Δεν θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έβγαζαν στη φόρα οι καινούργιοι;
Κατά τα άλλα, για το λάθος τιμολόγιο, θα βρεθούν αποδιοπομπαίοι τράγοι οι "καρλήδες"; Αυτοί που τα ισχυρίζονται, έχουν διαβάσει την απαξιωτική απάντηση που έδωσε ο Σακκιώτης στην επιστολή Κουκούλη;
Αλλά με θυροφίλαθλους άμα ανοίγεις κουβέντα και τους ξεσυνερίζεσαι...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανυστερόβουλε,
Διάβασα το κείμενο σου και πραγματικά συγκινήθηκα.
Τι μεγαλείο ψυχής είναι αυτό, τι μεγαλωσύνη, τι άδολη αγάπη για τον συνάνθρωπο, τι ανιδιοτελής προσφορά.
Αποφάσισα λοιπόν και εγώ σαν μια μικρή προσφορά προς το νησί να μεταφέρω το top 3 των πιό δραματικών πραγμάτων που έχω συναντήσει στη ζωή μου.
1. "Μάνα γιατί με γέννησες" (Ελληνική ταινία)
2. " η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου" (Ελληνική ταινία)
3. Ανυστερόβουλος 29/3/11 10.44 (κείμενο)
Συγχαρητήρια, με λίγο προσπάθεια ακόμα μπορείς να καταταχτείς στην πρώτη θέση.
Κοψοχέρης

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή είναι ωραίο πράγμα να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με χιούμορ, θα σας βάλω ένα μικρό κουίζ, όπως τα λέγαμε παλιά. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην επόμενη επικοινωνία μας και βέβαια θα έχει και δώρο που θα ανκοινωθεί μαζί.
Λοιπόν την προσοχή σας παρακαλώ, έρχεται το κουίζ τώρα
Ποιός πολίτης της νήσου,
ετοιμάζεται για ταξίδι μακρινό?
Ξέρω είναι δύσκολο αλλά τα αγαθά εν κόποις κτώνται.
Κοψοχέρης

Ανώνυμος είπε...

Το βρήκα! Το βρήκα! Ο Δήμαρχος,πάει Βρυξέλλες!Τί κερδίζω;Μήπως μια θέση στο ΦΦ; Να ρωτήσω την κ. Γιούλη, θα το ξέρει;

Ανώνυμος είπε...

Όχι μάτια μου ο Δήμαρχος θα πάει στο Μόναχο για τα εγκαίνια της έκθεσης των γλυπτών της Αφαίας. Τι κερδίζω; Πόσα κυβικά νερό πάγιο;

Ανώνυμος είπε...

Οχι, όχι, όχι. Το είδα και στο πόρταλ στο Δημ. Συμβούλιο. Μάλιστα ξαναβάλανε την κ. Γιούλη σε μια νέα επιτροπή (συνολον νομίζω 6)Και συ τώρα θέλεις να μου πάρεις το δώρο.
Φαταούλα, έ φαταούλα! Όλα θα τα πω στην κ. Γιούλη.

Ανώνυμος είπε...

Στο επόμενο ΔΣ θα ανακοινωθεί συσταση επιτροπής με αποκλειστικό αντικείμενο την καταμέτρηση των επιτροπών στις οποίες μετέχει η κ.Γιούλη.

Ανώνυμος είπε...

Χα Χα,
μήπως ο Σάκης βαριακούει;
και αντι για "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"
άκουσε
"ΓΙΟΥΛΗ ΜΑΖΙ";

Ανώνυμος είπε...

Με όσα φαιδρά διαδραματίζονται εντός-εκτός δημοτικού συμβουλίου, δημαρχείου και παραλίας...ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

να μη κατηγορήται μονο τη Γιούλη. υπάρχουν και χoιρότεροι.....κάποιος που επιβιώνει με όλες τις παρατάξεις και τους θάβει όλους....φίλους και οχτρούς....μονο τον εαυτό του πενεύει.

Ανώνυμος είπε...

Τους έχει πάρει στο λαιμό του αυτός ο βλάκας ο Παπανικολάου. Για ψαχτείτε λιγάκι. Τι ήταν πριν αυτός ο τύπος.
Δυστυχώς, λόγω ασχετοσύνης της διοίκησης στα οικονομικά, εμπιστεύτηκαν τα παχιά λόγια ενός αποτυχημένου.
Αυτός έλεγε ότι θα φέρει τρεις ισολογισμούς προηγούμενων ετών μέχρι το τέλος Μαρτίου και ακόμα δεν έχει ψηφιστεί ούτε ο προϋπολογισμός

Ανώνυμος είπε...

Το νέο τιμολόγιο νερού το έφτιαξε η Τιτίνα η οικονομολόγος μαζί με τον Αδάμ και τον Κασελούρη;
Γι αυτό είναι λάθος!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ 9:15 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΓΡΑΨΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι προηγούμενοι "τα παίρνανε" (δεν χρειάζεται απόδειξη, είναι γραμμένο στο κοράνι και στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, άρα είναι αλήθεια), ενώ οι οσιομάρτυρες δεν μπορούν να βρουν λεφτά στο ταμείο να πάρουν κι' αυτοί κατιτίς! Σπάραξα στο κλάμα!!!

Ανώνυμος είπε...

O Άκοπος δεν ξέρει ο καημένος τι είναι τα χερσαία έργα και ρωτάει "αφελώς" αν θα περιλαμβάνονται και οι αντικαταστάσεις όλων των εσωτερικών δικτύων της πόλης και των διαμερισμάτων! Γιατί αλλιώς, μάλλον για δευτερεύον έργο πρόκειται, αφού το πρωτεύον θα ήταν η ανασκαφή όλης της πόλης για 2-3 χρόνια. Να βάλει για δήμαρχος!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΙΠΠΑΣ+ΓΙΟΥΛH VS KEDA+KARLIS= 1-0

Ανώνυμος είπε...

Πετράκι,παίζεις βρώμικο παιχνίδι.ΠΡΟΣΕΧΕ.ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον "Πετράκι" και τον κάθε δημόσιο "Πετράκη" τον αντιμετωπίζεις πολιτικά (τι περιμένω από θυροφίλαθλους).
Του λες π.χ. ότι το να φέρνει θέμα με λάθος εισήγηση στο δ.σ., να τον αναγκάζει η αντιπολίτευση να το ξαναφέρει για να ψηφιστεί σωστά και αυτός να χαρακτηρίζει την πράξη αυτή "μαύρη σελίδα" γιατί το θέμα είχε ψηφιστεί ομόφωνα, είναι τουλάχιστον θρασύτατο. Παραπλάνησαν δηλαδή την αντιπολίτευση και μετά της ζήταγαν τα ρέστα.

Ανώνυμος είπε...

12.19 Η δράση φέρνει αντίδραση. Γι΄αυτό σου λέω συμβουλευτικά μη προκαλλείς και μη βάζεις στο στόμα σου ανθρώπους με δύναμη και κύρος.
Αν μήτι άλλο εσύ ο αδύναμος θα πρέπει να το ξέρεις και να το προσέχεις....
Ότι θες εδώ είμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Το άδειασμα που έπεσε στην υποψήφια τους από την Κίνηση Ευθύνης είναι άξιο λόγου??? ή να το προσπεράσουμε?

Ανώνυμος είπε...

Το είδος της δύναμης και του κύρους που αναφέρεσαι το εχουμε γραμμένο στα παλια μας τα ύποδήματα
για να μη σου πω πουθενά αλλού.Αυτά λοιπόν που ξέραται να τα ξεχάσεται.Η εποχή των κλαδικών πέρασε ανεπιστρεπτή εάν δεν το εχεται καταλάβη.Η ΕΠΟΧΉ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΑΥΤΑ.... Οσο για τις απειλές του τύπου εδώ είμαστε αστες,γιατί υπάρχουν ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ για τις γούνες σας.

Ανώνυμος είπε...

3:31 TI ENO'I'S OTI TA KOUKOULAKIA THN AN8I.PIDIKSAN????? KAPOS ETSI EGINAI. TI PERIMENES KAI STO PSIFODELTIO ME EKVIASMO TOY FTEROROUZ TIN VALANE, ALIOS TO MAGAZI KAGELO. ROTISTE TON AFRIKANO KAI PIOYS ALOYS EKVIASE H PLIROSE, KSERI AYTO TO LAMOGIO POLA TETIA, made in AFRICA.

Ανώνυμος είπε...

3:55 μ.μ. ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ, ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΟΥΒΑΛΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΩΣΙ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Βλέπε ΠΑΠΑΔΟ-ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑ ΚΟΡΠΣ, ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

3.45 Τα πολλά ράμματα άστα από τα παπούτσια και υπολόγισε τα για άλλο σημείο του σώματος σου... όπως το πας θα τα χρειαστείς σύντομα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 4:35
Να σου θυμήσω οτι, η εποχή που είχε πέραση το ΓΛΥΦΩΝΤΑς -ΕΡΠΟΝΤΑς ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

5.35 Τι να σου κάνω που βαριέμαι να ασχοληθώ....

Ανώνυμος είπε...

http://ioulianosaiginitis.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω το ΠΟΙΟΤΙΚΟ blog με τους προβληματισμένους bloggers! Αφού προς τα πάνω δεν μας παίρνει, χώρος υπάρχει άφθονος προς τα κάτω! Ήδη ξεπεράσαμε τον Αιακό. Και εις κατώτερα!

Ανώνυμος είπε...

Προσαρμοζόμαστε στο επίπεδο των συνομιλητών μας.

Ανώνυμος είπε...

re mages...asxeto.poy pige to site tis nea epohis????afado...

Ανώνυμος είπε...

Και για να τελειώνουμε και να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας, ότι στοιχεία έχει ο 12.19 στον εισαγγελέα.
Σχετικά με τις ανώνυμες καταγγελίες και τους εκβιασμούς , την προσπάθεια σπίλωσης και συκοφάντησης κάποιων προσώπων ας κρίνει ο κόσμος!!!

Ανώνυμος είπε...

To xeroume afto to ifos kapiou ekpedeftikou pou nomon den ekrati.....tora se piraxe o petrakis???

Ανώνυμος είπε...

Στον 7.41μμ
Το έλυσες το μαθηματικό πρόβλημα για παιδιά 5ης Δημοτικού που έχει βάλει το www.neaepohi.gr ή χρειάζεσαι τη βοήθεια του Πράσινου Διαμαντιού;

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο δεν κράτησε νόμο, ξεφτυλίζεται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ...
Μάλλον φταίνε τα κιλά που ξαναπήρε!!!
Τελικά δεν μας είπε ... με την Γελαδάκη τί έγινε και την έριξαν έτσι????

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για κάτι τέτοιες απαντήσεις βλέπε 10.27 πήρατε τη θέση που τελικά σας αξίζει...
Ο κόσμος ευτυχώς ξύπνησε κι ας νομίζετε ότι ακόμα κοιμάται.
Μιλάτε για μαθήματα??? Εσείς?Οι ανεπίδεκτοι πάσας μάθησης?

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, κι αν θέλετε να ξέρετε και στο στρατό ( ναυτικό ) ήτανε τσάτσος. Του είχανε δώσει και μισή σαρδέλα (τιμής ένεκεν).
Karakoli

Ανώνυμος είπε...

Τελικά στο νησί κυριαρχούν και επιβεβαιώνονται τα ρητά " Οι ηλίθιοι είναι οι αήτητοι" και "γλύφωντας και έρπωντας φτάνει κανείς στην κορυφή" ..... Συμπληρώστε τα γνωστά ονόματα των "μορφών" του νησιού που μας διαφεντεύουν. Κατάντια

PONTIX είπε...

Ωραία, τα ψάξαμε όλα, τα μάθαμε όλα τα συμβαίνοντα μέσα στη μικρή μας κοινωνία και αυτοϊκανοποιηθήκαμε. Τώρα μπορούμε να κοιμηθούμε τον ύπνο του δικαίου. Ας αφήσουμε τους Χριστοφοράκους να προδίνουν την Ελλάδα, τους Τσοχατζόπουλους να την ληστεύουν, τους Γιωργάκηδες να την ξεπουλάνε, τους Πάγκαλους να την καθύβρίζουν, και τους Κερατιώτες να παλεύουν μόνοι τους για Δημοκρατία και Ελευθερία μέσα στη ρυπαρή και καρκινογόνο Ουβοζίμα της Νέας Ελλάδας. Καληνύχτα σας

Ανώνυμος είπε...

Στους άσχετους γραφιάδες του μπλοκ. Οι ισολογισμοί είναι έτοιμοι αλλά για να παρουσιαστούν χρειάζονται την υπογραφή ορκωτών λογιστώ. Ηδη το 2007 είναι έτοιμο και υπογεγραμμένο.
Στο κοστολόγιο νερού που έχει φτιάξει η οικονομική υπηρεσία μαζί με τον οικονομικό σύμβουλο έχουν συμπεριληφθεί τα στοιχεία του 2010 αλλά με την πιθανή είσπραξη του 2011. Στο πρώτο εξάμηνο θα ξέρουμε τον ρυθμό είσπραξης εσόδων.
Ο Γκότσης έριξε τα δίκτυα κι επεσαν μέσα οι κουκουλικοί στο θέμα του αθλητικού οργανισμού. Αφού είχανε κουκουλάκια μέσα στη διοίκηση υπογράψανε το χαρτί του Γκότση και έχασαν κι αυτά που είχαν. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Ας πρόσεχαν

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΙΤΙΝΑ, Ο ΚΑΠΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΟΥΛΕΑς

Kaisaras είπε...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ-ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΗΞΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΙΤΙΚΟΤΗΤΑ???

Ανώνυμος είπε...

Όπως η χώρα έπεσε στα νύχια και στα χέρια των σοσιαλΗστών που μας έσυραν στο ΔΝΤ, έτσι και η Αίγινα έγινε άθυρμα των εκπροσώπων τους (μέσα και οι πανηλίθιοι και παρτάκηδες Τζίτζηδες, Παντελάροι,Οικονόμου,Χροναίοι,Ιωαννίδηδες καί λοιπές δυνάμεις). Ψεύτες, ανίκανοι, άσχετοι, καλαμοκαβαλλάρηδες, τυφλοί τε ώτα τε νουν. Η μοίρα μας είναι προδιαγεγραμμένη δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε σφουγκοκολ....ιοι της δρυός. Η αλήθεια θα σας τριφτεί στη μούρη veeeery soon ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:41 τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι και δεν ειναι σωστο. Οπως ουτε ολοι μπορεί να ειναι καλοί, έτσι δεν μπορούν και ολοι να ειναι κακοι.
Μεταξυ αυτων που αναφερεις υπαρχουν τεραστιες διαφορες ως προς την ποιότητα και το ηθος..

Ανώνυμος είπε...

1:08 π.μ. MIN TOY DINIS SIMASIA TOY 12:41 π.μ. EINAI H ENSARKOSI TIS MALAKIAS O TOP TIS DIMOSIOGRAFIAS KAI VALE. RE 12:41 OLOI AYTOI SE PIRAKSANE KAI EXASES THN MASA POY ME KOPO EIXES XTISI????? OLA AYTA TA XARISMATA POY ANAFERIS EINAI DIKA SOY ME APOKLISTIKOTITA + TA GALONIA TIS MALAKIAS. ME TIS YGEIES SOY KAI VOHTHIA SOY... PONA'I' POLY Eeeee.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ 12:41π.μ. ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΤΟΥ Αγ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ή ΤΟΥ Αγ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ????? ΠΩ ΠΩ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΗΜοΟοΟοΟοοοοοοΣ. ΤΟ ΣΤΙΛΑΚΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΝΕΟΕΠΟ-ΑΡΧΗΔΕΣ.

Avatar είπε...

2:28 π.μ. Καλά αυτό και εάν είναι ρούμπος. Χαχαχαχαχαχα.

Την ταινία την λένε χτυποκάρδια στο θρανίο… Και η νεότερη έκδοση… ξεβρακώματα στα Blogs. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

2.28
ΕΊΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ.
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ Η ΝΑ ΒΡΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΝΟΜΑ.
ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΡΑΔΕΣ.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΑΛΙΟΚΟΤΕΣ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.
Γ.Τ.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο Γ.Τ.το χουνε παρακανει!ανανδροι και τελευταιοι.

Ανώνυμος είπε...

Ίσα ρε νερόκοτες, σπασοκλαμπάνιες, τσαπερδονοκολοσφυρίχτρες, χαμούρες φυστικοβερύκοκοι, κωλόστρες, κλασομπανιέρες πισογλέντηδες, που έχετε εσείς το πολιτικό σθένος και το ανάστημα να κατηγορήσετε αυτά τα καλά παιδιά. ( χωρίς παρεξήγηση, για πλάκα τα γράφω γιατί μου φαίνεται πως έχουμε ξεφύγει. Ας γελάσουμε και λίγο. Νομίζω; )
Καλό παιδί είναι όποιος θέλετε εσείς. Διαλιέχτε ( Ν3ς, Φαφαδόφουλος, Φτερουδίξ, Κουκούλης τωρινός και προηγούμενος, Σακκιώτης και ότι τέλος πάντων τραβάει η ψυχή σας)

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Ν3 πάλι σας φταίει. Πρέπει να είναι μεγάλη μορφή τελικά

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΣΑς ΦΤΙΆΞΕΙ ΌΛΟΥς ΕΣΆς ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΊΝΟΥς Ο ΠΕΤΡΆΚΙς ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΆ ΤΟΥ poy θελει τον γαμπρο της δήμαρχο. Σιγα καλέ θα κλασουν και οι κοτες

Ανώνυμος είπε...

Πάντως σήμερα στο αιάκειον ο νερουλάς φώναζε πως με τους προηγούμενους κάθε παρασκευή έπαιρνε λεφτά!

Ανώνυμος είπε...

7.34 Ηρέμησε και γράψε ή με κεφαλαία ή με μικρά, ή ελληνικά ή αγγλικά.
Η ζήλεια είναι μια αγιάτρευτη αρρώστια που δεν αντιμετωπίζεται και εσύ την περνάς, προσπαθώ να σε καταλάβω γιατί είσαι άρρωστος!!!
Σε λυπάμαι....

Ανώνυμος είπε...

Ε!Καλά μη το ξεφτυλίζουμε το πράγμα.Και η αλεπού τον άντρα της με τους πραματευτάδες.Αν δεν μεσολαβούσαν πιεστικά οι φασίνες του κόματος,ούτε ο ενας στο Λ.Τ. ούτε ο άλλος στο Δ.Σ.Το γράψαμε και εχτές.Η μέθοδος ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ,ΞΕΦΤΥΣΕ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ ΣΤΟΥΡΘΟΚΑΜΗΛΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα λοιπόν κι αν ξεκινήσουμε την συζήτηση με τα δικά σου δεδομένα φίλε μου , η κουβέντα συνεχίζει και καταλήγει με μονόδρομο αυτοί να είναι Πρόεδροι και εσύ να είσαι ΤΙΠΟΤΑ...
Κάπως έτσι λοιπόν τελειώνει κι αυτό το θέμα....

Ανώνυμος είπε...

Αν θα φωνάξης ΠΡΟΕΔΡΕ στην Ομόνοια,θα γυρίσουν 1000 κουταϊμάδες,να σου άπαντήσουν.Ε είναι επιχείρημα αυτό.Προτιμώ το ΤΙΠΟΤΑ.Κατά την άποψη σου βέβαια.Αντε καλό ύπνο....

Ανώνυμος είπε...

Είσαι λόγο δυσλεκτικός??? Να το δούμε λιγάκι...

kentyrionas@gmail.com είπε...

Ας συνειδητοποιήσουμε ένα σημαντικό και επερχόμενο δραματικό γεγονός. Αρχής γενομένης απο τον δήμο Θεσσαλονίκης, θα κηρύξουν πτώχευση, το σύνολο τον δήμων της χώρας. Έρχεται και η σειρά μας. Θα σταματήσουν οι δανειοληψίες, θα γίνουν κατασχέσεις και φυσικά στάση πληρωμών των εργαζομένων, είναι μερικές απο τις συνέπειες. Τότε θα δούμε τις "ικανότητες" των ιθυνόντων του δήμου μας, αλλά και μην ξεχνάμε και τις ευθύνες των προηγούμενων διοικήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Καλά είσαι τσακάλι.Που το κατάλαβες οτι έχω μια μορφή δυσλεξίας.Τελικά είσαι μεγάλο ταλέντο.Βέβαια αυτό δεν αναιρεί τα προϊγούμενα,ετσι;Αυτά περί ερπετών,σαλιγκαριών και κερατάδων.

Ανώνυμος είπε...

Τον Πετράκη τον έχει κάνει ο Τρύφων να μπερδεύει τη γλώσσα με το νου. Φαντάσου τι έχει να γινει στη συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

Pros ton "anonymo" poy egrapse stis30 Μαρτίου 2011 7:55 μ.μ.:

Petro Petriti ksekolla apo ton ypologisti sou. Oli tin imera den kaneis alli douleia?
Se akoysa me ta aytia mou na les sto Dimotiko Symvoulio oti exeis para poly douleia me otn Kallikrati kai oli tin ora eisai sta blogs na yperaspizesai oti grafetai gia esena kai tin mana tis Eydoksias, mother in law, kai dikaiologise ta 1500 Euro mikta poy sou dinei o Aiginitikos laos.
Deikse mas kapoio ergo epitelous. Me to na eisai se oles tis pites kai se oles tis imerides den kaneis kati. Ayto to minima vevaia to leo se olous toys symvoulous anexartitou syndyasmou. Skeftieite freskies idees kai min kollate sta idia kai ta idia.

o eklogimos

Ανώνυμος είπε...

και δεν του έφτανε αυτό χθες βράδυ ήθελε και καφέ στο ΑΙΑΚΕΙΟΝ

Ανώνυμος είπε...

έξυπνο το άρθρο του Κερκέζου στη Νέα Εποχή. Ά ρε Καποδίστρια σε τι μπουρδέλο ήρθες.
Αυτός ήταν ρε πολιτικός. Με ήθος και αγάπη για την πατρίδα

Ανώνυμος είπε...

9:34π.μ. Γ.Τ.
ΕΊΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΣ. ΚΑΠΟΤΑ ΤΟΥ Ν3 ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ. ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΤΟ ΜΑΛΑΚΑ.

Α.Κ.

Και επειδή είσαι μαλάκας και δεν θα το καταλάβεις, ΑΛΟΓΟ ΚΛΑΝΕΙ... ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΑΔΕΛΦΑΡΑ .

Ανώνυμος είπε...

Όσο για το δικό σου το Γ. Τ. κυρ’μαλάκα ανώνυμε και τσαμπουκά του κόλου ξέρης τι σημαίνει…. ΓΑΜ…ΣΑΙ ΤΩΡΑ. Άντε καραγκιόζη τις δεκάρας.
A.K.

Ανώνυμος είπε...

Έμπαινε Ν3, είσαι πλέον θρύλος
Λένε το όνομά σου και τους πιάνει τρέλα. Αφηνιάζουν.

Ανώνυμος είπε...

telika gia tin tampakiera tipota??? kaneis den xerei gia to neroula an plironotan k an plironete? na do otan tha menei apo nero to nisi ti paparies tya grafete......

Ανώνυμος είπε...

Ν3 είσαι ο μεγαλύτερος κ.......ς που γέννησε η φύση!Ο κομπλεξισμός σου είναι κπάτι το αδιανόητο!
Πώς σε ανέχονται ακόμα?

Ανώνυμος είπε...

Ναι βρε παιδί μου, ανεξήγητο είναι! Πως τα καταφέρνει και βγάζει την με διαφορά πρώτη εφημερίδα στην Αίγινα; Δεν οργανώνεις κανένα μποϊκοτάζ;

Ανώνυμος είπε...

9:10 π.μ. Με το κ......ς, TI ENO'I'S?????
KSEKOLIARIS????? SIMFONO EXIS DIKIO.