Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Μεταπασχαλινές ανησυχίες...

 Μια έκτακτη απόδραση μας στέρησε την δυνατότητα να έχουμε επαφή μαζί σας για μια εβδομάδα. Ετσι χάσαμε την ευτυχία να απαντήσουμε άμεσα σε κάποιους που επιμένουν να βάζουν το θέμα του φιστικιού μην χάνοντας βέβαια την ευκαιρία να μας περάσουν γενεές δεκατέσερες αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την πίκρα τους. Ας πούμε λοιπον ότι ποτέ εμείς απο εδώ δεν κατηγορήσαμε για τίποτα απολύτως κανένα εθελοντή. Οι εθελοντές ήταν άνθρωποι που πίστεψαν σε αυτό που έκαναν αναλαμβάνοντας άθελα τους να διασώσουν το επιχειρηματικό ρίσκο που κάποιοι ενυπόγραφα  πρότειναν στον αγροτικό σύλλογο να το αναλάβουν εκείνοι. Και αυτό ένα χρόνο πριν οριστούν καν επιτροπή φιστικιού απο το δημοτικό συμβούλιο. Κατά συνεπεια οι εθελοντές απλώς συμπλήρωναν το ντεκόρ εν αγνοία τους.  
  Κατά τα άλλα έφυγε ο πολύς κόσμος και νομίζω ότι σήμερα πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στο θέμα των Παρασκευάδων μιας και το είδα και σε διάφορα έντυπα να τίθεται. Δεν είναι ώρα και δεν έχουμε την πολυτέλεια ως τόπος να διχαζόμαστε για τέτοια θέματα. Οι παρασκευάδες αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του νησιου το οποίο αγαπούν και για το οποίο προσπαθούν να το δούν καλύτερο. Είναι συνήθως πάνω απο τον μέσο πνευματικό όρο και αυτό είναι εξαιρετικά καλό για όλους μας. Μπορούν να μας ανοίξουν πολλές πόρτες αν και εμείς το δουλεψουμε αναλόγως. Απο την άλλη μεριά με τις προσβάσεις τους θέλουν να έχουν περισσότερο λόγο στο νησί απο αυτό που τους αναλογεί σε σχέση με τον χρόνο διαβίωσης τους σε αυτό. Με πειράζει η νοοτροπία του κατακτητή που έχουν κυρίως με τα αυτοκίνητα τους και το παρκάρισμα τους  και κυρίως με το συνεχές άγχος που κουβαλούν απο την πόλη και μας το φορτώνουν και εμάς.
   Πολλές φορές τα συμφέροντα τους δεν ταιριάζουν με αυτά των ντόπιων. Π.χ. ξέρω πολλούς που αφού έχτισαν οι ίδιοι κάνουν ότι μπορούν για να μην χτίσουν άλλοι δίπλα τους. Αυτό αντιστρατεύεται τις δουλειές των ντόπιων που ζούν απο την οικοδομή. Απο την άλλη προσθέτουν εισόδημα στις καφετέριες , τις ταβέρνες κλπ. Γενικά πάντως μπορούμε να πούμε και σχολιάστε και εσείς ότι πρόκειται γα υγιείς δυνάμεις που μπορεί να βοηθήσουν την ανάπτυξη του τόπου όμως θα πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτοί που μένουν μόνιμα εδώ θα πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο.  Είναι φυσιολογικό και δίκαιο. 

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΜΙΑ ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΚΕΙ,ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ; ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΠΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ; ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ Η ΦΕΥΓΟΥΝ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα Φίλιππα για δήμαρχο ...

Ανώνυμος είπε...

DIMITRAKI XIROTEROI APO ESENA APOKLIETE NA EINAI. PAREPIPTONTOS TO VLAIKOS APO POY VGENI.....
VLAKAS+AIAKOS = VLAIKOS....
XORIS NA EXEI SXESI O AIAKOS GIATI FIMIZETE GIA TIN PONIRIA TOY.
APLA TOY PROEKIPSE TOY AIAKOY, ATIXIMA OPOS THA LEGAME, ENO ME ESENA DISTIXIMA. KATI YPEROPTES SAN KI' ESENA FAGANE TON GIATRO.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΗ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΗ.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ’ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΗΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ. ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 3.46. ΦΙΛΙΠΑ Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΕ ... ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Ε!!! ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΗΣ.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα μιλήσω για τον πιο απαράδεκτο όλων , ο λόγος λοιπόν για τον κο Ντρη, ο οποίος σε δημοσίευμα του ξεχνάει να κάνει μια αναδρομή στο περσινό Πάσχα όταν η Αίγινα Μ. Σάββατο δεν είχε ρεύμα και ήταν υπό το φως των κεριών και Δευτέρα του Πάσχα δεν υπήρχε σταγόνα νερού στις βρύσες μας. Πολύ εύκολα ξεχνάτε κε Ντρη, να το κοιτάξετε λιγάκι
Χρόνια σας πολλά !!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 7:36, Εχεις δίκιο για το Μ.Σάββατο , αλλά απο ότι θυμάμαι αυτό συνέβαινε σε όλα τα τελευταία 7-8 Μ.Σάββατα και έχει να κάνει με την ημερομηνία που πέφτει. Φέτος ευτυχήσαμε να είναι ο καιρός τέτοιος που δεν χρειάστηκε να λειτουργήσουν θερμαντικά ή κλιματιστικά και έτσι "σωθήκαμε". Δεν πιστεύω βέβαια κάποιος να νομίζει ότι οφείλεται σε κάποια ενέργεια που έκανε φέτος ο Σάκης ή η ΔΕΗ.
Οσον αφορά για το νερό, θυμάμαι ότι την Δευτέρα του Πάσχα ορισμένες περιοχές στα "ψηλά" όντως δεν είχαν πίεση ή και καθολου νερό. Αυτό όμως έχει να κάνει με το δίλημμα: μένουμε απο νερό ή ρίχνουμε γεώτρηση; Και πέρσυ αλλά και φέτος έπεσε πολυ γεώτρηση στις δεξαμενές (γιαυτο και η υψηλή αγωγιμότητα). Με την διαφορά ότι φέτος οι υπεύθυνοι ήταν υποψιασμένοι και άρχισαν την γεώτρηση απο νωρίς ενώ πέρσυ αρχισαν να ριχνουν γεώτρηση σχετικά αργά και όταν άρχισε να διαφαίνεται το πρόβλημα.
Γενικά σαν παρατήρηση πιστεύω οτι αυτα τα θέματα δεν προσφέρονται (ακόμα) για αντιπολίτευση.
Άλλα όμως ναι. Με πρώτο και καλύτερο το επαναλαμβανόμενο χάιδεμα και αβαντάρισμα της απόλυτης φούσκας: του ανεπαρκέστατου Δ.Συμβούλου & προέδρου της ΚΕΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν διαφωνώ μαζί σου ότι ο συγκεκριμένος Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΚΕΔΑ είναι ανεπαρκής, αλλά θα ήθελα να παραδεχτείς ότι το πρώτο μεγάλο τεστ η διοίκηση Σακκιώτη, το πέρασε επιτυχώς,τώρα τί λες για γεωτρήσεις, για συγκυρία λόγω καιρού κτλ. είναι ένας αντίλογος που δεν ταιριάζει σε πολιτισμένους ανθρώπους, διότι είναι ανούσιος και φτωχός...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν γράφεις εσύ που τα ξέρεις όλα απ΄έξω???
Και θα πρέπει να μάθεις ότι μια πρόταση δεν ξεκινάει με ΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

Kala re paidia pio polla ki apo tous antidimarxous kai malista xwris na tou xoun kopsei to vasiko tou mistho ithele o niktzi? Malakes einai oi alloi pou den prokaloun?

Ανώνυμος είπε...

9:30 πάντα τα τυχαία γεγονότα παιζουν τον ρολο τους. Μην βιαστεί καποιος να πανηγυρίσει για τεστ κλπ γιατι το αυτονόητο είναι να έχουμε νερό και ρεύμα. Η αναφορά μου στις γεωτρήσεις έχει να κάνει με την ποιότητα - που για την ώρα δεν υπάρχει (1800 μικροσιμενς στην Αίγινα). Αν αυτο για σενα ειναι λεπτομερεια υπενθυμίζω τον σαματα που είχε γίνει όταν ο Η.Μπέσης διαμαρτυρόταν για την "θάλασσα" που εύρισκε όταν μέτραγε 700 μικροσιμενς. Οπότε μπορείς καλύτερα να ρωτήσεις αυτόν αν πέρασε ο Σάκης με επιτυχία το τεστ. Και επειδή είμαι αυτήκοος μαρτυς να λέει ο Σάκης περσυ ότι το νερό με τα 280 μικροσιμενς ήταν ακατάλληλο γιατι δεν μπορεί "να βαλει ένα ποτηρι και να πιει απο την βρύση" ζήτα του τωρα να πιει ένα ποτήρι.
Θέλω με αυτα που λεω να υποδείξω ότι δεν υπάρχει ποτέ απόλυτη σύγκριση που να δικαιώνει το φέτος ή το πέρσυ, και καλά θα είναι να μην βιαζόμαστε να συμπεράνουμε. Π.χ. μπορεί αύριο -κτύπα ξύλο- να μην έχουμε νερό..(και δυστυχώς αυτή η πιθανότητα πάντα παραμένει).

Ανώνυμος είπε...

8:35 giati den vazis thn ypografisoy apo kato NTREPESE????????????
OLOI KATALAVAME OTI EISAI O MALAKAS TIS AIGINAS..... ADE PINOKIO FTOYSOY NA MHN SE MATIASO NTRIS KAI H KAKI SOY MERA.

Ανώνυμος είπε...

paidia mikro SIEMENS einai to swsto alla................

Ανώνυμος είπε...

Σε ότι αφορά το αρχικό κομμάτι της ανάρτησης. Πράγματι καταθέσαμε επισήμως και με πρωτόκολλο ένα αρχικό επιχειρησιακό πλάνο, στις 21 Μαΐου του 2008 προς τον Συνεταιρισμό Φιστικοπαραγωγών, στο οποίο όπως πολύ σωστά γράφετε, απαλλάσσαμε τον Συνεταιρισμό από το επιχειρηματικό ρίσκο του Φεστιβάλ και αναλαμβάναμε εμείς το ρίσκο ως εταιρία διοργάνωσης με προβλεπόμενο κέρδος, εφόσον βεβαίως προηγουμένως είχαμε καταφέρει να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα.

Αυτό το ενυπόγραφο λοιπόν στο οποίο αναφέρεστε, είναι η ιστορία του Aegina Fistiki Fest".
Είναι η βάση και η μαγιά πάνω στην οποία χτίστηκε όλο το οικοδόμημα.

Ακολούθησε το ταξίδι στο Bronte της Σικελίας, που κάποιοι πληρώσαμε από την τσέπη μας για να πάμε και κάποιοι άλλοι "ζύγισαν" πόσο κοστίζει και αποφάσισαν να ταξιδέψουν προς άλλη Ήπειρο για άλλου είδους φυστικοθέματα. Πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που έπεισαν τον σημερινό Δήμαρχο, με τα βέτο τους για εμένα. Και τελικά, για άλλη μια φορά αυτά τα άτομα εξαφανίστηκαν...

Τελικά ο Συνεταιρισμός δεν τόλμησε, ο Δήμος αντιπρότεινε να είναι ο ίδιος διοργανωτής, το ρίσκο να μείνει πάνω του και εγώ ανέλαβα να ετοιμάσω το νέο business plan βασισμένο στην εθελοντική εργασία πολλών και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων και δεξιοτήτων των ανθρώπων που θα συμμετείχαν.

Και όπως είδατε αγαπητοί,
το Φεστιβάλ πέτυχε.

Και προς το παρόν, έχει σίγουρα ένα πολύ καλό παρελθόν.

Έχει όμως ένα θολό παρόν.

Και όσοι ξέρουμε, αναρωτιόμαστε αν έχει μέλλον.

Υ/Γ. Αγαπητέ φίλε που βρίζεις μέσα από την ασφαλή κατάσταση της ανωνυμίας σου: Το σχόλιο "8.35" δεν το έγραψα εγώ.

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Το κρίμα στο λεμό σας.Του αγαπητού Κωνσταντίνου του εχετε δημιουργήση σοβαρό ύπαρξιακό πρόβλημα με το να τον αποκλείσεται από το Φ.Φ.Από τα συμφραζώμενα και την επιμονή που δείχνει μάλλον η μάσσα και η αρπαχτές θα ήταν μεγάλες και αναξέλεχτες,εξ'ου και η επαναλαμβανόμενη αναφορά στο υψιστο για αυτόν γεγονός του Φεστιβάλ.Μετά την απουσία του Κωνσταντίνου από το Φ.Φ. το χάος.Σου λέει το παλικάρι εχει γνώση του Θέματος,της αρπαχτής δηλαδή,πως θα τα βγάλουν πέρα οι καινούργιοι;Θα μάθουν Κωστάκη μου στου κασίδι το κεφάλι ,οπως εμαθες και εσύ και το υπόλοιπο team της παρεούλας σου.Σιγά το πράμα.Επιστήμη είναι να στήσης δέκα τσαντίρια και να μαζέψης σουβλατζίδες,παγωτατζίδες,ζαχαροπλάστες και ολον αυτό το συμφερτό να τον ονοματίσης FISTIKI FEST;Ε!μη τρελαθούμε. Μας τα επριξες Κωστάκη και εσύ και οι υπόλοιποι παρέα της αρπαχτής.Για το φέσι των 100.000 € που αφήσατε κουβέντα.Προσέχτε γιατί η ύπομονή εξαντλήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ περιμένω εάν ο Κωνσταντίνος θα γραφτεί στους εθελοντές του ΦΦ ή μόνο γουστάρει οργανωτική ????

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΑΚΙΑ.
Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Τύπου είπε ανάμεσα σε άλλα: "Για εμάς πρόκειται για μία πολύ σπουδαία εκδήλωση, ένα πολύ σπουδαίο αθλητικό γεγονός" και συνέχισε τονίζοντας ότι τέτοιου είδους δραστηριότητες συμβάλουν στην ενδογενή ανάπτυξη μιας τοπικής κοινωνίας σημειώνοντας τη βεβαιότητά του ότι το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, πάντα με τη θετική συνεργασία των ανθρώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε,
αν έχεις κάτι να μας προσάψεις να το κάνεις
α) επώνυμα
β) με στοιχεία
Αλλιώς δεν κάνεις τίποτε παραπάνω από το να επιβεβαιώνεις αυτό που πιστεύουν όλοι για εσένα
Κωνσταντίνος (αφού έτσι σας αρέσει)

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα την αποστομωτική απάντηση που έδωσε ο "Κώστας" (Ντρής, υποθέτω) αλλά επιφυλάχθηκα να συμπληρώσω κάτι, όπως π.χ. ότι "τον αράπη σαπουνίζεις, το σαπούνι σου χαλάς". Και πράγματι επαληθεύθηκα. Τους θυροφίλαθλους, μοναδικό πια κοινό του Ακόπου δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια. Τους ενδιαφέρει να τους δίνει πάσα ο Άκοπος.
Σε κάθε ανάρτησή του λοιπόν υπάρχει μια πάσα. Στην προηγούμενη ανάρτηση βγήκε κάποιος και τον αποκάλεσε υπάνθρωπο και άθλιο συκοφάντη. Προκαλέστηκε -για μια ακόμα φορά- να παρουσιάσει κάποιο στοιχείο περί "κονόμας', "ρεμούλας" κλπ.
Η απάντησή του ποιά ήταν; Κανένα στοιχείο αλλά άλλη μία λάσπη. Βεβαίως, καλώς δόθηκε η απάντηση, όλα πρέπει να είναι στο φώς αλλά -όπως βλέπετε- δεν οφελεί ιδιαίτερα, οι συκοφάντες επαναλαμβάνουν μονότονα το ίδιο παραμύθι.
Το αστείο είναι ότι αυτοί που συνεχώς επανέρχονται στο θέμα του φεστιβάλ, κατηγορούν αυτούς που απαντούν ότι αυτοί επανέρχονται!
Γενικά, η επιμονή του Ακόπου και των θυροφιλάθλων του πρέπει να έχει και ψυχαναλυτικές συνιστώσες. Δεν είναι μόνο η προσφορά υπηρεσιών, με τη συκοφάντηση του γεγονότος του φεστιβάλ. Κυρίως είναι το μίσος για αυτούς που έχουν δυνατότητες, προς αυτούς που μπορούν να προσφέρουν κάτι για τον τόπο, εκτός από χολή και απαξίωση. Τους είδαμε και στις μέρες των φεστιβάλ, να περνούν βιαστικοί, με το βλέμμα γεμάτο μίσος. Είναι οι άνθρωποι που θέλουν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το η υπομονή εξαντλήθηκε, έχω που το ακούω μήνες. Για τόσο μ... περνάει τον κόσμο ο ...ανυπόμονος, να μην έχει καταλάβει ότι δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του φεστιβάλ και μάλιστα οικονομικό, αφού θα είχε γίνει σημαία;
Γιατί άλλωστε η λάσπη πέφτει γενικώς και αορίστως και όχι με συγκεκριμένα στοιχεία;
Τώρα, το να μπλέκει η ΚΕΔΑ με το φεστιβάλ, είναι άλλη μια λάσπη για άσχετους. Ο οικονομικός απολογισμός του φεστιβάλ έχει κάποια τρύπα; ΟΧΙ. Τι σχέση έχει το χρέος της ΚΕΔΑ με τον οικονομικό απολογισμό του φεστιβάλ; Γιατί να μη λέμε και για το χρέος του Δήμου λοιπόν, αφού σ' αυτόν υπάγεται η ΚΕΔΑ.
Υπάρχει και άλλη εξήγηση για το ότι η λάσπη συνεχίζεται σε κάθε ανάρτηση του Άκοπου. Για να μη συζητιέται συνεχώς το θέμα του προέδρου με τα 25 χιλιάρικα.

Ανώνυμος είπε...

Το συνηθίσαμε πια το ύπουλο στυλάκι του Άκοπου. Εμείς δεν είπαμε τίποτε για τους εθελοντές, αλλά...
Εμείς δεν είπαμε τίποτε για τους παρασκευάδες, αλλά... (θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο).
Δηλαδή ό,τι χρειάζεται για να φουντώνει ο καυγάς μεταξύ των θυροφιλάθλων και όποιων θέλουν να εκφράσουν μια άποψη (συνήθως καταντούν να απολογούνται).
Βρε ούτε για φτύσιμο!

Ανώνυμος είπε...

ωραια λοιπον. αφου δεν υπαρχει κατι το επιβαρυντικο για το φ φ τα τιμολογια των 2 φ φ στην δημοσιοτητα εδω και τωρα RED

Ανώνυμος είπε...

Γεγονός ειναι οτι τα φράγκα αλλοι τα περνουν στα ισια και αλλοι under the table.Στο τέλος θα ακούμε την λέξι φεστιβάλ και θα Ξερνάμε.Ο Κωνσταντίνος οπου βρεθεί και οπου σταθεί με την κλαψα του φεστιβάλ ειναι.Και πόσο ικανός ειναι και πως τα κατάφερε και μάνατζερ σαν και αυτόν μόνο στα περιοδικά διαβάζεις και τι Business plan σκαρώνει και μετά άπό αυτόν το χάος και η καταστροφή ε! δεν θέλει πολύ να την ψωνήση ο ανθρωπος και να εχουμε νέα εκδοση του Δελαπατρίδη.Γιαυτό σου λέω Κωνσταντίνε ,αστα τα παλιά και βουρ για νέα business plan και αρπαχτές και πάλι με χρόνια με καιρούς,πάλι δικά σου θα ειναι.(κούφια η ώρα που το άκούει).

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΡΟΥΧΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΡΟΥΧΛΑΣ...Η καταδίκη σε μαρασμό της αλιείας είναι ένα γεγονός που περνάει στο ντούκου. Το γνωστό πρόβλημα με την αλίευση τόνου και την απόγνωση που βρίσκονται οι ψαράδες τέθηκε σε δημόσια συγκέντρωση στην Αργολίδα. Για άλλη μια φορά η Δαμανάκη σαν κυρία πήγε στη Νέα Κίο, μίλησε με τους ψαράδες, σαν κυρία έφυγε. Μα δεν υπάρχει τσίπα σ’ αυτόν τον τόπο; Ούτε μια διαμαρτυρία; Ούτε ένα γιουχάισμα; Ακόμα κι όταν το γνωστό τσόκαρο η Μάγια Τσόκλη, επανέλαβε τα γνωστά περί «αλιευτικού τουρισμού», δεν βρέθηκε κανείς να ψιθυρίσει δυο φωνήεντα στα γαλλικά;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε Κωνσταντίνε....
EIDES GIA POTE VGENIS FORA PARTIDA???? EISAI XREOMENOS GIATI EMATHES NA LITOYRGIS POYSTIKA KAI ME DOLIO TROPO 3.5 XRONIA. ME OTI DASKALO KATHISIS TETIA GRAMATA THA MATHIS KAI ANTI NA VALIS MIALO META TO KSEVRAKOMA POY TOYS EKANAN MERIKOI ANTHROPOI, ESEI SINEXIZIS NA TRAVOLOGIESE MAZI TOYS. ARA DEN MATHENIS, OI VRISIES EINAI PERITES TO PINOKIO MAS KALIPTI APOLITA.
Υ/Γ. TORA OSO GIA TO FESTIVAL MONOI SAS PESATE STO LAKO ME TA FIDIA, TO GIATI TO KSERIS KALITERA APO EMENA.
Φ.Φ.- FILIPO-FISTIKOMA ME GEYSI SAKIOTIS.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε Κωνσταντίνε....
EIDES TI GRAFI O 8:23 ???
(κούφια η ώρα που το άκούει).
NA KANO SXOLIO TORA.... DEN XRIAZETE NA ANAMASAME TA IDIA & TA IDIA.
VLEPIS TI GNOMI EXEI OI KOSMOS STIN AIGINA GIA ESENA.... LIPAME ILIKRINA.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου,
η γνώμη του κόσμου δεν είναι η γνώμη
1. του κομπλεξικού συντρόφου της Εύας
2. ενός χοντρού τεμπέλη
3. μιας εμπόρισας φιστικιού Συρίας
4. ενός αυτιστικού άρχοντα
5. ενός ζηλιάρη τενικού κομπιούτερ
6. και ενός πρασινοφρουρού που νομίζει ότι δεν υπάρχουν πιο έξυπνοι από αυτόν

Λυπάμαι που θα σας το πω ξανά, όμως έχετε αρχίσει να ζείτε μέσα σε γυάλινο πύργο.
Η γνώμη του κόσμου είναι πολύ διαφορετική, ειδικά αυτών που γνωρίζουν

Ανώνυμος είπε...

Τα τιμολόγια τα έχει ο ταχυδρόμος και η Τιτίκα;
Γιατί δεν έχουν καταγγείλει τίποτα μέχρι τώρα;
Δεν έχουν βρει κάτι ακόμα;
μα είναι βέβαιο ότι αν είχαν βρει θα τον ξέσκιζαν τον ν3
Τελικά μου φαίνεται είστε παραμυθάδες
Η Βαρτζελίνη γιατί δεν έχει ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο του ΦΦ όπως και στο ΛΤ;
Αντιθέτως, ακούγεται ότι ο ΝικΟικ προσπάθησε να δώσει απευθείας ανάθεση σε γνωστό του για 20.000€
Είναι αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη αληθεύει ότι τα χρήματα απο αναμνηστικά του FISTIKI FEST τα εισέπραξε η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ γιατί ήταν ιδέα της Λένας;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΤΙΤΙΝΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΚΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΑΚΚΙΩΤΑΚΙΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

οι επισκεπτες μας ξετρελαθηκαν απο τα θερμοκηπια και ζητουν την συνταγη για να πιεσουν το κρατος ετσι ωστε να εφαρμοστει σε ολα τα νησια,μερικοι μαλιστα ειπαν λεει πως επιφυλατονται.τι να εννοουσαν αραγε?

Ανώνυμος είπε...

12:54 wx arxisan ta organa!!!!!!!! an ginei dhmosia katageleia sthn poleodomia tha pesei polu gelio!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 10:48 της 27/4/11
Σε γυάλινο πύργο μάλλον ζείτε εσείς ,η παρεούλα δηλαδή, που προσπαθούσε να κουμαντάρει με το έτσι θέλω την Αίγινα.Κοινό σας γνώρισμα ό τυχοδιοκτισμός.Οσο για την γνώμη του κόσμου καλύτερα μην την επικαλείσαι,την άνακοίνωσε ο κόσμος της Αίγινας στίς τελευταίες έκλογές.Το άποτέλεσμα;Οπως πολύ εύστοχα σας είπε σε κάποιο Δημοτικό συμβούλιο η Τιτίνα :ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.Αυτά......
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Για τα αναμνηστικά υπάρχουν επίσημες αποδείξεις όλων όσων πουλήθηκαν με ΦΠΑ και υπάρχει και ποσό αναγραμμένο και στους δύο απολογισμούς.
Ανατρέξτε εκεί.

Ανώνυμος είπε...

10.48 πες την γνωμη του κοσμου αφου την ξερεις για να την μαθουμε κι εμεις οι ασχετοι

aiakosrex είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 10.48
Προς το παρόν όμως μοιάζει να μην ιδρώνει το αυτί κανενός…

Avatar είπε...

Καλά να πάθετε, έπρεπε από καιρό να γίνει αυτό.
Βρίστε τώρα εάν μπορείτε. ΑαΑαΑαχχχ το ευχαριστήθηκα.