Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Οταν μιλούν οι αετοί...

  Οπου αετοί διάφοροι σχολιαστές που καταλαβαίνουν ότι θέλουν και όπως θέλουν. Κάποιοι λοιπον θεωρούν ότι κάθε ανάρτηση είναι πάσα προς κάποιους άλλοι μας μέμφονται γιατί δεν απαντάμε όταν θέλουν εκείνοι άλλοι πάλι γιατί απαντάμε όταν μας βρίζουν και άλλοι και άλλοι πάλι γιατί δεν το κάνουμε. Δεν απαντάμε κατά παραγγελία και αρνούμαστε να ακολουθήσουμε τον κατήφορο ορισμένων που καλυπτόμενοι απο την ανωνυμία  τους βρίζουν χυδαία όποιον αυτοί ναμίζουν ότι ο διαχειριστής. Προκαλώ λοιπον να μου πούν σε ποιά ανάρτηση μιλήσαμε εμείς περί κονόμας και ρεμούλας. Εμείς ρωτάγαμε και απάντηση δεν παίρναμε σε αυτά που ο κ. Ντρής θεώρησε σκόπιμο τώρα να επιβεβαιώσει. Το ερώτημα που θέταμε και εξακολουθούμε να έχουμε ότι όπως λέει και ο κ. Ντρής μια ιδιωτική επιχείρηση ( Νέα Εποχή Μαρίνη - Σώρρης ΟΕ)- και η επωνυμία έχει την σημασία της -έκανε πρόταση στον συνεταιρισμό για την οργάνωση της εκδήλωσης, εκείνος δεν δέχθηκε  και το ρίσκο το ανέλαβε ο δήμος ο οποίος, όπως κατ' επανάληψη έχει δηλωθεί και στά δημοτικά συμβούλια απο τον Πτερούδη και άλλους τότε σύμβουλους δεν μπορεί να κάνει τον επιχειρηματία. Και εδώ το ανάλαβε ενώ π.χ. στην μεταφορά νερού με ίδια μέσα δεν το τόλμησε. Θα; μου πείτε άλλη τάξη μεγέθους αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Η κάνουμε τον επιχειρηματία η δεν τον κάνουμε.  Η μετέπειτα εξέλιξη του θέματος  δείχνει ότι το θέμα έτρεξε κανονικά. Χωρίς εξουσιοδότηση κανενός έγινε σύσκεψη και επιλογή λογότυπου κλπ. τον Δεκέμβριο του 2008 , μοιράστηκαν θέσεις ενώ η απόφαση για τον ορισμό της πάρθηκε στις 18 Μαϊου του 2009. Επίσης  υπήρξαν ορισμένες αλλαγές προς το καλύτερο όπως η διάθεση προσφορότερου χώρου (αντί του πάρκινγκ των φυλακών η παραχώρηση του χώρου φιλέτο στην παραλία).
  Σε ότι αφορά τους εθελοντές τώρα. Ηταν απαράιτητη η σύμπραξη του δήμου γιατί αν αναλάμβανε την οργάνωση μια ιδιωτική επιχείρηση δεν ήταν δυνατόν να υπάρξουν εθελοντές για την απλή δουλειά και αμειβόμενοι επαγγελματίες απο την άλλη. Αρα χρειαζόταν μια ομπρέλα. Εμείς ποτέ δεν είπαμε και ούτε έχουμε τέτοια στοιχεία ότι κάποιος έφαγε λεφτά. Αλλοι έχουν την ευθύνη , τα πρακτικά και τους απολογισμούς. Αν βρούν κάτι ας το κάνουν. Κατά συνέπεια εκείνο που απομένει είναι να γίνει και η φετεινή διοργάνωση και να δούμε τι θα γίνει μιας όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
   Δεύτερο θέμα τώρα και σημαντικό νομίζω είναι ότι χρειάζεται κάποιος να μας διευκρινίσει τι ακριβώς κάνει η δημοτική αστυνομία  η οποία μοιάζει να έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει τον Πάγκαλο. Δεν υπάρχει πουθενά. Ούτε στην παραλία , ούτε στην υπόλοιπη πόλη, στα στενά γίνεται κυριολεκτικά της τρελής , αλλά ούτε και στην περιφέρεια. Δρόμοι κλειστοί, πεζοδρόμια κατειλημμένα δείχνουν ότι υπάρχει πληρης αναρχία και ότι θέλει κανείς κάνει. Νομίζουμε ότι η δημοτική αρχή πρέπει να επιληφθεί του θέματος γιατί  είναι θέμα ουσίας .

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sweet fat boy...olo kolotoubes eisai...poios diafonei me ton N3;;;diakrinw mia empathia;;;diafwnoume me ta autonoita;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΠΕ άν έχεις ξεκάθαρη άπάντηση στο θέμα ΜΑΡΙΝΗ - ΣΩΡΡΗΣ Ο.Ε. και γενικά το τι πραγματικά εγινε με το Φ.Φ.Να μου σφυρίξης κλέφτικα!!!
Υ.Γ.Ο Κωνσταντίνος τι έγινε; χάθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν πρέπει να απαντά κανείς σε άθλιους λασπολόγους όπως ο Άκοπος και η παρέα του. Κακώς άνοιξε πάλι ο ντρής κουβέντα μαζί τους και ας μη το ξανακάνει. Τους απαντά και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και ξετρυπώνουν κάτι άλλο. Αν τους απαντήσει (που τους απάντησε) και στο καινούργιο, θα βρουν κάτι άλλο. Κουβέντα να γίνεται για το περσινό και όχι για τα 25 χιλιάρικα του Τζίτζη.
Επειδή αναμένονταν πολλά φτυσίματα για τα όσα γράφονταν, τα σχόλια έκλεισαν από χτές το μεσημέρι, μέχρι να συσκεφθεί η ομάδα εκδότη -σχολιογράφου -διαχειριστών και της "κοπέλλας", για το τι θα λέει η καινούργια ανάρτηση (χρειάζονταν κι' άλλες πληροφορίες).
Δεν πρόσβαλλε κανένα λοιπόν ο Άκοπος και το συνάφι του αποκαλώντας το φεστιβάλ μαγαζί και τους εθελοντές να κλαίνε που το χάσανε. Αει χάσου ρε, πήγαινε πρώτα να προσφέρεις κάτι στον τόπο. Κιοπόγλου κιοπέκ! Ούτε για φτύσιμο δεν είσαστε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ότι και να κάνης αναγνωρίζεσαι απο το ύφος γραφής.Να προσθέσω δε ότι η μέθοδος "Η καλύτερη άμυνα είναι η έπίθεση" είναι γνωστή και τελικά δεν εχει άπότέλεσμα.Επί του θέματος λοιπόν:Για τίς ένέργειες της "ΜΑΡΙΝΗ - ΣΩΡΡΗΣ Ο.Ε." Εχεις κάτι να πεις;Αν οχι εσύ έστω να μας κάνη την τιμή η κυρία σου, που ήταν και "μέτοχος".

Ανώνυμος είπε...

MIN TON VRIZETE RE THA KOPSI POLI TA SXOLIA O VL(A)AIKOS... VLA... TON XEZESE TON NRIS & H KAKI TOY MERA....
ENO O Aiakos PERA VREXI. TON EXEI XESMENO TON YPERTATO DIMOSKOPO xaxaxa
TIS AIGINAS.
GIASOY RE KOTSIDIA, ETSI MIN MASAS.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΠΕ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ, ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ.

Avatar είπε...

ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΤΕ ΤΕΛΕΙΟΣ…..
ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ….

Ανώνυμος είπε...

nai avatar to diko sou einai epwnumo!!!!!!!!xaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Ιδού λοιπόν η αποθέωση της ηλιθιότητας και της εμπάθειας: Ο Δήμος έγινε επιχειρηματίας δίνοντας μερικές (εννέα) χιλιάδες ευρώ για τη διοργάνωση το φεστιβάλ! Λογικό συμπέρασμα: Να σταματήσει αμέσως! Ηλίθιοι...
Η πρόταση στο Συνεταιρισμό για τη διοργάνωση του φεστιβάλ περιγράφεται στην επιστολή των εθελοντών προς τον δήμαρχο κ. Σακκιώτη (δόθηκε στη δημοσιότητα). Τώρα εμφανίζεται σαν αποκάλυψη και ειδεχθές έγκλημα. Μετά από μύριες όσες συκοφαντίες και υπονοούμενα, η "αποκάλυψη" ήταν αυτή που διαβάσαμε στην ανάρτηση.
Ελπίζω να μη θελήσει πάλι ο Ντρής να δώσει συνέχεια. Η συνέχεια που μπορεί να δοθεί θα είναι μόνο με φτυσίματα, άθλιοι συκοφάντες της συμφοράς. Ποιοί έχουν τα πρακτικά και τους απολογισμούς άθλιε Άκοπε και δήθεν δεν τα εμφανίζουν, όταν αυτά έγιναν δημόσια; Ποιοί ήσαν στο φεστιβάλ οι αμειβόμενοι επαγγελματίες; Ξεσκεπάζεσαι συνέχεια αλλά δεν το βάζεις κάτω. Αυτό πιθανώς το κάνει μόνο ένας αμειβόμενος επαγγελματίας.
Διαστρεβλώνεις τα πάντα. Ξεχνάς το ξεφτίλισμα που σου έκαναν πριν από ένα μήνα, όταν σου έβγαλαν ψέματα όλη την ανάρτησή σου; Θυμάσαι το κράξιμο που έφαγες από σχολιαστές; Θα πάθεις τα ίδια και χειρότερα, αφού τίποτα δεναποκαλύπτεις.
Ώστε καλύπτονται, όσοι σε φτύνουν, από την ανωνυμία τους; Έχετε ακούσει πιο γελοίο επιχείρημα; Αν συμφωνείς, να σου στείλω τη ροχάλα μου στη διεύθυνσή σου:
Προς Συκοφάντη Άκοπο
Οδός Τρεχαγύρευε, Αίγινα.
Αν δεν είναι πλήρης η διεύθυνση του ...επώνυμου Άκοπου, θα παρακαλέσω το νέο πρόεδρο της ΚΕΔΑ να βρει την άκρη και να την παραδώσει.
Έπεται συνέχεια Άκοπε, μου ξεράθηκε το στόμα από το φτύσιμο.

Ανώνυμος είπε...

θα δουλεψει ο νεος προεδρος της ΚΕΔΑ χωρις να παρει 25000 ?
Δεν το πιστευω

Ανώνυμος είπε...

Καημένε Κωνσταντίνε,αρχίζεις και με άπογοητεύης,έχασεςτα reflex σου.Στο έγραψα οτι η μέθοδος "Η καλύτερη άμυνα είναι η έπίθεση" ξεπεράστηκε.Προσπαθείς να άλλάξης θέμα άλλά το έρώτημα είναι: Για την "ΜΑΡΙΝΗ-ΣΩΡΡΗΣ Ο.Ε." ποιός ο ρόλος της στο FISTIKI FEST.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω φίλε μου τι εννοείς. Η Μαρίνη Σώρης Ο.Ε. δεν είχε κάποια σχέση με το Φεστιβάλ πέραν της αρχικής πρότασης.
Από κει και πέρα, αυτό που ξέρω είναι ότι παραχωρήσαμε τον χώρο και τα γραφεία μας, τα κομπιούτερ μας, τα τηλέφωνά μας για να οργανωθεί το φεστιβάλ.
Για να επιμένεις όμως κάτι θα ξέρεις. Οπότε περιμένω να μας πεις κάτι παραπάνω.
Κώστας (το προτιμώ)

Ανώνυμος είπε...

Το να εμφανίζεσαι με το όνομα σου είναι γενναίο, αυτό όμως που θα ήθελα να σε ρωτήσω περαν όλων των άλλων είναι ότι από τη στιγμή που διαθέσατε τα γραφεία, τα κομπιούτερ, τα τηλέφωνα και τα πάντα σας για το Φεστιβάλ όπως ανωτέρω αναφέρεις χωρίς κανένα κέρδος, στο 3ο Φεστιβάλ θα δηλώσεις εθελοντική εργασία ή όχι?

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω ρε φίλε αν θα δηλώσει συμμετοχή ο Ν3. ικανό τον έχω! το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μιμηθεί τη βάντα και τον πετράκη και να προσφέρει όσα πρόσφεραν εκείνοι τα προηγούμενα χρόνια. α μην ξεχάσω και τη γυναίκα του Σάκη που νόμιζε ότι ήταν εθελόντρια του ΦΦ επειδή πούλαγε μαρμελάδες στο περίπτερο της Βάντας!
εμπρός λοιπόν όλοι μαζί στον δρόμο που χάραξε ο Πέτρος, η βάντα, ο νικολάκης (δις) και τ' άλλα παιδιά! στα καφενεία αραχτοί με φραπεδιά και χάζι...

Ανώνυμος είπε...

Βγάζεις πολλά κόμπλεξ... αν και χωρίς το ονοματάκι σου αναγνωρίζεσαι ευκολότερα, είσαι ο γνωστός σε όλους μας κομπλεξικός Ν3ς! Αυτός ο αγνός εθελοντής που θα θυμόμαστε για πάντα με το πράσινο μπλουζάκι και το κινητό στο λαιμό!!! Όσο για το ικανό τον έχω, άστο καλύτερα δεν θέλουμε ελευμοσύνες και μεγαλοκαρδίες, κάτσε καλύτερα στα αυγά σου!!! Κοτούλα... ε κοτούλα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Α!!! Και δεν είμαστε φίλοι, μπορείς να μου μιλάς απλά στο 2ο ενικό!
Σ' ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

11:05 KOTOYLA KSEPOYPOYLIASMENH EINAI, KSEXNA TIS KONOMES MESO LIMENIKOY TAMEIOY KAI PTEROYDI. ETHELONTIS RE… GIA TO KALO TIS AIGINAS, EXO THN DIATHESI NA SE VRISO XONTRA GIATI PERNAS OLOYS TOYS YPOLIPOYS GIA MALAKES. KALA KANOYN KAI SE KSEFONIZOYNE, FANTASMENE, NOYMERO KAI TO KAINOYRGIO,
- PINOKIO -. EISAI TELIKA GIA FTISIMO.

Ανώνυμος είπε...

Στον 11.05 & 07:
Κοίταξε, επειδή την τελευταία φορά που σε είδα στην παραλία, μιλήσαμε, γελάσαμε και τελικά ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλον για τις οικογένειές μας, θεώρησα ότι είμαστε φίλοι.
Νόμιζα επίσης, ότι εδώ στα μπλογκς απλά παίζουμε ένα virtual game με πόλεμο, ίντριγκες, προβοκάτσιες κλπ.
Εσύ φαίνεται να προτιμάς να είναι virtual η πραγματική σου ζωή και να ζεις σαν πραγματικότητα την ψηφιακή σου ανωνυμία.
Δικαίωμά σου, μη με πεις όμως εσύ ξανά φίλο όταν συναντιόμαστε στον εικονικό σου κόσμο.
"δευτεροενικά"
Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Με ποιανου εργολάβου τα τιμολογια πληρωνόταν η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο λεμενικό ταμείο γιατι δεν μιλάει επιτέλους η ξαδέρφη του Δημάρχου ορκωτοί λογιστές εδώ και τώρα

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ΝΤΡΗ (δέν είναι είρωνία
)Συμφωνώ ότι εδώ στα μπλόκς βασιζώμενοι στη ανωνυμία παίζεται ένα "παιχνίδι" στο οποίο λέγωνται μεταξύ σοβαρού και αστείου πράγματα.Θά πρέπει να μένουν εδώ.Βεβαίως όταν άναφερώμαστε σε Δημόσια γεγονότα,λέμε πράγματα που ένοχλούν πρόσωπα και καταστάσεις.Αλλωστε,όταν άσχολούμαστε με τα κοινά θα πρέπει η συμπεριφορά μας να είναι προσεκτική και μετρημένη.
Εσείς παρασυρμένος άπό την άπρόσμενη δύναμη τηε έξουσίας που αποκτήσαται πολλές φορές προκαλέσαται και παρεκτραπίκαται.
Σας το εχω ξαναγράψη,ρίχτε τους τόνους και στα μπλόκς αλλά και στους Δημόσιους χώρους που συχνάζεται.Δεν ωφελεί η πρόκληση.Μετά άπό εσάς δεν ειναι το χάος οπως άφήνεται να εννοηθεί.
Μην πέσουμε στο Λάθος του ΔΙΑΊΡΕΙ ΚΑΙ βΑΣΊΛΕΥΕ.Κοινή προσπάθεια χρειάζεται,δεν περισεύει κανένας.
Και για να εξηγούμαι ,δεν παριστάνω, ούτε τον συμφιλιωτή ,ούτε τον ήθικολόγο και τον τέλειο."Παιδί" του πεζοδρομίου έίμαι και της πιάτσας (αποδεδειγμένα),απλά δεν γουστάρω τις Ντεμέκ καταστάσεις και τούς Δήθεν και άπέχω συνειδιτά άπό ευτό που εσείς αποκαλέιται, Δημόσια και κοινωνική ζωή της Αίγινας.
ΝΜΣΣ
Και για να σας προλάβω δεν είμαι Νέος Μαλάκας Σάκη Σακιώτη

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα έγραφα ποτέ ότι είστε κάτι τέτοιο αγαπητέ κύριε
Γι αυτόν που επιμένει να καταγγέλει αορίστως, περιμένουμε να δούμε κάτι πιο συγκεκριμένο.
Εχει ενδιαφέρον πάντως να μάθουμε και εμείς...
Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Ντρής έπεσε στην παγίδα και άρχισε πάλι διάλογο με ανώνυμους συκοφάντες που θέλουν μόνο φτύσιμο. Ο ανώνυμος προβοκάτορας που ό,τι γραφτεί περί φτυσίματος το αποδίδει στον Ντρή, φαίνεται ότι κάνει καλά τη δουλειά του. Το βέβαιο είναι ότι ανήκει στο μπλόκ εκδοτών, σχολιογράφων και διαχειριστών blogs, που ποσώς τους ένοιαξε ο ντρής. Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ είναι το καρφί στα μάτια τους, αυτή τους καίει και προσπαθούν να τη συκοφαντήσουν μέσω του Ντρή. Εκδηλώθηκε και ο Άκοπος, διαβάστε πάλι την ανάρτησή τους, γι' αυτήν μιλάει.
Απάντηση στους αθλιογράφους και υβριστές δεν χωράει. Μόνο φτύσιμο και αυτό δεν γίνεται μεταξύ επωνύμου και ανωνύμων. Φτύσιμο και περιφρόνηση. Ας λυσσάνε που οι εφημερίδες τους πάνε φούντο ή κλείνουνε και τα blogs τους τα έχουν για δοχεία νυκτός. Οι τυφλοπόντικες Άκοποι στις φωλιές τους, δεν βρέχει, φτυσίματα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω κύριε 1:05
Εσείς έχεται άναλάβει να άπαντάται αντ'άυτού;Εάν είναι έτσι μάλλον λάθος έπιλογή εχει κάνει ο κύριος Ντρής.Δηλαδή εν΄ολίγοις συνεχίζει να κάνει λάθη.
Μια σοφή τακτική είναι να μιλάμε Όταν εχουμε κάτι καλό να πούμε.Μάλλον αγνωστο για εσένα αυτό.Ακατάλυπτο τελείως το κείμενο σου.
Επίσης καμία σχέση δεν εχω με τα μπλοκς.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Νέε μαλάκα σάκη σακκιώτη
δεν με ενδιαφέρει κανένας ντρης και δε σε νοιάζει αν έχω αναλάβει ή όχι,εσύ μόνο κατά παραγγελία φαίνεται ότι γράφεις και νομίζεις ότι και οι άλλοι κάνουν το ίδιο.
Δηλαδή όποιος γράφει την αλήθεια και ξεσκεπάζει τους ψεύτες και τους συκοφάντες, είναι ενεργούμενο του Ντρή. Δε μας γ... μαλάκα μου, το μόνο ενεργούμεενο είναι εσύ και η παρεούλα σου.
Αν υπάρχουν κι' άλλοι που διαβάζουν τον εμετό που ξερνούν ο Άκοπος και η γνωστή πια παρεούλα του: Ο λόγος για τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον του Ντρή και της Νέας Εποχής δεν είναι μόνο ότι έμειναν χωρίς αναγνώστες. Είναι και τα όσα γράφει στο site της. Π.χ. τελευταία για τον πρόεδρο της Κεδα, για το νερό, για την αναρχία στην πόλη. Παίζει και το παιχνίδι Σακκιώτης δηλαδή, ας μη το ξεχνάμε, κι ας κάνουν δήθεν τον απέξω οι Άκοποι. Το κάνουν για να μην ξεφτυλιστούν τελείως. Οι συνεχείς επιθέσεις εναντίον της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ μόνο έτσι εξηγούνται, εκτός κι' αν πιστέψουμε ότι ο Άκοπος και η παρεούλα του έχουν πάθει ψύχωση.

Ανώνυμος είπε...

8.03 χθες,
Εσύ πιστεύεις και 25000 να έπαιρνε θα δούλευε;
Το θέμα πάντως πρέπει να τεθεί σε ψηφοφορία από τον διαχειριστή του μπλογκ.
Για να δούμε τι πιστεύουν οι Αιγινήτες. Έπρεπε να πάρει 25000 ή όχι.
Ότι είναι τίμιο είναι και ηθικό;
Η αμοιβή που λαμβάνουμε έκαστος εξ’ ημών, πρέπει να αντανακλά τον κόπο μας;
Η τροχονομία του κόσμου σε μεγάλες εκδηλώσεις, αμείβεται με 2000/μήνα;
Κοψοχέρης

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ ο καημενούλης ο Άκοπος δεν είπε κάτι κακό για τους εθελοντές του φεστιβάλ! Εκφράσεις όπως:
-"τέτοιο καημό για τη θέση. Γεννημένοι εθελοντές είναι κάποιοι."
-"του εθελοντισμού το κάγκελο"
-"αν δεν ήταν το φεστιβάλ μαγαζί, γιατί πέφτει τόσο κλάμα",
θεωρούνται κοπλιμέντα από τους εθελοντές, οι οποίοι ευγνωμονούν τον αξιότιμο κ. Άκοπο για την τιμή που τους έκανε να ασχοληθεί μαζί τους...
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

16.38 κοινώς Μιχάλη αυτά να τα γραφεις στη νεα εποχι και μην ασχολεισαι με μας. Αλλοστε δεν εχουμε και την ιδια ηλικία.

Ανώνυμος είπε...

Ομοφωνα εγριθηκε ο προυπολογισμός της ΚΕΔΑ από το διοικητικό συμβούλιο. Μπορει να γράφει 25.000 ευρώ και συμφωνούμε ότι θα μπορούσε να γράφει και 1.000 ευρώ αλλά για να τα πάρει πρέπει να υπάρχουν τα χρήματα και δεύτερον να πάρει απόφαση το ΔΣ. Σταματηστε επιτέλους τον πολεμο εναντίον του προέδρου της ΚΕΔΑ.
Αλλωστε ο προϋπολογισμός πριν ανακοινωθεί στο δημοτικό συμβούλιο πέρασε από τον πρόεδρο τον Πετρίτη. Αν έβλεπε κάτι παράνομο έπρεπε να το αποσύρει το θέμα.
νετ

Ανώνυμος είπε...

Ομόφωνα εγκρίθηκε και μετά ρτο μετάνοιωσαν και είπαν ότι δεν το είχαν ψηφίσει. Θα μας τρελάνουνε οι άνθρωποι. Τους έχουμε πιάσει με τη γίδα στον ώμο και αυτοί χτυπιώνται στο ποιός έκανε πρόταση πρόπερσι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες του φεστιβάλ. Τι άλλο να πούνε, ξεφτυλιστήκανε τελείως, ψάχνουνε να βρούνε κανένα καλό επιχείρημα και να τι λένε: Ότι το γράψανε στον προϋπολογισμό αλλά δεν θα τα παίρνανε τα λεφτά. Γελάμε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 5:23
Ναι έχεις δίκιο κανένας δεν διαβάζει το BLOG,έκτός άπό έσένα που πρέπει να είσαι κολλημένος στην οθόνη.Γνωστό τεμπελόσκηλο αλλωστε.Από ότι διαπιστώνω,από τον τρόπο έκφρασης δηλαδή,εχεις κάποιο θέμα με το νευρικό σου σύστημα.Δυστυχώς ενας καλός του είδους ο Σκαρπαλέζος έχει φύγει χρόνια τώρα άπο το μάταιο αύτό κόσμο.Μήπως κάποιος άλλος μπορεί ή ξέρει να βοηθήση την περίπτωση σου.Μέχρι τότε ομως,ήρέμησε και να άποφεύγης τον ήλιο.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς 7:15 μμ, ποιος κανει πολεμο στον πρόεδρο της ΚΕΔΑ; Οι εχθροί; Τα "όχι" και τα "παρών" της συμπολίτευσης έχουν υποπέσει στην αντίληψή σου;
Επίσης είσαι σίγουρος ότι θελεις να ξέρεις την άποψη του Πετρίτη για το τί πρεπει να γινει σχετικα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 5:23
Ναι έχεις δίκιο κανένας δεν διαβάζει το BLOG,έκτός άπό έσένα που πρέπει να είσαι κολλημένος στην οθόνη.Γνωστό τεμπελόσκηλο αλλωστε.Από ότι διαπιστώνω,από τον τρόπο έκφρασης δηλαδή,εχεις κάποιο θέμα με το νευρικό σου σύστημα.Δυστυχώς ενας καλός του είδους ο Σκαρπαλέζος έχει φύγει χρόνια τώρα άπο το μάταιο αύτό κόσμο.Μήπως κάποιος άλλος μπορεί ή ξέρει να βοηθήση την περίπτωση σου.Μέχρι τότε ομως,ήρέμησε και να άποφεύγης τον ήλιο.
ΝΜΣΣ



EGRAPSES LEME EIDIKA GIA TON SKARPALEZO POU POLU AMFIVALW AN TON HKSERE KANENAS APO AUTOUS POU GRAFOUN EDW MESA!!!!!! EIMAI SIGOUROS PANTWS OTI AN ZOUSE THA TON XREIAZONTAN POLOIIIIIIIIIII.xaxaxaxaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxa koita gelio o sotirakis

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν έχεις πια επιχειρήματα, λές στον άλλο "πήγαινε στο γιατρό". Παιδικές αντιδράσεις...

Ανώνυμος είπε...

Kωστακη για την αστικη μη κεροσκοπικη εταιρεια που θα εκμεταλευοταν το φιστικι φεστ ξερεις τιποτα;

Ανώνυμος είπε...

Για την "καιροσκοπική" εταιρεία που κυβερνά τώρα, θα έχουμε νέα συντόμως. Ας διασκεδάσουμε όμως με μια άλλη πλευρά της νοοτροπίας του blog, που είναι απόλυτα δηλωτική του πνεύματος του μουχλιασμένου κρατικο -πατριωτικού πασοκοαριστερισμού, που μας έφτασε στο χείλος του γκρεμού.
Μια ομάδα ανθρώπων, ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ (έτσι λέει η ανάρτηση, τι έγκλημα, τι έγκλημα!) άρχισαν να δουλεύουν για να στήσουν το φεστιβάλ.
Πώς μπορείς κύριέ μου, χωρίς να σε έχουν διορίσει, χωρίς να σε έχουν εξουσιοδοτήσει, χωρίς να έχει αποφασιστεί πώς θα μοιραστεί η δουλειά, να αρχίζεις τέτοιες ανακατωσούρες; Πώς αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες;
Αυτή η νοοτροπία σακάτεψε την Ελλάδα από το 1981 και μετά. Την ξαναζούμε με τα λόγια των Ακόπων, φοβάμαι και με τις πράξεις αυτών που υποστηρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις διάβασα την προηγούμενη ανάρτηση, όπου -στο τέλος- έλεγε ότι οι άνθρωποι που ζούν 3 μέρες την εβδομάδα στην Αίγινα, θα πρέπει να έχουν τα 3/7 του λόγου (δηλαδή της δυνατότητας να εκφέρουν γνώμη και της βαρύτητας που θα έχει), από τους μόνιμους κατοίκους.
Η άποψη είναι τουλάχιστον μεγαλοφυής και ανταξία της πνευματικής στάθμης των Ακόπων διαχειριστών. Κόλλησα όμως σε κάποιες λεπτομέρειες, όπως:
α) Ο φίλος μου ο Λευτεράκης ήταν μπαρκαρισμένος ένα χρόνο και επέστρεψε. Θα τον εντάξουμε πρώτα στους δόκιμους Αιγινήτες και -αν πάει καλά- θα του ξαναδώσουμε πλήρη πολιτικά δικαιώματα;
β) Ο έτερος φίλος μου Βαγγελάκης πήρε σύνταξη και μένει πια μόνιμα στην Αίγινα. Ο επίσης φίλος μου Κωστάκης κοντεύει να την πάρει αλλά δουλεύει ακόμα και έρχεται το τριήμερο. Ο Βαγγελάκης όμως είναι αμετανόητος δημότης Αλίμου, ενώ ο Κωστάκης είναι από χρόνια δημότης Αίγινας. Ποιός "δικαιούται δια να ομιλεί" περισσότερο;
Ελπίζω πως μετά από μια σύντομη σύσκεψη το επιτελείο την "Ακόπων" θα μας βγάλει από το αδιέξοδο!

Ανώνυμος είπε...

Τι πάει να πει "το επιτελείο την Ακόπων"; Έκανες λάθος (εννοείς των Ακόπων) ή υπάρχει και θηλυκός δάκτυλος, πέραν της γνωστής;
Μάλλον δεν ξέρεις απ' αυτά, ως Παρασκευάς...

Ανώνυμος είπε...

Άκοποι, πάλι στο ψιλό σας πήραν;

Ανώνυμος είπε...

Μόλις άρχισα να διαβάζω τα σχόλια και κόλλησα στο πρώτο:
-Μy sweetness, μπορεί αυτό το fat boy να είναι "sweet";
-Μπορεί αυτό το συγκεκριμένο fat boy να κάνει kolotoubes?
Μην είμαστε υπερβολικοί my dear...

Ανώνυμος είπε...

Άκοπε είσαι τελείως άδικος λέγοντας ότι στην πόλη γίνεται της τρελής, λόγω ανυπαρξίας της δημοτικής αστυνομίας. Η κατάσταση είναι απολύτως ελεγχόμενη! Εφαρμόζεται σχέδιο, το οποίο συντόμως λέει "καλά είμαστε, τι θέλανε να μας κάνουνε εδώ, Ευρώπη; Ας γίνουμε Αθήνα!"
Αντε, πρωτευουσιάνους μας κάνουνε και φωνάζουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ακοπε τι ευθηνη εχουμε εμεις για τα υπαρξιακα των παρασκευαδων και μας τα πριζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός άνοιξε πάλι κουβέντα περί "Παρασκευάδων"; Φυσικά ο Άκοπος! Αυτός "στα πρήζει" αγαπητέ, μ' αυτόν να τα βάλεις. Αλλά ο Άκοπος το κάνει για να πηγαίνει αλλού τις κουβέντες και όχι εκεί που πονάνε. Σε λίγο θα αρχίσουν τα μεγάλα γέλια και τότε να δεις παρασκευάδες, φεστιβάλ, σκάνδαλα του Κουκούλη, όλα θα επιστρατευτούν για να πηγαίνει αλλού η κουβέντα. Εδώ είμαστε!

Ανώνυμος είπε...

QUIZ : ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΝΤ΄ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΣΤΑ BLOGS, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΒΑΝΤΖΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ;;

Ανώνυμος είπε...

Kaseloyri pe8anes kai den kaneis kapoia anarthsh ?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΕΣ
Εξοχικό στην Αίγινα αγόρασε ο εφοριακός Ν. Ανδριόπουλος με τα λεφτά που καταχράστηκε με πλαστά εντάλματα της ΚΓ ΔΟΥ Αθηνών.Ο Εφοριακός δήλωσε μεταμελημένος για τις πράξεις του και δήλωσε στον εισαγγελέα ότι επιστρέφει πίσω το ποσόν τον 165.000€ που βρίσκεται στο λογαριασμό του, το τζιπ που αγόρασε καθώς και το ...εξοχικό που αγόρασε στην Αίγινα!

Ανώνυμος είπε...

Να ανατεθεί αμέσως σε εφοριακούς να ψάξουν για όλα τα εξοχικά στο νησί!

Ανώνυμος είπε...

kante kati kai gia thn perifereia elekste tis adeies ton katasthmaton!
de ginete me adeia 120 karekles na bazoyme500 parakalo kai na kleinoyn oi nomimoi!!!!kai na poylane kai oti kai oso teloyn !!!