Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Θα πούμε το νερό νεράκι…..

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης γιατρός κ. Γρηγορόπουλος προσέφυγε στην Περιφέρεια για τον προϋπολογισμό του Δήμου. Αυτό έχει σαν συνέπεια την καθυστέρηση της έγκρισης του προϋπολογισμού και συνεπακόλουθα την αδυναμία λειτουργίας της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου. Όπως είναι φυσικό δεν μπορούν να πληρωθούν οι μεταφορείς του νερού που απειλούν με διακοπή των εργασιών τους, δεν μπορούν να πληρωθούν προμηθευτές του Δήμου και επίσης δεν μπορεί ο Δήμος να προβεί σε προμήθειες που έχει ανάγκη.

Για το θέμα αυτό ο δήμαρχος κάλεσε συνέντευξη τύπου σήμερα και εξέθεσε αναλυτικά το θέμα, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την επιλογή του κ. Γρηγορόπουλου. Το ερώτημα που προέκυψε από την συζήτηση είναι γιατί ο κ. Γρηγορόπουλος προσέφυγε επί του προϋπολογισμού αφού γνωρίζει ότι η καθυστέρηση της έγκρισης του μπορεί να σημάνει την διακοπή υδροδότησης του νησιού;

Οι μέρες που έρχονται θα δείξουν αν το νησί μείνει χωρίς νερό. Αν δικαιωθεί ο δήμαρχος με την επείγουσα συνέντευξη ή αν φταίει ο Γρηγορόπουλος με τη προσφυγή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν μείνουμε χωρίς νερό θα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από μας που κατοικούμε πάνω στο νησί.

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι εκανε o Γιατρος ? ότι εμαθε από την την αντιπολιτευση ΣΑΚΙΩΤΗ . προσφυγες και μονο προσφυγες .Εδω που ταλεμε ,αυτο δεν είναι προυπολογισμος αλλα Μπακαλοδευτερο κακιστου ειδους ( 3 το λαδι 3 το ξυδι- 6 το λαδοξυδο ), τωρα δεν αρεσουν οι προσφυγες και βλαπτουν την Αιγινα Ε? , όταν τις εκαναν αυτοι ποιους ταχα εβλαπταν ? Α ρε Φαρισαιοι και υποκριτες όλα εδώ πληρωνονται

Ανώνυμος είπε...

Σακκιώτης: Ο πρώτος διδάξας!
Όπως έστρωσε έτσι θα κοιμηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΤΑΒΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

Apiliotis είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ !!! :*\*/*\*/*: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ :*\*/*\*/*: ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

otan ta batraxia broyn neo magazi prosarmozoyn to xroma toys gia na trone pio eykola. einai kathara thema masas . tora sto limeniko tameio ta batraxia baftikan kokkina gia paralagi

Ανώνυμος είπε...

Gia esena ta evapsan gia na ta vlepis san pasxalina avga... xaxaxaxa.

Ανώνυμος είπε...

pantws an mas kopsoun to nero logw giatrou tha mas ferei sigoura o mixaloliakos opws ekane epi mourtzh!!!! wx ksexasa twra einai dhmarxos peiraia..... alla den peirazei exei to ksaderfaki tou ton allo arxifasista ths xrushs avghs!!!!!! oust lamogia fasistekia edw pou mazeutikate!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πότε κόψατε τα σχόλια;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο προηγούμενος. Το σχόλιό μου ήταν το εξής: Συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό και τα σχόλια είναι του επιπέδου των τελευταίων. Αυτό συμβαίνει όταν θίγονται (σπανίως) σοβαρά θέματα. Αισθάνεται υπερήφανος ο οποιοσδήποτε διαχειριστής(δηλ. ο Άκοπος);
Για να δώ, τώρα θα το πάρει το σχόλιο;

Ανώνυμος είπε...

Για πείτε μας κύριε διαχειριστή του μπλογκ, γιατί να φταίει ο γιατρός που επιζητεί την τάξη και τη νομιμότητα και δεν φταίει η νυν Διοίκηση του Δήμου που δεν ενεργεί σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζονται από την νομιμότητα?
Γιατί φταίει ο γιατρός επειδή κάποιοι δεν ξέρουν να συντάξουν προϋπολογισμό?
Γιατί να φταίει ο γιατρός επειδή κάποιοι παριστάνουν τους καρδινάλιους και τους κονιόρδους και για την δουλειά που έπρεπε να κάνουν δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα?
Και οι ως άνω αναφερόμενοι καρδινάλιοι και κονιόρδοι, θα δηλώσουν αύριο «άσε με να κάνω λάθος».
Ε, όχι ρε παλληκάρια δεν σας αφήνω να κάνετε λάθος, γιατί το δικό σας το λάθος εγώ το πληρώνω.
Εσείς πληρώνεστε για να μην κάνετε λάθη.
Εσείς πληρώνεστε από τους πολίτες για να μην κάνετε λάθη που τα πληρώνουν οι πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το σχόλιο απο τον Αιακό μ΄άρεσε και συμφωνώ στην ουσία το προσθέτω : "O Nερουλάς και η ανεπαρκής δημοτική διοίκηση (τωρινή και προηγούμενη),που γίνεται για μια ακόμα φορά άθυρμα στα χέρια του, διαιωνίζουν μία αματρωλή κατάσταση. Είναι οι υπαίτιοι που ΔΕΝ θα έρθει ποτέ το νερό της ΕΥΔΑΠ στο νησί. Ψεύδη και Συναλλαγή σε όλο της το μεγαλείο. Ενοχλεί ο Γιατρός γιατί επιχειρεί να ξηλώσει την Παράγκα διαρκείας του Νερουλά με τους εκάστοτε συναλλασσομένους. Αυτό θα προκαλέσει και θα τραβήξει τα πυρά πάνω του. Η Αλήθεια θα αναδειχθεί και ο Γιατρός θα δικαιωθεί και μέσω αυτού όλοι οι Αιγινήτες. Είναι η ώρα να μιλήσει και ο Μούρτζης, που έπεσε θύμα της διαπλοκής αυτής. Προχώρα Γιατρέ."

Να πάρουν ξεκάθαρη θέση όλοι, και να σταματήσει η κοροϊδία τόσων ετών. Στο κάτω κάτω της γραφής ας μας πούν οτι δεν πρόκειται να έρθει νερό απο την ΕΥΔΑΠ για τον α ή β λόγοκαι ας αναζητήσουν άλλη λύση. Να μας πούνε την αλήθεια. Βαρεθήκαμε τους ψιλικατζήδες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιατρός είναι επικίνδυνος, διότι δεν έχει καμία πολιτική άποψη και γενικότερα δεν ξέρει τί του γίνεται, είναι και ο συνδιασμός του Γκότση που σκοτώνει και τα έχουνε σκατώσει...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν αποφάσεις παράνομες για τις οποίες πρέπει να γίνονται προσφυγές αν τις περνάει η πλειοψηφία. Οπως του προεδρου της ΚΕΔΑ. Τώρα για τον προϋπολογισμό, κάθε χρόνο στο ίδιο μοτίβο είναι. Η προσφυγή θα τον καθυστερήσει, δεν θα τον αλλάξει εις3 βάρος της δημοτικής αρχής και αντεύχομαι σε βάρος όλου του νησιού.
νετ

BORAT είπε...

O Apiliotis-D. Ioanndis pali grafei oti tou lene...alla sto telos tha kanei kako sto Saki

Ανώνυμος είπε...

to exei kanei idi

Ανώνυμος είπε...

σακη εχειs ακουση την λαικη παριμοια που λεει της κακιας ψω..ς
η τριχα της εφταιγε!!!ΑΝΙΚΑΝΕ ΣΑΚΗ!!!ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑς ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙς ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ!!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΟΡΤΕς ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αντί να ψάχνουμε να βρούμε πού και αν φταίει ο Γρηγορόπουλος, ας αγοράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα αγωγιμόμετρο στο Μπέση, γιατί φαίνεται ότι του καημένου του έσπασε! Πού είναι εκείνες οι καλές εποχές που έβγαζε εκείνα τα αλήστου μνήμης δελτία τύπου κατακεραυνώνοντας τον Κουκούλη και τον Πτερούδη επειδή μέτρησε την αγωγιμότητα στο 700!!! Αυτή τη στιγμή η αγωγιμότητα στην Κυψέλη είναι 2.200Μs και στην πόλη της Αίγινας είναι 1.300Ms... Κι έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο καλοκαίρι... Μπέση ακούς; Θαμώνας καφενείου

Ανώνυμος είπε...

Αποτυχημένοι, ψιλικατζήδες και τυχάρπαστοι. Ακριβώς όπωσ και ο αρχηγός τους ο ΓΑΠ. Αυτοί διασύρουν και καταστρλεφουν το νησί, Το ΠΑΣΟΚ την Ελλάδα.
Ένας Συμπολίτης

Ανώνυμος είπε...

Το πιο ωραίο που διάβασα ήταν αυτό που έλεγε ότι ο Γκότσης (δηλ. ο γιατρός) θέλει να χτυπήσει τον Ηλιακίδη! Για όσους δεν θυμούνται τίποτε δηλαδή (μνήμη χρυσόψαρου). Κι' όμως κάποιοι το πιστεύουν...

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕς ΠΑΛΙ !!ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕς!!!8.15

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι καθόλου βλακεία το σχόλιο του 8.15! Μάλλον δεν θυμάσαι καλά 8.47 ή δεν είσαι πολύ καλά ενημερωμένος. Δεν είναι δυνατόν ο Γρηγορόπουλος δηλ. ο Γκότσης να να κάνει τα πάντα για να καθυστερήσει τον προυπολογισμό και κατά συνέπεια τις πληρωμές προς τους υδρομεταφορείς.
Αγαπάει ή δεν αγαπάει τους αιγινήτες???
Γιατί αν θυμάμαι καλά προεκλογικά έλεγε, έγραφε.... Η Αίγινα το νησί της καρδιάς μου.... επίσης... για να αποκτήσει η Αίγινα την αίγλη που της αξίζει... (μάλλον εννοούσε την αίγλη που είχε επί εποχή Γκότση)
Ποιον κοροιδεύουνε???

Ανώνυμος είπε...

8:57 εσύ είσαι σακκιωτικό-πρασινο παπαγαλάκι πληρώνεσαι, συμμετέχεις στο μασαμπούκα πάρτι και τα βλέπεις με παροπίδες.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να είμαι σακκιωτικο-πρασινο ατομο, αλλα σίγουρα δεν είμαι παπαγαλάκι και δεν πληρώνομαι...
Κρινεις εξ ιδιων , τη μασαμπούκα τη κανατε εσεις και φτάσατε την Αίγινα ... όπως λέει κι ο αρχηγός σας ή μαλλον υπαρχηγός ..... στην αίγλη που σας αξίζει
Εδω γελάμε............

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω κάτι: Υπάρχουν άτομα που υιοθετούν την άποψη ότι το νησί έχει φτάσει στην θέση που είναι απο τον Σακκιώτη που διοικεί (αυτός και η παράταξη που κυρίως εκπροσωπεί) τους τελευταίους 4 μήνες, ενώ τουλάχιστον 25 χρόνια διοικούσαν άλλοι;
Ο Σακκιώτης έχει ένα σωρό άλλους (και θα αποκτήσει και άλλους σε λιγο) λόγους να κατηγορηθεί αλλά κάντε λιγο κράτει και υπομονή ρε παιδιά.
Για να γίνεται πιστευτοί πρεπει να περάσει και λιγος καιρός.
Εδω είμαστε να θάψουμε η να χειροκροτήσουμε στο μέλλον...

Δημήτρης Ιωαννίδης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Δημήτρης Ιωαννίδης είπε...

BORAT. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΡΟΝΙΜΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ????
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ !!
Ιωαννίδης Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

Ότι φταίει ο Σακκιώτης για ότι συμβαίνει είναι το μόνο βέβαιο:
Το 2007 ο Δήμος παρελήφθη με συνολικό χρέος 11 εκατομμύρια.
Πλέον του χρέους επικρατούσε η απόλυτη αποδιοργάνωση στον μηχανισμό των υπαλλήλων του Δήμου.
Πέραν και αυτού να θυμίσω ότι τίποτα δεν ήταν μηχανογραφημένο.
Πέραν αυτού να θυμίσω ότι τα σκουπίδια ξεχείλιζαν και η ανακύκλωση δεν είχε καν ξεκινήσει γιατί ο Μούρτζης δεν ήξερε να την οργανώσει.
Την 1/1/2011 ο Δήμος παρελήφθει ως εξής:
0,5 εκατομμύρια περισσότερο χρέος δηλαδή 11,5
Σίγουςα Καλύτερα οργανωμένο προσωπικό
Μηχανογράφηση σε κάποια τμήματα
Σύστημα διαχείρισης σκουπιδιών που στο μεγαλύτερο κομμάτι της αίγινας λειτουργούσε αρκετά καλά
Και βέβαια, τα αγωγιμότετρα έδειχναν μέχρι και 700 μονάδες (ο κ. Μπέσης το μέτραγε, αν ήταν παραπάνω θα το είχε πει ο ίδιος.

Σίγουρα λοιπόν, το 2010 παραλάβατε έναν πολύ καλύτερο Δήμο από το 2007

Τώρα τι έχετε κάνει μέσα σε ένα τετράμηνο με:
-τα τιμολόγια νερού που ψηφίσατε και ήδη αρχισε να γράφει το κοντέρ του ελλείμματος
-με τον προϋπολογισμό που ψηφίσατε
-με τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν παντού
-με το νερό που έχει φτάσει στο 2000 μονάδες η αγωγιμότητα
με το Fistiki που δεν ξέρετε τι να το κάνετε και μάλλον θα το μαμήσετε

Τι να πω ρε
Μόνο αυτό έχετε να δείξετε;
Αυτή είναι η ικανότητά σας;
Αυτό είναι το μπόι σας και οι ψευτομαγκιές ορισμένων που νομίζουν ότι είναι στο φαρ ουέστ;

Μας λυπάμαι που θα σας φάμε στη μάπα άλλα τρία χρόνια

Eυάγγελος Αποστολίδης είπε...

Εκπλήσσομαι πραγματικά με το μένος και το "ήθος" κάποιων , που το τελευταίο διάστημα έχουν δώσει τον "καλύτερό" τους εαυτό. Οχετός υβρεολογίου και "επιχειρημάτων". Η διαφορετικότητα στις απόψεις και στην ιδεολογία, η κατοχή τριών πτυχίων , ο αντίλογος και η εναλλακτική τοποθέτηση προφανώς τους ενοχλούν πολύ. "Κύριοι" συνεχίστε το "λαμπρό" έργο σας. Θα προτείνω να διαβάσετε Αριστοφάνη, για να εμπλουτίσετε το υβρεολόγιό σας και να γίνεται πιο διασκεδαστικοί.

Σημ. : Ευχαριστώ τον Άκοπογια την απόσυρση των "επαινετικών σχολίων".

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν μας συμφέρει, έκπληκτοι ανακαλύπτουμε τον "οχετό", που όμως υπάρχει σε κάθε γύρο ανάρτησης. Όταν επίσης μας συμφέρει, δεν αποσύρουμε κάποια σχόλια, ακόμα και αν συκοφαντούν και διασύρουν (προφασιζόμαστε συνήθως "ταξίδι για δουλειές").
Γι' αυτό γίναμε γνωστοί ως "blog της ροχάλας"...

Ανώνυμος είπε...

Re Apostolidi me tis m..kies pou les kai grafeis to 8es to bri3imo sou. AAANTTE APO DW RE AR...DI

Apiliotis είπε...

Για τον φίλο που θέλει να αλλάξει το όνομα του διαχειριστή.
Υπάρχει διεύθυνση επικοινωνίας - e-mail - για οτιδήποτε έχει σχέση με το Blog,
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.
Ευχαριστώ πολύ.
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ν3 επιχερεί να αντιγράψει τον Γιωργο Θεοδωράκη στην Νέα Εποχή. Μόνο που φίλτατε Κωστάκη αυτά όπως μας τα έγραφε ο Γιώργος στα Νέα του Σαρωνικού και Πειραιά στο τεύχος της 1ης Απριλίου μας το φέρνεις εσύ και καλά με δικό σου στυλ . Αυτό που καταλάβαμε είναι ότι παραδέχεσαι την ανωτερότητα του Θεοδωράκη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας τα λέει καλά ο Σάκης. Κοίταξε τα aiginitika.gr να δεις τι φταίει αν μείνουμε χωρίς νερό. Δεν φταίει ο Γιατρός αν και δεν συμφωνώ με το περιεχόμενο της προσφυγής του που θυμίζει Γκότση. Παίζονται πολιτικά παιχνίδια εντυπώσεων με το Αιγινα πορτάλ να τα αποθανατίζει