Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα...

  Είναι απολύτως προφανές ότι το θέμα του νερού βρίσκεται στα ντουζένια του. Ολη η φασαρία με τους μεταφορείς , με τον Γρηγορόπουλο και την προσφυγή του δείχνει ότι υπάρχει μια κινητικότητα η οποία όμως δεν έχει σαφή κατεύθυνση όπως άλλωστε και πολλά άλλα  θέματα. Σύμφωνα λοιπον με τις δικές μας πληροφορίες υπάρχει στον δήμο μια επιστολή της ΕΥΔΑΠ αυτή την φορά, η οποία απειλεί να διακόψει την υδροδότηση εάν δεν πληρωθεί  ένα ποσό το οποίο ανέρχεται περίπου στα 2.000.000 ευρώ και αφορά δόσεις περασμένων χρήσεων. Ολοι θυμόμαστε την δέσμευση καταθέσεων που έκανε η ΕΥΔΑΠ επί Κουκούλη και κατακράτησε περίπου 1.600.000 ευρώ. Ομως επειδή το χρέος ήταν μεγαλύτερο αποφασίστηκε το υπόλοιπο ποσό να διευθετηθεί σε δόσεις οι οποίες δεν εξοφλήθηκαν ποτέ απο την διοίκηση Κουκούλη. Κάτι αναλογο είχε γίνει και την εποχή Μούρτζη. Ετσι τώρα μετά τους μεταφορείς - εκ των οποίων μάλιστα ο ένας κρίνεται ως παράνομος απο το ελεγκτικό συνέδριο για την προηγούμενη σύμβαση - μας κυνηγάει και η ΕΥΔΑΠ.
   Ο δήμος είναι χρεωμένος ως τα αυτιά και σύντομα απο ότι φαίνεται θα μας εντάξουν στο αυτοδιοικητικό μνημόνιο για δήμους που τα έξοδα τους είναι πάνω απο το 100% των εσόδων τους. Αυτό εκτός όλων των άλλων σημαίνει και επιπρόσθετο έλεγχο απο ορκωτούς λογιστές που να δούμε που θα οδηγήσει. Ο Σακκιώτης με τα λάθη του και αυτός διοικεί τόσο λίγο καιρό που δεν δικαιούται μερίδιο ευθύνης για αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρω για μετά ένα δυό χρόνια τώρα όμως έτσι έχουν τα πράγματα. Κατά συνέπεια η χρηστή διοίκηση ορισμένων μοιάζει πολύ ξεθωριασμένο όνειρο που δεν έγινε πραγματικότητα. Τα γεγονότα αυτό δείχνουν. 

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΙΑ, ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ, ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΘΑ ΔΟΣΕΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ - ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ. ΟΙ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ, Η ΙΔΙΑ Η ΕΥΔΑΠ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΤΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΚΗ ;; ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗς ΜΥΚΟΝΟΥ, ΤΗΣ ΙΟΥ, ΤΗς ΣΕΡΙΦΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ -ΜΕ ΣΔΙΤ- ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ;; ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΑ ΔΟΘΕΊ Η ΛΥΣΗ. ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ, ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΏΝΤΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακομη φορα θα πω πως πρεπει να αφησουμε το παρελθον και να κοιταξουμε το παρον και το μελλον.Πιστευω πως κανεις δεν ασχοληθηκε με τα δημοτικα για να κανει κακο στο νησι.Ισως καποιοι να εκαναν καποιες αρπαχτες,και σε συνδιασμο με κακους χειρισμους εφεραν τον δημο στην σημερινη κατασταση.Αλλα και σε αυτη την περιπτωση,αν εχει καποιος στοιχεια να τα δωσει.Δεν κερδιζουμε τιποτα με αοριστες κατηγοριες.Και φυσικα,τελειωνοντας να πω πως και ο κυριος Σακκιωτης και η παραταξη του,αν και λιγους μηνες στο τιμονι του δημου,εχει και αυτος ευθηνη για την καταντια του νησιου.Και επιτελους,μια ομαδα που διεκδικουσε εδω και δεκαετιες την εξουσια,δεν μπορει να λεει οτι δεν ηξερε.Γιατι αν θυμαμαι καλα,πριν απο τις εκλογες μιλουσε για λυσεις,για παροχες,για ετοιμο προγραμμα προς υλοποιηση.Δεν λεω πως τα πραγματα ειναι ευκολα,αλλα μας ειπαν πως εχουν γνωση της καταστασης και πως εχουν και τις λυσεις...

Ανώνυμος είπε...

μόνο ο Λεβέντης δεν έχει γράψει ακόμα στα blog κουλάρετε ωρε

Ανώνυμος είπε...

Κλείστε το μαγαζάκι…με το κόκκινο φωτάκι το προφητικό άρθρο του Παντελή Μεθενίτη
Η λύση για μένα είναι μία: Ξήλωμα όλου αυτού του εκτρώματος τώρα. Διακοπή της εφημερίδας μέχρι νεωτέρας. Ας γυρίσουμε ακόμα και στον εθελοντρισμό.

Εκεί χρειάζεται να επέμβει κύριοι ένα Δ.Ν.Τ… στο Λ.Τ.Α. Εκεί «βρωμάει» η όλη κατάσταση, χρόνια τώρα κύριοι, αλλά εσείς για τους λόγους σας τη αφήνετε ανεξέλεγκτη, και φτάσαμε ως εδώ…Ε, λοιπόν, δεν θα μας κόψετε και τον καφέ… Εσείς μπορεί να ζείτε στον κόσμο σας και να σας βολεύει να μην βλέπετε ότι οι εφμερίδες είναι νεκρές σ’ αυτή τη χώρα, από τη στιγμή που έχει γίνει έρμαιο στις διαθέσεις κάποιων για να δημιουργούν χάος. Όταν λοιπόν οι πολιτειακοί και τοπικοί παράγοντες σφυρίζουν αδιάφορα, όταν η αστυνομία είναι κλασικά ανίκανη να κάνει τη δουλειά της, κι όταν κανείς «δεν έχει τα παντελόνια» να παραιτηθεί, μετά απ’ όσα έγιναν όλα τα χρόνια, το πρόβλημα λύνεται μόνο με «χειρουργείο»: Διακοπή επ’ αόριστον του Λ.Τ.Α., μέχρι να μας επιβληθούν – γιατί μόνοι μας είμαστε ανίκανοι να το κάνουμε – οι κανόνες και οι προϋποθέσεις διεξαγωγής των διαγωνισμών. Χωρίς στημένους παράγοντες, παιχνίδια, διαιτητές, ακόμα και στημένους διαγωνισμούς και δημοσιογράφους.

Ανώνυμος είπε...

Sxolio pou kopiara apo ton Aiako: "Απο το παρεάκι των ελίτ του Κουκούλη, πέσαμε στους κατσαπλιάδες του Σακκιώτη. Αν αφήσουν το νησί καλοκαιριάτικα χωρίς νερό και ρεύμα, θα γίνει Κάϊρο η Αίγινα..."

Ανώνυμος είπε...

Όταν υπάρχει κρίση, ακούγονται οι μεγαλύτερες βλακείες και "εξυπνάδες" που υπάρχουν ή επινοούνται. Σε όλα σχεδόν τα σχόλια κυριαρχεί η εμπάθεια αλλά και η βλακεία. Π.χ. το απόφθεγμα του Ακόπου ότι η διοίκηση Κουκούλη δεν ήταν χρηστή (δηλ. ήταν φαύλη) γιατί δεν είχε λεφτά να δώσει στην ΕΥΔΑΠ (το Κράτος που δεν τα έδωσε στο Δήμο βεβαίως εξαιρείται της κριτικής).
Δηλαδή μετά από ένα χρόνο (η κατάσταση δεν θα αλλάξει), θα μπορώ, με το ίδιο επιχείρημα, να πώ μη χρηστή τη διοίκηση Σακκιώτη; Ή -μήπως- ο Σακκιώτης παρέλαβε χρεοκοπημένο Δήμο ενώ ο Κουκούλης πλεονασματικό;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟ ΓΚΟΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΝ Μ.Ο.Π. (μεσογειακά ολοκληρωμένα προγράμματα);
ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2002 Η ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΛΠ) ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟ ΕΡΓΟ, ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ (ΔΗΛ. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ). ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;
ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ, ΑΠΟ "ΙΔΕΕΣ", ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Τα ευρωπαϊκά προγράμματα για τις λιμνοδεξαμενες είναι ανοιχτά, μαζί και τα ΣΔΙΤ για αυτές τις περιπτώσεις. Άρνηση και έλλειψη σχεδιασμού υπάρχει απο τους "ιθύνοντες νόες". Γι΄αυτό "φωστήρα" του Σακκιώτη ψάξε στο internet. Έχω βρεί όσα στοιχεία θες απο ΄κει κι οχι μόνο απο ΄κει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΤΡΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΠΑΠΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

και ποιος θα την διαβαζει οι παπιες; γιατι γνωριζοντας τον ανθρωπο εμβελια παπιας θα εχει.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα ο Σγουρός (Ο δικός τους Πασόκος περιφερειάρχης) στο ΒΗΜΑ FM, είπε οτι Δήμοι χωρίς να καταθέσουν ισοσκελισμένους προϋλογισμούς δεν πρόκειται να πάρουν ευρώ τσακιστό. Άρα η προσφυγή Γρηγορόπουλου ήταν σωστή στο σκεπτικό της, ο Δήμος-Σακκιώτης και η ομάδα των τυχάρπαστων μένουν εκτεθειμένοι,για όλα όσα μας αραδιάζουν (απο τη μπαρούφα για τους γιατρούς στο Κέντρο Υγείας και τους δασκάλους , μέχρι ότι βάλλει νούς σου, ψέμματα ολκής δηλαδή).Δε συζητάμε για το νερό. Τελειωμένη διοίκηση , καμμένοι απο χέρι, και ανάξιοι. Υπονομεύεται το νησί για 3 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Εποχή έφυγε μπροστά

Ανώνυμος είπε...

N3 XALARWSE. H EPOXH SAS TELEIWSE OTAN XASATE.

Ανώνυμος είπε...

Φθινόπωρο, χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι.
Και ξανά...
Οι εποχές αλλάζουν φίλε μου.
Το κακό με σας είναι ότι αλλάζουν πολύ γρήγορα!

Ανώνυμος είπε...

αδερφάκι μου τι στοκος είσαι!!!
άλλο ρήμα εκτός απο το χάσατε δεν ξέρεις; φαντάσου ότι σε βαρεθήκαμε και εμείς που σε ξέρουμε...

άντε άνοιξε κανένα λεξικό να μάθεις και μερικά ρήματα ακόμη...

Ανώνυμος είπε...

OK APWLESATE...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΧΑΣΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. Ο Ν3 ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ (ΦΡΑΓΚΑ), ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ Ν3. ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΜΑ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΑΞΟΥΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΤΣΟΥ ΡΕ ΦΙΙΙΦΗΗΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω σχόλια! Όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο είσαστε ? Να συνεδριάζετε πιο συχνά!!!!

Ανώνυμος είπε...

γειτονιες της αιγινας εχουν γεμισει με ασιατες μεταναστες .οσο η ζωη τους θα γινεται πιο δυσκολη στην αθηνα τοσο θα μεγαλωνει ο αριθμος τους στην αιγινα μηπως πρεπει να γινεται καποιος ελεγχος για την νομιμοτητα τους

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΤΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Υ.Γ. ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού οι άλλες εφημερίδες είναι Ο.Φ.Χ. (όπου φυσάει χρήμα), γιατί να μην είναι και αυτή που μας μπαίνει στο ρουθούνι;
Γιατί δεν είναι λαθρόβια ηλίθιε!!!

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα που θίγει ο 11:44 είναι πολύ σοβαρό αλλά δεν το πιάνει σωστά. Η διοίκηση του Δήμου αποφάσισε να προτείνει στο Υπουργείο να μεταφερθεί εκεί το Ιστορικό Αρχείο (στεγάζεται στο Κυβερνείο) και όσα παλιά βιβλία και αρχεία της Βιβλιοθήκης μας είναι αποθηκευμένα εκεί, προκειμένου να επισκευαστεί το κτίριο, για την επισκευή του οποίου περιμέναμε τριάντα χρόνια τούρκικα.
Το μόνο θέμα είναι ο τουλάχιστον ακατανόητος τρόπος που χειρίστηκε το θέμα η διοίκηση του Σακκιώτη. Αντί να καλέσει τους δάσκαλους, το σύλλογο γονέων και το τοπικό συμβούλιο, να τους ενημερώσει και να τα βρουν, έβαλε εκτός ημερήσιας διάταξης στο σημερινό συμβούλιο το θέμα και ενημέρωσε σχολείο και γονείς 2-3 ώρες πριν το συμβούλιο, ενώ το τοπικό μάλλον όχι, αφού δεν παραβρέθηκε! Εκτός κι΄αν ο πρόεδρος του τοπικού πήρε εντολή να το "πνίξει"...
Ένα θέμα μεγάλης σημασίας για το νησί, έγινε θέμα αντιδικίας και μάλλον ναυαγεί η επισκευή του Κυβερνείου, αν δεν τα βρουν η διοίκηση με τους τοπικούς φορείς. Φταίει το στραβό το ριζικό μας...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ, ΤΟ ΕΠΑΛ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο 12:20, βάζεις το θέμα σε σωστές βάσεις και όχι όπως ο 11:4. Γι' αυτό έπρεπε να προηγηθεί διαβούλευση (άλλη μια λέξη που την "καίει" ο Σακκιώτης, αφού τη χρησιμοποιεί μόνο σε ανώδυνα θέματα).
Έχω μια μεγάλη απορία: Γιατί στην προηγούμενη προσπάθεια μεταφοράς, οι υπεύθυνοι του Αρχείου και της Βιβλιοθήκης ξεσηκώθηκαν και την απέκλεισαν, ενώ τώρα εξαφανίστηκαν; Γιατί έρχονταν στο Δημοτικό Συμβούλιο και ξεσπάθωναν, ενώ απόψε δεν πήγαν; (έτσι έμαθα).
Αν ο Άκοπος κρίνει το θέμα σοβαρό, ας το κάνει ανάρτηση, λέγοντάς μας και την ξεκάθαρη γνώμη του. Η επισκευή του Κυβερνείου είναι πολύ σοβαρό θέμα, εκτός και αν η κ. Γιαννούλη και ο κ. Κασελούρης διαφωνούν.

Ανώνυμος είπε...

FILLIPAS DHMARXOS

Ανώνυμος είπε...

AUAS DHMARXOS

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σας διαφεύγουν οι μεγάλες φάσεις του δημοτικού συμβουλίου;
Δημοτικός σύμβουλος επί Γκότση και τώρα επί Γρηγορόπουλου (=Γκότση) καταδικάστηκε ερήμην, ενώ όλοι οι λοιποί (Γκοτσικοί) κατηγορούμενοι έκαναν έφεση και απαλλάχτηκαν, γιατί ο ίδιος αμέλησε να την κάνει!!!
Ο σύμβουλος λοιπόν εξέπεσε του αξιώματος (να ετοιμάζεται ο επόμενος του Γρηγορόπουλου), εξέπεσε και ο ένας του Σακκιώτη και -γενικώς- πάμε καλά!
Βεβαίως, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του συμπαθέστατου Στέλιου και του λαμόγιου (τα ψηφαλάκια όμως έμειναν στην παράταξη Σάκη μου...).
Δηλαδή θα είμαι κακός να πώ ότι οι υπάλληλοι του ειδικού συνεργείου της ΔΕΗ, που πήγε στην Αγ. Μαρίνα στο ξενοδοχείο, διαπίστωσε ότι και σε αυτή την τετραετία "ο Σάκης έχει ρεύμα"; (φυσικά και το έκοψε!).

Ανώνυμος είπε...

Έταξαν πολλά, τους πιστέψαμε και από το ρεύμα φτάσαμε στα υποβρύχια...
Η εναλλακτική πρόταση των ερασιτεχνών δεν μας άρεσε, γιατί "ήταν αλαζόνες".
Τώρα θα φάμε ξανά στη μάπα τον χρεοκοπημένο δικομματισμό για πολλά χρόνια ακόμα. Από δω και στο εξής, δικαίωμα να μιλάνε πρέπει να έχουν μόνο όσοι αποδεικνύουν ότι δεν ευνοήθηκαν από το δικομματισμό: Π.χ. ότι δεν έκλεβαν ρεύμα και νερό με by pass, όντας δημόσια πρόσωπα (π.χ. παράγοντες κομμάτων, πρόεδροι συλλόγων, πρώην νομαρχιακοί σύμβουλοι κλπ παράγοντες πρώην και νυν δημοτικών συνδυασμών)...
Μάλλον μόνο όσοι καταδικάζουν σε κάθε τους σχόλιο τους προηγούμενους πρέπει να μιλάνε.