Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ητανε στραβό το κλήμα...

 Δυστυχώς την χθεσινή ανάρτηση  την οποία πρόλαβαν και σχολίασαν μόνο 3 αναγνώστες την έφαγε η μαρμάγκα του blogger με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε  προφανώς στον server τους. Λέγαμε λοιπον ότι κάποιος σχολιαστής  ήθελε νεώτερα για το θέμα της μεταφοράς του αρχείου και της βιβλιοθήκης και μας καλούσε να πούμε και την γνώμη μας γι αυτό. Δώσαμε κάποια στοιχεία αρχικά όμως την σημερινή μέρα το μυστήριο λύθηκε. Οι υπεύθυνοι και του αρχείου και της βιβλιοθήκης εμφανίστηκαν στο Αίγινα πόρταλ όπου και διευκρίνησαν ότι ποτέ δεν συμφώνησαν με την επιλογή του δημάρχου -ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κόντεψε να  τους τρελάνει λέγοντας στο συμβούλιο ότι συμφωνούν και αυτοί -όπως  και οι γονείς και οι δάσκαλοι στο Βαθύ οι οποίοι αντιδρούν  στην μεταφορά  στον συγκεκριμένο χώρο. Το χειρότερο εξ όλων είναι όμως ότι ενώ κατατέθηκε επιστολή της κ. Γιαννούλη μισή ώρα πριν την έναρξη της συνεδριασης στον πρόεδρο του συμβουλίου με την παράκληση να διαβαστεί στο σώμα  προτιμήθηκε τελικά για λόγους τυπικούς να αγνοηθεί γιατί όντως δεν είχε πρωτόκολο όμως άλλο αυτό και άλλο να έχεις μια επιστολή μπροστά σου με την οποία η υπεύθυνη του αρχείου διαφωνούσε και άλλο να ισχυρίζεσαι στο σώμα ότι όλοι συμφωνούν.  Πρόκειται ουσιαστικά για εμπαιγμό απέναντι στο σώμα και κυρίως στους συμβούλους της πλειοψηφίας οι οποίοι δεν γνώριζαν την υπόθεση δεδομένου ότι και στο προσυμβούλιο ετέθη και πάλι εν είδει τελεσιγράφου. Υπάρχουν αντιδράσεις και στο εσωτερικό της πλειοψηφίας και θα δούμε εν καιρώ πως ακριβώς θα εκδηλωθούν.
   Σε ότι αφορά τώρα την δική μας γνώμη θα σας πούμε ότι πιστεύουμε ότι ο πολιτισμός είναι μια καθημερινή υπόθεση. Μας φαίνεται δύσκολο πως απο την μια κυνηγάμε να αποκαταστήσουμε  κτίρια 
ιστορικά και απο την άλλη βάζουμε σε κίνδυνο την λειτουργία κυρίως της βιβλιοθήκης η οποία δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ ξανά στον συγκεκριμένο χώρο αλλά του αρχείου το οποίο φέρει όλη την ιστορία του νησιού. Είναι απολύτως απαραίτητο  να βρούμε μέση λύση  και το βάρος το φέρει όλο η δημοτική αρχή η οποία δεν νομίζω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο βάρος του να αποκαταστήσει ένα κτίριο αλλά απο την άλλη να είναι η δημοτική αρχή που θα βάλει λουκέτο στην βιβλιοθήκη και το αρχείο. Και τελικά εάν επιλέξει αυτό θα κριθεί απο τους συμπολίτες και γι αυτό. Το πρόβλημα με τις δημοτικές αρχές είναι ότι όσο είναι αντιπολίτευση ασυμφωνούν με τους φορείς και τις υπηρεσίες και μόλις γίνονται εξουσία όλα πάνε περίπατο. Το ακόμη δε χειρότερο είναι ότι αδυνατούν να αντιληφθούν ότι τα λάθη τους μπορεί οι ίδιοι να τα πληρώσουν και να πάνε σπίτι τους όμως οι συνέπειες  αυτών των λαθών ταλαιπωρούν τους πολίτες για πολύ καιρό. Γι αυτό και λίγο κράτει δεν βλάπτει. Περισσότερα στο πόρταλ  , πιό αναλυτικά και  πιο υπεύθυνα.
  Τελικά τελειώνοντας αυτή την ανάρτηση διαπίστωσα ότι και η χθεσινή αποκαστάθηκε  χωρίς όμως τα σχόλια που είχαν γίνει. Δεν πειράζει ας υπάρχουν και οι δύο. Κακό δεν κάνουν παραπάνω λόγια για τέτοια θέματα.

115 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχθές Πέμπτη 12 του μήνα στις 8 1/2 το βράδυ ο Άκοπος ανάρτησε σχόλιο που μπορείτε όλοι να το διαβάσετε (το πρώτο από τα δύο "στραβά κλήματα").
Σήμερα το πρωί ο προϊστάμενος της Βιβλιοθήκης λέει σχεδόν τα ίδια επιχειρήματα στο Aegina Portal (και το διαφημίζει μάλιστα). Τυχαίο; Δε νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μιλάμε για τον ίδιο;

Ανώνυμος είπε...

Βρε περίεργα πράγματα!!!
Δεν σε αναγνωρίζω Άκοπε! Εσύ δεν εκοπτόσουν (παρά τον τίτλο σου ως "Άκοπος") για να βγει ο Σακκιώτης; Μη μου πεις "όχι", γιατί θα πρέπει να διαγράψεις όλες σου τις αναρτήσεις από τότε που έστησες το μαγαζί AEGINA-NEW.
Τώρα τι έγινε; Ο Σακκιώτης έγινε ξαφνικά χειρότερος του προηγούμενου ή ήρθε σε σύγκρουση με τους περιπτωσιακούς του συμμάχους για τη μη μετακίνηση των αποθηκευμένων βιβλίων της βιβλιοθήκης; Τελικά τι μας νοιάζει; Το ξεβόλεμα του κ. Κασσελούρη ή η επισκευή του Κυβερνείου; Το ξεβόλεμα της κ. Γιαννούλη ή η αποκατάσταση του πλέον εμβληματικού κτιρίου της Αίγινας;
Είναι πρόστυχο να λένε -παρέα με τον κ. Κοττάκη- ότι θα βάλουν μπρος την επισκευή και θα το αφήσουν μισοτελειωμένο. Ακόμα και αν υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι έτσι θα γίνει, καλύτερα να πούμε ότι θα κάνουμε τοπικό έρανο για να το τελειώσουμε, παρά να πούμε ότι δεν θέλουμε να αρχίσει, γιατί φοβόμαστε τη χρεοκοπία της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

βρε κουτα ισως να φταιει το γεγονος οτι ενας απο τους δυο μηχανικους ειναι ο παπαδοπουλος. Αλλαξτε μγχανικους και το πραγμα θα προχωρησει. ΜΠΟΥΚΙΑ στον γιαννακη δεν δινουμε.

Ανώνυμος είπε...

προς 1.14 π.μ. : τα ίδια λέει σήμερα και το αιγινα φιρστ.....με άλλα λόγια όμως.

akopos είπε...

Νομίζω ότι πρέπει να κάνω μια διευκρίνηση. Στην πρώτη ανάρτηση υπήρχε κάποιο σχόλιο που μας καλούσε να σχολιάζουμε τα γεγονότα στο δημοτικό συμβούλιο. Οταν επιστρέψουν τα σχόλια που δεν υπάρχουν στην πρώτη ανάρτηση λόγω του προβλήματος στον blogger θα το διαπιστώσετε. Στην πρώτη ανάρτηση υπήρχαν οι δικές μας πληροφορίες. Στην δεύτερη όμως αντιγράψαμε αυτα που δήλωσαν οι υπεύθυνοι στο πόρταλ. Ξέρουμε την αγάπη που έχουν ορισμένοι να προσπαθούν να προσωποποιήσουν τους διαχειριστές. Αν αυτό πιστεύουν είναι βέβαιο ότι κανείς δεν θα τους βγάλει απο το μυαλό. Μεταξύ μας και σε εμάς βολεύει να πιστεύει ο καθένας ότι θέλει και κυρίως να το δηλώνει και δημόσια...

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ένας "φωτισμένος" πρόεδρος οραματίστηκε για το καλο της ομάδας του το κτίσιμο ενός νέου σύγχρονου γηπέδου. Αφού λοιπόν νόμισε ότι "εξασφάλισε" τον νέο χώρο και τα κονδύλια για το κτίσιμο, αποφάσισε ότι το παλιό -που σημειωτέον με τις όποιες ατέλειες του λειτουργούσε και έκανε την δουλειά του επι δεκαετίες-, δεν χρειαζόταν πια.
Σίγουρος πια ότι όπου ναναι θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του καινούργιου, φώναξε κάμερες, δημοσιογράφους, κανάλια, οπαδούς κλπ για να είναι μάρτυρες μπροστά στην ιστορική στιγμή της κατεδάφισης με μπουλντόζες του παλιού γηπέδου.
Ενθουσιασμός σε όλους, μέχρι και αναμνηστικά κομμάτια απο μπετόν πήραν κάποιοι (οπως στο τειχος του Βερολίνου).
Ικανοποιημένος ο πρόεδρος -και με χωρίς γήπεδο πια η ομάδα-, περίμενε την κατασκευή του καινούργιου γηπέδου όπως είχε (και του είχαν) υποσχεθεί.
Ε, ακόμα περιμένει..
(μιλάω για το γήπεδο της ΑΕΚ στην Ν.Φιλαδέλφεια)

Εμπρός λοιπόν, τοπικοί μας άρχοντες!
Ξηλώστε τα και εσεις όλα (βιβλιοθήκη, αρχείο) για να αρχίσει η κατασκευή που σας υποσχέθηκαν. Μην περιμένετε οριστικές και αμετάκλητες δεσμεύσεις για το έργο. Μην περιμένετε τα πρώτα κονδύλια, τις πρώτες έμπρακτες αποδείξεις ότι το έργο θα γίνει. Ξεκινήστε το δικό σας "έργο" -το ξήλωμα- και μετά ικανοποιημένοι περιμένετε απο τους άλλους να ολοκληρώσουν τις υποσχέσεις τους!
Κάτι μου λέει ότι θα περιμένετε πολύ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΩΛΟΥ??? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΤΥΠΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Akope, telika apokalipteis tin taftotita sou me tin anatrisi afti. kala na patheis file giati pou se xamane pou se vriskane sto grafeio tou Sak isoun kai topezes genikos dervenagas ... se adeiase twra kai sterni mou gnosh na se ixa prota ...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι καλό θα είναι να αφήσουμε επιτέλους να φτιαχτεί αυτό το ταλαίπορο το κυβερνείο και ας χάσουμε για λίγο τη βολή μας. Νομίζω ότι οι αντιδράσεις γι' αυτό το θέμα είναι πραγματικά ντροπή μας και αίσχος μας.Δηλαδή θέλουνε να ξαναχαθούν πάλι τα λεφτά; Πώς θα πάει αυτός ο τόπος μπροστά με τέτοιες συμπεριφορές; Μπράβο στο Σακκιώτη και σε όλους όσοι το ψήφισαν. Να μην κάνουν ούτε πόντο πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Δήμαρχο που έπιασε τον τράγο από τα κέρατα. Αυτοί οι άνθρωποι μια ζωή μαύρη αντίδραση ήταν, είναι και θα είναι. Σακκιώτη προχώρα μπροστά. Φαίνεται πως δε θέλουν να καταλάβουν ότι η Αίγινα είναι μία και καλλιεργούν τον τοπικισμό για να εξυπηρετούν τα δικά τους μικροσυμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που ξέρω εγώ είναι ότι ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε στο Δήμο, είχε κατατεθεί κάποια αντίρηση. Όποιος έχει κάποιο ντοκουμέντο να το παρουσιάσει εδώ και τώρα και να αφήσουνε τις παπαριές και τα ψέματα. Έτσι έχουνε συνηθίσει να λειτουργούν οι ύπουλοι και οι φαύλοι.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι μόνοι καλοί δάσκαλοι σε αυτό το νησί είναι αυτοί στο Βαθύ. Φαίνεται πως ξεχάσανε γρήγορα οι Βαθιώτες τον πόλεμο και τις κατηγορίες που κάνανε εναντίον του Μούρτζη, γιατί έχτιζε το μεγάλο σχολείο. Να θυμίσουμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι έξι εκπαιδευτικοί; Μήπως είναι κάποιοι που τα θέλουν όλα; Άρε ματσούκι που μας χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαδόπουλος, που έφτυσε αίμα για να προχωρήσει και να εγκριθεί η νέα οικοδομική άδεια επισκευής, που μαζί με τον Πούντο βάλανε λεφτά για να νοικιαστεί χώρος να μεταφερθούν τα βιβλία που βρίσκονταν στο ισόγειο, κατηγορείται από φασίστα ανεγκέφαλο ότι θα βγάλει λεφτά!
Λέει δηλαδή αυτό που θα ήθελε ο ίδιος να κάνει. Όπως π.χ. ότι γ... την αδελφή αυτού που το σκέφτηκε και το έγραψε. Μάλλον λίγα λέω.
Γι' αυτό επιπλέουν μόνο οι φελλοί και οι ανάξιοι φαυλοκράτες των κομμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν πάνε καθόλου καλά αυτοί στο Δήμο. Να ξεσηκώνεται τώρα η Αννούλα και ο άλλος ο χοντρούλης της Βιβλιοθήκης με την παρέα του, να πηγαίνουνε τόσο μακρυά, στο Βαθή, κάθε πρώτη του μήνα που είναι για να πληρωθούνε; Είναι κράτος ρε αυτό; Να δεις πώς θα δεχτούνε άμα τους πούνε πως θα τους πηγαίνουνε τα λεφτά στο σπίτι. Όσο για τους αναμορφωτές δάσκαλους στο Βαθή κάποιοι φταίνε που τους έχουνε αφήσει και αλωνίζουνε και κάνουνε παραπληροφόρηση και μαύρη προπαγάνδα (διαφώτηση το λένε). Αυτοί είναι με την ολιγαρχία της αριστεράς. (Φασισταράδες του κερατά δηλαδή). Τα ίδια κάνανε και με το Μούρτζη που δεν τον αφήνανε να φτιάξει το σχολείο και του πηγαίνανε συνέχεια κόντρα και μετά πήγανε και γίνανε διευθυντές.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ 11:07 άμα δεν ξέρεις μη μιλάς γιατί λες χαζά. Δε γίνεται έτσι ρε φίλε η μεταφορά της βιβλιοθήκης. Πρέπει να είναι πιστοποιημένο το κτίριο και όχι οι σταύλοι του Παπαδόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 11:13 με συγχωρείς αλλά ο Σακκιώτης έχει στο Δημοτικό Συμβούλιο 7 δασκάλους και καθηγητές. Δεν μπορούσε να τους κινητοποιείσει για να ενημερώσουνε τον κόσμο του χωριού, αλλά άφησε αυτό το Θεόχαζο τον πουλί και τον ταπώσανε τα δύο κοθώνια που παριστάνουνε τους εκπαιδευτικούς; Υπάρχουνε και προϊστάμενοι και υπάρχει και υπουργείο παιδείας. Να βάλουνε τα πράματα στη θέση τους.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία. Καθόμαστε και τσακωνόμαστε και βριζόμαστε χωρίς να ξέρουμε γιατί. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Γιατί δε μας λένε οι πρώτοι γιατί θέλουνε και οι δεύτεροι γιατί δε θέλουνε να γίνει η μεταφορά; για να καταλάβουμε κι εμείς; Το σίγουρο είναι πως κινδυνεύει να χαθεί άλλη μια ευκαιρία να αποκατασταθεί ένα από τα μεγαλύτερα μνημεία της νεώτερης ιστορίας μας.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία όλα αυτά αλλά που είναι η διαφάνεια ρε παιδιά και η δημόσια διαβούλευση; Αλλά από τους εφτά δασκάλους ποιος να ξεκουνήσει να πάει να συνεννοηθεί; Είναι όλοι απασχολημένοι. Ο πρώτος το αντιδημαρχιλίκι το έχει έτσι για τη μόστρα, ο δεύτερος έπινε κάτι τσίπουρα, ο τρίτος είχε πάει για ψάρεμα, ο τέταρτος έφτιαχνε υπολογιστές, ο πέμπτος έλειπε, ο έκτος είναι ο μόνος που δουλεύει και τρέχει με το Δ.Λ.Τ, πού είναι ο έβδομος; Ξέχασα κανένα; Αν εννοείται το Χροναίο αυτός κάτι κατάλαβε και δεν μπήκε καθόλου. Την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί είναι οι σταύλοι του παπαδόπουλου; Για τα υπόλοιπα που λέει ο 11:07, έχετε να πείτε κάτι κ. 11:17;

PONTIX είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νυνί χτενίζεται. Τι μας ενδιαφέρει ρε γκρίκλις 2:59 που γαμάς την Ελληνική Γλώσσα η ταυτότητά του; Αυτή είναι η ένοια μας; Πόσα καντάρια μακάκας είσαι; Η ανωνυμία είναι μια ανάσα Δημοκρατίας στο φασιστικό καθεστώς του Γιωργάκη που ζούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ! ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ 2:59, ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΏΣΣΑ; ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ.
ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ! ΔΗΛΩΣΕ PONTI(FI)X ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!

Υ.Γ. : ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο PONTIX?

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω με μεγάλη έκπληξη τα πρώτα σχόλια. Μόλις έθιξαν κάποια "ευαίσθητα" θέματα και πρόσωπα, άρχισε να πέφτει πάλι χοντρή λάσπη. Είναι ο μόνος τρόπος "άμυνας" των γνωστών αγνώστων...

Ανώνυμος είπε...

Κε 11:41 η "δημόσια διαβούλευση" είναι ένας ακόμα θεσμός που θα ευτελίσει και απαξιώσει το ΠΑΣΟΚ και οι πολιτευτές του, όπως π.χ. οι λαϊκές συνελεύσεις.
Ο κ. Δήμαρχος, που φώναζε για να δοθούν αρμοδιότητες στα τοπικά, τώρα λέει δημοσίως ότι τα τοπικά ήταν λάθος (το είχε πει και ο Γκότσης αυτό). Σε 1-2 χρόνια η φράση "δημόσια διαβούλευση" θα γίνει ένα από τα σύντομα ανέκδοτα.
Με την απαξίωση τέτοιων θεσμών, το ΠΑΣΟΚ πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στην αστική τάξη της χώρας μας. Και συνεχίζει ακάθεκτο!

Ανώνυμος είπε...

Από τους έξι εκπαιδευτικούς δημοτικούς σύμβουλους μόνο ένας δουλεύει; Τέτοιο συντροφικό μαχαίρωμα; Είχα επισημάνει ότι άργησαν να αρχίσουν αλλά δεν πίστευα ότι θα αρχίσουν με τέτοια ένταση!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ??? ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΒΟΗΘΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΞΑΘΕΣΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΤΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

φανταστειτε μια μεγαλη ιδιωτικη εταιρεια να θελει να κανει μια μετακομιση σε ποσο καιρο θα την εκανε εδω το φαινομενο μετακομισης του αρχειου δειχνει καθαρα γιατι η ελλαδα βουλιαξε ,

Ανώνυμος είπε...

11:41 μ.μ. την ενημέρωση την είχε αναλάβει ο Πετρίτης στο Βαθύ όπου αυτό που τόνιζε είναι ότι είναι τιμή για το Βαθύ να πάει η Βιβλιοθήκη. Οι κάτοικοι του βαθέως είναι εξαγριωμένοι για το τρόπο που έγινε όλη η ιστορία δηλαδή στα μουλωχτά και ότι δεν έγινε διάλογος να βρεθεί μιά κοινή λύση σε ένα θέμα που τους αφορά άμμεσα

Απόστολος Κασελούρης είπε...

Είμαι ο Απόστολος Κασελούρης ο αγαπημένος σας χοντρούλης. Πρέπει όμως να σας εξηγήσω ορισμένα πράγματα. Προς ένα φίλο που με κατηγορεί ότι δεν θέλω να πάω στο Βαθύ. Φίλε μου εάν ήμουν τεμπέλης θα έκανα και τούμπες να πάω στο Βαθύ. Ξέρεις τι σημαίνει π.χ. να διαχειρίζεσαι δώδεκα υπολογιστές που έχει η βιβλιοθήκη; Κάθε μέρα θα έτρωγα ολή την μέρα στην Αίγινα μια για χαρτί, μια για πρίζα μια για το ενα και το άλλο. Χώρια που επιδή η δουλειά μου θα περιοριζόταν περισσότερο απο το μισό μιας και ποιός θα έρθει στο Βαθύ απο την συνήθη πελατεία μου (μαθητές, ξένους, χρήστες Internet κλπ.) δεν θα ήμουν αναγκασμένος θα πηγαίνω κάθε πρωί στις 8.00 και μεταξύ μας ούτε και κάθε μέρα. Εάν ήθελα να λουφάρω θα έφευγα τρέχοντας.
Προς άλλο φίλο. Οντως ο Παπαδόπουλος και ο Πούντος νοίκιασαν κτίρο το οποίο υποδείχθηκε απο μένα για την μεταφορά. Ομως το κτίριο απορρίφθηκε μετά απο την επίσκεψη αρμοδίων μηχανικών του Υπουργείου Παιδείας γιατί δεν πληρούσε τις προδιαγραφές. Ομως πάλι εμένα έβριζαν χωρίς να το ανακοινώσουν ποτέ αυτό.
Θα γράψω αναλυτικά στο επόμενο φύλλο των Αιγινήτικων Νέων. Ομως εκείνο που πρέπει να έχετε στο κεφάλι σας είναι ότι ο συγκεκριμένος χώρος επισκευάζεται για να στεγάσει το ιστορικό αρχείο. Το νέο κτίριο θα είναι στο σύνολο του ιστορικό αρχείο. Και όταν λέω στο σύνολο του εννοώ και το υπάρχον μπροστινό κτίριο της βιβλιοθήκης. Μάλιστα στο δωμάτιο που στεγάζεται το Δημόσιο κέντρο πληροφόρησης δηλαδή οι υπολογιστές για το κοινό στο νέο κτίριο σύμφωνα με την μελέτη θα βρίσκεται το μηχανοστάσιο του κτιρίου. Η βιβλιοθήκη δεν μεταφέρεται προσωρινά. Φεύγει άπαξ δια παντός απο τον χώρο. Χωρίς κανένας να εγγυάται που θα στεγασθεί στο μέλλον. Αυτό ζητάω και γι αυτό φωνάζω. Αν υπάρχει έστω και ένας απο εσάς που στην θέση μου δεν θα το έκανε τότε εγώ είμαι λάθος και συγγνώμη που επιμένω να υπάρχει βιβλιοθήκη στο νησί. Ισως δεν την αξίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Χοντρούλη ... η Αννούλα τη βολή της σας φοβάται μη χαλάσει. Εσύ δεν είσαι τέτοιος και ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ ... Η προϊσταμένη του αρχείου πόσες και ποιες ώρες είναι στη δουλειά της; Μήπως ποτέ; Το αρχείο πάνω είναι σε εγκατάλειψη και το μόνο που ασχολείται επί χρόνια είναι να κάνει την έκθεση για τον καποδίστρια, που τελειωμό δεν έχει, παρά τα σοβαρά ποσά που ξοδεύει. Είναι τυχαίο ότι η παλιά επιτροπή δε δέχτηκαν όπως μαθαίνω να ξαναείναι μέλη; Αν δε είχε αποσπασμένους από άλλες υπηρεσίες τι θα έκανε, όπως και συ; Άντε τώρα αυτή η κηφήνω να κάνει μετακόμιση το αρχείο ... Εσύ όμως δεν μπορεί να λες ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. Το ήξερες και το παραήξερες απλά προσπαθείς να καλύψεις τα νώτα σου στην υπηρεσία σου και εκθέτεις το δήμαρχο. Τελικά το ποτάμι δε θα γυρίσει πίσω για πάρτη σας. ξεχάστε το. (Ο επαΐων)

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα ειπώθηκε καθαρά από κάποιο (χοντρουλό) Άκοπο:
-"Το πρόβλημα με τις δημοτικές αρχές είναι ότι όσο είναι αντιπολίτευση συμφωνούν με τους φορείς και τις υπηρεσίες και μόλις γίνονται εξουσία πάνε όλα περίπατο".
Κοινώς: Όταν τα κάναμε πλακάκια κ. Σακκιώτη για να χτυπήσουμε τον Κουκούλη, είμαστε σύμμαχοι. Στη συνέχεια "σκίστηκα" για να βγεις Δήμαρχος και τώρα με πουλάς. Αχάριστε!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν αυτός που έριξε το δόλωμα στον Άκοπο να κάνει ανάρτηση για το θέμα της προσωρινής (ή οριστικής) μεταφοράς ήταν μεγάλη γάτα και ο Άκοπος τσίμπησε.
Διαβάζοντας και ακούγοντας όλη την ιστορία κατάλαβα το εξής: Ότι πρέπει να ματαιωθεί η επισκευή του Κυβερνείου, μέχρι να επισκευαστεί το Εϋνάρδειο (ή οι φυλακές) και τότε θα συμφωνήσουν οι δύο (ή μόνο η μία;) υπηρεσίες. Δηλαδή να ματαιωθεί οριστικά το έργο, γιατί δεν θα χωράνε τα computer της βιβλιοθήκης. Δηλαδή το εποπτεύον υπουργείο (και στις δύο υπηρεσίες) δεν θα βρει μια λύση για το πώς θα μοιράσουν μεταξύ τους το ισόγειο του Κυβερνείου και γι' αυτό πρέπει να ματαιωθεί το έργο και να γίνουμε παγκοσμίως ρεζίλι ότι αφήνουμε το Κυβερνείο να πέσει, γιατί δυσαρεστήθηκε ο βιβλιοθηκάριος. Τέτοια μυαλά βαστάμε...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΣΑΚΙΩΤΗΔΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΟΤΑΚΗΔΕΣ Κ.Τ.Λ.Π ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΩΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΩΡΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ........ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.............

Ανώνυμος είπε...

Να βγεί ο δημαρχος να μας πει γιατι αντιδρά να φτιαχτουν πρώτα τα αλλα κτίρια.(ευνάρδιο,μερος των φυλακών,ή το δημοτικό θέατρο.και μετά κυβερνείο.που και αυτά εχουν την ιστορία τους.και να αφησει τις υπηρεσίες στη θεση τους να μορφώνεται ο κοσμος.διαβέζοντας ή μαθαίνοντας για την ιστορία του τόπου του.ή δεν ξερει ή δεν θελει να μορφώνεται ο κόσμος ή κατι αλλο κρύβει που εμεις δεν ξέρουμε .να βγει να μας πει να μάθουμε.επιτέλους μην κρύβεται πισω απο τα δημοτικά συμβούλια.

Ανώνυμος είπε...

oloi oi analutes tou blog einai aksioi!!!!!!! egw den kserw ellhnika alla tosous malakes mazemenous pou tha tous ksanavrw??? bravo sunexiste etsi geloioi!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο σε καταλαβαίνω ανελλήνιστε! Την έχω ξαναζήσει άπειρες φορές αυτή την αγανάκτηση, αυτό το κόμπλεξ. Γιατί μαλάκα μου; Πριν μας χαλάσει το δανεικό χρήμα, θυμάμαι τους πατεράδες μας που θεωρούσαν τιμή τους και απόλαυση να έχουν στην παρέα τους ανθρώπους με γνώση και απόψεις. Θεωρούσαν τιμή τους να κάτσουν μαζί τους και να ανταλλάξουν απόψεις.
Μετά από τριάντα χρόνια λαϊκισμού, είσαι το κραυγαλέο αποτέλεσμα: Όλοι είναι μαλάκες γιατί έχουν κάτι να πουν. Δεν ενδιαφέρει αν είναι σωστό ή λάθος, πιθανώς σε ενοχλούν γιατί δεν γράφουν ζήτω ο Ολυμπιακός...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ κ. 9:28 ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ "ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ" ΘΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ; θΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΗΣΕΤΕ; ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ/Α 12:02
Ο δημαρχος δεν αντιδρά να φτιαχτούν τα άλλα κτήρια. Το ξέρετε πολύ καλά αλλά σκοπίμως λέτε αλλ' αντ' άλλων. Του ήρθε κάποια πρόταση και αντέδρασε; Το μόνο που του ήρθε ήταν η έγκριση της οικοδομικής άδειας του Κυβερνείου (ποιοί έτρεξαν δύο χρόνια για να βγεί;) μαζί με την αντίστοιχη χρηματοδότηση (ποιοί την εξασφάλισαν;).
Τι θα έπρεπε να κάνει; Να πει "δεν τα δέχομαι, εγώ θέλω πρώτα να επισκευαστούν το Εϋνάρδειο και οι φυλακές";
Το λάθος του δήμαρχου ήταν ότι δεν το χειρίστηκε σωστά. Τώρα το ότι δεν θέλει να μορφώνεται ο κόσμος, είναι πράγματι ανέκδοτο. Μήπως είσαι ο Κασελούρης;

Ανώνυμος είπε...

σΤΟΝ 1.34
Ουρανοκατέβατα ήρθε στον δήμαρχο η οικοδομική άδεια για το κυβερνείο. Αστοιχείωτος είσαι ρε φίλε;
Οι μελέτες και για τα 4 κτήρια είναι έτοιμες. Απλά η ΔΕΗ βάζει τα χρήματα να επισκευαστεί το ένα κτήριο. Και συγκεκριμένα το Κυβερνείο γιατί αυτό ζήτησε ο Δήμαρχος. Εδώ είναι το λάθος. Επρεπε ο Δήμαρχος να ζητήσει το Εϋνάρδειο και όλα τα προβλήματα θα είχαν λυθεί. Κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει;
νετ

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε τα αυτονόητα.... Ο βιβλιοθηκάριος βαριέται να κουνήσει και να ξεβολευτεί.... Έτσι ο τόπος κύριε μου δεν πάει μπροστά πρέπει να αδείασουν οι χώροι για να γίνει αποκατάσταση. Το δύσκλολο που είναι? Τί φοβόυνται οι δάσκαλοι ότι θα πέσει το Σχολείο? Θα έρθουν όπως πολύ καλά γνωρίζουν ειδικά κλιμάκια για τον απαιτούμενο έλεγχο. Μα που ζούμε . Εδώ κολλάει η παροιμία ότι μας χάριζαν γάιδαρο και τον κοιτάζαμε στα δόντια. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ 1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η ΔΕΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΔΕΗ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΓΩ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, Η ΔΕΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ....

Ανώνυμος είπε...

H DEH NA DWSEI TA LEFTA STOYS EPPAGGELMATIES POU KATASTRAFHKAN KAI OXI STO DHMO GIA NA BOULWSEI TA STOMATA....

Ανώνυμος είπε...

κυριε 12.02 δεν ειμαι ο κασελούρης.μελετες υπάρχουν και για τα αλλα κτήρια.ποιος θα παει στο βαθύ για βιβλία να πάρει.η να διαβάσει η για ιντερνετ.η ΔΕΗ διαπραγματευετεαι τα λεφτα.αλλα ο νους τους στη καταστροφη ειναι.ΠΧ τα παρανομα θερμοκηπια της παραλίας.με την υπογραφή του δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

τα κλιμακια πηγαν ακουσον ακουσον ο δημοτικος συμβουλος καλαφάτης απο πιο πανεπιστημιο αποφοιτησε η μηχανικάρα.ηλεκρολόγογος δεν ειναι.και ζητησε μαλιστα μια αιθουσα να στεγαστουν οι δυο υπηρεσιες.ειναι για γέλια οι ανθρώποι.τα εχουν χασει τελειως.

Ανώνυμος είπε...

Τα έχεις χάσει εσύ που νόμιζες ότι η διοίκηση Σακκιώτη θα πάει κατά διαόλου, αλλά τώρα μάλλον τρίβεις τα ματάκια σου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Κ.ΚΑΣΕΛΟΥΡΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ.ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΚΟΥΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΤΑΛΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΙΔΩΝ ,ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΠΟΡΟ ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΑΠΟΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΕΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ.
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλα τυφλός εισαι και τα λες αυτά

Ανώνυμος είπε...

O ΠΕΤΡAKΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ KAI ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΛΛΟΥ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε αυτούς που ξέρουν να δουλέψουν, κι αφήστε τα πολλά λόγια. Υπάρχουν άνθρωποι στη διοίκηση Σακκιώτη που θέλουν και μπορούν. Τώρα τα υποκοριστικά, τα πουλήματα και τα μπαλάκια δεν συνάδουν σε μια μεγάλξ προσπάθεια

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου λέτε ρε παιδιά αυτή η κουβέντα που γίνεται τώρα στα μπλόγκ έχει καθήσει ποτέ κάποιος υπεύθυνος να την κάνει; Βγαίνει ο καθένας και λέει την μαλακία του όμως υπάρχει πουθενά κάποιος σχεδιασμός; Πρώτα θα γίνει αυτό μετά εκείνο, έχουμε αυτή την χρηματοδότηση η την άλλη , μπορούμε να διεκδικήσουμε απο πουθενά αλλού; Οι δήμαρχοι που κόπτονται για τα κτίρια κάθισαν ποτέ μεταξύ τους σε ένα τραπέζι να δούν τι θα γίνει και να το διεκδικήσουν διαχρονικά ανεξάρτητα ποιός εκλέγεται; Και μετά μας φταίει ο χοντρός, ο αδύνατος και ο κακός μας ο καιρός. Ε , ρε γιαούρτι που χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε ώρχι 9:55, πηγαινε αλλού να γράψεις φιλοσοφίες

Ανώνυμος είπε...

Tetoies arxidies grafei o Apostolidis

Ανώνυμος είπε...

Αυτός εχει γίνει ενοχλητικός και με τον Κοτσίδα κάνουν παιχνίδι. Για ρίξτε μια ματια στο facebook ανεβάζει του Αιακού πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

ενω τα παληκαρια της τεως κουκουλισμου ανεβαζουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα της Νεας Εποχης

Ανώνυμος είπε...

Το Βαθύ έχει να κάνει μια αντιπρόταση για το θέμα της βιβλιοθήκης. Εαν επιμένουν οτι η βιβλιοθήκη πρέπει να έρθει στην κοινότητα Βαθέος, η λύση είναι μία: HOTEL IRIDES!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1:14 π.μ. ανελλήνιστε!!!! kalutera ta greeklish para to ανελλήνιστε!!!!!!!!! mporeis na to stileis ston babinioth na sou apanthsei an einai dokimh h leksh h an esu eisai polu malakas!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια και ο φίλος 3.17, αναφέρει τον Μπαμπινιώτη, ας θυμηθούμε ένα παλιό αλλά καλό, να χαλαρώσουμε και λίγο.
"Τον Μπαμπινιώτη τάπωσαν όταν πήγε να δικαιολογηθεί γιατί έβαλε στο λήμμα «Βούλγαροι» την ερμηνεία: «οπαδοί του ΠΑΟΚ...». «Γιατί συνηθίζουν να τους φωνάζουν έτσι στο γήπεδο, έχει καθιερωθεί στο λεξικό», είπε τότε ο πρύτανης της Γλωσσολογίας.
«ΟΚ», απάντησε στο περιοδικό «ΕΨΙΛΟΝ» ο πρόεδρος των ΠΑΟΚτζήδων σε συνέντευξη που έδωσε στον Θωμά Σιώμο, «τότε κι εμείς θα φωνάζουμε συνέχεια στο γήπεδο: "πουτάνα - πουτάνα / του Μπαμπινιώτη η μάνα", μέχρι να καθιερωθεί, οπότε θα είναι αναγκασμένος δίπλα στο λήμμα «πουτάνα» να βάλει τη μάνα του».

Ανώνυμος είπε...

εγώ συμφωνώ με τον 11.38. ΘΑ είναι μεγάλη τιμή για τον Πετράκη να έχει την βιβλιοθήκη και το αρχείο.Μεγάλη διαφήμιση. Ξέρετε τι κόσμος θα πλάκωνε;

Ανώνυμος είπε...

δεν μου λετε στο ΒΑΘΥ ποιος θα παει να διαβαση τουλαχιστον η βιβλιοθηκη πρεπει να ειναι καπου κοντα στην πολη κατα την γνωμη μου αλλη λυση δεν υπαρχει΄΄΄΄

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11.50 εσένα που σου πέφτει μακριά η βιβλιοθήκη στο Βαθύ, για πες πόσες φορές πήγες στη βιβλιοθήκη?

Ανώνυμος είπε...

Πέστα βρε 10.01 16/5 μας πρήζει με τις φιλοσοφίες του ο τύπος. Δεν μας αφήνει να λέμε τις κουταμάρες μας και να νομίζουμε ότι κάνουμε πολιτική. Δεν μας αφήνει να βρίσουμε με την ησυχία μας, όποιον δεν μας κάνει τα κέφια και να κρυφτούμε πίσω από την ανωνυμία. Να βγάλουμε βρε αδελφέ το άχτι μας. Κάτι σαν κι’ αυτόν χαλάνε την πιάτσα και θέλουν να κάνουν την πατρίδα μας γενικότερα καλύτερη. Δεν θέλουμε ρε φίλε. Θέλουμε να είμαστε μικρόψυχοι, κοιτώντας τα μικροσυμφέροντα μας. Δεν θέλουμε να δούμε πέρα από τη μύτη μας. Έτσι θέλουμε

Ανώνυμος είπε...

Η μικροψυχία σε όλη της το μεγαλείο. Αυτό το νησί δεν θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ!!!!
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Ας μείνουν εκεί τα βιβλία με την κωλάρα του Κασελούρη παρέα!!!
Δεν πειράζει ας γίνει αναγκαστική αναστήλωση όταν θα πέσει κάτω το Κυβερνείο. Και τότε μην δω καμιά Γιαννούλη με κλάματα , γιατί θα βάλω τον Κασελούρη να την κλάσει

Ανώνυμος είπε...

Καταρχας το δικο σου κωλο τον εχεις δει;
πασοκοσκατουλια το 2008 ο κασελουρης ηταν ηρωας και το 2011 μικροψυχος;
εχεις ανοιξει κανενα βιβλιο ποτε σου;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3:50 εγώ δεν σε είπα μαλάκα!!!!! αλλά τώρα θα σε πω!!!! κοίτα τα χάλια σου καλύτερα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σου είπε ότι το 2008 ο Κασελούρης ήταν ήρωας? Έτσι είναι οι ήρωες παρτάκιδες?
Όσο για την απορία σου : Ναι έχω διαβάσει αρκετά βιβλία και από τη δαμειστική βιβλιοθήκη!

Ανώνυμος είπε...

δημαρχε πες κατι μουγκός εισαι τοσα ακους.αλλα τι να πεις

Ανώνυμος είπε...

Το ανέκδοτο είναι ότι κάποιοι έχαψαν ότι θα μεταφερθεί όλη η βιβλιοθήκη. Τα παλιά βιβλία που δεν χωράγανε και είναι στις αίθουσες του ισογείου θα μεταφερθούν. Σας έριξε ο Κασελούρης τη φόλα και την αρπάξατε!

ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ είπε...

Ερώτημα προς τους φωστήρες της Διοίκησης Σακκιώτη...γιατί "κύριοι" δεν ακολουθούμε το παράδειγμα της Βιβλιοθήκης της Βέροιας, που και χρήματα απο την Ευρωπαϊκή Ένωση πήρε και προσφέρει τεχνογνωσία. Ξεφύγετε επιτέλους απο τη λογική του κατσαπλιά και του μουζίκου...

Ανώνυμος είπε...

Καλά κρασιά!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όσο διαβάζω τα σχόλια διακρίνω την έντονη ζήλεια απέναντι σε άξιους και συγκεκριμένους ανθρώπους.
Λυπάμαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι τόσο κομπλεξικοί και κακοί.
Λυπάμαι πολύ που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από το κοινωνικό σύνολο.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω να αλλάξουν
Εύχομαι σε όλους αυτούς που δίνουν την ψυχή τους , έχοντας απέναντι όλους αυτούς τους απαίσιους ανθρώπους καλή δύναμη! Το φως θα ξαναλάμψει στην Αίγινα!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Antidimarxos tou politismou, tis kleistis portas, tis ageneias kai tou sinexous mpla mpla se ena tilefwno tha dwsei ti lisi ....

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ!!!!!! ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΙΤΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω απολύτως! Από την πολυθρόνα δεν γίνονται δουλειές. Θεωρώ απαράδεκτο σε ένα δημόσιο χώρο να κλείνεις τις πόρτες . Αυτό πρέπει ο Δήμαρχος να το προσέξει και να το αλλάξει. Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή λύση και η συμπεριφορά του σίγουρα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση

Ανώνυμος είπε...

To sxolio 11.22 <> ήταν απάντηση του 11.08

Ανώνυμος είπε...

11.22 ... kefalaia grammata....
Oi kairoi allazoun auto einai sigouro, oi komplexikoi an8ropoi den allazoun ki auto einai karatsekarismeno. Auta egrafa prin stis 10.33 alla mallon den katalaves oti to sxolio pigaine gia kati san ki esena. Trava to dromo tis prosopikis sou monaxias (pou antilamvanonai oti einai diskolos) kai min asxolisai me tous allous , tote isos allaxeis kai i koinonia se apodextei kalitera!

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ. ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΛΑ, ΛΟΓΟΣ (ΓΚΡΟΪΝΚ, ΓΚΡΟΪΝΚ, ΓΚΑΑΑ,ΓΚΑΑΑ...)ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΜΟΥΡ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ΄ΑΛΛΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ IQ ????

Ανώνυμος είπε...

Kalutera komplas para arxidi sa ton Apostolidi

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά συγκρίνουμε το Τζίτζη με τον πολιτισμό? Θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει. Βαριέται που ζει, ειλικρινά ήταν τελείως λάθος αυτή η θέση από το Δήμαρχο. Δεν υπήρχε κανένας άλλος να βάλει?

Ανώνυμος είπε...

δημαρχε το 2008 σαν αντιπολιτευση ηξερες να προτεινεις το ευναρδιο η τις φυλακες.ειναι καταγραμενες οι προτάσεις σου. οταν βγηκες δημαρχος επαθες αμνησια.μην τρελαθουμε.τι κρυβεις.βγες και μίλα πες την αληθεια.με αυτα που κανεις μονο καταστροφή φερνεις στο προσωπό σου ολοι οι εδιαφερόμενοι βγηκαν και μιλησαν εσυ φοβάσαι και κρυβεσαι.τους ακούσαμε εσένα ποτε θα σε ακουσουμε.βγες σε μια εφημερίδα η στο ιντερνετ και πες κατι.αλλιως κατι συμβαίνει

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους οι σύμβουλοι του Βαθεως ας ξεστραβωθούνε και ας διαβάσουν τα χάλια της παράταξης τους. Ο Οικονόμου το έσωσε. Ξυπνήστε και οι υπόλοιποι γιατί το παιχνίδι το χάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Μούγκα στη στρούγκα !!! Ελα ρε φίλαράκι και ο Σάκης είναι λίγος. Όταν τον βλέπω μου θυμίζει ανθρωπάκι. Τι να μας πεί, δεν έχει καταλάβει τίποτα απο τον ορυμαγδό των εξελίξεων και τον προκλήσεων. Μικρός και ανήμπορος σε κρίσιμη στιγμή. Σε λίγο θα αρχίσει χοντρό παιχνίδι μεταξύ των τριών επίδοξων δελφίνων (Κουκούλη, Βάρτζελη και Πετρίτη). Που΄ σαι ρε Κουκούλη...

Ανώνυμος είπε...

Ο Οικονόμου στο συμβούλιο ψήφισε ναι και εχθές σε δημοσίευμα της Νέας Εποχής διάβασα ότι τάχθηκε με το χωριό και διάφορα τέτοια κουραφέξαλα. Με απλά λόγια αν δεν ξέρει γιατί ψηφίζει και τί ψηφίζει, δεν ξέρει τι του γίνεται. Η στάση του χαρακτηρίζεται από πλήρη ανανδρεία.
Μια εδώ, μια εκεί και μία παραπέρα, έτσι άλλωστε είναι ο Οικονόμουμ αν έτσι έσωσε το παιχνίδι... τι να πω, χάθηκε ο κοινός νους.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που μας μένει να δούμε είναι το Βάρτζελη δήμαρχο!!! Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος!!!
Το δελφίνι και η φάλαινα

Ανώνυμος είπε...

Ο Νικολάκης ακολούθησε το άρμα του Τζίτζη και μαζεψε τα ψηφαλάκια του. Τωρα καταλαβε οτι τον χρησομοποιησαν όλοι και τον πετάνε εξω απο το παιχνίδι και κανει σα πληγωμένο αγρίμι,΄είναι και αμπαλος. Θα φανει χρήσιμος για να πέσει ο Σάκης, ετσι κι αλλιως γουστάρει να λέει οτι ρίχνει δημαρχους. Μια το Κουκουλη, τωρα το Σακη

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Οικονόμου έριξε τον Κουκούλη? Από πότε? Ο Οικονόμου είναι ένας κακός συμπαίχτης κι ένας κακός αντίπαλος, αυτό το ξέρουμε, με την συμπεριφορά του το έμαθαν κι αυτοί που δεν τον ήξεραν. Ας πρόσεχαν αυτοί που του έκαναν πρόταση να είναι στη παράταξη Όλοι Μαζί και πολύ περοσσότερο ας πρόσεχαν αυτοί που τον βοήθησαν!!!
Υ.Γ. Εγώ πάντως δεν τον ψήφισα, αλλά αν τον είχα ψηφίσει τώρα θα κοπάναγα το κεφάλι μου στον τοίχο

Ανώνυμος είπε...

Egw 8umamai kati allo,ston aiako mpike prin kati meres foto me ton Oikonomou to Kotsidia ton Aleksiou, ton Apostolidi kai to Giatro. Ara autoi oi brwmiarides kati skarwnoun, giauto aki o Oikonomou kanei to trelo. Stimena ola reeeeeee

Ανώνυμος είπε...

καλύτερα περιέγραψε τα ως κακοστημένα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Filarakia einai, epikindunoi kai enoxloun, blogs kai efimerida exoun opote stinoun katastasi. Tsoglanarades. O Sakis einai ikanos

Ανώνυμος είπε...

Εμαθα ότι ειδικος στις αυτοψίες κτηρίων είναι οΓ.Λ. στο Βαθύ. είναι αλήθεια?

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης Λάτσιος

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη φάση! Πλακώνονται για άσχετο θέμα, για να λύσουν τις προσωπικές τους κόντρες. Αυτό σημαίνει blog της συμφοράς και εκλεκτή πελατεία.
Αν ενδιαφέρεται κανείς για το θέμα της ανάρτησης, ας δει τι λέει η υπεύθυνη του αρχείου στο Aegina Portal. Λέει ότι μπορεί να μη βρεθούν όσα λεφτά χρειάζονται και να μην τελειώσει η επισκευή. Ενώ για τις φυλακές θα βρεθούν και θα τελειώσει η επισκευή. Λέει ότι αν συσκευαστούν τα αρχεία για να πάνε στο Βαθύ, δεν θα ξαναφτιαχτούν ποτέ. Ενω αν θα συσκευαστούν για να πάνε στις φυλακές, θα ξαναφτιαχτούν άνετα. Μόνο ότι είδε το Χριστό φαντάρο δεν μας είπε. Κατά τα άλλα όλοι ενδιαφέρονται για τον τόπο αυτό. Πρώτος βέβαια ο βιβλιοθηκάριος.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ.ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΙ [ΑΡΧΟΝΤΕΣ ] ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ....Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ Ο ΠΕΤΡΙΤΗΣ Ο ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ.
1. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ.
2. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ.
3. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
4. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΑ ?

ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΤΖΙΣΤΑΝ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είδες σέρβις στην περιφέρεια…. Με την μια ο καθένας τοποθετείτε στην θέση του. Τον ΤΡΙΠΟΝΑ τον έριξαν μέσα σε μια χέστρα μαζί με τις ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ του…..

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιατρός χτυπήθηκε μια φορά από τον ιό τις ΤΡΙΠΟΝ ΕΛΛΑΣ - ΠΑΡΕΑΣ Α.Ε.
Ας ελπίσουμε ότι έμαθε και δεν θα συνέχιση τις λανθασμένες υποδείξεις του εν λόγω ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ τις Αίγινας. ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ τις ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και του γρήγορου κέρδους….. Γιατρέ στο ύψος σου, δεν σου λείπει και δεν χρειάζεσαι ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιατρός πρέπει να κάνει γερό ξεσκαρτάρισμα στο ψηφοδέλτιό του. Να διωξει γέρους, βρωμίλους και άσχετους. Να το φτιάξει απο την αρχή μόνος του και οχι με την υπόδειξη του Γκότση, (η του Σκλάβαινα). Άτομα υπάρχουν, εννοώ έντιμοι, επαγγελματίες, μορφωμένοι κλπ. Ας φτιάξει ένα καλό επιτελείο απο τώρα και ας κάνει "Πορεία Εξουσίας", αν θέλει πραγματικά να γίνει Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Οικονόμου μη μασάς, απάνω τους. Σε βρίζουν οι πρώην "φίλοι" σου απο το "Όλοι Μαζί". Τους χαλάς τη σούπα και το κονόμι.

Avatar είπε...

Γιατρέ τακτικές του 1975 είναι ξεπερασμένες. Από τις πολλές Ασφάλειες τελικά έκαψε την ΔΙΚΙΑ του. ΠΡΟΧΩΡΑ αλλά προς τα εμπρός όχι προς τα πίσω. ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Ο Οικονόμου είναι η πρώτη φορά που θα μπορούσε να είχε φίλους! Δεν τα κατάφερε ούτε και τώρα. Μόνο με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είχε πιθανότητα να γίνει δημοτικός σύμβουλοε, έτσι κι έγινε. Ας κάνει το σταυρό του κι ας κλείσει το στοματάκι του

Ανώνυμος είπε...

4:13 filaraki 8a deis oi kollitoi tou Aleksiou-Apostolidis 8a mas ton mostraroun sti fullada tous san iroa kai sto telos 8a paei me to Giatro

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη τον άδειασες και τον ξεφτίλισες στο Βαθύ τον Πετράκη τι περίμενες τώρα ότι θα σου χαριστεί, σου ξεκίνησε ο πόλεμος όποιος στέκεται εμπόδιο στα σχέδια του για τον δημαρχιακό θώκο θα τον πολεμάει υποχθόνια άλλωστε αυτή είναι η γνωστή τακτική του ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπεύει

Ανώνυμος είπε...

Πανωβαθιώτες -Κατωβαθιώτες 1-1!

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορείς να έχεις αξιώσεις, να λαμβάνεις σοβαρά υπόψη και να υπολογίζεις τη γνώμη ενός γυρολόγου. Απο την τοπική της ΝΔ στην τοπική του ΠΑΣΟΚ, ξανά στη ΝΔ και μετά στον Σάκη ενώ διάδιδε οτι θα ήταν υποψήφιος με τον Γρηγορόπουλο΄. Είναι ο Νίκος Οικονόμου σταθερός στις απόψεις και στις θέσεις του ; Οχι. Είναι ο Νίκος Οικονόμου υπεύθυνος και σοβαρός; Οχι. Τέτοια άτομα πρέπει να αποκλείονται απο τη δημόσια ζωή. Μόνο για το γραφικό της παραλίας κάνει.

Ανώνυμος είπε...

6:36 μ.μ. o Οικονομου ηταν σταθερα υποστηρικτης του Μουρτζη απο το 2002 ανοικτα και φανερα ηταν αυτος που εδινε τις μαχες με τους κουκουλικους οταν αυτοι προσπαθουσαν να κανουν γραφικο τον Μουρτζη και να τον σβησουν απο το πολιτικο χαρτι.
Όσο για τα κομματικα στηριζε και στηριζει ΝΔ ομως οταν οι κουκουλικοι με δουρειο ιππο τον Πετρο τον Πετριτη πηγαν να παρουν τον ελεγχο της τοπικης του ΠΑΣΟΚ ο Γιανναρος μαζι με τον Οικονομου πηγαν και ψηφισαν ως φιλοι και οχι ως μελη για να σπασουν τον τσαμπουκα της κινησης αυτης , η οποια ηταν μερος συνολικης στρατηγικης κινησης απο την μερια των κουκουλικων να καταλαβουν τοτε το 2007 τοπικη ΝΔ, τοπικη ΠΑΣΟΚ και επαγγελματικη ωστε να ελεγχουν το παιχνιδι εξουσιας.

Ευάγγελος Αποστολίδης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ευάγγελος Αποστολίδης είπε...

Κάποιος χακεράς παίζει το ίδιο παιχνίδι με τον Η/Υ μου, όπως και πέρυσι το καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

Πετράκη τελικά πάντα Πετράκης θα είσαι

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι η σιωπή του Νεκτάριου για το θέμα της μεταφοράς δεν είναι τυχαία και κρύβει δυσαρέσκεια, γιατί ούτε σε αυτόν το είχε πει ο Σάκης (και είναι και Παιδειάρχης; Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΑΣΣΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μια "ομάδα" απο τους συμματέχοντες στην διοίκηση που έχει βάλλει ως στόχο την παρέα τριών φίλων.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν τρεις άνθρωποι στη διοίκηση , που όπως και να το κάνουμε ξεχωρίζουν , διότι έχουν ικανότητες, άλλος πιο πολύ, άλλος λιγότερο. Δεν θα μπω σε διαδικασία ονομάτων , όλοι ξέρουμε who is who!
Όσον αφορά τον ΑΝΑSSA θα ήταν καλύτερα να κοιτάξει πως θα πάει κανένας άνθρωπος στο μαγαζί του κι ας μην εκτείθεται! Ακόμα και η αποτυχία θέλει διαχείριση

Ανώνυμος είπε...

ΩΧΩΧΩΧ ΚΙ ΑΜΑΝΑΜΑΝ...Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΘΥΜΩΣΕ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ BEBELAC ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ..!! ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ "ΜΑΓΚΑΣ" Κ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΠΟΥ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΜΦΑΝΗ,ΕΠΩΝΥΜΗ Κ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟΤΕΡΟ.... Κ ΒΕΒΑΙΑ Θ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ Κ Ο ΚΑΘΕ ΕΓΩ ΕΚΛΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΚΡΑΖΟΥΜΕ"..!!! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ...!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

11:31 ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΔΙΚΗ Σ ΖΩΟΥΛΑ Κ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!! ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΑΛΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΖΟΦΙΛΛΙΠΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΒΑΒΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ