Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Χορεύοντας με τους λύκους...

  Η προηγούμενη ανάρτηση άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς. Σε ότι αφορά εμάς πρώτα. Δεν μετανοιώσαμε που στηρίξαμε τον Σακκιώτη γιατί εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ήταν ότι καλύτερο απο αυτά που είχαμε να επιλέξουμε. Ομως αυτό δεν θα μας κάνει να υποστείλουμε την κριτική μας όταν πιστεύουμε ότι κάνει λάθος. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση και καμία   εξάρτηση απο κανέναν, κατά συνέπεια λέμε ότι πιστεύουμε χωρίς κανέναν περιορισμό. Τελεία και παύλα.
   Μας προξενεί εντύπωση πως ενώ τίθεται κάποιο θέμα και μπορεί κάποιος να κάτσει μπροστά στο πληκτρολόγιο του και να εκφράσει την όποια άποψη του εντούτοις κάποιοι προτιμάνε να προσβάλλουν ανθρώπους καλυπτόμενοι απο την ανωνυμία τους δείχνοντας ότι το πρόβλημα τους δεν είναι το θέμα αλλά η προσωπική χολή που άνετα, ευχάριστα και ανώνυμα βγάζουν απο τον υπολογιστή τους. Το να έχεις αγωγή βγαίνει πρώτα απο τον εαυτό σου και μετά προς τους άλλους. Οταν απολαμβάνεις να βρίζεις ανώνυμα και ασφαλώς ,δείχνεις στον εαυτό σου τι ακριβώς είσαι.
   Ενα υποθέσουμε ότι κάποιος μπεί και γράψει ότι "εγώ  προτιμώ να φτιαχτεί το κτίριο και ας κλείσει η βιβλιοθήκη και το αρχείο " ποιός θα του πεί κάτι; Αν αυτό πιστεύει γούστο του και καπέλο του.  Είναι η άποψη του και είναι σεβαστή. Οταν όμως αντ' αυτού βρίζει  αισχρά και ασύστολα δείχνει πρώτον - και κυριως στον εαυτό του τι καλούς τρόπους έχει  - και δεύτερον έλλειψη επιχειρημάτων. Οταν βγήκε κάποιος επώνυμα και σας είπε την άποψη του εσείς τον στολίσατε κανονικά και σίγουρα στην παρέα σας θα το διασκεδάσατε κιόλας. Αφού λοιπον ήπιατε το φραπόγαλο σας για 2-3 ώρες  τα βάλατε και με  το κράτος που δεν τακτοποιεί το θέμα.    Κανα δυό άλλοι προσπάθησαν να θέσουν ζητήματα πολιτικής , τα κρίνατε ως φιλοσοφίες. Αρα λοιπον τι μένει; Να μπαίνουμε στα μπλόγκς και να αλληλοβριζόμαστε; Και μετά μας φταίνε οι άλλοι. Μωρέ άξιοι της μοίρας μας είμαστε.  
 

55 σχόλια:

Avatar είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΙ’ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…..
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΟ.…..

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΕΙΣ.
ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΚΟΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

Dikaiwma mou einai na brizw auton pou 8elw...kai twra auksanintai Aleksioy,Apostolidis,Oikonomou mal..kes kai arx...ia

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιός είσαι 6:22, αλλά καταλαβαίνω οτι είσαι μεγάλος κάλος και εμπαθής.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η blogσφαιρα της Αίγινας εμπεριέχει χυδαίους, ανεγκέφαλους και υβριστές. Εκπροσωπούν τη μερίδα αυτών που αφενός δεν έχουν να πουν τίποτα ουσίας ,καταπνίγουν την ανανέωση και αποτελούν την τροχοπέδη της εξέλιξης και της ανάπτυξης. Είναι κατ΄ αναλογία οι κοινωνικές ομάδες αυτές που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία.
Στο χέρι μας είναι να τους περιορίσουμε δραστικά, προς όφελος του συνόλου.
Ένας Συμπολίτης

Ανώνυμος είπε...

ela ta fasistakia na goustaroune auton ton andra!!!! sympolith pes thn alhtheia eisa o prwtos pou ton goustarei xaxaxaxaxaxaxa
Ερώτηση προς την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη και τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλίειας κ. Ιωάννη Διαμαντίδη κατέθεσε ο Βουλευτής της Α΄ Πειραιώς και Νήσων – ΛΑ.Ο.Σ, Βαΐτσης Αποστολάτος τον προηγούμενο μήνα, σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού της Ψαραγοράς αλλά και της εύρυθμης λειτουργίας των γεννητριών που βρίσκονται στα λιμάνια της Αίγινας.

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο της ερώτησης:

ΘΕΜΑ: «Πρόβλημα με τον βιολογικό καθαρισμό στην Αίγινα»

Προβλήματα, προς το παρόν μικρής έκτασης, αντιμετωπίζει εκ νέου η πρωτεύουσα του νησιού εξαιτίας της δυσλειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού της Ψαραγοράς, λόγω της ελλιπούς συντήρησης του σχετικού εξοπλισμού. Την ίδια στιγμή, τίθενται πολλά, σχετικά με το προηγούμενο, ζητήματα καθώς έχουν υπάρξει καταγγελίες για τη μη λειτουργία γεννητριών σε λιμάνια όπως και για την αδυναμία χρήσης των οχημάτων αποκομιδής λόγω ελλιπούς συντήρησης.

Συνεπώς ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί :

1.Τι προτίθενται να πράξουν άμεσα για τη λεπτομερή διερεύνηση του ζητήματος;

2.Πώς θα ενεργήσουν για την ουσιαστική επίλυση του προβλήματος, λαμβάνοντας υπόψη τα όσα προσφέρoυν στην τοπική κοινωνία και οικονομία η δημιουργία άψογης τουριστικής οργάνωσης και η ενίσχυση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες;



Ο Ερωτών Βουλευτής
Βαΐτσης Αποστολάτος, Α΄ Πειραιώς και Νήσων – ΛΑ.Ο.Σ

Ανώνυμος είπε...

Twra ta mazeveis xontre? E, re de ntrepeste kai esi kai i kifinw tou 1ou orofou...

Ανώνυμος είπε...

Telika mathenw oti polla apo at sxolia ta grafei o idios o filippas gia na kanei ton eafto tou irwa ... Lete ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ME TO PARANOMO KTISMA STIN EISODO TOY LIMANIOY (PERIPTERO)THA ASHOLITHEI KANEIS.YPARXEI LIMENARXIS-YPARXEI PROEDROS LIMENIKOY TAMEIOY?

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου δεν υπάρχει στα σίγουρα! Μπράβο Σακκιώτη, η επιλογή σου έσπασε καρύδια

Ανώνυμος είπε...

Η θέση του προέδρου του Λ.Τ. είναι καλή μονο για μασαμπούκα, απο έργα.... ααα και για να φάνε ψιλά και οι παρατρεχάμενοι

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΑΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΒΑΡΩΤΣΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΟΧΙ? ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΤΡΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΥΤΟΦΙΛΙΠΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΓΚΟΝΤΖΙΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΘΡΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

H MALAKIA SAS... SPA'I' KARIDIA.
ANTE NA DOYLEPSETE KOPRITES.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τραβάτε καμιά μαλακία να συνέλθετε?
Όλη μέρα γράφετε και σχολιάζετε συγκεκριμένους ανθρώπους με περίσσιο κόμπλεξ!

Ανώνυμος είπε...

TΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΘΡΑ, ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙ

Ανώνυμος είπε...

Βλέπεις Άκοπε πόσο δίκιο είχε ο δεύτερος σχολιαστής; (Μετά το πρώτο σχόλιο του Avatar).

Ανώνυμος είπε...

GIATI RE DE SAS KANEI O FILIPAS;
BGALAME DHMARXO TON AXIOTI, TON PATERA TOY KAI TO DIMITRAKI TO MOURTZI. XEIROTEROS EINAI O FILIPAS, POY MPOREI NA PEI KAI DYO KOYBENTES;
META APO OKTO XRONIA THA ME THYMITHITE...

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ

Ανώνυμος είπε...

O 9:35 einai o koutofilippas. MAZEPSTE TON... autos exei moto to "OI HLI8IOI EINAI AHTTHTOI" alla kanei zimia sto nisi

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται με τις παραλίες και τους μπάτσους "εισαγωγής" ;

Ανώνυμος είπε...

as mas pei o filippas poy toys xerei kala, poly kala, para poly kala

Ανώνυμος είπε...

Ρε 9:39 δεν καταλαβαίνεις οτι ο Φιλλιπας φέρνει τα μπατσονια για να δημιουργήσει "πολιτισμένο" κυκλωμα εκβιαστών για τσιμπάει αβαβά χρήμα. Μπράβο Σάκη ωραίους, ηθικούς και εντιμους αντιδημαρχους έχεις.

Ανώνυμος είπε...

Αφού συμβαίνουν όλα αυτά, ας γίνουν επίσημες καταγγελίες και ας επέμβει η Δικαιοσύνη και αν...αν... τότε ας φορέσουν κάποιος ή κάποιοι βραχιολάκια...

Ανώνυμος είπε...

Όπως βλέπετε, μόλις βράδιασε, βγήκανε όλα τα ζώα, μαζεύτηκαν στην πηγή (ΑΙΓΙΝΑ-NEW), λένε και καμιά μ... για να περάσει η ώρα! Μη φοβάσαι λαγέ, η τίγρη δεν ασχολείται πια με σένα!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή είναι πολύ ...ψαγμένος ο λαγός!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

11:34...ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΛΕΥΡΟ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

TS TS TS..PETRAKHS DHMARXOS !!

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππας ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης Δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή πάλι Σακκιώτης θα λέγεται;

Ανώνυμος είπε...

Την στιγμή που η Ελλάδα καταστρέφεται όλοι εσείς πανβλακες ασχολιστε με μικροπολιτικές.. Οι περισσότεροι απο εσάς δεν είστε άξιοι να διαχειριστείτε τα του οίκου σας και όμως έχετε και γνώμη! Σας πειράζουν πράγματα όπως ο Πετράκης ο φιλλιπακος ο νεκταρουλης ο δημητρακης ο Σάκης νικολακης κτλ...οι περισσότεροι είστε δημόσιοι υπάλληλοι τους οποίους εμείς τους πληρώνουμε για να κοπριζουν στα μπλογκς.. Για την κατάντια εμείς φταίμε που σας αφήνουμε να το κάνετε αυτο! Θα έρθει ο καιρός και θα είναι και σύντομα που θα τρώτε φτυσιμο τουλάχιστον εσείς και τα φιλαράκια σας. Σας βαρεθηκαμε γιατί είστε πουθεναδες όλοι σας! Είστε τα κοράκια του τόπου! Είστε οι μαυρογυαλουροι! Είστε κοματοσκυλα ! Είστε ανυρπακτοι ! Και το κακό είναι ότι είστε υπαίτιοι για το ότι συμβαίνει ! Υπαίτιοι είμαστε και εμείς όμως οι απέξω που σας αφήνουμε και δεν σας πετάμε στην άκρη! Συνεχιστε κελαιδατε είναι δωρεάν αλλα να ξέρετε πως χειρότεροι απο τον εφιάλτη, είστε τραγικοι και ανύπαρκτοι!

Ανώνυμος είπε...

sostos

Ανώνυμος είπε...

Ασχολούμαστε όλοι με 2-3 ηλίθιους που κάνουν τους έξυπνους και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Γράφουν ότι μαλακία τους κατέβει και πάνε σπίτια τους και δεν κοτάνε να βγάλουν άχνα, γιατί η παντόφλα πέφτει σύννεφο!
Μην τους δίνει κανένας σημασία ούτε ο κουτοφίλιππας, ούτε ο Πετράκης, ούτε ο Νεχτάριος, ούτε ο Γιάννης.... αφήστε να βγάλουν τη χολή τους, κάποια στιγμή θα στερέψουν

Ανώνυμος είπε...

Swstos o 9.34 ! Na thymisw: koutofilipas:prohn komatoskylo Kai pantotino komatoskylo opoianou tou petaxi kokalo, filodoxos xoris aitia..oneiro tou kai skopos tou na ginei Dhmarxos (meiwmenhs antilipshs kai ikanothtas) petrakhs: neosystato fyntani poy psaxnei pws Kai pws thn dhmosiothta, trelenete gia to egw tou kai gia thn provolh tou, fanatikos opados tou pasok sta oria tou mayrogyalourou, einai neo paidi me filodoxia toy kai autos na ginei dhmarxos alla ektos topou Kai xronou kai me kamia epafh me thn aighnitikh kai thn ellhnikh shmerinh pragmatikothta. Den milaw gia Nektario autos twra emathe to Facebook Kai paleyei gia na lysei ta provlhmata tou topou se ayto olo to 24 wro! Den thewrw xolh ayta Pou grafw parapanw alla thn sklhrh pragmatikothta! File 9.34 evge!

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα είναι ότι ασχολούμαστε η μάλλον ένας μισότρελος bloger ασχολείστε με τον Φίλλιπα, το Πέτρο και το Νεκτάριο. Λογικό μου φαίνεται αφού δεν έχει κάτι να προσάψει κανείς για το έργο των τριών πόσο μάλλον για το έργο της νέας διοίκησης. Οι παραπάνω έχουν θετικό πρόσημο στη κοινωνία και στα πολιτικά πράγματα και ίσως να δημιουργείται ένα κλίμα ζήλιας. Επειδή προχωράνε διοικητικά πράγματα που έχουν πολλά χρόνια να προχωρήσουν καταλαβαίνω ότι δημιουργούν ένα κλίμα προσωπικής εμπάθειας.

Ανώνυμος είπε...

2:19 δεν εισαι καθόλου σοβαρος. και οι τρεις ειναι κλίμακες του τίποτα. Ο Φίλλιπας ειναι ο ορισμος του βλάκα (οταν τον κοιταζ η οταν μιλάει θυμιζει βιδι που μοιρικαζει και του τρεχουν τα σαλια) ο Πετρακης , εγωισταρας και πουλαμουρης, ο Νεκτάριος το παιζει μορφωνιος και καμακι σε αποστρατεια. Για δες ρε ατομα που μας διαφεντευουν. Ντροπη και αποτυχία. Θα μου πεις αν ειχε βγει ο Γιατρος ; Καλά άλλα ζωα και λαμογια είχε. Όσοι άξιζαν φαγανε αλοίμονο. Για τον αρχιερέα της διαπλοκης στο νησλι Κουκούλη.... Τίποτα. Σκατόφτυαρο για τους βρωμύλουςκαι ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ΑΝΑΔΕΙΞΗ των ΙΚΑΝΩΝ και ΕΝΤΙΜΩΝ Οποιος υποψήφιος το καταλάβει παει καλά καιθα κερδισει αλλιώς ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑ. ΖΗΤΩ Η ΜΑΔΡΙΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Zhtw h madrith!!!! Oi ispanoi to Epiasan to provlhmA Kai oloi stous dromous oxi San kai emas twn blogs!! Alla pios neos tha se parakinhsei ??? O petrakis?? Twn lefta yparxoun?? PASOKARA re!! Gamw Kai thn ND gamw Kai to KKE gamw Kai to SYRIZA !! Petro pes mou Apo pia neolea proerxesai Kai ti exeis prosferei se aythn?? Filipa esy?? Xypnhste re oloi aytoi panta xwmenoi htan sta pragmata!! Kai emeis xxxx!! To poso kahmenoi einai to gnwrizoume...Lathos epoxh Gia prigkipes lamogiA!! Ade geia!! Zhlepsa! Zhtw h madrith!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυο - τρεις κάθεστε και κράζετε και βγάζετε χολή !!! Ρε παιδιά και οι τρεις άνθρωποι που κράζετε, θεωρώ ότι δεν έχουν ανάγκη τις τρεις ψήφους σας, αν δεν τους γουστάρετε μην τους ψηφίσετε την επόμενη φορά, έτσι όπως κάνατε κι αυτή!!
Υποφέρετε και ζείτε με τη ζήλια σας ! Σας λυπάμαι....
Aegina 2011 vs Aegina xounta

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ είπε...

Δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω με τον 9:34, τον 11:10, τον 3:39 και τον 3:59. Βρισκόμαστε στην κρισιμότερη περίοδο για την Πατρίδα μας και το Νησί μας. Δυστυχώς μικροί άνθρωποι, ανεπαρκείς, σε πλήρη άγνοια και συναίσθηση των μεγάλων αλλαγών, των μεγάλων αναγκών, αλλά και των ευκαιριών για διέξοδο διαχειρίζονται τα δημόσια πράγματα. Δήμαρχος ουσιαστικά ανήμπορος, εν τω μέσω τριών εν δυνάμει δελφίνων της παραταξής του, ενός απολίτιστου υπεύθυνου πολιτισμού, με μια ομάδα συμβούλων γεμάτη αγκυλώσεις, που μοιάζει κινούμενη άμμος, πορεύεται σε άγνωστα μονοπάτια. Καμμία δραστηριότητα ουσίας. Πορευόμαστε χωρίς πυξίδα και στόχους. Χρειάζεται ριζική ανανέωση σε κάθε δημοτική παράταξη. Χρειάζεται νέο αίμα, χρειάζονται έντιμοι, οραματιστές, γνώστες, με εξειδίκευση σε τομείς, ικανοί να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που έρχονται. Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και επιλογών και απο τον αιγινήτικο λαό, γιατί είμαστε και εμείς υπεύθυνοι για τις λάθος επιλογές που κάναμε με την ανοχή και την λανθασμένη ψήφο μας. Να αναδείξουμε τους ικανούς, που θα μας βγάλουν απο το τέλμα που κάποιοι μας έχουν ρίξει και βολεύονται γιατί κερδίζουν. ΒΟΥΛΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

η υσχηρη κυρια της παραλιας καθαρισε για ολουσ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η ισχυρή κυρία της παραλίας?

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ..!! ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ "ΜΑΓΚΑΣ" Κ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΠΟΥ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΜΦΑΝΗ,ΕΠΩΝΥΜΗ Κ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟΤΕΡΟ.... Κ ΒΕΒΑΙΑ Θ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ Κ Ο ΚΑΘΕ ΕΓΩ ΕΚΛΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΚΡΑΖΟΥΜΕ"..!!! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ...!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

ΠΕΤΡΑΚΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Who is Petros ?

Ανώνυμος είπε...

Για την κυρία δεν μας είπατε? Ποια είναι?

ΦΑΛΤΣΕΤΑΣ είπε...

ΣΑΚΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΧΑΖΟΦΙΛΙΠΠΑΣ, ΒΑΡΤΖΕΛΗΣ,... ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝ ΟΦΑ (ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ) ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΨΕΥΤΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΑΚΗ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗς ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑς ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥς, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΥΣΕΙ (ΑΝ ΠΑΡΕΙ 28% ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ...
ΟΠΟΤΕ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

4:33 BOYNO TO DIKIO SOY, H APOTYXIA EINAI DEDOMENH. OI OLOIMAZITES APO TH MERA THS ORKOMWSIAS TOUS DE MILAGAN META3EI TOUS, AYTO LEEI POLLA. PAKETO GI'AYTOYS PAKETO GIA THN AIGINA. 30FLHMENOI. TO 8EMA EINAI OTI KAI O GIATROS FAINETAI LIGOS. DEN EINAI DYNATON NA MHN ERXETAI STA SYMBOYLIA KAI NA DIABAZEI TIS ANAKOINWSEIS TOY O STELLAKIS. AS PAIRNEI TO KARABI APO THN PROHGOYMENH KAI NA' RXETAI. KAI ME SYMBOYLOYS OPWS O NTABAS, O PALLHS, O KORNARAKHS KALA KRASA !! EIMASTE KATADIKASMENOI EKTOS AN.... KAPOY ANAMESA MAS YPARXOYN OI A3IOI...ANTE NA DOYME 8EOY PROSWPO...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι μπλογγερ¨;
Οχι βέβαια είσαι μίσθαρνο όργανο των εκάστοτε πολιτικών,και πάντα κατά την παραδοχή σου ,που η σε αποζημίωσαν για τον κόπο σου η τους πίστεψες γιατί είσαι ηλίθιος.
Έχεις δε το θράσος να κάνεις υπόδειξης για το τι και μέχρι που πρέπει να γράφει ο κάθε μπλογγερ για να είναι μέσα στα δικά σου στάνταρ

Τύποι σαν εσένα λέρωσαν το μπλογγινγκ {Δεν μετανοιώσαμε που στηρίξαμε τον ταδε Σακκιώτη} Απίθανα πράγματα ,απορώ και για αυτούς που γραφούν σχόλια προφανώς και θα είναι φασίνες ανάλογες του διαμετρήματος της διανοίας σου

Ανώνυμος είπε...

Emena mou loipoun ta sxolia autou tou arx...diou tou Apostolidi. XTES EPINE KAFE ME TO MELA KAI TON APOSPORH STO LEOUSH. TI MORFES, PALIOFASISTES. BAGGELH SXOLIASE TWRA

Ανώνυμος είπε...

Who is Petros ?
NO PETROS but petrakis is right
who is petrakis?
petrakis petritis of course darling

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππε ... ο Πέτρος πήρε κεφάλι την πατησες ...

Dolores Delgado είπε...

Χρειάζεστε ένα δάνειο. Είμαστε νόμιμοι και εγγυώνται δανειστή δανείου. Είμαστε μια εταιρεία με οικονομική βοήθεια. Χορηγούμε δάνεια σε ιδιώτες που χρειάζονται οικονομική βοήθεια, που έχουν κακή πίστωση ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσουν λογαριασμούς, να επενδύσουν στην επιχείρηση. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να σας ενημερώσω ότι παρέχουμε αξιόπιστη βοήθεια αποδέκτη καθώς Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε ένα δάνειο Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: inforamzanloan@gmail.com