Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Προς γνώση και συμμόρφωση....

  Νομίζω ότι χρωστάμε  μια απάντηση σε ένα φίλο που επιμένει να παίρνει τα πράγματα προσωπικά. Εμείς θέτουμε προβλήματα. Αν τα λέμε η όχι καλά είναι στην κρίση σας. Το να διαφωνούμε είναι συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας μας. Ομως το να βριζόμαστε γιατί διαφωνούμε είναι ένα αλλο πράγμα. Οι αναρτήσεις μας εκφράζουν γνώμη  και αυτό δυστυχώς στενοχωρεί πολλούς ένθεν και κακείθεν. Δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε γιατί έτσι πιστεύουμε ότι είναι το σωστό. Αν η προηγούμενη ανάρτηση για την δημοτική αστυνομία σου φάνηκε  light για σκέψου  ότι ουσιαστικά λέει  ότι η υπηρεσία αυτή δεν κάνει την δουλειά της με την ανοχή ορισμένων. Αν δεν το κατάλαβαν κάποιοι τι να πούμε εμείς;  Δεν είναι έκφραση γνώμης αυτό; Πρέπει να τους βρίσουμε πατόκορφα για να το αντιληφθούν καποιοι; Αν περιμένετε αυτό αδίκως το κάνετε. Σήμερα όμως έχω ένα κείμενο για την γενικότερη πολιτκή κατάσταση που αλίευσα απο το capital.gr. Νομίζω ότι αξίζει να το παραθέσω αυτούσιο και τα σχόλια δικά σας.

Σύγκριση εφοριών Ελλάδας - ΗΠΑ

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011 - 00:41
Kύριε Στούπα γεια σας.

Ονομάζομαι Ηλίας Κουτσουράκης  και έχω μικρή επιχείρηση με Αρχιτεκτονικά μέταλλα στο Μενίδι www.metallock.com.
 
Επέστρεψα από τη Νέα Υόρκη το 2003  όπου έζησα 21 χρόνια κα επένδυσα 800.000 ευρώ για την επιχείρηση.
Άνοιξα την επιχείρηση το 2007 και πάμε πολύ καλά.  Παρόμοια επιχείρηση είχα και στη Νέα Υόρκη. Εκεί ανοίγεις ανώνυμη εταιρεία σε 4 λεπτά τηλεφωνικά.  Λένε πως το ίδιο θα κάνουν και εδώ σιγά σιγά. Μακάρι... Έχω λοιπόν ζήσει και τις 2 περιπτώσεις για καλά. Μπορώ να συγκρίνω.

Νομίζω πως σκόπιμα κανείς δημοσιογράφος ΔΕΝ ανακινεί το ζήτημα της φοροδιαφυγής και του πόθεν έσχες  για το λόγο ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, όπως και οι πολιτικοί είναι και οι ίδιοι... στο κόλπο. Για αυτό και δεν υπάρχει καμιά εμπεριστατωμένη δημοσιογραφική ερευνα.

Γιατί δεν ανοίγετε αυτό το ζήτημα? Κάντε μια αναφορά, ένα άρθρο, μια δημοσίευση και θα ακολουθησουν και άλλα.

Θέλετε μερικά tips για τη φοροδιαφυγή συμφώνα με το τι πράττουν στις ΗΠΑ;

--Όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί περνούν μέσα από το αρμόδιο τμήμα της εφορίας και του εισαγγελέα της εφορίας (οι εισαγγελείς στεγάζονται στο ίδιο κτίριο της εφορίας).
--Ο εισαγγελέας της εφορίας έχει πολλούς συμβούλους στο γραφείο του μόνιμα.
--Ο ίδιος ο εισαγγελέας είναι γνώστης των πραγμάτων της εφορίας, έχοντας πτυχίο οικονομικών.
--Μπορεί ανά πασά στιγμή να επέμβει (αν υπάρχει παράβαση) και να παγώσει το λογαριασμό (freeze the account)
--Μπορεί να πάρει τα χρήματα του λογαριασμού αν υπάρχει ανάλογη παράβαση levy the account.
--Όλες οι υπηρεσίες της εφορίας είναι συνδεδεμένες πληροφοριακά μεταξύ τους και αλληλοενημερώνονται αυτόματα.
--Όταν ο εισαγγελέας της εφορίας παγώσει το λογαριασμό, τότε ο πολίτης πρέπει να αποδείξει το πόθεν έσχες με ακρίβεια διαφορετικά θα κατηγορηθεί για 2 λογους. Φορολογικα και ποινικά (δηλαδή πάντα ο πολίτης πρέπει να αποδεικνύει που βρήκε τα χρήματα). Σήμερα στην Αμερική αποκλείεται να μπορέσεις να κάνεις business  με "ξεπλυμένα χρήματα΄.
  
Στο δια ταύτα της ελληνικής πραγματικότητας.
--Ζητείστε από την Τράπεζα της Ελλάδος όλες τις διασταυρώσεις των τραπεζικών λογαριασμών  των πιο πλούσιων 200.000 Ελλήνων με το πόθεν εσχες τους για10 χρόνια.
--Παραγγειλετε από μια εταιρεία λογιστική (SAP, oracle klp)  το λογισμικό.
--Δώστε το σε μια ομάδα νεαρών (όχι σε δημόσιους υπαλλήλους) να το δουλέψουν και να βγάλουν τα αποτελέσματα των διασταυρώσεων.
--Δώστε τα ονόματα  στον αρμόδιο οικονομικό εισαγγελέα να επέμβει κατευθείαν στους λογαριασμούς, και να... τρέχουν πλέον οι φοροδιαφεύγοντες να αποδείξουν που τα βρήκαν.
--Όσοι δε μπορούν να αποδείξουν, να τους παγώσουν τους λογαριασμούς και να τους κατηγορήσουν και ποινικά αφού δεν μπορούν να αποδείξουν ότι δεν είναι ξέπλυμα.

Μόνο έτσι θα πάρει τα πάνω του το κράτος.

Νομίζω πως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι στο... κόλπο και για αυτό δεν έχει γίνει κάποια ερεύνα...

Ηλίας Κουτσουράκης

   

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΑΡΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ. ΠΑ-ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά ο Άκοπος αποδεικνύεται μοναδικός στη διαστρέβλωση και στο να ...πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.
Υποκρίνεται ότι δεν ξέρει τι σημαίνει "το πήρε προσωπικά" και λέει -ως συνήθως- άλλ' αντ' άλλων.
Στη συνέχεια, με δυνατό σουτ, στέλνει τη μπάλα του διαλόγου στον ...αγύριστο και σε πράγματα χιλιοειπωμένα και χιλιοδιαβασμένα.
Και 'γω που νόμιζα ότι θα θίξει το θέμα της ανάθεσης της ενημέρωσης των ΜΜΕ για το beach volley, έναντι 1200 ευρώ...

ANENTAXTOΣ είπε...

Την ξεφτίλα, το έσχατο σημείο που μας έχει οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ με το στέρεμα ρευστού στην Εθνική Τράπεζα σήμερα το πρωί με τον αγανακτισμένο κόσμο απ΄έξω, θα το σχολιάσει κανείς ;; Δαμανάκη, Πάγκαλος, Δρούτσας, Παπακωνσταντίνου κλπ....αχαρακτήριστοι και ΕΧΘΡΟΙ του ΛΑΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τον δικο μας εφοριακο και ΣΔΟΕ με τα παρανομα κτησματα στους Αγιους θα τον ελεγξει καποιος ?
Μονο εμεις θα πληρωνουμε. Ασε την Αμερικη εδω να δεις τι γινετε

Ανώνυμος είπε...

Ti egine edwpera to arx..di o Apostolidis exei balei filarakia tou na grafoun kata tou PASOK, kai tou Saki sas phrame xampari re alhtes kwlode3ioi. Apostolidi arx..di na mou to 8umase 8a er8ei wra pou 8a se peta3oume sth 8alassa etsi gia na staniareis

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ; ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΚΟΠΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Κόπιαρα από τον Αιακό τα όσα απάντησε ο Ανένταχτος σε έναν σχολιαστή, και το σχόλιό του αρμόζει στον "φανατικό" 11:09 "Πόσο ανόητος είσαι 11:21, κ'ατσε να χειροκροτείς τον ΓΑΠ να καταστρέφει, να διασύρει και να ξεπουλά την Πατρίδα μας, χειροκρότα το νέο Μνημόνιο 2, βυθίσου στο λίπος που σχημάτισες τρώγοντας απο τα χρήματα που για αλλού ήταν (ανάπτυξη της χώρας) και στα στομάχια των πράσινων κηφήνων κατέληξαν, σαν και σένα. Είσαι ένας ακόμα θλιβερός, αλλά η Ελλάδα προχώρησε με τους λίγους, εσύ είσαι ένα βδέλυγμα σαν τον Κυριακούλη Μαυρομιχάλη, το φονιά του Καποδίστρια, τον Πήλιο Γούση και το Φραντζή. Eμείς θα τραβήξουμε μπροστά και θα τα καταφέρουμε. Εσείς στη λήθη." Εγώ θα προσθέσω και τον Εφιάλτη σαν τον ΕΘΝΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ που ζούμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής της Ντόρας δεν θα γίνει φέτος στην Αύρα. Τί έγινε κόπηκαν οι επιδοτήσεις;
Άντε σιγά - σιγά ένα -ένα τα Φεστιβαλ να μας τελειώνουν. Αρκετό δηθεναριό φάγαμε στη μάπα.

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάμαι καλά το Φεστιβάλ έχει και σύλλογο από πίσω, οπότε καλό θα ήταν ο Σύλλογος να πληρώσει τα έξοδα της, επίσης αν θυμάμαι καλά όλες οι βραδιές είναι με πληρωμή, οπότε ας ηρεμήσουν λίγο!!!
Εν μέσω οικονομικής κρίσης βρισκόμαστε ....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Ή μήπως θα πάνε οι αγανακτισμένοι να παρακολουθήσουν Μπακοπούλου?

Ανώνυμος είπε...

βρε και η μπακοπουλου σκαει απο αγανακτηση

Ανώνυμος είπε...

Μετά το φεστιβάλ που χάνεται,τι ακριβώς θα γίνει με εκείνη την πύλη του Βαρώτσου κύριε δήμαρχε; Τελικά θα μείνει εκεί να μας θυμίζει προεκλογικές μαγκιές;

Ανώνυμος είπε...

Την πύλη ας την πάρει ο Βαρώτσος σπίτι του να ξεμπερδεύουμε

Ανώνυμος είπε...

Η πύλη προτείνω να παραμείνη στη θέση της,να μας θυμίζει τους Μαλάκες που την έβαλαν.Οταν τολμήσουν να ξαναεμφανισθούν σαν εθνοςωτήρες να τους περιποιηθούμε καταληλα.Γιατί αυτοί ,οι Παπαδοπουλομπουράνηδες εχουν τέτοιο θράσος που τους βλεπω να επανακάμπτουν.

Ανώνυμος είπε...

Και έτσι, ξαναήρθαμε στα ίσα μας ακοπάκια μου! Έξω οι κουλτουριάρηδες με τα φεστιβάλ, που μυρίζουν μαύρο χρήμα (έτσι δεν είναι;), έξω οι προηγούμενοι και όλα θα πάνε καλά, κλείνουμε τα μάτια και δεν βλέπουμε το σήμερα.
Δεν μας ενδιαφέρει αν το πρώτο πράγμα που έκαναν κάποιοι είναι να βγάλουν λεφτά (ΚΕΔΑ, διαφήμιση volley), αυτοί είναι δικοί μας. Οι άλλοι ήταν οι ύποπτοι.
Τέτοιους σκατένιους οπαδούς έφτιαξαν τα σκατένια ελληνικά κόμματα, γι' αυτό θα πάμε κατά διαόλου και στη χώρα και εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έχετε ξεχάσει τη διαφήμιση του Fistiki fEST 2009 & 2010....
Για θυμηθείτε λοιπόν.... κι αφήστε την ΚΕΔΑ και το Volley

Ανώνυμος είπε...

Na mh 3exname oti o Apostolidis einai arx..di, kwlode3ios kai xezw ta ptuxia tou. Mal..ka gamw th ND sou

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=fyUEDkgs2qc&feature=player_embedded

OXI ΣΤΑ ΓΡΕΕΚΛΙΣ ΓΡΑΦΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Re filaraki 7:26 de 8a mou peis emena pws 8a grafw. Ante kai g..sou prwi prwi.
Apostolidi eisai arx..di, "kalo mhna" skatode3ie, gamw th ND sou xaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Τα μάθατε; Δεν ισχυει το απορρητο στα blogs

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθούμε να θυμηθούμε κάτι για τις διαφημίσεις του φεστιβάλ αλλά δεν μπορούμε. Πέραν της λάσπης, προκύπτει κάτι άλλο από κάπου; Στα βιβλία, που παραδόθηκαν σε τσάντες και όχι σε πολυτελή δερμάτινο χαρτοφύλακα, ακόμα δεν τα βρήκαν τα σκάνδαλα; Γιατί, να λες άσε τα χειροπιαστά και θυμίσου τη λάσπη, πιάνει μόνο σε θυροφίλαθλους. Όταν όμως ζορίζονται οι λασπολόγοι, απαντούν "τα κάλυψε ο Σάκης για να τον υποστηρίξει ο Τάκης".
Αλλά, στο blog του αρχιλασπολόγου, τρέχα να βρεις άκρη...

Ανώνυμος είπε...

Προς τί τόση επίθεση?
Τυχαίο δεν νομίζω?

Ανώνυμος είπε...

Ti egine re magkes kana sxolio de paizei, loufazete oloi. Filaraki alle, pou se re. De 8a ta xwsoume ston klaparx..da to filo mas

Ανώνυμος είπε...

Kαλα δεν μπορει να τον μαζεψει καποιος; Δεν υπαρχει κανενας λογικος αναμεσα σας; Δημαρχος να σου πετυχει! απο τα ψεμματα που λεει στο τελος θα καταληξει Πινοκιο.

Ανώνυμος είπε...

Kαμια αιθουσα δεν παραχωρηθηκε απο τον διευθυντη του βαθεος. Ειστε ψευτες επιπολαιοι και ανακριβεις. Σας λυπαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

9:46 π.μ.
ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΦΙΣΤΙΚΩΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Η ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΦΙΣΤΙΚΩΝΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΦΙΣΤΙΚΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ΜΙΣΟΣ. Ο ΦΡΟΥΝΤ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

καταρχας ο διευθυντης του σχολειου Βαθεος δεν εχει δικαιωμα να παραχωρει ή μη αιθουσες. Τι ειναι το μαγαζι του ή το σπιτι του? Δημοσιος χωρος ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Σε σύσκεψη για να προωθήσει την μεταφορά ήταν πάλι σήμερα ο Πετράκης... Βρε καημό να δείξει έργο στους υπόλοιπους μιας και οι Βαθιώτες θα τον περιποιοηθούν κανονικά την επόμενη φορά...

Ανώνυμος είπε...

4:08 filaraki plusou kala kai to bradu 8a ton fas kala pareaki me to filo sou to arx..di ton Apostolidi gia eisai o idios skatoneodhmokrath

Ανώνυμος είπε...

Ας βγεί να διαψεύσει αυτά που λέει ο δημαρχος ο διευθυντής του βαθέως Αντλωνιος Ντελής με γραπτή δήλωση του.Πώς του παραχώρησε και και άλλη αίθουσα.Όπως λέει ο δήμαρχος.Μήπως σας κοροϊδεύουν ή ο ένας ή ο άλλος;μήπως ξέρετε πώς ο διευθυντής δέν θα είναι εκεί του χρόνου;γιαυτό δεν τον νιάζει τον κύριο Ντελή θα τον πάνε διευθυντή στο 2ο δημοτικό σχολείο οπού έχει κάνει αίτηση.Μήπωςέχουν σκοπό το σχολείο του Βαθέως να το κάνουν αποθήκες του δήμου;και γυρισετε στο παλιό σχολείο;Γιατί δεν κάνουν αυτό το κτήριο αποθήκη της βιβλιοθήκης και του αρχείου;εχουν σκοπό να ξαναγυρίσουν εκεί τα παιδιά μας. ξυπνάτε.Ολα τα έγγραφα ή ξεχνούννα τα δείξουν ή δεν τα διαβάζουν.τυχαίο δεν νομίζω.Το Σεπτέμβρη θα βρεθείτε προ εκπλήξεως.Ο Πετρίτης τα ξέρει και σας δουλέυει όπως και ο Ντελής πού θα φύγει του χρόνου από το Βαθύ και θα γελάει μαζί μαςΓιατί θέλει να έχειτην ευνια του δημάρχου.Γιατί τόση βιασύνη αφού τα λεφτά υπάρχουν μήπως λένε ψέματα;Ολο ενημερώνουν και όλο μυστηκοπάθεια και συμβούλεια .Αυτά είχα να πώ ας με διαψευση ο κ Ντελής πως δεν θέλει να αλάξει σχολείο ή δεν έχει κάνει αίτηση.Τα συμπεράσμστα δικά σας.Όταν απαντήσει βέβαια ο κ Αντώνιος Ντελής

Ανώνυμος είπε...

Καλά εντάξει! Δ/ντης Δημ. Σχολείου να γράφει και να κάνει διάλογο σε blog χρησιμοποιώντας τον τίτλο και την ιδιότητα του.
Είναι αντιπαιδαγωγικό και επιεικώς απαράδεκτο

Ανώνυμος είπε...

Αντιπαιδαγωγικό και απαράδεκτο ειναι να λέει ψέματα στους γονείς και στα παιδιά πως αγωνίζεται να μην έρθει η βιβλιοθήκη και το αρχείο και απο πίσω τους να πηγαινει ο δημαρχος και αντί τρείς αίθουσες να του λέει έχω και άλλη όπως λέει ο κ δήμαρχος.Ωραίο παράδειγμα δίνει στα παιδιά να αγωνίζονται για να λένε ψέματα.

Ανώνυμος είπε...

ειναι απαραδεκτοι αυτοι που βγαινουν και κατηγορουν ανθρωπους που εχουν προσφερει και δινουν τον καλυτερο τους εαυτο για το σχολειο μας και τα παιδια μας. Πολλα σχολεια θα ηθελαν να εχουν τον συγκεκριμενο διευθυντη.Δασκαλε μη μασας εισαι ο καλυτερος κι αυτο τους καθεται στο λαιμο. Να ξερεις οτι ολοι οι γονεις του Βαθεος ειναι διπλα σου και σε στηριζουν. Ειναι τιμη μας που σε εχουμε στο σχολειο μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρεζιληδες για να καλυψετε τα ψεμματα σας τωρα τα βαζετε και με τους δασκαλους; Που βρισκεται ρε ο ανθρωπος στο σπιτι του και παραχωρει αιθουσες;Μαζεψτε τον Δημαρχο γιατι για να καλυψει τα ακαλυπτα λεει οτι του κατεβει και εκτιθεται.

Ανώνυμος είπε...

Αρα ο κ δημαρχος λέει ψέματα στο συμβουλιo και το δειχνει το βιντεο aiakosrex καιΑιγινα πόρταλ πως μετα την επίσκεψη του στο σχολειό σας μετα απο τις τρεις αίθουσες που του προσφέρετε του προσφέρετε αλλη μία; Βγήτε σε μία εφημερίδα οποια της Αίγινας θέλετε και γραφτε μία ανακοινωση που διαψεύδει τον δήμαρχο.Για την ανακοινωση της σχολικης επιτροπής την ξέρουμε .πίσω απο αυτά άλλα λέει ο δήμαρχος.Θα περιμένουμε να διαψεύσετε τον δήμαρχο για αυτά που είπε για σας κ Ντελή πως τους προσφερετε και άλλη αίθουσα.

Ανώνυμος είπε...

Oχι μονο την τεταρτη αιθουσα παραχωρησε ο δασκαλος αλλα προτεινε ευχαριστως να κανουν τα παιδια μαθημα στα χωραφια για να γινει το σχολειο αποθηκη. σαν δεν ντρεποσαστε. Μηπως αντι να ζητατε απο τον κυριο Ντελη να βγει να διαψευσει το δημαρχο πρεπει να ζητησετε απο το δημαρχο να βρει το θαρρος να επαναλαβει τις ψευτιες του μπροστα στον κυριο Ντελη;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι πρωτη φορα ειναι που λεει ψεμματα ο Δημαρχος και θα ντραπει;

Ανώνυμος είπε...

Για την επιστολη των γονεων που απεκρυψε ο κυριος Προεδρος δεν εχει κανεις να πει τιποτα;Μονο για εναν αξιολογο δασκαλο ξερουμε να λεμε; Κατα τον ιδιο τροπο απεκρυψε και την επιστολη της κυριας Γιαννουλη. Οι δυο επιστολες αφορουσαν το ιδιο θεμα. Τυχαιο; Δε νομιζω. Αυτο πρεπει να σας λεει πολλα.

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση στον 10.08 Τι να διαψεύσει ο δημαρχος ο κ Ντελης να διαψεύσει για να δουμε ποιός λέει ψέματα.Γιατι αν δεν βγει ο κ Ντελής να το διαψεύσει πάει να πεί ότι λέει ο δήμαρχος είναι αλήθεια.Γιατί τον κ Ντελή τον έδωσε ο δήμαρχος αυτό ακούσαμε στα βιντεο του συμβουλιου.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτον δεν ειπα να διαψευσει ο Δημαρχος ειπα να πει τις αερολογιες του μπροστα στο δασκαλο και δευτερον στα δυο τελευταια συμβουλια ολα οσα ειπωθηκαν για το συγκεκριμενο θεμα ηταν ολα ψεμματα. Τον λογο ψαξτε να τον βρειτε εσεις.

akopos είπε...

Αφαιρέθηκε το σχόλιο του κ. Ντελή κατόπιν αιτήματος του στο mail του blog.

Ανώνυμος είπε...

Το σχολείο του Βαθέος με το ζόρι βγάζει 45 μαθητές. Πάει φουλ για κλείσιμο. Από το να κλείσει καλύτερα να στεγάσει τη Βιβλιοθήκη. Θα βάλει ο δήμαρχος και τη δημοτική συγκοινωνία να πηγαίνουν όσοι θέλουν να κάνουν χρήση της Βιβλιοθήκης. Αντι να μοιράζουν επιστολές οι γονείς ας φροντίσουν να μαζέψουν τα παιδιά σε αυτό το σχολείο.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτον πεφτεις εξω στον αριθμο των παιδιων και δευτερον δεν ειναι αρμοδιοι οι γονεις να μαζεψουν τα παιδια. Υπευθυνοι ειναι οι διευθυντες των μεγαλων σχολειων που παιρνουν τα παιδια του Βαθεως σαν μαθητες στα σχολεια τους. Οταν σταματησει αυτο τοτε το Βαθυ θα εχει ελπιδες.

Ανώνυμος είπε...

Θα διαψεύσω τα όσα ειπώθηκαν στον ίδιο χώρο δηλ.στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο για λόγους δεοντολογίας. Αν δεν μου δοθεί ο λόγος τότε μέσω τύπου και διαδικτύου. Πράγματι 8.49 δεν είναι σωστή η χρήση της ιδιότητας και ζήτησα από το διαχειριστή την απόσυρσή της αναγραφής της.8.16 επαναλαμβάνω όσα είπα στο σβησμένο άρθρο: οι αιτήσεις για Δ/ντες από φέτος αφορούν όλη την περιοχή και όχι συγκεκριμένα σχολεία. Άρα δεν υπάρχει αίτηση για το 2ο Δημοτικό αλλά για όλα τα σχολεία του νησιού. Την εύνοια της εξουσίας δεν την είχα ποτέ ούτε και την χρειάζομαι(ειδικά τώρα στη δύση της καριέρας μου). Έχω διοριστεί με την αξία του πτυχίου μου και όχι με τα ρουσφέτια του δικομματισμού ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Με ενδιαφέρει το σχολείο να παραμείνει σχολείο και πιστεύω ότι πολύ δύσκολα κάποιο Υπουργείο θα αναλάβει την ευθύνη να προχωρήσει σε αλλαγή χρήσης σχολικού χώρου. Αλλά και σε μελλοντική συγχώνευση του σχολείου με την Κυψέλη είναι το μόνο κτήριο που μπορεί να στεγάσει αξιοπρεπώς και με σύγχρονο τρόπο τις δυο σχολικές μονάδες. Αν εκεί έχουν στεγαστεί άλλες υπηρεσίες τι θα συμβεί;
Ντελής Αντώνης,δάσκαλος

Ανώνυμος είπε...

δασκαλε εσκισες. Μονο ετσι θα τους κλεισεις το στομα. Θα ειμαστε ολοι εκει για να δουμε τα μουτρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Oλα αυτα με λυπουν και μου θυμιζουν αλλες εποχες που οι δασκαλοι του Βαθεος πληρωσαν και παλι τις αρρωστημενες πολιτικες καποιων.Ας βαλουμε επιτελους μυαλο κι ας μαθουμε να σεβομαστε ανθρωπους που πραγματικα το αξιζουν.ενας απο αυτους ειναι και ο κυριος Ντελης κι αυτο που λεω ειναι μεσα απο την καρδια μου.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα αυτος ο ανθρωπος με πολυ προσωπικη εργασια εχει φτασει το σχολειο μας να διαθετει σχεδον τα παντα.Ειναι αξιεπαινος και μπραβο του.Εκτος απο δασκαλος πανω απ ολα ειναι ανθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Filarakia grafete grafete grafete..xalarwste re fwna3te to arx..di ton Apostolidi me ta 3-4 ptuxia (exw idees protaseis luseis gia ola) kai metaftuxia tou na sas lusei ta problhmata xaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

poioi einai oi dyo tou sakkiwti poy exoun problhma me ton nomo kai den dikaiountai na einai dimotikoi symbouloi;;;

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμαστειτε κάτοικοι του βαθεως και κ Ντελή.έρχεται αρχειο και βιβλιοθήκη, που δεν θέλατε.Σας εμειναν οι ανακοινώσεις μόνο και η κακία.Θα δείτε τι ωραία που θα είναι δεν θα χρειαζεται να κατεβαίνετε στην πόλη να διαβάζετε.

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμαστείτε κατοικοι του βαθέως και κ Ντελή.Ερχετε αρχείο και Βιβλιοθήκη. Σας εμεινα οι ανακοινώσεις και η κακία.Θα δείτε τι ωραια που θα είναι,δεν θα χρειαζεται να κατεβαίνετε στη πόλη να διαβάζεται