Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Οταν αρχίζουν να φταίνε οι άλλοι...

 Το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο αν και δεν είχε την μεγάλη είδηση δεδομένου ότι αποσύρθηκε το θέμα των ενοικίων όπου θα υπάρξει συνέχεια γιατί υπάρχουν πολλοί σκελετοί στα ντουλάπια έδωσε κάποιες  ενδιαφέρουσες διαστάσεις σε θέματα κυρίως διαδιακασίας που όμως αποτελούν οιωνούς κακής συνέχειας. Τρια είναι κυρίως τα γεγονότα που ενισχύουν αυτή την άποψη και δεν πρόκειται να μπούμε επαναλαμβάνω στην ουσία τους.
  Το πρώτο είναι ότι ο δήμαρχος "έδωσε" ουσιαστικά τον δάσκαλο στο Βαθύ για το γνωστό θέμα της μεταφοράς και με τα λεγόμενα του τον έβαλε απέναντι στους γονείς του σχολείου. Το δεύτερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι για δεύτερη φορά παρότι ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία αυτή την φορά εντούτοις δεν διαβάστηκε η επιστολή του συλλόγου γονέων του Βαθέος. Και εάν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου την πρώτη φορά με την επιστολή του ανέλαβε την ευθύνη για την κακή πληροφόρηση, την δεύτερη φορά για την έλλειψη του την τρίτη φορά πρέπει να υποβάλλει και την παραίτηση του γιατί μπορεί να είναι νέος όμως βρίσκεται στην θέση αυτή για να είναι αμερόληπτος και να προασπίζει το δικαίωμα των πολιτών να έχουν έκφραση έστω και με τον τυπικό τρόπο που προβλέπει ο κώδικας στα τεκταινόμενα'.   Το τρίτο θέμα είναι η προσπάθεια να μετατοπιστούν οι ευθύνες για την καθαριότητα στους πολίτες. Τους πολίτες που προεκολογικά αποθεώναμε για να μας ψηφίσουν και μετεκλογικά βρίζουμε γιατί δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας.  
   Αυτά δυστυχώς είναι δείγματα μιας κακής αρχής. Εκεί που οι σύμμαχοι πολίτες μας στηρίζανε όλα καλά. Τώρα που σφίγγουν τα  γάλατα φταίνε όλοι οι άλλοι πλην ημών. Το έχουμε πει κι άλλες φορές θα το πούμε άλλη μία. Είναι μοναδική ευκαιρία λόγω και της γενικότερης κατάστασης να υπάρξει σύγκρουση με οργανωμένα συμφέροντα και μειοψηφίες. Αν η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος θέλουν να τους θυμάται κανείς και μετά την θητεία τους ας τολμήσουν. Δεν φταίνε οι άλλοι και υπάρχει ακόμη καιρός...

113 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρώτη φορά βλέπω blog να ζητάει τη παραίτηση του Προέδρου του Δ.Σ. Αυτή είναι η κατάπτωση του πολιτικού μας συστήματος. Πίσω από την ανωνυμία να εξαρτάται το μέλλον της Αίγινας. Όταν ο Πρόεδρος δεν διάβασε τις επιστολές, στην προηγούμενη συνεδρίαση, γιατί ήταν ανυπόγραφες και χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου γιατί δεν του είπε κάποιος μπράβο που έκανε καλά τη δουλειά και δεν ξέφυγε από το κανονισμό? Αλλά μάλλον ερμηνεύουμε το γεγονότα όπως μας βολεύουν. Δεν είμαι με κανένα Πρόεδρο, είμαι αναρχοαυτόνομος και fun των καποδιστριακων, αλλά τρελαίνομαι να βλέπω ανθρώπους που σκόπιμα θέλουν να εμποδίσουν τη κατασκευή του Κυβερνείου. Σε αυτό έχουν ευθύνη όλα τα ενημερωτικά μέσα του τόπου μας που κάνουν ένα λυσαλαιο αγώνα για να μην πραγματοποιηθεί αυτό το έργο (σσ. εκτός από AIAKO) και βεβαία η τετράδα (Κασελουρης, Γιαννουλη, Ντελης και Σύλλογος Βαθεος). Ας αναλάβετε εσείς οι τέσσερεις την ευθύνη με όλα τα media της Αίγινας και να δούμε σε ποιον θα πετάμε ντομάτες στο τέλος!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να υποβάλλω ένα "κουτό" ερώτημα. Γιατί πρέπει μια ολόκληρη Αίγινα να προσκυνά δύο παραγοντίσκους που έχουν καρφωθεί στις καρέκλες τους και αποφασίζουν και διατάζουν για τη τύχη των Καποδιστριακών κτιρίων. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι όσο είναι αυτοί εκεί δεν θα γίνει τίποτε. Για τον απλούστατο λόγο ότι σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να σηκωθούν από την καρέκλα τους και να δουλέψουν. όμως μήπως έχει αρχίσει να τρίζει η καρέκλα τους;

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο Ακοπος αλλάζει την πλάκα τότε μέχρι αναρχοαυτόνομοι fun του Πετράκη μπορεί να ανακαλυφθούν. Οταν σας στήριζε προεκλογικά τότε ήταν καλά. Τώρα που σας λέει και δύο πράγματα και σιγά δηλαδή -σε σχέση με αυτά που γίνονται - σας κακοφαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σακκιώτης εφαρμόζει την ίδια τακτική με τον αρχηγό του τον ΓΑΠ. Πρώτα εξαπάτησε τον αιγινήτικο λαό κλέβοντας την΄ψήφο του και τώρα του ζητάει τα΄ρέστα. Αυτό λέγεται πολιτική αλητεία και εμπαιγμός. Να αναζητηθούν ευθύνες και απο τους γελοίους αρχομανής ψευτο νδ που πήγαν μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν παραιτείται πρώτος ο Κασελουρης που ακόμα δεν έχει συγκαλέσει για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. της βιβλιοθήκης που αυτοδικαίως Πρόεδρος είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος. Μήπως κάτι αποκρύπεται? Ας αναλάβει όλη η κοινωνία της ευθύνες της. Δεν ξέρω άμα μπορεί η τετράδα (Κασελουρης, Γιαννουλη, Ντελης & Συλλογος Βαθεος) να αναλάβουν όλο το βάρος για τη μη πραγματοποίηση του Κυβερνείου. Πραγματικά λυπάμαι που υπάρχουν συμπολίτες μας που λειτουργούν με τέτοια λογική. Θα τους φτύσουμε ομαδικά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κομπλεξισμός ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Όταν κάποιος μου είπε από χοντρό άνθρωπο μην περιμένεις προκοπή, είχα απαντήσει ας μην είμαστε ρατσιστές. Όμως τώρα μέρα με την μέρα διαπιστώνω ότι οι παλιοί είχαν δίκιο σε ότι κι αν έλεγαν.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 1.53 !!! Η τετράδα είναι για φτύσιμο τρελό!!! Βολεψάκηδες ...... ΕΕΕΕΕ Βολεψάκηδες ....

Ανώνυμος είπε...

να φτυσεις τον Σακη και την παρεα του που δεν εχουν εναλλακτικη λυση αβολευτε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Συλλογος προτεινει το παλιο δημοτικο Βαθεος. Γιατι δεν σας κανει; Αρα δεν μπορειτε να του ριξετε ευθυνες. Οσο για τον κυριο Ντελη ειστε πολυ μικροι για να τον φτασετε σε αξιοπρεπεια.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πολύ πλάκα! Αλλά θα πρέπει να ξέρεις κ. βιβλιοθηκάριε ότι η δράση φέρνει αντίδραση.
Όταν εγώ λοιπόν το αλλάξω από πλάκα, σίγουρα δεν θα έχει πλάκα!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την αξιοπρέπεια που μέχρι χθες χρησιμοποιούσε τον τίτλο του για να γράφει ότι να 'ναι. Αυτός δεν είναι παιδαγωγός είναι απαράδεκτος. Μια εδώ , μια εκεί και μία παραπέρα

Ανώνυμος είπε...

Καποιος απο ολους τον προκα λεσε να απαντησει. Τι εγινε; Δεν σας αρεσε η απαντηση; Η μηπως θα προτιμουσαν καποιοι να μην απαντησει καθολου για να εχουν να λενε περισσοτερα;

Ανώνυμος είπε...

Να φτυσεις τα μουτρα τα δικα σου και των ομοιων σου που θυσιαζετε το μελλον μικρων παιδιων για να ικανοποιησετε τισ φιλοδοξιες σας. Φτου σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τόσο καιρό δεν μίλαγα αλλά πνίγομαι γιατί όλοι έχουμε όλοι ευθύνη για τη κατάντια του Κυβερνείου, εκεί που πήγα σχολείο. Για πες ρε φίλε και εσύ την εναλλακτική? Δεν σου κάνει εντύπωση οτι η παρούσα διοίκηση παθαίνει ότι έπαθε η προηγούμενη με τη μεταστέγαση. Χάθηκε τότε η ευκαιρία, τώρα δεν υπάρχει χρόνος για απώλειες. Η τετράδα (Κασελούρης, Γιαννούλη, Ντελής & Σύλλογος Βαθέος) μαζί με κάτι media (Άκοπος, Νέα Εποχή, Aeginaportal, aeginanewς.gr) που θέλουν αίμα και δεν έχουν τσίπα ευθύνης πάνω τους κάνουν ένα υπερπαντων αγώνα για να μην γίνει το Κυβερνείο. Η μονή σοβαρή στάση είναι του Αιακού (όσο και να μας κάνει εντύπωση). Από κανέναν δεν είδα να κάνει ενα ολοκληρωμένο ρεπορτάζ με τη κατάντια του Κυβερνείου (φωτογραφίες από το χάλι μέσα) και πως θα γίνει μόλις επισκευαστεί. Κανένας δεν ζήτησε την άποψη από τους προϊσταμένους του Υπ. Παιδείας για να μάθει τη πραγματική ιστορία. Κανείς δεν μπήκε στο κόπο να πάει στο σχολείο του Βαθέος για να δει ένα τεράστιο σχολείο άδειο με 40 μόνο παιδιά. Τα σχολεία ανήκουν στη κοινωνία και σκοπός τους είναι η συνολική μόρφωση. Τα βιβλία δεν είναι σκουπίδια! Κανείς δεν μπήκε στο κόπο να πάρει συνέντευξη από τον πρωην και νυν Δήμαρχο για να μάθει τη πραγματικότητα. Τα τοπικά media είναι ένα κακέκτυπο των κεντρικών media που προτιμάνε την ανυπαρξία και το αίμα απο την ολοκληρωμένη ενημέρωση. Είναι απλοί διαχειριστές Δελτίων Τύπου και μόνο. Έχουν την ιδία ευθύνη με τη τετράδα! Είναι ντροπή κάτι πολιτικοί μέντορες να καθοδηγούν τους αμνούς του Βαθέος. Είναι αστείο να παίζεις και να εκμεταλλεύεσαι την αδυναμία των άλλων. Ο Κουκούλης έκανε μεγάλες προσπάθειας και δεν πέτυχε. Ο Σακκιώτης προσπαθεί πάλι αλλά φοβάμαι ότι θα αποτύχει και αυτός γιατί πέφτει πάνω σε παγιομένες και αναχρονιστικές αντιλήψεις. Λυπάμαι που θα χαθεί πάλι η ευκαιρία!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν κανουν πως ανεβαινουν κατα το Βαθυ.Θα φανε το φτυσιμο της ζωης τους. Στο διαβα σας ποδοπατατε τους παντες. Τωρα βαλατε χερι και στα παιδια; Και την ιδια τη μανα σας θα την πουλαγατε. Ξεχασατε ρε που γυριζατε πορτα πορτα και παρακαλαγατε να σας ψηφισουμε; Χαμενοι! Και τωρα θιγετε προσωπα και οικογενειες σαν να μη μας ξερετε; Καβαλησατε καλαμι πολυ νωρις. Ητυχη σας ειναι προδιαγεγραμμενη.

Ανώνυμος είπε...

Tα σχολεια ανηκουν στην κοινωνια για να μπορουν να μορφωνονται ολα τα παιδια. Τα παιδια που πηγαινουν σχολειο στο Βαθυ δεν ειναι παιδια ενος κατωτερου Θεου. Εχουν ισα δικαιωματα στη μορφωση με τα παιδια ενος πολυθεσιου σχολειου. Κανεις καλε μου φιλε δεν θελει να χαθει το Κυβερνειο. Σας παραπληροφορουν. Ο Συλλογος Γονεων εχει Προτεινει τις αποθηκες του νεου Δημοτικου για την αποθηκη της βιβλιοθηκης και το παλιο Δημοτικο για την εγκατασταση του ιστορικου αρχειου. Το παλιο σχολειο ειναι αδειο. Γιατι δεν το αξιοποιουν; Γιατι δεν το δεχονται; Που ειναι το λαθος;

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα καταλάβαμε για το πρόβλημα της μεταστέγασης φταίει η τετράδα(και όχι η ασυνεννοησία των διοικούντων ). Για τα σκουπίδια που μας πνίξανε φταίνε οι Αιγινήτες, (όχι οι διοίκηση) για την ποιότητα νερού φταίνε οι νερουλάδες (όχι η διοίκηση).για τις επιστολές που δεν διαβάζονται φταίει το πρωτόκολλο (όχι η διοίκηση ) Για τα όποια άλλα στραβά φταίνε οι προηγούμενοι (όχι η διοίκηση) -Σύντροφοι είμαστε Σοβαροί ???

Ανώνυμος είπε...

H μόρφωση είναι δημόσιο αγαθό κανένας δεν καταλαβαίνει από αυτούς τους γονείς που υποτίθεται είναι υπερπροστατευτικοί αλλά στην ουσία είναι εγωκεντρικού και ανόητοι ότι αν δεν αναβαθμιστεί το νησί τα παιδιά τους δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βρουν δουλειά και να κάνουν προκοπή στον τόπο τους?
Εμείς λοιπόν οι ΠΟΛΛΟΙ που θέλουμε την ανάπτυξη του νησιού, ειλικρινά θα κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ για να αποκτήσει το νησί την αίγλη που του αξίζει

Ανώνυμος είπε...

Kι εμένα το παιδί μου όταν πήγε Σχολείο το Γυμνάσιο - Λύκειο ήταν διπλοβάρδια κι εγώ φοβόμουν μην συμβεί κάτι βραδιάτικα, αλλά και το έστελνα και το σπούδασα.
Μην κλείνετε τα παιδιά σας σε γυάλες και πάντα να σκέφτεστε το κοινωνικό σύνολο!!!

Ανώνυμος είπε...

Re magkes ti to psaxnete upaerxei lush, to arx..di o Apostolidis autos o paparas me ta 3-4 ftyxia tou, me ta gamw ta ar8ra sth kwlofyllada tou, 8a sas dwsei luseis gia ola.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δέν πάνε το αρχείο και την Βιβλιοθήκη στο 1ο δημοτικό σχολειο η στο τεχνικό λύκειο.Α ξέχασα στο 1ο δημοτικό είναι ο κ Κουκούλης διευθυντής και δέν θέλει στο σχολείο του.Ξυπνάτε θέλει η δημοτική αρχή να κλείσει το σχολείο του Βαθέως να το κάνει Αρχείο βιβλιοθήκη και το υπόλοιπο αποθήκες του δήμο.Γιατί οι αποθήκες στο γήπεδο γέμισαν και δεν ξέρουν που να τα βάλουν.Θελετε και άλλη λύση στο καινούργιο παιδικό σταθμόστην περιοχή του Αγ Νεκταρίου(Κοντός).Αδειο κτήριο είναι και μάλιστα καινούργιο του δήμου είναι Γιατί; Παρα είναι κολημένη με το Βαθύ θέλουν τον Σεπτεμβρη να μας διαλύσουν. Μήπως ξέρουν πως θα κλείσει και δεν το λένε;

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν γυρίσουν τα παιδιά σας από όλα τα σχολεία της Αίγινας στο Βαθύ το σχολείο σε λίγα χρόνια θα κλείσει ούτως ή άλλως! Οι καιροί δεν είναι για ιδιαίτερα, διότι στο σχολείο του Βαθέως ιδιαίτερα γίνονται με τόσα λίγα παιδιά.
Δείτε το πρόβλημα και λύστε το, μαζέψτε τα παιδιά στο σχολείο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρός τον κ Αντώνιο Ντελή.Το μόνο πού πρέπει να κάνετε για να σας πιστέψουμε ειναι απλό. Στό επόμενο διοικητικό συμβούλιο να πάρετε το λόγο και να διαψεύσεται τον δήμαρχο σε όλους μπροστά.Η με επιστολή σας στό δήμο η οποία να λέει πως ειναι ψεύτης ο δήμαρχος.Γιατί αυτά που λέει για εσάς(πως του δειξατε τις αίθουσες)απλά τα πράγματα.Για να ξαναέρθει η εκτίμηση μας προς το προσωπό σας γιατι με αυτά που λέει ο δημαρχος σας διαψεύδει.Εγώ αυτό θα έκανα για να μάθουν οι Αιγινήτες ποιός λέει ψέματα και ποιός οχι.Με τα λεγόμενα του δημάρχου εσείς του δείξαρε και προτείνατε τους χώρους.Ελάτε λοιπόν στο επόμενο συμβούλειο να πείτε ψεύτη τον δήμαρχοΚάντε και το άλλο αν θέλετε στείλτε έγγραφο στο υπουργειο παιδείας να λέτε ψεύτη το δήμαρχο και δεν υπάρχουν χώροι για αρχείο και βιβλιοθήκη τότε θα σας πιστέψουμε.Αλλιώς είστε υπόλογος των πραξεών σας τόσες λύσεις διαλέκτε μία επιτέλους Κ Αντώνη Ντελή.

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνει 9.17 έχει εκτεθεί!!!
Μία έτσι , μία γιουβέτσι!
Ο δάσκαλος τα σκάτωσε κανονικά. Δάκαλος και να μην θέλει τα βιβλία που ακούστηκε ??? Στο Βαθύ.

Ανώνυμος είπε...

Η Αίγινα πρέπει να είναι περήφανη που ακόμα την αγαπάνε κάποιοι άνθρωποι. Μην το χαλάτε

Ανώνυμος είπε...

Και τι ητανε ρε ανεγκεφαλοι το σχολειο το σπιτι του δασκαλου για να μπορει να προτεινει και να παραχωρει; Δε σας κοβει λιγο; Δεν τα σκατωσε ο δασκαλος σκατα εχουν τα δικα σας κολλημενα μυαλα.

Ανώνυμος είπε...

Προς ολους τους ανεγκεφαλους: Δεν ειπε ποτε ο δασκαλος οτι δεν εδειξε αιθουσες στον δημαρχο.Αλλο το δειχνω καιαλλο το παραχωρω. Οδημαρχος ηΚα Κανελα και ο πετριτης επισκεφτηκαν το σχολειο και αρχισαν να διαλεγουν αιθουσες που τους βολευαν. τους αρεσαν ακομα και αιθουσες που χρησιμοποιουνται απο τα παιδια και τους δασκαλους.Μηπως ηθελαν να βγαλουμε και τα παιδια στο δρομο για να ειναι ικανοποιημενοι και να παρουν ολο το χωρο; Βρε αντε στο διαολο.

Ανώνυμος είπε...

Δείχνεις τη διαγωγή σου σε όλο της το μεγαλείο.
Είναι λογικό σε ένα τεράστιο κτίρο να είναι μέσα 40 παιδιά , διότι οι υπόλοιποι συγχωριανοί σου το παίζουν πρωτεουσιάνοι και πάνε τα παιδιά τους σε σχολεία της πόλης και να μην μπορεί ο Δήμος να κάνει προσωρινή μεταστέγαση της Βιβλιοθήκης?
Δεν είπε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ να βγάλετε τα παιδιά σας στο δρόμο, απλά όταν υπάρχει μόνο παράνοια κι όχι λογική, αυτά συμβαίνουν.
Λυπάμαι για την Αίγινα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΗΛΗΘΙΟ ΧΑΜΟΓΕΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠ ΕΞΩ. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΓΚΑ.ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΗΝ ΚΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κότα ? Τι μας φταίνει οι κότες, αυτές οι καημένες όταν πίνουν νεράκι κοιτάνε τον ουρανό και Τον ευχαριστούν.Αυτός ούτε αυτό δεν κάνει, αλλά ξέχασα δεν τον διόρισε κανένας με το πτυχίο του και την αξια του ζει!!!
Ντελή είσαι ο ανακατώστρας αλλά τα κάνεις εκεί που παίρνει στους Βαθιώτες , για κατέβα προς τα κάτω να σε δούμε λιγάκι!

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον δεν θα ησουνα στο Δημ. συμβουλιο 11.00 γιατι αλλιως θα ηξερες οτι ο Κος Ντελης μιλησε και εξεθεσε τα πιθανα προβληματα απο τη μετεστεγαση. Ενημερωσου και λιγο. Αλλα κατι ασχετοι σαν και εσενα παραπληροφορουν τον κοσμο.

Ανώνυμος είπε...

παρτε τα μουτρα σας και ξαναπεραστε απο το Βαθυ να γελασει λιγο και το χειλα κι μας.

Ανώνυμος είπε...

Οικονόμου μάθαμε είσαι ο συντάκτης όλων των κειμένων των Βαθιωτών ... δίκωλο κανάτι εισαι τελικα ...

Ανώνυμος είπε...

A για οσους δεν καταλαβατε τωρα θα το αλλαξουμε το βιολι. Θα αφησουν το δασκαλο γιατι εχυσαν ολο τους το δηλητηριο και τωρα θα θαψουν τον Οικονομου. Μπραβο βρε και σ ανωτερα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια με μπερδεψατε. Οσυντακτης των κειμενων ειναι ο Ντελης η ο οικονομου;Αποφασιστε γιατι μας τα πρηξατε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Οικονόμου λέει αυτά που λέει, κάνει αυτά που κάνει και κρίνονται όλα από τον κόσμο.
Γιατί να τα βάλει κάποιος με τον Οικονόμου?

Ανώνυμος είπε...

Σε 3 χρονια θα μας ξαναχτυπησετε την πορτα και θα παρακαλατε για ψηφους.Δεν ερχοσαστε να μετρησετε τις κλωτσιες που θα αρπαξετε.!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις σαχλαμάρες, ένα παιχνιδάκι μεταξύ του Πετρίτη και του Οικονόμου είναι. Προσωπικές στρατηγικές ενός Δελφίνου και ενός συμβούλου που δε χωράει πουθενά. Αποπροσανατολισμός. Εγώ θα βάλω ένα σχόλιο απο τον ανατρεπτικό Αιακό "ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ-ΤΥΡΑΝΙΑ, ΥΠΟΧΘΟΝΕΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ, ΒΡΩΜΙΑ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ, ΡΑΔΙΟΥΡΓΕΙΑ, ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΗ-Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, Η ΑΙΓΙΝΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ (ΒΑΡΤΖΕΛΗΣ, ΠΕΤΡΙΤΗΣ, ΤΖΙΤΖΗΣ Φ., ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ, ΤΖΙΤΖΗΣ Ν., ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ) ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΕΤΑΛΩΤΗ." Αφορμή τα όσα βγαίνουν στη φόρα σιγά σιγά. Άντε να ξυπνάμε....

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε όλη αυτή την ιστορία είναι το έλλειμμα δημοκρατίας του κ. Σακκιώτη και το γεγονός ότι ένας 30χρονος σκύβει και υπακούει έναν αυτιστικό Δήμαρχο.
έναν Δήμαρχο που δεν έχει πια παρέες. Έναν άνθρωπο που έχουν αρχίσει όλοι να τον καταλαβαίνουν και τον κάνουν πέρα. οι μόνοι που μείνανε κοντά του είναι κάτι λαμόγια και κάτι τύπου που θέλουν να πάρουν δακτυλίδι αφού έτσι τους έχει μάθει το ΠΑΣΟΚ να κάνουν.
Δυστυχώς λοιπόν για όλους μας, αυτό είναι το εξαθλιωμένο σύστημα της Αίγινας. Αυτοί είναι οι τύπου που το παίζουν δημοκράτες.
Πέτρο, κάποτε κατηγορούσες κάτι τσογλάνια στην τοπική του ΠΑΣΟΚ. Να σου θυμίσω ότι μέχρι και ο Κωστάκης πήγε και έκανε τον γραμματέα της Τοπικής (γνωστός Νεοδημοκράτης). Τότε έλεγες ότι παλεύεις για τη Δημοκρατία
Τώρα γιατί φοβάσαι να διαβάσεις μια επιστολή;

Y/G: Και βέβαια είμαι υπερ του να φτιαχτεί το κυβερνείο. Το αρχείο μπορεί να πάει στο παλαιό σχολείο. Αν λείπει η πυρασφάλεια πείτε στη ΔΕΗ ένα δεκαρικάκι να το δώσει για να φτιαχτεί ένα σύστημα πυρασφάλειας στο παλιό σχολείο.
Και άντε να τελειώνουμε γιατί στο τέλος θα κατηγορούμε εσάς ότι το κάνετε επίτηδες για να μην γίνει το έργο.

Ανώνυμος είπε...

Re filarakia ti tsakwneste sas eipa uparxei lush to arx..di o Apostolidis, ta 3erei ola exei 3-4 ftuxia exei kwlofyllada 8a dwsei luseis. Esy 11:42 eisai kalo mou..pano, kanaskwlodw3ios kai su. Pareaki tou klaparx..da tou Apostolidi ?? pshnesai gia mpinelikia re

Ανώνυμος είπε...

10.40 skata exei to diko soy kefali dieyuynthw einai na pei uelv olew tiw aiuoyses.ta exei kanei plakakia me to Δημαρχο skatokefali

Ανώνυμος είπε...

Η οικια Καραπανου που καθε χρονο διοργανωνει σεμιναρια για παιδια επι πληρωμη κοβει αποδειξεις για αυτο ?
Τωρα τελευταια πολλα σεμιναρια για παιδια χωρις αυτοι που τα κανουν να εχουν τα αντιστοιχα προσοντα.Τοσοι εκπαιδευτικοι στο δημο γιατι δεν αντιδρουν ?

Ανώνυμος είπε...

12.22 κοίτα να μάθεις να γράφεις Ελληνικά, να καταλαβαίνουμε ποιόν βρίζεις και γιατί.

Ανώνυμος είπε...

Filaraki 10:50 8a grafw opws goustarw kai 8a brizw to arx..di ton Apostolidi giati einai enas skatofasistas de3ios, mou th spaei h ND tou kai pou mou mostrarei ton eleu8ero tupo kai to paizei exw idees protaseis kai luseis gia ola. Ante kane kana mpanio.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 11,42, μόλις γύρισα από την θάλασσα και έκανα και στο σπίτι μπάνιο, δεν μπορώ άλλο νερό. Πάντως σε ευχαριστώ για την συμβουλή, είναι χρήσιμη με τέτοια ζέστη.
Τώρα βέβαια μετά την απάντηση σου μου δημιουργήθηκε μιά απορία. Μήπως του είχες ζητήσει να σου κάνει μαθήματα Ελληνικής και αρνήθηκε, γιατό και τόση επιθετικότητα από μέρους σου;

Ανώνυμος είπε...

Re arx..di Apostolidi apokalufthkes monos sou, wraia twra pousai meta apo mpanio erxomai ma..ka. Gamw th ND kai to giatro sou re. Ama 3anabaleis gia dhmotikos sumboulos 8a gelasei to pardalo katsiki blaka

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος δάσκαλος που δεχτηκε να πάει το αρχείο και η βιβλιοθήκη στο σχολείο του είναι ο κ Ντελής Αντώνιος γιατί κάτοικοι του Βεθέως;Γιατί είναι ο μόνος που πάει στις συνελεύσεις των γονέων; μήπως για να πηγένει μετά στο δήμαρχο ή στο πετρίδη να τα λέει όλα;Οπως λέει πήγε ο Δήμαρχο η Τιτίνα ο πετρίτης στο σχολείο δέν κατάλαβε τι ήθελαν τα παιδιά το κατάλαβαν ο πτυχιούχος ΟΧΙ τύχαίο δεν νομίζω.Σας δουλεύει όλους γονείς κατοίκους. Προσπαθει σάν τον Οικονόμου φλομώνει στά ψέματα. Στο δημοτικό συμβούλειο που πήγε ο κ Ντελής οταν ήταν η ώρα να πούν για το σχολείο τον επιασε κόψιμο (ΧΈΣΙΜΟ)και έφυγε τυχαίο δεν νομίζω.Κυριοι και Κυρίες και γονείς προπάντων σας δουλέυει ο κ Ντελης Φεύγει του χρόνου απο το Βαθύ και θέλει να τα έχει καλά με το Δημαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 4.27
1.Δεν είμαι ο αγαπητός σου φίλος που τόσο πολύ αναφέρεις στα ραπτά σου.
2. Είχε γράψει ένας άλλος φίλος πριν λίγες ημέρες να φοράμε τσίγκινα σωβρακάκια, το βρίσκω πολύ καλή ιδέα και έτσι δεν σε φοβάμαι.
3. Από τα γραπτά σου καταλαβαίνω ότι μάλλον δίκιο είχα, αρνήθηκε να σου μάθει Ελληνικά.
4. Χαλάρωσε λίγο, μην πάθεις τίποτα, γιατί αν συνεχίσεις έτσι, σε λίγο εσύ θα χρειάζεσαι γιατρό και μάλλον άλλης ειδικότητας.
5. Αν είναι να πάθεις κάτι να μάθουμε και εμείς greeklish, etsi wste na paizoyme sta nera sou
6. Olo aito to paixnidi sta blog einai gia na antallasoume apopseis kai gia tipota allo, auth htan kai h arxikh filosofia twn blogs.
7. Όλα τα παραπάνω γραφόμενα ανήκουν στην σφαίρα του χιούμορ και του αστεϊσμού, σου προτείνω να τα δείς με αυτό το πνεύμα, γιατί αλλιώς φοβάμαι ότι θα αναγκαστούμε να σου λέμε σε όλα "ναι" γιατί θα είναι η συμβουλή του γιατρού (αυτού με το σφυράκι, ξέρεις)

Ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την υγεία σου

Ανώνυμος είπε...

Τον σχολιαστή 3 Ιουνίου 2011 3:56 μ.μ. και οποιονδήποτε αναγνώστη του blog θελει να διαβάσει κάτι πέρα από τις άναρθρες κραυγές που συνηθίζονται εδώ, τον παραπέμπω σε δύο δημοσιεύματα από άλλα blog:

http://aeginafirst.wordpress.com/2011/05/14/akomi-mia-hameni-efkairia-gia-to-kyverneio/

και

http://sxedia.espivblogs.net/2011/05/17/τι-σημαίνει-για-την-αίγινα-το-τοπικό-αρ/

Ανώνυμος είπε...

8:04-arx..di Apostolidi, kopse tis mal..kies osa ftyxia kai naxeis, oso kai na 8es na to pai3eis lusari 8asai panta enas kopanos. Exeis xasei th mpala kai twra pou ekleise h kwlofyllada sou, fathn, mougka fimwtro kwloneodhmokrath, terma h propaganda kai ta ar8ra sou gia th ND kai ton allo to arx..di ton arxhgo sou to Samara, gamw th ND kai th topikh sou re. 8a grafw opws 8elw kai 8a lew oti 8elw. Ama se petuxw sth paralia, 8a gelasoume polu

Ανώνυμος είπε...

8:42 ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥ '80. ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΛΗΤΤΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ( ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ) ΩΣ ΛΑΓΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Filaraki 9:33 lagos eisai kai fainesai. Exw gnwrisei mal..kes kai mpaglamades alla esu eisai korufh. Ti egine magka mou kaneis plates sto arx..di ton Apostolidi ? Ou re lamogia kwlode3ioi. O Sakis einai arxontas kai dunatos. Eseis re kakomoirides loufa3te kai na pate na ..

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σας Κε Κυριακου για το αρθρο σας στη Σχεδια σχετικα με τον Κο Ντελη. Κανεις δεν ειναι αξιος να συκοφαντησει και να ακυρωσει εναν ανθρωπο σαν τον Κο Ντελη.Εναν αξιοπρεπεστατο δασκαλο που δεν υποκυπτει σε κανενα πολιτικο συμφερον που προσφερει στο κοινωνικο συνολο που νοιαζεται για το καλο των παιδιων που εχει κανει ενα σχολειο αγνωριστο με πολυ προσωπικη εργασια που δεν ασκει απλα το επαγγελμα του αλλα στην ουσια κανει λειτουργημα. Ειμαστε πολυ τυχεροι που ενας απο τους καλυτερους δασκαλους της αιγινας τιμησε με την παρουσια του το σχολειο του Βαθεος.

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά δεν υπάρχει θέμα, υπάρχουν μόνο 5-6 που βρίζονται συνεχώς και λένε επί μέρες τα ίδια πράγματα. Αν διαβάσετε τα σχόλια των δύο τελευταίων αναρτήσεων, θα δείτε ότι γράφουν συνεχώς οι ίδιοι άνθρωποι και λένε συνεχώς τα ίδια. Μήπως είναι "αγανακτισμένοι" γονείς; Μήπως βάζουν και τα παιδιά τους να παρακολουθούν το "διάλογο"; Το "ποιοτικό" blog και πάλι πρωτοπορεί...

Ανώνυμος είπε...

Κ Ντελή πού κρύβεσαι; δεν είδαμε τίποτε καμιά επιστολή να διαψεύσεις το δήμαρχο.βγές στο Αιγινα Πόρταλ να τα πείς όπως ο δήμαρχος. Θα περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα. Αλλιώς μήν ξαναπατήσεις στό Βαθύ.Γιατί θα σε θεωρήσουμε προδότη.Τελευταία σου ευκαιρία την Δευτέρα γιατί την τρίτη θα μας δείς όλους τους γονείς στο σχολείο.Και τότε διάλεξε αίθουσα να κρυφτείς οχι σε αυτέ που έδωσες η που διάλεξε ο δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

Ας δούμε λίγο αυτά που λέει ο Άκοπος. Αφού σκίστηκε για να βγεί ο Σακκιώτης, τώρα έκανε στροφή 180 μοιρών και τίποτε καλό δεν του βρίσκει, προτού περάσουν πέντε μήνες.
Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις. Η πρώτη είναι ότι αθέτησε υποσχέσεις (μια κακιά γλώσσα λέει συνεχώς ότι θέλει να μεταφέρει τη βιβλιοθήκη). Η δεύτερη είναι ότι ο εχθρός ήταν ο Κουκούλης και έπρεπε να φύγει. Στη συνέχεια θα διαβληθεί ο Σακκιώτης, για να ανοίξει ο δρόμος για κάποιον άλλον. Την εξήγηση κάποιου φίλου, ότι των προβληματικών ανθρώπων κανείς δεν τους κάνει για δήμαρχος, δεν θέλω να την πιστέψω.

Ανώνυμος είπε...

Aτυχισες φιλε 11.05 πραγματι τη Δευτερα και την Τριτη και καθε μερα θα ειμαστε στο σχολειο του Βαθεος ΔΙΠΛΑ στο δασκαλο μας. Ολοι οι γονεις τον στηριζουν.Μην προσπαθεις αδικα να σπειρεις διχονοια Δεν περναει.Θα χαρω οταν ο δασκαλος θα βγει και θα ακυρωσει κατι ανθρωπακια σαν και εσενα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 18:00 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΕΙ. ΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση στον κ δήμαρχο και στον μελοντικό δήμαρχο κ Πετρίτη.Αν η ΔΕΗ σας έδινε 2000000 ευρώ να φτιαχτεί το δημαρχείο ποιά σχολεία θα είχαν σειρά να κλείσετε;Βέβαια εκτό του 1ο δημοτικού σχολείου γιατί προστατεύτε

Ανώνυμος είπε...

H ερώτηση του προηγούμενου θυμίζει το κλασικό ανέκδοτο, που τελειώνει έτσι: "Είδες που σου τάλεγα; Κόλοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν"!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτό το "αρχ... τον Αποστ..." δεν θα τον πετύχεις ρε φίλε στην παραλία, να καθαρίσεις εσύ μ' αυτόν και μεις από σένα; Μας τα έχεις πρήξει με τη μανία σου!

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά ο Άκοπος θίγει το θέμα του Κυβερνείου, δείγμα του πόσο του στοιχίζει. Από τα τρία θέματα που τον ενόχλησαν, τα δύο πρώτα αφορούν αυτό και τρίτο (και καταϊδρωμένο) έρχεται το σοβαρότατο θέμα της καθαριότητας. Ενισχύονται έτσι οι κακές γλώσσες που λένε ότι αυτός είναι ο λόγος που Σακκιώτης και Άκοπος τα σπάσανε.

Ανώνυμος είπε...

11:58 filaraki 8a ka8arisw kai sena mazi gia na mhn exeis parapono

Ανώνυμος είπε...

Προς την τον 11.27 έλα την τρ.ιτη να δείς το Βαθύ πως τιμωρεί τους προδότες.Δεν θα χαρείς ανθρωπάκι γιατί δεν προκειται να βγει να διαψευσει τιποτα ο δασκαλάκο σου.Ο δήμαρχος τον λέει ψεύτη. εκτός ανθρωπάκι αν είσαι και εσύ μαζί με τους προδότες του Βαθέως.Γιαυτό απαντάς για λογαριασμό του βέβαια αυτός κρύβεται.Τι να πείέκανα λάθος η δεν κατάλαυε. Σε άλλο νησί ζει;ο δασκαλάκος σου ανθρωπάκι;

Ανώνυμος είπε...

A 3exasa 11:32 eisai grafikos, blammenos kai kommounode3ios. To mono pou 8elete einai na ri3ete to PASOK apo thn kubernhsh paizete to paixnidaki tou Samara, e giauto brizw to arx..di ton Apostolidi giati kati tetoia leei oxi sta Mnhmonia ftaiei o Giwrgos kai tetoies papares. Sa ta moutra sas

Ανώνυμος είπε...

Τους άκουγες πριν τις εκλογές να κραυγάζουν οι Άκοποι και έλεγες "τι ιδεολόγοι και τι αγωνιστές είναι αυτοί!". Τώρα, αμέσως μετά τη νίκη, γίνονται "μάτσο" και ανακαλύπτεις ότι φωνάζουν γιατί ο ένας έριξε τον άλλο! Αυτά, από τα παιδιά της μεταπολίτευσης και της κατρακύλας των τελευταίων τριάντα χρόνων. ΟΛΟΙΜΑΖΙ!

Ανώνυμος είπε...

http://sxedia.espivblogs.net/2011/06/04/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7-%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ae/

Ανώνυμος είπε...

12:28 kwlode3ie, ti egine re posoi san to arx..di ton Apostolidi mazeutikate edw

Ανώνυμος είπε...

Τι μεταμεσονύκτια πλάκα είναι κι' αυτή! Όποιος τολμά να μιλήσει για την επιχείρηση ΟΛΟΙΜΑΖΙ είναι κατά τον έρημο, που δεν γράφει ελληνικά, "κωλοδεξιός"; ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συμμάχησαν για να πετάξουν έξω τους ανεξάρτητους και τώρα το ΟΛΟΙΜΑΖΙ ξανάγινε μόνο ΠΑΣΟΚ;
Μας φτιάχνετε το κέφι!

Ανώνυμος είπε...

Ante re mal..ka 12:52, se ponaei ee ? Nai re o SAKHS einai o kaluteros kai to PASOK einai kinhma laou. O SAKHS swzei thn Aigina to PASOK th xwra. Arx..di Apostolidi bazeis ta filarakia sou na grafoun alla esena se grafoume sta arx..dia mas

Ανώνυμος είπε...

η γυναίκα που θέλει να γίνει Δήμαρχος είναι πίσω από αρκετά σχόλια που γράφονται, ποιά είναι αυτή βρείτε το........

Ανώνυμος είπε...

Για τον επώνυμο σχολιαστή Γεωρ. Μπ. στις 3 Ιουνίου 10:06
Εδώ καράβια χάνονται... κι ο καθηγητάκος της Κυψέλης Γ.Μπ., το βιολί βιολάκι του με την οικία Καραπάνου!!!Και το κουφό της υπόθεσης ποιο είναι; Αναρωτιέται γιατί δεν αντιδρούν οι άλλοι εκπαιδευτικοί αφού είναι τόσοι στο Δήμο. Ποιους πας να στραβώσεις κύριε της αμέμπτου( ας μη πω) με το σχόλιό σου; Σε καίει που δεν μπορείς να βάλεις πόδι εκεί; Εκεί πουλάκι μου δεν είναι οι κατασκηνώσεις που ξέρεις.Εκεί προσέχουνε τα παιδιά τους και έχουνε μάτια και στην πλάτη...
Μια ματιά σου ρίχνουνε κι ακόμα θα τρέχεις, μέχρι που να σκάσεις και να ησυχάσουνε όλοι οι περί εσού "εμπλεκόμενοι...φορείς"!!!

Ανώνυμος είπε...

12:52 Δεν τα λές καλά. Ο Κουκούλης το '06 ήταν ο επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ εν΄το '10 είχε το χρίσμα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο Σάκης πήρε μαζί του πρώην στελάχη της ΝΔ. Ο Φίλιππας, ο Οικονόμου και ο Παντελάρος έχουν ήδη φάκελο με το ερώτημα της διαγραφής στα Κεντρικά της ΝΔ, καιεκτός αυτού Τζίτζης και Παντελάρος έχουν προσχωρήσει στη Μπακογιάννη. Άρα άτοπος ο ισχυρισμός σου. Ο Γιατρός είχα αναπίσημο χρίσμα απο τη ΝΔ και το έχει εξασφαλισμένο απο τώρα για το '14. Οπότε για το '14 έχουμε και λέμε Γρηγορόπουλος-ΝΔ, Σάκης (η όποιος άλλος)ΠΑΣΟΚ, Κουκούλης (η όποιος άλλος)ΣΥΡΙΖΑ-Δ.ΑΡ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ ξέρω ότι έχω διακοπή ρεύματος το πρωί μέρχρι τις 10.30, διακοπή ρεύματος απο 15.30-16.30 περίπου και απο τις 18.00 διακοπή νερού. Αμα καλοκαιριάσει τι ακριβώς πρόκειται να γίνει; Ξέρει κανείς να μου απαντήσει;

Ανώνυμος είπε...

tha mas swsei o mixaloliakos!!!!!!!!!!!!! xaxaxaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΧ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΦΤΩΧΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΟΥ. ΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΑΝΗΡ ΘΑ ΜΕ ΝΥΜΦΕΥΘΕΙ, ΠΤΩΧΗ ΚΑΙ ΑΤΙΜΗ?
ΕΝΩ ΣΑΝ ΠΤΩΧΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΩ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ, ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΤΩΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΕΜΟΥΣΕ.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα ζει αυτό το παραμύθι ότι ο συντηρητικών πολιτικών αντιλήψεων Κουκούλης είναι ο εκλεκτός της Αριστεράς; Αυτοί που το λένε το πιστεύουν ή πιστεύουν ότι υπάρχουν ακόμα τόσο χαζοί που το χάβουν; Δεν ξέρουν ότι το παραμύθι το έβγαλε ο Σάκης το 2006 στις εκλογές και έκανε ακόμα και ορκισμένους ΠΑΣΟΚους να φτύνουν αηδιασμένοι από την ατιμία του;
Ο/η κ. 7:00 μ.μ. δεν φαίνεται να ανήκει στους αφελείς, μάλλον ψάχνει για αφελείς. Θα του θυμίσω λοιπόν ένα επεισόδιο του 1978. Τότε οπαδοί του υποψήφιου της Ν.Δ. φόβιζαν τον κόσμο ότι ο Γιαννούλης είναι υποψήφιος του ΚΚΕ, επειδή το ΚΚΕ είχε έναν υποψήφιο στο συνδυασμό του. Οι του ΠΑΣΟΚ τότε είχαν αγανακτήσει με τη συμπεριφορά αυτή. Τώρα κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Γενικά, τα δύο μεγάλα κόμματα τους θέλουν όλους υποτακτικούς τους, αλλιώς είναι αριστεροί ή ξερωγωτι. Το ότι ο κόσμος αγανάκτησε πια με τις συμπεριφορές αυτές δεν τα νοιάζει.
Πόσο ξεδιάντροπο είναι όμως να ομολογούν οι ΟΛΟΙΜΑΖΙ ότι είναι ΠΑΣΟΚ...

Ανώνυμος είπε...

αν το κράτος φορολογούσε την μ@λ@κι@ δεν χρειαζόμαστε το μνημόνιο.
απο την αλλη γουσταρω τους σεναριογραφους περι κομματοκρατιας λοιπον κυριοι είναι απλά τα πράγματα κανενα χρισμα δεν θα εκανε καλο σε κανενα
Ο Κουκουλης ειχε την στηριξη των αριστερων-κουλτουριαρηδων κραμα με δεξιους και πασοκους ηταν
Ο Γιατρος ειχε τους περισσοτερους δεξιους αλλα καμενους και φθαρμενους ο κοσμος τους ειχε βαρεθει μονος του πηγε δευτερη κυριακη οσο για το χρισμα δεν μπορουσε να το παρειηταν απλα τα πραγματα απ[ο την στιγμη που ειχαν διασκορπιστει ολοι οι δεξιοι
Ο Σακης έπεσε απο την Ακροπολη και βρηκε πορτοφολι εκει που με χρισμα ΠΑΣΟΚ εβγαινε τριτος και καταιδρωμενος πιεζεται να απεταξει το χρισμα και οπως το επραξε , σημαντικο ρολο επαιξε μη εκλεγμενος του που χαρις σε αυτον αρκετοι δεξιοι πηγαν με τον Σακη, αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να παρει τον δημο με το χαμηλοτερο προϋπολογισμο απο τους αλλους δυο συνδυασμους
Οσο για τις διαγραφες και ποιοι θα παρουν το χρισμα το 2014 ειναι αστειο να ασχοληθει καποιος αφου θα υπαρξουν τεραστιες κοινωνικοπολιτικες αλλαγες που δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει.
To σιγουρο ειναι οτι ο κοσμος βρισκεται σε αναζητηση

Ανώνυμος είπε...

Eida auto to arx..di ton Apostolidi sto kanali tou Triantafyllopoulou (allo lamogio) na krazei de3ies mal..kies. Aurio sth paralia 8a gelasei to xeilaki ka8e pikramenou, kapou 8a ton petuxw .. ela kai su par8enopipitsa 9:39 8a fas kala

Ανώνυμος είπε...

A ara autos o mal..kas mas egrafe gia to Suntagma, skatode3ios organo tou Samara kai twn allwn paparidwn pou kanoun paixnidakia me tis laosuna3eis. PASOK re oti kai na lete PASOK PAPANDREOU. Oi prodotes eiste eseis oi de3ioi kai eidika kati mal..koarx..dia san ton Apostolidi. Ou re

Ανώνυμος είπε...

A kai su 10:15 pou anazhtas ela na ton fas , parea me ton Apostolidi blaka de3ie

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία που πάει για δήμαρχος να βουλώσει το στόμα της μη τισ το βουλώσω..ας μαζέψει τα παιδιά της και μετ΄΄α να γράφει γαι καθηγητές και άλλα...ρωτάμε ξέρει που βρίσκονται τα παι΄διά της....??????????

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το παραλήρημα του 10:15 και θα καταλάβετε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ο κάθε ανόητος λέει την παπαριά του: Π.χ. ότι το χρίσμα δεν έκανε καλό. Ποιό χρίσμα; Το ίδιο είναι το χρίσμα (εκ των προτέρων) του δικομματικού μας παιδιού, δηλαδή του Γ. Τζίτζη, του Γκότση, του Ανδρεόπουλου, του Γαλάρη, του Μούρτζη, με τη στήρικη που αναγγέλλουν εκ των υστέρων τα μικροκόμματα για υποψήφιους που μόλις τους γνώρισαν, επειδή τους φάνηκαν φερέγγυοι και δεν ήταν κομματόσκυλα;
Το χρίσμα έκανε καλό στους υποψήφιους, μέχρι του σημείου που πολλοί κατάλαβαν ότι τα δύο μεγάλα κόμματα μας πάνε (και μας πήγαν) στο γκρεμό (μαζί με τους Δήμους πού έλεγχαν). Μετά, άρχισαν να προσποιούνται τους ανεξάρτητους, κλείνοντας πονηρά το μάτι στους δικούς τους: "Παριστάνουμε τους ανεξάρτητους, για να τσιμπήσουμε ψήφους ανοήτων". Το ίδιο έκανε και ο Σακκιώτης, που πούλησε το χρίσμα φωνάζοντας ΟΛΟΙΜΑΖΙ με όσους ΝεοΔημοκράτες κατάλαβαν ότι μόνο μαζί του θα διασωθούν.
Ο Κουκούλης (μας λέει) ήταν κράμα από δεξιούς και Πασόκους!!! Πώς το κατάλαβε ο μεγάλος!!! Πώς θα γινόταν αλλιώς δήμαρχος; Μαζί με τους (ελάχιστους) αριστερούς βεβαίως. Τον ψήφισαν γιατί οι υποψήφιοι δήμαρχοι των κομμάτων που ψήφιζαν στις βουλευτικές εκλογές, τους είχαν απογοητεύσει. Τελικά ποιός από τους δυό σας έχει δίκιο;
Το μόνο που πρέπει να μείνει, είναι ότι θέλουν να βάλουν στο τσουβάλι των κομμάτων τον κοσμάκη, την ώρα που όλοι βλέπουν ότι η χρεοκοπία είναι έργο των κομμάτων. Γι' αυτό "λύσσαξαν" να παραστήσουν το Σάκη υπερκομματικό και τον Κουκούλη αριστερό (στοιχηματίζω ότι ψηφίζει Ν.Δ.).
Τελικά το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Σάκης Σακκιώτης, πώς προσέλκυσε την τελευταία στιγμή τα στελέχη της Ν.Δ.; Με την γοητεία του προγράμματός του, που δεν κυκλοφόρησε ποτέ; Μήπως για να γλυτώσουν την πατρίδα από την καταστροφή; Ή μήπως θα πιστέψουμε ότι Παντελάρος και λοιποί Ν.Δ.τες θα διαγραφούν, γιατί πήγαν με τον "ταξικό" εχθρό;
Δηλαδή έπρεπε να πάνε με το γιατρό, που κάποιοι -μόλις τώρα- ισχυρίζονται ότι είχε το ανεπίσημο χρίσμα της Ν.Δ., μαζί με το πρωτοπαλήκαρο της τοπικής του ΠΑΣΟΚ;
Φαίνεται ότι κάποιοι κάνουν ασκήσεις επί χάρτου και δεν καταλαβαίνουν πόσο έξω από την πραγματικότητα βγαίνουν. Ουδέν κακόν, αν δεν τους πιστεύει πια κανείς.Και μάλλον αυτό συμβαίνει...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΘΗ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΗΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω ρευμα!!!!!!!!! Δεν εχω νερο!!!!!!!!! Δεν εχω ιντερνετ!!!!! αχχχχχχχχχχχχχ θελΩ γιατρο Τωρα!!!!!! ΑΛΛΙΩΣ Μιχαλολιακο!!!!!! μη πω και και το αλλο ονομα που μαμαει και δερνει!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1:50 π.μ. δεν κατάλαβες καλα το χρισμα δεν θα εκανε καλο σε κανεναν διοτι πολυ απλα ο κοσμος δεν κοιταξε αυτο στις εκλογες ειχε αρχισει να βαριεται τα χρισματα .
ο κουκουλης ειχε χρεωθει το ΣΥΡΙΖΑ απο το 2006 και απο τοτε φανηκε οτι το πολυκομματικο πουλαει ειχε προσωπα απο ολους τους χωρους μονο που η αναρτηση του ΣΥΡΙΖΑ τον εκαψε
Η διαλυση του συνδυασμου Μουρτζη ηταν αυτη που στελεχωσε τους αλλους τρεις συνδυασμους με διαφορετικα κριτηρια τα στελεχη του Μουρτζη πηγαν στους αλλους συνδυασμους.
Οσο για το σημερα ο κοσμος βρισκεται σε αναζητηση ψαχνεται μεσα απο το κειμενο σου αυτο κανεις και εσυ ο ιδιος

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε με τα γκρικλις μας έχεις πρήξει με τα πηδηματα σου. Άντε παράτα μας. Πρότεινε μας κάποια λύση, πες μας την άποψη σου αλλά κάνε μας τη χάρη και σταμάτα. Όλους θα τους περιλάβεις στην παραλία, αλλά όλο μούγκα είσαι, όποιον και αν πετύχεις στην παραλία το βουλώνεις και κάνεις την πάπια, άντε Νικολάκη σε βαρεθήκαμε

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 2:17 ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ?ΞΕΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ,ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Filaraki 9:59 na mpeis sth seira kai su, 8a fas kala kwlode3ie. Ti egine edw re to arx..di o Apostolidis bazei ta filarakia tou na kanoun sxolia. Ou re de3ia lamogia kwlofasistes.

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη καλά στα λέει ο παραπάνω, σταμάτα γιατί μας έπρηξες, καλά κάνεις και αναφαίρετο δικαίωμα σου να ανήκεις πολιτικά όπου θέλεις, αλλά άσε και μας να ανήκουμε όπου εμείς γουστάρουμε.

Ανώνυμος είπε...

anonime exeis dianoithei ti tha patheis esy....m..ni stis 2:17 xagrypnas gia na breis kapoion na se pid..sei

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΗΔΗΚΟΥΛΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουκούλης είναι ο δάσκαλος με τα "πάθη", τι δηλαδή είναι crazy και χαρούμενο boy ;

Ανώνυμος είπε...

Αναλύσεις επι αναλύσεων και κόντρα αναλύσεις για το τι έγινε στις δημοτικές το '06, το '10 κλπ. Τα πράγματα είναι απλά. Το '14 κανένας απο τους υποψηφίους δημάρχους δε θα΄ναι ο ίδιος με του '10. Ο Σάκης θα πάει αδιάβαστος εξαιτίας της απραξίας του και του εσωτερικού πολέμου των δελφίνων του και του πολιτικού κλίματος κατά του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιατρός-ανεπαρκής-δεν το θέλει ούτε ο ίδιος να κατέβει ξανά. Δεν έχει ομάδα οργανωμένη και αξιόμαχη και δεν ξέρει να πολιτεύεται, δεν ξέρει να φτιάχνει σωστό ψηφοδέλτιο ακι να έχει τους ανθρώπους που πρέπει γύρω του. Ο Κουκούλης θα αποσυρθεί και θα μπεί άλλος απο την ομάδα αυτή, ως υποψήφιος. Πολλοί και απο τους ήδη συμβούλους θα σβηστούν απο το χάρτη. Οπότε κάντε υπομονή, καθίστε στην παραλία και δείτε απο μακρυά τους καρχαρίες να τρώγονται μεταξύ τους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αφήνουμε καλύτερα το blog στους φυσικούς του χρήστες, δηλαδή στα παιδιά που ξέρουν μόνο greeklish, στους "πηδήκουλες" (έτσι δεν τους είπατε;) και σ' αυτούς που ξεκατινιάζονται;

Ανώνυμος είπε...

Re de mpa na lete oti sas katebei, o SAKHS 8a 3anabgei dhmarxos giati oloi oi alloi einai odontokremes. Eidika o giatros me kati arx..dia sa ton Apostolidi. Esu 7:30 eisai megalos mal..kas. Den exeis ti na peis grafeis mia mal..kia kai nta3ei kala. Ou re

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα οτι τα Νέα του Σαρωνικού και η Φωνή της Αίγινας έκλεισαν, τι ξέρουμε επι του θέματος ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε greeklish-boy ή Νικολάκη δεν αφήνεις τον Σάκη από τις αναφορές σου, είναι καλός άνθρωπος και μπορεί να προσφέρει σαν Δήμαρχος.
Δεν χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα.
Εσύ δεν μπορείς να προσφέρεις τίποτα γιατί είσαι ένας ανόητος υβριστής. Τον πολιτικό αντίπαλο τον σέβεσαι και μέσα στα πλαίσια της Δημοκρατίας, τον αντικρούεις με πολιτικό λόγο.
Πήγαινε λοιπόν να μάθεις πολιτικό λόγο και ξαναέλα.
Ισως τότε να μπορέσεις να μας πηδήξεις όλους.

Ανώνυμος είπε...

Nikolaki eisai gia klamata! Se piran oloi mazi xampari.
o pseftis kai o kleftis ton 1o xrono xairontai, esu oute toso den antexes

Ανώνυμος είπε...

Nικολάκης ο Benny Hill

Ανώνυμος είπε...

O greeklish δεν είναι ο Οικονόμου, δεν είναι ένας - ομάδούλα είναι. Και όσοι την πέφτουν στον Οικονόμου είναιτου Πετράκη άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Re kwlode3ia arx..dia ti egine edwpera ta filarakia tou arxifasista tou gam..nou to paizw morfwmenos, tou klaparx..da tou moun..panou tou Apostolidi, piasane douleia kai grafoun paparies e. Re oust apodw re. SAKHS PASOK kai seis na pate na..

Ανώνυμος είπε...

11:01 kai otan ksupnhseis xanagrafeis!!!!!! oi meres kollhtes einai outws h
o allos!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντελή πού εισαικρυμένος ετοιμάσου θα φάς γιαούρτι πολύ.προδότη

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ είπε...

Καφρίλα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανένταχτε και πολύ μπίχλα. Οι Ολοιμαζίδες αποδεικνύεται οτι είναι original ΠΑΣΟΚοι ήδη κλέβουν μικροποσά (απο 5000 εως 40000), τσακώνονται για την καρέκλα, τεμπέληδες, φαμφάρες, αφήνουν το νησί στο΄έλεος του και το αστείο είναι οτι Βάρτζελης, Πετρίτης, Οικονόμου, Χαζοφίλιππας, Ν. Κουκούλης και ενας ακόμα θέλουν να κατέβουν για δήμαρχοι με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ GREEKLISH-BOY, ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΞΕΡΕΤΕ Η ΠΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΙΜΙΑ.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ. ΕΠΙΣΗΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Par8enopitsa esena 8a se glenthsw kala etsi gia na katalabeis ti esti berukoko, ama eisai kai koukoulikia.. Plusou kai erxomai kau..ra

Ανώνυμος είπε...

με τι νερό;

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ΄πρόβλημα με το νερό σε λίγο με το ρεύμα, κατά τα άλλα ο Σάκης θα τα έλυνε όλα !!!!!! Γιαούρτι και κοπριά θα πέσει

Ανώνυμος είπε...

προς τον 9:07 της 7-6-2011
Ρε Γιωργάκη δεν αφήνεις τα σάπια; Έφαγες την κλωτσιά από το ποιοτικό μπλογκ και δεν μπορείς να χτυπιέσαι εκεί μόλις σε καταλάβανε και ψάχνεσαι για στέγη. Σου σβήνανε τα αίσχη για να σε προστατέψουνε και συ τρωγώσουνα. Σε μάθανε λαμόγιο! Αλήθεια του τελευταίου πιτσιρικά ο όνομα αρχίζει από Β.Π. ή ήτανε από τους πρώτους;

Ανώνυμος είπε...

Par8enopipitsa erxomai