Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ραστώνη πριν το θέρος....

 Επίτηδες έβαλα αυτόν τον τίτλο γιατί ενώ ακόμη δεν έχει αρχίσει η θερινή ραστωνη εντούτοις διαγουμε μια περίοδο χωρίς ειδήσεις και χωρίς πολλά νέα. Την περασμένη φορά σας μιλήσαμε για την επίσκεψη εισαγγελέα στο ΔΛΤ. Δεν τελείωσαν την έρευνα τους και θα επανέλθουν μετά τις 15 του μηνός. Πρόκειται για μια παλαιότερη καταγγελία κάποιων εναντίον κάποιων ψαράδων που διακρατούσαν θέσεις με τα καϊκια τους στο λιμάνι  και τις παραχωρούσαν σε φίλους τους με κότερα. Μας κάνει εντύπωση για μια ακόμη φορά ότι δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση με αποτέλεσμα να σέρνεται και να λέγεται ότι μπορείτε να φανταστείτε. Η επικοινωνιακή αποτελεσματικότητα βρίσκεται στο ναδίρ της και όποιος πιστεύει ότι επικοινωνία είναι να μας λένε κάθε τρεις και λίγο ποια γωνία έστριψε ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι  είναι μακράν νυχτωμένος. Πρέπει οι πολίτες να ενημερώνονται σωστά και τακτικά και κυρίως ουσιαστικά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
   Φυσικά τα μεγάλα προβλήματα βρίσκονται στο θέμα του μνημονίου και στο τι μας περιμένει απο δώ και πέρα. Οι άνθρωποι χάνουν όλο και πιο πολύ την πίστη τους ότι μπορεί να βγούμε από αυτό το λούκι , το πολιτικό σύστημα είναι σε πλήρη αναξιοπιστία και γενικά η κατάσταση μοιάζει χαοτική. Οι οικονομολόγοι δεν συμφωνούν σε κάποιο σχέδιο που θα μπορούσε να μας βγάλει απο την κρίση. Αλλοι θέλουν επιστροφή στην δραχμή, άλλοι το θεωρούν καταστροφικό και διάφοροι καρατζαφέρηδες ψαρεύουν στα θολά νερά. Οι απλοί πολίτες τι θέση μπορούν να έχουν; Αυτοί που δουλεύουν ( όταν έχουν δουλειά) και πάιρνουν όλο και λιγότερα δεν ξέρουν πλέον που να στραφούν.  Οι αγανακτισμένοι καλά τα λένε αλλά αν δεν δώσουν πολιτικό στίγμα με συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις τους βλέπω γρήγορα να υποχωρούν. Για να δούμε θα τα καταφέρουμε αυτή την φορά;

81 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
Έγινα ή Αίγινα; Οινώνη ή Πόρνη;
Posted by: sxedia in "αυτοδιοίκηση", καρκατσουλιά, οικονομία και "οικονομία", παραλία, Πολιτική, πολιτισμός και "πολιτισμός", τοπικά θέματα, τουρισμός No Comments »

Μετά την καταγγελία προς το Λιμεναρχείο για τα καρκατσουλιά της Άγιας Μαρίνας όπως και για αντίστοιχες περιπτώσεις κι αλλού δεν τίθεται κανενός είδους ερώτημα για τη Μύκονο του Σαρωνικού ούτε για το Φαληράκι της Αίγινας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Κι ας σκούζει ο Χατζηαβάτης της παραλίας. Κι ας σκούζουν οι μπράβοι των ανθρώπων της νύχτας.

Ανώνυμος είπε...

που ακριβώς βρίσκεται η διαφωνία και το φάουλ των δημοδιδασκάλων; τι σημάινει αυτό το απόσπασμα; ότι το νησάκι δεν είναι αγγελικά πλασμένο και όσοι αναπνέουν πάνω του, άγγελοι; κι εσύ διαφωνείς; τι εννοείς τελικά με την αναπαραγωγή του αποσπάσματος;

άκοπε, καλά τα λές για το στίγμα και τις πολιτικές προτάσεις. Συμμετέχεις σε αυτό που γίνεται;

προτάσεις έχεις; συμμετέχεις στη διαμόρφωση των προτάσεων; ή περιμένεις να δεις που θα πάει κι αν σε βολεύει να χωθείς; σε ρωτάω επειδή καταλήγεις την ανάρτηση σου με τι φράση "να δούμε τι θα καταφέρΟΥΜΕ αυτή την φορά".
Η προηγούμενη ποια ήταν;

Πίτσα

Ανώνυμος είπε...

TI EGINE MAS TIN PESAN OI TEMPELIDES TIS PARALIAS?

Ανώνυμος είπε...

ποια πιτσα ρε παιδια η γιωτας για η venus ειναι;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ;

Ανώνυμος είπε...

Filarakia egw exw nea. X8es mazeuthkan ola ta fasistaria sth paralia kai pinane kafe. O mpourdas o Melas, kati alla lamogia, h morfh o proedras o Aposporhs kai to arx..di o Apostolidis. An tou filou tou tou giatrou tour8e petra autounou 8a tou ri3w kotrona. Ou re kwlode3ioi. A kai giautous pou lene oti einai PASOK kala kala kai egw eimai LAOS. Ante re psofimia, pseutes, kati mal..kes sa kai sas kanoun zhmia sto komma re.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που πλημμύρισαν την Αίγινα και την Αγία ΜΑρίνα ανήκουν στους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ πολίτες; Τα αυτοκίνητα για την Αίγινα είχαν κυριολεκτικά κλείσει την προβλήτα του Πειραιά...

Ανώνυμος είπε...

Den mas eipes an eisai sosialistis

Ανώνυμος είπε...

Re 11:37 telika ti trexei me ton fasista k'esena??? Re mpas k' taxei me ti mama sou k' trelenese etsi!! Kala ta leei o kosmos....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΗΣ Ο ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ton eides ton filippa?aponomoules monos toy? ayta Saki einai mono i arxi!
Exei na pesei fagoura meta ton proto xrono! Sakis diokse tous kyfines ean theleis na exeis kai synexeia! kyfines oloi!

Ανώνυμος είπε...

Den eprepe tin aponomi na tin kanei monos tou o Filippas. Oi aponomes ginontai sta gipeda den ginontai sta bar

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλιππας είναι κωλόπαιδο. Τώρα τον μάθατε;
Τώρα που θα τον μαμήσουν όλοι ομαδικώς θα δείτε τι θα πάθει

Ανώνυμος είπε...

Xoris na xero ton logo kaneis den ton peirazei. Poios 8a ton mamisei?
Kanenas. Edo kanei tin malakia meta tin alli kai oloi souza.

Ανώνυμος είπε...

Re kwlode3ioi mal..kes oti kanei o Sakhs sas enoxlei re. Efere to volley na fanei h Aigina kai seis oilo mal..kizeste. Dhladh de katalaba peirazei pou o Filippas ekane aponomes, afou einai o armodios antidhmarxos. Ante re de3iotsoglanoi, den exete ti na peite kai lete mal..kies. Ou re fasistolamogia. To arx..di o Apostolidis sas bazei na ta grapsete gia ta grafeis mono sou re fasista ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 4 ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τωωωωωρα θα τον μάθουμε το Φίλιππα, μια ζωή κωλοπαιδαρας και παρτάκιας. Πήγε με το Σάκη να σώσει το τομάρι του, πήρε και 400 τεμάχια απο το Σκλάβαινα και βγήκε. Επειδή βλέπει οτι το καράβι δε παει καλά ετοιμάζεται να το παίξει υποψήφιος δήμαρχος. Άλλά τι να μας πεί ήθος δεν εχει, πολιτικό λόγο δεν εχει, ιδεες κλεμένες, όφας είναι, μοιάζει με πολιτικό του ΄50. Τελειώσαν αυτά μόνο για τους γέρους που σέρνει ο πατέρας ο Πίτουρας.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα δεν θα μάθουμε τον Φίλιππα, τώρα όμως θα τον λουστούμε!
Περαστικά Αίγινα

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι οι 4 του χαζοφιλλιπα ;;

Ανώνυμος είπε...

Ε οχι και ο Φιλιππάκος για δήμαρχος ουτε το ονμά του δε μπορεί να γράψει.

Ανώνυμος είπε...

Re paliompaglamades sas to 3anapa den exete ti na peite kata tou Sakh kai grafete mal..kies gia to Tzitzh. Mia xara kanei th douleia tou kai mprabo tou. Koufales de3ioi to arx..di o Apostolidis sas bazei na ta grafete auta ?

Ανώνυμος είπε...

Ο greeklish έχει αναδειχθεί σε εκπρόσωπο τύπου του Σάκη !!! Άξιος ο μισθός του.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑΙ ΑΥΤΟΣΟ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ? Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,Ο ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ...ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

Παιδική χαρά για χαρούμενα παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Ο Αμφιλόχιος είναι δαιμόνιος και θα γίνει Μητροπολίτης. ο Φίλιππας δε παίζει, υστερεί σε πολλά, το μόνο που τον χαρακτηρίζει είναι η κουτοπονηριά, αλλα μεχρι εκεί, δε φτουράει

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΙ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ.Η επόμενη μεγάλη έκπληξη προήλθε από την παρέμβαση του ημιΑιγινήτη οικονομολόγου καθηγητή Πανεπιστημίου, κ. Κωλέτη (το γένος Κάτσα).ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΗΜΙ ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΑΡΑ. ΑΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΞΕΝΟΚΑΡΦΙΤΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

τα πραγματα ειναι σοβαρα.Αφηστε τις εσωκομματικες φαγωμαρες.Ο λαος πρεπει να συσπειρωθει για να αντιμετωπισει την νεα πραγματικοτητα.Δεν ειναι κατι προσωρινο παιδια.Ξεκιναμε απο σημερα,στηριζουμε την ελληνικη αγορα,αγοραζουμε μονο οτι ειναι φτιαγμενο στην Ελλαδα,δεν δινουμε τα πενιχρα εισοδηματα μας για εισαγωγες απο το εξωτερικο σε τροφιμα,εργαλεια,καλλυντικα,για να μας δανειζουν μετα οι ιδιοι ξενοι με υπερογκα επιτοκια αποκαλοντας μας γουρουνια...Ειμαστε Ελληνες,στηριζουμε την Ελλαδα και επιτελους την παρτη μας!

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά μπράβο στους σοβαρούς ανθρώπους του νησού, που έχουν αφήσει στην ησυχία τους τους αγαπημένους σχολιαστές του blog, για να βγάλουν τα απωθημένα τους και τον πλούσιο προβληματισμό τους, που τον διαβάζετε ήδη.
Μην τους χαλάτε την ησυχία τους, μην παρεμβαίνετε με σκέψεις και ιδέες. Χαμένες πάνε, όπως βλέπετε. Το blog τους ανήκει.

Ανώνυμος είπε...

Kati brwmiarhdes mazeuontai ston agio Nikola kai x8es pou bre3e ekanan mpanio kai bghke h lera. Kati kwlode3ioi prospa8oun na kanoun antopoliteush sto Sakh, legontas mal..kies kati arx..dia san ton Apostolidi kai 3afnika mazeuthkan polloi. A re katantia, sas lupame re kakomoirhdes. Oti kai na kanete emeis eimaste e3ousia kai sto DHMO kai sth KYBERNHSH.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε greeklish-boy μην ανησυχείτε, δεν σας ξέχασα, σας παρακολουθώ και μελετώ την περίπτωση σας.
Φοβάμαι ότι είναι πολύ σοβαρή. Σε λίγο καιρό και μετά από ενδελεχή μελέτη ίσως να μπορέσω να σας βοηθήσω, αλλά χρειάζομαι και την συνεργασία σας. Σαν πρώτο φάρμακο και για τις ανάγκες της θεραπείας σας, πρέπει κάθε πρωί που ξυπνάτε να χτυπάτε το όργανο σας 10 φορές πάνω στο τραπέζι. Μην ανησυχείσετε αν γίνει μπλε μαρέν, έτσι και αλλιώς δεν το χρησιμοποίείτε.
Θα επανέλθω με καινούργιες συμβουλές.
Δρ. Πολυχρόνης Αιγινήτης PhD

Ανώνυμος είπε...

Na to grapseis se video kai na to poulas stous omoious sou tous kwlode3ious pou grafete mal..kies. Doctora Apostolidi arx..di.

Ανώνυμος είπε...

Loufa3es blaka..

Ανώνυμος είπε...

Ti egine doctora pap..ra etomazeis to video xaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Greeklish είσαι κνώδαλο

Ανώνυμος είπε...

Ο Freud έλεγε ότι υποσυνείδητα προβάλλουμε αυτό που θέλουμε και δεν μπορούμε. Ο Greklish - boy κάτι λέει συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ greeklish-boy διαβλέπω ότι η περίπτωση σου είναι πολύ σοβαρή. Η θεραπεία σου φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ περισσότερο απότι αρχικά πιστεύαμε.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος:
Τα χτυπήματα του οργάνου σου πάνω στο τραπέζι θα τα αυξήσεις σε 20, δις ημερησίως, αν και πολύ φοβάμαι ότι είναι μικρή δόση για σένα.
Μόλις τελειώνεις με αυτό, θα χτυπάς στον τοίχο του σπιτιού σου, το κεφάλι σου 5 φορές και θα επαναλαμβάνεις τη φράση “Τι κουταμάρα έκανα τον Οκτώβριο του 2009”, αν δεν θυμηθείς αμέσως δεν πειράζει, άστο θα έρθει μόνο του. Και αυτή η θεραπεία πρέπει να επαναλαμβάνεται δις ημερησίως (δις σημαίνει δύο φορές), πρωί και βράδυ.
Αν παρόλα αυτά δεν θυμηθείς τι έκανες, θα συνεχίσεις την θεραπεία στην Αθήνα όπου θα μεταβείς και συγκεκριμένα στην Βουλή. Εκεί θα πας στον εξωτερικό τοίχο και όπου δεις και άλλους να χτυπάνε το κεφάλι τους, κάντο και συ.
Ακόμα και αν πάλι δεν θυμηθείς, είναι σίγουρο ότι θα σου πουν οι άλλοι συνάδελφοι σου, κεφαλοχτυπούντες.
Δρ. Πολυχρόνης Αιγινίτης, PhD

Ανώνυμος είπε...

Προς 14 Ιουνίου 2011 6:40 μ.μ. : Εξαιρετικό!!!!
Καλύτερο και από το τελευταίο του αιγιναφέρστ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Poluxronh xesmene, fastogourouno ths De3ias eisai to arx..di o Apostolidis pou grafeis mal..kies. Osa ftyxia kai naxeis oti kai "prwtoporo" na les 8asai panta pap..ras. Bale twra ta filarakia sou na grafoun xaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Ε!!!!!! greeklish-boy ακόμα να καταλάβεις ότι είσαι απολίθωμα του παρελθόντος και ότι ζημιά κάνεις στον πολιτικό χώρο που ανήκεις?
Άνοιξε να ακούσεις όποιο ΜΜΕ θέλεις, μήπως και καταλάβεις ότι οι εποχές που η Ελλάδα ήταν χωρισμένη πέρασε. Όλα δείχνουν ότι τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας καταλαβαίνουν την ιστορική ευθύνη που έχουν και πρέπει να βαδίσουν μαζί. Είναι η μόνη λύση για να σώσουμε την πατρίδα μας.
Και κάτι σαν εσένα θα τους πετάξουν σαν μίασμα, γιατί τέτοιο είσαι.
Μόνο για περίπτωση μελέτης από τον Δρ. Πολυχρόνη είσαι.
Το κατάλαβες Γ. ή Π. (ακόμα δεν έχω καταλήξει ποιος από τους δύο είσαι)

Ανώνυμος είπε...

Όπως κατάλαβες πανέξυπνε 8.18 ο Παπανδρεου συνεχίζει με ανασχηματισμό. Τίποτα από αυτά που διαρέατε κάτι φασίστες σαν και σένα δεν ισχύουν. Άντε ρε τεμπέλξδες να δουλέψετε κι αφήστε τις θεωρείες

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτός ο Παπανδρέου θα πει μια φορα την αλήθεια;
Η παραιτείσαι ή δεν παρατείσαι ρε ψευτοθόδωρε.
Τα ιδια μια ζωή, κωλοτουμπας αρκει να μείνει στην καρεκλα.
Ακομα θυμαμαι να λεει οτι παραιτείται απο αρχηγός και μετα να το παιρνει πισω.
Να δουμε αυτην την φορά σε ποιον θα ριξει το φταίξιμο. Την άλλη φορά τα φόρτωσε ολα στον έρημο τον Βενιζέλο - και σαν αποχαυνωμενοι βλακες όλοι (συμπεριλαμβανομένων και των ντόπιων πρωτοκλασσάτων) τον στήριξαν.
Ατελειωτος κατηφορος ενος ανελλήνιστου και ανεκδιήγητου καραγκιόζη.
Η μόνη λυση ειναι να πάμε στις "κάλτσες" αλλιώς του εύχομαι να μην φοβαται τα ελικοπτερα..

Ανώνυμος είπε...

Alhtes kwlode3ioi.Gam th ND gamw to arx..di to Samara kai to filaraki tou ton Apostolidi. PASOK PAPANDREOU NIKH

Ανώνυμος είπε...

Πράσινο και γαλάζιο καφενείο, υπό τη φιλόξενη σκέπη του Ακόπου...

Ανώνυμος είπε...

Kafeneia eiste eses re kwlokommounistode3ioi. PASOK GIWRGOS PAPANDREOU NIKH

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!)

Ανώνυμος είπε...

Blaka kwlode3ie arx..di Apostolidi. Oti kai na les to PASOK kuberna kai 8a kuberna, kai oso kai na mh to xwneueis o SAKHS einai o DHMARXOS

Ανώνυμος είπε...

Μια που θα αλλάξει σε λίγο το θέμα, ας κάνουμε μια σύνοψη. Στην προηγούμενη ανάρτηση ο Άκοπος μας είπε για εισαγγελέα στο Λ.Τ. και με το αθωότερο ύφος του κόσμου διασπείρει φήμη. Αρχίζουν τα κάθε είδους σχόλια και στην τωρινή ανάρτηση -πάλι με το αθωότερο ύφος του κόσμου- μας λέει "ά, δεν ήταν τίποτε, κάτι καταγγελίες ψαράδων ήταν"...
Τύφλα νάχει το MEGA δηλαδή!

Ανώνυμος είπε...

αλλαξε ο μανολιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιώς ακους grreklish-boy??????????

Ανώνυμος είπε...

Blakes de3ioi !!!!! Arx..di Apostolidi gamw to Samara kai th ND sou !!!!

Ανώνυμος είπε...

greeklish-boy μας τα παράπρηξες κοιτα συμμαζέψου γιατι τις υπηρεσίες του αβανταδόρου και του λαγού που αυτοβούλως προσφέρεις ούτε τις ζήτησε ούτε τις χρειάζεται κανένας

Ανώνυμος είπε...

Douleia sou re de3iofasista. Sas kophke to gelio nomzate oti 8a pesoume kai sas hr8e ntamplas. PASOK GIWRGOS NIKH

Ανώνυμος είπε...

γιατι τσαντιζεσαι αφου εισαι λαγος καποιου και αβανταδορος του
και φανταζομαι οτι θα πληρωνεσαι για αυτο
για πες μας την τιμη σου γιατι μπορει να χρειαστει και κανας αλλος τις υπηρεσιες σου

Ανώνυμος είπε...

Re de3ie mpaglama, re arx..di Apostolidi esena poios se bazei na to paizeis ka8odhghths ths ND kai tou Samara.. e gia pes re alhth, lamogio

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ είπε...

Προσπαθώ να ερμηνεύσω τον greeklish, δύο τινά ή πολύ χαζός είναι και περίπτωση φρενοβλαβούς,ή εγκάθετο κατάλοιπο του παρελθόντος. Πάντως διασκεδάζουμε.

AΓANAKTIΣΜΕΝΟΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΡΑΣΤΩΝΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΈΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΙΣΥΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ (ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ) ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΑΤΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ.
Υ.Γ. ΠΡΑΣΙΝΟΚΑΦΡΕ GREEKLISH ΠΟΥ ΖΕΙΣ ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΥΦΛΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ; ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ;

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως βλέπω πολλους υποψηφιους δημαρχους οι οποιοι απο τωρα ροκανιζουν την καρεκλε του Σακη .Και δεν εχουν περασει καλα καλα 6 μηνες .Φαντασου τι θα γινει τετοιο καιρο του χρονου .

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά 6:08, ήδη 3+1 υοψήφιοι απο το συνδυασμό του Σάκη. Οι δύο κυρίαρχοι Βάρτζελης-Κοκούλης, ο επόμενος φέρελπης νέος του ΠΑΣΟΚ Αίγινας Πετρίτης και ο γραφικός γυρολόγος κι εκπρόσωπος της μνημονιακής Ντόρας Φίλιππας.

Ανώνυμος είπε...

4:25 exeis lathos. Yparxei kai parayparxi rastoni ... otan o dimarxos kathe apogevma ws vradi girnaei apo kafeteria se kafateria me kati geronntopalikara kai ola ta savatokiriakaka kamarwnwi sinexeia se ekdilwseis sixna asimantes ... POTE ERGAZETAI? Mipws ta prwina pou oloi kseroume oti sto Dimo mpenovgeni sinexws kosmos kai doyleia de mporei na vgei? KAI MI MOU PEIS AKOPE OTI APO TO KINITO TILEFONO KATAFTHINETAI ENAS DIMOS ...

Ανώνυμος είπε...

MOYTSATSOS TAKIS GIA DIMARXOS ...

Ανώνυμος είπε...

Brwmiarhdes kwlode3ioi ligo eleipsa ka arxisate na grafete mal..kies. SAKHS DHMARXOS GIWRGOS PRW8YPOYRGOS PASOK KYBERNHSH

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζάκο μας έλειψες.Αργεισες να γράψης τις Μαλακίες σου και φοβήθηκα οτι βαρέθηκες να παριστάνης -τι παριστάνης; εισαι- το Μαλάκα.Αντε βλακόφωνο γράψε καμιά Μαλακία γκρίκλης να γελάσουμε.Η αλήθεια είναι οτι εχεις γούστο ,οταν γράφης τις Μαλακίες σου.Αντε και οταν τελείωση το beach voley θα κανονίσω μια γιορτούλα να σου δώσουμε το βραβείο της Μαλακίας.

Ανώνυμος είπε...

Kala pou moy to pes fasista kwlode3ie gia na sou parw mettalio.

Ανώνυμος είπε...

Αντε και ανησύχισα με την απουσία σου.Χάρηκα που είσαι καλά,γιατί τέτοιο είδος Μαλάκα-με το θάρος ετσι;-δύσκολα βρήσκεις στον ντουνιά.Προτείνω να κρατήσουμε το σπέρμα σου σε τράπεζα σπέρματος για να μην χαθή το σπανιο είδος του πανήβλακα Μαλάκα,που εκπροσωπείς.Από οτι βλέπω με το τελευταίο σου "φτωχό" σχόλιο,εχεις αρχίση και χάνεις το ρυθμό σου και τον ειρμό της γραφής σου.Ανησυχώ βαθύτατα γιατί θα χάση το blog εναν original εκπρόσωπο της βλακείας και της εκφρασης του συμπλέγματος κατοτερώτητος που εκπροςωπείς.Ελα πάρε τα "πάνω" σου ξεκίνα να γράφης τα ελεεινά σου γκρίκλης,δείξε πόσο Μαλάκας είσαι,ελα αγοράκι μου κάνε κουράγιο,μην το βάζης κάτω.Αντε παρακάλια θέλεις:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται για νέο φρούτο. Είναι μια ακόμα προσπάθεια των Άκοπων και του συναφιού να μη γίνεται διάλογος και να ασχολούνται όλοι με κάποιο κωλόπαιδο που γράφει geeklish. Άλλοτε με τον ένα, άλλοτε με τον άλλο τρόπο, τα ψιλοκαταφέρνουν, αφού βέβαια κανείς σχεδόν δεν ασχολείται πια με το blog της πλάκας και της χυδαιότητας.

Ανώνυμος είπε...

Re fasistakia eseis exete katapiei th glwssa sas me tis kinhseis tou Giwrgara. To PASOK kai pali bghke enwmeno kai kerdismeno.Eseis psofiste blakes de3ioi. 8:39 kai 11:32 oso kai na krubese eisai to arx..di o Apostolidis eisai kai goustarw pou tsantisthkes xaxaxaxaxa skatofasista gamw th ND kai ton arxhgo sou to Samara. Shmera o Karatzaferhs kai o PAPANDREOY ton kanana skonh to al..ka sou xaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Aaaaaa kai sto papara 11:24 x8es eipame re blaka SAKHS DHMARXOS. H diadoxh argei oloi einai a3ioi kai F. Tzitzhs eide oti o Sakhs einai o ikanos kai oti apo th ND de blepei prokoph. Oloi Mazi dunata.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για πολύύύ μεγάλη ραστώνη ..... φαντάσου να κοπίαζες κιόλα τι είχε να γινει ......

Ανώνυμος είπε...

Filaraki 1:04 eisai mpaglamas na kaneis parea me to arx..di ton Apostolidi to allo lamogio to Kotsidia pou grafoun kati mal..kies sto blogg tou. Gemisame papares, re ante geia re

Ανώνυμος είπε...

Καλέ "αγοράκι",γράψε καμιά μαλακία στα γκρικλις να γελάσουμε.Ελα κάνε κουράγιο,σκέψου κάτι νόστιμο,δείξε μας πόσο Μαλάκας είσαι.Τόσο κόπο εκανες να κερδίσης το βραβείο της Μαλακίας δικαίωσε τη φήμη σου.Αντε στην επόμενη γιορτή θα σου δώσουμε ενα κύπελλο και εσένα για να σε τιμήσουμε για το πόσο Μαλάκας είσαι.Μέχρι τότε γράφε τις Μαλακίες σου,εστο και γλρικλις.

Ανώνυμος είπε...

Filaraki 6:46 th dhlwsh tou Pagkalou sto lamogio to dhmosiografo th 8umase pou toupe "de mou gam..sai" eee ante kai g..sou de3io fasistogourouno

Ανώνυμος είπε...

Άκοπε (αν δεν είσαι ο ίδιος), πρόσλαβε το παιδί βοηθό σου: Βρίσκεται συνεχώς πάνω στον υπολογιστή του και οδηγεί το blog σε μεγάλες δόξες. Κάν'το, αλλιώς θα το μετανοιώσεις. Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά!

Ανώνυμος είπε...

Hremeise arx..di Apostolidi, tsantisthkes eee...xaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Άκοπε άκυρο! Διαπιστώθηκε ότι το παιδί έχει αθεράπευτο στραβισμό. Ό,τι δει, νομίζει ότι είναι το arx..di Apostolidi. Πολύ βαριά περίπτωση...

Ανώνυμος είπε...

O greeklish έχει γίνει πολύ γραφικός, όντως έχει ψυχωτική εμμονή με τον Αποστολίδη, λλά αυτός τουλάχιστον έχει και κλατι να πεί. Διάβασα μια πρόταση του γι δημιουργία θαλάσσιου πάρκου στο νησί που φέρνει χρήμα. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατι τον βρίζει και τι εξυπηρετεί ο greeklish κατ τι είναι ο άλλος. Σύγκρουση Πασόκων και Νεοδημοκρατων σημειώστε 2.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ O greeklish ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΑΙΖΕΙ. ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ (ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ, ΓΙΑΤΡΟ, ΑΙΑΚΟ);;;;

Ανώνυμος είπε...

Εάν σας αποκαλύψω ποιός είναι αυτός που γράφει γκρίκλις,θα πάθεται πλάκα.Κατ΄αρχάς δεν είναι ένας...Αυτός ομως που το ξεκίνησε είναι υπεράνω υποψίας.Επειδή σε ολλα μετράει η σωστή χρονική στιγμή,ας τον -τους αφήσουμε να γράφουν τις Μαλακίες τους ετσι και αλλιώς τέτοιους Μαλάκες σπάνια συναντάς.Εμπενε λοιπόν πανύβλακα γκρίκλις γράψε καμιά Μαλακία να γελάσουμε και οταν ερθει το πλήρωμα του χρόνου....τότεεεεε..... να δεις γέλια.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΜΗΠΩΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ;

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά απορώ πως μπλέκεστε ο greeklish είναι ο προεκλογικός gr/en και η φαγωμάρα συνεχίζετε. Διασκεδάστε

Ανώνυμος είπε...

O Chuck Norris ξέρει ποιός είναι greeklish !!!!

ZHNA είπε...

Νομιζω οτι πρεπει να καταγγειλω, το αδιανοητο Ιουλιο μηνα, να μην υπαρχει απογευματινο κτελ απο σουβαλα προς αιγινα
Το τελευταιο δρομολογιο ειναι 3 ενω φτανει και καραβι απο πειραια στην σουβαλα 5,30 το απογευμα.
Γιατι ????
Για να τσεπωνουν φραγκα οι ταξιτζηδες ????

ΝΤΡΟΠΗ !