Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Καλώς τονε κι ας άργησε...

 Ο χαιρετισμός απευθύνεται στον εισαγγελέα. Οπου εδώ και λίγες ώρες στο λιμενικό ταμείο  βρίσκονται άνθρωποι της εισαγγελείας  που προφανώς μετά απο κάποια καταγγελία έφθασαν και άρχισαν να ψάχνουν. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς  ψάχνουν και δεν ξέρουμε επίσης ποιά διοίκηση αφορά η καταγγελία. Γνωρίζουμε όμως ότι προκλήθηκε πανικός στους  ανθρώπους του ,όμως η επίσημη ιδιότητα των επισκεστών  δεν άφησε και πολλά περιθώρια. Ελπίζουμε να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για να μην αρχίσουν πάλι οι φήμες και τα κουτσομπολιά. Α... και κάτι ακόμα. Μαζί με την ανακοίνωση μήπως ο πρόεδρος σκοπεύει μας πληροφορήσει πότε σκέφτεται να ενοχλήσει την εφορεία αρχαιοτήτων για το θέμα της μεταφοράς της πύλης απο το λιμάνι  η θα περιμένει να το κάνει εκείνη , όπερ δεν θα γίνει ποτέ;
  Δεν συνηθίζω να απαντώ στα σχόλια όμως δύο απο αυτά λόγω των σωστών επιχειρημάτων που έχουν χρήζουν απάντησης. Το ένα είναι το πρώτο ακριβώς της προηγούμενης ανάρτησης. Δεν ζητάμε την παραίτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ούτε είμαστε τόσο αιθεροβάμονες ότι μπορούμε να θέσουμε τέτοιο θέμα. Επισημαίνουμε όμως συμπεριφορές.  Θέσαμε τρία "αν" πρώτα. Το πρώτο λάθος το έκανε. Αν όμως συνεχίσει την ίδια τακτική υπάρχει θέμα. Για φαντάσου να είσαι ένας απο αυτούς που έχουν ανοικτά θέματα με τον δήμο και ο πρόεδρος να μην προωθεί το θέμα σου. Ο πρόεδρος ως εκ θέσεως οφείλει να είναι αμερόληπτος προς όλους. Είναι δύσκολη η θέση του γιατί ανήκει σε παράταξη όμως αυτά είναι τα καθήκοντα του. 
   Το δεύτερο σχόλιο είναι στις 5/6/2011 ώρα 12.05 π.μ. Επισήμανα και στην ανάρτηση φίλε μου ότι δεν ήθελα να αχοληθώ με την ουσία των θεμάτων . Αλλωστε εάν ήθελα να το κάνω και να ασχοληθώ με το θέμα του Κυβερνείου υπήρχε και η ερώτηση του Γκότση , η απάντηση του δημάρχου και γενικά πολύ ψωμί. :Ο συνδετικός κρίκος των τριών παραδειγμάτων ήταν το γεγονός ότι συνέβησαν και τα τρία στο ίδιο δημοτικό στμβούλιο.

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτικη επιτροπη εδωσε τις παραλιες ,παλιοι και νεοι δημοτικοι συμβουλοι .
Εδωσαν τις παραλιες και δεν σκεφτηκαν την εντολη του πρεδρου του αρειου παγου.Βασει αυτης παραχωρειτε τμημα της παραλιας και οχι ολη για να μπορει να πηγαινει για μπανιο ο κοσμος ελευθερα.
Εδω δεν την ελαβαν υποψη και αφηνουν παντα ενα τμημα ελευθερο ,και μαλιστα ακαταλληλο για μπανιο . Κοιτατε τις διαφορες παραλιες και θα καταλαβετε .
Κατα τα αλλα σε περιοδο κρισης περιμενουμε κοσμο για μπανιο ,που θα πρεπει να πληρωνει για καλλιτερη ακτη.
Νεκταριε στειλε εγγραφο σε οσους κατοχυρωθηκαν οι παραλιες με διευκρινησεις γιατι βλεπω συντομα καταγγελιες στο προεδρο του αρειου παγου.
Η αρχη εγινε απο το προηγουμενο σαββατοκυριακο.Και ειναι νωρις γα να εκπεσετε του Δημοτικου συμβουλιου ορισμενοι .

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΑ, παραλίες, οι μπάτσοι "φιλαράκια" του Φίλιππα που είχανε έρθει στο νησί οταν γινόντουσαν οι δημοπρατήσεις των παραλιών (τυχαίο δε νομίζω), η παράνομη και παράλογη κατασκευή της εξέδρας στο ΝΟΑ για τους αγώνες βόλεϋ, κάτι τιμολόγια είναι μερικά από τα σκάνδαλα των Όλοι Μαζί με άμεση εμπλοκή στελεχών (Βάρτζελη, Τζίτζη, Οικονόμου κλπ) . Η πρώτη επίσκεψη του Εισαγγελέα είναι θετικό για την Αίγινα και βέβαια για το Σακκιώτη και τους Κλέφτες του όχι. Αυτή είναι η Χριστή και έντιμη Διοίκηση που υποσχόταν ο Σάκης ; Τα γονίδια του ΠΑΣΟΚ και οι ΠΑΣΟΚικές καταβολές δεν ξεχνιόνται (ο λαός λέει πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι). Θα λογοδοτήσετε Ολοιμαζίδες στους Αιγινήτες.

Ανώνυμος είπε...

OΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΌΣΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ;

Ανώνυμος είπε...

Re kwlode3ioi pali grafete mal..kies sa to arx..di ton Apostolidi sthn lwlofullada tou. Pote 8a balete mualo,kati trexei sta guftika kai seis amesws grafete mparoufes. Ola einai psemmata kai sukofanties. O SAKHS kai oi sumbouloi tou einai palikaria kai enta3ei an8rwpoi. H kaluterh dioikhsh pou eixame pote. SAKHS dunamh. Kai nai re eimaste PASOK kai magkia mas. Kwlode3ioi.

Ανώνυμος είπε...

Για να να μην υπάρχουν σχόλια , γίνεται εισαγγελικά πανηγύρι στο Λ.Τ. . Ποιοί θα φορέσουν "βραχιολάκια" άραγε ;;;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι της άποψης ότι αν πραγματκά υπάρχει πρόβλημα και παρανομία καλώς και είναι αυτοί στο Λιμενικό Ταμείο. Θεωρώ ότι όποιος παρανομεί πρέπει και να τιμωρείται.
Παρ΄όλα αυτά περιμένω από τον Πρόεδρο του Λ.Τ. ένα δελτίο τύπου να μας ενημερώσει τί ακριβώς γίνεται κι αν συμβαίνει κάτι.
Θέλω όμως να επισημάνω ότι ο/οι διαχειριστής/ες του blog δεν έχουν σε κανένα επίπεδο την αμερόληπτη και χωρίς παρερμήνευση ενημέρωση.

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ είπε...

O Eισαγγελέας δεν επεμβαίνει για έλεγχο, εξέταση και αναζήτηση στοιχείων χωρίς να υπάρχουν ικανές ενδείξεις. Επομένως κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει, και φυσικά δεν είναι τυχαίο οτι εδώ και αρκετό διάστημα ψυθιρίζονταν πολλά. Υπομονή λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Re brwmiarhdes de3ioi pote 8a boulwsete to brwmostoma sas.

Ανώνυμος είπε...

Γνωστέ πια greeklish είσαι κάτι παραπάνω απο ηλίθιος. Ενσπείρεις μίσος και διχόνοια με τα όσα και όπως τα "λές". Είσαι ένας εγκάθετος(αξιοθρήνητο κατάλοιπο της ΠΑΣΟΚικής δεκαετίας του '80, ή κα ένας "νεοδαμώδης" της σημερινής διοίκησης)και πιθανόν έμμισθο υποκείμενο του περιβάλλοντος του Λ.Τ.. Γράψε κι άλλα να γελάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Re arx..di Apostolidi de mou g..sai lew egw. Blaka pseutokoultouriarh, dh8en, pseutomorfwmene de3io arx..daki. Se ponaei ee.. Oloi eseis oikwlode3ioi xwnepste re SAKHS DHMARXOS kai kanenas den mporei na mas kounisei. Ola einai enta3ei kai ka8ara grafete kai lete psemmata. Arx..di Apostolidi ama se petuxw 8a gelasoume.

Ανώνυμος είπε...

12:34 είσαι καφρίλα

Ανώνυμος είπε...

σε αυτόν που αναφερεται σε σκανδαλα της σημερινης δημοτικης αρχης ας μας τα απαριθμησει ενα-ενα για να μαθουμε που εχουν γινει, με τον ονοματεπωνυμο του καθενος που εμπλεκεται, δεν χρειαζεται το δικο του ονοματεπωνυμο του ανωνυμα οπως σχολιαζει .

Ανώνυμος είπε...

10:42 είναι γνωστά όλα, ας μη κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλό μας. Απλά οι κύριοι κκύριοι στριμώχτηκαν γερά. Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Οτι θα μιλήσει η Δικαιοσύνη είναι βέβαιο.Το ερώτημα είναι: για ποιόν;
Οταν λέγαμε για έλενγχο εδώ και τώρα,η παρεούλα της προϊγούμενης Διοίκησης το έπεζε άνετη και μας είρωνευόταν.Τώρα εχουν χάσει τη μιλιά τους.Να δούμε ποιος ειναι θυροφίλαθλος τώρα.

Ανώνυμος είπε...

3:25 σωστος!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Filakia autos pou 8a th faei einai o Leoushs, Koukouliko 3ebrakwma dhladh, e meta 8a 3ebrakwsoume kai to N3 gia plaka. SAKHS DYNAMH. A kai na mh 3exasw Apostolidi eisai arx..di.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Bloggers
Αν πράγματι έχουν έρθει Εισαγγελικοί Λειτουργοί και ΑΝ υπάρχουν ατασθαλίες και ΑΝ υπάρχουν ένοχοι, τότε θα αποδοθούν ευθύνες και τα του καίσαρος τω καίσαρι. Μέχρι τότε, καλό θα ήταν να μην παριστάνουν οι bloggers τους εισαγγελείς.
Εσύ 10.48, μπορείς να μείνεις σε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά, να βρίζεις. Άσε τα σοβαρά στους σοβαρούς ανθρώπους.
Ένας Απλός Πολίτης

Ανώνυμος είπε...

Eisai enas aplos blakas, enas kwlode3ios opados tou Koukouli, na kaneis parea me ton allo kwlode3io kai skatofasista to arx..di ton Apostolidi.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν συμβεί κάτι με το Λ.Τ. θα δικαιωθούν οι θυροφίλαθλοι! Και θα γράφουμε όλοι πια αναγκαστικά greklish! Γειά σου ωρέ απίστευτε Άκοπε με το κοινό σου...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ GREEKLISH-BOY ΤΕΛΙΚΩΣ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΤΟ BLOG ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ
ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΤΕ GREEKLISH-BOY ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ BOY.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ……………..

ΜΙΑ ΠΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΙΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Par8enopipitsa otan grafeis tetoia kai mou milas sto plh8untiko me ftiaxneis.. panta h8ela na batepsw mia koukoulikia e hr8e h wra, etoimasou na xaseis oti polutimotero exeis..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω η κυρία εμμέσως αναφέρεται στον Οικονόμου, οπότε έχουμε πόλεμο του Νικολάκη κατά Κουκούλη-Ν3, Αποστολίδη-Αλεξίου και γενικώς ;; Έχει τρελαθεί το παιδί, τι επιδιώκει τα περίφημα 15 λεπτά δημοσιότητας ;;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΒΑΡΤΖΕΛΗ-ΤΖΙΤΖΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΙΧΝΗ "ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ" ΧΡΗΜΑΤΩΝ ..... ;;;

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ είπε...

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. Έτσι συνοπτικά μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τους έξι πρώτους μήνες της διοίκησης Σακκιώτη. Θα μπορούσε να προσθέσει και το ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Μικροί, λίγοι και κατώτεροι των περιστάσεων άνθρωποι. Ο νούς τους είναι στο πως θα αφαιμάξουν τον ήδη καταχρεωμένο μας Δήμο με μικροκλοπές δημοσίου χρήματος (γνωρίζουμε όλοι τις περιπτώσεις), πολλά και παχειά λόγια για να υπνωτήσουν τους αφελείς, απουσία έργου και προσωπικοί διαγκωνισμοί. Η διοίκηση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ακολουθεί και αντιγράφει πλήρως τον κομματικό του φορέα, το ΠΑΣΟΚ, στην ίδια φθίνουσα (εσωκομματική) πορεία για τον τόπου. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, πράγματι στην περίπτωση της ανθελληνικής κυβέρνησης των Δωσιλόγων του ΠΑΣΟΚ μπορεί να έχουμε σύντομα πτώση, στην περίπτωση τουΔήμου μας όμως τι γίνεται ; Θα παραμείνει μια εντελώς ακατάλληλη διοίκηση ; ΕΡΩΤΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Re filarakia blakes, mpaglamades kai de3iokoufales. Re karagkiozh 9:23 o Bartzelhs kai o Filippas phgan A8hna gia th sunenteu3h tupou gia to volley. Ama o an8rwpos einai mal..kas ti 8a mporouse na leei. Esu 11:44 pseutokoultourode3ie ti kaneis re mal..ka antigrafeis gia eisai to arx..di o Apostolidis kai kaneis analuseis ths p..tsas. Ante kai g..

Ανώνυμος είπε...

8.13 ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ
ΚΥΡΙΕ GREEKLISH-BOY ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ
ΜΙΑ ΠΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΙΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά δεν υπάρχει κανένας να μαζέψει αυτό το κατάλοιπο του παρελθόντος?
Ο άνθρωπος ζει ακόμα στη δεκαετία του 80, είναι μουσειακό είδος. Είτε γραφικός είτε μπόι όπως τον χαρακτηρίζει μια κυρία είναι επικίνδυνος
Μαζέψτε τον

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε εσυ που βριζεις τον αποστολιδη συνεχεια, κατι πολυ ασχημο πρεπει να σου εχει κανει, δλδ για αυτα που του σερνεις, πρεπει να σου εχει σκοτωσει γονιο, αδελφο, παιδι, να σου εχει πηδηξει την γυναικα σου! δεν εξηγειται αλλιως!

Ε.Ο.Α.Π.

Ανώνυμος είπε...

Flarakia .. filakia, par8enopitsa aaxx esu trelokoritso .. To arx..di ton Apostolidi den ton goustarw einai kwlode3ios mou th spaei to komma tou, h fatsa tou, to oti exei idea kai apopsh gia ola.. me enoxlei genikws. Dikaiwma mou re

Ανώνυμος είπε...

Alla gia na katalabw exete kanei oloi komma ta filarakia tou re.. lamogia kwlode3ioi..h' mpas kai ta grafeis monos sou arx..di Apostolidi ??

AΝΕΝΤΑΧΤΟΣ είπε...

Αγαπητοί cobloggers o greeklish είναι ένας γραφικός, ας δούμε την περίπτωσή του με συμπάθεια, όπως λέει και ο Μανώλης Αναγνωστάκης "τόσος είναι". Βεβαίως μέσα απο την εμπάθειά του βγαίνουν και αλήθειες, δηλαδή η εκτίμησή μου είναι οτι "κάποια γραμμή" περνάει εκ των έσω. Κάποιος είναι, κάτι γνωρίζει, κάτι μεταφέρει. Πέραν των προσωπικών επιθέσεων διαπιστώνεται μέτωπο κατά Κουκούλη-Γρηγορόπουλου. Θα άποδειχθεί στο μέλλον αν είναι "λαγός" ή κάτι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Όσο του δίνετε σημασία, τόσο θα ξερνάει απάνω σας τον εμετό του.

Ανώνυμος είπε...

Siga re mpaglamades, pseutokoultouriarhdes kwloda3ioi. Filaraki 4:38 lagos eisai kai fainesai kai mal..kas kai alla polla. Re blammenoi sas ponaei oti o SAKHS einai petuxhmenos kai kanei pragmata gia thn Aigina kai lete arloumpes. Ante kante kana mpanio na sunel8ete.

Ανώνυμος είπε...

Gia akouste to diaggelma tou GIWRGARA na deite thn alh8eia kwloda3ioi

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜιΜος άρχισε πάλι να γράφη στη Νεα Εποχι τις ασύντακτες φρφάσεις. Τόσο καιρ΄λο που ήταν οι δικοί του στην εξουσία το είχε κάνει μοκο. Σαν δεν ντρέπεται ο παληόγερος

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν έχουμε και λέμε
Σύμφωνα με την “πτωχή πλην τίμια κοπέλα” o greeklish-boy είναι επάνω σε ένα υπολογιστή.
ΔΕΝ είναι σίγουρα ο Νικολάκης που νομίζαμε, αλλά είναι άλλος Νικολάκης.
Είναι κατάλοιπο άλλων εποχών.
Είναι μάλλον ταλαίπωρος γιατί βλέπει η εποχή του πέρασε.
Τον θεωρούν οι περισσότεροι τουλάχιστον συνμπλόγκερς ανόητο.
Ακόμα και οι σύντροφοί του τον έχουν κάνει πέρα γιατί δεν τον αντέχουν και γιατί τους εκθέτει.
Αυτό μας περιορίζει τους υποψηφίους σε 3-4.

Ανώνυμος είπε...

Gia pes kai alla re eidike mpourdologe, kwlode3ie

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΗΣΥΧΟ,ΣΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΞΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

O Chuck Noris ξέρει ποιός είναι ο greeklish

Ανώνυμος είπε...

Επί τη ευκαιρία. Ξέρετε πως ψαρεύει ο Τσακ Νόρρις; Κοιτάει την θάλλσσα , δείχνει τα ψάρια και λέει. Εσύ, εσύ και εσύ έξω!!!

Ανώνυμος είπε...

O Τσάκ Νόρις κούναγε την κούνια που τον κούναγε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι και φίλες των blogs παρακολουθώ με προσοχή εδώ και αρκετό καιρό το παρόν μπλογκ. Διαπίστωσα ότι ένας συνάδελφος με το όνομα “greeklish-boy” χρησιμοποιεί εκφράσεις που στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ηλίθιες.
Μάλιστα μια κυρία πρότεινε να του γίνει ψυχολογική ανάλυση. Επιτρέψτε μου λοιπόν, λόγω και της ιδιότητας μου, να προβώ σε μια τέτοια ανάλυση.
Η περίπτωση του είναι χαρακτηριστική και την αναφέρουν οι Γερμανοί ψυχολόγοι Wegger-Raih στο πόνημα τους “H Ψυχολογία της πολιτικής στην Ελλάδα”, (1976, εκδόσεις Σαλεμένου), μάλιστα στα άτομα αυτά τους δίνουν και την χαρακτηριστική ονομασία “ο χάλιας”.
Ως παιδί συσσώρευσε πολλή οργή μέσα του γιατί δεν τον έπαιζαν τα άλλα παιδιά. Ήταν είτε πολύ αδύνατος, είτε χοντρός, οπότε είχε το παρατσούκλι αντίστοιχα χτικιάρης ή χοντρομπαλάς.
Ως έφηβος είχε το ίδιο πρόβλημα στις σχέσεις του με το άλλο φύλο. Οι κοπέλες που ζητούσε για παρέα τον απέρριπταν με την χαρακτηριστική έκφραση “άντε ρε χτικιάρη/χοντρομπαλά που θες και γκόμενα” Αυτό σε συνδυασμό με την ανυπαρξία σεξουαλικών σχέσεων τον έκανε να αναπτύξει ομοφυλοφιλικές τάσεις. Το τελευταίο είναι εμφανές γιατί δηλώνει ότι θα πηδήξει τους πάντες και τα πάντα στην παραλία. Έχει μάλιστα αναπτύξει ένα νέο τρόπο πηδήματος, με την όπισθεν, όπου τον πηδάνε και θεωρεί ότι αυτός πηδάει. Το τελευταίο το αποτυπώνει χαρακτηριστικά ο λαϊκός βάρδος στο άσμα “στο θολωμένο μου μυαλό……..”
Εντάχθηκε σε ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας για να νοιώθει μέσω αυτού δυνατός, δεν τον ενδιέφερε ποιο θα είναι, αρκεί να του έδινε την ψευδαίσθηση ότι και αυτός κυβερνά. Δεν μπορεί να δεχθεί την κατάργηση των διαχωριστικών γραμμών μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας και την επί της ουσίας κοινή πολιτική που αυτά ασκούν μέσα στα πλαίσια τη ΕΕ και της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, θα επανέλθω με εκτενέστερη ανάλυση σε μια προσπάθεια κοινωνικής ευθύνης να βοηθήσω το άτομο αυτό να βρει τον δρόμο του.
Δρ. Ψυχολογίας Πολυχρόνης Αιγινήτης, Ph.D.

Ανώνυμος είπε...

My friend 6:47, who is GIWRGARAS?

Ανώνυμος είπε...

Filaraki 10:52 gelasa polu me tis mal..kies pou grafeis, 8a spoudases mazi me ton Aoua kai apoti katalabainw gia na asxolhueis me tetoies periptwseis prospa8ouses xronia na breis ti ftaiei me to mualo sou. Ante re mpaglama kwlode3ie, kai su kanas paparas apo to sunafi tou klaparx..da tou Apostolidi 8asai. Ou re
SAKHS DYNAMH, PASOK GIWRGOS PAPANDREOU

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι έγινε με την έρευνα των εισαγγελέων στο Λ.Τ.. Βρήκαν, τί βρήκαν, κατά ποίου ή ποιών θα κινηθούν νομικά ;

Ανώνυμος είπε...

Greeklish πόσα σου δίνουν για να γράφεις αυτά που γράφεις και τι εξυπηρετείς, μου θυμίζεις τον προεκλογικό gr/en. Και εκείνος ήταν Σακκιωτικός και φιλοπασόκος. Επανεμφάνιση, επανεμφάνιση ;

Ανώνυμος είπε...

You didn’t answer me my friend who is GIWRGARAS?
H mhpws na to grapsw greeklish, poios einai o GIWRGARAS?

Ανώνυμος είπε...

GIWRGARAS PAPANDREOY re blaka

Ανώνυμος είπε...

Α, ο 3ος ο μακρυτερος;

Ανώνυμος είπε...

Ante re kwlode3ie. Filaraki tou arx..diou tou Apostolidi kai su ?

Ανώνυμος είπε...

Οχι, εγω ειμαι σοσιαλιστης. Εσυ τι είσαι;

Ανώνυμος είπε...

κι εγω σοσιαλιστης ειμαι και μαλιστα απο τους πρωτους, δεκαετιας 70 και βασταω ακομα οπως και πολλοι και καλοι ανθρωποι
και βασταμε ακομα για να μπορεσουμε να βαλουμε ενα μικρο κοκο αμμου να παει μπροστα και ο μικρος αυτος τοπος και η χωρα
και ειμαστε εδω για να να μην κυριαρχισουν κατι σαν αυτο τον υβριστη οι οποιοι ζημια μας κανουν και οχι καλο
φιλε που βριζεις αλλαξε το τροπαρι τωρα ο τοπος μας χρειαζεται ολους και ικανους και λιγοτερο ικανους και απο ολους τους πολιτικους χωρους