Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

No news, good news;

Αυτό έλεγαν κάποιοι παλιοί που πίστευαν ότι όταν δεν υπάρχουν νέα δεν έχει γίνει τίποτα σημαντικό. Της ίδιας φιλοσοφίας φαίνεται να είναι και η δημοτική αρχή. Η οποία προφανώς πιστεύει ότι όταν δεν πειράζεις τίποτα δεν δυσαρεστείται και κανένας μαζί σου. Το ρητό  «ότι αν σπάσεις αυγά δεν τρώς ομελέτα» δεν έχει μελετηθεί επαρκώς.  Το λέμε αυτό γιατί όλα τα εκκρεμή θέματα που παρέλαβε η δημοτική αρχή από την προηγούμενη μοιάζουν να βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Η Παραλία, οικονομική διαχείριση, λειτουργία διαμερισμάτων, νερό, πολιτιστικά, σκουπίδια,τα καποδιστριακά πλην Κυβερνείου είναι στην ίδια φάση. Όποιος πιστεύει ότι τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με αυτόματο πιλότο είναι μάλλον γελασμένος. Καλές οι εκδηλώσεις δεν λέω, όμως τα τρέχοντα προβλήματα είναι αυτά που καίνε. Κι όποιος πιστεύει ότι αν τα κρύψει κάτω από το χαλί μπορεί και να ξεχαστούν τότε μπορεί να διαπιστώσει προς το τέλος της θητείας ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνουν ποτάμι και να σε πάρουν μαζί τους. Ας το έχουν υπόψη τους οι ιθύνοντες γιατί εύκολες αποφάσεις στην αρχή της θητείας γίνονται βαρίδια πολλών τόνων στο τέλος της.
    Με την ΔΕΗ καλά κάναμε και είμαστε επιφυλακτικοί μιας και οι γεννήτριες τελικά έφτασαν. Υπάρχει ένα θέμα με την τοποθέτηση τους στην Αγία Μαρίνα όπου αντιδρούν  κάποιοι τοπικοί παράγοντες αλλά το θέμα θα λυθεί. Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί   είναι ότι οι τρεις αγωγοί  που υπήρχαν μπορούσαν να μεταφέρουν μέγιστο φορτίο περίπου 21 ΜΒ . Με την κατάργηση του ενός το φορτίο μέσω των αγωγών περιορίζεται στα 14 ΜΒ και εκεί θα μπαίνουν στο σύστημα οι γεννήτριες οι οποίες δεν θα δουλεύουν συνεχώς αλλά μόνο στην περίπτωση που η ζήτηση υπερβεί το όριο αυτό.. Όμως χωρίς να είμαστε τεχνικοί και ειλικρινά παρακαλούμε εάν κάποιος γνωρίζει την λεπτομέρεια αυτή να μας το πει και εμάς , υπάρχει μετρητής του φορτίου των αγωγών; Δηλαδή αν βλέπουμε πότε η ζήτηση ξεπερνά τα επικίνδυνα όρια;  Γιατί εάν δεν υπάρχει και υπάρξει όπως και πέρυσι πρόβλημα και σε άλλο αγωγό τότε ούτε γεννήτριες μας σώνουν ούτε τίποτα.   

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακοπουλη μου δεν έχεις δίκιο σε κάποια πράγματα. Τα χερσαία έργα αλλά και ο υποθαλάσσιος προχωράνε, κάτι που είχε κολλήσει 1,5 χρόνο. Ο κυματοθραύστης είχε κολλήσει αιώνες στην Αίγινα. Ηρθαν οι παραλίες στη διαχείριση του Δήμου, beach volley μίλαγε όλη η Ελλάδα, πολιτιστικά πάνε μια χαρά, κυβερνείο προχωράει και το βασικό διευθετήθηκε το θέμα του ρεύματος για όλο το καλοκαίρι. Το κυριότερο όμως έχεις ανθρώπους να επικοινωνήσεις και όχι αλαζόνες και υπερόπτες. Γιατί δεν λέει ένα μπράβο κάποιος στο Δήμαρχο που το Σάββατο βράδυ πολέμησε και ενώ ήταν να μην έχουμε ρεύμα την Αίγινα 9-11 τελικά είχαμε. Θέλουμε Δήμαρχο διεκδικητικό και όχι απαθή.

Ανώνυμος είπε...

ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ ΓΛΥΨ ΓΛΥΨ...ΣΛΟΥΡΠ...

Ανώνυμος είπε...

Κατι ακομα μολις ειδα στον Αιακο. Μπραβο Σακη για την Αυρα. Μην μασας, προχωρα!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα το οτι μιλαει ολη η Ελλαδα για το beach volley τι τοθελες;
Εγω δεν διαβασα τιποτα σχετικό πουθενα - και παιρνω καθημερινα εφημεριδα.
Ουτε στην τηλεοραση ειδα τιποτα -επειδη ομως δεν παρακολουθω τις υψηλου επιπεδου εκπομπες κοινωνικου σχολιασμου, δεν ξερω αν η Αίγινα προβληθηκε εκει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αμα δουνε την ηλίθια φάτσα του Φίλιππα θα μας περασουνε για νησί καθυστερημένν και δε θα πατήσει κουνούπι΄.

Ανώνυμος είπε...

Οπως κ με την ελλαδίτσα που ευτύχισε να δει τον ΓΑΠ πρωθυπουργό ετσι κ το νησάκι μας φοβάμε πως θα δεί το Φίλιππα δήμαρχο....

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ρε παιδιά γιατί όσοι πιάνουν καρέκλα παλαβώνουν; Τι τους ποτίζουν; Την κόλλα της καρέκλας; θυμηθείτε τους κουκουλικούς που όσο πλησίαζαν οι εκλογές είχαν την σιγουριά της νίκης . Τούτοι δω είναι χειρότεροι. Η εξουσία λειτουργεί και σαν αμφεταμίνη φαίνεται. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

τι είπε ο Σακκιώτης στο ΚΟΝΤΡΑ
http://www.youtube.com/watch?v=rB7CVFbvQW4&feature=player_embedded#at=97

Ανώνυμος είπε...

O SAKHS einai MEGALOS, einai o KALYTEROS DHMARXOS, shmera edei3e DYNAMH kai oti exei stoxous gia na paei h AIGINA MPROSTA. Loufa3te twra kwlode3ioi fasistes. Kala leei o Pagkalos liwsimo 8elete re.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΦΙΛΛΙΠΑ ΑΡΧΗΓΟ Η ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΦΙΛΛΙΠΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

ΦΙΛΛΙΠΑ ΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ηλίθιος είσαι greeklish ; Ένας εμπαθείς ΠΑΣΟΚος που κράζεις και απηχείς το λόγο του εθνικά υπόλογου και μειοδοτικού κόμματός σου, που θυμίζει '80. Δε βλέπεις κομματικό κνώδαλο οτι ο αρχηγός και οι άφρωνες ακόλουθοί του (βουλευτές, στελέχη, οπαδοί κ.α) οδηγεί την Ελλάδα στην κατάρρευση και απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας ; Ο Σάκης πάλι ένα ανθρωπάκι που εφαρμόζει την τακτική Α. Παπανδρέου 1981-1984, κινήσει,ς βιτρίνας. Θα καταπέσει παρόμοια με το ΠΑΣΟΚ ως ΠΑΣΟΚ. Ντροπή πια.

Ανώνυμος είπε...

11:51 o στιχουργός είναι ο Οικονόμου και καμιά φορά βοηθάει και ο Γαβ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΟΧΟΣ ΠΟΙΗΤΗ, ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΤΡΟΙ ; Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑ ΣΑΜΑΡΑ,ΠΑΛΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΓΕΦΥΡΩΤΟ ΧΑΣΜΑ. ΚΟΛΑΛΕΙ ΡΕ Ο ΠΑΣΟΚΟΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΓΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ;; ΔΕ ΚΟΛΛΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Κάτι βλάκες, παρτάκηδες και βολεψακηδες σα το κοτοφίλιππα φερανε τη ΝΔ στα όρια της διάλυσης. Να ξεβρωμίσουμε επιτελους.

Ανώνυμος είπε...

11:55 μ.μ. Kωστάκος γνωστή η συμπάθεια του για τους δύο και συνεχίζει να την δείχνει

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα καλό μπουμπουκολαμόγιο ο Κωστάκος...

Ανώνυμος είπε...

Τα λαμόγια μετά το σόκ της ήττας Κουκούλη ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια γιατί βλέπουν πολύ κενό χώρο που οι Σακκιώτηδες δεν ξέρουν να κλείσουν. Ετσι ορμάνε σε φούλ επίθεση και θα το κερδίσουν το μάτς γιατί απλά οι άλλοι ούτε ξέρουν και κυρίως ούτε θέλουν να μάθουν. Και εις ανώτερα.

Ανώνυμος είπε...

Πώς τον λυπάμαι τον κακομοίρη τον Άκοπο! Πίστεψε ότι θα ήταν το blog που θα διαμόρφωνε καταστάσεις και έγινε το ριγκ που τσακώνονται το δεξί με το αριστερό arh... tou Apost...
Και σε άδειες εξέδρες...

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι τσακώνονται και κάποιοι βρίζονται γιατί ενοχλούν, γιατί φοβίζουν άλλους που τους χαλάνε τη σούπα και το ανακάτεμα.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν τόσο σαφής ο 6:43, που όλοι κατάλαβαν τι και ποιούς εννοούσε!

Ανώνυμος είπε...

Τι θέλει να πεί ο ποιητής?

"4.Όμως οι πολίτες αντιλαμβάνονται το τι ακριβώς συμβαίνει και με τον τρόπο τους αποτρέπουν το φάσμα της μιζέριας, των επιτηδευμένων συγκρούσεων, του στείρου τοπίου, που δημιουργεί η αδυναμία να υποκαταστήσει κανείς το τυχαίο από το οργανωμένο σε ό,τι αφορά την οικοδόμηση της προοπτικής της ανάπτυξης του Νησιού μας."

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι και πολύ σχετικός αλλά μόλις διαβάζω -ακούω για "προοπτική της ανάπτυξης" καταλαβαίνω ότι μιλάει ο Σακκιώτης. Τι κλισέ θεέ μου!

Ανώνυμος είπε...

http://periskopiosalaminas.blogspot.com/2011/06/blog-post_126.html#more

σε αφορά πολύ, το μπλογκ είναι ξεφτίλα αλλά ο τύπος που ασχολείται μαζί σας είναι φίλος , αδερφός του δημάρχου Σαλαμίνας

Ανώνυμος είπε...

Ο κακομοίρης ο Σάκης. Έγινε συνομιλητής της Νέας Εποχής τελικά.
Θυμάμαι που είχε αρνηθεί τη συνέντευξη προεκλογικά.
Μετά, κάθε καταγγελία που του ζητούσαν να πάρει θέση, αυτός αρνιόταν πεισματικά.
Τώρα, στέλνει επιστολή προσωπικά στον Κ. Κώστα Ντρη και του απευθύνεται. Και τον κάνει ισότιμο συνομιλητή. Τον αναγνωρίζει και τον αναγορεύει ως παράγοντα της πολιτικής. Τον βάζει απέναντί του.
Και ο άλλος του κάνει πλάκα λέγοντας ότι αυτά που γράφει τα έχουν πει οι δικοί του.
Α ρε Σάκη, ξέπεσες.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά! Εϊναι δυνατόν ο γίγας της πολιτικής Σακκιώτης να καταδέχεται να συνομιλεί με φυλλάδες; Τι είναι, ο Πάγκαλος, που έστειλε επιστολή σε εφημερίδα και τη δημοσίευσαν εκεί που έπρεπε (στο κάτω μέρος μιας σελίδας); Είπαμε να αποκαταστήσουμε την τάξη, που είχε διασαλευτεί!

Ανώνυμος είπε...

O SAKHS kanei ERGO , einai o kaluteros DHMARXOS pou perase apo to nhsi. To 3hlwma twn paragkwn deixnei DYNAMH. Prepi na eimaste perhfanoi gia auton. Na loufa3oun oi kwlode3ioi.

Ανώνυμος είπε...

Καθώς έπινα χθες τον καφέ μου και ρέμβαζα άκουσα μία παρέα να είναι αγανακτισμένοι με τους bloggers και τους διαχειριστές για τις αλητείες που επιτρέπουν να αναρτούν. Εγώπου γνωρίζω πολλούς από τους bloggers σας λέω ότι είναι ή αποτυχημένοι υποψήφιοι, ή αποτυχημένοι σύμβουλοι ή ομοφιλόφιλοι ή κερ...ες ή γυναίκες ελαφρών ηθών.
Απ΄αυτό όλο το συφερτό ανθρώπων τί περιμένετε ρε παιδιά?
Σε εσάς αφήνω την ταυτοποίηση τους, είναι όλοι και όλες πολύ γνωστοί μας

Ανώνυμος είπε...

Κι εσυ μαλακα 9,18 το ιδιο γνωστος εισαι.Το θεμα ειναι ενα. Οι τελευταιες αναστησεις του Αιακου σας πονεσαν. Αυτο φαινεται απλα και μονο απο τον τροπο που προσπαθεις να απαξιωσεις τους bloggers.Τα blogs θιγουν τα κακως κειμενα. Ξερεις ολα αυτα που ξεβολευουν εσενα και την παρεα σου. Αληθεια, πες μας ποσοι βγαζετε μεροκαματο παρακολουθοντας ποιος μιλαει με ποιον στην παραλια. Γιατι το κανετε, για το καλο της Αιγινας η για το καλο αυτου που σας πληρωνει.Και αυτος που σας εχει εμισθους στην δουλεψη του γιατι το κανει; Γιατι αγαπησε τον ψυχικο σας κοσμο η γιατι προωθει τα συμφεροντα του. Αντε τωρα μολα και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες. Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάτι δεν μας λες καλά φίλε μου

Ανώνυμος είπε...

9:18 π.μ. ιδού ή ρόδος ιδού και το πήδημα στα blog εκτός από ανώνυμα μπορείς να γράψεις και με ονοματεπώνυμο. Aν έχεις ψυχή κάντο.
Εσύ φωτογραφίζεις κόσμο χωρίς να βάλεις την υπογραφή σου ενώ λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ή υποθέτουμε ποιοί έχουν blog.
Για ποιόν ομοφυλόφιλο μλάς για αυτ΄ν που πίνεις καφέ μαζί;
Ξέχασα όμως εσείς γουστάρετε τις έμμισθες φυλλάδες με την παραπληροφόρηση γιατί στα blog γράφονται αλήθειες που πονάνε
Η αλήθεια είναι ότι σε ανάρτηση του Αιακού που αναφέρεται στην ΜΚΟ υπάρχει μιά ανακρίβεια η Γραμματέας δεν είναι μέλος του ΔΣ αλλά γραμματέας της ΜΚΟ δηλαδή υπαλληλικό προσωπικό.
Η ΜΚΟ είναι νόμιμη το θέμα δεν είναι το νόμιμο αλλά το ΗΘΙΚΟ.
Φάνηκε ξεκάθαρα η αυλή του Σακκιώτη.