Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Καλλικρατικές αβλεψίες...

   Το λέμε κομψά για να μην αναγκαστούμε να χρτησιμοποιήσουμε καιμιά βαρύτερη φράση και θιχτούν και τίποτα θεοσεβούμενοι άνθρωποι. Πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις την διάταξη που σου επιβάλλει να κάνεις απολογισμό του προηγούμενου έτους το οποίο ούτε έχει κλείσει επίσημα και κυρίως δεν ήσουν κάν  στην διοίκηση. Πρέπει η κάθε διοίκηση μετεκλογικού έτους να έχει τεράστιο μεγαλείο ψυχής ώστε να μην μαγειρέψει τα στοιχεία προς όφελος και όταν αυτά κλέισουν μετά 3-4 χρόνια ποιός ζει και ποιός πεθαίνει. Πως θα δώσεις επίσημα στοιχεία όταν δεν έχουν κλείσει ακόμα τα βιβλία του 2008; Ξέρουμε πάντως ότι το έλλειμα για το 2006 ήταν 4.578.000 ενώ για το 2007 που έκλεισε και αυτό 5.214.049. Αρα έχουμε σαφή αύξηση του τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης Κουκούλη. Ο απολογισμός θα γίνει στις 15 Ιουλίου.
  Διάβασα σε άλλο blog την άποψη κάποιου φίλου που ισχυρίζεται ότι αλλάξαμε στάση για διαψευθείσες υποσχέσεις. Πρέπει να ξέρετε ότι όσοι έχουμε πρόσβαση σε μικρό ΜΜΕ όπως και το blog  δεν είμαστε και κατ΄ανάγκη επαγγελματίες της πολιτικής. Πήραμε θέση και στηρίξαμε τον Σακκιώτη, όμως όταν διαπιστώνουμε ότι δεν περπατάει καλά τι πρέπει να κάνουμε; Να το καταπιούμε; Για ποιό λόγο; Γράφουμε και κρίνουμε πάντα με γνώμονα την συνείδηση μας και με την επιφύλαξη του προσωπικού λάθους στο οποίο μπορεί και να υποπέσουμε. Γι αυτό και δεν αρέσουμε ούτε στους κουκουλικούς ούτε στους  σακκιωτικούς. Γράφουμε αυτά που βλέπουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Η διοίκηση είναι αυτή που παράγει έργο και έχει το μεγάλο μερίδιο της κριτικής όπως το είχε παλαιότερα ο Κουκούλης. Η αντιπολίτευση κρίνεται και αυτή αλλά εκ των πραγμάτων πολύ λιγότερο, Είμαστε πάντα κόσμιοι, δεν λοιδωρούμε κανένα απο αναρτήσεως και εάν κάποιοι φέρονται σαν νήπια αλληλοβριζόμενοι στα σχόλια δεν μπορεί να χρεώνεται σε εμάς. Γενικά δεν ζητήσαμε τ'ίποτα, δεν έχουμε τίποτα και δεν θέλουμε τίποτα. Γι αυτό θα κρίνουμε όπως εμείς νομίζουμε και εσείς θα μας κρίνετε όπως εσείς νομίζετε. 

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να θυμίσω, οτι ο Δήμος μας λόγω χρεών είναι στην πορτοκλί ζώνη, που σημαίνει : 1)αδυναμία δανειοδότησης, 2)μη καταβολή κονδυλίων για έργα απο την Περιφέρεια , σύμφωνα με δήλωση του Σγουρού, 3)με την έλευση των Αρμοστών που μας φέρνει ο Παπανδρέου (όρος στο Μεσοπρόθεσμο και στο επερχόμενο Μνημόνιο 2), θα εγκατασταθούν και σ΄εμάς, 4)"κάποιοι κύριοι" του Δήμου, θα αποδειχθεί, απο τους οικονομικούς ελέγχους, οτι έκαναν λοβιτούρες. Οι εισαγγελείς θα ξανάρθουν για αρκετούς, παλαιούς και νύν που έφαγαν ήδη και άτσαλα μάλιστα.

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιος οικονομικος απολογισμος για το beach volley θα γινει;
Ο κοσμος θελει να μαθει (εν οψει μαλιστα και του Fistiki Fest) αν ο Δημος μας (συμπεριλαμβανομένου και του ΔΑΟΑ) μπηκε ή όχι μέσα. Και αν μπηκε - ποσο μπηκε.
Επισης ποσα Εσοδα και Έξοδα έγιναν.
Στα Έσοδα να ανακοινωθει λιστα των χορηγών με τα ποσά της χορηγίας τους.
Στα Έξοδα αντιστοιχα τα ονόματα των προμηθευτών (ξενοδοχεία κλπ) και ο τρόπος πληρωμης τους (αν εχουν εξοφληθει ή όχι).
Επίσης ποιος ειναι ο αποδεκτης των παραστατικών σε καθε περιπτωση: Δήμος ή ΔΑΟΑ, για να δουμε αν π.χ. ένω τα εσοδα πήγαν κατευθείαν στον Δήμο για τα έξοδα φεσώθηκε με χρέη ο ΔΑΟΑ (πραγμα που αν συμβαινει θαναι τουλαχιστον υποπτο).
Καλο θατανε και καποιος να μετρήσει και ποσοι ήταν οι σπονσορες (φαινεται απο τα video και τις φωτογραφιες) και αν υπαρχει ισαριθμος αριθμος παραστατικων απο αυτους.
Ολα αυτα που ζηταω θαναι πολυ χρήσιμα και διδακτικα για το αμεσως επομενο μελλον, για να αποκατασταθει η εμπιστοσυνη του κοσμου στην διαχείριση τετοιου ειδους εκδηλώσεων και να αποθαρρυνθούν οι εχοντες σκοπο να βαλουν το δαχτυλο στο μελι (αν δεν το εχουν ήδη βάλει βεβαια).

Στην υποθετική περίπτωση που έχουμε μπει μεσα με τοσους χορηγους, θα πρεπει να επανεξεταστει και το FF που απο ότι μαθαινω δεν έχει βρει ακόμα κανεναν.

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα γίνει?
Να είναι εκεί o Στάθης (σκιώδης πρόεδρος ΔΑΟΑ ) και ΦΙΛΛΙΠΑΣΣΣΣΣΣΣ: Αυτοί ξέρουν πολλά καί αληθινά .Εαν παρείστατε ο Μανώλης ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ να του δώσουν και μιά ΠΛΑΚΈΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

Φιλε καταλαβαινω οτι εισαι δυσπιστος αλλα μεσα στο ΣΚ θα γινει ο απολογισμος. Μην αγχωνεσαι. Ουτε ενα ευρω δεν πληρωσε ο Δημος. Δεν ειναι σαν τα παλια ΦΦ που εμπαινε καμια 20.000 η ιστορια. Πλεον υπαρχει σοβαρη διοικηση στον αθλητικο οργανισμο με τιμολογια κτλ. Αμα θες να ψαξεις για παρατυπιες να ανατρεξεις 3 χρονια πισω με την επισκευη του γηπεδου και με τις 400.000 που χρωστανε ακομα! Το ΙΚΑ ακομα τους τρεχει ολους. Ο αλβανος ψαχνει ακομα τα λεφτα του και η χρηστη τοτε διοικηση Παπαδοπουλος (αυτεπιστασια) και Τσαντηρης Προεδρος ΔΑΟΑ εδωσαν το καλυτερο τους ευατο! Γι'αυτο σου λέω χαλαρωσε

Ανώνυμος είπε...

Εγω αλλα μαθαινω

Ανώνυμος είπε...

Με το beach volley ο δήμος μπήκε μέσα, αλλά πολύ χρήμα μπήκε στο παντελόνι του λαμογιοΦίλιππα. Εύγε στο καμάρι του νησιού μας. Τα βραχιολάκια έρχονται

Ανώνυμος είπε...

επειδη σπειλωνετε προσωπικοτητες θα ηθελα να μας πειτε ποτε ψηφιστηκε στο Δημοτικο Συμβουλιο πιστωση για το beach volley. Εγω δεν εχω διαβασει ποτε κανα θεμα τετοιο, οπως εγινε με το ποδηλατικο γυρο ή με τη χορηγια στο Σαρωνικο. Οποιος εχει αποδειξεις να εχει τα αρχ...α και να βγει επωνυμα και να πει. Τα υπολοιπα ειναι ζηλια και κουτσομπολιο επειδη εγινε μια πολυ επιτυχημενη εκδηλωση. Καναπεδακηδες ξεκοληστε απο τα ποπ κορν, αφηστε τη κριτικη και ελατε να δουμε τι αξιζετε στην οργανωση εκδηλωσεων.

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ ΡΕ, Ο ΛΑΜΟΓΙΟΦΙΛΙΠΠΑΣ ΘΥΜΩΣΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ. ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ, ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ΄ΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Kwlode3ioi, fasistaria na afsete to Filippa sthn hsyxia tou. o Antidhmarxos kanei ergo kai probalei thn Aigina. Bgalte to skasmo re alhtes. Den exete ti na peite kai lete mal..kies. Eimaste h pio petuxhmenh dioikhsh kai sas tzouzei. Etsi re, etsi

Ανώνυμος είπε...

Διαλυμενοι εισαστε και κανετε και τους κονιορδους.

Ανώνυμος είπε...

Re kwlode3ioi eiste teleiwmenoi

Ανώνυμος είπε...

Έλα greeklish για πες μας ειλικρινά πόσα σου δίνουν για να γράφεις όλα αυτά ; Δεν καταλαβαίνεις οτι σε χρησιμοποιούνε οι και γίνεσαι ρόμπα ;
Υ.Γ. 1. ο Αποστολίδης σου έχει πηδήξει τη γκόμενα και τον βρίζεις έτσι ;
Υ.Γ. 2. πόσο μαλάκας είσαι ;
Υ.Γ. 3 μήπως "πίνεις" μπάφους ;

Ανώνυμος είπε...

Auta re mal..ka kwlode3ie na er8eis na mou ta peis katafatsa, katalabes re arx..di, 8a se gam..sw sto 3ulo re brwmop..sta.
Filarakia to arx..di o Apostolidis ta grapse auta, sigoura. 8a se skisw re arx..di, moun..no de3ie skatofasista, gamw esena th ND sou to arx..di to Samara, 8a se skisw re

Ανώνυμος είπε...

greeklish μην αερογ..εις θα παθες τιποτα

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το οικονομικό πάρτι θα γίνει στο ΔΑΟΑ. Μαζεύτηκαν όλα τα αρπακτικά εκεί ....

Ανώνυμος είπε...

δεν περιμενα απο δημοτικο συμβουλο να γραφει τετοιες αλητειες ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ποιός δημοτικός σύμβουλος τα γράφει ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

Aυτός που δε χωνευει το Πετριτη

Ανώνυμος είπε...

ποιός είναι ονοματεπώνυμο δεν έχει;

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

καλα δεν εχετε καταλαβει ποιος ειναι αυτος που οπου κατσει και οπου σταθει βριζει την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ

Ανώνυμος είπε...

δωσε ονοματεπώνυμο

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι γελάσαμε Άκοπε με τη νέα σου ανάρτηση. Ώστε απολογισμός είναι μόνο ο οικονομικός απολογισμός, που φυσικά δεν μπορεί να γίνει, αφού η νέα διοίκηση δεν έκλεισε χρόνο; Για τόσο ηλίθιο περνάς τον κόσμο; Έτσι φαίνεται, αφού του δίνεις και το 'παξιμαδάκι' του "κακού" Κουκούλη να γλύψει.
Σύμφωνα με τη "λογική" σου ούτε του χρόνου θα πρέπει να γίνει απολογισμός, αφού επίσημος ισολογισμός του 2010 δεν θα έχει βγεί.
Δεκάδες τέτοια "παραδείγματα" σε έκαναν λυσσώδη πολέμιο της προηγούμενης διοίκησης, να δίνεις δηλητηριώδη και διαστρεβλωμένα σχόλια πάσα στους έξαλλους που αποτέλεσαν και αποτελούν το κοινό σου, δηλαδή τον greklish και τους "φιλιππικούς".
Αυτοί βεβαίως σε έχουν "γραμμένο", όπως γραμμένο σε έχει και η υπόλοιπη Αίγινα, γι' αυτό και σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με αυτά που γράφεις. Σε μεταχειρίζονται σα σάκο για να βγάζουν τα απωθημένα σου.
Κανείς Σακκιωτικός δεν διαμαρτύρεται μ' αυτά που γράφεις. Ξέρουν ότι την "κρίσιμη" στιγμή θα τα βρείτε. Θυμούνται τι έγινε και με το ομογάλακτο αδελφάκι σου, που προεκλογικά πήρε δύο τούμπες, για να προσγειωθεί πάλι εκεί που έπρεπε και περηφανευόταν κι' όλας για την "υψηλής στρατηγικής" κολοτούμπα του.

Ανώνυμος είπε...

Στον 5:51 αναφέρομαι. Πρέπει τάχιστα να επισκεφτείς τον οφθαλμίατρο γιατί φαίνεται ότι άλλα διαβάζεις και άλλα γράφεις. Σε ποιό σημείο γράφει η ανάρτηση ότι απολογισμός είναι μόνο ο οικονομικός; Που γράφει ότι τον επόμενο χρόνο θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα;
Γράφει για το πρόβλημα που έχει κάθε μετεκλογική διοίκηση (κάθε 4 χρόνια)όταν καλείται να απολογηθεί για το έργο της προηγούμενης Διοίκησης.
Βγάλε τα μαύρα γιαλιά που σου είχε φορέσει ο Ν3 και δεβ έβλεπες την παραγματικότητα
Λάκης

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Να δω τον greeklish να προλογιζει τον Σάκη στην εξεδρα στις επομενες εκλογες και να καλει ΟΛΟΥΣ να τον ψηφισουνε, και τι στον κοσμο!
Είπαμε, αν στα φερνουνε ετοιμα αλλοι στο πιατο ειναι αλλιώς..

Ανώνυμος είπε...

Re kwlode3ie 8:42 de bgazeis to skasmo paliomal..ka, nai re kai pali o Sakhs 8a bgei giati kanei ergo. Eseis de exete arxhgo, o giatros einai kammenos, o Koukoulis teleiwmenos.
Gia to arx..di ton Apostolidi gelaw. Pali sthn kwlofullada pou bgazei me ton allo teleiwmeno ton Ale3iou, egrapse paparia analuseis. Gamw th ND kai to arxhgo sou to Samara mal..ka, 8a sto lew sunexeia arx..di.

Ανώνυμος είπε...

greeklish ετοιμάσου να δεις τον ΑΝΤΩΝΗ Πρωθυπουργό και θα σε πονέσει

Ανώνυμος είπε...

Να κρατας σημειωσεις απο αυτα που κατα καιρους γραφεις για τον λογο σου και το προεκλογικο σου φυλλαδιο.
Ειναι αμαρτια να μην καταγραφούν και σε εντυπη μορφη τα επιχειρηματα σου ωστε να τα χαρουν και οι επερχομενες γενιες..

Ανώνυμος είπε...

Σακης 3ος!
Υπαρχουν και σοβαροι ανθρωποι που ασχολουνται με την πραγματικη κοινη γνώμη και οχι μονο με αυτους που ενημερωνονται μεσα απο τα portal, και κανουν ερευνες εστω και αν στοιχιζουν.
Το διλημμα ειναι να ανακοινωθούν τα αποτελεσματα ή όχι;
Και αυτο γιατι μπορει να απογοητευθουν ορισμενοι και να τα παρατησουν, οποτε για το καλο της Αιγινας ισως πρεπει να αφεθουν να συνεχισουν εστω και με αυτες τις οποιες προσπαθειες κανουν...

Ανώνυμος είπε...

Ti egine re arx..di Apostolidi, 8umwses 8umwses mal..ka kai arxises na grafeis paparies e, de3iokopane. Stis ekloges kai to PASOK me to GIWRGO 8a kerdisei , kai o SAKHS 8a 3anabgei kai su paliomal..ka ama ftaseis na pareis 100 staurous 8a kaneis toumpes paliomal..ka

Ανώνυμος είπε...

Loufa3es arx..di Apostolidi ee

Ανώνυμος είπε...

καλα εισαι και πολυ μαλακας που νομιζεις οτι ειναι ο Αποστολιδης αν μαθεις ποιος ειναι θα πας να κρυφτεις αρχιλαμογιο

Ανώνυμος είπε...

Re 12:10 salta kai gam..sw pou exeis to 8rasos na me peis arxolamogio, brwmop..sta. Gam..sai kai su kai to arxidi o Apostolidis (pou esu eisai) kai opoios allos kwlode3ios mal..kas. Gemisame paparia. Ou re

Ανώνυμος είπε...

Greeklish εσύ και ο ομάδα σου έχετε απύθμενη κόμπλα και εμπάθεια. Αξιοθρήνητοι, κοντόφθαλμοι, εγκάθετοι, έμμισθοι του ΠΑΣΟΚ και όψιμοι γυρολόγοι, άξιος ο μισθός σας.

Ανώνυμος είπε...

δημοτικε συμβουλε της πλακας πες αλευρι Ο κ.Εισαγγελεας σε γυρευει εσενα και τα δεκανικια σου αρχιλαμογιο

Ανώνυμος είπε...

Μη ξαναπείς αρχιλαμόγιο το αρχιλαμόγιο....θα σε μαλώσω....

Ανώνυμος είπε...

το πρωι που θα πινεις καφε αρχιλαμογιο θα ερθω να σου μιθυρησω δυο φωνηεντα νουμερο και θα καταλαβεις

Ανώνυμος είπε...

De pana gam..te re kwlode3ioi

Ανώνυμος είπε...

ρε αλητη κολοπασοκε μια ζωη κλεβατε το κρατος και το καταντησατε οπως το καταντησατε εισαι και εσυ μεσα βρωμιαρη ΑΛΛΑ ΟΠΩς ΠΑς ΣΤΟ ΜΑΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΘΑΨΙΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Psofa re arx..di, ante re se kana vatopedi parea me kana koumparo brwmiarh

Ανώνυμος είπε...

Greeklish σε ποια ομάδα απο τους δελφίνους ανήκεις ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Σάκης ήταν απο την αρχή "δημαρχεύων". Αυτός που διοικούσε ήταν και είναι ο Βάρτζελης. Τώρα λένε ότι θα αποκτήσει και εποπτικό συμβούλιο, το Ινστιτούτο. (Κρεούζης, Στασινόπουλος, Κοντούλης, Θανόπουλος, Κοντέλης, Α. Πετρίτης...)
Και μια πληροφορία, σήμερα το απόγευμα συνεδριάζουν στον ΝΟΑ.
Λάκης

Ανώνυμος είπε...

θα ειναι και ο λιμεναρχης στη συνεδριαση

Ανώνυμος είπε...

Φίλλιπας δημαρχος, έντιμος, ανεξαρτητος, ικανός, ενώνει.

Ανώνυμος είπε...

στον υπνο σου το ειδες το συνθημα αυτο 17.00 δεν εχει αναγκη η Αιγινα απο επαγγελματιες πολιτικους που δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους

Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγο καιρό κάποιος έγραψε ότι το blog αυτό υπάρχει για να τσακώνονται το δεξί με το αριστερό arh... του Apostol... Εγώ θα το πώ αλλιώς: Δυο τρία άτομα έχουν αναλάβει να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα, γιατί από δώ και πέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα και η κριτική θα είναι πολύ άγρια από τον κόσμο που ξεγελάστηκε από τον Αιγινήτη θαυμαστή και μιμητή του "λεφτά υπάρχουν".

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά 12:00, ο Αποστολίδης αποτελεί ένα σάκκο του μπόξ. Δυό ομάδες της δημοτικής αρχής ( η κάθεμία για διφορετικούς λόγους, αλλά μα παρόμοιους σκοπούς) εξ αφορμής, χτυπάνε έμμεσα, το Γιατρό και οτι εκπροσωπεί, την τοπική ΝΔ, ότι άλλο περνάει ο νεαρός απο τα άρθρα του και ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ, ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΟΙΜΑΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΝΟΥ ΣΑΚΗ. Σας έχουμε πάρει χαμπάρι !!!!!!. Το ταμείο έρχεται τον Απρίλη του '14.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΛΛΟΙ ΣΑ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΒΑΛΛΑΝΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ", ΑΛΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΙΓΙΝΑ ΑΡΜΝΙΖΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΚΑΤΙ "ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ" ΤΥΠΟΥ ΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κατάλαβε ο 12:22 από ό,τι έγραψε ο προηγούμενος! Πώς να καταλάβει, αφού είναι οπαδός του γιατρού και του Αποστολίδη;
Να δώ το '14 τη Ν.Δ. να ξαναδίνει στο Γκότση (μέσω του γιατρού) το χρίσμα που του αρνήθηκε το 2002, λέγοντας "ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε" κι' ας πεθάνω!!!

Ανώνυμος είπε...

12:54 είσαι ένας αξιοθρήνητος ΠΑΣΟΚος και μάλλον θα ανήκεις στην ομάδα greeklish. Άραξε στη ΠΑΣΟΚοσακκιωτική σου θολούρα και τα λέμε το '14.

Ανώνυμος είπε...

1:44 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 12:54, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙ. ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΘΕΙΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ. Μ' ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

6:01 ti wra akrivws tha ginei afto? den mas eipes.....


o allos

Ανώνυμος είπε...

Re ligo na mh grapsw arxizete tismal.kies. Re 8a bgalete to skasmo re. Esu re arx..di Apostolidi to xaba sou sth kwlofullada sou me th ND kai to mal..ka to Samara. Raw stoixhma re papara oti ta sxolia gia ton allo teleiwmeno to giatro ta exeis kanei esu re 3eftila. Gamw esena to giatro th ND kai to Samara sou. Ante re arx..dia gia minimes diakopes th Zaxarw. Eiste teleiwmenoi parte to xampari reeeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω ότι το greklish boy είναι συνεργάτης του Άκοπου, που στέλνει μονίμως τη μπάλα στην εξέδρα, γιατί έτσι συμφέρει. Ας μας εξηγήσει ο Άκοπος γιατί αφήνει ένα κωλόπαιδο του κερατά να του διαλύσει το blog, με το επιχείρημα ότι δήθεν αφήνει τους πάντες.
Δεν καταλαβαίνει ότι στο διάλογο εμπλέκονται όλο και λιγότεροι, γιατί πέφτουν απάνω στο μαλάκα; Μήπως αυτό επιδιώκει;

Ανώνυμος είπε...

O grekklish δεν είναι ένας, είναι ομάδα greeklish συμβούλων και παρατρεχάμενων της δημοτικής αρχής...