Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Είναι πολύ ωραίος βεβαίως, βεβαίως...

Δεν θα  το πιστέψετε, αλλά από εχθές το απόγευμα είχα μια τρομερή ανησυχία και τελικά δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Έτσι βραδιάτικα αναγκάστηκα να τρέχω στον υπολογιστή για να σιγουρέψω αυτό που φοβόμουνα. Να σας εξηγήσω για να καταλάβετε κι εσείς. Όταν έμαθα για το ταξίδι του Φίλιππου στις Βρυξέλλες αγκαλιά με τα φιστίκια , μια φρικτή υποψία πέρασε  στο μυαλό μου. Έδρα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου δεν είναι οι Βρυξέλλες αλλά το Στρασβούργο. Τρέχοντας λοιπόν βραδιάτικα στον υπολογιστή, ανακάλυψα ότι το κοινοβούλιο έχει δύο έδρες, το Στρασβούργο όπου συνεδριάζει η ολομέλεια του και τις Βρυξέλλες όπου συνεδριάζουν οι κοινοβουλευτικές επιτροπές και γίνονται και οι έκτακτες σύνοδοι. Άρα λοιπόν πιο σωστό θα ήταν να πάει στο Στρασβούργο. Για φανταστείτε τον Φίλιππο στην κεντρική πλατεία των Βρυξελλών  στην γνωστή Grand Place  με καμιά πενηνταριά κιλά φιστίκια στα χέρια και να ψάχνει πώς να πάει στο Στρασβούργο. Με το γνωστό απορημένο ύφος του να κοιτάζει γύρω γύρω ,  τελικά να δείτε θα έπαιρνε ταξί που βεβαίως θα πλήρωνε ο δήμος. Για να αφήσει τα φιστίκια, που σίγουρα θα έτρωγαν οι καθαρίστριες μιας και οι βουλευτές δεν προλαβαίνουν ούτε… να μην πω τι.  Μεγαλεία ο δήμος μη μου πείτε. Α, και κάτι ακόμη. Αφού πάει που πάει στις Βρυξέλλες , αφού κουβαλάει που κουβαλάει, δεν φέρνει πίσω τίποτα σοκολάτες – σήμα κατατεθέν των Βρυξελλών – για να μην κερνάμε μπας κλας σοκολατάκια    τους επισκέπτες του δήμου; Μια ιδέα  ρίχνουμε και εμείς.
    Κατά τα άλλα τώρα. Δεν πέρασε στο προσυμβούλιο  που θα επαναληφθεί σήμερα η σύμβαση για το διευρυμένο έργο του ΚΤΕΛ. Κάποιοι σύμβουλοι αντέδρασαν θεωρώντας, ότι  αν δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε στοιχειώδεις  υποχρεώσεις μας, είναι πολυτέλεια να βάλουμε συγκοινωνία. τέτοιου είδους.  Πληροφορίες που είδαν το φως το δημοσιότητας ότι πρέπει να  συσχετιστούν οι τερματικοί σταθμοί ( Καμάρες και Αγ. Βασίλειος)  με τους ιδιοκτήτες των εκεί πλάζ ελέγχονται ως ανακριβείς. Επίσης δεν εγκρίθηκε η πρόταση για σύνταξη του απολογισμού 2010 του Λιμενικού ταμείου δεδομένου ότι εκκρεμεί  λογιστικός έλεγχος.       
    Ο δήμαρχος προσέλαβε έναντι αμοιβής σύμβουλο πολιτισμού. Δεν έχει δημοσιευθεί η απόφαση του ακόμα  αλλά σύμβουλος πολιτισμού επ΄ αμοιβή τώρα που τελειώνει η τουριστική περίοδος μάλλον είναι λίγο περίεργο  δεν νομίζετε; Πόσο μάλλον όταν η σύμβουλος δεν διαθέτει και τίποτα ιδιαίτερες γνώσεις για το θέμα.   Όταν οι επαγγελματίες δεν πληρώνονται   για υλικά που προμηθεύουν τον δήμο επί χρόνια ,τέτοιες πολυτέλειες μάλλον περισσεύουν. Θα υπάρξουν αντιδράσεις γι αυτό περιμένετε. Εκτός αν αυτά τα ανοίγματα, ταξίδια, σύμβουλοι κλπ. στηρίζονται στην κρυφή επιθυμία του δημάρχου να πάρουμε δάνειο. Οπότε βλέπω να ψάχνει όπως και ο προηγούμενος, συμβούλους για το ψηφίσουν.  Εκτός αν είναι  και αυτός της άποψης ότι λεφτά υπάρχουν.

96 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο βλαχοαβαβάς αντιδήμαρχος είπαμε, πάει να κάνει προσωπικά κονέ μπας και εξασφαλίσει το πολυπόθητο χρίσμα, απο όπου μπορέσει (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΣΥ, ΝΔ), θα κάνει διακοπές στας Ευρώπας με τα λεφτά μας (στην υγειά των κορόϊδων δηλαδή), και απο ουσία και όφελος για την Αίγινα και την οικονομία της τζίφος. Αποσπασματικές, ανοργάνωτες και άστοχες κινήσεις. Ο Σάκης (και οι συν αυτώ) δεν ξέρει τι του γίνεται, στην εκδήλωση που είχε γίνει για την ανάπτυξη στο Δανάη έλεγε αερολογίες καιέδειχνε οτι δεν κατέχει ο θέμα, πανω στις νέες απαιτήσεις. Μίλαγε σαν Σοβιετικός Κομισάριος την ύλινη γλώσσα. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν και μπορούν να οργανώσουν τα Αναπτυξιακά Προγράμματα, αλλά αποκλείονται απο χέρι γιατί δενέίναι ου Κυκλώματος. Καλά Κρασά...

Ανώνυμος είπε...

Η απορία μου είναι ποιοί θα συνοδεύσουν τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Αθλητισμού κ. Τζίτζη, γιατί να πάρει πενήντα (50) κιλά φυστίκι υπό μάλης και να τρέχει στις Βρυξέλλες το θεωρώ αδύνατο. Επομένως κάποιοι θα τον συνοδεύσουν οπωσδήποτε η επ' αμοιβή Ειδική Σύμβουλος Πολιτισμού και ίσως μερικοί επιχειρηματίες θεάματος (έχουμε και τέτοιους) για να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες, όχι μόνο που μέχρι σήμερα υπήρχε μονοπώλιο με Ρωσία,Βουλγαρία και Ρουμανία. Μπράβο Φίλιππε με τις πρωτοβουλίες σου (νάναι καλά η χαζομάρα του Σάκη) εσύ με την φόρα που έχεις πάρει Θα κάνεις την ΑΊΓΙΝΑ πιό γνωστή στην Ευρώπη και από την φήμη της Μυκόνου και σου συνιστώ να ετοιμαστείς από τώρα για να λάβεις μέρος στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού με δικό μας περίπτερο (μην φοβάσαι λεπτά υπάρχουν).

Ανώνυμος είπε...

Γιά να είμαστε δίκαιοι με τον Τζίτζη και τον κάθε Τζίτζη δεν το θεωρώ κακό κάποιος να θέλει να γίνει ο πρώτος πολίτης στην Πατρίδα του, αλλά το σωστό είναι να τον δούμε να διοικεί όχι βέβαια στα αντικείμενα Δημόσιες σχέσεις,Πολιτισμός,Αθλητισμός αυτά σου δίνουν πόντους γιατί δεν έχεις καθόλου φθορά αλλά οι πόντοι είναι πλασματικοί, άς πάρει λοιπόν ένα αντικείμενο της ύδρευσης η των σκουπιδιών η και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου να δούμε τι αξίζει (αυτό που έλεγαν παλιά οι Αιγινήτες πόσα απίδια -αχλάδια- πιάνει ο σάκος,

Ανώνυμος είπε...

κ.Ακοπε κάποτε έβλεπες προεκλογικές συμφωνίες κύριων ενα απλο γραμμα για αμισθη θεση. Σήμερα εν μέσω τουριστικής περιόδου πως το βλέπεις? για την πρόσληψη συμβουλου Πολιτισμου (όχι και τόσο σχετικής κατα πολλούς με το αντικείμενο ), ισως προεκλογικά γραμμάτια ? για τον Αντιδημαρχο Πολιτισμου και το ταξιδι στις Βρυξελλες τι να πουμε εχει μεγαλη φαντασια για την διαφημηση του νησιου , τωρα τι ανταποκριση θα υπαρξει απο τους Ευρωπαιους Βολευτες δεν ξερω , το μονο σιγουρο ειναι οτι θα περασει(σουν)καλα οι κομιζοντες τα φυστικια .

Ανώνυμος είπε...

Θεμιτές οι φιλοδοξίες , αλλά για να γίνει κάποιος δήμαρχος, ή βουλευτής θα πρέπει να γνωρίζει διοίκηση, να έχει "το κάτι παραπάνω" απο το λαό, πολλαπλή μόρφωση, να βρίσκεται η σκέψη του 20 βήματα μπροστά απο την κοινωνία, να έχει προτάσεις,και πολλά ένσημα. Αυτό πλέον απαιτεί ο κόσμος, γιατί δεν πείθεται απο τους επαγγελματίες πολιτικούς και αυτόκλητους σωτήρες, αλλιώς γίνεται κάτι σαν τον Αθανασόπουλο τη Μερεντίτη κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα για το γεγονός "ταξίδι Τζίτζη" ειπώθηκαν στα τελευταία σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης. Αυτό ώθησε τον Άκοπο να τρέξει να προλάβει να το κάνει θέμα, αφού είχε αρχίσει να γίνεται κουβέντα και στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, που το αποκάλυψε.
Ο Άκοπος πρέπει να "σηκώσει το γάντι" που του πέταξε άλλος σχολιαστής: Να αποκαλύψει τις "σιδερόφρακτες" οργανώσεις του Κουκούλη! Εκτός κι' αν αργεί γιατί κάνει την απαραίτητη δημοσιογραφική έρευνα. Μη φοβάσαι τίποτε Άκοπε, όλοι μαζί σου είμαστε. Περιμένουμε, έτσι; Μη μας απογοητεύσεις!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά, σε αυτό το νησί υπάρχουν και εθελοντές που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις διάφορες υπυρεσίες τους. Για παράδειγμα η madame Φωτεινή. Ας την πάρουν μαζί τους στις Βρυξέλλες για να είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τρελλή παρέα! Το ξύλο βέβαια ποιός θα το φάει... θα δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Το ξύλο θα το φάει ο Τζίτζης και η γυναίκα του έχει και βαρύ χέρι, ας κάνει ότι τολμάει

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είναι για τα σίδερα! Ποιος σκαρφίστηκε αυτό το φιάσκο; Και καλά οι υπόλοιποι, αλλά ο Πέτρος δεν πήρε χαμπάρι το χουνέρι; Συμφωνεί με την φιστικί μπουμπουνιέρα στους ευρωβουλευτές; Θα μας τρελλάνουν για τα καλά οι πανάσχετοι!

Ανώνυμος είπε...

Re skatomal..kes kanei o Dhmos meso tou Filippa mia prospa8eia na problh8ei h Aigina opws kai me th Moutsatsou kai krazete mal..kies. Ta koukoulakia giati den sas ekopse kai den mporousate na to kanete kai oi blakes tou giatrou apla giati eisaste ka8usterhenoi. Bgalte to skasmo re

Ανώνυμος είπε...

Ρε ηλίθιε μην μιλάς έτσι!

Ανώνυμος είπε...

σ.σ σταμάτα την χυδαιολογία θα σε ξεσκεπάσω εσενα και τον εκπαιδευτικό,και μάλιστα σε εφημερίδα

Ανώνυμος είπε...

Τα θέλει ο κ...ς τους , δύο μαλάκες μαζί

Ανώνυμος είπε...

12.11 ποιούς εννοείς επιχειρηματίες θεάματος τους Σκλάβ,Μεθεν,Μάτσ, η την ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του θεάματος ξέρετε αυτόν των Καρπαθίων.

Ανώνυμος είπε...

Filaraki 7:46 8a mou kl..seis ta ..

Ανώνυμος είπε...

Το blogs δεν είναι ασυρ....ς .Πρόσεχε

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθείς να μιλάς πάρα πολύ άσχημα και το πιο σημαντικό είναι ότι ψαρώνεις και με τον τρόπο σου καταλαβαίνουμε όλοι το ποιος είσαι.
Στα blog μπαίνουμε και εκφράζουμε την άποψη μας , εσύ μπαίνεις για να ξεφτυλίζεσαι

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζίτζης είναι ήδη στις Βρυξέλλες, έφυγε αθόρυβα όπως αρμόζει σε έναν σεμνό Αντιδήμαρχο,τώρα ας περιμένουμε τα πακέτα για τον Τουρισμό και τα έργα. Μην σας πώ ότι μπορεί να φέρει πίσω και τα μάρμαρα της ΑΦΑΙΑΣ και να δούμε μετά τι θα λέτε γιατί πάλι νομίζω κάτι θα βρείτε να πείτε.

Ανώνυμος είπε...

NAI BEBAIA ΣΕΜΝΟΣ...,ΙΚΑΝΟΣ, ΕΞΥΠΝΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ...ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΗΣ....(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ !!!!!)

Ανώνυμος είπε...

που να δείτε τι τουριστικά πακέτα θα κλείσουν όταν τον οκτώβρη θα πάνε οι όλοιμαζίδες στο Λισούι.
χιλιάδες οι ορησίβιοι υλοτόμοι Κινέζοι θα καταφτάσουν στην Αίγινα.
διότι μην ξεχνάτε ότι έχουμε και πολλά κοινά με αυτή την πόλη που είναι χαμένη ανάμεσα στις 3.000 κορυφές που την περιτριγυρίζουν!
εκεί να δεις που θα πλακωθούν ποιός θα πρωτοπάει...
λεσόν τζαμπέ βλέπεις!!!
μήπως να μαζέψουν οι πολίτες λεφτά να τους αγοράσουν one way tickets!

Ανώνυμος είπε...

Ο Φίλιππας θα φέρει τα Ελγίνεια μάρμαρα δεν τα μάθατε καλά! Μετά την προσπάθεια της Μερκούρη ο Φίλιππας.
Αλλά καλά κάνει,αφού βρήκε να τα κάνει ας τα κάνει

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Φ. Τζίτζης ταξίδευσε στις Βρυξέλλες με το αυτοκίνητο του Δημάρχου,δεν πειράζει βέβαια που οι εργαζόμενοι της ΚΕΔΑ είναι εννέα (9) μήνες απλήρωτοι ούτε που το αυτοκίνητο τους είναι από την περασμένη εβδομάδα ακινητοποιημένο λόγω βλάβης με αποτέλεσμα οι αναξιοπαθούντες γέροντες να στερούνται των Υπηρεσιών της ΚΕΔΑ, αρκεί ο Φιλιππάκος να κάνει ταξιδάκι αναψυχής. Να δούμε τι θα πεί την Παρασκευή στον απολογισμό του ο Δήμαρχος. (Dinac μην νομίζεις ότι σε ξάχασα εγώ περιμένω μήνυμά σου ότι είπαμε ισχύει)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ 150 ΔΙΣ ΥΡΩ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 50000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΦΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΕΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

Το άσχημο 3.11 είναι ότι τον ψήφισα και την πρώτη και την δεύτερη Κυρακή, που να φανταστώ ότι έβγαινε τέτοιο κελεπούρι. Τώρα εάν είναι αλήθεια ότι ο Αντιδήμαρχος πήγε με το αυτοκίνητο του Δημάρχου στίς Βρυξέλλες, εκτός των άλλων χρημάτων που θα χρεώσει τον Δήμο, θα χρεώσει και οδική βοήθεια. Αλήθεια ποιοί των συνοδεύουν θα μάθουμε?

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκούφη, ο Ράν Τάν Πλάν, ο Άβερελ Ντάλτον...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια δεν γουσταρω Σακη ιδιαιτερα τωρα τελευταια αλλα θελω να ειμαι και αντικειμενικος, γι αυτο ρωταω να μου πει κάποιος:
- οταν λεμε αυτοκινητο Δημάρχου, τι ακριβως εννοούμε; υπάρχει πραγματι τετοιο και που ηταν κρυμμενο τοσο καιρο; τι μαρκα ειναι;
- οταν λεμε οτι πηγε Βρυξέλλες με το εν λογω αυτοκινητο, εννοούμε κυριολεκτικά δηλ. εθνική-Ευζώνους-Σκόπια κλπ;

Ανώνυμος είπε...

6.16 Πέζει ρόλο ποιά διαδρομή έκανε από Αθήνα Βρυξέλλες γεγονός είναι πάντως ότι γιά να κάνει αυτό το ταξίδι ο Φ. Τζίτζης χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο του Δήμου που είναι για τον εκάστοτε Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Ισως να ημουν δυσνοητος για ορισμενους, αλλα θα το κανω λιανα:
-Ρωταω να μαθω αν ο αντιδημαρχος πηγε στις Βρυξελλες με αεροπλάνο ή αυτοκινητο
-Ρωταω να μαθω αν οντως υπαρχει Δημαρχιακο αυτοκινητο και τι μαρκα ειναι

Ανώνυμος είπε...

6.46 πόσο πιό λιανά είπαμε ότι πήγε με το αυτοκίνητο του Δήμου που το χρησιμοποιεί ο εκάστοτε Δήμαρχος και είναι ένα wolkswagen.

Ανώνυμος είπε...

Καλά πλάκα κάνετε ? Πήγε με το αυτοκίνητο Βρυξέλλες?

Ανώνυμος είπε...

Πάει με το αμάξι, πως λέμε Αθήνα Γιάννινα με δυό παπούτσια πάνινα...

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με αυτό που εγγράφη στα bloggs, ότι ο Αντιδήμαρχος πήγε με το αυτοκίνητο του Δημάρχου στις Βρυξέλλες είναι κατά το ήμισυ αληθές. Η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο του Δημάρχου χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά του Αντιδημάρχου και των φυστικιών μέχρι το αεροδρόμιο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος πέταξε για Βρυξέλλες. Γιά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ρωτήσετε τον Δήμαρχο (δυστυχισμένε Σάκη με την αυλή-συνεργάτες που έχεις αυτός ο Βάρτζελης τίποτα δεν σε συμβουλεύει) που ήταν σύμφωνος και ενέκρινε το ταξίδι.

Ανώνυμος είπε...

Για τα πανηγύρια είναι λίγο!Δεν καταλαβαίνω τι μυαλό κουβαλαέι ο Τζίτζης.

Ανώνυμος είπε...

...μα δε κουβαλάει...

Ανώνυμος είπε...

Σωστό είναι κι αυτό. Το έχει αποδείξει άλλωστε πάμπολλες φορές ότι δεν έχει καθόλου μυαλό, είναι δυνατόν οι αιγινήτες να ψήφισαν αυτή την αγελάδα?

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθήστε το βίντεο στο aiginaportal για την μεταφορά του αρχείου και της βιβλιοθήκης. Θα δείτε πως ο Κουκούλης πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες καταφέρνει να ψήσει τους ψηφοφόρους του Βαθέος και ουσιαστικά να πάρει το διαμέρισμα πίσω. Σάκη, για πές αλέυρι. Μούτι τα έκανες.

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλιππας είναι προσκεκλημένος στην ευρωπαϊκή κοινότητα μαζί με άλλους δημάρχους και αντιδημάρχους της ΝΔ. Συνεννοήθηκε λοιπόν με τους συναδέλφους του και ομοΙδεάτες να πάρουν από μια βαλίτσα ο καθένας για να μεταφέρουν αεροπορικώς και να τα δώσουν στους 750 ευρωβουλευτές. Είναι μικρά φακελάκια, δείγματα μαζί με την ευχετήριο κάρτα του δήμαρχου να στηρίξουν το φιστίκι.
Λάκης

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 200 ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 250 ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με το Φίλιππα, ασε τον Αποσπόρη που τον γλύφει, απο μέσα έχει πάρει κόκκινη κάρτα. Εξάλλου υπάρχει και ο Αποστολίδης που είναι ο κάργα Σαμαρικός της τοπικής και είναι και σε κάτι γραμματείες στη Συγγρού και είναι γνωστή η έχθρα τους μετά το '06, οπότε θα φάνε τα μουστάκια τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μεγάλος προφήτης Μούρτζης είχε πει κάποτε ότι ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ και απότι φαίνεται είχε δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το αυτοκίνητο του Δημάρχου είναι ακινητοποιημένο στο garage του Ελ. Βενιζέλου και περιμένει την επιστροφή του Αντιδημάρχου και το αυτοκίνητο της ΚΕΔΑ είναι χαλασμένο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους οι υπάλληλοί της? Μπράβο Σάκη που σκέπτεσαι τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες σου. Αλλά αν δεν το ξέρεις σίγουρα θα το μάθεις ότι όλα εδώ πληρώνονται.

Ανώνυμος είπε...

Το επίσημο πήρε για το παλιό το Ford Escort ;

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ο κουτοφίλιππας είναι αναξιοπαθής

Ανώνυμος είπε...

Κουτοφίλιππας κουτοφίλιππας αλλά στις Βρυξέλλες κι εμείς στην Αίγινα χωρίς νερό

Ανώνυμος είπε...

Εεεεε είστε απαράδεκτοι σαν καλοχαιρέτας και πολιτικά σκεπτόμενος και δρώντας με πρακτικές του '50....θα μας φέρει ΚΑΙ ΝΕΡΟ....ορίστε τι άλλο θέλετε....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΙΠΠΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Κωστα αδάμ ως πότε θα έχεις χαφιέδες παντού;

Ανώνυμος είπε...

η συμβουλος πολιτισμου σε τι ακριβως ειναι ειδικη?και ποσα παιρνει την στιγμη που δεν υπαρχει μια για σοβαρα θεματα?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΑΠΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

τωρα που σε πουλησε και ο κουκουλης ο πρωην δημαρχος που θα βρεις στεγη?????

Ανώνυμος είπε...

1:22 Η αμοιβή της είναι 1500.00 Ευρώ το ωράριο της είναι ελεύθερο να πηγαίνει ότι ώρα θέλει να κάθεται όσο θέλει γιατί ειδική σύμβουλος πολιτισμού γάρ (ένα από τα γραμμάτια προς εξόφληση του Σάκη).Βλέπεις ο Αρτος και Θεάματα Τζίτζης θέλει και βοηθό πως θα βγάλει το Πολιτιστικό Κλοκαίρι της Αίγινας πρέπει να έχει κοντά του μία όμορφη παρουσία να προλογίζει τον ίδιο στο παρευρισκόμενο φιλοθεάμων κοινό και την καλλιτεχνική εκδήλωση. Τώρα εάν η Αίγινα δεν έχει νερό, εάν δεν πληρώνονται οι υδρομεταφορείς, δεν είναι δικό του πρόβλημα και θέμα άς κάνουν και οι άλλοι την δουλειά τους καλά όπως αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Νεκτάριε Κουκούλη είναι ντροπή σου να χαρακτηρίζεις τους συναδέλφους σου χαφιέδες!!

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο και αποσύρθηκε το θέμα για την αναμόρφωση του προυπολογισμού. Σάκη μάζεψέ τους όσο είναι καιρός.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που γράφεις 11:40 είναι βαρειά κατηγορία για το Νεκτάριο, αλλά να υποθέσουμε οτι εντάσσεται στην αντιπαλότητα των δελφίνων ;

Ανώνυμος είπε...

Μη μπερδεύουμε τα πράγματα.Ποιοί είναι οι Δελφίνοι;Ο Νεκτάριος,ο Πέτρος,ή ο Φίλιππας;.Ρε καθήστε καλά.Πήρανε τα μυαλά του κάθε πανίβλακα αέρα και θεωρεί τον έαυτό του Δελφίνο.Ας βγάλουν το υπόλοιπο που απομένει -αν το βγάλουν δηλαδή-και βλέπουμε ποιον θα χρήσουμε Δήμαρχο.Ετούτη η λύση, ήταν λύση ανάγκης.Να φύγουν τα λευκά κολλάρα θέλαμε και αποφασήσαμε να χρήσουμε Δήμαρχο τον Σάκη.Μέχρι τις άλλες εκλογές θα έχουμε κατασταλάξη τι θα κάνουμε.Για την ώρα ας στρωθούν στη δουλεια τα λεβεντόπεδα της Δημαρχίας,γιατί δεν τους βλέπω καλά.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

1:50 αυτό που λές είναι ευχολόγιο. Οι δελφίνοι υπάρχουν και ήδη κινούνται. Εξ αρχής ήταν γνωστές οι φιλοδοξίες όλων και με δεδομένο και αντιλαμβανόμενοι οτι το χαρτί του Σάκη τελείωσε νωρίς, τώρα θα αρχίσει το πανηγύρι της κόντρας τους. Ο Τζίτζης έχει φτάξει ήδη καλή ομάδα, έχει πάρει μαζί του τον Καλαφάτη και τον Οικονόμου. Τους τη βγήκε ήδη γερά και τους άφησε πολύ πίσω με το βόλευ, τα φιστίκια κλπ. Ο κινήσεις Βάρτζελη και Koυκούλη κινούνται στο παρασκήνιο, άλλωστε έχουν κομματική εμπειρία και παίζουν το παιχνίδι αλλιώς. Ο Πετρίτης άπειρος αναλώνεται στον υπόγειο πόλεμο με τον Οικονόμου και άρα τον Φίλιππα. Ο Αγής, ικανός αλλαθα συνδράμει κάποιον απο τους Βάρτζελη, ή Κουκούλη. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις, απο τη στιγμή που ο Γιατρός είναι σε πολιτική αφάνεια και αφασία λόγο κάκιστου και ανεπαρκούς επιτελείου και ο Κουκούλης-ομάδα Κουκούλη είναι ακόμα υπό την επίρρεια της ήττας. Να δούμε λοιπόν,ποιός απο τους 4 του Σάκη θα πάρουν το χρίσμα καιτο Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

2.37 Λες οτι Ο επόμενος Δημαρχος θα είναι ντε και καλά ένας από τους Δελφινους του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ? .
Οσο και να μην σου(σας) αρέσει , ο Κουκουλης φαίνεται οτι θα επανελθει θα τον φέρουν οι κοψοχέρηδες του ΣΑΚΗ εκτός και αν .. αν έλθει κατι καινούργιο εξαιρετικά καλό , που δεν φαίνεται προς το παρόν

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνατε οι ο Σακης σε κανενα διαμερισμα δεν ηταν 1ος - και μονο λογω τερτιπιων του Καλλικρατη εβγαλε δικους του προεδρους.
Τι σου ειναι η εξουσια, βαδιζει στα βηματα του τεως Κουκουλη που ξεχασε κι αυτος γρηγορα οταν βγηκε οτι βγηκε με την ψυχη στο στομα (γυρω στους 120 ψηφους) και διοίκησε σα ναχε παρει 70%.
Ετσι και τουτος δω ερμηνευει την ψήφο ανοχής του 2ου γυρου (ολοι ψηφισαν το "μη χειρον") σαν θριαμβο και ξεχναει τι πηγε να παθει την 1η Κυριακή - ουτε υπολογιζει τους 1100 απoγοητευμενους που απειχαν και που τωρα πια εγιναν αγανακτισμενοι.
Συμβουλή μου: να κοιταξουν απαντες τα αποτελεσματα της 1ης Κυριακής και να τα μελετησουν πολυ καλα - ειδικα οι δελφινοι του Σακη.
Επισης καλο ειναι να μην υπερεκτιμουμε τοσο πολυ τις δυνατοτητες των media γιατι οπως εδειξαν οι τελευταιες εκλογες δεν μπορουν να καταφερουν και τα πάντα, αν εν τω μεταξυ εχεις χασει την στηριξη του μεσου Αιγινητη που υποφερει απο τα προβλήματα της καθημερινοτητας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δούρειος Ίππος είναι στα σκαριά ακόμα. Ετοιμάζεται σωστά και με γερό σκαρί!
Υπομονή ακόμα είναι νωρίς για να μιλάτε για δελφίνους και για υποψήφιους. Όταν έρθει η ώρα και όλα θα είναι έτοιμα, μην ανησυχείτε θα ενημερωθείτε

Ανώνυμος είπε...

E, o Δούρειος Ίππος είναι Ο Φίλιππος, με μία διαφορά η επίσημη (Κεντρική Διοίκηση) Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Δούρειος Ίππος είπαμε όχι Δούρειος Γάιδαρος

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι γίνεται μιά καλή προσπάθεια να δημιουργηθεί μια ομάδα που να την χαρακτηρίζει η αγάπη της για την Αίγινα και όχι για την εξουσία,η γνώση διοίκησης και η ανιδιοτέλεια. Ας είμαστε προσεκτικοί να την βοηθήσουμε και να μην την κάψουμε. Ο νοών νοήτω.

Ανώνυμος είπε...

Η ομάς του Κουκούλη σε νέα έκδοση

Ανώνυμος είπε...

Οι Αιγινίτες και στο άκουσμα μόνο της λέξης Κουκούλης, βγάζουν σπυράκια.Λοιπόν αφήστε τα ονειρα.Ο Κουκούλης επεξε και έχασε.Πάμε για άλλα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα Κουκούλη είναι για πολλά κλάματα. Προφανώς ο Δούρειος Ίππος δεν αφορά την ομάδα Κουκούλη, αυτή τελείωσε άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

6:29, 6:39, 6:41 Είσαστε πολύ βαθειά νυχτωμένη, εκτός άν ρίχνετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα. Είπαμε δεν θα το κάψουμε.

Ανώνυμος είπε...

διορθώνω: νυχτωμένοι

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι νυχτωμένος άστο, η ομάδα Κουκούλης δεν υπάρχει πια.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως φροντίστε η έξοδος στον Δούρειο Ίππο ναναι προς το μπροστινό μέρος και όχι προς τον κ.λο..

Ανώνυμος είπε...

Ο Δούρειος Ίππος είναι Κουκουλικό εφεύρημα, και μόνο ο όρος Δούρειος υποδηλώνει απάτη. Απλά με το γήπεδο χάσανε έναν πιθανό υποψήφιο τον Κάτσα. Απο παρασκήνιο χρτάσαμε και κάηκε η γνώνα μας, απο φανερές πολιτικές και έντιμους πάσχουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΚΟΛΗ...

Ανώνυμος είπε...

Kίνηση κοκόλη ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ε αμα δουμε κι αυτο

Ανώνυμος είπε...

Ας σοβαρευτούμε για να κατέβει κάποιος για Δήμαρχος χρειάζονται το λιγότερο 150000 Ευρώ. Οι ομάδες προερχόμενες απο τον Κουκούλη, μόνο στην περίπτωση που κάποια έχει τον Πτερούδη,μπορεί να έχει προχωρήσει.Ο Γιατρός έχει παράδες. Ο Κοκόλης πάλι έχει ζόρια.

Ανώνυμος είπε...

Τι μου λέτε τωρα; Εδω ο Σάκης βγήκε Δήμαρχος με 150€ και πολλα λεω.

Ανώνυμος είπε...

Άκοπε στα καφενεία της παραλίας και καλύτερες μ... ακούω και σερβίρουν ουζάκι και τσίπουρο. Ο ένας λέει ότι ήταν από τους πρωταγωνιστές που διάλεξαν το Σάκη για δήμαρχο (;;;), ο άλλος "ξέρει" για τον (γαϊ)Δούρειο Ίππο και πάει λέγοντας (χωρίς τσίπουρο).
Τι δεν πίνουν και σε μας τα δίνουν;

Ανώνυμος είπε...

Πίνουν μπάφους και παίζουν Pro...

Ανώνυμος είπε...

Απο τη αρχαιότητα τα καλύτερα είχαν προκύψει απο τα συμπόσια, αύριο στην παραλία, μετά τα τσίπουρα θα λέμε πολλά.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΌΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ, ΛΕΤΕ ΝΑ΄ΝΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες -και περισσότερο οι Αιγινήτες- μόλις τελειώσουν οι εκλογές αρχίζουν να μιλάνε για τις επόμενες, αφού προηγουμένως βγάλουν άχρηστο τον εκλεγμένο (έγινε και με τους προηγούμενους δήμαρχους). Πρωταγωνιστούν αυτοί που δεν "αξιοποιήθηκαν" μετά τις προηγούμενες εκλογές. Αλήθεια, τυχαίο είναι ότι αυτοί που έχουν τα δύο blog ήταν ή υποψήφιοι ή προπαγανιστές του Σακκιώτη; Τυχαίο ότι αμέσως στράφηκαν εναντίον του; Προτού προλάβει να κάνει καμιά χοντρή στραβή; Και θέλουνε να πιστέψουμε ότι τα είδαν αμέσως και γι' αυτό άρχισαν την κριτική. Υπάρχουν χαζοί που τους πιστεύουν;
Επιρρέασαν κόσμο, τον έστειλαν να βγάλει δήμαρχο και αμέσως μετά λένε "λάθος δήμαρχος"; Και κάνουν κριτική με τουπέ χιλίων πιθήκων; Και υποστηρίζουν ότι είναι και σωστοί; Ότι δεν μπορούν να στηρίζουν λάθη;
Να μη το στηρίξεις το λάθος. Αλλά να βγεις πρώτα και να πεις: ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΗΜΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. Αλλιώς είσαι καραγκιόζης και αφερέγγυος αλλά και επικίνδυνος, αφού επιρρεάζεις κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

1:42 εισαι σακκιωτικό φερέφωνο και κλέβεις ατάκες (θράσσος 1000 μαίμούδων , που είναι κανονικά), κάνεις ορθογραφικά (επιρροή-επηρεάζω), οι blogers απλά κατάλαβαν το κενό του Σάκη και των αντιδημάρχων και των λοιπών ΟΛΟΜΑΖΙΔΩΝ φελλών...και όπως έλεγε ένα παλιό φοιτητικό σύνθημα "ΒΟΥΛΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ". Άντε νάνι τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνατε οι ο Σακης σε κανενα διαμερισμα δεν ηταν 1ος - και μονο λογω τερτιπιων του Καλλικρατη εβγαλε δικους του προεδρους.
Τι σου ειναι η εξουσια, βαδιζει στα βηματα του τεως Κουκουλη που ξεχασε κι αυτος γρηγορα οταν βγηκε οτι βγηκε με την ψυχη στο στομα (γυρω στους 120 ψηφους) και διοίκησε σα ναχε παρει 70%.
Ετσι και τουτος δω ερμηνευει την ψήφο ανοχής του 2ου γυρου (ολοι ψηφισαν το "μη χειρον") σαν θριαμβο και ξεχναει τι πηγε να παθει την 1η Κυριακή - ουτε υπολογιζει τους 1100 απoγοητευμενους που απειχαν και που τωρα πια εγιναν αγανακτισμενοι.
Συμβουλή μου: να κοιταξουν απαντες τα αποτελεσματα της 1ης Κυριακής και να τα μελετησουν πολυ καλα - ειδικα οι δελφινοι του Σακη.
Επισης καλο ειναι να μην υπερεκτιμουμε τοσο πολυ τις δυνατοτητες των media γιατι οπως εδειξαν οι τελευταιες εκλογες δεν μπορουν να καταφερουν και τα πάντα, αν εν τω μεταξυ εχεις χασει την στηριξη του μεσου Αιγινητη που υποφερει απο τα προβλήματα της καθημερινοτητας.

14 Ιουλίου 2011 5:27 μ.μ.


μεγαλε διδακτορα του πανεπιστημιου μαθε παιδι μου τι σημαινει στατιστικη και μετα γραψε οσεσ μπουρδες θελεις!!!!!

οσο για σενα ακοπε σε βλεπω στη μονη να ταιζεις τα κρι κρι γιατι σε εχουν αποριψει και ο τωρινος και ο πρωην δημαρχος!!!!!!!
προσοχη μονο γιατι εκει απαγορευονται οι γουρουνες!!!!


χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν πίστεψα στον Σάκη και αγωνίστηκα να βγει Δήμαρχος μόλις δω ότι τραβά άλλη πορεία θα ζητήσω συγνώμη; Τι λες ρε φίλε. ΕΓώ είνμαι ελεύθερος, σκεπτόμενος και έχω το θάρρος της γνώμης μου. Δεν είμαι ν3 που υποστηρίζω με παρωπίδες τον αποτυχημένο.

Ανώνυμος είπε...

1,42 ΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΗ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΟΤΣΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Η ΜΟΝΗ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ (βλέπεις μαλάκα δεν είμαι Σακκιωτικό φερέφωνο) ζήτω ο μηδενισμός των δύο κομπλεξικών.
Όσο για τη συγγνώμη, δεν την ζητάνε από τον παραπλανημένο (ας πρόσεχε), αλλά από αυτούς που διαμορφώνουν αντιλήψεις και που άλλα έλεγαν και άλλα λένε τώρα. Γιατι εγώ που δεν είμαι Σακκιωτικός (μαλάκα) ξέρω να κάνω κριτική και όχι ύπουλη πολεμική και μηδενισμό. Αν κατάλαβες τίποτε μαλάκα μου. Μήπως να το γράψω ανορθόγραφα να έχεις κάτι να πεις; Γιατί όσοι δεν έχουν επχειρήματα αρχίζουν να βρίζουν και μετά τσαντίζονται που τους λένε μαλάκες.

Ανώνυμος είπε...

10.20 EINAI O N3Σ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΙ

Aegina2021 είπε...

13 Ιουλίου 2011 1:14 μ.μ.
το ξέρω και ευχαριστώ
είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και αναμονής....

Ανώνυμος είπε...

Ωρα 19:45 με την γυναίκα του Δημάρχου, δημοσιογράφους κ.λ.π ο συνολικός αριθμός Αιγινητών που παρακολουθούν τον απολογισμό των πεπραγμένων του Δήμου ανέρχεται στα είκοσι τρία (23) άτομα. Σηκωθείτε λοιπόν απο καρέκλες,πολυθρόνες,καναπέδες, ντιβάνια και πηγαίνετε να παρακολουθήσετε την ομιλία του Δημάρχου γιατί φοβάμαι μην μου πάθει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λές τώρα 8:00 εδώ δεν έχουν πάει οι Σύμβουλοι του Σάκη ( έρημε Δήμαρχε) για ττην απουσία των Αιγινητών λές.

Ανώνυμος είπε...

1:14 Ότι αποφασίσεις εσύ. Εγώ το μόνο που θέλω είναι η ανωνυμία. Θα περιμένω μήνυμά σου.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος μας λέει ότι αγωνίστηκε για να φύγουν τα "λευκά κολάρα"! Τι άλλο θα ακούσουμε; Τα λευκά κολάρα (αμερικάνικη έκφραση) ήταν οι διευθυντάδες, σε αντίθεση με τα μπλέ κολάρα (η εργατική τάξη με τις φόρμες).
Εντάξει λοιπόν φίλε; Έφυγε η μισητή αστική τάξη και ήρθε το λαϊκό παιδί με τους συντρόφους του; Αυτό ήταν το ζητούμενο; Και γω που δεν έχω νερό, ο κάδος μου είναι ξέχειλος και απέξω είναι τρία στρώματα ξεσκισμένα εδώ και μήνες; Εσύ θα τα κατάπινες γιατί πέτυχες το στόχο σου;

Ανώνυμος είπε...

2.05 Κάποιος συμπολίτης σου πέταξε τα στρώματα, ανεγκέφαλος
Ψάξε βρέστον

Ανώνυμος είπε...

1,28 βλεπεις που τελικα καταλαβες ποσο μαλακας εισαι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι 6:47 η κατάληξη αυτών που δεν έχουν επιχειρήματα και μιλάνε τη γλώσσα του καφενείου: "Δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά ο μαλάκας είσαι εσύ". Τι να κάνουμε, φαίνεται ότι είναι αργά να αρχίσεις να σκέφτεσαι.