Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Καλοκαιρινή εργασιοθεραπεία...


        
   Από την περασμένη Τρίτη λοιπόν έχουμε διάφορα πράγματα που έτρεξαν με σημαντικότερα αυτά του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη αλλά και τον δημόσιο απολογισμό που έγινε χθες Παρασκευή.. Στο δημοτικό συμβούλιο λοιπόν τελικά το θέμα της δημοτικής συγκοινωνίας  συζητήθηκε και τελικά βελτιώθηκε ,μετά από τις απειλές ότι δε θα ψηφιστεί. Η λύση δεν ήταν η καλύτερη όμως σε κάθε περίπτωση δεν έχει σχέση με την αρχική πρόταση. Δεν πέρασε η πρόταση για την επιλογή συμβούλου αντί του ποσού των 20.000,00 ευρώ για έξι μήνες ( άλα, μισθός ε…) και απ’ ότι φαίνεται ο δήμαρχος θα δυσκολευτεί να την περάσει εάν επιμείνει  Το έτερο αμφισβητούμενο θέμα αυτό του απολογισμού του Λιμενικού ταμείου τελικά αναβλήθηκε.
   Όσον  αφορά  τον χθεσινό απολογισμό πραγματικά θα συμφωνήσουμε με την άποψη του  Γρηγορόπουλου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά άχαρη  και ανούσια διαδικασία που γίνεται απλώς έτσι επιβάλλει ο νόμος και τίποτα άλλο. Δεν ακούσαμε τίποτα καινούργιο και κυρίως δεν άκουσαν οι ελάχιστοι πολίτες που βρέθηκαν εκεί για τέσσερις ώρες. Δείγμα και αυτό της «επιτυχίας» του θεσμού. Ο δήμαρχος που πιστεύει ότι όλα πάνε καλά , ο πρώην δήμαρχος που πιστεύει  ότι όλα πάνε χάλια από τότε που έφυγε εκείνος και ο  Π. Γρηγορόπουλος  που προσπαθεί να βρει τον αντιπολιτευτικό του λόγο  έχοντας μπροστά καθαρό γήπεδο μιας και μπορεί να κριτικάρει και την σημερινή  αλλά και την προηγούμενη διοίκηση  εκ του αφαλούς για τα πολλά λάθη τους. Οι αντιδήμαρχοι αναφέρθηκαν στους τομείς ευθύνης τους χωρίς τίποτα ιδιαίτερο. Η μάλλον το μόνο ιδιαίτερο ήταν οι ευχαριστίες του κ. Τζίτζη προς όλον τον κόσμο γενικώς. Έφτασε μέχρι και τον κ. Βελιώτη.  Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
   Σημαντικό στοιχείο επίσης η αποχώρηση του κ. Κουκούλη και των συν αυτώ  στην μέση της διαδικασίας. Άλλη μια απόδειξη το πόσο σέβονται τους πολίτες. Αλλά αυτό δεν είναι νέο. Το γνωρίζουμε καλά.   


73 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποίους πολίτες αγνώησε ο κουκούλης,αφου δεν υπήρχε κανένας.Το σοι του δημάρχου και 5'6 περίεργοι.

Ανώνυμος είπε...

11:28 μην απορείς.
Σημασία έχει να λες για τον Κουκούλη. Άσχετο με το αν συμφωνούσες πριν τρεις γραμμές για το ανούσιο κλπ κλπ. Αυτός είναι ο Άκοπος, τώρα θα τον μάθουμε;
Ούτε να σου κάνει εντύπωση ότι τώρα τα έχει με το Σακκιώτη που τον πούλησε. Σε λίγο μπορεί να τα ξαναβρούν. Ο πραγματικός του αντίπαλος είναι ο Κουκούλης. Και να αποσυρθεί, γι' αυτόν θα μιλάει, μήπως και αφήσει τίποτε ίχνη και ξαναπαρουσιαστούν ανεξάρτητοι και ικανοί άνθρωποι και τους ξαναχαλάσουν το μονοπώλιο της κομματικής διεφθαρμένης κλίκας.

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω και γω κάπως έτσι το βλέπω. Τι γύρευε να βρει δεν κατάλαβα. Να σώσει την Αϊγινα ήθελε; Τη ρώτησε τι θέλει; Καλά βολεμένη ήτανε, δικούς της ανθρώπους ήθελε στο δήμο, να τους κάνουν και κανά ρουσφετάκι, να μη πληρώνουν και τέτοια. να σκεφτείς ότι κάποιος έλεγε ότι τη συζήτηση για την ύδρευση την άρχισε ο Γκότσης και ο Κουκούλης τα βρήκε έτοιμα. Σε αφήνω τώρα, γιατί σώθηκε το νερό στον κουβά και πρέπει να πάω κάτω να γεμίσω ότι μπιτόνια έχω, να υπάρχει τουλάχιστον για την τουαλέτα. Χ... μέσα, ή στο χωράφι, που δε χρειάζεται νερό;

Ανώνυμος είπε...

http://aiakosrex.blogspot.com/2010_07_01_archive.html


δείτε στο βιντεο του Αιακού ποιός μίλαγε σε άδεια καθήσματα πέρσυ ! οι ανθρωποι εχοθν μεγάλο θράσσος! Ντροπή δεν εχουμε ξεχάσει (ακόμα τουλάχιστον)

Τακης

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν κάτι τύποι ρε παιδιά που απ΄ ότι φαίνεται δουλεύουν σαν γραφείο υπεράσπισης του Κουκούλη; Οτι κατά την γνώμη τους θεωρούν κακό αναλαμβάνουν να το απαντήσουν σε όλα τα μέσα Πολύ αγάπη ρε παιδιά... Μέχρι και ο Ντρής κρατάει πλέον πισινές αλλά αυτοί ακμαίοι.

Ανώνυμος είπε...

Η χθεσινή εμφάνιση του Σάκη ήταν τραγική, έλεγε ασυναρτυσίες, ευχολόγια, λες και τα΄χε κοπανήσει...τι ωαίο το φεγγαράκι,τι ωραία ατμόσφαιρα, τι ωραίο ο πράσινο φόρεμα της κοινοτάρχησας, πόσα έργα θα κάνουμε....είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε....και γαμώ τους δημάρχους....αλλά μ΄άρεσε και το σκυλολόι των επιτελών του που ήρθαν είτε σε ομάδες, είτε μόνοι τους....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αλλά βασικά χώρια για να κάνουμε την προσωπική μας πολιτική ενόψει διαδοχής....

Διηνέκης είπε...

Ο Γρηγορόπουλος είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Αίγινας.

Ανώνυμος είπε...

Π.Πετρίτη επειδή μου είσαι συμπαθής αν θέλεις άκουσε την συμβουλή μου. Ασχολήσου και περιορήσου αποκλειστικά με την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και μην κάνεις τον αβανταδόρο του Δημάρχου γιατί θα κάψεις το πολιτικό χαρτή σου.

Ανώνυμος είπε...

Λόγια σοφού,λόγια νικολάκη(λόγια φιλλιπα)

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε αυτά που είπες στην αίθουσα του κινηματογράφου Τιτίνα σχετικά με την διαχείρηση των απορριμάτων να τα λες εκεί που περνάνε και μήν κάνεις τον πονηρό (έξυπνος σίγουρα δεν είσαι). Εξηγούμαι τι πάει να πει ότι το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί πιλοτικά για τρείς μήνες ποιον κοροιδεύεις όταν ο εκπρόσωπος της εταιρείας αναφέρει ότι έχει εφαρμοστεί σε πέντε περιοχές και έχει πετύχει η ουσία είναι έχεις τα χρήματα, έχεις τοποθεσία να το εγκαταστήσεις, η θα παραμείνει στο ίδιο μέρος της μεταφόρτωσης που σου θυμήζω η συγκεκριμένη τοποθεσία έχει άδεια να λειτουργεί σαν πλυντήριο αυτοκινήτων. (πλύσεις απορριματοφόρων του Δήμου) Ασε λοιπόν τις κουτοπονηριές και με την ευκαιρία να σου πώ ότι όπως ο Κουκούλης είχε τον Πτερούδη που άξιζε ( ο μόνος) εσύ έχεις ΜΟΝΟ τον Μουτσάτσο οι άλλοι με εσένα μαζί είσαστε για τα πανηγύρια.

Ανώνυμος είπε...

akope psaksou!!! se vlepw sth monh me ta kri kri kai ta vivlia pou den eimai sigouros an exeis divasei kapoio!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιος μιλάει με επιχειρήματα ή έχει μια άποψη που μπορεί να συζητηθεί, του απαντούν "και συ ποιός είσαι; Το γραφείο υπεράσπισης του Κουκούλη;"
Είμαι όποιος θέλω, όπως κι' εσύ. Με μια διαφορά. Ότι εγώ έχω λόγο και επιχείρημα. Εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.
και δε με νοιάζει τι κάνει ο Ντρής. Αλλά εσύ να κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι, αφού ούτε να κάνεις ούτε να λες κάτι δικό σου μπορείς.

Ανώνυμος είπε...

akope psaksou!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κουτοφίλιππας ευχαριστεί ολοτ κοσμο και αρχίζει τα γλυψίματα γιατι σα το ποντίκι βλέπει το καραβι του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βουλιαζει και θελει να το εγκατλείψει και να κατεβει για δημαρχος....για γελια

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε 2.16
Ο Κουκούλης είναι μια τελειωμένη υπόθεση. Κακώς ο Ακοπος ασχολείται μαζί του αλλά και εσύ δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω. Πέστε μας για τις κουταμάρες του Σακκιώτη. Δεν φτάνουν;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει "θέμα Κουκούλη". Υπάρχει όμως σοβαρότατο θέμα του ποιοί ασχολούνται με τη λύση των προβλημάτων του νησιού. Ο Άκοπος και τα α(γ)κοπάκια έχουν στόχο να μη ξαναφανεί ανεξάρτητος και ικανός άνθρωπος στα κοινά του νησιού (που να μην είναι της έγκρισής τους εννοείται). Αυτό είναι και αυτό ήταν το θέμα (το διακύβευμα, που έλεγε προχτές ο Σακκιώτης). Γι' αυτό και παραμέρισαν τις(πέτσινες) διαφορές τους οι εκπρόσωποι του άθλιου δικομματισμού. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, είναι μακρυά νυχτωμένος και νομίζει ότι ξεγελάει τον εαυτό του λέγοντας "άμα δεν μας κάνει και ο Σάκης, θα βρούμε άλλον" (θα ψάξουν στη διπλανή γωνία). Σήμερα, όποιος δεν έχει καταλάβει ότι για να διοικηθεί ένας Δήμος χρειάζονται γνώσεις, ικανότητες και μεγάλο και ικανό επιτελείο, είναι βαθειά νυχτωμένος και αυτοϊκανοποιείται λέγοντας "ο τάδε είναι τελειωμένος, ας διασκεδάσουμε με τον δείνα". Έτσι διασκεδάζαμε και με τους εκπρόσωπους του δικομματισμού, που κατάστρεψαν την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

5:20 και ο Σακκιώτης είναι τελειωμένη υπόθεση, οι ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΕΣ έχουν παραπλήσια πορεία με τον αρχηγό ακι το κόμμα τους, τον ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ. Υποσχέθηκαν πολλά, έταξαν πολλά σε πολλούς, εξαπάτησαν τους Αιγινήτες και βγήκαν. Η Διοίκηση Σακκιώτη δεν κάνει απολύτως τίποτα, παχειά λόια, ακόμα περισσότερα ΘΑ, όλο λάδι λάδι και τηγανίτα τίποτα. Όταν ασκείται κριτική όλοι ψελλίζουν αστείες δικαιλογίες, πλήρης ανικανότητα , ανυπαρξία, και άγνοια των επεγόντων θεμάτων και εξελίξεων απο τα στελέχη, που στο μεταξύ σπαράσσονται μεταξύ τους για την διαδοχή. Ομαδούλες Κουκούλη, Τζίτζη-Οικονόμου, Κουκούλη, Πετρίτη σε προσωπικές στρατηγικές και η Αίγινα να πλέει ακυβέρνητη. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ; Όχι, ΥΠΑΡΧΕΙ όμως ΕΥΘΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Taki moutsatso simmazepsou

Ανώνυμος είπε...

Μήπως υπάρχει καιμια φωτογραφία απο τον απολογισμό του πρώην δημάρχου κ. Κουκούλη στον ίδιο χώρο να δουμε οι καρέκλες ήταν άδειες ή γεμάτες; Γιατί κάποιοι έβαλλαν μεγάλους τίτλους "σε άδειες καρέκλες έγινε ο απολογισμός..". Μήπως πέρισυ υπήρχαν μόνο οι καρέκλες;

Ανώνυμος είπε...

Αιιιιι χάαααασσσουουουουυουουουουου ΠΑΣΟΚάκι......

Ανώνυμος είπε...

ρε συ 9.25
Τι προσπαθείς να μου πείς τώρα; Οτι ο Ακοπος μπορεί να ανεβοκατεβάζει δήμαρχους κατά την κρίση του; Μεγάλη αξία του δίνεις. Γι αυτό αστον να λέει την γνώμη του, πές και εσύ την δικιά σου και μην δικηγορείς υπέρ Κουκούλη τόσο φανατικά γιατί όλοι πιστεύουν ότι το κάνεις διατεταγμένα. Αυτό είναι όλο.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δεν είπα μπορεί, είπα προσπαθεί. Δεν το έκανε φανατικά πριν τις εκλογές; Δεν στράφηκε εναντίον του Σακκιώτη, χωρίς ιδιαίτερο λόγο (πλην της βιβλιοθήκης);
Όταν λέω τη γνώμη μου δικηγορώ διατεταγμένα; Πού τα πουλάς αυτά; Πες και συ κάποια πρωτότυπη γνώμη ανεγκέφαλε. Ναι βρε μαλάκα, το μυαλό σου στην πολιτική είναι πώς θα αρπάξεις κάτι και νομίζεις ότι όλοι είναι σαν κι' εσένα, που θα ήθελες πολύ να κάνεις κάτι διατεταγμένα αλλά ποιός να σε πάρει με τέτοια μυαλά!

Ανώνυμος είπε...

11μ.μ.Ο ΣΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΕΣ ΠΡΩΤΟΝΗΣΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ Π.ΚΟΥΚΟΥΛΗ Ο ΠΗΧΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΩΜΑ.Ο ΤΑΚΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΛΠΙΖΑΜΕ...ΤΩΡΑ Η ΑΙΓΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ?(ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΙΑ ΧΑΣΑΤΕ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΙΓΙΝΑ , ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιόζη δημαρχε νερό στον Ασώματο

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζουμε συχνά πυκνά,από τους νοσταλγούς του παρελθόντος,για τον πήχη που η ομαδούλα του Κουκούλη είχε "θέσει " ψηλά.Οσο και να προσπαθείς να αγνοείς τις προκλιτικές φανφάρες,ε!κάποια στιγμή αγανακτής.Ποιός πήχης και σε ποιό ύψος είχε τεθεί;Εντάξει είχατε και συνεχίζεται να εχεται εθελοτυφλίτιδα,αλλα αμάν ποιά.Οποια υπόθεση και να "σηκώσεις" λαμογιά υπαρχει και σίγουρα προχειρότητα.Απο που να πιάσουμε;Από τον βιολογικό;Από το γήπεδο;από την πεζοδρόμηση της παραλίας και την κατασκευή των θερμοκήπιων;Ποιό τέλος πάντων ηταν το ύψος του πήχη;Πέρα άπό την προσωπική άξία του Τάκη του Κουκούλη ,όλλα τα αλλα ηταν για κλάματα.Στον Τάκη πάτησαν ολοι οι αλλοι ζητώντας κοινωνική καταξίωση και αναγνωρισιμότητα.Ιδού το αποτέλεσμα,τρείς και ο κούκος,οπως πολύ έξυπνα έπεσήμανε η Τιτίνα.Αφήστε λοιπόν τα παχειά τα λόγια και σοβαρευτήται.Κακό κάνατε και συνεχίζεται να κάνεται κακό.Δέν εχεται "πολιτικό" μέλλον.Και επειδή τα πάντα κρίνωνται εκ του άποτελέσματος,απλα φανήκαταικατώτεροι των περιστάσεων.Δηλαδή είσαστε λίγοι.Ουτε καν,μετριότητες.Για το καφενείο να χαζοκουβεντιαζεται και να αλληλοεπενήσται,φτάνετε και περισεύεται.Μέχρι εκεί ομως.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

τΕνώ ο Σάκης πατριώτη 3:20 με την ομάδα του ΑΕΡΑΣ. Και γιά να σοβαρευτούμε συμφωνώ ότι ο Κουκούλης είχε μυαλό και αν εξαιρέσουμε τον Πτερούδη που πράγματι βοήθησε, εγώ τον έβλεπα επτά η ώρα το πρωί να είναι έξω από την Δημαρχία με τους ανθρώπους των συνεργείων, οι υπόλοιποι ήταν για κλάματα τουπέ,ξερόλες,μεγαλομανία, εμείς είμαστε κ.τ.π Τώρα ο Σάκης λίγος πολύ λίγος (ο βασιλεύς γδυτός από μυαλό ) από την ομάδα του ο μόνος που διασώνεται είναι ο Μουτσάτσος αλλά τι να κάνει ο άνθρωπος όταν έχει φορτωθεί όλα τα δύσκολα που έχει η Δημαρχία το έχω ξαναγράψει φταίει αυτός αν οι φωστήρες του οικονομικού (αλήθεια ποιοί το συνέταξαν όταν μεθαύριο τελειώσει η θητεία τους προτού πέσουν στην ανεργία αν δεν έχουν δουλειά να μεσολαβήσω να προσληφθούν σε φίλο το Λογιστικό γραφείο) καθόρισαν το ύψος του τιμολογίου του νερού και μπαίνει ο Δήμος με τα τσαρούχια μέσα και σε λίγο καιρό θα πούμε το νερό νεράκι. Τ.Α

Ανώνυμος είπε...

T.A. Σε όλα αυτα που λες έχεις δίκιο, η παράταξη Σακκιώτη δεν έχει μόνο τον Μουτσάτσο που αξίζει, έχει κι άλλους ανθρώπους που δίνουν τα πάντα, έχει όμως και ανθρώπους που μπορούν και καταστρέφουν τα πάντα.
Κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Σακκιώτης κατέβασε την dream team αλλά σίγουρα έχει ονόματα πολύ πιο δυνατά από τον Κουκούλη που όπως λες και συμφωνώ είχε μόνο τον Πτερούδη κι όλοι οι άλλοι ήταν για κλωτσιές.
Αν σκεφτούμε λίγο μακρυά πολύ εύκολα θα καταλάβουμε ότι από την παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

O ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ ΣΚΑΡΙ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.
ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ. ΩΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα το δημιούργησε ο Πτερούδης.Οταν αντιλήφθηκε την αδυναμία του Τάκη να "χτυπήση" το χέρι στο τραπέζι,εφτιαξε την ομάδα του.Με πρωτοπαλήκαρο τον Ν3.Περναγε την γραμμή του στην φυλλάδα του,και ο Τάκης έρμαιο την άκολουθούσε.Στο αρμα του Πτερούδη σέρνωντο πήσω η χαμαδούρα,που είχε τον σκοπό της και αυτή.Το τρίο Παπαδόπουλος-Λεούσης-Τσατήρης και οι yes men, Πούντος Γιάννης -Νίκος.Με αυτή την κατάσταση είναι πρόκληση να μηλάμε για το υψος του πήχη που τέθηκε ψηλά.Τα αποτελέσματα πλέον είναι γνωστά.
Οχι οτι οι καινούργιοι είναι καλύτεροι,μια από τα ιδια σε ποιό πειναλέα μορφή.Το μόνο παρήγορο οτι η νέα μορφή διοίκησης του κράτους-Καλλικράτης- φρενάρη κάπως τη ρεμούλα και τον ετσιθελησμό.Ιδωμεν.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Re blaka KOYKOYLOfore 8:46 oxi doureios ippos doureio moulari 8a ftia3ete. To Sakh de mporeite na ton ftasete oute sto daxtulaki tou. Ormhsate sthn e3ousia kai kanate kanate tous Kokous, mou 8umizate oti zousa thn epoxh tou Palatiou kai twn aulodoulwn. Skatofasistes teleiwsame me sas oristika oti kai na kanete. 8a baloume kai sto xronontoulapo kai to giatroudako kai pame mprosta. PASOK SAKHS NIKES

Ανώνυμος είπε...

Ουφ και ειχα ανησυχησει..

Ανώνυμος είπε...

Me tosous paliomal..kes kwlode3ious kai to gnwsto arx..di na kanei propaganda opou sta8ei kai o bre8ei gia tous mal..kes tous arxhgous tou Samara kai Grigoropoulo 8a grafw 8a gamw kai 8a dernw. Skatofasistes kwlode3ioi

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμα Greeklish

Ανώνυμος είπε...

Το ότι κάθε συζήτηση για το "τι κάνουμε" στρέφεται αναγκαστικά γύρω από την προηγούμενη δημοτική αρχή, λέει πολλά. Η εμπάθεια δείχνει πολλά. Ποτέ για τους δήμαρχους που έκαναν κακό ή ήταν ανίκανοι δεν ειπώθηκαν τόσες εμπάθειες και ψέματα. Ο Γκότσης άφησε να περάσουν τρία κοινοτικά πακέτα ανεκμετάλλευτα. Ο Μούρτζης υπερχρέωσε το Δήμο και στο τέλος πήγε να κάνει το έγκλημα να δεσμεύσει τα 2 εκατ. του Θησέα στα ΣΔΙΤ για τον υποθαλάσσιο και θα τα χάναμε.
Αν λοιπόν δεν έγινε τίποτε την προηγούμενη τετραετία, γιατί ο Σακκιώτης λέει ότι "τα χερσαία έργα είναι τελειωμένη υπόθεση", ο Σπυρίδων δηλώνει ότι ο υποθαλάσσιος μπορεί να χρηματοδοτηθεί και από τα ΕΣΠΑ και από την Περιφέρεια και ο Σακκιώτης λέει ότι σύντομα θα αποφασίσουμε τον τρόπο εκτέλεσης του έργου;
Όσοι γράφουν κατά της προηγούμενης δημαρχίας ανήκουν σε τρεις κατηγορίες: Σε αυτούς που εγκλωβίστηκαν στην προεκλογική δημαγωγία του Σακκιώτη και αισθάνονται υποχρεωμένοι να την συνεχίσουν (δεν καταλαβαίνουν ότι μετά τις εκλογές ο Σακκιώτης άλλα λέει, αλλιώς θα γινόταν ρεζίλι επιμένοντας ότι τα έτοιμα έργα είναι φαντάσματα, όπως έλεγε προεκλογικά), στους αμετανόητους παραταξιακούς (συχνά ανεγκέφαλους θυροφίλαθλους) π.χ. χασουρομπεμπές, ΝΜΣΣ κλπ που λειτουργούν με ιδεολογία το κασκόλ του οπαδού και τέλος στους οπαδούς του γιατρού, που είναι τελείως έξω από τα πράγματα και φωνάζει συνεχώς ότι δεν έχει γίνει τίποτε γιατί πίνει εμφιαλωμένο.
Όταν ο Σπυρίδων λέει ότι τα μεγάλα έργα είναι ευτύχημα αν γίνουν σε λιγότερο από 6-7 χρόνια, οι αμετανόητοι θυροφίλαθλοι μιλάνε για αποτυχία. Θα τους έβγαζα το καπέλο αν έκαναν δήλωση ότι είναι ικανοποιημένοι με την ύδρευση της Αίγινας και δεν θέλουν έργα. Εκτός κι' αν η τύφλωσή τους φτάνει στο σημείο να υποστηρίζουν ότι αυτός που κάνει ένα έργο είναι αυτός που έτυχε να είναι δήμαρχος όταν το έργο δημοπρατήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

10:06 λεξιλόγιό σου δείχνει το υψηλό σου επίπεδο και την ανατροφή που σου έδωσε το σπίτι σου (γιατί σχολική εκπαίδευση σίγουρα δεν έχεις).

Ανώνυμος είπε...

Η μοναχικη νυχτερινη βαρδια στον ασυρματο ανεκαθεν επαιζε περιεργα παιχνιδια στο μυαλο

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν είπε ότι την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Γκότσης και μετά ο Μούρτζης αλλά πιστέψαμε στον συνδυασμό του Κουκούλη που φαινόταν ανώτερος άρα και μη συγκρινόμενος. Δυστυχώς όμως μια ομάδα γύρω από τον Κουκούλη τον ενημέρωσε λανθασμένα, προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα και με το γνωστό έντυπο τους. Ολοι αυτοί, όπως και εγώ δεν θέλαμε να ξαναεκλεγεί η ομάδα Κουκούλη και αυτό ψηφίσαμε. Δεν ψηφίσαμε Σάκη ή γιατρό αλλά ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ομάδα Κουκούλη. Για να το χωνέψετε καλά και ο Μαράκης να ήταν στη θέση του Σάκη θα έβγαινε Δήμαρχος!
Λάκης

Ανώνυμος είπε...

11:08 έχεις απόλυτα δίκιο, αλλά δεν συμφωνώ και θεωρώ υποτιμητικό το και ο Μαράκης ..... γιατί και αυτός κάτι πρόσφερε από την θέση του στην Αίγινα. Επαναλαμβάνω δεν είναι σωστό ούτε γι'αυτόν ούτε για άλλο συμπολίτη μας μην χάνεις λοιπόν το δίκιο σου που πράγματι έχεις. (Τ.Α)

Ανώνυμος είπε...

Dinac τι γίνεται με το αυτοκίνητο. Πόσες Τετάρτες θα περάσουν. Η ηγεσία τι κάνει κοιμάται ήσυχα.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παλι λεω οι 2 συνδυασμοι Κουκουλη + Σακη να κανουν την αυτοκριτική τους (ναι ξερω οτι για τον Σακη ειναι προωρο αλλα πρεπει), να απομονωσουν τα μη αποδεκτα στελεχη και να συνεργαστουν, γιατι ετσι οπως παει το πραγμα θα αλληλοεξοντωθούν προς μεγαλη χαρα του Γιατρού που δεν πρεπει να υποτιμηθεί καθολου, γιατι στον κοσμο εχει αυξανομενη απηχηση. Αν δε κανει μερικες προσθηκες στο επιτελειο του θαναι το φαβορι.
Επισης ο Σακης να μην επιτρεψει την επιστροφη σε Σκλαβαινα κλπ
Αν οι 2 δεν συνεργαστουν και ο Γιατρος κάνει και την δική του κάθαρση (Γκοτσης κλπ) και παραλληλα βαλει νεους και ανεξαρτητους στον συνδυασμο του, τοτε ψαχτε να βρειτε τον 2ο.
Δεν λεω οτι θαναι καλυτερος Δήμαρχος, απλά λεω οτι θα νικήσει και ο Θεος βοηθος.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν συμπολίτες σαν τους 10:47,11:08 και 11:19, υπάρχει λοιπόν ελπίδα. Το ζητούμενο είναι να κινητοποιηθούν, να δράσουν, να αναδείξουν τα προβλήματα του νησιού,να καταθέσουν προτάσεις και να προσπαθήσουν γα την υλοποιησή τους, έστω και απο διαφορετικούς συνδυασμούς, αρκεί να υπάρξει σύγκλιση την κατάλληλη στιγμή. Η ηλικία και η πείρα μου με κάνει να φοβάμαι οτι η κυρίαρχη λογική των σογιών, των μικροσυμφερόντων και της υπονόμευσης θα κυριαρχήσει εκ νέου και τέτοιες φωνές θα μειοψηφίσουν.

Aegina2021 είπε...

το αυτοκίνητο το έχουν σε συνεργείο ιδιώτη ...μας είπαν να πάμε εχτές να το πάρουμε ...αλλά δεν ήταν έτοιμο....σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ...θα τους ξυπνήσεις...κρίμα δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση αυτοί που πρέπει κάτι να πουν για το αποτέλεσμα των εκλογών και τη μετεκλογική πορεία. Πώς να εξηγηθεί; Βρέθηκε λοιπόν μια παπαριά ολκής: "Ήταν προκλητικοί"! Και αναστέναξαν όλοι με ανακούφιση, γιατί είχαν πια κάτι να πούν.
Για την πρωτοφανή στα δεδομένα του νησιού εκστρατεία συκοφάντησης, κουβέντα. Για την έκδοση πληρωμένων φύλλων τύπου Αυριανής, μόκο. Αυτός που προκάλεσε ήταν η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Τα ρυπαρά έντυπα δεν τα ξέρουμε, δεν τα είδαμε. Για τα λυσσαλέα "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ" και για τις συνεχείς προσφυγές, δεν πήραμε χαμπάρι. Για τη στενή συνεργασία και στο τέλος την εκλογική σύμπραξη των δυνάμεων του κομματισμού, δεν το αντιληφθήκαμε, έτσι; Για τη σιχαμερή κολακία των απλών ανθρώπων, μέσω του διεστραμμένα ευφυούς συνθήματος "τους είδαμε και τους μορφωμένους", δεν έχουμε να πούμε τίποτε, δεν καταλαβαίνουμε σε τι άγριο λαϊκισμό οδηγεί και μετά θα απορούμε με την άνοδο του γιατρού, που θα λέει για τους μορφωμένους του Σακκιώτη.
Αμ, με τέτοιου τύπου "αναλύσεις", που οδηγούν στο "ο Κουκούλης ήταν καλός, αλλά χωρίς το επιτελείο του", πάω στο 70% το Σακκιώτη, με τον "καλό Κουκούλη" βέβαια ως κάποιο βοηθό του. Πού τα πουλάτε ρε δήθεν υπεράνω και θέλοντες το "καλό του νησιού". Εκτός κι' αν είστε τόσο αφελείς και πιστέψατε στο ότι οι απλοί Αιγινήτες συνάντησαν τους σύμβουλους του Κουκούλη ή τους είδαν στην τηλεόραση και είπαν "πω πω υπερόπτες, δεν θα τους ψηφίσω!". Θύματα της άγριας προπαγάνδας πέσανε, των υποσχέσεων (που είχαν κοπεί) και της κολακίας ότι εμείς είμαστε κοντά σας (τι κομματικοί θα ήταν άλλωστε), ενώ οι άλλοι είδατε, στα γραφεία μέσα, όχι στο λαό.
Άλλωστε οι διάφοροι Λάκηδες κλπ το ομολογούν ανοιχτά: Αρνητικά ψηφίσαμε. Ο λαός το είχε πει και για τον Καποδίστρια (και μη ξαναπεί κάποιος την παπαριά περί συγκρίσεων): Θέλουν τις δουλειές του ΜπαρμπαΓιάννη, χωρίς το ΜπαρμπαΓιάννη. Θέλουν το Σακκιώτη να λέει "το θέμα των χερσαίων έργων έχει τελειώσει" και "σε λίγο θα αποφασίσουμε τον τρόπο της εκτέλεσης τόυ έργου του υποθαλάσσιου" αλλά όχι αυτόν που τα συνέλαβε και από το μηδέν τα έφτασε μέχρι την πλήρη ωρίμαση. Τυπικοί Έλληνες, τυπικοί Αιγινήτες. Αν κάτσει κάποιος και μαζέψει τους δημοτικούς σύμβουλους από το 1975 μέχρι σήμερα, θα δει καθαρά το παζλ της μετριότητας και του ΤΙΠΟΤΑ που θέλουμε στην πραγματικότητα. Αυτοί που συγκέντρωσαν όμως την κατακραυγή ήταν οι σύμβουλοι του Κουκούλη, όχι οι ΤΙΠΟΤΑ. Γιατί, λέει, ελπίζαμε πολλά σ' αυτούς. Και βέβαια, ή όλα ή ΤΙΠΟΤΑ. Σιγά μην ξαναβρείς μ... να παρατήσει τη δουλειά του, για να τον βγάλουν λαμόγιο, υπερόπτη και ύποπτο (πρώτη φορά εισέβαλαν αυτά τα ήθη στο νησάκι). Εργολάβους, ταξιτζήδες, μωροφιλόδοξους συνταξιούχους και ανίκανους έχει συνήθως ο προεκλογικός μπαχτσές.
Ρεαλισμός είναι να βλέπεις τι έχεις και με τα υλικά αυτά να κάνεις το φαϊ. Όχι με ασκήσεις επί χάρτου, "εγώ άλλο ήθελα, ψήφισα αρνητικά, θα ήθελα συνεργασία, αλλά δεν έγινε και προέκυψε γιατρός. Γιατί αν ο απλός άνθρωπος καταδημαγωγήθηκε και πήγε αρνητικά στους "μη μορφωμένους", εσύ έχεις την ευθύνη, που είσαι "θεωρητικός" και απολογητής.
Αλλά βέβαια τώρα είναι μάλλον αργά. Είσαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε να λέτε "προείχε να φύγει ο Κουκούλης", μη μας βγάλει όλους τους κομματικούς άχρηστους, που είκοσι χρόνια δεν αγγίξαμε καν τα προβλήματα του νησιού. Προέχει, αν μπορέσει και γίνει κάτι, τουλάχιστον να κόψει την κορδέλα ο κομματικός και να σωθεί η "τιμή" του κομματισμού.
Θα σας κρίνει η ιστορία του μικρού νησιού.

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ είπε...

Η ομάδα Κουκούλη σε "νέες περιπέτειες"...προσπαθούν απο δύο πλευρές να ανακαταλάβουν τα "θερινά ανάκτορα" αλλά το "Αυρόρα" δεν είναι στην θέση του. Η Αίγινα σας γύρισε την πλάτη κα θα γυρίσει την πλάτη και στον "Κερένσκι" Σάκη. Ο Οκτώβρης έρχεται.

Ανώνυμος είπε...

11:40 Εάν μέχρι την Παρασκευή το αυτοκίνητο δεν είναι έτοιμο
11:40 Εάν μέχρι την Παρασκευή το αυτοκίνητο δεν είναι έτοιμο ( και πως να είναι όταν ο μάστορας ξέρει ότι ΘΑ πληρωθεί στο πενταετές. Θα αφήσω το αυτοκίνητο στην είσοδο του ξενοδοχείου MIRANTA. Το μόνο που ζητώ είναι να το οδηγείς ΜΟΝΟ εσύ και κράτατο όσο καιρό το χρειαστείς.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 12:58,οταν βγάζεις τον δημοσιογραφηκό σου ίστρο σε χαζοαναλύσης στο blog,στη φυλλάδα σου τι θα γράψης;

Aegina2021 είπε...

7.13 αχ και τι έχει να γίνει...λυπάμαι πολύ που τα πράγματα έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο....ήδη τα έχω "ακούσει" ένα χεράκι επειδή γράφω την άποψη μου στα blog....μου το απαγόρευσαν...κάποιος με χαρακτήρισε ως "επικίνδυνη"...εγώ όμως ξέρω πως εχτές μόλις πήρα το δικό μου αυτοκίνητο από το συνεργείο που είχε βλάβη....ακόμα περιμένουμε την απόφαση από το ικα για να ξεκινήσουμε να μπορούμε να γράφουμε και πάλι φάρμακα στους ηλικιωμένους ( με ταχυδρομικό περιστέρι έρχεται?) και ...όσο για την πληρωμή μας ...αυτό δεν το συζητώ...όνειρο θερινής νυκτός!! καλημέρα σας:))

Ανώνυμος είπε...

Ελα Γιαννάκη μην κλαίς,θα σου βρούμε κάτι αλλο να απασχολήσαι.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα δεν υπάρχουν ασύρματοι αλλα pc και έχουν και ελληνικό πληκτρολόγιο.Εντάξει greeklish.Σταμάτα λοιπόν και γραψε κάτι σοβαρό.

Ανώνυμος είπε...

7:39 Μου φτάνει που εσύ είσαι χαρούμενος (η.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αγαπητέ 10:47,δοαβάζωντας τα σχόλια του ΝΜΣΣ 3:20 και 8:52,η εμπειρία σου στην ψυχανάληση και με την οξύτητα του πνεύματος που σε διακρίνει,κατέληξες στο συμπέρασμα οτι πρόκειται για άτομο αμετανόητο παραταξιακό και ανεγκέφαλος θυροφίλαθλος.
Και μετά σπαταλάται το χρόνο σας στους καφενέδες 10 μήνες μετά την πανωλεθρία ςας,γιατί σας "πέταξαν" οι Αιγινήτες απο τον πρώτο γύρο εξω; Ναι φίλε μου τελικά είναι ξεκάθαρο,αισθάνωνται μειονεκτικά απο την μόρφωσή σας και από το ύψος του πήχη!Τάκη από επιτελείο σκίζης.

Ανώνυμος είπε...

σταματηστε επιτελους να ασχοληστε με το υψος του πηχη και ασχοληθητε με το μηκος του πηχη που μασς μπαινει σιγα-σιγα στον κωλο.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι σκάς για το μήκος,απλά απόλαυσέ το.

Ανώνυμος είπε...

7:39 Απ΄ ότι κατάλαβα εσύ ότι κάνεις σου είναι απλώς μια απασχόληση,ισχύει όμως αυτό αποκλειστικά, αφού εσύ το λές μόνο για σένα και το καταλαβαίνω. Επίτρεψέ μου όμως να σου πώ ότι δεν είναι ευτυχώς και δεν συμπεριφέρονται όλοι οι άνθρωποι σαν και σένα.

Ανώνυμος είπε...

θα πρέπει να ξέρετε ότι την σήμερον ημέρα ένα απο τα πλέον σημαντικά καθήκοντα που έχει ο δήμαρχος είναι να διαλέγει σωστούς συνεργάτες. Κι αυτό λόγω των πολλών αρμοδιοτήτων που έχει πλέον ο δήμος. Κατά συνέπεια δεν φταίει το επιτελείο απο μόνο του. Εχει ευθύνη και αυτός που τους επέλεξε. Δεν είδαν φως και μπήκαν. Κατά συνέπεια έχει μεγάλη ευθύνη και ο Κουκούλης και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη σοβαρά για το μέλλον. .

Ανώνυμος είπε...

Γενικώς παρ΄τον ένα και χτύπα τον άλλο και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για φουντάρισμα

Иосиф Виссарионович Сталин είπε...

Θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν οι επικίνδυνοι και ανίκανοι και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα νιώσουν στο τομάρι τους τις συνέπειες της απραξίας και της λοβιτούρας

Ανώνυμος είπε...

Την αρωγή του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης ζήτησε ο Δήμαρχος κτλ,κτλ γιατί όπως ισχυρίζεται οι υδρομεταφορείς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της υδροδότησης του νησιού. Αν είναι αλήθεια το δημοσίευμα αυτό (που εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω)τότε ο Δήμαρχος έχει μεγάλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν αυτή την πρωτοβουλία την πήρε μόνος η ήταν των φωστήρων συμβούλων του. Και εξηγούμαι οι υδρομεταφορείς μπορούν να φέρουν όσο νερό θέλουμε ( αυτό είναι σίγουρο) ΑΡΚΕΙ να πληρωθούν εμπρόθεσμα όπως προβλέπει η Σύμβαση. Αν γίνει αυτό και ανταποκριθεί το Υπουργείο ε...... (και για πόσο χρόνο) τότε θα γελάσει στην κυριολεξία κάθε πικραμένος με την συνέχεια της υπόθεσης. (αν το μάθουν οι υδρομεταφορείς που θα το μάθουν τότε......) Dixerunt o T.

Ανώνυμος είπε...

Eν τέλει Δήμαρχε είσαι στην κυριολεξία μεγάλος χαλβάς (το δείχνει και η φωτογραφία σου στο Αίγινα Portal) από Τετάρτη θα σταματάς στον Ασώματο το νερό. Αλλά αν περιμένεις από τον Μπεγλίτη να λύσεις το πρόβλημα του νερού σώθηκες. Το μυαλό σου το κλούβιο και των συμβούλων σου φταίει που κοστολόγησες έτσι το νερό και τώρα είσαι σε αδιέξοδο. Αλλά Δήμαρχε μην κοιτάς τίποτα επικεντρώσου με ποιόν τρόπο θα περάσεις την πρόσληψη της ειδικής συμβούλου πολιτισμού, και άσε τους Δημότες χωρίς νερό.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι προσπάθησαν να πουν κάτι σαν απάντηση στα όσα είπαν οι 9:25 της 18/7, 10:47 της 19/7, 12:58 της 20/7 κλπ, καταλήγουν στην ιστορική φράση του χασουρομπεμπέ: "ναι αλλά χάσατε"!
Καλά κρασά αμετανόητοι θυροφίλαθλοι. Μετά από δέκα χρόνια, θα σας λένε πάλι για το τι συνέβη και σεις θα "απαντάτε" ναι μεν, δεν είπαμε εμείς ότι δεν είχαν ευθύνες οι Γκόταης και Μούρτζης αλλά περιμέναμε...
Δεν περιμένατε. Δράσατε και δράσατε καταστροφικά. Και δε θα σας σώσει 9ούτε θα μας σώσει) η πέτσινη κριτική στο Σάκη μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου...

Ανώνυμος είπε...

Ε!καλά τώρα και εσένα το τραβάει ο οργανισμός σου.Παλούκι σου εχει κάτσει και ολο τα ιδια αναμασάς,σαν να προκαλείς τον κάθε θυροφίλαθλο-αλήθεια τι ηλήθεια εκφραση-να σου επαναλαμβάνει με κάθε τρόπο οτι είστε εκτός νυμφώνος,δηλαδή ΧΑΣΑΤΕ.Από εμένα υπομονή και κουράγιο και ο χρόνος είναι γιατρός των πάντων.Περαστικά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΙΑ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΡΩΜΕΝΟ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΓΑΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΑΥΜΟΣ. ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η συγνώμη του Δημάρχου και η πρόσκληση του Στρατού να βοηθήσει είναι το καλύτερο τονωτικό για τον Τουρισμό.
Μόλις τα ακούσουν αυτά οι τουρίστες θα έρθουν στην Αίγινα, στον καλύτερο τόπο για χαλάρωση και ηρεμία

Ανώνυμος είπε...

Το συντομότερο ο Σάκης πρέπει να αντικαταστήσει τον δάσκαλο Κουκούλη με την οικονομολόγο Τιτίνα και να αλλάξει αμοιβαία τις θέσεις Βάρτζελη και Μουτσάτσου.
Θυμηθείτε ότι αν μείνουν έτσι το έλλειμμα στο τέλος του χρόνου θα είναι διπλάσιο από αυτό που άφησαν οι προηγούμενοι.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Η Τιτινα μενει παντα απ εξω (αφου πρωτα μπριζωνει τους αλλους) και κοβει κινηση. Ουσιαστικα ποτε δεν δεχτηκε να κανει τα λογια της πραξη, οποτε το να της αποδοθει ο χαρακτηρισμος "οικονομολογου" ειναι απλα εικασια.
Περισσότερο θα της ταιριαζε ο χαρακτηρισμος "birdwatcher" γιατι βλέπει παντου ..Κουκους.

Ανώνυμος είπε...

11:35 Έχεις απόλυτα δίκιο να αντικαταστήσει ο Δήμαρχος (πρώτα τον εαυτό του) τον δάσκαλο με την Οικονομολόγο Τιτίνα γιατί είδαμε τις περγαμηνές της όταν ήταν πρόεδρος (εποχή Κουκούλη Τάκη) της επιτροπής για την πρόσληψη υπαλλήλων στο Δήμο που τα έκανε επιεικώς μπάχαλο (για ρωτήστε τον Μπόμπεκ, Μπακόμητρο κλπ).

Ανώνυμος είπε...

χο χο χοο....ακου συμβουλος πολιτισμου.ετσι το λενε τωρα???

Ανώνυμος είπε...

kwstakh drh kai oi sun auton psaxthte!!!!!! kai makria ap'ton mpovalh!!!

Ανώνυμος είπε...

Egw kserw oti o daskalos paei 3-4 fores ti vdomada kai doulevei sto grafeio tou ws tis 11 to vradi . Vlepoun to parathiro tou me fws oi perastikoi ... Poios allos to kanei apo ta stelexia?