Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Σαν έτοιμος απο καιρό...

Ετσι φάνηκε σε όλους παρευρέθηκαν ο δήμαρχος στην χθεσινή επίσημε πρώτη του "Ινστιτούτου για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Αίγινας". Ο πρόεδρος του κ. Γ. Κρεούζης αναφέρθηκε -ολίγον θολά οφείλουμε να ομολογήσουμε- στις δραστηριότητες του ιδρύματος όπου αναφέρθηκε ότι υπάρχουν ομάδες εργασίες χωρίς να κατονομάσει κάποια συγκεκριμένη. Προφανώς το ίδρυμα αναλαμβάνει τομείς δραστηριοτήτων στις οποίες επικαλύπτεται με τον δήμο στον οποίο θα προσφέρει(:) τις υπηρεσίες του. Εδώ κολλάει και ο τίτλος μας, μιας και ο δήμαρχος έμοιαζε πολύ σίγουρος για την επιτυχία του, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι περισσότερο ήξερε. Από την άλλη ο πρωην δήμαρχος πιό έμπειρος σε αυτά τα θέματα τόνισε ότι θα υπάρξει δυσπιστία και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο παράδειγμα που δεν ξέρουμε πόσο τυχαίο ήταν. Ανέφερε λοιπόν ότι η πτώση της οικοδομικής δραστηριότητας που τόσα χρόνια στήριξε το νησί πλέον είναι σε ύφεση και πρέπει να υπάρξει μια επιστημονική αντιμετώπιση του θέματος για το μέλλον της. Και κατέληξε λέγοντας ότι πολιτική είναι το κάθε ρέμα μια πολυκατοικία και κάθε κορφή μια μαιζονέτα. Α, και κάτι ακόμη. Επεσήμανε ότι όπως αυτός διάβασε το καταστατικό του έμοιασε λίγο σαν κλειστό κλάμπ. Κι όταν μιλάει ο πρώην δήμαρχος για κλειστό κλάμπ που οι δικές του οργανώαεις ήταν σιδερόφρακτες φανταστείτε τι εννοούμε.
Γενικώς παρευρέθηκε όλο εκείνο το εκλεκτό κομάτι που χρόνια τώρα προσπαθεί να σώσει την Αίγινα απο θέση ισχύος μαζί με κάποιους νεόκοπους σωτήρες.Αιγινήτες δεν υπήρξαν και πολλοί αλλά έτσι κι αλλιώς αυτοί πρέπει να σωθούν,τι κι αν δεν ήταν εκεί; Δεν φτάνει που θα τους σώσουνε θέλουνε και λεπτομέρειες; Απο την δημοτική αρχή ολίγοι παρευρέθησαν. Οι άλλοι προφανώς αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο να χρεωθούν την απομάκρυνση τους απο την πλέμπα που τους ψήφισε δεν τίμησαν την προσπάθεια του δημάρχου. Για την ιστορία λοιπόν παρόντες ήταν ο δήμαρχος κ. Σακκιώτης, ο κ. Βάρτζελης , ο κ. Πετρίτης και ο κ. Οικονόμου.

68 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τις αναρτήσεις σου προσπαθείς να προιδεάσεις τον κόσμο.
Άσε να δούμε τι θα κάνει το Ινστιτούτο και μετά εδώ είμαστε να το κρίνουμε.
Γράφεις , λες σαν κομπλεξικός ή αποτυχημένος δημοσιογράφρος που ειλικρινά βγάζεις τα ψυχολογικά σου στις αναρτήσεις σου!

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαινει ρε χοντρέ πλέμπα;

Ανώνυμος είπε...

Το Ινστιτούτο είναι δημιούργημα μιας ομάδας της οποίας επικεφαλής είναι ο Θανόπουλος. Κάποιος πρέπει να τους μιλήσει και να τους πει ότι η Αίγινα κινδυνεύει περισσότερο με τη παρουσία τους και να την αφήσουν ήσυχη. Αφου με τα λεφτά τους πήγαν και αγόρασαν εκτάσεις, έκτισαν τις βίλες τους και τα ιδιωτικά λιμανάκια τώρα δεν θέλουν να τους ενοχλεί κανένας, φυσικά ούτε ο βιολογικός. Ετσι κόπτονται δήθεν για την Αίγινα αλλά στην ουσία μόνο για τη δική τους περιουσία. Το κάνουν σαν χόμπυ για να κυλήσει ο χρόνος στην εδώ διαμονή τους.
Αυτός που πρέπει να ντρέπεται είναι ο Γιάννης Κρεούζης που τον έχουν για τα μάτια του κόσμου η παρέα από το Κλειδί.
Α, ρε Κουλικούρδη τι μας έκανες...
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

πρεπει επιτελους να αρχισει το γιαουτομα και στην Αιγινα. Ας ξεκινησουμε λοιπον απο τους υποστηριζοντες το ινστιτουτο δημοτικους συμβουλους του Σακη που στηριξαν με την παρουσια τους το Ιδρυμα.

Ανώνυμος είπε...

Οι άλλοι προφανώς αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο να χρεωθούν την απομάκρυνση τους απο την πλέμπα που τους ψήφισε δεν τίμησαν την προσπάθεια του δημάρχου.

ποια ειναι η πλεμπα ρε ανοητε υπαλληλε του τιποτα? τι εννοεις? οτι πανω απο τους μισους αιγινητες που ψηφησαν σακη ειναι πλεμπα? και συ γιατι πανηγυριζες τη μερα των εκλογων? ουστ τομαρια απο την αιγινα!!!!!!!! αλλα εσενα πρεπει να σε μαζεψει απορρυματοφορο γιατι σε καραβι δεν χωρας!!!!!! ουστ!!!!!!!!!!


ip open

Ανώνυμος είπε...

Πως προκυπτει οτι πανω απο τους μισους Αιγινήτες ψήφισαν Σάκη;
Εγγεγραμένοι 14000, τον ψηφισαν 4200 αρα στους 10 οι 7 δεν τον ψηφισαν.
Την πρωτη Κυριακή που ειναι και το πιο σωστο τον ψηφισε 1 στους 5.
Με αυτα τα μυαλα να κοιμαστε και θα ξυπνησετε αποτομα.
Ο Σακης πηρε τους λιγοτερους ψηφους απο ολους τους εκλεγμενους Δημαρχους μεχρι τωρα.
Ταπεινα λοιπον, και να ξερουν ολοι ανεξαιρετως που κατεβηκαν υποψηφιοι οτι αναμεσα στον κοσμο που κυκλοφορεί στους δρομους η πιθανοτητα για να βρει καποιος ψηφοφορους του ειναι 1 στους 5.

Ανώνυμος είπε...

12:50 οταν ξυπνησεις ξαναγραψε και αν ποτε καταλαβεις τα ποσοστα και την στατιστικη υων δημοτικων εκλογων κανε μας μια αναλυση του τι εστι πλεμπα!!!!! ταπεινα

ip open

Ανώνυμος είπε...

12:50 α και κατι αλλο! δεν μας ειπες τη δευτερη κυριακη τι εγινε?


ip open

Ανώνυμος είπε...

SAKHS DYNAMH, na pan gam..te kwlode3ioi..stis ekloges 8a fate gerh psw..ia..kai pali me 1500 temaxia sto kefali kai sto kwl..aki..

Ανώνυμος είπε...

Βαλε τα γυαλια και ξαναδιαβασε: 2η Κυριακή πηρε 4200 δηλαδη 3 στους 10 εγγεγραμενους δηλαδη 7 στους 10 δεν τον ψηφισαν. Τοδες τωρα;
Επισης την 2η Κυριακή πηγαν να ψηφισουν 1100 λιγοτεροι απο την 1η. Δεν νομιζω στις επομενες εκλογες αυτοι να ξανακατσουν σπιτι τους. Επισης ο Σακης το 2010 πηρε 100 λιγοτερους και απο το 2006 που ειχε βγει 2ος.
Οι πραγματικες διαθεσεις του κοσμου φαινονται την 1η Κυριακή και ο Σάκης δεν ήταν σε κανένα διαμερισμα 1ος!
Οταν τελειωνουν οι εκλογες, πρεπει να κυκλοφορησεις αναμεσα σε ολη την κοινωνια (14000) και οχι αναμεσα στους 4200 που σε ψηφισαν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Σάκης φτιάχνει ένα club εξουσιαστών στο νησί για να αρχίσει επίσημα η Μασαμπούκα καιτο Αβαβά, και μεταξύ ων μελών να υπάρχει Ομερτά. Το πάρτυ αρχίζει...

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα δήμαρχε δύο μέρες χωρίς νερό ο ασώματος.έχω ηλικιωμένους σπίτι θα πεθάνουν απο την ζέστη ούτε μπάνιο δεν μπορούμε να τους κάνουμε.έκεί που τους πήγες τούς ανθρώπους του ινστιτούτου (ΝΟΑ) τους είπες πως είναι παράνομο.Το νερό ρε αχρηστοι καραγκιόζηδες.Η παραλία πού είναι παράνομη όλη και δεν μιλάς έχει νερό εμείς που σε πληρώνουμε κανονικά τίποτα.Αυριο που θα έρθει όλος ο Ασώματος κάτω θα σου πούμε.Αλλα ξέρεις εσύ την καραμέλα σου ή βλάβη θα πείς ή δεν το ξέρατε .

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μουτσάτσε η μαλάκας είσαι η για μαλάκες μας περνας.πιά κυριακη θα έχουμε νερό. 10.07.2011 μεσημέρι και νερό ο Ασώματος δέν έχει για δεύτερη μέρα. Μά τόσο μαλακοψέυτης είσαι Δεν ντρέπεστε λιγάκι απο τότε που αναλάβατε ή χουντα επικρατει ή ψέματα λέτε συνέχεια καραγκιόζηδες.

Ανώνυμος είπε...

Τι φωνάζετε ρε, οταν τη δευτερη Κυριακή ολα τα κουκουλακια ψηφιζαν με λυσσα Σάκη... φατε τον στη μαπα τωρα και τουμπεκί, την επομενη φορά να προσεξετε...

Ανώνυμος είπε...

Εχθές στην Σουβάλα ο Δήμαρχος μας έλεγε για ανάπτυξη της Αίγινας και άλλες παρόμοιες παπαρολογίες, οι Σουβαλιώτες όμως του φώναζαν ότι δεν έχουν νερό. Εχθές ο Ασώματος δεν είχε νερό, όταν ήρθε το νερό μύριζε σε στύλ Φικιώρης (ΟΖΟΝ) και σήμερα πάλι δεν έχουμε νερό. Όταν ήσουν αντιπολίτευση έκανες βρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ προσφυγές, και το alter ego σου ο Μπέσης ήταν με ένα αγωγιμόμετρο στο χέρι κι έκανε συνεχώς δειγματοληψίες , τώρα που το έχει βάλει?... στο γνωστό μέρος... ο κωλόγερος που το έπαιζε κάποτε και γόης!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια η Επόπτρια Δημόσιας Υγείας είναι στον Δήμο η είναι σε άδεια διαρκείας, γιατί ποτέ δεν έχω ακούσει αποτελέσματα καταλληλότητας η μη του νερού, μήπως δεν είναι δικό της αντικείμενο και το έχει αναλάβει ο ειδικός σύμβουλος Μπέσης?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΠΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΟΠΙΑ ΤΟΥ '80. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ (ΒΑΡΤΖΕΛΗΣ,ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΤΖΙΤΖΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΕΤΡΙΤΗΣ, ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ) ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!!

akopos είπε...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Η πλέμπα που ψήφισε τον Σάκη, είναι οι απλοί άνθρωποι της Αίγινας που τον αγαπάνε και που τον στήριξαν,κατά την άποψη ορισμένων που ήταν εκεί την Παρασκευή και όχι η δική μας. Οι μορφωμένοι στήριζαν αλλού.Και εμείς σ' αυτήν ανήκουμε, γι αυτό και τον στηρίξαμε ασχέτως αν τώρα διαπιστώνουμε ότι υπάρχει στραβός βηματισμός.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα Μπουτσάτσο που ειναι η αποκατάσταση του νερού την κηριακη το απογεμα οπως ειπες στο Αίγινα p;ortal.Ποια αναπτυξη καραγκιόζη δημαρχε εχθες τα έλεγες στη Σουβάλα.αντε να χαθεις καμεράκια οπου εκδήλωση πρώτος

Ανώνυμος είπε...

Re karagkiozhdes 3:47,4:42,5:42 9:05 de3ioi mpaglamades blakes lete akatasxetes mal..kies kai prospa8eite na kanete antipoliteush tou kwlou. To arx..di o Apostolidis sas bazei na ta grapsete auta ee.. ante re ka8ikia fasistes. O Sakhs epe oti 8a dwsei luseis gia to nero, kai 8a tis dwsei, opws eluse kai to problhma ths DEH. Bgalte to skasmo

Ανώνυμος είπε...

Προς 9.52 ρε αρχιδι εσεί έχεις νερό.κατσε δυο μέρες χωρις νερό και μετά μιλα.Οσο για τον αποστολίδη Γαμ..ει κατι βρομόκολους σαν και τον δικό σου, Σου έχει λέιψει πολύ ε:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΘΡΟ 7: ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.
ΑΡΘΡΟ 4: Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΚΑΕΤΗΣ
ΑΡΘΡΟ 9: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ
φοιβος

Ανώνυμος είπε...

10:01 3erw poios eisai re skatomal..ka esena kai to arxi..di ton Apostolidi kai olous tous upoloipous 8a sas seniarw kala.. 8a fate kra3imo gia arxh kai 8a exoume kai sunexeia ornia

Ανώνυμος είπε...

Μην ανυσηχειτε ρε παιδια την αναπτυξη της Σουβαλας θα την φροντισει το Ινστιτουτο.Δεν το συζητω.Δεν βρεθηκε κανεις να εκσφενδονησει στο Δημαρρχο μια σαπια ντοματουλα μια σαρδελιτσα κατιτις για να το βουλωσει και να μην εχει μουτρα να ξαναπατησει πουθενα;

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα τα σκουπιδια τωρα το νερο θα ακολουθησει και η ΔΕΗ για να μην εχουμε παραπονο. Και η Δημοτικη Αρχη στημενη ως συνηθως μπροστα στις καμερες να λεει παπαριες για αναπτυξη της Αιγινας και τηςερημης Σουβαλας. Λεφτα εχουμε για τουριστικες προβολες για ινστιτουτα και ενα καρο αηδιες. Εδω δεν ειναι ικανοι να μας προσφερουν τα στοιχειωδη! Θα ερθει ο τουριστας αλλα θα κλεινει τη μυτη του απο τη βρωμα δε θα εχει νερο να πλυθει και ουτε ρευμα για τα αναγκαια. Να ειστε σιγουροι οτι θα μας ξαναπροτιμησει.Μηπως εχει ερθει η ωρα να κατεβουμε στο Δημαρχειο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να μην αφησουμε τιποτα ορθιο; Μηπως ηρθε ηδη η ωρα να πεταξουμε στα αχρηστα τους αχρηστους που μας διοικουν;

Ανώνυμος είπε...

Σακη εδω το νησι καιγεται κι εσυ το μονο που ειχες να πεις ηταν να πλεξεις το εγκωμιο του Κου Καρυδη; Και μαλιστα σε μια τοσο δυσκολη περιοδο για ολους; Αφου γλυτωσες το βρωμοξυλο κι εσυ κι αυτος μη μιλας καθολου.

Ανώνυμος είπε...

Aρχισαν τα οργανα σηκω απ τη θεση σου!!!!!!!Δημαρχε παραιτησου οσο ειναι καιρος.Που εισαι καημενε Κουκουλη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αληθευει οτι ματαιωθηκε η φωτογραφηση της Κατερινας Μουτσατσου για την διαφημιστικη προβολη της Αιγινας, γιατι δεν ειχε νερο για να ξεβαφτει;

Ανώνυμος είπε...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Η πλέμπα που ψήφισε τον Σάκη, είναι οι απλοί άνθρωποι της Αίγινας που τον αγαπάνε και που τον στήριξαν,κατά την άποψη ορισμένων που ήταν εκεί την Παρασκευή και όχι η δική μας. Οι μορφωμένοι στήριζαν αλλού.Και εμείς σ' αυτήν ανήκουμε, γι αυτό και τον στηρίξαμε ασχέτως αν τώρα διαπιστώνουμε ότι υπάρχει στραβός βηματισμός.



gia sou re morfwmene yposthtikth tou sakh!!!! ante avrio sto aiakaio na janeis tis vathustoxastes analuseis sou mazi me ta alla lamogia ths paralias kai prosexe mhn sou pesei katholou morfwsh kai thn parei kanenas allosssssssss

ip open

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν Greeklish οφείλω να πω ότι είσαι πολύ μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ανάρτηση ξέχασε ως όφειλε να μας πει ποιοί παρευρέθηκαν απο την άλλη πλευρά. Για την ιστορία λοιπόν ήταν ο κ. Κουκούλης, ο κ. Πτερούδης, ο κ. Κουλικούρδης ο κ. Πανταβός κ.α. Για να είμαστε δίκαιοι δηλαδή και να ενημερώνεται σωστά ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Filaraki 7:09 kai su eisai megalo arx..di sa ton gnwsto papara. Ou re kwlode3ie

Ανώνυμος είπε...

Η ανάρτηση ξέχασε ως όφειλε να μας πει ποιοί παρευρέθηκαν απο την άλλη πλευρά. Για την ιστορία λοιπόν ήταν ο κ. Κουκούλης, ο κ. Πτερούδης, ο κ. Κουλικούρδης ο κ. Πανταβός, ο Δελής, ο Κουλικούρδης. Για να είμαστε δίκαιοι δηλαδή και να ενημερώνεται σωστά ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΖΗΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΠΑΚΟΛΟΓΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΚΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΤΟ ΟΡΘΟ

Ανώνυμος είπε...

Λετε οι μονη μας ελπιδα ,για να δει η Αιγινα ασπρη μερα (καλο και αφθονο ΝΕΡΟ- καθαρη ΠΟΛΗ καθαρες ΑΚΤΕΣ καποιο σωστο ΛΙΜΑΝΙ , να ειναι οι ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Ν3 εισαι ενας βρομιαρης και λεχριτης και το χειροτερο ειναι οτι δε στα σφυριξαν σωστα.
1. Ο Φ.Τζιτζης προθυμοπηειθηκε να κανει εξυπηρετηση (για το καλο της Αιγινας) και οχι της τσεπης του, οπως εσυ ζουσες 4 χρονια και μετεφερε τα φιστικια στους ευρωβουλευτες.
2. Επειδη ειναι μεγαλη υποθεση διαφημιστικα να παρουν 750 ευρωβουλευτες φιστικι με επιστολη Δημαρχου μαλλον ζηλεψες γιατι ουτε καν το σκεφτηκες τα 2 πορηγουμενα χρονια.
3. Το ταξιδι ειναι για αυτοδιοικητικους λογους και ειναι τσαμπα. Εισητηρια , ξενοδοχεια ολα ειναι απο την ευρωπαικη επιτροπη. Τα λοιπα εξοδα ειναι απο τη τσεπη του.
4. Το αμα τα βροντηξε και τωρα θελει να βοηθησει ειναι δικο του θεμα. Δεν εισαι δικηγορος ουτε εκπροσωπος τυπου του. Ενα σκουπιδι εισαι που μας βρομιζε για 4 χρονια και σε εστειλε μαζι με τους φιλους σου εκει που επρεπε.
5. Εσυ αδερφε εχασες τη μασα και ολα σου φταινε τωρα!
Σε εχουν στην αποξω και οι δικοι σου τωρα και σε πειραζει. Τελειωσαν οι επιχορηγησεις και απο τον αφρικανο και σε εχει πιασει κρυος ιδρωτας.
Μου αρεσει που εισαι αγανακτησμενος, Σπιθας και οτι σου κατεβει στο κεφαλι σου. Οταν ησουν και εισαι μερος του συστηματος (πολιτικη-media-επιχειρησεις) για ποια Ελλαδα και για πια Αιγινα μας μιλας!!!

Ανώνυμος είπε...

Filaraki 3:58 eisai finos, pesta re mgale giati gemisame apo mal..kes sa to N3 kai arx..dia sa ton Apostolidi pou prospa8oun na kanoun antipoliteush legontas kai grafontas paparies. Oy re skatomal..kes kwlode3ioi. Mprabo Filippa gia ola osa kaneis, polla mprabo proxwra mprosta

Ανώνυμος είπε...

Φιλε δεν υπερασπιζομαι το πελεκανο. χεστηκα κιωλας. Το Ν3 φτυνω στα μουτρα γιατι ειναι συχαμερος.

Ανώνυμος είπε...

Σας πόνεσε ο Ν3 εεε;
Γουστάρω πονοκέφαλο Σάκη
Τι ωραία που γράφεις όταν είσαι ανώνυμος Σάκη
Είσαι ο καλύτερος μπλόγκερ Σάκη
Υπαγορεύεις στον Καλοκέντη και τα γράφεις Σάκη;
Γιατί ούτε γραφομηχανή δεν σου μάθανε στα νεκροταφεία της καισαριανής Σάκηηη
Ν3 μην κολώνεις. Ξέσκισέ τους. Τους πόνεσες πολύ αυτές τις μέρες

Ανώνυμος είπε...

τι να ξεσκησει ο τελειωμενος ο Ν3. Χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα, αιγινιτικα και αλβανοαινιτικα! Πονοκεφαλος σε ψεματα δεν δημιουργουνται. Επειδη ο Κουκουλης δεν ειχε βγηκε απο το γραφειο του Δημαρχου 4 χρονια δεν σημαινει οτι δεν μπορει καποιος να παει Αθηνα ή Βρυξελλες!

Ανώνυμος είπε...

O N3ς είναι ο χειρότερος, γράφει - γράφει και κανένας δεν καταλαβαίνει τον λόγο.
Αν αυτά που γράφει ο 3.58 είναι αλήθεια για άλλη μια φορά ο Ν3ς γράφεια αναληθείς πληροφορίες.
Σ' αυτή την φυλλάδα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος?

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει ελεγχος. Δεν εμαθε απο τα αλαθη του. Επειδη βγηκε αθοως τη πρωτη φορα νομιζει οτι θα βγει και τη δευτερη. Δεν ειναι ομως το ιδιο αυτη τη φορα.

Ανώνυμος είπε...

N3 είσαι ο μόνος που τολμάει να μιλήσει στη δικτατορία του Σάκη.
Μην κολώνεις.

Ανώνυμος είπε...

Αμερόληπτα πατριώτες πρέπει να συμφωνήσουμε ότι ο Κουκούλης ήταν ίσως ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε από την Αίγινα αλλά (πάντα υπάρχει δυστυχώς ένα αλλά) προδόθηκε από τους κοντινούς του συνεργάτες (καρεκλάδες,προέδρους κ.λ.π)ο μόνος που προσέφερε ήταν ο Πτερούδης που είχε το πιό δύσκολο αντικείμενο (σκουπίδια, ύδρευση) και αφήνω κατά μέρος την έπαρση που είχε (ανθρώπινο ελάττωμα που δεν επηρεάζει όμως την Διοίκηση). Ο Σάκης σαν Δήμαρχος λίγος (επιεικώς) οι συνεργάτες του, Κουκούλης αφασία, τα ζώα μου αργά, Τζίτζης τι αντικείμενο έχει? πολιτισμό,αθλητισμό (μου θυμίζει Βελιώτη εποχή Γκότση φρού-φρού και αρώματα, φθορά μηδέν)γιά εμένα το δίκαιο θα ήταν να έπαιρνε και αυτός ένα δύσκολο αντικείμεν η την ύδρευση η τα σκουπίδια και όχι να τα φορτώσει όλα στον Μουτσάτσο που ο άνθρωπος είναι πράγματι καλός και σαν επιστήμονας και σαν άνθρωπος (κατά την γνώμη μου ένας από τους καλύτερους Αιγινήτες) αλλά πόσο να αντέξει.
Τέλος το μέλλον το βλέπω ζοφερό γιατί δεν βλέπω κάτι νέο και καλό από αυτού που ασχολούνται με τα κοινά όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι απλώς ανακυκλώνονται. Τώρα να λέμε για Ν3 και Αποστολ...ς κ.λ.π αυτά είναι ΑΗΔΙΕΣ αλλού είναι το πρόβλημα και είναι στην μετριότητα του εκάστοτε Δημάρχου και συμβούλων.




(

Ανώνυμος είπε...

Ε λοιπόν γιατί ο Φίλιππος να μην πάει στις Βρυξέλλες ?
με τέτοιες ιδέες πας αυτοπροσώπως (μοναδικοτητα της Διαφημισης) στους πατέρες του Μνημονίου με δώρα, για την Αίγινα βεβαίως

Τι πειράξει αν το ΝΕΡΟ είναι λιγοστό ,κακής ποιότητας και ίσως βλαβερό
ο θειος Ηλίας παραμονευει Κέρβερος για την ποιότητα με καταγγελτικο λόγο ως έκανε και στο παρελθόν

Τι και αν χρηματα για τους Νερουλαδες δεν υπαρχουν ? ο Δήμαρχος μας διαβεβαιωνει οτι η Πολιτεία μας χρεωστάει και περιμένουμε να μας τα δώσει , άσε δε που έχουμε καβατζα το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Τι αν τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ θα μας πνίξουν (τα αυτοκίνητα χάλασαν και δεν έχουμε λεφτά για ανταλλακτικα ) προηγείται η Διαφήμιση αυτοπροσωπως στους Ευρωπαίους , για την Αιγινα βεβαιως

Τι αν η Κοινωνική Πρόνοια δεν έχει αυτοκίνητο γιατί χάλασε το ρημάδι και είναι ανενεργό ( η ΚΕΔΑ δεν έχει λεφτά για επισκευές) προηγείται το ταξίδι στις Βρυξέλες για την Διαφήμιση της Αίγινας βεβαίως
Οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ άποροι ας πάρουν ΤΑΧΙ να πάνε στο γιατρό

Η Δημοτική Αρχή μέχρι και ειδική εμμισθο σύμβουλο για τον πολιτισμό και την διαφήμιση προσέλαβε ,για την Αιγινα βεβαιως .

Λοιπόν κ Ντρη τι φωνάζεις δεν βλέπεις όλα γίνονται για την διαφήμιση της ΑΙΓΙΝΑΣ βεβαιως , αχαριστε.

Ανώνυμος είπε...

3amolh8ukate re ka8ikia koukoulosporoi kai grafete oti paparia kai mal..kia sas erxete. Re de pana gam..te etsi kai alliws sta azhthta phgate, teleiwsame me sas.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΔΕΣ, και σεις παρελθον ειστε

Ανώνυμος είπε...

7.28 EXEIS DIKIO POIOS SE AKOUEI?

Ανώνυμος είπε...

Blaka 8:07 stis epomenes ekloges kai pali o SAKHS 8a einai o NIKHTHS, eseis oute gia anakuklwsh.

Ανώνυμος είπε...

βρε που την θυμήθηκες την ανακύκλωση!!! στην γειτονιά μου οι μπλε κάδοι αδειάζουν μαζί με τους γκρι στο ίδιο αυτοκίνητο. όλοι μαζί στον χυτα

Ανώνυμος είπε...

Γιατί θα ξαναβάλει ο Σάκης?

Ανώνυμος είπε...

Gia na 3anakerdisei kai na balei olous tous mpaglamades (giatro kai koukouli) sto xronontoulapo. SAKHS AIGINA ERGO NIKH

Ανώνυμος είπε...

7.55 έχεις καταντήσει ΑΗΔΙΑΣ οχυρώνεσαι πίσω από την ανωνυμία και βγάζεις όλα τα αποθυμένα σου και νομίζεις ότι με το να βρίζεις είσαι και εσύ ΕΡΗΜΕ κάποιος. Εγώ πάντως σου συνιστώ για την περίπτωσή σου να επισκευθείς την κυρία Μπήτρου που έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο στους Αγίους, αν δεν έχεις χρήματα μην σε νοιάζει αυτή πάντα βοηθά τους πάσχοντες Αίγινήτες- πατριώτες της αφιλοκερδώς.

Ανώνυμος είπε...

συγγνώμη ο δαίμον του τυπογραφείου !!! το ορθόν είναι : επισκεφθείς

Ανώνυμος είπε...

-Λοιπόν παιδάκια, μην ακούτε κάτι παλιάνθρωπους Ντρήδες που σας λένε ότι το νερό είναι κακό και δεν τρέχει η βρύση και πάνε ταξίδια και έχουμε σκουπίδια. Όλα αυτά είναι ψέματα και να μη τα ακούτε καθόλου. Εντάξει;
-Εντάξει μαμά.
-Άντε τώρα, πλύνετε τα χέρια σας να φάμε.
-Μαμά η βρύση δεν έχει νερό!
-Βρε τον π... τον Ντρή!

Ανώνυμος είπε...

Βρε μεγάλε Άκοπε, δυο μέρες λείπω και βγαίνουνε τα μάτια μου έξω μ' αυτά που χάνω. Τι έγραψες; Ότι ο πρώην δήμαρχος είχε σιδερόφρακτες οργανώσεις;
Τι λε ρε τον π...! Ρίξε ρε μεγάλε πληροφορίες να γίνει της π... το κ... να πούμ'! Ρίξε τα μεγάλε να γίνει χαβαλές όλο το καλοκαίρι! Ποιές όργανώσεις; Πώς τις λέγανε; Γιατί και πώς τις σιδερόφραζε;
Περιμένουμε μεγάλε να τα αποκαλύψεις όλα στην επόμενη ανάρτηση. Μη με απογοητεύσεις, εντάξει;

Ανώνυμος είπε...

9:37 den antexeis thn pragmatikothta ee kwlode3io ka8iki, an kai pisteuw oti eisai o mal..kas to arxifasistario o ekprwsopos ths samarikhs paparias to arx..di o Apostolidis. Psofa re

Greeklish

Ανώνυμος είπε...

H ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ έβγαλε θέμα με το ταξίδι στις Βρυξέλλες. Και μετά από λίγο βγαίνει ο ανώνυμος που τα ξέρει όλα: Ποιός πληρώνει το ταξίδι και τις κινήσεις του αντιδήμαρχου. Και για να προσδώσει κύρος στην απάντησή του, κάνει το μόνο που ξέρει: ΒΡΙΖΕΙ! (τα υπόλοιπα δεν τα ξέρει, αισθάνεται όμως υποχρεωμένος να πει κάτι).
Ας πούμε λοιπόν επί της ουσίας, να μας πει ο ανώνυμος υβριστής που όλα τα ξέρει:
-Από πότε η Ε.Ε. καλύπτει τα έξοδα του οποιουδήποτε βλαχοαντιδήμαρχου θέλει να πάει να δει τους βουλευτές για ένα ρουσφετάκι, έχοντας και το απαραίτητο καλάθι με τον κόκορα και το βούτυρο για πεσκέσι.
-Από ποιό κωδικό καλύπτονται αυτά τα έξοδα και πώς κλείστηκε το εισιτήριο.
-Ποιούς θα συναντήσει ο αντιδήμαρχος, ποιοί έκλεισαν τα ραντεβού και σε ποιές γλώσσες θα τους μιλήσει.
-Τι κέρδη θα αποκομίσει το φεστιβάλ αν στο γραφείο κάθε ευρωβουλευτή φτάσει μια ροζ μπουμπουνιέρα με εκατό φιστίκια ανώνυμης συσκευασίας.
-Με πoια ΜΜΕ στις Βρυξέλλες έχει κλειστεί έστω ένα μονόλεπτο προβολής του φεστιβάλ.
Θα μπορούσα να πώ άλλα εκατό. Ιδού πεδίον διαλόγου κύριοι...

Ανώνυμος είπε...

Ταξιδάκι αναψυχής με τα λεφτα των Αιγινητών...παρέα με ένα πανέρι αυγά, φυστίκια κλπ. Ο βλαχοαβαβάς αντιδήμαρχος Φίλιππας παει για να παίξει το παιχνιδάκι του, νομίζει οτι έτσι θα κερδίσει πόντους και θα καταφέρει να πάρει χρίσμα είτε αό το ΠΑΣΟΚ είτε απο τη Ντόρα είτε απο τη ΝΔ. Φυσικά σε "άπταιστα αγγλικά" θα ανταλλάξει "δύο κούβεντος και χαουντουγιουντουντου" με τους υρωπαίους.Ρεζιλίκια για Τζίτζη-άκη κα κυρίως για την Αίγινα, θα μας περάσουν για ιθαγενείς. Είναι παρόμοιος με τον πατέρα του τότε μου κουστουμαριζόταν καιέκοβε βόλτες στην παραλία για να τον βλέπουν. Τι να πει κανείς αυτό το παιδί...μυαλό κουκούτσι. Κατάντια.

Ανώνυμος είπε...

Ο διάλογος που εννούσε ο 12:14 δε νομίζω να ήταν του επιπέδου του 12:44. Αλλά ποιοί να κάνουν τέτοιο διάλογο; Το συνηθισμένο κοινό του Άκοπου και τα greklish boys; Κάντε μια προσπάθεια!

Ανώνυμος είπε...

Με εσένα Greekliish δεν θα ξανασχολειθώ καταλαβαίνω είναι και καλοκαίρι (ξέρεις εσύ ζέστες κ.λ.π), ισως όταν χειμωνιάσει να δούμε και πως θα είσαι να τα ξαναπούμε τώρα χαλάρωσε, ήρεμησε,και πράγματι ο Σάκης είναι ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε από την Αίγινα και στις επόμενες εκλογές όταν ξαναβάλει ένα είναι το σίγουρο θα βγεί με τα τσαρούχια, με την βοήθει βέβαια του Τζίτζη, του Πετρίτη, του προέδρου του Λιμ. Ταμείου, αλήθεια τι κάνει αυτή η ψυχή ξέρει αυτός όλο παρασκήνιο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω ο αντιδήμαρχος να πάει στην Ε.Ε μόνος κανονικά πρέπει να είναι ΗΓΗΤΩΡ πολυπληθούς αντιπροσωπείας και μεταξύ αυτών δεν πιστεύω να μην πάρει και την Ειδική Σύμβουλο επί θεμάτων Πολιτισμού.

Ανώνυμος είπε...

Ante re xlexle 8:02

Ανώνυμος είπε...

eisai kai poli malakas aderfe 10.49
poli ili8ios milame

Ανώνυμος είπε...

Επειδη το φαινομενο greeklish πρεπει να γινεται κατανοητο οσο δυνατον απο περισσοτερους, εδω μπορειτε να βρειτε online μετατροπη greekglish->greek (καντε copy/paste και πατηστε μετατροπη):μεταφραστης greeklish

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο greeklish,τοσο βρωμοστομος και βαμενος ΠΑΣΟΚ, πρεπει να ειναι απο τον Μεσαγρο. Εκει οι μισοι ειναι μασστουρωμενοι και οι αλλοι μισοι μεθηστακες και ετσι Το ΠΑΣΟΚ ειναι το καλυτερο για αυτους. Αν δεν ειναι απο εκει,εχει ψωνισει πολλα ληγμενα, αλλαξε εμπορα καημενεεεεεε!