Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Απ΄το πολύ το ψήσιμο....

 Φοβάμαι πως θα κάψουμε το Fistiki fest. Γενικώς δεν είμαι εορτολάγνος όμως αφού ξεκίνησε και προχωράει, διαφημίζει και στηρίζει ένα τοπικό προϊόν δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην γίνεται. Αλλωστε και απο εδώ θυμάστε δόθηκαν ομηρικές μάχες όταν η δημοτική αρχή θέλησε να το πάρει στην πλάτη της. πιστεύοντας ότι θα το φέρει εις πέρας. Εχοντας την χορηγία της ΔΕΗ ως αρχικό  στάνταρ κεφάλαιο τότε έμοιαζε σχετικά εύκολο να κρατήσεις την εκδήλωση τουλάχιστον στο επίπεδο που βρισκόταν. Ομως τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται μια ανεξήγητη διαρροή στελεχών απο την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης χωρίς καμία αιτιολογία με αποκορύφωμα αυτήν της κ. Στέλλας Τρίμη ενός των πλέον δραστηρίων μελών της. Επειδή ακούμε διάφορα, και ότι υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι προς παραίτηση, πιθανόν και σημαντικότεροι, προσπαθούμε και εμείς να καταλάβουμε που οφείλεται όλο αυτό.  Η λογική λέει μιας και δεν υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες ότι οι  επιλογές  είναι οι εξής: 
Η πρώτη να το αφήσουμε να σέρνεται, να υπάρξει μια υποτυπώδης εξέλιξη του και τότε λίγο πριν την διεξαγωγή του να υπάρξουν κάοιοι σωτήρες που θα το αναλάβουν και θα το διασώσουν παίρνοντας και την ευθύνη οργάνωσης του τις επόμενες χρονιές.
 Η δεύτερη να το αφήσουν  να καταρρεύσει ούτως ώστε να το αναλάβουν ουσιαστικά διαλυμένο και να το αναστήσουν απο την επόμενη χρονιά.   
Το θέμα λοιπον είναι μήπως περνάνε απο τα μυαλά  ορισμένων τέτοιες σκέψεις κσι ποιοί μπορεί να είναι αυτοί που θα μπορούσαν να σκέφτονται κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πάντως πολλοί νεόκοποι σωτήρες , ιδρύματα, ινστιτούτα κλπ. που εκ θέσεως και του καταστατικού τους θα μπορούσαν αν είχαν και το κατάλληλο σπρώξιμο να το κάνουν. Ετσι κι αλλιώς  πάντως μετά τον Σεπτέμβριο το θέμα θα τεθεί και πάλι με ένταση και είναι γεγονός πως η καλή η κακή διεξαγωγή του θα μετρήσει πολύ στην μετέπειτα πορεία του.

96 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

that's Fistiki Fest:
http://www.youtube.com/watch?v=QSZ9kF9XF7U&feature=player_embedded
Dont worry!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα -πρώτα να πούμε ότι ο Άκοπος ήταν απ' αυτούς που πολύ "χαιρόταν" με την επιτυχία του φεστιβάλ. Τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκειά του πέρυσι, το αγνόησε επιδεικτικά. Και όταν τέλειωσε, αναστέναξε με ανακούφιση:
"Τώρα που τελείωσε το φυστικοπανηγύρι", ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε.
Δεν καταλαβαίνει λοιπόν ο καημενούλης "τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε". Ανεξήγητα του φαίνονται τα φαινόμενα παραιτήσεων και βγάζει σενάρια συνομωσίας, γιατί δεν συμφέρει να δεί το αυτονόητο: Το φεστιβάλ θέλει κότσια, γνώση, διάθεση, πνεύμα συνεργασίας, όχι αποκλεισμούς, όχι ρεβανσισμούς, θέλει αυταπάρνηση, θέλει πίστη στο στόχο, θέλει άρνηση κάθε ενδόμυχης διάθεσης αυτοπροβολής. Και ΚΥΡΙΩΣ όχι διορισμούς. Δημιουργήθηκε ένα πνεύμα άμιλλας, ποιός να προσφέρει περισσότερα, ποιός να στίψει περισσότερο το μυαλό του να κατεβάσει ιδέες, ποιός να βρεί κάτι περισσότερο.
Οι άλλοι τα δηλητηρίασαν όλα. Τα γέμισαν συκοφαντίες, φρικτές κατηγορίες για δήθεν αμοιβές εθελοντών. Ένας πλήρης μηδενισμός. Αυτά πήραν "κληρονομιά" η νέα "οργανωτική επιτροπή". Γι' αυτό και δεν μπορούν να δουλέψουν. Πάνω τους βρίσκεται το κρίμα του Σακκιώτη, που ήθελε να αποδείξει ότι είναι ο νέος δήμαρχος! Με πνεύμα ενοχής λειτούργησαν, όσο λειτούργησαν. Τα υπόλοιπα ας αναζητηθούν στη συνήθη πρακτική των κομμάτων. Παραγοντισμός, αλληλοϋπονόμευση, επιλεκτική αδιαφορία, προώθηση όσων μας συμφέρουν.
Το φεστιβάλ δεν θα καταρρεύσει σε ένα χρόνο. Αν συνεχίσει έτσι, θα φθίνει συνεχώς,μέχρι να φτάσει στα μέτρα και στις δυνατότητες των διοικούντων. Δηλαδή σε αυτό που "ονειρεύτηκαν" από την αρχή: να ξαναγυρίσουμε στη "γιορτή της φιστικιάς" του Βελλιώτη.
Και να θυμάστε τα "αθάνατα" λόγια του αντιδήμαρχου: "Το φεστιβάλ είναι ένα μικρό παιδί, που θα φροντίσουμε να πάει σε καλύτερους δασκάλους".

Ανώνυμος είπε...

ο 11:28 κ.ν3ς πάλι έλαμψε μέσα στο μεγαλείο των κειμένων του....
κωστάκη ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

καλα γιατι χρυπατε ολοι το Ν3. Τοσο δημιουργικο παιδι ειναι αλλο τοσο καταστροφικο που θελει να μην γινει το Φιστικι Φεστ φετος. Τοσο πολυ το αγαπαει. Εχει βαλει λυτους και δεμενους για να παρετουνται.

Ανώνυμος είπε...

Ναι βρε ηλίθια όντα! Σας έχουν πει πως ό,τι και να σας λένε, εσείς θα απαντάτε τη μαγική λέξη ντρης και θα λύνονται τα μάγια! Λες και δεν υπάρχουν εκατό άνθρωποι που λένε αυτά τα πράγματα αλλά τα αυτιά σας έχουν τοίχους.
Προσπαθείτε να ανοίξετε "διάλογο" με φανταστικούς εχθρούς, μήπως και πείσετε κάποιους ότι δεν είναι αυτή η αλήθεια αλλά είναι προπαγάνδα του ενός και μοναδικού εχθρού. Ποιός ντρής ηλίθιοι, όλη η Αίγινα σας κράζει.
Τι θετικό έχετε να πείτε; Τίποτε! Γι' αυτό δεν "πάει" το φεστιβάλ και όλα τα λοιπά. Γιατί το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι καταστροφική κριτική. Προσπαθήστε λοιπόν να δικαιολογήσετε τις παραιτήσεις με το δαίμονα το ντρή. Με λίγη ακόμα προσπάθεια μπορεί να επαναφέρετε και τις δίκες των μαγισσών, ως γνήσιοι οπαδοί του μεσαίωνα.
Τουλάχιστον σκάστε ηλίθιοι. Όταν η "παράταξη" τα βρίσκει σκούρα, οι μόνοι που βγαίνουν να την υπερασπιστούν είναι αυτοί που φωνάζουν ντρης. Και πιστεύουν ότι της κάνουν καλό!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας χεζεις ρε Ν3. Γιατι να μην παει καλα και το Φιστικι Φεστ. Ολα τα αλλα καλα πηγαν, beach volley - Φεστιβαλ Θεατρου και γενικα το συνολο των πολιτιστικων. Μας τα εχεις πριξει με το Φιστικι Φεστ λες και ολη η ζωη της Αιγινας γυριζει γυρω απο αυτο. Τους κραζουν γιατι εσυ τους εχεις ψησει να τους κραζουν. προβατα σου ειναι ολα. Ακομα και αυτοι που παραιτουνται προβατα σου ειναι και δεν το καταλαβαινουν κιολας. Πρεπει να ντρεπεσαι να λες οτι εισαι και χορηγος επικοινωνιας. Καλα στα λεει ο Πελεκανος οτι εισαι η "Αυριανη" της Αιγινας.

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο Κώστας Ντρης
Ρε πάτε καλά; Δεν είμαι εγώ ο 11.28
Σταματήστε επιτέλους αυτό το βιολί.
Εγώ κατανοώ απόλυτα την κατάσταση στο Fistiki Fest, απλούστατα διότι βρέθηκα πολλές φορές και εγώ να θέλω να παραιτηθώ. O όγκος της δουλειάς είναι τεράστιος, οι άνθρωποι που πραγματικά δουλεύουν είναι ελάχιστοι, ο Δήμος δεν έχει μηχανισμό για να βοηθήσει ουσιαστικά, τα λεφτά βρίσκονται με χίλια ζόρια. Τα έζησα 2 χρονιές και ξέρω πόσο κοντά είναι κάποιος στην παραίτηση.
Αν δεν παραιτήθηκα επί δύο χρόνια ήταν μόνο για έναν λόγο: Επειδή ήταν και δικό μου δημιούργημα. Δεν μπορείς να παραιτηθείς εύκολα από ένα δικό σου δημιούργημα.
Τα παιδιά που είναι τώρα στο FF έχουν λιγότερη συναισθηματική σχέση με τον θεσμό. Είναι φυσικό όταν βρίσκουν δυσκολίες αλλά κυρίως όταν δεν τους σέβονται, και δεν τους βοηθάνε να παραιτούνται.

Σας παρακαλώ, μη μου χρεώνεται τις παραιτήσεις του ενός και του άλλου.
Εμένα με ενδιαφέρει η συνέχεια του θεσμού, όμως αυτό προϋποθέτει να είμαστε όλοι όσοι αγαπάμε αυτόν τον θεσμό συνυπεύθυνοι.

Σε ότι αφορά τα "ταμεία" και άλλα τέτοια, περιμένω εδώ και 8 μήνες τα ενοχοποιητικά στοιχεία.
Κώστας Ντρης

Ανώνυμος είπε...

Κωστα δεν υπαρχουν ενοχοποιητικα στοιχεια. Απλως η παρουσιαση που εκανες οτι ολα πηγαν ισα βαρκα ισα πανια και ο Δημος εβαλε μονο 9.000 ευρο δεν επαλυθεονται. Οποιος μιλαει Αιγινιτικα, Ελληνικα, Αλβανικα, Αιγινιτικοαλβανικα, γλωσσα της τεχνης κτλ. του χρωστει η ΚΕΔΑ λεφτα. Για ρωτα το Νικο Τζιτζη? Το ελλειμα πρεπει να ειναι καμια 40αρα. Γι'αυτο μη τραιλενεσαι. Ολα φενονται στο ταμειο και οι ωραιες παρουσιασεις δεν μας λενε τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο Κώστας Ντρης
Το έλλειμμα και από τα δύο Fistiki Fest (09 και 10) είναι περίπου 31.000€
Οφείλεται στα εξής:
α) Ο Ε.Ο.Τ. δεν έδωσε ποτέ τα 11.900€ για το Fistiki Fest 09, παρότι έχει κοπεί τιμολόγιο από την ΚΕΔΑ και έχει σταλεί όλος ο φάκελος δικαιολογητικών από τότε. (Η νέα δημοτική Αρχή που έχει άρριστες σχέσεις με την κυβέρνηση γιατί δεν παίρνει αυτά τα λεφτά;)
β) Ο Δήμος Αίγινας δεν έβαλε ποτέ τα 10.000€ που θα ήταν η συμμετοχή του για το 2010 (δεν φταίει η πρώην Οργανωτική Επιτροπή για αυτό)
Γ) Η απελθούσα Διοίκηση της ΚΕΔΑ αποφάσισε να πάρει 9.000€ από τις χορηγίες και τα έσοδα του Fistiki Fest 2010 και να πληρώσει με αυτά μια εγγυητική επιστολή για το "Βοήθεια στο Σπίτι" και ασφαλιστικές εισφορές στο ΙΚΑ για τους μουσικούς της Φιλαρμονικής (δεν φταίει η πρώην Οργανωτική Επιτροπή για αυτό)

Το κακό φίλοι μου είναι ότι το πρόβλημα με την ΚΕΔΑ θα συνεχίσει και από τη νέα Δημοτική Αρχή διότι δεν υπάρχει ούτε ευρώ και τα χρέη μεγαλώνουν.
Το Fistiki Fest δεν έπρεπε να ανήκει στην ΚΕΔΑ, ούτε στον Δήμο. Έπρεπε να είναι ένα γεγονός που να διοργανώνεται από κοινωνικους φορείς υπό την Αιγίδα του Δήμου (και εδώ φταίει η Πρώην Οργανωτική Επιτροπή)
Κώστας Ντρης

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα Ντρή έπρεπε (και εκεί θα καταλήξει αργά ή γρήγορα) το Fistiki Fest να είναι υπό την Αιγίδα του Δήμου και να διοργανώνεται από κοινωνικούς φορείς της Αίγινας αν θέλουμε να επιβιώσει και να εξελιχθεί D. T

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους τα πράγματα γράφτηκαν με το όνομά τους.
το fistiki fest αλλά και οποιοσδήποτε άλλο πολιτιστικό γεγονός πρέπει να οργανώνεται από ενδιαφερόμενους φορείς.
δυστυχώς στον δήμο δεν υπάρχει(και δεν υπήρχε ποτέ) ο ανάλογος μηχανισμός που να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε τον greeklish στην οργανωτική του fistiki fest.
Θα φτιάξει φεστιβάλ φοβερό.
Θα μάθουμε και όλα τα μπινελίκια
Greeklish πάρε το φιστικέ (μόνο έτσι μου έκανε ρίμα

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Greeklish θεέ πάρε το φιστικέ
Είδες τι παθαίνει κανείς όταν παρακολουθεί ζαβούς ξεχνάει τα Ελληνικά του

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΥΡΙΕ ΝΤΡΗ. ΔΕΝ ΜΑ ΕΙΠΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΖ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ NEAEPOXI.GR ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ 1.200.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΔΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΝΥΜΕΙΩΝ!!!!!! ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ? Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ???????????

Ανώνυμος είπε...

Να ετοιμάζονται οι Αιρετοί του Δήμου, πολύ σύντομα θα αισθανθούν τι σημαίνει οικονομική κρίση. (θα βγεί αληθινή και η ευχή μιας υπαλλήλου του Δήμου 30/6/11 10:41,12:44 ΑΙΓΙΝΑ NEW)

Ανώνυμος είπε...

Διορθώνω 30/07/11.

Ανώνυμος είπε...

μεγάλο το στομ άχι σου και η υπομονή σου κ. ντρη να δίνεις εξηγήσεις σε όρνια και κακόβουλους υπάνθρωπους. είμαι ένας απ' αυτούς που βρίζει, γιατί τα τσακάλια μόνο από βρισιές καταλαβαίνουν. αμέσως ζήτησαν εξηγήσεις για ότι τους πέρασε από το άρρωστο μυαλό τους και σε λίγο θα μας ζητήσουν εξηγήσεις και για τα οικογενειακά μας τα κωλόπαιδα. η κεδα έκανε ένα σωρό πράγματα, στο φεστιβάλ φορτώνουν τα χρέη, γιατί έτσι τους βολεύει (στη γλώσσα της τέχνης λέγεται άι σιχτίρ κιοπόγλου κιοπέκ= γιέ της σκύλας).
βρίσκονται στο τέλειο ξεβράκωμα και αυτοί πιστεύουν ότι συκοφαντώντας θα ξελασπώσουν.
έχει και άλλο νόημα η λάσπη. μην τολμήσει κανείς και παραιτηθεί, θα του βγάλουμε τα άπλυτά του στη φόρα μέχρι τρίτης γενεάς. όσο είσαστε στη στρούγκα δεν θα λέμε τίποτε, θα σας καλύπτουμε. άμα φύγετε αλοίμονό σας. πολύ πασόκ θυμίζει...
έμαθε το απίστευτο κωλόπαιπο ότι ο εκλεκτός διορισμένος ήταν μαφία και ζήταγε 1 εκατ. ευρώ! τι άλλο θα ακούσουμε; και να μη δημοσιοποιούνται οι παραιτήσεις στα μ.μ.ε. γιατί είναι ύποπτο! ξανά άι σιχτίρ κωλόπαιδα...

Ανώνυμος είπε...

Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Α Αν αληθεύει ο Αρρεβώνας του ΟΙΚ. Συμβούλου μετά της Συμβούλου Πολιτισμού, τους ευχόμεθα ολοψύχος να ζήσουν. Και να ασχοληθεί επιτέλους ο Σύμβουλος με τα οικονομικά του Δήμου, αντικείμενο που του έχει αναθέσει ο λαοπρόβλητος Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

10:40μμ καταλαβες τι ακριβώς ρωτάς;
Απο που και ως που το μέσο ειναι υπολογο για το περιεχόμενο των ειδησεων που δημοσιεύει;
Οσον αφορα το άλλο για την ΔΕΗ πάλι τι είναι;
Ζητας απο τον Ντρη να απολογηθει γιατι κάποιος Ερικ που του έστειλε μια επιστολή για δημοσίευση, εχει κάποια άποψη για το πως να διατεθούν τα λεφτά της ΔΕΗ;
Μηπως τα εχουμε μπερδεψει λιγο τα πραγματα;

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε καλά την ανάρτηση, μήπως και καταλάβετε ότι ο Άκοπος δεν είναι ανισόρροπος. Γιατί το μόνο λογικό συμπέρασμα είναι πως ναι, είναι!
Πιθανό είναι, μας λέει, ότι επίτηδες το σαμποτάρει ο Σακκιώτης και το αφήνει αβοήθητο, οπότε παραιτούνται, οπότε θα καταρρεύσει, για να εμφανιστεί το ινστιτούτο να το σώσει. Οι δύο πιθανές επιλογές είναι μία. Άλλη επιλογή δεν μπορεί να βρει!
Και αφού άλλη πιθανή εξήγηση δεν υπάρχει στο μυαλό του, στο τέλος αναρωτιέται: Μήπως τους περνάνε τέτοιες σκέψεις; Βέβαια φωστήρα μου. Τους άφησες άλλες επιλογές;

Ανώνυμος είπε...

10:00πμ αν αληθεύει αυτο ειναι πραγματικά ευχάριστο γιατί έτσι θα αποκτήσει ο Δήμος και απ ευθειας Συμβουλάκια χωρις να ταλαιπωρείται με αγγελίες κλπ. Θα τα εχει έτοιμα απο μπαμπα και μαμα σύμβουλο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10:08
Δεν τα έχουν μπερδέψει καθόλου. Στον πανικό τους πετάνε ό,τι λάσπη, συκοφαντία και μαλακία τους έρχεται στο μυαλό, μπας και πάνε αλλού τη συζήτηση και αποπροσανατολίσουν τα πράγματα. Δεν έχουν τι άλλο να πουν, αυτό είναι όλο. Εξάλλου, ως θυροφίλαθλοι, μόνο σε συνθήματα και φωνές έχουν μάθει. Η λογική είναι πολύ μακρυνό και δύσκολο πράγμα γι' αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Καλά το κορίτσι τον πακιστανό βρήκε να ερωτευτεί; Χαθήκανε τα αγόρια του νησιού

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι πολύ συγκινητική η παρέμβαση του κυρίου Ντρη.
Με προβλημάτισε.Η πρώτη σκέψη που έκανα :Γιατί άραγε ο Ντρης και η παρεούλα του δημιούργησαν τόσο αρνητικά συναισθήματα στους ”Γενήτες”;Αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο, εκ μέρους των ιθαγενών του τόπου.Πήρα τα πράγματα από τη αρχή για να καταλάβω τι τελικά έφταιξε και ένας ανιδιοτελής νέος κατάντησε να είναι το κόκκινο πανί.Κατάντησε να γίνει το όνομα Ντρης συνώνυμο της Λαμογιάς της αρπαχτείς και γενικά παντός κακού. Αυτός –και η παρεούλα του πάντα-το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ να προσφέρουν τις γνώσεις τους την πείρα τους,ισως και την καλή τους θέληση για την επιτυχία των όποιων πολιτιστικών γεγονότων πραγματοποιούνταν στην Αιγινα..Ετσι λοιπόν στήθηκε η δουλειά.Στα πράγματα δικά μας παιδιά.Ο Δήμαρχος και τα πρωτοπαλίκαρα δικοί μας παιδιά και εάν δεν είναι τους κάνουμε με τον ένα η με τον άλλο τρόπο,εχουν τις αδυναμίες τους .Δεν μπορεί θα τους βρούμε το κουμπί τους.Κάτι γραφικούς τους απομονώνουμε ,τους ξεφωνίζουμε στη φυλλάδα μας και τους “αδρανοποιούμε”.Και μετά άρχισε το πανηγύρη.Στήθηκε η εταιρεία ανάληψης πολιτιστικών εκδηλώσεων στο όνομα της συμβίας και του συνεταίρου και ο δρόμος άρχισε να στρώνεται με ευρώπουλα πουλώντας αέρα.Προκλητικές συμπεριφορές,αδιαφορία για το εάν στέκει ηθικά.Νομιμοφανή να είναι να μην έχουμε τρεξήματα.ετσι και αλλιώς η εξουσία είναι δικιά μας.Τους χαϊδεύουμε τα αυτιά με την φυλλάδα μας και όλα είναι μέλι γάλα.Οι της εξουσίας εκπληρώνουν τους ανομολόγητους πόθους για την καρέκλα που τους προσφέρθηκε ααπρόσμενα και από το πουθενά από τους αφελείς και ο Ντρης και η παρεούλα στη δουλειά .Ότι αναλάμβανε ομολογουμένως είχε καλό αποτέλεσμα.Ομως ο τρόπος και η συμπεριφορά ήταν που εξόργιζε και άφηνε πικρή γεύση.Επειδή κάθε ωραία ιστορία έχει και πικρό φινάλε,ετσι και στην περίπτωση του Ντρη,μετα την κατάρρευση μέχρι γελοιοποιήσεως της ομαδούλας του Κουκούλη,ο Ντρης έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος .Για να είμαστε δίκαιοι του φορτώνουν πράγματα που δεν φταίει.Αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους Λαμόγιο δεν είναι ο Ντρης.Λαμόγια είναι αυτοί που τον έβαλαν μπροστά .Λαμόγια είναι αυτοί που είχαν την εξουσία και έκαναν τα στραβά μάτια στη συμπεριφορά του Ντρη.Λαμόγια είναι αυτοί που έβρισκαν τρόπους να τον πληρώνουν μέσα από εικονικά τιμολόγια απευθείας αναθέσεων,όπως λέει η πιάτσα Ανομία του Ντρη ήταν ότι κρυβόταν πίσω από την ταμπέλα του εθελοντή για να βγάζει τα προς το ζην.Το έχουμε ξαναγράψει.Μην αδικείς τον εαυτό σου κύριε Ντρη.Κάτσε πίσω.Προσπαθησε να φτιάξης την εικόνα σου.Ασε τις ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ευαισθησίες και πες ξεκάθαρα :Μάγκες εγώ δουλεύω για τον επιούσιο,για να ζήσω.Τι ποιο απλό και ξεκάθαρο.Ποιός θα πει το παραμικρό;Οταν όμως αρχίζεις τα Εθελοντικά και τα αφιλοκερδώς,και το χέρι πάει κάτω από το τραπέζι,ε! τότε τα τραβάει ο οργανισμός σου που λέμε και εμείς οι πληβείοι.Αυτά….
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

o ntris tin egrapse toy erik tin paraitish xeraki ton eixe parei kai eixan paei sto symboylio tis epitrophs

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό ήταν λάθος η παρέμβαση του κ. Ντρή. Τα τσογλάνια, τους υβριστές, τους συκοφάντες, τους εφευρέτες όποιας ψεύτικης ιστορίας μπορεί να βγάλει το αρρωστημένο τους κεφάλι δεν τους αντιμετωπίζεις με τη λογική και τις εξηγήσεις. Tους αντιμετωπίζεις με το να τους ξεσκεπάζεις, να τους φτύνεις, να αποδεικνύεις ότι είναι υπηρέτες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ λαμόγιων και επικίνδυνων τυχοδιωκτών που φόρεσαν το μανδύα του σωτήρα και του ηθικού καθαρτή της σαπίλας που υπάρχει μόνο στο άρρωστο μυαλό τους.
Αφρούς λύσσας βγάζουν από το στόμα τους μπροστά στη χρεοκοπία των ανίκανων και επικίνδυνων, που φανερώθηκε προτού περάσουν έξι μήνες. Μπροστά στο αδιέξοδο και την πλήρη γελοιοποίηση (κατεβείτε και μιλήστε με κόσμο), καταφεύγουν στη μόνη δοκιμασμένη συνταγή: συκοφαντία, ψέμμα με την ουρά και όποιος αφελής ας προσέλθει. Παραζαλισμένος ο κόσμος, είναι έτοιμος να υποδεχθεί το μεγαλύτερο ψέμμα με ευκολία. Συσπειρώνουμε έτσι και τους παραζαλισμένους οπαδούς μας, τους δίνουμε κάτι να έχουν να λένε. Να ξεχάσουν το κάζο με το νερό, να ξεχάσουν τους ξεχειλισμένους κάδους, να ξεχάσουν τις ομαδικές παραιτήσεις, να ξεχάσουν το ότι δεν μπορούσαν να βρουν αντιδήμαρχο.
Να μη ξαναγράψετε κ. Ντρή. Το ξανακάνατε και λένε πάλι τα ίδια. Όσο περισσότερες εξηγήσεις (που δεν τις χρωστάτε) δίνετε, τόσο αυτοί θα λυσσάνε. Τόσο θα γίνονται πιο επιθετικοί. Ήδη άρχισαν να ανακατεύουν τη δουλειά σας και την οικογένειά σας. Κάποτε στο αισχρό αυτό μπλόγκ σκύλεψαν ανθρώπους και ο ηθικός υπεύθυνος Άκοπος δικαιολογήθηκε ότι έλειπε ταξίδι.
Εντολοδόχοι των κυβερνώντων το νησί είναι οι άθλιοι συκοφάντες. Δεν τους ενδιαφέρει το άτομο Ντρής φυσικά. Τους ενδιαφέρει να απαξιώσουν τη μόνη εφημερίδα που στάθηκε μπροστά στους οχετούς των Αυριανών και των τόνων λάσπης που έριξαν. Ας ονομάσουμε λοιπόν Αυριανή το φύλλο αυτό και όχι αυτά που είναι πραγματικά, σκέφτηκε ο μεγαλοφυής αντιδήμαρχος. Και αλάλαξαν απ' τη χαρά τους οι ημιεπαγγελματίες πια συκοφάντες. Πώς μας ξέφυγε! Το ότι η μεγαλύτερη Αυριανή υπήρξε από το 2007 η εφημερίδα που συνεργαζόταν και συνεργάζεται, δεν έχει σημασία. Αυτή είναι δική μας!
Οι ψεύτες και οι συκοφάντες δεν αντιμετωπίζονται με εξηγήσεις αλλά με φτύσιμο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μετά από κάποιο γεγονός (τώρα είναι οι ομαδικές παραιτήσεις) αρχίζει αμέσως και συνεννοημένα ο πόλεμος της συκοφαντίας, μπας και περισώσουμε τίποτε.
Σας πήρανε χαμπάρι ρεεεε! Φτυσμένους σας έχει ο κόσμος, ότι και συκοφαντία να σκεφτείτε, έχετε χάσει το παιχνίδι πολύ νωρίς. Γι' αυτό και η λύσσα σας μεγαλώνει. Αντιλυσσικά εμβόλια, όσο είναι ακόμα νωρίς. Και προσοχή! Αν η κατάσταση χειροτερέψει, μη του ρίξετε νερό! Αν βρείτε δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Ο 11:00 στο αστείο του παραμύθι αναποδογυρίζει τα πράγματα για τους αφελείς που δεν γνωρίζουν. Ποά εταιρεία ανάληψης πολιτιστικών εκδηλώσεων μαλάκα μου; Ποιά ευρώπουλα κωλόπαιδο της συμφοράς και πούστη συκοφάντη; Με ποιά απόδειξη πέραν της πουλημένης και γαμημένης ανωνυμίας σου τα λές αυτά;
Κόκκινα πανιά γίνονται αυτοί που μπαίνουν εμπόδια σε μισότρελλους που παριστάνουν τους μεγάλους αρχηγούς και στους φιλόδοξους που θέλουν να τον διαδεχθούν. Και συ κάποιος τέτοιος θα είσαι ή θα έχεις ήδη βρει τρόπο να μασήσεις ξεροκόματο και πρέπει να το δικαιολογήσεις. Αλλιώς δεν θα κουραζόσουν τόσο να βγάλεις ολόκληρο μυθιστόρημα από το μυαλό σου. Στη φάρα σου δεν υπάρχουν ανιδιοτελείς και εθελοντές, γι' αυτό και το μίσος σου για κάθε τι εθελοντικό. Σου χαλάνε την πιάτσα, όπου υπάρχουν μόνο φυράματα του είδους σου, που θέλουν ξεροκόματα εξουσίας. Γι' αυτό πρέπει να συκοφαντηθούν όλοι, ώστε να ξανάρθει η κατάσταση εκεί που ήταν πάντα. Στους ντόπιους διεφθαρμένους εκπρόσωπους των διεφθαρμένων κομμάτων. Εκεί που διορίζονται μόνο οι δικοί σας, όπως τώρα. Την πάτησε ο κόσμος, ήταν για πρώτη φορά που δέχθηκε τέτοια πλύση εγκεφάλου και δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι όλα ήταν ψέματα και έπεσε θύμα τόσων και τέτοιου είδους συκοφαντιών και ψεμμάτων. Πολλοί έχουν αρχίσει και το ομολογούν ανοιχτά. Μουτζώνονται και λένε "να, οι βλάκες που τους πιστέψαμε". Γι΄ αυτό και λυσσάτε και γινόσαστε όλο και πιο επιθετικοί.
Να αρχίσετε να βρίσκετε και άλλες τέτοιες ιστορίες θα σας χρειαστούν πολλές. Γρήγορα όμως, γιατί έρχονται και άλλες παραιτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί κύριοι 12:33 και 1:19 η εταιρεία ΛΕΝΑ ΜΑΡΙΝΗ & ΣΩΡΡΗΣ Ο.Ε. σας λέει κάτι;Μια νόμιμη εταιρεία ειναι,που δεν μπορεί να αμφισβητηθή άπό κανέναν και δεν υπάρχει λόγος αλωστε.Τι αντικείμενο είχε γνωρίζεται;Που βλεπετε λοιπόν τη συκοφαντία;

Ανώνυμος είπε...

1:19 Μσάω κάτι ξεροκόματα λουκούμι.Θέλεις να σου φυλάξω;Με το αζημίωτο εννοείται,

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείσθε με το Fistiki Fest (παραιτήσεις κλπ) έρχονται νεώτερα για τους Αιρετούς του τρόπος του λέγειν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Να δούμε τι θα πούν οι λαλήστατοι εθελοντές της εξουσίας ή μάλλον μισθοφόροι.

Ανώνυμος είπε...

10:40μμ καταλαβες τι ακριβώς ρωτάς;
Απο που και ως που το μέσο ειναι υπολογο για το περιεχόμενο των ειδησεων που δημοσιεύει;
Οσον αφορα το άλλο για την ΔΕΗ πάλι τι είναι;
Ζητας απο τον Ντρη να απολογηθει γιατι κάποιος Ερικ που του έστειλε μια επιστολή για δημοσίευση, εχει κάποια άποψη για το πως να διατεθούν τα λεφτά της ΔΕΗ;
Μηπως τα εχουμε μπερδεψει λιγο τα πραγματα;

6 Αυγούστου 2011 10:08 π.μ.



ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΙΚ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΤΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ!!!!!!
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΘΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ!!!!!! ΟΠΟΤΕ........

Ανώνυμος είπε...

1:40μμ τι μας λες τώρα; Επαθα σοκ απο την συνταρακτική σου αποκάλυψη!
Γίνονται τετοια πράγματα; Μεγάλο σκάνδαλο! Ακους εκει να υπάρχει ΟΕ στην Αίγινα και να δραστηριοποιείται επαγγελματικά! (Η Αίγινα έχει πανω απο 1000 επαγγελματιες και 200 ΟΕ)
Πως το ανακάλυψες μπρεε;

(Πετάμε λοιπόν μια πληροφορία που είναι πραγματική - οπως το οτι υπηρξε αυτη η ΟΕ - και αφηνουμε να εννοηθεί ότι οι υπόλοιπες "πληροφορίες"-συκοφαντίες είναι και αυτες εξισου αληθινές)

Ανώνυμος είπε...

5:18μμ εύχομαι το συλλογιστικό στυλ της σκεψης σου να μην βρίσκει αποδεκτες στην διοίκηση γιατί έτσι του χρόνου τετοια εποχή θα εχουν γινει ολα ρημαδιό.
Απο την άλλη μεριά αν εσυ εισαι ικανοποιημένος με τα επιχειρήματα σου, να μην σου χαλάσουμε και την ικανοποίηση..

Ανώνυμος είπε...

5:18 την επιστολή της Στελλας ποιος την έγραψε;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 5:26 η συγκεκριμένη Ο.Ε. δημιουργήθηκε για την ανάληψη πολιτιστικών εκδηλώσεων από τους συνήθης υποπτους.Τυχαίο ; δεν νομίζω.Πάντως λίγο μυαλό εάν διέθετες δεν θα έμπαινες στη διαδικασία της διάψευσης.Απλά θα έκανες τον Μαλάκα κοινώς το Παγόνι,γιατί αυτά τα πράγματα είναι σαν τα σκατά.Οσο τα σκαλίζεις βρωμάνε.

Ανώνυμος είπε...

6:12 Μην μας κρατας σε αγωνία! Πες μας μια εκδήλωση που ανέλαβε αυτη η εταιρία το ποσό και τον αριθμό του παραστατικού που εκδόθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάστηκε να κόψει παραστατικό.Ας είναι καλά το ΔΛΤ,και οι σάλιαγκες που το διαφέντευαν.Αλλά τέλος πάντων το φαγοπότι έλαβε τέλος.Σειρά έχουν τα νέα φυντάνια,γιατί έτσι είναι από σάλιαγκες είμαστε πλήρης σαν κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά από όσα γράφετε φίλοι μου στα μπλογκ ένα συμπέρασμα βγαίνει.
Η Αίγινα θέλει τον γιατρό της και ΕΝΑΣ είναι ο Γιατρός

Ανώνυμος είπε...

Re kwlode3ioi 8a skasete epitelous to Fistiki Fest 8a einai h kalutera organwmenh kai petuxmenh ekdhlwsh. o Sakhs 3erei ti kanei. Kati brwmiarhdes kai skatode3ioi na to boulwsoun kai na psofhsoun. Na gia paradeigma eida shmera ton arxibrwmiarh ton Aleksiou me to arx..di ton Apostolidi, einai na mhn psofhsoun kai tetoies linatses. Ou re

Ανώνυμος είπε...

Greeklish οι μέρες σου(σας) είναι μετρημένες, τώρα που ο δικός σου (σας) "πράσινος" υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου θα βάλει φρένο στην ανωνυμία των blogers θα πάψεις(-ετε) επιτέλους να βρίζεις(-ετε) και να ρίχνεις(-ετε) λάσπη, εκτός αν έχουν προλάβει πρώτα άλλοι, να σε(σας) σταματήσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΡΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ?????? ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ.... Η ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ...... ΜΑΖΕΨΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ and shout your mouth~~~~~~~~~as much you can do!!!!!!!!!!!! don't play with me~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ανώνυμος είπε...

waiting for an answer!!!!!!!!!!!!
but i know it's going to take long..........

Ανώνυμος είπε...

Με τα μυαλά που κουβαλάς 3:46 θα περιμένεις (αν λάβεις απάντηση) πολύ καιρό. Πρέπει κάποτε να ξυπνήσεις από τον λήθαργο.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά 2:42 γιατί μας τρόμαξες.Οταν θα έρθεις να μας λάβεις το λόγο μην ξεχάσεις να έρθεις με την όπισθεν…Δεν χρειάζεται εξήγηση αυτό.Το ξέρης καλά το “παιχνίδι” έτσι;

Ανώνυμος είπε...

10.22, 6/8/11, εσύ βρε αγόρι μου χάνεσαι εδώ στην Αίγινα. Εσύ έπρεπε να βρίσκεσαι στο Χόλυγουντ να γράφεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να το δείς λεβέντη μου το θέμα είναι κρίμα κι άδικο να χάνεσαι έτσι, γιατί καλύτερος΄από σένα ήταν αυτός που έγραψε το Star Trek?
Και να μην ξεχάσω καλώς ήρθες πάλι αγαπητέ γκρίκλις. Σε περιμέναμε με αγωνία. Μην το κάνεις αυτό βρε αγόρι μου και σημειώνεις απουσίες, δεν βλέπεις ότι μας λείπεις.

Ένας οπαδός του γκρίκλις

Ανώνυμος είπε...

1.40 6/7/11
Εγώ που έχω ιδρύσει ΕΠΕ, μήπως θα έχω καλύτερη τύχη?
Εσύ που φαίνεσαι σοβαρός άνθρωπος και επιστήμονας, μήπως μπορείς να με συμβουλέψεις αν είναι καλύτερο να ιδρύσω ΑΕ. Θα παίρνω μεγαλύτερες δουλειές?
Το ερώτημα απευθύνεται και σε έναν άλλο φίλο, τον γκρίκλις, ο οποίος και αυτός είναι σοβαρός άνθρωπος, επιστήμονας και καταρτισμένος όχι μόνο γλωσσολογικά όπως διαπιστώνουμε μετά από κάθε ανάρτηση του αλλά και οικομολογικά και αρχιτεκτονικά και μηχανολογικά.
Μάλιστα τώρα σπουδάζει και την Ιατρική (τρέμε Γιατρέ)

greeklish fun club

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο γκρικλις δεν είναι απλά μορφωμένος, αλλά παραμορφωμένος
χαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 4:41 ,προσπαθείς να παραστήσεις τον ψύχραιμο και τον ανέμελο,αλλά κατά βάθος κάτι φοβάσαι.Τι άραγε;Κάτι σε βασανίζει, ή είναι ίδέα μου;

Ανώνυμος είπε...

Α!Α! 4:41 Θα σε μαλώσω.Κατηρτισμένος,όχι καταρτησμένος.Εσύ της δημοσιογραφικής οικογένειας,δεν επιτρέπεται .τς,τς,τς,τα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6.12
σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, περιμένω τον γκρικλις να σπουδάσει και ψυχολογία για να με ψυχαναλύσει.
Αν βέβαια θέλεις μπορείς εσύ να με βοηθήσεις να ανακαλύψω τι με βασανίζει
Ωστόσο μέχρι τότε περιμένω την βοήθεια κάποιου οικονομολόγου για το εταιρικό πρόβλημα που ανέφερα.

Φίλε 6.19
Hello!!! Δημοτική
Κατηρτισμένος είναι σε αυτή τη γλώσσα που παλιά έλεγαν καθαρεύουσα και την οποία δεν την γνωρίζω γιατί δεν την διδάχτηκα και δεν θα μπορούσα να ακροβατώ γράφοντας σε μιά γλώσσα που δεν την έμαθα ποτέ.
Επιπλέον η χρήση μονοτονικού δεν συνάδει με την καθαρεύουσα.
Και κάτι ακόμα φίλε μου δεν είμαι ο γνωστός δημοσιογράφος και δεν εκφράζω καμία πολιτική τάση και θέση, απλά κάνω χιούμορ με αυτούς που εκφράζουν. Μάλιστα τώρα μου έδωσες και λόγο να βρω ένα όνομα να υπογράφω και νομίζω ότι το βρήκα.
Και μιά απορία σε παρακαλώ μετά το τς,τς,τς έχει κάποιο λόγο ύπαρξης το τα ή είναι απλό λάθος πληκτρολόγησης?

Αχιλλέας Μυρμηδονίδης

Ανώνυμος είπε...

Εmena re de3ia lamogia de 8a me pianete sto brwmiko stoma sas. Sas ponane oti grafw e skatode3ioi fasistes giati einai alh8eia kai piasate th lasph. Gnwstoi Gkotzamanhdes eiste re.

Ανώνυμος είπε...

Καλά καλά σε μάθαμε Greeklish, Γαργαλάκος της Αίγινας είσαι,ένα τυφλό όργανο της ομάδας του Σακκιώτη, μας διασκεδάζεις κιόλας. Άραξε μεγάλε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΡΡΗΣ????????????????

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκαν λοιπόν όλα! Υπήρχε μια εταιρεία (έβγαζε τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ), που δεν υπάρχει πιά εδώ και πολύ καιρό, που θα έκανε και πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά θα τις έκανε λαμόγικα, χωρίς τιμολόγια (ποιές έκανε τελικά;). Και η απόδειξη είναι ότι έτσι είπε κάποιος! Και είσαστε και "σοβαροί" άνθρωποι και θέλετε να σας πιστέψουν!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι ο "κάποιος" που είπα αυτό που μου είπε ο μπατζανάκης μου που του το είπε ο φίλος του που έχει ένα κολλητό του οποίου ο τριτος ξάδελφος δουλεύει σε μια Δημόσια Υπηρεσία και είχε περάσει ένας Ελληνας εξωτερικού και του είχε πεί ότι στην τράπεζα που ήταν πριν άκουσε μια κουβέντα για κάποιους στην Αίγινα, που είχαν κάνει μια εταιρεία, μάλλον ΟΕ για να παίρνουν δουλειές. Και μάλιστα η εταιρεία ήταν οφσορ με έδρα τον φορολογικό παράδεισο της ano katsikomagoul (άνω κατσικομαγούλα η μετάφραση) βρίσκεται κάπου μεταξύ Ειρηνικού και Ατλαντικού Ωκεανού.
Είναι έγκυρη η πηγή μου.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε γκρικλις είμαι ένα δεξιό λαμόγιο, αλλά πλένω κάθε μέρα τα δόντια μου άρα έχω καθαρό στόμα.
Μπορώ να σας πιάνω στο στόμα μου?
Αναμένω με αγωνία την απάντηση σας.
Και για να μην ξεχνιόμαστε
Γκρικλις Θεέ, πάρε το φυστικέ

Ένα δεξιό λαμόγιο

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εξηγούνται όλα! Μπράβο παιδιά, τρομερή δουλειά, ο ντετέκτιβ Σαϊνης ωχριά μπροστά σας. Προσφέρετε ανεκτίμητες υπηρεσίες στον τόπο! Ελπίζω να σας απονεμηθεί το μέγα μετάλλιο εθελοντισμού.

Ανώνυμος είπε...

Το μετάλιο του ΕΘΕΛΕΝΤΙΣΜΟΥ επί χρήμαση πάντα,πρόλαβαν και το διεκδίκησαν επάξια οι γνωστοί της παρεούλας.Οσοι επίδοξοι... ατύχησαν απλά.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν τώρα που βρέθηκαν όλα, που αποδείχθηκε από μαρτυρία ότι υπήρχε μια εταιρεία που διοργάνωνε λαμογιέ πολιτιστικά, που -πάλι από μαρτυρία- μπορεί να έκοβαν και λαμογιέ τιμολόγια, που θα παρουσιαστούν εν καιρώ, τώρα που όλα είναι πια φανερά και οι ένοχοι θα καταδικαστούν οσονούπω, ας μας πει και ο Άκοπος το πόσο πονάει το φεστιβάλ, γιατί ο Αιακός μέχρι τώρα έχει χύσει καντάρια δάκρυα που δεν πάει καλά. 'Αντε, βάλτε τα δυνατά σας!

Ανώνυμος είπε...

σσ του σ σταμάτα να γράφεις βλακιές και ασχολήσου με τους άλλους μεθύστακες που κουτσοπίνετε απο το πρωι μέχρι βράδυ.Το σκοπό σας μέχρι τώρα ,κατ εντολή σάκη , το πετύχατε. Μην τον ξεφτιλήζετε τελείως.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΡΡΗΣ????????????????

Ανώνυμος είπε...

φετος το φφ θα ειναι μουγγο, δεν θα εχει ηχο και μουσικη, γιατι ειπανε του περσινου που ειχε τον ηχο, να το αναλαβει αλλα βλεπεις του χρωστανε και το περσινο και τους ειπε οχι! να δω τι θα κανουν φετος, παντως θα φετος; που θα βρουν χρηματα για την υλοποιηση του!

εοαπ

Ανώνυμος είπε...

Με ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ δεν καταδικάζεται κανένας στην μπανανία που ζούμε..Εκεί ποντάρουν τα λαμόγια και στήνουν το πανυγήρη.Δεν καταδικάστηκαν για τα pumper,δεν τρέχει κάστανο για τις μίζες με τα υποβρύχια.Σιγά μην ασχοληθούνε για την παρεούλα με τους λιγούρηδες και τις χαζογκόμενες που γλύψανε ένα κοκαλάκι..Ρε καθήστε καλά και αλλάχτε θέμα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΔΗΞΕΙΣ το σωστό.

Ανώνυμος είπε...

Μην φοβάσαι 5:06 όλο και κάποιος ερασιτέχνης του ήχου θα βρεθεί. Είπαμε το f.f άν θα γίνει φέτος θα είναι ένα κακέκτυπο του περσινού.

Ανώνυμος είπε...

Μην φοβάσαι 5:06 όλο και κάποιος ερασιτέχνης του ήχου θα βρεθεί (μπαλώματα) Είπαμε το f.f άν θα γίνει φέτος θα είναι ένα κακέκτυπο του περσινού.

Ανώνυμος είπε...

H αλήθεια είναι 6:15 ότι τεχνικός του ήχου αρνήθηκε γιατί του χρωστούν τα περσινά δεδουλευμένα και τώρα ψάχνουν άλλο τεχνικό (ακούγεται κάποιος Ζάμπος θα τα καταφέρει? ). Το ίδιο και ο επιχειρηματίας για να δώσει τις σκηνές ζητά τα περσινά χρωστούμενα και τα φετινά όλα τα χρήματα μπροστά. Πολλά τα προβλήματα στούς ώμους του λαοπρόβλητου Δημάρχου, τι ρόλο όμως παίζει ο Τζίτζης Ν, ο Τζίτζης Φ που είναι οι καθ'ύλην αρμόδιοι επι των πολιτιστικών. Mayor haec cognoscit.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθούμε τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει, μεταξύ των πρώην και των νυν διοργανωτών του Φ.Φ.Αλήθεια ποια είναι η αιτία πολέμου;Ποιο είναι το λάφυρο για το οποίο πολεμάνε με τέτοια λύσα;Γιατί αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας, πρόκειται για μια ζωοπανήγυρη ,για έναν τσαντηρομαχαλά , προεκλογικού χαρακτήρα, που διοργανώθηκε από την παρεούλα της παράταξης Κουκούλη, υποστηριζόμενη από την γιαλαντζή high society των παρεπιδημούντων Παρασκευάδων της Αίγινας.Συνεχιστές,οι νεοφερμένοι στα Δημοτικά της παράταξη του Σάκη, που μια και ανεβήκαμε στα πράγματα θα εκδικηθούμε τους Οχτρούς μας.Θα ακυρώσουμε ότι καλό ή κακό έκαναν και θα κάνουμε τα δικά μας.Θα φέρουμε βρέ αδελφέ τη δική μας κουλτούρα.Τι στο καλό ,τζάμπα εξελιχτήκαμε τόσα χρόνια,Από την πιτυρίδα , την απλυσιά και τα ζιβάγκο, φορέσαμε ΑΡΜΑΝΙ και ROLEX..Ευκαιρία να τα δείξουμε.Η δικαιολογία για όλο αυτό το καρακιτσαριό και Ξεκατίνιασμα το φιστίκι της Αίγινας.Τώρα θα μου πεις πως όλοι αυτοί οι όψιμοι σωτήρες, αποφάσισαν να ασχοληθούν με το Φιστίκι ;Εδώ θέλει πολύ κουβέντα και δεν νομίζω ότι είναι κανένας από αυτούς τους αυτόκλητους σωτήρες σε θέση να δώσει πιστική άπάντηση.Πάντως όποιος νομίζει ότι το Φιστίκι της Αίγινας είχε ή έχει ανάγκη από αυτό το είδους του καρκατζουλιού για να διαφημιστεί, ή πολύ Μαλάκας είναι ή κάτι άλλο έχει στο μυαλό του που δεν τολμά να εκφράσει δημόσια..Τώρα δεν σας κρύβουμε ότι περιμένουμε να απολάυσουμε τις κροκοδείλιες πένες, πιστές στο καθήκον θα αρχίσουν το βλακώδες γράψημο,ύποστηρίζωντας το Φ.Φ. σαν το υπέρτατο γεγονός του Αιώνα.. και εις του Αιώνες αμήν.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

o F Tzitzis na organosi to ff ...
edo den mpori na promitheysi me mia mikrofoniki gia na gini mia theatriki parastasi stin perdika ke theli na legete kai antidimarxos politismou!!!
oust ilithie!!!

Ανώνυμος είπε...

NMΣΣ. Θέλεις να το παίξεις μεγάλος και ότι εσύ παρακολουθείς μόνο ποιοτικές εκδηλώσεις και προσπαθείς με απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς να υποβιβάσεις (τρομάρα σου) τους πάντες και τα πάντα. Μάθε λοιπόν άξεστε και κομπλεξικέ ότι, οι άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης ΠΟΤΕ δεν εκφράζονται έτσι και δεν προσπαθούν να κάνουν επίδειξη της προσωπικότητάς τους μειώνοντας τους άλλους. Stultus πού λένε ορθά και οι Λατίνοι.

Ανώνυμος είπε...

Μια απλή περιγραφή – αναφορά στα τεκταινόμενα είχαμε το θάρρος να κάνουμε. Εάν αυτή η αναφορά ενοχλεί,Ε! τι να κάνουμε

Ανώνυμος είπε...

6:11μμ με την τρίτη θα το πετύχεις!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μπέσης Ηλίας φροντίζει τώρα που είναι η εποχή της σαρδέλλας να μας προμηθεύσει το κατάλληλο νερό για να έχουμε επιτυχία στο πάστωμά της. Εάν σου χάλασαν τα αγωγιμόμετρα κύριε Αντιδήμαρχε της Ποιότητας Ζωής από την πολύ χρήση, μην στεναχωριέσαι θα σου προμηθεύσουμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΡΡΗΣ????????????????

ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΠΕ ΚΑΙ ΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΙΣΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΜΟΤΗΤΑΣ!!!!!!??????
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΝΤΡΞ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΥΘΕΩΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kato apo thn eisodo ths dimarxeias potami etrexe xtes brady.aygoysto mhna k to skato na reei afthono.tha kanei kapopoios kati gi ayto?ta paidakia paizoyn dipla.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο νονός του ΝΜΣΣ.
Τον βάφτισα
Νέος
Μαλάκας
Σάκη
Σακκιώτη
Με το καινούργιο του πόνημα (αξίζει να το διαβάσετε) βάστηξε μόνο τα δύο πρώτα, τα τέντωσε όσο γινόταν και πέταξε τα δύο τελευταία.
Τέτοιο κόμπλεξ δεν έχω ξαναδεί και ξαναδιαβάσει. Φτύνει στα μούτρα όλη την Αίγινα. να τον χαιρόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Re blaka 10:14 8/8 de xreiazetai polu na katalabw oti eisai to arx..di o Apostolidis, to de3io sou brwmostoma egw 8a sto spasw re skatofasista. Ennoia sou, sto xw 3anpei opws kai n grafeis 8a se briskw palioarx..di gamw esena to mal..ka to Smara, thn pout..na th ND kai to lamogio to Giatro to filaraki sou. Ou re

Ανώνυμος είπε...

to pio molismeno limani einai ths aiginas apo shmera.toso skato poy epese mesa xtes to brady.aporhmenoi koitagame na xei shkothei to freatio akribos mprosta sthn porta toy dimarxeiou kai na trexei apisteyto skato.aytoi poy etrogan sta soyblakia efygan aron aron gematoi aporia kai ta gyro magazia ekleisan apo th broma .ola ayta epeftan sto erhmo to limani evodiazontas to me skatila.anti na ligostevei to skato me thn nea dimotikh sas arxh ,polystevei se epikyndino bathmo.den eidame KANENAN armodio na endiaferthei oyte kan gia na plynei to dromo arga th nyxta poy stamathse na trexei.oi katasthmatarxes koitagan me to stoma anoixto ypotagmenoi sth moira tous.ola toyta sto nhsi sas ,aygoysto tou 2011 .thelete kai toyrismo kai festibal ystera.ntroph kyrioi NTROPH MEGALH.

Ανώνυμος είπε...

Νονέ μεταξύ μας,σε ποια κατηγορία ανήκεις;Στους Μαλάκες ή σε αυτούς που δεν τολμούν να πού την αλήθεια για το Φ.Φ.ή Τσαντίρη Φέστ.Πάρτο οπως σε βολεύει εσένα.

Ανώνυμος είπε...

nai re ksipnioi.me ayta asxoleitheite ,oxi me to limani sas poy peftei mesa toso skato.pata k volta ta paidia sas ekei na to myrisoyn.gia osoys den kseroyn pera apo ton kindino gia thn ygeia ayto einai mia oikologikh katastrofh.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τις ευχαριστίες του Δημάρχου προς τους μετέχοντες στο 6 Φεστιβάλ μουσικής Μπακοπούλου, Κορκολή. Θά ήθελα να μάθω 1. Αληθεύει ότι η κυρία Μπακοπούλου έλαβε επιχορήγηση από το Υπουργείο Πολιτισμού 20000.οο ευρώ. 2. Αληθεύει ότι ο Κορκολής έλαβε ως αμοιβή 1000.οο ευρώ συν τα έξοδα της διαμονής του και ότι παρεβρέθησαν στην εκδήλωση 800-900 άτομα με είσοδο 15 ευρώ. Αν είναι αλήθεια τα υπόλοιπα χρήματα που πήγαν. Τελικά μπορούμε να συμπεράνουμε ότι όλοι αυτοί (Μπακοπ... Ερι..κλπ) έρχονται στην Αίγινα όχι για να προσφέρουν πολιτισμό αλλά για το καλό της τσέπης τους.

Ανώνυμος είπε...

Και τα δύο blogs πάνω στο φεστιβάλ; Τι σύμπτωση! Ανησυχούν και τα δύο; Τι συγκινητικό! Ουρλιάζουν οι "ενδιαφερόμενοι" για το ηθικό μέρος; Τι σπαρακτικό! Και είναι τόσο κιτσ βρε παιδιά, ας μη μας ενδιαφέρει και τόσο πολύ η επιτυχία του τσαντηρομαχαλά, εμείς είμαστε εστέτ! Είμαστε και υπεράνω χρημάτων, όχι σαν τα λιγούρια τους καλλιτέχνες!
Σας καταλάβαμε βρε παιδιά, άξιος όμως ο μισθός σας, κάνετε ό,τι μπορείτε. Θα αμοιφθείτε πλουσίως (ηθικά βεβαίως).

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 7η Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 7 Αυγούστου 2011 η «Γιορτή Ροδάκινου» που διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά στο Βελβεντό. Η Γιορτή ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Αυγούστου... με την εκδήλωση – ημερίδα «Ροδάκινο: Μνήμες και Σύγχρονη πραγματικότητα» στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού, όπου οι συγκινητικές αφηγήσεις παλαιότερων Βελβεντινών για τη διαδικασία παραγωγής του ροδάκινου και την ανάπτυξη της συνεταιριστικής ιδέας και του συνεταιρίζεσθαι στο Βελβεντό συνδέθηκαν με την ενδιαφέρουσα εισήγηση του κ. Σκαρλάτου Παντελή, Γενικού Διευθυντή της «Οικονομοτεχνικής» Ε.Π.Ε. με θέμα «Η εξωστρέφεια ως διέξοδος από την κρίση. Ελληνικά Προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης».

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του τριημέρου περιελάμβανε επίσης σειρά μουσικών εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία και στην περιοχή φυσικού κάλλους του «Σκεπασμένου», περίπτερο γευσιγνωσίας, όπου οι πολυάριθμοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα ενώ παράλληλα τους προσφέρονταν και ειδικά διαμορφωμένη σακούλα με φρούτα, μαρμελάδα και έντυπο υλικό από τους διοργανωτές, εκθετήρια δημιουργημάτων τοπικών καλλιτεχνών, δράση δημιουργικής απασχόλησης παιδιών καθώς επίσης και παρασκευή και προσφορά μαρμελάδας και άλλων εδεσμάτων από τις γυναίκες του Βελβεντού. Το χαρακτηριστικό της φετινής Γιορτής Ροδάκινου, πέρα από τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών – ιδιαιτέρως από τη γύρω περιοχή - που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό, ήταν η τεράστια συμμετοχή των εθελοντών μας, οι οποίοι τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τις ημέρες της Γιορτής συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία της.

Ευχαριστήρια οφείλουμε ως Οργανωτική Επιτροπή σε όλους τους χορηγούς, στα μέλη των Συλλόγων, της Νεολαίας, της Κίνησης Γυναικών, στα παιδιά της μουσικής ομάδας «Πασπαρτού» (νέοι μουσικοί με καταγωγή από το Βελβεντό) που συγκροτήθηκε αυθόρμητα και εθελοντικά χαρίζοντάς μας μια υπέροχη βραδιά την Κυριακή το βράδυ στο «Σκεπασμένο», καθώς και στους δεκάδες εθελοντές που εργάστηκαν σκληρά για την οργάνωση και την πραγματοποίηση της Γιορτής. Για όλους εμάς η φετινή διοργάνωση ήταν ένα στοίχημα, το οποίο κερδήθηκε με την ενεργοποίηση και την εθελοντική προσφορά όλων των δυνάμεων του Βελβεντού, οι οποίες ακόμα και στις δύσκολες αυτοδιοικητικές και όχι μόνο συνθήκες που βιώνουμε και παρ’ όλες τις αντιξοότητες που ως «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού» αντιμετωπίζουμε, αποδεικνύουν ότι μπορούν να λειτουργούν, να δημιουργούν και να αγωνίζονται.


"Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού"

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αυτό το τελευταίο τι ήταν; Προσπάθεια να βάλουν μυαλό οι ανεγκέφαλοι, που το μόνο που θέλουν είναι να μηδενίσουν τα πάντα για να μπορεί μέσα στο μηδέν να χωρά και ο μηδενικός εαυτός τους;
Είναι δυνατόν ο κομπλεξικός να ευχαριστηθεί με τίποτε; Το μόνο που τον ευχαριστεί είναι η καταστροφή, η ισοπέδωση. Είναι ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις οι άνθρωποι αυτοί, δεν παίρνουν γιατρειά. Και είναι και λίγοι, πεντέξι άτομα είναι, μαζί με αυτούς που έχουν τα μπλόγκ και παριστάνουν τους σχολιαστές. Άστε τους να βράζουν στο ζουμί τους, που καθόσαστε και ασχολείστε με ψυχάκηδες.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε ότι θα απολαύσουμε τις κροκοδείλιες πένες στα βλακώδη γραπτά τους.Προσπαθούν ως συνήθως να διαστρεβλώσουν ότι γράφεται και λέγεται αντίθετα από την αρρωστημένη τους άποψη.Επειδή όμως τα γραπτά μένουν, δεν μπορούν να το κατορθώσουν.Εάν είναι κάτι που σιχτιρίζουμε και κατακρίνουμε είναι τα ίδια τα άτομα που καπέλωσαν την όλη γιορτή.Εκμεταλεύτηκαν την ευαισθησία του Αιγινήτη για το Φιστίκι της Αίγινας και έπεσαν με τα μούτρα παριστάνοντας τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στη ρεμούλα..Οταν Άλλαξαν τα πράγματα και τους πέταξαν εξω,πείραν τις ρούγες σαν τις μοιρολογίστρες και έσπειραν την καταστροφή, την αποτυχίας του πανηγυριού χωρίς την σημαντική παρουσία τους.
Για να μη γράφουμε πολλά και κουραζόμαστε ,το ερώτημα παραμένει:Το φυστίκι της Αίγινας είχε ή έχει ανάγκη να διαφημιστή και να γίνει γνωστό από άλλο αυτό το καρακιτσαριό; Τώρα η προσπάθεια σύγκρισης των εκδηλώσεων στη βελβεντού για το ροδάκινο, με το Φ.Φ. μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει στους γνωρίζοντες.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και λίγη ώρα ψάχνω να βρω αν στα blogs του Βελβεντού υπάρχουν μαλακες σαν τον ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

GIA PIO FISTIKI AIGINAS MILAME.TRVEI KANEIS AIGINITIKO FISTIKI.OLO EINAI EISAGOGHS.TO FF MAS ELHPE GIA NA KONOMHSOYN MERIKOI EJYPNOI.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σου κακοπέφτει να έρθουν 2000 άτομα στην Αίγινα σε εποχή που κανονικά δεν πατάει κανένας, και ας αγοράσουν και πεταλίδες Αιγύπτου;

Ανώνυμος είπε...

10:22 για το θέμα σου να κανεις ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο με παράκληση να απαντησει επ αυτού η Τιτίνα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΤΙΤΙΝΑ ; Η ΔΕΞΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣΑΚΗΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΦΙΣΤΙΚΙ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ΄,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΤΑΚΗ.ΖΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ...ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΑΘΑ ΘΑ ΚΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΛΙΠΑΣ... ΓΙΑΤΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΙΔΩΜΕΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΑΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΝΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ!!! 10.27,,, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗΣ.ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κwlode3ioi mal..kes 8a sas balw olous na fate skata kai na sasete kai prwton to klaparx..da ton paliofasista ton Apostolidi.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς greeklish δεν έχασες χρόνο και άρχισες την παραγωγή σκατών γι αυτο κοντέψαμε να πνιγούμε χθες βραδυ..

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε 11:14 θεματοφυλακα της Αιγινας που σου την χαλάσανε κιολας.
Προφανώς για σενα χαλάσανε όλα όταν τέλειωσε ο 12χρονος "χρυσος αιώνας"

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά είναι γελοίο να συγκρίνει κανείς τη γιορτή της ροδακινιάς με το φιστικι φεστ.
Το φιστίκι φεστ ήταν η κορυφαία φεστιβαλική εκδήλωση του Σαρωνικού μακράν. Ίσως να έμπαινε και μέσα στην τριάδα πανελλαδικά (Νέστο, Πρέσπες).
Δυστυχώς όμως κάποιοι θέλησαν να το κάνουν δική τους "κοινωνία". Δεν τους άρεσε η κοινωνία των προηγούμενων.
και να σου πω κάτι φίλε μου. Δεν με νοιάζει τι κάνανε αν αυτό που έγινε ήταν επιτυχημένο και μάλιστα φτιαγμένο από το μηδέν.
Κέρδισε η Αίγινα; Κέρδισε ο Αιγινήτης; Κέρδισε το φιστίκι; Κέρδισε ο επαγγελματίας; Κέρδισαν οι ακτοπλόοι; Κέρδισε ο Δήμος; Κέρδισε ο ξενοδόχος;
Το πρόβλημά σου είναι αν κέρδισαν άλλοι 10 από ένα 500αρικο;
Και αν είναι έτσι, γιατί δεν λες κουβέντα για τον Τζίτζη νικο που θέλει πάλει να βάλει στην τσέπη τον 2ο μισθό;