Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ο καθρέφτης της ψυχής μας...

  Παρακολουθώ τα σχόλια προσεκτικά, και προσπαθώ και όπως βλέπετε το πράττω να μην επεμβαίνω σε αυτά ,ακόμη και σε καταστάσεις δύσκολες. Αυτό που μου δίνει λοιπον την ευχέρεια να ευχαριστήσω μερικούς σχολιαστές που σπάνε πλάκα μαζί μου. Με έχουν μάθει τόσο καλά που ειλικρινά σας το λέω αν ήξερα το όνομα τους θα έκοβα τον αστρολόγο και την καφετζού που πληρώνω κάθε τόσο και θα τους ρώταγα για το μέλλον μου. Και σίγουρα θα ήμουν κερδισμένος.   
  Διάβασα με προσοχή το άρθρο της Ζ. Γεωργιάδου για το θέμα του Ορφανοτροφείου και οφείλω να ομολογήσω ότι συμφωνώ σε συντριπτικό ποσοστό με όσα λέει. Δεν γνωρίζω την ιδιότητα με την οποία παραβρέθηκε αυτή στην επίσκεψη, όμως όσα λέει είναι σωστά και βάσιμα. Με μια παρατήρηση ίσως ότι στην Αίγινα οι ειδικοί βαφτίζονται τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου. Απο όσα είμαστε σε θέση εμείς να γνωρίζουμε η  Γ. Γραμματέας του ΥΠΠΟΤ κ. Μενδώνη εκδήλωσε την πρόθεση να παραχωρήσει μέρος του κτιρίου και άφησε και ανοικτό να παραχωρήσει και ολόκληρο το κτίριο.  Η σκέψη όμως του δημάρχου δεν ξέρουμε αν ήταν η ενδεδειγμένη  σε εκείνη την χρονική στιγμή οταν αντιπρότεινε να παραχωρηθεί το κτίριο και να στεγαστούν υπηρεσίες του δήμου. Η πρόθεση της γραμματέως ήταν να παραχωρηθεί το κτίριο για πολιτιστικούς σκοπούς  και αυτό ίσως την φρέναρε. Δεν ξέρω αν υπάρχει αρνητική απάντηση, πάντως γνώμη μου είναι ότι με τουφεκιές στον αέρα όπως ακριβώς λέει και η κ. Γεωργιάδου δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να υπάρξει συντονισμένος και στοχευμένος τρόπος δράσης  και για τα υπόλοιπα κτίρια ανεξάρτητα απο τις εκάστοτε δημοτικές αρχές  αλλά πάντα υπο την αιγίδα τους. Να καθίσουν άνθρωποι που γνωρίζουν τα θέματα  και να καθορίσουν  προτάσεις και πολιτικές .Τώρα πως θα πείσεις τους δημάρχους γι αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
   Είχαμε μια πληροφορία ότι επρόκειτο να γίνει δημοτικό συμβούλιο. Ομως παρά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν όπως την ανασύνθεση του λιμενικού ταμείου και κυρίως το θέμα του δανείου δεν συγκλήθηκε τελικά.   Ισως αυτό οφείλεται και στο ότι πέρασαν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι απο τον δήμο και διεμήνυσαν την αντίθεση τους. Ετσι ωριμότερες σκέψεις το μετέθεσαν. Εμείς πάντως περιμένουμε ...
 

115 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε, μας λύθηκε άλλη μια απορία. Δεν υπάρχει "εσωτερική πληροφόρηση" για τα συμβαίνοντα στο Δήμο, τα όσα "διαρρέουν" είναι από τις εύστοχες καφετζούδες και αστρολόγους. Τη σήμερον ημέρα πρέπει να έχεις γερή τσέπη για να κάνεις δημοσιογραφία...
Πότε πρότεινε ο δήμαρχος να παραχωρηθεί το ορφανοτροφείο για υπηρεσίες του Δήμου; Πρώτη φορά ακούγεται αυτό. Η εγκάρσια πτέρυγα θα πήγαινε στο Δήμο, βάσει της μελέτης. Με τι λεφτά θα επισκευαστεί; Ο δήμαρχος ζητάει κι' άλλο χώρο, χωρίς λεφτά; Ζητάει αλλαγή χρήσης; Το πιθανότερο είναι να λέει αρλούμπες ο Άκοπος.
Πριν τρία χρόνια ο δήμαρχος εγκαλούσε τον πρώην, γιατί δεν ζητάει άμεση επισκευή μιας πτέρυγας, για να μετακομίσουν το Ιστορικό Αρχείο και η Βιβλιοθήκη. Μόλις βγήκε δήμαρχος, είπε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν και θα πάνε στο Βαθύ. Έτσι, για να μη ξεχνιόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε στην κεντρική είσοδο της Δημαρχίας είναι αναρτημένοι δύο φάκελοι από Υπηρεσία. Επειδή έχεις υπηρετήσει στην Τοιπική Αυτοδιοίκηση ξέρεις τι σημαίνει αυτή η ανάρτηση. Αντε καλά μαντάτα.

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος εκτός από το θέμα του δανείου και το θέμα της ανασύνθεσης του Λιμενικού Ταμείου, έχει και μιά τρίτη καυτή πατάτα για το Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι η Απόφαση για την μισθοδοσία της Ειδικής Συμβούλου του Πολιτισμού και ένα ακόμα θέμα - έκπληξη. Το επόμενο λοιπόν Δημοτικό Συμβούλιο όποτε αυτό γίνει θα έχει πολύ ενδηαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος βρίσκεται σε πλήρη σύγχιση. Το καράβι έχει βουλιάξει. Δεν τους σώζει τίποτε. Ο άκοπος σχολιάζει περί της συνέχισης των εργασιών στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο [πρ. φυλακές] και της χρήσης του και ο Δήμαρχος δεν έχει ούτε το κλειδί. ΄Ολα είναι στον αυτόματο και δεν είναι ικανοί να παρακολουθήσουν καν τα τεκταινόμενα, όχι να δώσουν και λύσεις. Τάκη Μουτσάτσο ευτυχώς εσύ έφυγες νωρίς και διέσωσες τουλάχιστον την αξιοπρέπειά σου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα ξεφούσκωσες ρε Σάκη. Καλλίτερα να μην έβαζες για Δήμαρχος, γιατί τώρα στα μάτια των πατριωτών σου φανερώθηκες (αποκαλύπτηκες) πόσο λίγος ήσουν και είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Λέει : "To spot δημιουργήθηκε κατά παραγγελία της Επιτροπής του Φεστιβάλ και της Προέδρου κας Ελένης Κυπραίου για να καλύψει τις ανάγκες προβολής του Φεστιβάλ. Είναι πρώτη φορά που δημιουργείται κάτι τέτοιο από την οργανωτική επιτροπή. Οι επιλογές των τοποθεσιών που προβάλλει, η σκηνοθεσία, τα πλάνα και η μουσική, έγιναν από την πρόεδρο του φεστιβαλ Κα Κυπραίου."
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ?

Ανώνυμος είπε...

Δημητράκης είναι ο κ. Βλάϊκος; Αν ναι, δεν μπορεί να είναι ψέμματα αυτό που λέει, θα έβγαινε αμέσως η κ. Κυπραίου να τον διαψεύσει. Εξ άλλου η φυσιογνωμία, το πνεύμα και το συνοδευτικό κείμενο του video δεν ταιριάζουν με ένα νέο παιδί.
Έκανε λοιπόν το κέφι της η πρόεδρος και φόρτωσε αυτή την απίθανη δυσφημιστική μπαρούφα στο φεστιβάλ, στην οργανωτική επιτροπή και στην ΚΕΔΑ. Στην Αίγινα τελικά.
Θα έχουν τουλάχιστον το κουράγιο να το αποσύρουν; Αν κρίνουμε από τη μνημειώδη δήλωση "ό,τι έγινε, έγινε" του ανεκδιήγητου πρόεδρου της ΚΕΔΑ, μάλλον όχι. Τουλάχιστον ας μη το δώσουν πουθενά παραπέρα και γίνουμε ρεζίλι και στην Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

Συμβούλιο δεν φαίνεται να γίνεται αλλά για άλλους λόγους. Ο πρώτος είναι για να μη τους την πέσουν για όσα απίθανα γίνονται με το φεστιβάλ και την προετοιμασία του. Ελπίζουν να πάει στοιχειωδώς καλά, που θα πάει αν δεν κάνουν καμιά μεγάλη γκάφα, αφού έχει αποκτήσει δυναμική. Και μετά θα φέρουν το θέμα του δάνειου, με το κλίμα της επιτυχίας.
Ο δεύτερος λόγος είναι οι νέες αισθηματικές περιπέτειες του προέδρου. Αχ τα νιάτα...

Ανώνυμος είπε...

6:05 eides pws karfwnetai o kas....ris? Htan sti sinantisi vlepeis ...

Ανώνυμος είπε...

RWTISA KAI MOY EIPAN: Simvoylio de ginetai giati den iparxoun arketa themata ... To daneio pws tha erthei afou akoma de mazeftikan prosfores? oso gia tous fakelous stin porta tou Dimarxeiou itan xontri malakia dikastikou epimeliti isws afou i porta itan anoixti ws tis 15.30 toulaxiston ... To mono pou den ematha itan pou egina apopse kapoio mystiko deipno kai poioi itan oi sindetimones ... Kserei kaneis?

Ανώνυμος είπε...

2:32 Σωστά τα λες. Λύσανε όλα τα προβλήματα της Αίγινας και δεν έχουν άλλα θέματα να συζητήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τώρα ή πολύ αφελής είσαι και χάβεις ότι μακακία σου λένε ή περνάς τον εαυτό σου για πολύ πονηρό και όλους τους άλλους για πολύ κουτούς.

Ανώνυμος είπε...

Να ξέρεις 2:32 π.μ, ότι ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Και να χαίρεσαι τον προκομένο Δήμαρχό σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο ...κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημερώνει με greeklish;

Ανώνυμος είπε...

Πε_ _ ο Πε_ _ ιτη είσαι ψεύτης και μοιχός!
Καταφερες στα τριάντα σου ένα ολόκληρο νησί να σε βρίζει. Το μισό για την πολιτική σου θητεία και τα μέχρι τώρα ψέμματα σου και το άλλο μισό επειδή είσαι μοιχός!

Ανώνυμος είπε...

11:14 Άφες αυτόν ού γαρ οίδε τι ποιεί.

Ανώνυμος είπε...

τρομερό βρήκαμε στην Νήσο Αίγινα τον πρώτο Μοιχό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Επικράτειας.
μάλιστα οι συντοπίτες τον λιθοβόλησαν με Πέτρες ενώ συντοπίτισσες τον έραναν με λουλούδια...
τρομερά πράγματα στο προτεκτοράτο της Σουβάλας.!
ενώ υποψήφιος συντοπίτης του ορκίστηκε στην Κυριακάτικη λειτουργία ότι δεν θα μοιχεύσει ποτέ και δεν θα ακολουθήσει τον αμαρτωλό δρόμο του λιθοβολημένου.
μάλιστα μαζεύτηκαν και 7 υπογραφές (2 ενηλίκων και 5 ανηλίκων ) που ζητούν την καθαίρεση του μοιχού από όλα τα κυβερνητικά αξιώματα.

Ανώνυμος είπε...

Σάκη και λοιποί: φτάνουν στα αυτιά μου (ανεπιβεβαίωτες ακόμα) πληροφορίες για διάφορα "τρωκτικά" στο Fistiki Fest που έχουν να κάνουν με απ ευθείας αναθέσεις με μεγάλα καπέλα σε σχέση με προσφορές άλλων.
Να ξέρετε ότι συλλέγω στοιχεία και αν αυτά ευσταθούν θα λογοδοτήσετε δημόσια όλοι. Η άγνοια δεν θα γίνει δεκτή ως δικαιολογία.
Υπενθυμίζω ότι πέρα από την διοίκηση υπάρχει και ένας ολόκληρος συνδυασμός που αυτην την στιγμή βρίσκεται στο σκοτάδι, καθώς δεν υπάρχει απολύτως καμμία ενημέρωση και μαθαίνει τα τεκταινόμενα μέσω τρίτων.
Υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια που δεν δέχονται να τους παίρνει κι αυτούς η μπάλα και να βάλλονται χωρίς να φταίνε.
Η περίοδος χάριτος βαίνει προς το τέλος της και καλό θα είναι να αρχίσει η κάθαρση των τρωκτικών όσο ψηλά και αν βρίσκονται.
Διαφορετικά ετοιμαστείτε για δυσάρεστες εκπλήξεις που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας.

Ανώνυμος είπε...

Η Ευ...ία για να μήν της φύγει ο Πε..κης έχειεγκατασταθεί από το πρωί στο δημαρχείο .
Βλέπω ο δημος θα αποκτήσει καινούργια υπάλληλο .

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:

Στα πολιτικά πρόσωπα να γίνεται πολιτική κριτική. Όχι της προσωπικής ζωής.
Ένας απ' αυτούς που ονόμασαν νεοεπο-χίτες και κουκουλοφόρους.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και μη παντρεμένοι μοιχοί; Αν θυμάμαι, η μοιχεία δεν είναι αδίκημα. Το κατάργησε ο Παπανδρέου. Εξ άλλου, μοιχεία είναι να υπάρχουν και οι δύο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 12.14 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ,και ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΡΟΖ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥς ΘΕΜΑ.

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ (ΝΕΟ)ΕΠΟΧΙΤΗς ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ(ΦΟΡΟΣ )

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Νεκτάριε.

Ανώνυμος είπε...

12:09 Για να γράφεις αυτά δεν γνωρίζεις καθόλου μα καθόλου την Ευ....γιατί αν θέλεις να μάθεις εγώ που την ξέρω πολύ καλά είναι ένα μικρό αλλά άγριο λιονταράκι. Και πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει και πως συμπεριφέρεται ένα λιονταράκι.

Ανώνυμος είπε...

12:14 Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος ( δεν μιλώ για τίποτα συγκεκριμένο) αλλά ένα Δημόσιο πρόσωπο ΄προπαντός σε μιά μικρή κοινωνία όπως π.χ της Αίγινας και που συγχρλονως έχει αρχηγικές βλέψεις πρέπει να προσέχει τα πάντα και όταν λέω τα πάντα ΕΝΝΟΩ τα πάντα. Δες λοιπόν αν το συγκεκριμενοποιήσουμε τι γίνεται με τον Πετρ.. τι γίνεται με τον Πακ.. κτλ, κτλ. Αυτά δεν είναι κατά την γνώμη μου σοβαρά ακούσματα μέσα στον χώρο της Δημαρχίας, μεταξύ αιρετών και υπαλλήλων. Γιατί μην ξεχνάς και είναι βασικό ότι όλα αυτά γίνονται ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά 2:09 γιατί όλα ξεκίνησαν με την ανοχή του Δημάρχου όταν έμαθε ότι ο Ασιατ.. πείραζε μια υπάλληλο, και όχι μόνο του Δήμου και δεν έκανε τίποτα. Τώρα άντε να τους μαζέψεις. Ντροπή αλλά από έναν άχρηστο Δήμαρχο, τι περιμένεις.

Ανώνυμος είπε...

Και ο άλλος που πούλησε το κτήμα στον Ρώσο χωρίς να το ξέρει η γυναίκα του, πάλι υπάλληλος της Δημαρχίας είναι μπλεγμένη (ος) κτλ. κτλ. Αλήθεια βρεθήκανε τα 342000.οο ευρώ που έψαχνε η κυρία. Ολα; αυτά είναι τυχαία? δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

GEIA SOU PETRITI ME TA ORAIA SOU. DEN SOU TO EIXA. AN ISOUN AIGAINITIS 8A IXERES POU EMPLEKES , TORA POU DEN EISAI POU NA TA MA8IS KI ESI OLA SE LIGA XRONIA???

Ανώνυμος είπε...

12.14 12.35. ΄Οντως έτσι είναι και στα σχόλιά σας βλέπω το πόσο προοδευτικοί και ποιοτικοί είστε. ΄Ομως θα πρέπει να ξέρετε ότι όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες. ΄Οταν δηλά όλη την ημέρα εσείς επισίδεδσθε στο να διασύρετε προσωπικότητες και να σπέρνετε συκοφαντίες, θα έρθει και η δική σας σειρά ή των δικών σας ανθρώπων.Και να ξέρετε επίσης ότι γελάει λακά όποιος γελάει τελευταίος. Ω μεγάλοι πολιτικοί ¨¨άνδρες¨.

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση: επιδίδεσθε

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση: καλά

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον πολιτικό μιλάμε ? Ήθελε να γίνει αλλά δεν μπορεί. Οι πολιτικοί κρίνονται μόνο από τις πράξεις τους (σε όλα τα επίπεδα) και λογοδοτούν στους πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που τον στήριξαν ας το ξανασκεφτούν, όλοι οι άλλοι τί ασχολούμαστε με τον Π....ο και τη Φ....η? Εγω τα λεγα πάντα ότι δεν αξίζει και η Ε...α έβγαζε τα νύχια.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αυτή? Η Μαριλού ξέρουμε τι ψήφισε και κατα τάλλα στήριζε Πετρίτη. Άσε για την πεθερούλα τι έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Ο "Κουκουλοφόρος" μια φορά μίλησε και παραιτείται. Φαίνεται ότι ο όρος "συντροφικά μαχαιρώματα" δεν βγήκε τσάμπα...
Εξ άλλου, κάποιος ανόητος νόμισε ότι ήμουν βαλτός ΟΛΟΙΜΑΖΙτης...

Ανώνυμος είπε...

Re kwlofasistes twema me to orfanotrofeio kai ton Petro ? Re 8a bgalete to skasmo re kwlode3ioi. O SAKHS 8A DWSEI LYSEIS. Exei th dunamh kai th gnwsh gia to ti prepei na kanei. SAKH PROXWRA , Petro mh masas kai g..ma ta arx..dofasistakia akouses Apostolidi ?

Ανώνυμος είπε...

Re kwlofasistes twema me to orfanotrofeio kai ton Petro ? Re 8a bgalete to skasmo re kwlode3ioi. O SAKHS 8A DWSEI LYSEIS. Exei th dunamh kai th gnwsh gia to ti prepei na kanei. SAKH PROXWRA , Petro mh masas kai g..ma ta arx..dofasistakia akouses Apostolidi ?

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε ρε Greeklish αφού πιστεύεις ότι για όλα έχει λύσεις ο Σάκης τι θα κάνει με την μισθοδοσία της Ειδικής Συμβούλου Πολιτισμού όταν αναγκαστικά έλθει σε ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο ( να δούμε επιτέλους και τι δύναμη έχει ο Οικ. Σύμβουλος) και τί θα γίνει με την λήψη δανείου (Greeklish άμα το πάρει να μου γράψεις).

Ανώνυμος είπε...

Αντιδήμαρχε της Ποιότητας Ζωής και της τήρησης της τάξης κ. Μπέση είναι αλήθεια ότι έδωσες άδεια σε κάποιο γνωστό σου εστιατόριο στην πλάζ Παναγίτσας να βάζει πλωτά τραπεζοκαθίσματα αφού έχει καταλάβει όλη την πλάζ και οι δουλειές του πάνε καλά. Με αυτή σου την ενέργεια ξεπέρασες ακόμα και τον Γκότση. Άξιος ο μισθός σου ψευτοαριστερέ Αντιδήμαρχε με την δεξιά παράταξη που συμμετέχεις.

Ανώνυμος είπε...

καμιά γκόμενα παίζει για τον Ηλία;

Ανώνυμος είπε...

Είναι θέμα ενός ατόμου η χορήγηση αδείας κατάληψης χώρου; Αν ναι, ποιού φορέα είναι αρμοδιότητα η πλαζ;
Κάποιος χρέωσε τον αντιδήμαρχο στον ΣΥΡΙΖΑ. Μα δεν ακολούθησε ποτέ το κόμμα αυτό στις επιλογές του ο κ. Μπέσης. Ούτε η παράταξή του είναι δεξιά. Είναι η μοναδική στην Ελλάδα σύμπραξη Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, για λόγους έκτακτης ανάγκης.
Τελικά ό,τι θέλει ο καθένας λέει. Από μια άποψη έχει πλάκα, αρκεί να το παίρνεις ελαφρά το θέμα. Να λες, κάτσε να δω τι παπαριά λέει ο κάθε μπουζουκόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

TΏΡΑ ΠΟΥ Η ΦΟΎΝΤΑ ΈΓΙΝΕ ΝΌΜΙΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΣΤΙΚΟΝΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Α ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΓΙΝΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ SEX AND DRUGS AND ROCK AND ROLL. KOITA TA ΠΑΣΟΚΙΑ ΡΕ ΔΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΑΜΑΝΕ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ποιά φούντα ρε παιδιά; Τι είναι αυτά που ακούγονται;
Να πάτε όλοι να δείτε την παρουσίαση του φεστιβάλ φιστικιού στο video. Και να επανέλθετε (μετά την πρώτη έκπληξη) για σχόλια επί της ομιλίας της προέδρου.
Ο δε Άκοπος, αφού ακούει -όπως λέει- τις προτροπές των blogers, ας το κάνει θέμα (π.χ. "ο ρόλος του φωτός της Αίγινας στην ανάπτυξη της φιστικοκαλλιέργειας και την πρόοδο της αστροφυσικής"). Θα σπάσει τα ταμεία!
Είδες κερατούκλη, που έχεις και παράπονο;

Ανώνυμος είπε...

Paidia o proigoumenos exei trelo dikio!
Eida to apogeyma to video kai gelaga synexos! i Gynaika einai ektos topou kai xronou. MEsa se ola einai koryfi kai to aplanes vlema tou Sak oso milaei i proedros! Karikatoura! Poly oraio video!!! Deite to!!!
Kai ean katalavete ti thelei na pei i Proedros grapse kana comment na katalavoume kai emeis!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 26:8 12.40 π.μ.(κ. Μπουζουκοκέφαλο).
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ή ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ [ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΜΠΑΡ κ.λ.π]ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ [ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ,ΧΩΡΟΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΠΛΑΖ κ.λ.π], ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ κ. ΜΠΕΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ,ΕΛΕΓΧΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Πετράκη τα δύο Φ σε έχουν εξοντώσει. Πώς την πάτησες έτσι?
Και δεν εννοώ το Φ[ιστίκι] Φ[εστ].

Ανώνυμος είπε...

Που να δεις που την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν και εμφανισεις νυχτερινες, τη κουραση ειχε ο Πετρακης. Τώρα με το κραξιμο που εφαγαν τις εκοψαν. Αυτα τα κολπακια είναι παλιά δεκαετίας του '70 , ας κάτσω τωρα μέσα σου λεει η Φ να μην μας βλεπουν και βλέπουμε μετά

Ανώνυμος είπε...

mporei mafame Fo i kipros na min xexna, se pliroforo omos oti i Aigina den xexna sigoura

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι μπάχαλο είναι αυτό στη παραλία και στην Αφαίας και όχι μόνο? Μηχανάκια και αυτοκίνητα παντού παρατημένα
και ιδίως στα πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα οι πεζοί να περπατούν στη μέση των δρόμων. Βρε Μπέση μήπως έδωσες άδεια σε όλους τους δημοτικούς αστυνομικούς ή είσαι τόσο ανίκανος να τους συντονίσεις τουλάχιστον για τον έλεγχο της παραλίας [έτσι για τα μαύρα μάτια]. Καταλαβαίω το πρόβλημά σου που δεν κατεβαίνεις πλέον στα καφενεία όπως συνήθιζες. Το καλλίτερο και για σένα και για την Αίγινα είναι να παραιτηθείς για να μπορείς να ειρωνεύεσαι και να κατακρίνεις [όπως έκανες μέχρι που ανέλαβες την Ποιότητα ζωής της Αίγινας]. ΄Οσο παραμένεις Αντιδήμαρχος αποδεικνύεται πόσο
φούσκας είσαι. Στο τέλος θα πούμε γύρνα πίσω Μουτσάτσο. Αλλά αυτός κορόιδο είναι?

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΡΚΕΖΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΚΕΡΚΕΖΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η Φ....η μυριστηκε μαρουλι και πεσε απο διπλα. Αυτο κανει παντα. Έχει φαει κι αν εχει φαει, τιποτα δεν ειναι δικο της ολα ειναι χορηγιες

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΕΡΚΕΖΟΣ το καταλαβαίνω.
Το ΚΚΕ-ΡΚΕΖΟΣ μήπως είναι προβοκάτσια;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κι' εγώ! Το video είναι αφασία. Έγινα fun της προέδρου και θα πάω να γραφτώ εθελοντής στο φεστιβάλ. Ειδικά όταν έλεγε για το ρόλο του φωτός της Αίγινας στην μετάδοση των σημάτων της τηλεόρασης, κόντεψα να πνιγώ από τα γέλια. Πού το βρήκες δήμαρχε το κελεπούρι; Έχεις κι' άλλα τέτοια "όπλα" στη φαρέτρα σου; θα μας πεθάνεις το τέλος!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. 6:30 ΠΡΩΙΝΟ
Όταν κάποιος κάνει ερωτήσεις δεν του απαντούν απαξιωτικά και ξερόλικα.
Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό, αναφέρεται σ' αυτόν που τον χρέωσε στον ΣΥΡΙΖΑ (εγώ δεν είμαι).

Ανώνυμος είπε...

Ποιανού είναι μάνα, ποια απ΄όλες είναι η κανονική μάνα; Μήπως τελικά το φιστίκι έχει παρένθετη μάνα; Όλα αυτά μου ήλθαν στο μυαλό βλέποντας το βίντεο με την παρουσίαση του FF. Τελικά η Πρόεδρος είναι όλα τα λεφτά!!!!

Ανώνυμος είπε...

η ΚΥΠΡΑΙΟΥ δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

σας εχει στειλει ολους η Κυπραιου! Θα κανει το καλυτερο Φεστ και θα τριβετε τα ματια σας...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Φ. Τζίτζης έβγαλε με μεγάλη άνεση τον ένα διεκδικητή της Δημαρχίας (γιατί πιστεύω ότι 100% είναι δικό του έργο). Τώρα οι εναπομείναντες Βάρτζ... και ο ευρενητής Κουκ.. για το φίλιππα είναι μια απλή προγύμνασης για τον Δημαρχιακό θώκο. Μπράβο ρε Φίλιππα για να βλέπουν μερικοί που σε αποκαλούν κουτοφίλιππα.

Ανώνυμος είπε...

O Filipas estise oli ti pagida. Apedeixe oti telika den einai o koutofilippas pou oloi nomizame.

Ανώνυμος είπε...

Δέν είχα την -τύχη- να έχω καθηγητή τον κ. Μπέση. Αλλά έχω την ατυχία να τον έχω Αντιδήμαρχο στην Ποιότητα Ζωής. Και για να είμαι σαφής τι μπάχαλο ήταν αυτό σήμερα (και κάθε ημέρα) στην πόλη της Αίγινας, αυτοκίνητα Ι.Χ, φορτηγά, μηχανάκια επάνω στα πεζοδρόμια,ήθελα να ήξερα και εσύ δεν δυσανασχετείς με αυτή την κατάσταση σαν απλός πολίτης και άν ήσουν αντιπολίτευση φαντάζομαι τι θα έλεγες. Τελικά κ. teacher η Δημαρχιακή αμοιβή σε έκανε ΑΟΜΜΑΤΟ. Που είναι η ειρωνεία σου και ο χλευασμός σου για όλους και για όλα,χάριν των χρημάτων αξίζει να αλλάξεις κανείς τον τρόπο της ζωής του.

Ανώνυμος είπε...

Petraki stin igia sou. Den ixeres ti diaolo evales sto kefali sou. Rota prota. Se deigma 10 exei parei tous 8 ki exei dagkosei kai tous 10

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε ο Οψιδιανός τελικά θα πείσει την κ. Τιτ.., να ψηφίσει για την μισθοδοσία της Εδικής Συμβούλου όταν έλθει για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εχει να πέσει πολύ γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

Εν τέλει ρε Π.. δώσε την επιταγή να τελειώνουμε μόνο ρώτα τους προηγούμενους ποιά είναι η ταρίφα μην πιαστείς Κώτσος, γιατί η τιμή έχει πέσει λόγω ηλικίας ( 38 και βάλε). Να χαίρεσαι ρε Π..η τον φίλο σου τον Φίλιπ.. Ετσι εξηγείται που ένα βράδυ οι Πετροφίλιππας πάνω στο τσακίρ κέφι τραγούδαγαν: Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες.

Ανώνυμος είπε...

se ligo tha pistepso oti ADIKITE i fotini pou zi stin Aegina. me tosa pou graontai dixni na exi ola ta harismata tis megaliteris kataskopou (MATA HARI)...
MIPOS PREPI NA TIN EKMETALEYTI H KYΠ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω την σκέψη μερικών ανθρώπων αλλά θα γράψω εκ του αποτελέσματος. Ο κ. Μουτσάτσος πράγματι είναι ένας από τους πιό αξιόλογους Αιγινήτες και ο οποίος ήθελε να προσφέρει στους συμπατριώτες του τις υπηρεσίες του για μιά καλύτερη ζωή. Το λάθος του ήταν ότι δέχθηκε να πάρει όλα τα καυτά αντικείμενα. Ενώ εκ του αποτελέσματος πάντα έπρεπε να πάρει την ύδρευση (στο οικονομικό μέρος) ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κουκούλης, και τα απορρίμματα ο Αντιδήμαρχος Τζίτζης Φ. Και ο κ. Μουτσάτσος να πάρει όλη την Τεχνική Υπηρεσία. Στην συνέχεια αναλαμβάνει ο κ. Μπέσης ο οποίος ξέρει και βλέπει τι συμβαίνει. Το πάθημα του προκατόχου του δεν του γίνεται μάθημα (ίσως να υπερεκτίμησε τις ικανότητές του), παίρνει λοιπόν όλα τα αντικείμενα του κ. Μουτσάτσου και επιπλέον παίρνει και την Δημοτική Αστυνομία. Το λάθος του είναι ότι αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα (δείτε το καθημερινό μπάχαλο στο κυκλοφοριακό μέσα στην πόλη της Αίγινας), δεν ζητά βοήθεια κανενός και σαν θεατής βλέπει μοιρολατρικά τα όσα διαδραματίζονται στην πόλη της Αίγινας. Ετσι η αποτυχία του σαν Αντιδήμαρχος της Ποιότητας Ζωής δεν είναι απλώς σίγουρη αλλά είναι δεδομένη.

Ανώνυμος είπε...

Greeklish περιμένω και θα περιμένω μια απάντηση για το ποιά είναι η γνώμη σου για τις απ'ευθείας αναθέσεις Δημοσίων Έργων σε ημετέρους Εργολάβους, απο τον δικό σου. Όπως λέει και μιά ψυχή, μου χρωστάς μια εξήγηση (απάντηση) τώωωωωωωωωωωρα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα μου πει γιατί ζήτησε και πήρε την δημοτική αστυνομϊα ο Ηλίας;
nk

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΕΙΝΗ!! Η ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσω ότι το έκανε για να ικανοποιήσει παληό αποθυμένο και ανεκπλήρωτο όνειρό του, να διοικεί δηλαδή αστυνομικούς, στην ανάγκη και δημοτικούς?

Ανώνυμος είπε...

Βοήθεια από το κοινό: Τα πιό όμορφα κορίτσια τα έχει η ΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η αληθινή αξιοπρέπεια είναι σαν το ποτάμι: όσο πιο βαθύ είναι, τόσο λιγότερο θόρυβο βγάζει.

Ανώνυμος είπε...

Όταν στο διάστημα Χριστούγεννα -Πρωτοχρονιά διέσυραν κυριολεκτικά έναν άνθρωπο και τη μνήμη συγγενή του, πολλοί "το χάρηκαν" και άλλοι "το φχαριστήθηκαν", γιατί ήταν δηλωμένος Κουκουλικός. Κάποιοι λίγοι όμως φώναζαν ότι αυτά που αφήνει ο Άκοπος είναι ο ασκός του Αιόλου, με τρομακτικές συνέπειες για την τοπική μας κοινωνία.
Ο άθλιος Άκοπος, αφού το χάρηκε (τότε Σακκιωτικός), δικαιολογήθηκε μετά ότι έλειπε ταξίδι για διακοπές!!!
Σήμερα διασύρονται δύο άλλοι συμπατριώτες. Ας μη βιαστεί κανείς ανόητος να πει ότι ήρθε και η σειρά των Σακκιωτικών, γιατί σε λίγο θα έρθει και η δική του.
Θα φτάσουμε σε λίγο στο σημείο, ο κάθε αξιόλογος άνθρωπος να θέλει να αποφύγει τα κοινά, γιατί θα φοβάται μήπως ο Άκοπος, ο Αιακός και μια χούφτα ανώνυμα κολόπαιδα αρχίσουν να γράφουν ό,τι τους έρθει.
Θα φτάσουμε στο σημείο να ανακατεύονται με την πολιτική μόνο τα λαμόγια, που δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν, αφού δεν τους ενδιαφέρει παρά μόνο η εξουσία και τα οφέλη της.
Δεν φταίνε όμως τα ανώνυμα κολόπαιδα. Αλλά αυτός που τους δίνει χώρο. Αυτός που οι αναρτήσεις του είναι τόσο ύπουλες και συκοφαντικές, που τους ωθεί να γράφουν τα όσα διαβάζουμε.Αν τους είχε κόψει μία φορά, δεν θα ξαναγινόταν. Τα θέλει, τα χρησιμοποιεί. Είτε για να ικανοποιήσει το μηδενισμό του. είτε για κάποιο μελλοντικό "σωτήρα".
Αυτόν φτύστε, αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός. Αυτός έκανε πέντε ανώνυμα κολόπαιδα πρωταγωνιστές της τοπικής πολιτικής. Απομονώστε τα ρυπαρά μπλόγκ. Αφήστε τα να κατρακυλήσουν εκεί που τους πρέπει, μαζί με την Espresso και τα soft porno.

Ανώνυμος είπε...

9,06 pote re malaka tha matheis pos einai ntropi na ekmetaleyesai ton nekro adelfo soy gia na konomiseis. aisxos bromere

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να γνωρίζεις κ. Javert, ότι όποιος ασχολείται με τα κοινά σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη και μήκη της γης έχει την κακοτυχιά της κριτικής και για την Διοίκηση που ασκεί ή δεν ασκεί (άχρηστος-ανίκανος) και για την προσωπική του ζωή. Γιατί κακά τα ψέματα αυτά είναι αλληλένδετα. Καλά λοιπόν κάνουν οι Αιακός, Άκοπος και οι μετέχοντες στα blogs και αποδοκιμάζουν έντονα και δημόσια τους ασχολούμενους με τα κοινά όταν κάνουν παράσπονδες ενέργειες (και νομίζω λίγα τους λένε). Εσύ πάντως διόρθωσε την φρασεολογία σου, γιατί δεν έχεις δικαίωμα ούτε τα παιδιά σου να χαρακτηρίζεις ή να αποκαλείς κωλόπαιδα ( βέβαια εδώ δεν ξέρεις ούτε να το γράφεις, θα ξέρεις τί σημαίνει).D.T

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σου 9:06 για τα γραφόμενα σου. Είσαι κατάπτυστος και ψυχοπαθής. Αν είσαι έντιμος γράψε το όνομα σου και μετά χαρακτήριζε όπως θέλεις. Εγώ πάντως αν είχα το μπλοκ θα σε έκοβα αλήτη

Ανώνυμος είπε...

Esena re hli8ie 10:02 (arx..di Apostolidi) 8a sou ri3w apeu8eias sfaliares. Sou xreiazetai re kwlode3ie fasista. O Dhmos kai o DHMARXOS einai entimos. A magkes kai kati akoma na bgalete to skasmo kai na mh grafete pap..ries dhmarxos o enas kai o allos. DHMARXOS EINAI O SAKHS kai 8a EINAI kai thn ALLH TETRAETIA.

Ανώνυμος είπε...

Εν μέρει θα συμφωνήσω με τα γραφόμενα περί διασυρμού από πέντε κωλόπαιδα ανθρώπων και υπολύψεων.Ομως για να είμαστε ποιο ξεκάθαροι Όποιος αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά θα πρέπει να είναι άμεμπτος , θα πρέπει η συμπεριφορά του να είναι παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή,όπως οι συμπεριφορές των τελευταίων και των νυν αν θέλετε εθνοσωτήρων.Δυστυχώς εκτός λίγων εξαιρέσεων,οι περισσότεροι που ασχολούνται με τα κοινά,σκοπό έχουν την κοινωνική προβολή και την αρπαχτή αν δοθεί η ευκαιρεία..Αυτό δεν είναι μηδενισμός είναι η πραγματικότητα δυστυχώς.Ανθρωποι κατώτεροι των περιστάσεων και χωρίς ικανότητες και γνώσεις βρίσκουν πεδίο δράσεις την Δημαρχία της Αιγινας.Το πως εκλέγονται το γνωρίζουμε ολοι.Το γιατί τους ανέχονται οι ηγεσίες και αυτό γνωστό.Γιατί τους έχουν με τα “χαστούκια”,γιατί δεν φέρνουν αντιρρήσεις γιατί δηλαδή είναι yes men.Και γιατί στο τέλος τους φορτώνουν και όποιο στραβοπάτημα προκύψει στη διάρκεια της Δημαρχιακής θητείας. Παραδείγματα; Άπειρα. Παράνομα μπαζώματα,ενοικιάσεις πλωτών προβλητών ,Πόρτα Βαρωτσου,τα χάλια της παραλίας με τα θερμοκήπεια,κλπ.Ποιος φταίει;Ασφαλώς όχι η ηγεσία,αλλά ο κακός αντιδήμαρχος,ο “λίγος” πρόεδρος.Να μην ενοχλεί λοιπόν η κριτική,εστω και αν είναι υπερβολική,γιατί μας δίνουν δικαίωμα με την συμπεριφορά τους με την προκλητικότητα τους,με τον “δηθενισνό” τους,με το ότι νομίζουν ότι μπορεί να μας δουλέψουν ψιλό γαζί.Οχι δεν τους κάνουμε την χάρη να σιωπήσουμε.Θα μας βρίσκουν μπροστά τους για ότι στραβό.Και θα αποδίδουμε τα εύσημα όταν χρειάζεται.Και όσο περναέι ο καιρός και αποκαλύπτετε η σαθρότητα του κράτους που είχε στηθεί από τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες, τότε θα γίνεται ποιο αυστηρή η κριτική και όποιος αντέξει και όποιος γουστάρει εν τέλει.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1.02 μ.μ. Επειδή σε ξέρω, μου είσαι συμπαθής και έχουμε δώσει μαζί κοινούς αγώνες -και σου δίνω το λόγο μου ότι δεν μπλοφάρω-, πρέπει να σου πω ότι είναι γεγονός ότι ο Σάκης και η παρέα του [εκλεγμένοι και μη] έχουν τελειώσει. Κρίμα για την Αίγινα, κρίμα για το δημοκρατικό μας χώρο, κρίμα για εμένα, εσένα και για όλους όσους εγκλωβίστηκαν. Μέσα σου όλα αυτά τα γνωρίζεις. Δεν μπορείς εσύ και κάποιοι άλλοι ιδεολόγοι να περισώσετε κάτι. Η αλήθεια για οτιδήποτε είναι πάντα μία και μοναδική και στη περίπτωση των ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είναι αυτή που σου προαναφέρω. Φίλε άντε γειά.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Greeklish, περίμενα μια απάντηση αλλά με ικανοποιεί η σιωπή σου, γιατί ξέρω ότι εσύ δεν μπορείς να πείς ψέματα. Τελικά Σ.Σ.Σ είσαι πράγματι καλό παιδί και εγώ δεν θέλω εσένα να σε φέρνω σε δύσκολη θέση.

Ανώνυμος είπε...

Για όλο τον "αντίλογο" στις απόψεις του 9:06:
Σωστά λοιπόν να μπαίνουμε στην προσωπική ζωή του καθενός! Γιατί όχι και στα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι του; Το ξέρετε ότι εχθές το βράδυ τσακώθηκε ο τάδε αντιδήμαρχος με τη γυναίκα του; Σας το αποκαλύπτουμε στο blog μας!
Κρίνουμε ότι ο τάδε (μη πολιτικό πρόσωπο) έφαγε λεφτά του αδελφού του; Να διασυρθεί αμέσως και όσοι διαφωνούν να τους ζητηθεί το όνομα για να τους διασύρουμε κι' αυτούς. Εμείς τα πέντε κολόπαιδα (γιατί αυτοί αντέδρασαν βρίζοντας) και ο αρχηγός Άκοπος.
Οι τηλε-εισαγγελάτοι σε νέες περιπέτειες. Χωρίς αποδείξεις, χωρίς ενδείξεις μερικές φορές, όλοι στο πυρ. Μάλλον όχι όλοι. Συνήθως όσοι κάπως διαφέρουν. Αυτοί είναι ο στόχος. Αν είχαν συνεχίσει να βγαίνουν οι φελοί, τότε δεν θα μίλαγε κανείς. Αυτό κι' αν είναι ψυχοπαθολογία. Όσο για το ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε για τη σαθρότητα του κράτους και βγάζουμε το άχτι μας στους κοντινούς μας, έ τι να πει κανείς....

Ανώνυμος είπε...

ΝΜΣΣ, συνέχισε στο διπλανό μπλόγκ, ό,τι έχει τώρα είναι ο φυσικός σου χώρος.

Ανώνυμος είπε...

και ο δικος σου 8.22

Ανώνυμος είπε...

η κοινωνια μας μικρο η μακροσκοπικα χαρακτηριζεται σε μεγαλο βαθμο απο την αδυναμια της να κοιταξει τον εαυτο της στον καθρεπτη να αναγνωρισει τα λαθη της και να προσπαθησει να αναπτυχθει εκ των εσω.ολοι ψαχνουμε τις ευθυνες των αλλων επισημαινουμε τα αδυναμα τους κατακεραυνωνουμε οι ασπιλοι και αμολυντοι τους ΄΄αμαρτωλους΄΄ενω την ιδια στιγμη εθελοτυφλουμε στα κουσουρια μας.η αδεκαστη ΄΄γνωμή''μας εκπορευεται απο ηλιθια κοντοπροθεσμα συμφεροντα και προσωπικες εμπαθειες..αθλιες πολλες αναρτησεις και ως προς τα ψεμματα και ως προς το ηθος.αθλια και η συνηθεια μου να διαβαζω και να ικανοποιω την περιεργεια μου με αυτες τις ανορθογραφες ασυναρτητες σιγουρα αβασιμες κουταμαρες.κι ομως θα μπορουσε αυτη η επικοινωνια να ειχε ουσιαστικο λογο υπαρξης,καληνυχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 8:13
Πολύ ευχαρίστως να πάω στο διπλανό blog να απολαύσω το θέαμα.Εάν το είπες για να με υποτίμησης μάλλον κρυφό κουσούρι έχεις με τις όμορφες υπάρξεις Εγώ πάντως κανένα.Και για να είμαι ειλικρινής όταν μου δίνεται η ευκαιρία δεν το “αφήνω”.Στο συνιστώ και εσένα μπας και έρθεις στα ίσια σου.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή θέλω να υποβάλλω κάποιο αίτημα σχετικά με θέμα Υγείας, θα ήθελα κύριε Χροναίε Πρόεδρε της Επιτροπής Υγείας, να κοινοποιήσετε την Διεύθυνση και το Τηλέφωνο του γραφείου όπου στεγάζεστε.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για ψυχιατρικά θέματα όπως της περίπτωσης σου θα πρέπει να αποτανθείς εκτός Αίγινας.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα που θέλω να συζητήσω με τον Πρόεδρο κύριο Χροναίο σε πληροφορώ 6:59 μ.μ, ότι δεν έχει σχέση με την ψυχιατρική. Ομως επειδή είναι σίγουρο ότι εσύ στην ατζέτά σου έχεις ονόματα και διευθύνσεις Ψυχιάτρων (για δική σου χρήση βεβαίως), δημοσίευσε κάποιες γιατί έτσι μπορεί να βοηθήσεις κάποιους με προβλήματα ψυχικής υγείας σαν τα δικά σου.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε/α 8:45, μας το έχουν συστήσει κι' άλλοι. Μας το λέει πάλι εμμέσως ο 8:13 και ένας προηγούμενος. Δεν τους βλέπετε; Διέσυραν πάλι ένα άτομο και ψάχνουν για το επόμενο, βρίζοντας όποιον διαμαρτύρεται. Κατά προτίμηση οι διασυρόμενοι είναι "ομοφυλόφιλοι" ή γυναίκες, αν αυτό λέει κάτι, γιατί μοστράρονται για προοδευτικοί.
Λοιπόν, μήπως αξίζει να μείνουν μόνοι τους, να φάνε τις σάρκες τους; Το είχαν πει και παλιότερα και φαίνεται ότι είχαν δίκιο. Κακώς μας πιάνει η αγανάκτηση και λέμε "ας γράψω κάτι". Γιατί; Για να βάλει μυαλό ο greeklish ή ο αφιονισμένος ΝΜΣΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε/α 12:31
Μάλλον θα πρέπει να ανοίξετε ένα λεξικό να μάθετε τις έννοιες διασύρω,αφιονισμένος..Κάπου το χάνεται το θέμα.Εκτός αν γενικά σας ενοχλούν οι αλήθειες και γράφεται έτσι για να δημιουργήσετε εντυπώσεις.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι πάγκοι της ψαραγοράς έχουν γύρω στους 10 μήνες να πληρώσουν νοίκι. Εστειλε λοπόν ένα γράμμα ο Νεκταρούλης και ζητούσε χρήματα αλλιώς τους απειλούσε με κατάσχεση. Μα άμα ήσουνα νοικοκύρης κύριε Νεκτάριε θα περίμενες να περάσουν 10 μήνες ή από τον δεύτερο θα τους ενοχλούσες; Και κάτι ακόμα τους υπολογιστές γιατί τους έχετε; Για να ρίχνετε πασιέντζες;
εκο

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι από τους επιφανείς αιρετούς στο Δήμο, τους υπολογιστές τους έχουν για να συκοφαντούν, να παραπληροφορούν και να υβρίζουν μέσω των blogs, γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα διασωθούν αυτοί και θα κατασπαράξουν κάποιους άλλους.. ΄Ολα τα γνωρίζουμε ...κάποιοι...

Ανώνυμος είπε...

O Nεκταρούλης έχει άλλες δουλειές, έχει να την πέσει σε όσες γυναίκες περνάνε απο το γραφείο του...

Ανώνυμος είπε...

Μη μαλώνετε. ΄Ολοι θα πάρετε...

Ανώνυμος είπε...

Είδε ο Αντιδήμαρχος Οικον. τις επιτυχίες των Πακ κ. Πετρ (οι πρωταγωνιστές είναι όλοι στον χώρο της Δημαρχίας), ξύπνησε κι'αυτός, σου λέει τι ερευνητής είμαι, να μείνω πίσω? Ούτως ή άλλως και αυτός δεν διασώνεται από το ναυάγιο του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Τελικά ο Σάκης θα τους παρασύρει όλους στο βυθό και από εκεί, ούκ έστι γυρισμός. Κρίμα για τους υπολοίπους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σάκη μέσα σε οκτώ (8) μήνες πως κατάντησες έτσι την Δημαρχία? Τελικά είμαι περίεργος να δώ πόσο σύντομα θα έλθει το πολιτικό τέλος, το δικό σου και της αυλής σου. Γιατί προβλέπω οι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο τέλος θα γίνουν ΕΜΕΙΣ κ. ΕΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

μενω εκθαμπος απο την αδυναμια συγκροτησης πολιτικου λογου.
Να μας γραψετε τα μεγαλα λαθη του Σακκιωτη για να καταλαβουμε και εμεις. Μαλλον ξεχασε ο κοσμος οτι περσυ ηταν απλυτος, χωρις ρευμα και τα μαγαζια αδεια παρακολουθωντας τις ορδες των τουριστων να φευγουν. Φετος βυθιστηκε το νησι απο τουρισμο και τουλαχιστον τα πραγματα πηγαν τουλαχιστον καλα. Μην ξαχνατε...

Ανώνυμος είπε...

Ρε κανε μας τη χαρη και κανε κανα μπανιο να μαυρισεις ολοι οι μαγαζατορεσ δεν εχουμε μια τον τουρισμο που τον ειδες?

Ανώνυμος είπε...

εγω θα παω για μπανιο αλλα τη παραλια καθε μερα γεματη τη βλεπω.

Ανώνυμος είπε...

2:58 μ.μ Εγώ δεν θα αναφερθώ σε μεγάλα λάθη που έκανε ή δεν έκανε ο κ. Σακκιώτης ή Δημοτική Αρχή, αλλά στα μεγάλα έργα που είχε υποσχεθεί προεκλογικά : Η σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ μέσω υποθαλάσσιου αγωγού, η διαχείρηση των απορριμμάτων-καθαριότητα, η αποχέτευση και ο βιολογικός καθαρισμός, η ρύθμιση του κυκλοφοριακού- πάρκιν, η αξιοποίηση των κληροδοτημάτων και Καποδιστριακών κτιρίων, η δημιουργία κλειστού Γυμναστηρίου, η νέα Δημοτική Αγορά, η εξυπηρέτηση των Δημοτών της περιφέρειας από τα γραφεία των πρώην Κοινοτήτων, δημιουργία νέων λιμανιών και ελικοδρομίου, οι υγειονομικές και πολεοδομικές παραβάσεις των καταστημάτων, η Τουριστική προβολή,έργα οδοποιίας και πολλά άλλα. Πόσο αχάριστος είναι πράγματι ο κόσμος που δεν βλέπει πόσο πολύ έχουν προχωρήσει τα έργα στο νησί μας.

Ανώνυμος είπε...

12:58 μ.μ Όσο και να προσπαθήσει ο Αντιδήμαρχος των Οικονομικών δεν θα έχει τις επιτυχίες των μαυριδερών του Δήμου. Αλλά πρέπει να ξέρει ότι αυτοί έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης.

Ανώνυμος είπε...

2.58 Απάντησε τώρα στον 4.21 ή έχεις μείνει πάλι "έκθαμπος" ?

Ανώνυμος είπε...

θα απαντησω περιμενε. Αμα γινει εστω και ενα απο τα μεγαλα εργα θα στηριξεις Σακη; Ετσι και αλλιως δεν εχουν γινει 40 χρονια στην Αιγινα. Νομιζω οτι ειναι εντιμη η προταση που σου κανω.

Ανώνυμος είπε...

Να ξέρεις ότ τον στήριξα γιατί ήλπιζα ότι θα κάνει έστω και κάποια μικρά έργα, αλλά στις επόμενες εκλογές πίστεψέ με, δεν θα του έχει μείνει κανένας και εσύ έτοιμος είσαι να αυτομολύσεις. Ο Σακκιώτης θα χάσει από τα αυτογκόλ του και όχι από το ανύπαρκτο έργο του, γιατί αυτό θα το χρεώσει σε άλλους.΄Ολα αυτά θα τα βρεις μπροστά σου, έχε υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

12:58 Οχι μόνο σε όσες περνούν απο το γραφείο του αλλά και σε όσες του τηλεφωνούν

Ανώνυμος είπε...

Ο Σάκης είναι ένας κακομοιρης που συγκυριακά εκμεταλλεύτηκε τον "αντικουκουλισμό" και κατάφερε να βγει δήμαρχος. Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει πόσο κοντά ήταν στο να καρατομηθεί ακόμα και 2.5 μηνες πριν απο τις εκλογές, αλλά τα χρονικά περιθώρια ηταν στενά και δεν γινόταν να βρεθει αντικαταστάτης. Ετσι κυριολεκτικα με τα ψέμματα (και χωρίς να ξοδεψει σχεδόν τίποτα) κατάφερε να φτάσει μέχρι τις εκλογές.
Επειδή όμως δεν ειναι καθε μερα του Αη Γιαννιού, απο εδω και περα όπως στρώσει θα κοιμηθεί.
Αστον να πορεύεται με όλους αυτους τους απίθανους τύπους που έχει τωρα δίπλα του και οι οποίοι τοσα χρόνια οδηγουσαν την παράταξη απο ήττα σε ήττα γιατι πολύ δύσκολα θα τον ξαναυποστηρίξουν τα άτομα που έκαναν την διαφορά
Το δις εξ αμαρτειν ...

Ανώνυμος είπε...

2.58μμ : Τι κουταμαρες λες τωρα; Συγκρινεις προφανώς ένα τυχαίο γεγονος (περσινη διακοπη ΔΕΗ) με το οτι δεν εγινε κατι αντιστοιχο φέτος!
Εκτος αν σου έχει υπογράψει βεβαίωση η ΔΕΗ οτι δεν θα ξανασυμβεί στο μέλλον, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.
Ετσι συμφωνα με την λογική σου αν άυριο (χτυπα ξυλο) ξαναεχουμε διακοπή ρευματος θα φταίει ο Σάκης;

Ανώνυμος είπε...

Πόσο εύκολα μπορει να ξεφτλίζεται και να τελειώνει ένας πολλά υποτίθεται υποσχομενος νέος άνθρωπος?

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να μας θυμίζουν την άθλια περυσινή προπαγάνδα, που εκμεταλλεύτηκαν την αγανάκτηση του κόσμου. Ξεχύθηκαν στα χωριά και στις γειτονιές και φώναζαν: "Πού είναι ο Δήμος, να έχει βάλει μια γεννήτρια σε κάθε δεξαμενή, να δίνει νερό στον κόσμο. Πού είναι ο Δήμος, να έχει βάλει μια γεννήτρια σε κάθε γειτονιά, να δίνει ρεύμα στον κόσμο" (τα έχω ακούσει με τ' αυτιά μου, κανείς δεν μπορεί να μου τα διαψεύσει).
Όσο γι' αυτά που αναφέρει ο/η 4:21, μάλλον λάθος κάνει. Ο Σακκιώτης δεν υποσχέθηκε τίποτε απ' αυτά. Το μόνο που είπε είναι ότι το κράτος μας χρωστάει υποδομές που θα έπρεπε να έχουν γίνει (κοιτάχτε και το πρόγραμμά του, αν το βρείτε). Εξ άλλου δεν γίνεται να λες μετά από οκτώ μήνες σε νέο δήμαρχο, τι έκανες για τα έργα υποδομής.
Ρωτάει ο 5:36 : Αν θα γίνει ένα μεγάλο έργο, θα γίνουμε Σακικοί; Ποιό έργο; Τα χερσαία έργα έχουν κλειδώσει από πρόπερσι (αν το κράτος βρει λεφτά). Τι "συμμετοχή" θα έχει ο Σακκιώτης στο έργο αυτό; Αν θέλει ο δήμαρχος να συνδέσει το όνομά του με έργο, ας συλλάβει και ας αρχίσει τον προγραμματισμό κάποιου έργου. Γιατί όλα τα έργα που μιλάμε, μπήκαν σε πρόγραμμα μετά το 2007 (αν κάποιος έχει άλλη εντύπωση, ας την πει).

Ανώνυμος είπε...

1.40 Εννοείται ότι ο Σακκιώτης το ότι δεν θα κάνει έργα υποδομής ή και απλές παρεμβάσεις στη βελτίωση της καθημερινότητας θα τα χρεώνει στο κράτος [όπως αναφέρεις και εσύ] και σε άλλους. ΄Ετσι όμως αποδεικνύει και ομολογεί την ανικανότητά του. Εν τέλει γιατί εξελέγη Δήμαρχος για να καταγγέλει το κράτος ή για να ολοκληρώσει τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και να διεκδικήσει και άλλα?

Ανώνυμος είπε...

11.53 den xeftilizetai teleios monos, ton voi8aei kai i mpempeka

Ανώνυμος είπε...

Κύριε/α 7:05
εγώ δεν είπα ότι ο Σακκιώτης δεν θα κάνει έργα και θα το χρεώνει στο κράτος. Είπα ότι π.χ. τα χερσαία έργα είναι απολύτως ώριμα από πρόπερσι και αν το κράτος έχει λεφτά, το μόνο που μένει είναι η δημοπράτηση. Ο Σακκιώτης το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να συνεχίσει την πορεία που έβαλε ο προηγούμενος (υποθαλάσσιος, αποχετευτικό, περιφερειακός, λιμάνι).
Δεν θέλει και μεγάλες ικανότητες, απλό ενδιαφέρον θέλει.

Ανώνυμος είπε...

Ε τέλει Δήμαρχε τον Ειδικό Σύμβουλο που εσύ μας φόρτωσες και ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, θα του βρείς γραφείο να στρωθεί και αυτός στην δουλειά (ρώτησες άραγε από απλή περιέργεια το οικονομικό τμήμα τι προσφέρει αυτός ο άνθρωπος και ποιά είναι η γνώμη τους γι'αυτόν), γιατί εγώ πάντως όποτε περάσω από την Δημαρχία είναι απ'έξω από την κεντρική είσοδο του καταστήματος με ένα τσιγάρο. Αν κύριε Δήμαρχε αυτούς τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που περνάμε όλοι και η Δημαρχία, και ο κύριος ΟΙΚ. ΣΥΜΒ. είναι αργόμισθος τότε με συγχωρείς αλλά πρέπει να πάει σπίτι του.

Ανώνυμος είπε...

Ηλ.. Οι... σταμάτα το ρόλο του Χαφιέ ... εντοπίστηκες και παρακολουθείσαι !!!