Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Αυγουστιάτικες αναζητήσεις...

Ρε τι τα θέλουμε όλα αυτά και δεν πάμε για κανένα μπάνιο...Ομως κάποιοι φίλοι μας σχολιάζουν ότι δεν ασχολούμαστε με τα γεγονότα και έτσι είπαμε και εμείς να τα αναλύσουμε και εσάς να απασχολήσουμε. Είδατε και ρίμα ε; Λοιπόν σε ότι αφορά το δάνειο. Σύμφωνα με τον κώδικα για την λήψη δανείου κάτω των 1.500.000 ευρώ απαιτείται στο δημοτικό συμβούλιο απλή πλειοψηφία ήτοι 14 ψήφοι. Ηδη υπάρχει μια απώλεια αυτή της Τ. Κανελλά η οποία για μια ακόμη φορά έδειξε ότι οι θέσεις της είναι σταθερές και δεν πάνε όπου φυσάει ο αέρας,  παρόλα τα πυρά που θα δεχθεί , άρα έχουμε 15 με δεδομένες κάποιες πολύ σοβαρές αντιρρήσεις ορισμένων ακόμα συμβούλων. Αρα η πρώτη δυσκολία είναι εδώ όπου σίγουρα θα δοκιμαστεί και μάλιστα πολύ νωρίς η συνοχή της πλειοψηφίας. Γιατί εάν δεν περάσει η πρόταση τι θα κάνει τους αντάρτες ο δήμαρχος ενώ θέλει ακόμα τρία χρόνια θητεία; Δεύτερο πρόβλημα ποιά τράπεζα η ταμείο θα σου δώσει δάνειο σε αυτη την οικονομική  κατάσταση.Αλλά όλο αυτό μάλλον θα γίνει τζάμπα όταν απο το υπουργείο εσωτερικών ετοιμάζουν πρόγραμμα εξυγίανσης των χρεωμένων δήμων  και κατά συνέπεια το πλέον πιθανό μοιάζει να περιμένουν να δούν τι θα γίνει κεντρικά και μετά θα δούν για μεμονωμένα δάνεια. Αρα η κίνηση γίνεται σε λάθος πολιτικό χρόνο και με πιθανότητα να τινάξει τον συνδυασμό στον αέρα.
   Σ' ότι αφορά το Λιμενικό ταμείο τώρα. Υπάρχουν δύο θέματα αυτό της ουσίας και αυτό του τύπου. Οσον αφορά το τυπικό είναι απορίας άξιον πως μπορείς ενώ σου υποδεικνύεται το ορθό να προχωράς στο λάθος. Δείχνει ένα παιδιάστικο πείσμα και δυστυχώς έλλειψη σοβαρότητας.  Σε ότι αφορά την ουσία τωρα πρέπει να πούμε ότι όλες οι αποφάσεις μπορούν να προσβληθούν. Ομως επι του πρακτέου μόνο σε ελάχιστες και πιθανότατα σε καμία δεν θα γίνει αυτό. Στις οικονομικές υποθέσεις που έχουν και την μεγαλύτερη σημασία η τακτική των αναθέσεων που έχει ο πρόεδρος του ΔΛΤ δεν είναι τυχαία ούτε βέβαια δική του εφεύρεση. Ποιός να διαμαρτυρηθεί στις αναθέσεις αν δεν υπάρχει έννομο συμφέρον και άλλη συμμετοχή; Απο ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η πιο μεγάλη δαπάνη του ταμείου είναι 9.000 ευρώ σε μια εταιρεία.  Αρα εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκεί που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα είναι  αν βρεθεί κανένας παλαβός και πάει στο ΚΑΣ ας πούμε για τον κυματοθραύστη και πεί ότι η αίτηση έγινε απο παράνομη διοίκηση  και τότε να δείτε γέλια.
    Τρίτο θέμα για σήμερα έχουμε αυτό που φαίνεται να ενσκήπτει για το ΠΑΣΟΚ και τις ΜΚΟ που στήνονται με στόχο να βγάλουν χρήματα απο την εξαπάτηση για μια ακόμη φορά των ανέργων του ΟΑΕΔ. Μήπως. λέμε μήπως με το φτωχό μας το μυαλό τελικά το ινστιτούτο είχε καμιά τέτοια αποστολή; Μήπως στήθηκε για να υπάρχει, προσβλέποντας σε συνεργασία με τον δήμο για ενοικίαση ανέργων και ότι άλλο πιθανόν προκύψει;  Επειδή  φαίνεται ότι θα τρέξουν κάποια τέτοια προγράμματα μέσα απο απο τους δήμους στα πλαίσια που σας είπαμε και παραπάνω θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη. 

64 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο συνδιασμος δεν θα τιναχτει στον αερα. Τους ενωνει η αδιαφορια η ιδιοτελια και το κοινο συμφερον.Ας παρουμε για παραδειγμα τις παραιτησεις του ΦΦ με πρωτη και καλυτερη αυτου του νεοφωτιστου πασοκου Φιλιππα. Παραιτηθηκε δινοντας την παραιτηση του στον Ν3 και οχι στον δημαρχο και παρεμεινε στην θεση του. Και πολυ καλα εκανε αφου την θεση του αντιδημαρχου την ειχε κανονισει με τους Βορια και Σκλαβαινα με τους οποιους διατηρει αριστες σχεσεις και τους οφειλει πολλα. Μετα την παραιτηση του Μουτσατσου κανενας δελφινος δεν δεχτηκε να τον αντικαταστησει αλλα ουτε και ο Σακης ειχε την πυγμη την ικανοτητα η την πολιτικη βουληση να επιβληθει. Τελικα βρεθηκε ο αναδελφος (πολιτικα) Μπεσης να αναλαβει το σκουπιδι και το νερο για να μεινουν στο απυροβλητο οι Πασοκοι. Οσον αφορα το Λιμενικο Ταμειο,τελικα η μεγαλυτερη προσφορα του Γκοτση στην Αιγινα θα ειναι η μη κατασκευη του αχρηστου κυματοθραυστη. Ευστοχη η παρατηρηση σου Ακοπε. Παρανομη διοικηση δεν μπορει να εκδοσει νομιμες αποφασεις. Αρα κυματοθραυστης ΤΕΛΟΣ. I.

Ανώνυμος είπε...

Μα η απόφαση του ΚΑΣ για τον κυματοθραύστη μπάζει από παντού, λες να φταίει η διοίκηση του Λιμ. Ταμείου μόνο; Αν ένας Υπ. Πολιτισμού δεν μπορεί να φυλάξει τα νώτα του, "σκαλίζοντας"σε βάθος τα του ΚΑΣ και του προτέρου εντίμου βίου του (του ΚΑΣ εννοείται), τότε για ό,τι ήθελε προκύψει... ας πρόσεχε...

Ανώνυμος είπε...

16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 11 ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ κ. ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ (ΣΕ) ΑΦΗΝΕΙ ΓΕΙΑ ΚΑΙ Η REGINA ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. .D/T

Ανώνυμος είπε...

εχεται λυσαξει με τον κυματοθραυστη
αστε ρε να γινει καποιο εργο οσποτε
θα κολυμπαμε στα νερα μαζοχες εισαστε

Ανώνυμος είπε...

Ρε 6:13 εδώ κολυμπάμε στα σκατά και δεν διαμαρτυρόμαστε. θα μας πειράξουν τα νερά της θάλασσας που με τρία Μποφόρ πουνέντε πνιγόμαστε, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Είμαστε άξιοι της Μοίρας μας την οποία βέβαια δημιουργούμε μόνοι μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 6:24 εδω όπως παμε σε λιγο δεν θα έχουμε καράβια στην γραμμή, θα μας πειράξει που δεν μας πειραζουν τα νερα της θάλασσας;

Ανώνυμος είπε...

5:27 eisai meglos paparas, alla sto 8ema mas egw psaxnw to arx..di ton Apostolidi na ton gam.sw sto 3ulo, eida sthn kwlofullada tou oti "elabe kati a3iwmata" sto gam..no pmourdelokomma tou kai 8elw na tou euxh8w analoga xaxaxaxa. Gamw th ND, to Samara kai sena re mal..ka.

Ανώνυμος είπε...

μια ειναι η λυση παντοφλες Πειραια Σουβαλα και απο εκει με τα ποδια στην Αιγινα,αυτο δεν θα αργισει να γινει.

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται πως ορισμένοι έχουν μία μανία αυτοκαταστροφής. Δεν εξηγείται αλλιώς πώς υπάρχουν τόσοι που δεν θέλουν να γίνει ένα μεγάλο έργο στο νησί που θα δώσει μια κάποια λύση στο πρόβλημα το λιμανιού. Το Λιμενικό Ταμείο δουλεύει και δουλεύει καλά. Μόνο τους καθαρισμούς των ακτών να πάρεις που για πρώτη φορά γίνανε στην ώρα τους φτάνει. Αλλά το ζήτημα ξεκινάει από αλλού. Κάτι έλεγχοι που γίνανε στις ακτοπλοικές εταιρείες για τα εισιτήρια, κάτι η Μονή που κάποιοι θέλουνε να τη φάνε, κάτι οι πειρατές του λιμανιού κ.α.π. Είναι πολύ κακό να κοιμόμαστε με τα τσαρούχια και όταν ξυπνάμε να υποστηρίζουμε τα αρπαχτικά. Μη μου πείτε τώρα ότι δεν ξέρετε το βίο και την πολιτεία του πιπίλα.
Βαβαρέζος

Ανώνυμος είπε...

Βρέ Νεάτερνταλ 8:53 τελικά δεν μπορείς να διορθώσεις την φρασεολογία σου, μόνο να βρίζεις ξέρεις. Εγώ σε καταλαβαίνω και λυπούμαι που σε στενοχώρησε ο 5:27 αλλά την να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια ο Δήμαρχός σου και το επιτελείο του είναι για κλάματα. Μην μου πείς (δεν το πιστεύω) ότι δεν τον βλέπεις τι λίγος είναι, δεν το βλέπεις ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί και θα είχε παραιτηθεί αν η θέση του ήταν αμισθί.

Ανώνυμος είπε...

ΠΤΕΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ.ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ...ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΚΕΡΚΕΖΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...Ο ΣΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ; ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ-ΡΟΖ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ.ΑΛΗΦΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΡΟΖ... ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ...ca

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η ασθένειά σας έχει προχωρήσει. Χάσατε τα ματάκια σας και σας έμεινε μόνο η κακία και οι παρωπίδες. Καλά δε βλέπετε ότι το Λιμενικό Ταμείο μέσα σε έξι μήνες έκανε ότι οι άλλοι δεν είχαν κάνει σε δύο τετραετίες ; Και για όλη την Αίγινα Ε!!!, όχι μόνο για τη φάτσα του λιμανιού της πόλης. Ζημιά στον τόπο κάνει ο Γκότσης. Δεν το καταλαβαίνετε; Αλλά δεν θα του κάτσει του λαμόγιου. Θα το δείτε.
Καρανάμπασης

Ανώνυμος είπε...

Τρεις τετραετίες ξέσκισε την Αίγινα. Από πού εφτιαξε αυτή την τεράστια περιουσία ; Από το μισθό του ; Αλλά φταίει και αυτός ο μακάκας ο Μούρτζης που δεν τον ξέσκισε για να είναι τώρα το λαμόγιο στη φυλακή αντί να μας κουνιέτε. Πρώτος γνώστης στην κομπίνα την πουστιά και την αρπαχτή. Καλά κάνετε και τον υποστηρίζετε. Φαίνεται θα τα φάγατε μαζί παλιοφασίνες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά είσαστε σοβαροί; η Μονή είναι ήδη δική τους. Του Πιπίλα και του Νταβά. Άρε κακομοίρηδες. Και σεις υποστηρίζετε την κιτρινίλα τους. Έτσι να κονομάνε αυτοί και να πεινάμε οι υπόλοιποι. Τη μεγαλύτερη κομπίνα του αιώνα έχουνε κάνει ρεεεε!!! Ξυπνήστεεεεε!!!!

Ανώνυμος είπε...

SAKIS K ASIATIS TROMERO DIDYMO LEMEEEEEEEEEEE!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο κόσμος είναι αχάριστος και δύσπιστος καλό θα ήτανε 7:42 για του λόγου το αληθές, τα έργα του Λιμενικού Ταμείου στα οποία αναφέρεσαι, να τα απαριθμήσεις για να μην έχουνε να λένε. Eπίσης συμφωνώ με τον 10:00 το δίδυμο Σακ-Πακ είναι............... Χρονιάρα μέρα. .D/T

Ανώνυμος είπε...

Οικία αξίας 450.000.000 δραχ. στο κέντρο του Λονδίνου
Αγόρασε ο βέβηλος ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ τις Αίγινας.
Βρέ ένας Αιγινήτης να κάνη μια καταγγελία για
ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ????
Μεγαλύτερο λωποδύτη και λαμόγιο από τον ΤΡΥΦΩΝΑ
δεν θα γεννήσει ξανά η Αίγινα.
Ας όψεται ο Γιατρός που του έδωσε τα περιθώρια να ανακατεύεται
Πάλι με τα κινά και να έχει δικαίωμα στην μάσα και στο άρπα……
ΤΡΥΦΩΝΑ είσαι η καταστροφή ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα χρονιάρα μέρα λέμε και τα χρόνια πολλά. Για το και καλά δεν είναι και τόσο σίγουρο με το μυαλό που κουβαλάμε, να βγάλουμε και ήρωα το Γκότση. Η αλήθεια είναι πως πάντα εύρισκε τρόπους να φροντίζει για το... καλό του τόπου του (περιορίζεται στην περιοχή της τσέπης του και του πολύ μακρυού χεριού του που δε βρέθηκε ένας χριστιανός να του το κόψει). Αλλά ποιοι; Τα αρχιλαμόγια οι πολιτικοί;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί ρε είναι τελείως μαλάκες. Θέλουνε να νεκραναστήσουνε τον Κόμη Δράκουλα για να τους ρουφάει το αίμα. Δε μας φτάνανε τα υπόλοιπα βαμπίρ που μας έχουνε κατσικωθεί στο σβέρκο. Τον άρχοντα της αρπαχτής. Θου κύριε φυλακήν και τον Γκότσην εισ την φυλακήν, του κυριού δεηθώμεν, κύριε ελέησον και να μην ξεχνάτε να πηγαίνεται ταχτικά στις κηδείες. Παλιοκηδείες.

Ανώνυμος είπε...

paidia min agxwnosaste oti paleye o tryfwnas 12 xronia, oi sak-pak prospathoyn na to kanoyn se 4.....
petraki erxetai kai sena i seira soy.....
perdikiwtis2

Ανώνυμος είπε...

2:44 Μήπως κάνεις λάθος είναι 450.000.000 εκατομμύρια δραχμές (έτσι γράφεις) ή μήπως είναι 450000.00 ευρώ που είναι και πιό πιστευτό. Πάντως έχεις δίκιο πρέπει ο γιατρός να διώξει από κοντά του τα βαρύδια ( Γκοτσ, Νταβ ) γιατί μπορούν την πρώτη Κυριακή να του φέρουν ψήφους αλλά την δεύτερη και καθοριστική Κυριακή θα χάσει ΣΙΓΟΥΡΑ την Δημαρχία.

Ανώνυμος είπε...

Trafalgar square νομίζω είναι η περιοχή που έχει αγοράσει το ακίνητο το λαμόγιο. 450 εκατομμύρια δραχμές, δεν είναι τώρα. Πρέπει να είναι από το 1998. Το είχε πει κάποιος Αιγινήτης γείτονας του. Αν μας διαβάζει μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Ανώνυμος είπε...

Otan egw lew oti oloi oi kwlode3ioi einai lamogia fasistes kai teleiwmwnoi kapioi me lene neaterntal. O3w re koprites ths gam..nhs de3ias. Sakh mh masas astous na skasoun apo to kako tous exasan me 1000 kommatia sto kefali kai de toxoune xwnwpsei.
Y.G. Re arx..di pou eisai re na sou dwsw "suxarikia" re me to diko mou tropo mal..ka de3ie gamw th ND sou kai ton arxhgo sou to Samara ou reeeeee

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 1200. ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΧΑΡΙΚΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οι μονομαχίες γίνονται με μάρτυρες. Προτείνω τον Άκοπο! Θα είναι αμερόληπτος και άμεμπτος. Ελπίζω να μην έχει κανείς αντίρρηση, έτσι δεν είναι;
(Εγώ θα παρακολουθώ από απόσταση. Αυτό το 3 του γκρικλις, που θέλει να το κάνει ξ, μοιάζει με μπούμερανγκ και ξέρω ότι θα αστοχήσει...)

Ανώνυμος είπε...

Ο Greeklish 12:38 είναι παλικάρι και δεν περιμένει τις 12.οο για να σε συναντήσει μετά την πρόσκλησή σου, από το πρωί είναι έξω από την πόρτα της Δημαρχίας και σε περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πακιστ.... τελικά που θα εγκατασταθεί Δήμαρχε? θα του περάσει και θα πάει στα γραφεία της ΚΕΔΑ? Ti λέει και ο Πρόεδρος. Νικολάκι στο ύψος σου.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΚΕΖΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Οποιος εκ της ομαδας της Περδικας εχει διαρευσει αυτη τη πληροφορια τη πατησε. Εμεις δεν θελουμε ρουφιανους στη παρεα! Ειναι μια αγνη κινηση με το Γιαννη μπροστα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΣ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΚΕΡΚΕΖΟΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Aν θέλεις να συναντησεις τον greeklish πήγαινε το πρωι στα παραδοσιακά η το απόγευμα στο καφενείο του γηπέδου .Ειναι μαζί με άλλον μεθύστακα εκτελεστικά όργανα του σάκης........

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑΒΡΕΖΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αrx..di Apostolidi 3unesai gia sfaliares kwlode3ie fasista, egw eimouna sto dhmarxe stis 12:00 alla egw se eida pareitsa me to allo lamogio ton Aleksiou na boltarete kai na ta lete kai me allous de3iokoprites kai lamogia sthn paralia. Loipon se permenw aurio..

Ανώνυμος είπε...

Απλήρωτοι λοιπόν οι Συμβασιούχοι- Εποχικοί . Για πιό λόγο κ. Δήμαρχε και κύριοι του Οικονομικού Επιτελείου, μήπως γι'αυτό που λένε στα καφενεία ότι δηλαδή έδωσες ΟΛΑ τα χρήματα στον νεροκουβαλητή. Αυτή λοιπόν είναι η σωστή διαχείρηση των χρημάτων? Εσύ Δήμαρχε και οι της Οικονομικής αυλής πληρωθήκατε? αυτή είναι η ουσία του ζητήματος, όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα για σάς.

Ανώνυμος είπε...

Το νεοσυσταθέν Ινστιτούτο για την δήθεν Τοπική Ανάπτυξη, που στην ουσία είναι ΜΚΟ, απ'ότι φαίνεται δημιουργήθηκε γιατί κάποιοι...πονηροί οσμήστηκαν προγράμματα άρα και Ευρώ από την Ευρωπαική Ένωση και το Κράτος. Την ανάπτυξη που περιμέναμε για την Αίγινα και από την Διοίκηση του κ. Σακκιώτη, αλλά και από το περίφημο Ινστιτούτο να είστε βέβαιοι ότι δεν θα έλθει ΠΟΤΕ. Το μόνο που θα προκύψει στους Διοικούντες του Δήμου και του Ινστιτούτου θα είναι να αυξήσουν τα εισοδήματά τους και κάποιοι από λιγούρια- πειναλέοι θα το παίζουν Οικονομικοί Παράγοντες και όχι μόνο. Και μετά αυτοί οι ίδιοι ξεφωνίζουν τον Γκοτ.. και άλλα λαμόγια. Δηλαδή όπως λέει ο σοφός λαός μας: Το δικό μου όνομα πάρτο εσύ γειτόνισσα. DT

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7:00 πρέπει να ξέρεις ότι οι Συμβασιούχοι- Εποχικοί Εργάτες που δουλεύουν στα σκουπίδια και στην ύδρευση του Δήμου ΔΕΝ έχουν ανάγκη από λεφτά και δουλεύουν μόνο από ΧΟΜΠΥ. Γι'αυτό ο κ. Δήμαρχος φρόντισε να πληρωθεί αυτός, ο Ηλίας, ο Νεκτάριος, ο Πέτρος, ο Φίλιππας και οι νερουλάδες, γιατί αυτοί είναι φτωχοί άνθρωποι και η Αίγινα τους οφείλει πολλά για τις Υπηρεσίες που προσφέρουν. Βλέπεις όλοι αυτοί είναι και Σοσια-ληστές και υπερασπίζονται το δίκηο του εργάτη. Πρέπει να γνωρίζουν όμως ότι υπάρχει και Εισαγγελέας που απ' ότι ακούγεται έχει βγάλει εισιτήριο για Αίγινα.

Ανώνυμος είπε...

Από το πρωί, που ακούστηκε ότι οι συμβασιούχο είναι απλήρωτοι, ετοιμάζεται απάντηση από τον εκπρόσωπο του Δήμου, δηλαδή τον γκρίκλις, σε στυλ "είναι κωλοδεξιοί οι συμβασιούχοι και υποκινούνται από τον arh... τον apost..."
Πλην όμως επικράτησαν ψυχραιμότερες σκέψεις και η αντεπίθεση ανεβλήθη. Ύπάρχει βέβαια η "απορία ψάλτου βηξ" και γι' αυτό βλέπετε το κενό στο σχολιασμό από το πρωί. Τι να γράψουν;

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ,ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ,ΚΛΟΠΕΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ,ΦΙΛΛΙΠΟΣ,ΤΤΙΤΙΝΑ,ΝΙΚΟΣ,ΝΙΚΟΣ,ΤΑΚΗΣ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.ΣΑΚΗΣ ΞΥΠΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

η ΜΑ.ΛΑ.Κ.Ι.Α. μας ενωνει
ΚΕΡΚΕΖΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΦΙΣΤΙΚΙΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει γιορτή φιστικιάς. Υπάρχει (τουλάχιστον έτσι δημιουργήθηκε) φεστιβάλ φιστικιού. Παντού σ' όλη την Ελλάδα υπάρχουν γιορτές του προϊόντος και όχι του φυτού. Στην Αίγινα θέλησαν να του αλλάξουν το όνομα, για να δείξουν ότι θα κάνουν κάτι άλλο ή ότι έχουν νοσταλγία για τη γιορτούλα του Γκότση.

Ανώνυμος είπε...

fistiki fest
dima

rxos kerk
ezos
se liges meres ta onomata tis kinisis

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα σε ιστοσελίδα ότι στην Αίγινα παραδίδονται μαθήματα ιππασίας από εκπαιδευμένο προσωπικό σε αρχάριους ή έμπειρους αναβάτες και στην συνέχεια προσφέρεται διαδρομή σε δασώδη περιοχή κλπ. Επειδή ζούμε στην πατρίδα της αρπαχτής και όλα πάνε στην παντελώνα θα είθελα να μάθω 1- Αν η επιχείρηση έχει δηλωθεί στην ΔΟΥ Αίγινας 2- Οι έμπειροι εκπαιδευτές ασφαλίζονται 3- Οι αναβάτες ασφαλίζονται για τυχόν ατύχημα και σε ποιά εταιρεία. Τέλος την επωνυμία της επιχείρησης( για τυχόν επικοινωνία).

Ανώνυμος είπε...

με τι καθεστε και ασχολειστε ρε την στιγμη που ομαδα νεσρων αλβανων τρομοκρατει και χτυπαει εφηβους καθε βραδυ?μικρα παιδια που κανουν την καλοκαιρινη βραδυνη τους βολτα καταληγουν με θαλασσιο ταξι στα νοσοκομεια σοβαρα χτυπημενα οπως εγινε χτες βραδυ.πολλα περιστατικα ωμης βιας σε μικρα παιδια ,δικα μας με μονη αιτια οτι ειναι ελληνακια.περιμενουμε να δουμε τι εχει σκοπο να κανει η αστυνομεια αν οντως τους συνελαβε οπως ακουστηκε.περιμενουμε ενημερωση και ανακεινωσεις και απο το δημο γιατι το θεμα ειναι πολυ σοβαρο και μπορει να καταληξει σε μεγαλη τραγωδια εαν δεν τιμωρηθουν παραδειγματικα οι νεαροι αλβανοι.ειναι ντροπη να κλεβουν την εφηβεια και την ανεμελια των παιδιων μας νεαροι με κακα ενστικτα και δολοφονικες τασεις.ελπιζουμε να καταφερει η αστυνομεια να προσταψει τα μικρα παιδια που απειλουντε καθημερινα τωρα που ξερει.γιατι αλλιως θα ειναι ολοι υπολογοι.

Ανώνυμος είπε...

apelaste toys. ti perimenoyme diladi?na sfaksoyn kana paidi?h na to strabosoyn opos xtes to brady?an kataferane na toys piasoyne prepei na tous apalasoyne.ntroph.

Ανώνυμος είπε...

gia onoma tou theou pia.den mporei sto nhsi na yparxoyn symories albanon poy askoyn bia kai tromokratoyn anhlika paidia ki emeis na asxoloumaste mono me thn farantouri to fystiki fest toys dj pou paizoyn sta mpar kai tous agones mpasket.trekste ,pieste, mathete,enimeroste mas,endiaferthite epitelous.milhste me eidikes ypiresies,zitiste bohthia kai pieste gia thn apelash ton paliopaidon poy tromokratoun ta niata ths aeginas.ean aytoi sinexisoun kai kykloforoun anempodista tha eimaste oloi mas ypefthinoi gia oti ginei sto mellon.

Ανώνυμος είπε...

Η Σουβαλα θα ανεβει με κλοπες με σχολεια που θα τα κανουμε αποθηκες με μεταφορα της ανυπαρκτης και αδρανους κοινοτητας σε χωρο πολυτελειας με ανυπαρκτη αστυνομευση με κυκλοφοριακο χαος με εξωσεις συλλογων με ανυπαρκτα καραβια με μαγαζια που το χειμωνα δεν θα επιβιωσουν.Βοηθεια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λιγο ακομα να σηκωθουμε λιγο ψηλοτερα λιγο ψηλοτερα λιγο ψηλοτερα.Προσεξε Δημαρχε να μην γκρεμοτσακιστουμε απο το μεγαλο υψος. Ενας απο τους πολλους αγανακτισμενους Σουβαλιωτες. Υ.Γ Την επομενη φορα που θα ξαναπεις την ιδια μαλακια φορα και ενα κρανος μπορει να σου χρειαστει.

Ανώνυμος είπε...

Kalh idea 8a piasw to mal..kisthri to arx..di ton kwlode3iofasista ton Apostolidi kai 8aton gremotsakisw 8eamatika apo to mpalkoni tou dhmarxeiou, etsi na 3emperdeuoume me tous de3ious. Sakh proxvra m masas exoume gemisei kotes. Xtupa tous ou3o reeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

Τι διάβασα σε ιστοσελίδα και ο Πετράκης δελφίνος για Δήμαρχος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Το καινούργιο σχολείο θέλει να το κάνει αποθήκη (φιλοπρόοδος νέος), την Δημαρχία τι σκοπό έχει να την κάνει?

Ανώνυμος είπε...

Ούτε η μάνα του δεν γνωρίζει τον κερκέζο κι εσύ γαμήθηκες με το ψευδώνυμο του.

Ανώνυμος είπε...

Ρέ βλήμα 11:48 μ.μ μέχρι εκεί είναι το πλούσιο (περιορισμένο) λεξιλόγιό σου. Αν δεν μπορείς (δεν δύνασαι) να εκφραστείς με άλλο τρόπο τι κάθεσαι και γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

12:04 Μην ασχολείσαι με χυδαία γλώσσα. h...

Ανώνυμος είπε...

Πάμε ένα στοιχηματάκι οτι το δάνειο θα περάσει τελικά παρά τα θέατρα των φανερών διαφωνούντων ;; Θα τους κουνήσουν μερικά χιλιάρικάκια, ή θα τους τάξουν κάτι και όλα καλά...αλή ώρα περίπτωση Οικονόμου κουνιότανε κουνιότανε του τάξανε και κοκοκκοκοκοκοοοοο.... έτσι και τώρα....

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι φαίνεται η Τιτίνα έχει τσαγανό και αυτό την τιμά. Δηλαδή παραμένει σταθερή στις απόψεις της, ότι δεν συμφωνεί στη λήψη δανείου που δεν είναι αναπτυξιακό. Θα δούμε στην συνέχεια ποιοί Δημοτικοί Σύμβουλη της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης θα κινηθούν σ'αυτήν την λογική. Ούτως ή άλλως μία απόφαση για λήψη δανείου μόνο και μόνο για να καλύψει τρύπες δεν πρόκειται να εγκριθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, καθώς επίσης είναι σίγουρο ότι θα γίνει ένσταση και η οποία θα κερδιθεί. Αυτά βεβαίως ο Δήμαρχος τα γνωρίζει αλλά το κάνει εκ του ασφαλούς και με κουτοπονηριά, αφ'ενός επειδή αυτός δεν ψηφίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο ( άρα δεν έχει καμμιά ευθύνη για την λάθος απόφαση) και αφ'ετέρου για να το παίζει καλός στούς οφειλέτες δίνοντάς τους φρούδες ελπίδες. Ή κοινή γνώμη κ. Σακκιώτη τα γνωρίζει όλα αυτά και μην υποτιμάς κανένα επειδή συγκυριακά εξελέγης Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεχε κ. Ν. Κουκούλη, Αντιδήμαρχε επί των οικονομικών. Κάποιοι από τον Δήμο (και δεν αναφέρομαι στο προσωπικό του Δήμου), θέλουν να σε εκθέσουν, γιατί πως να εξηγήσω ότι πήρανε τηλέφωνο τον Λεβεντάκη ότι τα χρήματα για την μεταφορά του νερού ήταν έτοιμα και μπορεί να έλθει να πληρωθεί. Ήρθε ο άνθρωπος και όχι μόνο χρήματα δεν υπήρχαν αλλά όλοι οι υπεύθυνοι εξαφανίσθησαν. Τώρα έχει άδικο ο υδρομεταφορέας που έφυγε απο τον Δήμο σαν μαινόμενος ταύρος. Καί βέβαια την δίκαιη οργή του για την δική σας κακοδιαχείρηση και κοροιδία θα την πληρώσει ο Αιγινήτικος λαός.

Ανώνυμος είπε...

12:42 μ.μ. απλά χρειάζεσαι ψυχανάλυση για να ξεπεράσεις τα κόμπλεξ σου
πιες και κανένα τσιπουράκι για να σου περάσει, ξέρεις εσύ φίλε μου πρόσεχε και τι μαλακίες που λες στα καφενεία.
ΦΙΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

2:45 Ο Αντιδήμαρχος Ν. Κουκούλης δεν είναι άμοιρος ευθυνών, πληρώνεται ο κύριος αυτός για την εύρυθμο λειτουργία του τμήματος των οικονομικών μέχρι και Ειδικό Σύμβουλο έχει. Δεν είναι λοιπόν ικανός να συγκεντρώσει τα χρήματα των καταναλωτών ύδρευσης για να πληρώσει τον υδρομεταφορέα. Τι ρεζιλίκια είναι αυτά να καλείτε τον Λεβεντάκη να έλθει στην Αίγινα να πληρωθεί και μετά να κρύβεστε σαν μικρά παιδιά. Φαίνεται ότι δεν έχετε καταλάβει ότι διοικείτε ένα δήμο. Αφήστε την μπακάλικη νοοτροπία. Ντροπή,Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ!ΚΟΥΙΖ!ΚΟΥΙΖ!ΚΟΥΙΖ!ΚΟΥΙΖ! Κυρία γνωστής οικογένειας της Αίγινας ψάχνει να βρεί 1- Ενώ η οικογένεια δεν είχε οικονομικό πρόβλημα γιατί ο σύζυγος ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ πούλησε κτήμα παραθαλάσσιο προ διμήνου σε αλλοδαπό (Ρώσο) 2- Που κατέληξαν τα 342000.οο χιλιάδες ευρώ. (Ποιό άραγε είναι το καρφί).

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καρφί 12:18, απλώς ο Μεσίτης άθελά του για να παινευθεί για την πολύ καλή τιμή που έπιασε με τον αλλοδαπό σε τυχαία συνάντηση με την γυναίκα του το είπε. Τώρα κτλ............

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι τα λεφτά? βρέθηκαν? Αχ ρε μεσίτη τον έκαψες τον άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Η κα Κυπραιου νομιζει οτι απευθυνεται σε ηλιθιους;

Ανώνυμος είπε...

Αν εννοείς το video για το φεστιβάλ, τότε σίγουρα ναι. Είναι ντροπή, το μόνο που μένει όταν το δεις είναι μια μιζέρια. Το σκέφτηκαν πολύ; Ο άκοπος το εγκρίνει; Από την αμερόληπτη κρίση του κρεμόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς τα γεράματα δεν έρχονται μόνα τους. Και η κυρία Κυπραίου είναι σε άλλη εποχή με άλλο τρόπο σκέψης και θεωρεί (πιστεύει) ότι συνδιαλέγεται με αλλογενής.

Ανώνυμος είπε...

7:00 eides kana Leventaki na kovei to nero ??? ksereis oti oi nerokouvalitades exoun eispraksei apo ton Nektario panw apo 2000000 fetos? Apla einai to ergo tetoio pou pezoyn kathe kalokairi gia na mas pioun entelws to aima ... alla as perimenoun oi kairoi tis konomas plisiazoun sto telos ... isindesi me tin EYDAP erxetai ... O daskalos exei alli efthini ... oti xtipaei dekawra doylias kai exei mazepsei polla rammata gia ti gouna pollwn kai den ta vgazei sti fora. PES TA RE NEKTARIE ...