Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η έκρηξη αποφεύχθηκε…

Το θέμα της επανεκλογής της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου απασχόλησε έντονα το προσυμβούλιο της Δημοτικής Αρχής που έγινε την Κυριακή 4/9 στις 7.30 το βράδυ. Εκεί ακούστηκε πρόταση μομφής προς το πρόσωπο του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου. Τώρα στο παρασκήνιο είχε δημιουργηθεί κίνηση από το 1/3 των συμβούλων της παράταξης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» για την αλλαγή της σύνθεσης του Λιμενικού Ταμείου. Λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο σύμβουλος που θα επροτείνετο επικεφαλής του Λιμενικού Ταμείου έκανε πίσω υπακούοντας στις εντολές της Διοίκησης.

Επίσης για το θέμα της ειδικής συμβούλου του Δημάρχου ακολουθήθηκε παρόμοια τακτική. Αυτοί που δήλωναν λίγα λεπτά πριν την συνεδρίαση ότι δεν θα το ψηφίσουν, άλλαξαν περιέργως γνώμη και έμειναν μόνο τρεις. Απουσίαζε μια σύμβουλος της αντιπολίτευσης, αποχώρησε και από το θέμα άλλος ένας και ψηφίστηκε η πρόταση.

Αυτό δείχνει ότι στην παράταξη που διοικεί σήμερα τον Δήμο υπάρχει αρκετή πυρίτιδα και αν προκληθεί φωτιά θα ανάψει με άγνωστες προεκτάσεις. Η έκρηξη αποφεύχθηκε αλλά δεν νομίζω ότι θα αργήσει με την πολιτική που ακολουθείται.

Το παρασκήνιο και η στάση του συγκεκριμένου συμβούλου είχε σαν αποτέλεσμα την ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη «ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Σταύρου Σακκιώτη γιατί όπως λέει ο ίδιος «η αξιοπρέπεια μου δεν επιτρέπει πλέον να συμμετέχω σε έναν Συνδυασμό πρακτικής ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ».

70 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Σακκιώτης δεν είχε το θάρρος και τον ανδρισμό να βγεί και να πεί στην παράταξή του, γουστάρω και θέλω κοντά μου την Σελίνα τι θα του έλεγαν. Αλλά αυτά που έγιναν εχθές είναι καραγκιοζιλίκια και τα μαντάτα για τον Σάκη και την παρέα του είναι μαύρα. Γιατί αν τώρα τρείς από την συμπολίτευση διαχώρησαν την θέση τους, στην επόμενη ψηφοφορία για το ίδιο θέμα θα είναι διπλάσιοι. Δεν ξέρω τι λέει ο κατά τα άλλα συμπαθής Ευάγγελος όμως η στάση του ήταν επιεικώς απαράδεκτη.

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΝΤΕΟ 7 ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΡΤΑΛ..Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗΣ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ..ΑΞΙΖΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταύρος Σακκιώτης είναι ένας αγνός άνθρωπος και ιδεολόγος. Με αυτή την παρέα που έμπλεξε, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγείτο σε παραίτηση. Σταύρο όπως εσύ έτσι και εγώ βάλαμε πλάτη για να βγάλουμε από την αφάνεια ανθρωπάκια και στη συνέχεια αυτοί να εξελιχθούν σε λαμόγια και εμείς να απολογούμεθα γιαυτούς. ΄Ομως το βάθρο της εξουσίας τους -που εμείς τους βάλαμε εκεί- θα γίνει βάραθρο και θα κατακρημνισθούν.

Ανώνυμος είπε...

Telika poios einai o Kwlotoumpas dim simvoulos?

Ανώνυμος είπε...

Ο "κωλοτούμπας" μπορεί να μην ήθελε ακόμα να έρθει σε οριστική ρήξη με την παράταξη του . Ο άλλος της αντιπολίτευσης όμως τι φοβήθηκε και αποχώρησε από την κρίσιμη ψηφοφορία ?

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να τον έπιασε η κοιλιά του τον Βαγγελάκη βρε παιδιά. Μα όλα να τα παρεξηγείτε?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗ : ο ανυπαρκτος. Μεγαλη απωλεια για το Φιστικι Φεστ και τη Δημοτικη Κοινοτητα Αιγινας.

Ανώνυμος είπε...

κ. 4.32 μαθε οτι O ΣΤΑΥΡΟΣ ζητησε μετεκλογικα (οπως ειχαν δεσμευτει προεκλογικα ,λεγεμε Σακης) ουσιαστικές αρμοδιοτητες για την κοινοτητα Αιγινας, και μεσω αυτης αξιοποιηση και δραστηριοποίηση των αιρετών μελών. Ομως τιποτε.. καμια ανταποκριση επι της ουσιας μονο κατι κουτοπονηρες εισηγησεις (καυτες πατατες) ζηταγε το ΔΛΤ. δηλαδη τι επρεπε να κανει απο ΑΙΡΕΤΟΣ ,τον πασης φυσεως εθελοντη?? λοιπον πιο καλη η μοναξια και η αξιοπρεπεια. Κατι αλλοι εμειναν στα λογια του καφενειου.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι Μαζι εχουν ενα ματσο χαλια.Ντροπη σε οσους ψηφισαν το μισθο της Σελινας.Και μεγαλυτερη ντροπη σε αυτους που υποκρινονταν και ελεγαν ψεματα οτι δεν θα το ψηφισουν.Για αλλη μια φορα κυριοι πουλησατε ολους αυτους που σας ψηφισαν.Ο λαος δεν ξεχναει.Οταν θα ερθει η ωρα θα ψαχνετε που θα κρυφτειτε. Οσο για τον Σταυρο Σακκιωτη ηταν ο μονος που ειχε το θαρρος της γνωμης του.Μπραβο και στους ςλαχιστους της συμπολιτευσης που για μια φορα δεν κρυφτηκαν κατω απο τη φουστα του Δημαρχου και του Πετριτη.Οι υπολοιποι εισαστε για γελια και για κλαματα.

Ανώνυμος είπε...

Μην φοβάστε τίποτα. Αποκλειστικές πληροφορίες λένε ότι ο Σάκης Σακκιώτης επ ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου απο την ίδρυση του συνδυασμού "ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ", ετοιμάζει μεγάλη δεξίωση σε ξενοδοχείο. Αισθάνεται λέει την υποχρέωση να ανταποδώσει στα στελέχη του συνδυασμού του που τον στήριξαν και του έδωσαν την ευκαιρία να εκλεγεί Δήμαρχος, ένα μικρό μέρος απο τα πολλά που έκαναν για αυτόν είτε υλικά είτε πνευματικά. Έτσι προετοιμάζει τρικούβερτο γλέντι με έξοδα δικά του, όπου θα είναι καλεσμένοι (σε μια επίδειξη μεγαλοψυχίας) όλοι όσοι συμμετείχαν στον συνδυασμό.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσεφέρθηκαν και άλλοι πρωτοκλασάτοι να συμμετέχουν στα έξοδα (μεταξύ αυτών και οι Ν.Κουκούλης και Ν.Τζίτζης) αλλά ευγενικά ο κ.Σακκιώτης αρνήθηκε λέγοντας ότι αυτός έχει μάθει να τα πληρώνει όλα μόνος του.
Θα σας κρατάμε ενήμερους..

Ανώνυμος είπε...

Ο Φιλιππάκος ήταν από τους πρώτους που είπαν ότι δεν θα ψηφίσουν τον μισθό της Σελίνας. Προκειμένου όμως να μη ΄χασει τον μισθό του προτίμησε να πει ΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Εχω να πω στην παράταξη των Συμβούλων του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πως ο καιρός περνά πολύ γρήγορα και τότε με ύφος Σάκη θα έλθουν στην πόρτα μου ζητώντας την ψήφο μου. Λοιπόν εκείνη την στιγμή περιμένω, γιατί τότε θα τους μιλήσω όπως δεν μίλησα ποτέ στην ζωή μου. Και έχω ένα λόγο πάραπάνω γιατί όχι μόνο τους στήριξα, αλλά πίστεψα σ'αυτούς και έκανα και αγώνα να βγούν. Αλλά να ξέρουν όλα εδώ θα πληρωθούν.

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο 6.53

εοαπ

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάκης είχε δεχτεί να συμμετάσχει στη Λιμενική Επιτροπή και μετά την συνάντηση του με τον Ηλία έκανε τον κωφάλαλο. Κρίμα που νομίζαμε ότι σαν αξιωματικός θα είχε και πυγμή. Μέχρι σήμερα φάνηκε πολύ λίγος

Ανώνυμος είπε...

Πιιός είναι ο επόμενος που ανεξαρτοποιείται;

Ανώνυμος είπε...

Από τα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης προετοιμάστηκαν, όσοι ακόμα διαβάζουν, ότι έφταιγε ο Βαγγελάκης και όχι η διάσπαση στο συνδυασμό πλειοψηφίας και ότι το 12-12 έχει τεράστια διαφορά (ποιά;). Δεν μας την εξηγούν τώρα; Επίσης το γιατί αυτό διάλεξαν να σχολιάσουν; να το ερμηνεύσουν όπως ήθελαν;

Ανώνυμος είπε...

και ο ντελούκας έλειπε μην το παραβλέπεται αν ήταν μαζί με τον βαγγέλη το θέμα δεν πέρναγε δηλ 13-12

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΑ '''ΟΧΙ'''.ΔΥΟ ''ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ. Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ... ΨΗΦΙΖΕΙ. ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. ΣΑΚΗΣ-ΣΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΥΓΜΗΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ.... ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τυχερέ Φίλιππα απ'ότι φαίνεται για τον Δημαρχιακό θώκο, παίζεις μόνος σου μπάλα. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα και άσε τους άλλους να αυτοκαταστρέφονται. Όπως είπε και ο μεγάλος ΛΈΝΙΝ ασ' τους νεκρούς να προχωρούν.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελάκη στην μικρή κοινωνία της Αίγινας που ζούμε, να ξέρεις ότι αξία έχει η προσωπική αξιοπρέπεια και ο λόγος,(τι θα πεις αύριο στους ψηφοφόρους σου γι' αυτήν σου την στάση) παραδειγματήσου λοιπόν από την Τιτίνα την Κανελλά, τον Σταύρο τον Σακκιώτη και τον Μπάμπη τον Μαράκη. Γιατί εσύ φέρθηκες σαν ένας νέος Μαυρογιαλούρος. Κρίμα, Κρίμα. Και βέβαια επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν μένει κρυφό θα έλθει ο καιρός που θα μάθουμε γιατί κράτησες αυτή την κατάπτυστη στάση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο (ένας τέως ψηφοφόρός σου).

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 8:50
Δεν το κατάλαβες; Ο ντελούκας δεν τους ενδιαφέρει! Αυτοί που ανέδειξαν το δήθεν μεγάλο θέμα "Βεγγελάκη" δεν είναι βέβαια οι δήθεν ψηφοφόροι του. Είναι αυτοί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην αναδειχθεί το πραγματικά μεγάλο θέμα της πλήρους διάσπασης της πλειοψηφίας. Γι' αυτό επανέρχονται συνέχεια στο "Βαγγελάκη". Μ' ένα σμπάρο δυό τρυγόνια. Και να μη μιλάμε για την πλειοψηφία και να κάνουμε επίθεση στον επικίνδυνο αντίπαλο και όχι στον Γρηγορόπουλο. Λευκογυαλούρος ο Ντελούκας...

Ανώνυμος είπε...

Νύχτα θα φύγουνε και θα είναι μετά τις 12 με ταξί. Δίνω και εγώ παραστάσεις σπιτι μου θα μου φέρει ο τσιτσακις μια παροχή της ΔΕΗ?τι θα δούμε ακόμα και είμαστε στην αρχή.

Ανώνυμος είπε...

ο πετριτης ηθελε να πει οχι αλλα δεν ειπε, ο αγης ηθελε να πει οχι αλλα ειπε ναι αντι για αυτον ο αρχιδημαρχος βαρτζελης, ο καλαφατης διαφωνουσε αλλα οτι πει ο δημαρχος , ο μουτσατσος οτι πει ο ηλιας, οι κουκουλης,τζιτζης ν και κρεουζης ζητω ο πρασινος ηλιος, ο φ τιτζης κοιταξε την παρτη του, ο οικονομου φιλαρακι του η σελινα, ο γιαννακης ο σακκιωτης να μην στεναχωρησει τον ξαδελφο στο τελος γινανε
ΡΟΜΠΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

exei dikio o petros,ti ekane h prohgoymenh epitroph toyrismoy?TIPOTA

Ανώνυμος είπε...

''Φίλιππος για δήμαρχος!!!!!!!!!!
ιδεαλιστής με όραμα και πάθος για τα κοινά''

Ανώνυμος είπε...

Με την διοίκηση που ασκεί αυτή την στιγμή ο Σακκιώτης και με τους τυχάρπαστους (αιρετούς και μή) που έχει μαζέψει γύρω του, ο Τζίτζης Φ έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο αυριανός Δήμαρχος, νομίζω της Αίγινας, αυτό θα ισχύει, άν διαχωρίσει την θέση του και αποχωρίσει σύντομα από το χωρίς τροχούς άρμα του Σακκιώτη. Αλλιώς αν κάνει το λάθος και παραμείνει μέχρι το τέλος και βουλιάξει μαζί του, τότε ΙΣΩΣ να είναι ο μεθ'αυριανός Δήμαρχος της Αίγινας. Το ίδιο ισχύει και για τον Κουκούλη Ν, αν έχει πολιτικές βλέψεις εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

O kύριος Πετρίτης είναι πολύ μικρός και σε ηλικία και σε μυαλό άν νομίζει ότι με αυτές κουτοαπαντήσεις και κουτοπονηριές μπορεί να ξεγελάσει τους Αιγινήτες. Και εξηγούμαι, μας είπε λοιπόν ότι όσον αφορά στην διαχείριση των χρημάτων της ΔΕΗ για την προβολή της Αίγινας την έχει αναθέσει (η ΔΕΗ) σε κάποια εταιρεία και ότι δεν έχει καμμία ανάμειξη αυτός. Αυτό έγινε γιατί τον βολεύει παραπολύ, επειδή η ΔΕΗ δεν λειτουργεί όπως ένα νομικό πρόσωπο (Δήμος) που χρειάζεται να γίνουν διαγωνισμοί, και άλλες διαδικασίες, αλλά λειτουργεί με ιδιωτικά κριτήρια. Έτσι μπορεί να κάνει ο Πρόεδρος (Πετρίτης)όποια συμφωνία θέλει με όποιον θέλει χωρίς να ελέγχεται και χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν και στην συνέχεια ενημερώνει την ΔΕΗ η οποία με εντολή του πάει και πληρώνει τον λογαριασμό. Τώρα ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του γι' αυτές του τις ενέργειες.

Ανώνυμος είπε...

Κατι Αλβανοι, γνωστοι του φιλιπποσκλαβαινα εδωσαν συνεντευξη στο " κους κους".

Ανώνυμος είπε...

Αφού υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν σοβαρά ότι ο Φ. Τζίτζης έχει σοβαρές ελπίδες να γίνει δήμαρχος, τότε εμείς οι Αιγινήτες δεν έχουμε καμιά ελπίδα!

Ανώνυμος είπε...

Καινουργιο μαγαζι:

ΦΙΛΟΙ
ΦΙΛΟΥΣ
ΦΕΡΑΤΕ
ΦΑΤΕ
ΦΥΓΕΤΕ
Καλοριζικο! Καλες δουλειες!

Ανώνυμος είπε...

11.36 Πες μας και τη διεύθυνση του καινούριου μαγαζιού.

Ανώνυμος είπε...

μου εφαγε(ο δαιμων)το ονομα του μαγαζιου:
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΤΑ 5Φ

Ανώνυμος είπε...

λεει ο Ακοπος ''Η έκρηξη αποφεύχθηκε…'' δεν μας λεει η δεν γνωριζει , μεχρι ποτε Ακοπε ?? μεχρι το επομενο συμβουλιο οπου το Δανειο ειναι μονοδρομος ? απ'οτι φαινεται οι αντοχες και ανοχες εξαντληθηκαν , το σχοινι τεντωσε , θ'αντεξει για πολυ ακομα? θολο το τοπιο .

Ανώνυμος είπε...

Φίλλιπα μετά τα όσα έχει πράξει ο πετράκης σου δόθηκε μιά ευκαιρία να πάρεις το πάνω χέρι ψηφήζοντας οχι σταλεφτά της σελίνας , αλλά δεν το έκανες .Εχασες
Ενας φίλος σου αλλά οχι πιά στους όλοι μαζί .

Ανώνυμος είπε...

O σσ του σ νοεκωλοτούμπας τώρα το κατάλαβε και απομακρύνθηκε ? Τόσο καιρό μας είχε τρελάνει στο greeklish σχόλιο και στις ειδικές αποστολές του σάκης .Τουλάχιστον ας ζητήσει συγνώμη και απο ορισμένους που δεν έφταιγαν και.....

Ανώνυμος είπε...

.ΚΟΥΙΖ ΚΟΥΙΖ Μετά το σημερινό συμβάν, η ερώτηση είναι: Πόσους έχει φάει μέχρι σήμερα (αιρετούς και μή) από την αυλή του Σάκη, η Σελίνα.Τελικά τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλη φυσιογνωμία αυτό το κορίτσι. Εσύ πάντως Δήμαρχε να μείνεις αγέρωχος τι πειράζει που στο τέλος όπως πάς θα μείνεις με τον Πακιστ.

Ανώνυμος είπε...

Και την Σελίνα και την Σελίνα. Να μην μπορούν να σε καταλάβουν ρε Δήμαρχε,εσύ είσαι μπροστά πολύ μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτες, σχετικά με τα ανωτέρω, λέτε να συμβαίνει τοοοοοο : Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες. Ο καιρός θα το δείξει κι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι μαζί..... Σελίνα,Σελίνα Τσιτσιολίνα!!!!!!!!!! Οπως παλιά...

Ανώνυμος είπε...

ekane kai kirile xtenisma .... alla den to 'xei na parei ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΙΠΠΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΣΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καθήστε ρε παιδιά να δούμε αποτέλεσμα και μετά κρίνουμε

Ανώνυμος είπε...

Σωστά 7:02
Μέχρι στιγμής δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα αλλά αυτός ο μηδενισμός και τα δηλητηριώδη σχόλια δεν ανταποκρίνονται στα πράγματα. Είναι εμπαθή. Γι' αυτό και τόσο λίγοι συμφωνούν. Η παρέα του Άκοπου και πεντέξι γύρω τους.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ολοιμαζίδες έχουν ακριβώς ην ίδια πορεία με τον πλιτικό τους φορέα ο ΠΑΣΟΚ. Ασυφωνές, εσωτερικές έριδες και φαγωμάρα, αδυναμία διοίκησης, οσμές σκανδάλων που τώρα δυναμώνουν. Κατά τα άλλα θές Όλοι Μαζί στον Αη Σώστη μπας και μας σώσει απο την καταστροφή.

Ανώνυμος είπε...

Nα μας πεί ο Πετράκης και ο αγόμενος και φερόμενος Σάκης τι κάνουν το 1500000 απο τη ΔΕΗ και να μας πουνε γιατί χρησιμοποιούνε το Λέγειν και Πράττειν ως ενδιάμεσο ενω ο Πετράκης δίνει άμεσα το παραδάκι όπου θέλει. Να φωνάξουμε τον Εισαγγελέα να διασκεδάσουμε ;

Ανώνυμος είπε...

θέλω να είμαι κοντά και θα είμαι στο εκλογικό κέντρο του Σάκη για να τον δώ την στιγμή που θα βγαίνουν τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοί θα παραμείνουν κοντά του, για να συμπαρασταθούν στον δακρύβρεκτο Σάκη και να τον παρηγορήσουν. Τότε Σάκη που είναι η ώρα της πληρωμής θα καταλάβεις το πρόσκαιρο της εξουσίας, την αλαζονεία που έδειξες, τα λάθη που έκανες, αλλά θα είναι αργά πολύ αργά και να είσαι σίγουρος ότι θα είσαι μόνος δυστυχώς πολύ μόνος και όλοι τώρα που σου καλομιλούν ( π.χ Μπάμπ, Ιππόκαμ, Μεθεν, Λουβ, ΝΟΑ κλπ) θα σου γυρίσουν πρώτοι την πλάτη αλλά με τα μυαλά που έχεις καλά να πάθεις.

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:37 μμ . Εσύ Μιχάλη να μας πεις ποια είναι η γνώμη σου για τον δικό σας τον Βαγγελάκη ! Τι δηλαδή ? Αυτός καλά έκανε που έλειπε και φταίνε όλοι οι άλλοι ? Κατάπτυστοι είναι όλοι τους καλέ μου φίλε ! Και ο δικός σας ο Βαγγελάκης, δεν εξαιρείται , ότι και να λες ! Ας πρόσεχε !

Ανώνυμος είπε...

7:37 μ.μ Πρέπει να παραδεχτείς ότι πολύ γρήγορα άρχισαν τα όργανα για την παράταξη του Σάκη. Εγώ βλέπω μετά και τα σημερινά, πολύ γρήγορη διάλυση. Ήδη έχουν αρχίσει τα Κυριακάτικα δείπνα (Αιγινήτισσα, βαντζούλια, Μαραθώνας,Άλωνες).

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα σκόνταψε πάνω στα τραπέζια του Γελαδάκη (ψαραγορά)και έπεσε στο δρόμο η κ.Μαρμαρινού η οποία μετεφέρθη στο Κέντρο Υγείας. Οσοι βρέθηκαν εκεί αναρωτήθηκαν, που είναι η Δημοτική Αστυνομία; Υπάρχει άδεια και στις δυο πλευρές του δρόμου να τοποθετούνται τραπέζια; Ηλία Μπέση ξεκίναι από το λήθαργο την δημοτική αστυνομία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Φίλιππας λίγες ώρες πριν το δημοτικό συμβούλιο είχε δηλώσει ότι δεν θα ψήφιζε τον μισθό της Σελίνας. Τι μεσολάβησε και άλλαξε γνώμη; Μήπως του τάξεν τίποτα; Λέω, μήπως;

Ανώνυμος είπε...

10:55 Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να βγεί από τον λήθαργο, ο αδωροδόκητος της Ποιότητας Ζωής και μεγαλοπράγμων Μπέσης Ηλίας.

Ανώνυμος είπε...

Xθές ο Φίλλιπας, ο Βάρτζελης, οΣάκης, ο Πετρίτης και άλλες πετυχημένες μορφές της ανυπαρκτης αρχης ξεκοκάληζαν ταλεφτά των αιγινητών στο Νώντα στν Πέρδικα. Στο μεταξύ ο Φιλλιπας μόνο αγκαλιά δε είχε το Σάκη, είναι που διαφωνεί και το παίζει ανεξάρτητος συνεργαζόμενος. Εμείς παλι ούτε για σουβλάκια δεν έχουμε

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, όπου τρώνε, τρώνε με ξένα λεφτά; Κόψτε κάτι ρε παιδιά, στο τέλος θα πιστέψουμε ότι αν φάτε σουβλάκι, κι' αυτό με ξένα λεφτά θα είναι. Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός έχουν όρια!

Ανώνυμος είπε...

Λάθος τίτλος: Η ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ κι ο Σάκης, αν και του το λένε όλοι από το στενό του κύκλο, κοιμάται στις δάφνες του... Ο ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Ανώνυμος είπε...

12:51 se afto to deipno an eisai ksipnios eprepe na meletiseis tous ixira apontes kai oxi ta ligouria parontes ... O PERDIKIOTIS

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που σκίζανε τα ρούχα τους και προπαγάνδιζαν για το Σακκιώτη σε φίλους και γνωστούς, τώρα ζητάνε και τα ρέστα και μιλούν για κατάπτυστους, που δήθεν διευκόλυναν τις επιλογές αυτού που υποστήριξαν. Μόνο παράνοια;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΝΏΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΕΡΟΥ?

ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ.... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι πληρωμής του τραπεζιού ,δεν είναι απαραίτητα δωρεάν .Πληρωμένο και τιμoλογημένο σαν άλλο είδος .Ετσι φίλιππε.
Για τέτοιο θέμα ένα πρωι είχαμε φωνές στο γραφείο του Δημάρχου από πρώην ....

Ανώνυμος είπε...

Οταν τιμήσουν με την παρουσία τους (ο θεσμός) μια τοπική γιορτή οι Αιρετοί Άρχοντες θεμιτό είναι στο μαγαζί που θα κάτσουν να τους κεράσει (με τηνν έννοια όμως του κεράσματος- προσφορά ποτού-). Εδώ όμως πηγαίνουν παραγγέλνουν τα πάντα και κατά 99.9% δεν πληρώνουν (1:04 π.μ), υπάρχει βέβαια και το 0.1% που πληρώνει, αλλά και αυτό είναι ένα συμβολικό ποσό. Αυτά στα λέω φίλε γιατί έχω δουλέψει χρόνια σε τέτοια μαγαζιά. Για να ρωτήσεις όμως αυτούς τους κυρίους πριν εκλεγούν, πόσες φορές έχουν πάει και καθήσει σε μαγαζί της Πέρδικας.

Ανώνυμος είπε...

Τι πατσαβούρα έφαγε εχθές ο Πετράκης στο καφενείο, έπρεπε να τον βλέπατε πως έφυγε ήταν ο άνθρωπος για κλάμματα. Και ακόμα είναι αρχή Πρόεδρε, έρχονται και χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν τουλάχιστον βρεμένη;

Ανώνυμος είπε...

8.52πμ δεν ξερω για τους άλλους αλλα ο Σάκης 100% δεν πληρωνει ποτε, όχι μόνο τώρα σαν αιρετός (Δήμαρχος) αλλα και απο παλιά σαν υποψήφιος..
Την παροιμία "μνημόσυνο με ξένα κόλυβα" την ξέρεις;

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το σχόλιο του 7.55 και σύμφωνο απόλυτα γιατί ο Δήμαρχος όλους αυτούς τους δωρίζει τόσα πολλά χρήματα περίπου 1000000 ευρώ την σεζόν κάτι γίνετε
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΛΟΙ ΦΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

8:56 Πές μας περισσότερα ποιός έριξε στον Πετράκη την πατσαβούρα στο καφενείο και γιατί? Κρίμα γι'αυτό το παιδί, που ξεκίνησε με πολλές πολιτικές προοπτικές. Αλλά και εδώ ισχύει το Chercher la femme.

Ανώνυμος είπε...

O petrakis einai gia lipisi. Krima kai xekinise kala.

Ανώνυμος είπε...

γραφτε γραφτε...αερολογιες του καφενειου και του κωλου. Ποιος των εκραξε στο καφενειο? Δεν ξερουμε αλλα ετσι υποθετουμε! Ποιος πηρε αναθεση? Δεν ξερουμε αλλα υποθετουμε! Οσοι γραφουν μπουρδες πισω απο την ανωνυμια τους ειναι για λυπηση. Βεβαια καταλαβαινουμε για ποιους λογους καποιοι εχουν εμπαθια με το Πετρακη!

Ανώνυμος είπε...

Ζώον δίπουν άπτερον 3:49 μ.μ. Στο πρώτο σκέλος της ερώτησής σου, η απάντηση ακούει στο όνομα Σπυριδάκης. Για το δεύτερο σκέλος επειδή η ερώτηση είναι ρητορική η απάντηση είναι αυτονόητη και πολύ γνωστή. Κουτοπονηρούλη.

Ανώνυμος είπε...

3.49 o petrakis ta exei skatosei kai 8a exei poli kaka xemperdemata. Oloi einai enantion tou ki einai megali katantia ayti. o spiridfakis legetai oti ton edioxe apo to trapezi pou ka8otan. Asxima nea ! Oso gia tin anonimia pou ki esy xrisimopoieis den 8a eprepe na katadikazeis.

Ανώνυμος είπε...

3:49 ΑΛΉΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙς ΌΤΙ ΌΛΑ ΤΑ ΈΡΓΑ ΠΟΥ ΔΊΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ (ΜΕΘ,ΛΟΥΒ)

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτό ο ΜΕΘ που είναι της αντιπολίτευσης δεν αντιρά μεσω γιατρού σε τίποτα....και αναλαμβάνει έργα χωρίς ανάθεση ...