Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Οι διάδοχοι… απολαμβάνουν…

Θέμα δημιουργήθηκε με την διάθεση του ποσού των 70.000 ευρώ που έδωσε η ΔΕΗ για την προβολή της Αίγινας μετά από την δυσφήμιση που της είχε προκαλέσει το καλοκαίρι του 2010. Την διάθεση ανέλαβε ο πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού Πέτρος Πετρίτης ο οποίος επέλεξε τοπική εφημερίδα να αυτοδιαφημιστεί προσωπικά και να δώσει ολοσέλιδη διαφήμιση για την «προβολή της Αίγινας»!

Παράλληλα βλέπουμε την εικόνα διαφήμισης και προβολής της Αίγινας να μοιάζει περισσότερο με εικόνα επίδειξης ρούχων από φωτομοντέλο και εύλογα αναρωτιέται κανείς, δεν υπήρχε εικόνα με ηλιοβασίλεμα, με ψαρόβαρκες, με πολιτιστικά μνημεία ή κάτι που να προβάλει αυτό που έχουμε. Και αυτό δεν είναι άλλο από την θάλασσα, τον ήλιο και κάτι ξεχασμένα μνημεία. Πολύ φοβάμαι ότι τα χρήματα ξοδεύονται χωρίς προγραμματισμό και χωρίς σύνεση.

Σαφώς θα μου πείτε ότι για όλα φταίει ο Δήμαρχος. Για μένα στηρίχτηκε σε συνεργάτες που η επιλογή τους, κάθε μέρα που περνάει, αποδείχτηκε τουλάχιστον ατυχής. Ο ένας διάλεξε τον εύκολο δρόμο της παραίτησης πριν συμπληρωθεί το πρώτο εξάμηνο. Ο άλλος λόγω του νεαρού της ηλικίας και της απειρίας αποδεικνύεται ότι τοποθετήθηκε σε λάθος θέση. Οι υπόλοιποι τρεις διάδοχοι απλά ροκανίζουν τον χρόνο, απολαμβάνοντας τα αξιώματα και τον μισθό τους. Το κακό μέχρι σήμερα είναι ότι ο Δήμαρχος δεν τους παρακολουθεί στενά και τους έχει αφήσει –με την θέληση του ή όχι- να δουλεύουν για τον εαυτό τους. Ως πότε;

146 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας λογοδοτείστε για τις πράξεις σας και για τις επιλογές σας.
Αντίγραφο της διάθεσης των 70.000 Ευρώ άμεσα σε δημόσια θέα.

Σας το έχει ζητήσει και δημόσια το μεγαλύτερο επικοινωνιακό μέσο της Αίγινας και ακόμα κωφεύετε;
Σας το έχει ζητήσει και δημόσια σύμβουλος της συμπολίτευσης και ακόμα κωφεύετε;



Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο.....

http://www.aeginaportal.gr/index.php?start=30

Ανώνυμος είπε...

Εδω διαφημίζαμε την Αίγινα σε τοπικές εφημερίδες ,γιατι τις χρειαζόμαστε αργότερα ,με τα λεφτά της ΔΕΗ.
Μάλλον ήταν ιδέα της Ευ..κίας.
Πέτρο δώσε άμεσα καθαρή απάντηση .

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι το νεαρό της ηλικίας , είναι καθαρά θέμα απειρίας. Ο Πετρίτης δεν έχει καμία σχέση με τον τουρισμό, ας αφήσει το συγκεκριμένο κομμάτι σε ανθρώπους που γνωρίζουν.
Ας κάνει καμιά βόλτα στην Πέρδικα και μέχρι εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Amafi treme o Petritis katadinasteuei tin Perdika! xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Giati ginetai ayti i anartisi ? As kli8ei eisageleas

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΛΙΠΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΝΟΥ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

www.in.gr εκδρομη στην Αιγινα
ο Δημος - Επιτροπη Τουριστικης Αναπτυξης - Π.Πετριτης διαφημηζει επιλεκτικα μαγαζια

Ανώνυμος είπε...

O Πετρίτης έχει βάλει στο χέρι οχι μόνο τα 70000+23% ΦΠΑ=86000 αλλά και το 1500000 της ΔΕΗ, φυσικά και ένας κλειστός κύκλος άλλων ημέτερων, ο Φίλιππας είναι στην απ΄εξω καιγ΄αυτό βγάζει καπνούς αλλά θα βγάλει απο την ΚΕΔΚΕ και το ΥΠ.ΕΣΩΤ. Στο τέλος της εποχής του Σακκώτη πολλοί θα φοράνε βραχιολάκια

Ανώνυμος είπε...

ΣΏΣΤΑ 4:01 ΑΛΛΑ ΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Παρατίθεται γευμα στου Πετρίτη στη Σουβάλα για να καλμάρουν τους συμβούλους. Καλέσανε μέχρι και τον Μαράκη οι ξεφτίλες. Θα είναι και ο φωτοηράφος του Πετράκη για να τους αποθανατίσει.

Ανώνυμος είπε...

Bravo Petraki kai den sou fainotane. Xontri i masa ... Dose kai kana kokalaki na glipsei kai to eteron sou imisi krima einai na meinei stin apekso.
Filippos o epomenos

Ανώνυμος είπε...

Ρέ παιδιά αυτοί τελικά μέχρι να φύγουν θα μας τρελλάνουν. Σήμερα το μεσημέρι στην καφετέρια που ρεμβάζουμε, άκουσα να λένε για κάποιες κίτρινες διαγραμμίσεις που έγιναν στον μώλο του Αγ. Νικολάου από το Λιμενικό Ταμείο ότι, το κόστος έφτασε τις 6000.οο ευρώ και βέβαια με απ' ευθείας ανάθεση. Αν είναι έτσι ή κάπως έτσι ας ερωτηθεί ο Πρόεδρος του Λ.Τ κ. Βάρτζελης.

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου όλη η δημοτική ομάδα στo ΙΡΙΔΕΣ για σύσφιξη σχέσεων.
Αυτές οι ιδέες είναι απίθανες πραγματικά.

Ανώνυμος είπε...

TAKIS KAI PETRAKIS TRONE ME XRISA KOUTALIA
TIN EPOMENI TETRAETIA AS PANE NA TOUS FIOXENISOUN STIN KINA GIATI 8A TRONE TO GIAOURTI XIMA KAI TSOYVALATA

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον πρόεδρο του τουρισμού που κάνει διακρίσεις και επιλεκτικά διαφημίζει κάποια μαγαζιά! Τώρα δεν έχει συμβούλους και τα λάθη φαίνονται. Καλύτερα να ασχοληθεί με τον αθλητικό οργανισμό , διότι ο τουρισμός εκτός από χαχαχα και χουχουχου θέλει και τεχνογνωσία

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΗ διέθεσε τα χρήματα για την Τουριστική προβολή και για τις Δημόσιες σχέσεις της Αίγινας. Το δείπνο λοιπόν της Τετάρτης, ο Πρόεδρος πρέπει να το χρεώσει σ'αυτό το κονδύλι, γιατί αυτός και λέγειν (συμφωνεί) και πράττειν.

Ανώνυμος είπε...

ένας σύμβουλος θα πάει έτοιμος για όλα

Ανώνυμος είπε...

Eλαοιχρωματιτιστές λένε ότι, η συγκεκριμένη εργασία της διαγράμμισης με τα υλικά άν γινόταν διαγωνισμός στην καλύτερη περίπτωση θα στοίχιζε το πολύ από 600.οο έως 800.οο ευρώ με 1-2 ημέρες εργασίας. Τώρα πως το κόστος ανέβηκε στις 6000.οο ευρώ είναι απορίας άξιον. Μήπως ο κ. Πρόεδρος του Λ.Τ έχει μπερδέψει τις δραχμές με τα ευρώ ή μήπως δεν γνωρίζει την αξία των χρημάτων. Γι' αυτό κύριε Βάρτζελη συγκυριακέ πρόεδρε του Λ.Τ, δεν θα ξαναδείς την πόρτα της Δημαρχίας για τον απλούστατο λόγο ότι τώρα θα κριθείς από τους Αιγινήτες για την ΚΡΥΣΤΆΛΛΙΝΗ Διοίκηση που ασκείς.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Φίλιππας έχει ανοίξει πόλεμο με τον Πετρίτη ; Μήπως γιατί είναι έξω απο τη μάσα της ΔΕΗ ; Μήπως γιατίτον φοβάται ως αντιπαλο ση διεκδίκηση της θέσης του Σάκη ;

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος σχολιαστής έβαλε ξεκάθαρα το θέμα, που απόφυγε (παλιά μου τέχνη...) να θέσει η ανάρτηση: Πώς μοιράζονται τα λεφτά, που ο κ. Πετρίτης υποκρίθηκε ότι δεν είναι δική του δουλειά.
Οι γνωστοί "σχολιαστές" άρχισαν αμέσως να ασχολούνται με τις "επιδόσεις" του προέδρου. Αυτό είναι το κοινό του κ. Ακόπου και της παρέας του. Με σοβαρά θέματα θα κάτσουν να ασχοληθούν;

Ανώνυμος είπε...

Ας ασχοληθούμε λοιπόν με σοβαρά θέματα κ. 1:03 π.μ και ερωτώ: Είναι σωστό κ Πρόεδρε Λ.Τ εσύ που είσαι δάσκαλος και σε πληρώνουμε για να μαθαίνεις γράμματα τα παιδιά μας και να τα διδάσκεις και για ηθικές αξίες, πώς θα τα πείσεις όταν εσύ ενεργείς μ'αυτόν τον τρόπο? Δηλαδή όταν εσύ κατά την άσκηση των καθηκόντων σου ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου καταπατάς κάθε νόμιμη και διαφανή διαδικασία (απ'ευθείας αναθέσεις έργων και προμηθειών). Στην περίπτωση λοιπόν του κ. Βάρτζελη δεν ισχύει ούτε η απειρία ούτε η αφέλεια ούτε η άγνοια. Ισχύουν ΟΙ ΕΥΝΟΗΤΟΙ ΛΟΓΟΙ. Ας προσέξουν λίγο και οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες του Λιμενικού Ταμείου και του Δήμου γιατί όταν έλθει η ώρα του ελέγχου θα τους καταλογισθούν ευθύνες και Πειθαρχικές και ποινικές.

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας 1:03 ποιά είναι τα σοβαρά θέματα για σένα ; Το φάγοπότι με τα χρήματα του καταληστευμένου Δημοσίου (απο τα πράσινα τρωκτικά δεν είναι;), αλλά ως ΠΑΣΟΚΟΣ τι να πείς μαθημένος σ΄αυτό είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΣΑΚΗ ΤΑΚΗ ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΑ ΗΛΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μα και τι να πούνε? Ναι τρώμε? Ποιος έλληνας παραδέχτηκε την αδυναμία του και το εύκολο χρήμα?

Ανώνυμος είπε...

Σήμερσ το βράδυ στο γευμα θα είναι η Σελίνα με τον Ασιάτη. Η φωτεινή θα είναι;
Ας είναι καλά η ΔΕΗ έχουν παραγγείλει και ρώσικο χαβιάρι

Ανώνυμος είπε...

Το σίγουρο είναι ότι στο τραπέζι θα είναι αυτοί που ..μούν και δέρνουν [την Αίγινα] και κάποιοι που τους χρησιμοποιούν για γλάστρες και για κάλυψη των "ανδραγαθημάτων τους" και με λίγα ψυχία θα τους κλείσουν και πάλι το στόμα.

Ανώνυμος είπε...

Η σπόντα πάει για τον Οικονόμου ; Θα είναι και ο Greeklish μαζί

Ανώνυμος είπε...

Θα δούμε ποιος έχει φιλότιμο...

Ανώνυμος είπε...

1:31 μ.μ. μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια ότι έκανες εσύ επί Κουκούλη δεν το κάνουν όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο 9:21 πράγματι δεν κατάλαβε τίποτε. Απόδειξη ότι με πέρασε για πασόκο! ξαναδιάβασε άνθρωπέ μου το τι γράφω.

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε αχάριστοι, οι άνθρωποι κάνουν τη μεγαλύτερη διαφήμιση στην Αίγινα: το μεγαλύτερο παστέλι του κόσμου!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν Πατριώτες Αιγινήτες τώρα που θα κατεβείτε στις εκδηλώσεις του Fistiki Fest, κάντε και μία βόλτα πρός το εκκλησάκι του Αγ Νικολάου και θαυμάστε τις διαγραμμίσεις που έκανε με απ' ευθείας ανάθεση ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Βάρτζελης Τ χρηματικού ύψους 5800.ΟΟ Ευρώ. Εγώ αυτό το έργο το κοστολογώ (και ξέρω τι λέω) το πολύ 400.οο ευρώ. Και ΠΡΟΚΑΛΩ τον Δήμαρχο να δώσει εντολή στον προιστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να συντάξει για το συγκεκριμένο έργο Τεχνική Έκθεση με καθορισμό του κόστους. Και άν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά να στείλει αυτόν τον κύριο σπίτι του. Αλλά ξέρω ότι δεν θα το κάνει γιατί και αυτός τα ίδια κάνει με τις απ'ευθείας αναθέσεις. Θυμάμαι που έλεγε ότι ΕΓΩ θα είμαι Δήμαρχος όλων των Αιγινητών και άλλες παπαρδέλες. Καί ΕΡΩΤΩ κ. ηθικολόγε συγκυριακέ Δήμαρχε γιατί δεν δίνεις και σε άλλους οικοδόμους (που ξέρεις τι ανεργία υπάρχει στον κλάδο) ισομερώς από ένα έργο, αλλά τα δίνεις με απ'ευθείας ανάθεση στούς ίδιους και τους ίδιους ( μήπως πρέπει να ζητήσω απάντηση Δήμαρχε από τον Μαμμωνά). Τέλος μου κάνει μεγάλη εντύπωση η μούγκα των αμνών Συμβούλων σου με αυτά που βλέπουν να συμβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

3:37 μ.μ Είναι να πέσει η πρώτη φάπα και μετά.........Αλλά έχω ελπίδες στον αδέκαστο Μπέση Ηλία που δεν σηκώνει μυγάκι στο σπαθί του, αργά ή γρήγορα αυτός και μόνο αυτός θα τους βάλλει στην θέση τους (όταν και πότε του γίνει καθαίρεσης από Αντιδήμαρχος). Ντροπή, Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

φιστικι φεστ η τσαντηρι φεστ;

Ανώνυμος είπε...

Βρε κάνουν αυτοί τα διαφόρων ειδών παρτάκια και ας λέτε εσείς. Εδώ ο Δήμος χρωστάσει σε όλον τον κόσμο, με αποτέλεσμα κανένας προμηθευτής να μη δέχεται να δώσει πράγματα στο Δήμο και το χρέος να έχει φτάσει κοντά στα 8.000.000,00 ευρώ και ο Δήμαρχος προσέλαβε τους πολύ "πετυχημένους και απαραίτητους" ειδικούς συμβούλους [Σελίνα και Ασιάτη] που μας στοιχίζουν 5.000,00 το μήνα και απέλυσε έναν από τους πιο άξιους εργαζόμενούς του, παιδί πολύτεκνης οικογένειας,νιόπαντρος και με νεογέννητο παιδάκι, γιατί [είπε ο Δήμαρχος] έτσι είναι ο νόμος. Μόνο που ο Δήμαρχος σε άλλες περιπτώσεις όπως ο ίδιος δηλώνει "προσπαθεί να ξεπερνά τις γραφειοκρατικές αγγυλώσεις" και σε άλλες τις εφαρμόζει με μεγάλη ευλάβεια.

Ανώνυμος είπε...

Να μας απαντησει ο δημαρχος με ποια δικαιοδοσια ΕΡΓΑΤΗΣ του δημου εχθες το βραδυ πηγε τη δημοτικη αστυνομια στην εκκλησια του Σταυρου και εκοψε προστιμο στα δυο μαγαζια που διεθεταν τραπεζια και μουσικη προειδοποιωντας οτι του χρονου θα παει να γραψει και στο μοναστηρι της Παναγιας.

Ανώνυμος είπε...

Αξεστοι και αμορφωτοι οΔημαρχος και η παρεα του που ειναι ολοι μεσα στη νομιμοτητα θα βαλουν ταξη σε αυτον τον τοπο.Σαν δεν ντρεποσαστε!Αντι να κουνησει τον κωλο της η δημοτικη αστυνομια να κανει τη δουλεια της εκει που πρεπει πηγατε και γραψατε ανθρωπους που προσπαθουσαν να βγαλουν ενα μεροκαματο.ΞΕΥΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βαλανε χερι και στα πανηγυρια τωρα;Αλλα ουτως η αλλως για τα πανηγυρια ειναι ολοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε μαζεψε το μαντροσκυλο σου.Δεν εχει κανενα δικαιωμα να απειλει τον κοσμο.Βαλε τον να δουλεψει γιατι ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα κοπροσκυλα του δημου ξερεις εσυ απο αυτα που πληρωνεις τσαμπα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις καταλάβει 5:46 μ.μ ότι ο Σακκιώτης έχει καταφέρει στο Δήμο να κάνουν κουμάντο άτομα με ειδικές ανάγκες , αργόμισθοι και λαμόγια. Αυτός όμως ασχολείται με τους δείπνους (μυστικούς ή φανερούς), αλλά του διαφεύγει τι κατάληξη έίχε ό μυστικός δείπνος. Γιατί κοντά του δεν κάθεται ένας Ιούδας, αλλά πολλοί.

Ανώνυμος είπε...

ακουσε 4.55, ο δημος θελει τα λεφτα να μενουν στην αιγινα και να προτιμαει τους ντοπιους επιχειρηματιες και να ενισχυει την αιγινιτικη οικονομια για τις διαφορες εργασιες- δουλειες που κανει, για αυτο πχ τα ηχητικα φετος για το φφ τα εφερε απο αθηνα! ειδες πως προτιμαει τους ντοπιους! οπως κατι παρομοιο ακουσα για φυλαδια, ετσι μπραβο παμε μπροστα ολοι μαζι!

κερκεζος δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

ωραιος ο ζαν ζακ στις προβες της παρελασης αλλα μου εκανε εντυπωση οτι δεν υπηρχε ουτε ενα αιγινιτοπουλο, στα παιδια που παιρνουν μερος, εσεις πως το εξηγειτε;


εοαπ

Ανώνυμος είπε...

Η "ξενομανία" είναι ίδιον γνώρισμα των Αιγινητών. Τόσα έχουμε πάθει από τους ξένους "προοδευτικούς" και μυαλό δεν βάζουμε.

Ανώνυμος είπε...

το aegina cup δεν θα γινει, η φιλαρμονικη δεν θα παιανισει, για να δουμε μεχρι να τελειωσει το τφ = τσαντιρι φεστ, τι αλλο θα ματαιωθει;
παντως ρε παιδια μεγαλη ανοργανοσια και ασχετοσυνη στα παντα, θα δειτε στην πορεια πως θα βγαινουν ενα-ενα!

Κωνσταντινος Β!

Ανώνυμος είπε...

τελικα τους περσινους επαγγελματιες που δουλεψαν στο φφ τους πληρωσαν η ακομα τους χρωστανε;

Ιδου θυμηση κανω!

Ανώνυμος είπε...

Με τι να τους πληρώσουν, με φιστίκια;
Απότι ξέρω με τα χρήματα της ΔΕΗ έχουν πάρε δώσε. Αν υπάρξει αντιπολπίτευση θα μπορεί να τους κλείσει και φυλακή αν πάει και ψάξει τα τιμολόγια που έχουν κοπεί επ ονόματι της ΔΕΗ.

Ανώνυμος είπε...

Kai afou elisan ola tous ta provlimata , graftikame gia 2 fora ston recor guiness (i proti itan i eklogo tou Saki os dimarxou na 8imiso) me to 40 m. pasteli , trone oloi xazoi sto xenodoxeio tou petraki stin souvala.
Re den ntrepeste perasan 6 mines kai oi aigenites exoun apivdisei

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει η αντιπολίτευση να κάνει το χρέος της, όπως έκανε ο Σάκης όταν ήταν. Να ελέγξει που έχουν κοπεί τα τιμολόγια της ΔΕΗ, απλά τα πράγματα!
Εκτός αν φοβούνται και αυτοί

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Βάρτζαλης αναθέτει και η Τιτίνα υπογράφει; Πως πληρώνονται αυτοί;

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχει ο 11:54 Ψάξτε τα τιμολόγια της ΔΕΗ να δείτε την "προβολή" της Αίγινας!

Ανώνυμος είπε...

Na i diafimisi tis eginas. H kopela xrisimopoihse ti fotografisi gia diki tis provoli. Alla afto malon to ikseran oloi oi emplekomenoi apo tin arxi. Oreo to kolpo.

http://www.newskosmos.com/details.aspx?id=183371

http://www.tlife.gr/Article/news-katerina/0-9-19579.html

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας να δούμε γιατί δεν δώθηκαν προσφορές και δεν έγιναν έστω και τυπικά οι διαγωνισμοί.

Ανώνυμος είπε...

11:55 μ.μ Αγαπητέ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΑ σταθερή στις αρχές της, περί ισονομίας (ισόνομης πολιτείας αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τον Σακκιώτη και Βάρτζελη) δεν υπογράφει τις απ'ευθείας αναθέσεις έργων του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Βάρτζελη, αλλά τις υπογράφει Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ (και δεν ντρέπεται).

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΙΤΙΝΑ! ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:54 σιγά να μην κάτσει η ΔΕΗ να δώσει αντίγραφα τιμολογίων. Όσο για το διαχειριστή του blog που αναρωτιέται, για το τι και το πως, θα πρέπει νακαταλάβει ότι τα 70.000 με τον τρόπο που δόθηκαν είναι ένα bonus προς αυτούς που τα διαχειρίζονται. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να "ανοίξει μύτη". Για τους επαγγελματίες που καταστράφηκαν πέρυσι, αυτοί έγιναν τα θύματα της υπόθεσης για δεύτερη φορά... Κάτι δήθεν δημοσιογράφοι, δήθεν εικαστικοί και φωτογράφοι, δήθεν εκσυγχρονιστές που παρέπαιαν οικονομικά, έπεσαν με τα μούτρα στο εύκολο χρήμα, αποδεχόμενοι κάτι που κάνει κακό στους υπόλοιπους επαγγελματίες και δημιουργεί κακό προηγούμενο, για τον όποιο αγώνα διεκδίκησης απομειώσεων. Αλλά ας μην ανησυχούν, ούτε εισαγγελέας πρόκειται να παρέμβει ούτε τίποτα. Το μόνο κέρδος για την κοινωνία της Αίγινας είναι ότι επιβεβαίωσαν το ποιοι είναι...

Ανώνυμος είπε...

1155 επειδη νομιζεις οτιξερεις πολλα δεν μας λες και εμας ποιος ειναι ο αναπληρωματρικος και αν ενας αναπληρωματικος εχει δικαιωμα υπογραφης για πες μας λοιπον να μαθουμε και εμεις

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα έλεγα να μας απαντήσει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, ώστε να μην υπάρχουν ούτε αδιευκρίνηστα σημεία ούτε αναπάντητα ερωτηματικά...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥ....

Ανώνυμος είπε...

Eγώ θα πω και κάτι άλλο, τώρα που η κυβέρνηση του δοσίλογου και υπηρέτη της διεθνούς τοκογλυφίας ΓΑΠ , μας χαρατσώνει συνεχώς και μας ποδοπατεί την αξιοπρέπεια και το μέλλον μας, είναι σκάνδαλο και εξοργιστικό οι ΠΑΣΟΚΟΙ δημοτικοί άρχοντες να βγάζουν λεφτά και να καλοτρώνε τα λεφτά της ΔΕΗ που μας ανήκουν. Είναι αισχροί, είναι ντροπή. Είναι χρέος όλων μας να φωνάξουμε και να στείλουμε τους επιτήδειους και τους κλέφτες στον εισαγγελέα. Φτάνει η κοροϊδία.

Ανώνυμος είπε...

10.15. Να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοί που ξέρουν πολλά και μη το παίζεις άνετος γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα!!

Ανώνυμος είπε...

Η σιωπή των διοικούντων είναι και η .... απάντησή τους!

Ανώνυμος είπε...

Na skaseis kai na psofhseis de3io fasistoskulo 10:36 arx..di Apostolidi. Pali arxises tis de3ies sou paparies. PASOK GIWRGOS PAPANDREOY SWTHRIA gia to LAO

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΕΛΩΝΑ Η ΓΕΝΝΙΤΙΚΗ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.
ΜΠΕΙΤΕ,ΔΕΙΤΕ,ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ,ΓΕΛΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Τί να απαντήση o Πρόεδρος 10:20 π.μ, αυτός το μόνο που ξέρει είναι να δίνει τα έργα με απ' ευθείας ανάθεση (δέστε σε ποιούς τα δίνει με εξαίρεση τον Μεθεν) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Τελικά ΜΟΝΟ η κυρία Κανελλά έχει φιλότιμο και ζωτικότητα. Τα -αρσενικά- μέλη της παράταξης δεν ντρέπονται που μιά γυναίκα τους βάζει τα γυαλιά, τι ξεφτίλα είναι αυτή. Γιατί δεν μιλάτε ρε χάχες, γι'αυτό σας ψηφίσαμε να αφήνετε μερικούς να κάνουν ότι θέλουν (φυσικά με το αζημίωτο, γιατί έχουν τον μισθό τους βεβαίως, βεβαίως).

Ανώνυμος είπε...

Παντως προτιμαω ενα αξιοπρεπη μετριοπαθη ικανο σεμνο δημαρχο κι ας εχει (αν εχει) γλιτσα γυρω του απο την ιδια τη γλιτσα για δημαρχο που μας φορτωσατε.Για τους αντιδημαρχους ας μη μιλησω καθολου.Ο Θεος να βαλει το χερι του να εκτεθουμε οσο το δυνατο λιγοτερο αυτες τις μερες.Με τις υγειες μας.

Ανώνυμος είπε...

Re paidia oi mousikes epiloges sto tsantiri fest me poli pono tis akouo. Kala poios tis epilegei giati ta idia tragoudia afieronontai kai sto facebook ?

Ανώνυμος είπε...

Tα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα να παιρνούν ανενόχλητα, τα απαγορευτικά για τυπικούς λόγους, τα περίπτερα άστηστα!
Όσο για τους εθελοντές .... δεν υπάρχουν! Για να μην πούμε για την εκδήλωση στον Πύργο του Μαρκελλου... ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από fistiki fest το κατάντησαν μπαχαλοτσαντίρι πανηγύρι - φεστ, οπότε είναι ανάλογες και οι μουσικές επιλογές. Εγώ επιπλέον παρατήρησα έναν πανικό να διακατέχει τους υπεύθυνους του φεστ, που΄υποθέτω ότι οφείλεται στο κράξιμο που έχουν φάει και θα τρώνε από εδώ και πέρα και στην απαξίωσή τους από όλο τον κόσμο. Κρίμα!
Υ.Γ. Αληθεύει ότι υπάρχει και τσαντίρι[περίπτερο] με τσιγγάνες ή κάτι άλλο εννοούν? Ας μου εξηγήσει κάποιος...

Ανώνυμος είπε...

το μεγαλο γελιο θα πεσει σημερα στις 8 στην παλια προβλητα, αυριο στις 10μμ στην παραλια αυρας και την κυριακη στις 9μμ στην παλια προβλητα.
θα δειτε την ανοργανοσια στο φουλ, ερε γελια που εχουν να πεσουν, ερε γλεντια στο τσαντηρι φεστ, ερε μασες στο τσαντηρι φεστ, ερε πως απλωνουν τα χερια ορισμενοι να αρπαξουν απο τιμολογια και αλλα, καποιος ετοιμαζεται για μηνυση στην κεδα, πωπω γλεντια!!!


κερκεζος δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

οσοι ενδιαφερεστε για την ποιοτητα του νερου για καντε εναν ελεγχο..μετα απο μια εβδομαδα καλου νερου σημερα χωρις προφανη λογο(μεγαλη καταναλωση)η αγωγιμοτητα εκτοξευτηκε στις 2800 μοναδες!!μα τι κανουν??

Ανώνυμος είπε...

Προς κάθε αρμόδιο: Η υποχρέωση του Δήμου μετά απο κάποια διαρροή νερού δεν τελειώνει στην αποκατάσταση της διαρροής και μόνο. Πρέπει νομίζω, να αποκατασταθεί και το οδόστρωμα και όχι να παραμένει επι πέντε και βάλε μήνες η λακκούβα.
Ήδη η κατάσταση είναι τραγική σε τουλάχιστον τρία σημεία απο τα οποία εγώ τουλάχιστον περνάω καθημερινά.
Δεδομένου δε ότι σε λίγο θα αρχίσουν οι βροχές δεν θάπρεπε να γίνει κάτι; Η γνωστή δικαιολογία περι έλλειψης χρημάτων δεν περνάει εδώ, γιατί οι περίοικοι έχω ακούσει να λένε ότι δέχονται να συνεισφέρουν στην αγορά τσιμέντου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τσιγγάνικο το τσαντήρι, είναι η Φ. η οποία δίνει μαθήματα φυστικώματος, διότι είναι το μόνο περίπτερο που δεν έχει καμία σχέση ούτε πέρσυ ούτε φέτος με το φυστίκι. Τώρα αν φοράει και τα κίτρινα τα φωσφοριζέ τί να κάνουμε λανσάρει και πανηγύρι Άγιου Σώστη που παρίσταντο πριν λίγες μέρες αυτό είναι που λένε clas η γκόμενα.

Ανώνυμος είπε...

6:15 einai poli aplo ti kanoun. Emeine o Leventakis apo petrelaio .

Ανώνυμος είπε...

εμαθα οτι εγινε γκαλοπ με σακη κατω απο 18% και οι αλλοι δυο γυρω στο 25. δημοτικοτητα σακη 45, κουκουλη 52, γιατρου 55. γνωμη για εργο δημοτικης αρχης θετικο 35.το εκανε καινουργιος παιχτης και χλωμο αν δημοσιευτει.ξερει κανενας τιποτα;

Ανώνυμος είπε...

και το αγωγιμομετρο του ο Μπεσης που μας το μοστραριζε(ασε που πολλοι απο αυτον εμαθαν την "άγωγιμοτητα")τι το εκανε τωρα?το καταπιε?

Ανώνυμος είπε...

Το αγωγιμόμετρο ανεγκέφαλε το εχει πει τοσες φορες ο ανθρωπος το χρησιμοποιούσε μονο στην υδροφορα, οχι στο δικτυο

Ανώνυμος είπε...

O Petritis edose sto Aegina News to logo pou ekfonise sto synedrio koinoniologias! Einai sta Agglika!
A re psonio Petriti, zeis gia ayta paradeksou ta!

oyst!

Ανώνυμος είπε...

O ptrakis einai paradosiaki sintagi se monterno peritiligma

Ανώνυμος είπε...

και ένα νέο καινούργιο επί του πιεστηρίου....
Και ο Πετράκης στο ΜΑ.ΛΑ.ΚΙ.Α.
Την Κυριακή υπέγραψε δελτίο στο music στην Πέρδικα.
Έπινε καφέ με τον πρόεδρο του κινήματος.....

Ανώνυμος είπε...

Niko to grafw edw gia o kollitos sou sto allo to svinei. Eisai megalos xafies kai aftokarfwthikes ... (aeginanew se parakalw min to sviseis) O EK TWN ESW

Ανώνυμος είπε...

O Petrakis mporei pleon na pinei kafe mono sto music stin Perdika ! A re pou katantise olokliros proedros. Etsi den vgainoun dimarxoi Petraki, alla 8a er8ei i ora pou 8a katalaveis... opos oloi mazoi perimenan to la8os sou, gia na se geloiopoiisoun kai to ekanes, etsi tora perimenoun tis epomenes ekloges gia na se xeftilisoun!

Ανώνυμος είπε...

Το “Πρόεδρος” ξεφτιλίστηκε και αυτό.Αν πας στην παραλία και φωνάξεις ΠΡΟΕΔΡΟΣ θα γυρίσουν εκατό ατομα.Ολοι πρόεδροι έχουν γίνει.Ακόμα και πρόεδρος της Μαλακίας υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Έλα ντε πώς γίνεται όλοι οι έλληνες να θέλουν να γίνουν Πρόεδροι?
Μικάμε για κόμπλεξ σε όλα τους τα μεγαλεία, γιατί να αλλάξουμε εμείς στην Αίγινα?

Ανώνυμος είπε...

ειδατε που σας το ελεγαν εχθες, καποιος εδω μεσα, λες και το ηξερε, παιδια μεγαλη αποτυχια η παραδοσιακη μουσικη, ειχα παει στο λαογραφικο πριν μερες και παρακολουθησα την εκδηλωση της ιεραποστολης της κορεας και επαθα πλακα, απο τον ηχο και τους καλιτεχνες και πηγα εχθες να παρακολουθησω στην παλια προβλητα, αλλα τι να ακουσω, δεν ακουγοταν αυτο το πραγμα, ο ηχος αισχρος, γρατζουνιζε, κακοφωτισμενοι, γενικα κακομοιρικα πραματα φτωχα, ντροπη τους και στους διοργανωτες. απο το να βγαλεις ασχημο αποτελεσμα, απο κατι που εχει γινει καλυτερο αλλη φορα, τοτε μην το κανεις!!


Κωνσταντινος Β!

Ανώνυμος είπε...

Ακυρώθηκε παιδική εκδήλωση εχθές το απόγευμα στον Πύργο του Μαρκέλλου στα πλαίσια του Fistiki Fest.
Η οργάνωση συγκλονιστική! Μάλλον στο ρεκόρ γκίνες θα κρατήσει την πρωτιά ο Σάκης !

Ανώνυμος είπε...

Na afhsete hsuxo ton Petro koufales de3ioi, sas exei troma3ei to oti einai enas ikanos, e3upnos kai drasthrios neos kai ton fobaste gia to mellon. 8a gelasoume polu sto mellon

Ανώνυμος είπε...

"δραστήριος" ειναι σιγουρα

Ανώνυμος είπε...

Στο μέλλον θα .... γελάσουμε σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

9;29 π.μ Με αυτά που λές συμφωνώ απόλυτα, αλλά αυτά να πάς να τα πείς στην περιοχή του την Σουβάλα που δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν (εγώ βέβαια τους λέω για την πολιτική του ευφυία, την πολιτική του νοημοσύνη, την διαφάνειά του, στην διαχείριση χρημάτων - βλέπε ΔΕΗ-, αλλά το μεγάλο του πλεονέκτημα έναντι των άλλων Δελφίνων είναι μπορεί και μαντεύει, πολιτικά τα μέλλοντα). Τώρα δεν ξέρω, ίσως, λέω ίσως να τον θέλουν στην Πέρδικα λόγω εντοπιότητας της Φωτ.. γι'αυτό οι μόνοι που ξέρουν και μπορούν να μας ενημερώσουν είναι οι τοπάρχες Νταβάς και ο Αμάφης.

Ανώνυμος είπε...

αγωγιμοτητα νερου σημερα 3800 στις βρυσες.στην υδροφορα παλι δεν ξερω.καλου κακου πλενετε τα δοντια σας με εμφιαλωμενο.
ανεγκεφαλος

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στην πόλη, αυτή τη στιγμή: 2.600 δείχνει το όργανο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο δήμαρχος πριν μια βδομάδα μίλησε για "ΒΑΤΕΡΛΟ", επειδή ξοδέψαμε πολύ νερό φέτος. Φαίνεται ότι ξαναγυρίσαμε στις καταστάσεις του Πάσχα, λόγω οικονομικής στενότητας.

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι ο Ποιοτικώς Μπέσης και που έβαλε τα αγωγιμόμετρα. Αλλά αν ήταν αντιπολίτευση αυτός ο κύριος, θα έβαζε ένα ράντζο και θα κοιμώταν δίπλα στην βρύση στην Παναγίτσα και θα έκανε μετρήσεις κάθε δύο λεπτά με την συμπαράσταση των μπουκαλάκιδων.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σάκης στη Σουβάλα ζήτησε να μην ανεξαρτητοποιούνται αλλά να παραιτούνται. Οχι κ. Σάκη εκπροσωπούν κάποιους ψήφους που τους πήραν προσωπικά και δεν αντιστοιχούν στο πρόσωπο σου ή στο κόμμα σου. Μάθε επίσης ότι μέχρι το τέλος του χρόνου οι ανεξάρτητοι θα πληθαίνουν

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα μόλις τωρα το διάβασα και εσκασα στα γέλια.ο σάκης στην συγκέντρωση της φιλαρμονηκής δήλωσε
"το τσαμπα πεθανε"!!!!!κοιτα ποιος μιλαει.το θρασος εχει και ορια

Ανώνυμος είπε...

χελωνα γεννιτικη και παλι στα blogs

Ανώνυμος είπε...

Επειδή νομίζω ότι το πρώτο σχόλιο της τρέχουσας ανάρτησης είναι πολύ σοβαρό για να περάσει έτσι, ζητάω και εγώ εξηγήσεις.
Επίσης ζητάω απο τον σχολιαστή αν γίνεται να δώσει επι πλέον στοιχεία, για να ενημερωθούμε και εμείς οι υπόλοιποι, γιατι αν όντως συμβαίνει αυτό που υπονοεί το σχόλιο και εγώ υποπτεύομαι, πολλά θα αλλάξουν στο μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Με ποιο δικαίωμα οι δάσκαλοι αναγκάζουν τα μικρά παιδιά να περνούν απο την εμπορική έκθεση που έχει στηθεί, και να εκθέτουν τα παιδιά χωρίς την σύμφωνη γνώμη των γονιών στους "πειρασμούς" των επιτήδειων που θέλουν να τους πουλήσουν την πραμάτεια τους;
Αλλο κύριοι του ΦΦ να πηγαίνετε τα παιδιά μας σε εκδηλώσεις και ψυχαγωγικά events και άλλο να τους στέλνετε σε παζάρι για να τους πουλησουν γιο-γιο με 5€ και σφεντόνες με 7€!
Τα περισσότερα παιδιά δεν είχαν χρήματα μαζί τους και αυτό δημιουργεί ψυχολογικά θέματα σε μικρής ηλικίας παιδιά.
Λίγο ντροπή. Τοση ανάγκη πια έχετε απο πελάτες;
Υ.Γ. Περυσι όταν πήγαν τα παιδιά με τα σχολεία τους στο ΦΦ τους πρόσφεραν και λίγα φυστίκια, φέτος τους πήγαν μόνο για να αγοράσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ 1.52 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλωσορίσατε στο εκπληκτικό συνονθύλευμα πολιτιστικών εκδηλώσεων!!!!

Ανώνυμος είπε...

100 sxolia xvris kanena noima. BRAVO.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

4.06 an den vriskeis kapoio noima min mpaineis kai mas prizeias ta p.....a !

Ανώνυμος είπε...

nektarie koukouli karfwthikes xeroume poioi grafoun pote ta grafoun giati ta grafoun se poious dinoun tis plirofories poioys sxoliazoun poious kaftiriazoun roufiane pasoktzi

Ανώνυμος είπε...

Gia ton Petraki ta sxolia ta grafoun
Nektarios Koukoulis
Filippas Tzitzis
Nikos Oikonomou
Oloi mazi , mia oraia atmosfaira einai

Ανώνυμος είπε...

H KATASTASI EINAI DRAMA OLA PARANOMA LEGETE OTI SABATOKIRIKO
8A ER8I EFORIA

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

ΕΟΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Mιά από τις πιό ωραίες φράσεις που άκουσα είναι η εξής: Βγαίνοντας αγανακτησμένος συναλλασσόμενος από το γραφείο του Δημάρχου, στον διάδρομο μονολογώντας είπε για τον Δήμαρχο, τί είναι τούτος, αυτουνού άμα του βάψεις μιά κότα πράσινη θα την περάσει για παπαγάλο.

Ανώνυμος είπε...

τελικα το χαρτι που κυκλοφορει στην κεδα, με την χορηγια του υπουργειου, με τα περιφημα 7000, ποιος θα τα πρωτοπαρει; οι περσινοι; καποιος φετινος η φετινοι; ο προεδρος; θα δωθει η χορηγια που εχει υποσχεθει η κεδα στην μπακοπουλου; θα πληρωθουν τα καυσιμα του οχηματος της κεδα; ας μας απαντησει καποιος!!

7000!!! ελα να παρεις φωναζε καποτε ο ντελαλης.

εοαπ

Ανώνυμος είπε...

Πετρακη, συνονθυλευμα πολιτιστικων εκδηλωσεων? να χαρω τα ελληνικα σου πολιτισμενε μου.

Ανώνυμος είπε...

6:35μμ προφανως η Φ ειναι καλη σε αλλους τομεις και οχι στην επιμελεια κειμενων

Ανώνυμος είπε...

Petriti eisai gia lipisi.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι για λύπηση, τελειωμένος είναι απλά. Έρχεται ο Φίλιππος έτοιμος!

Ανώνυμος είπε...

είναι δυνατόν να έχεις ζήσει ένας άνθρωπος με έναν άλλον περισσότερα από 4 χρόνια και μετά να τον κατηγορεί;
όσο για τον 9.26 ένα είναι σίγουρο το ψυχιατρείο είναι έτοιμο και περιμένει ... τον ηλίθιο αντιδήμαρχο!

Ανώνυμος είπε...

Για ολα φταιει ο Βαρτζαλης

Ανώνυμος είπε...

Πάντα το έλεγα ότι αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική για να επιβιώσουν πρέπει να προσέχουν τα πάντα. Βλέπουμε λοιπόν τον Πετρίτη πολλά υποσχόμενο νεαρό στην πολιτική. Συγκυριακά (άς όψεται ο Βάρτζελης) γίνεται Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, αντί λοιπόν να ασχοληθεί με τα καθήκοντά του, μπλέκει λόγω απειρίας, με ΔΕΗ, με μεταφορά βιβλιοθήκης κλπ, με αποτέλεσμα να καεί πολιτικά πολύ γρήγορα, γι'αυτό λέει η λαική σοφία '' στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα ''. Κρίμα για το πολιτικό τέλος ενός πολλά υποσχόμενου νέου ανθρώπου.

Ανώνυμος είπε...

MA AFOY EINAI MALAKAS ...

Ανώνυμος είπε...

11.07 Να και οι ρητορίες της κυρίας, σαν πολύ το επίπεδο βλέπεις, εκτός από ψυχολογικό δεν ξέρω μπορεί να 'ναι και ορμονικό, ποιος ξέρει?!! Άσε τις αμπελοφιλοσοφίες και κάνε την αυτοκριτική σου γιατί η αντίπερα όχθη σφύζει από αξιοπρέπεια και το αποδυκνύει κάθε μέρα!Κι αφού δεν ήξερες, δεν ρώταγες?

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι έχουν αποδείξει ότι οι λέξεις "αξιοπρέπεια, ήθος, ειλικρίνεια,τιμιότητα,εντιμότητα.."δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους, αλλά και στην εν γένει συμπεριφορά τους.

Ανώνυμος είπε...

γνωριζετε οτι τα παιδακια στο σχολειο (μαζι και το δικο μου)πινουν νερο απο τις βρυσες?ξερετε τι περιεχει και τι απορροφαται απο τους ιστους οταν κανουμε μπανιο πλενουμε λαχανικα η τα δοντια μας?γιατι το Πασχα ειχαμε ξαφνικη ενδημια δυσεντεριας?ως ποτε θα ανεχομαστε ανευθυνους επικινδυνους ηλιθιους διαχειριστες της υγειας μας?αν ολα αυτα δεν ισχυουν να βγουν δημοσιως οπως οι προηγουμενοι και να τεκμηριωσουν οτι ειναι αλλιως τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι νερο τρεχει στις βρυσες μας???????????τοση ξεφτίλα?? γαμω την τυχη μου

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμα παιδιά, το τρέχον νερό έχει και τα καλά του: αυτοί που τώρα ψήνουν φυστίκι δεν χρειάζονται να βάζουν αλάτι, μετά το βρέξιμο με το νερό μας βγαίνουν έτοιμα αλατισμένα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μπέση Ηλία Αντιδήμαρχε της Ποιότητας Ζωής. Αλλά η ποιότητα του νερού πού μας παρέχεις, είνα ι σαν την ποιότητα της παράταξής σου δηλαδή των ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Εσένα απ' ότι φαίνεται σε ενδηαφέρει μόνο ο μισθός σου και άς τρέχει στις βρύσες μας αλατόνερο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ηλίθιοι έχετε ανοίξει τη βρύση σας να πλυθείτε βρωμιάρηδες ? Το νερό είναι σκατά, θα μας πεθάνετε!
Μπράβο Ηλία , μόνο ως αντιπολίτευση θυμόσουν να μετράς την αγωγιμότητα, τώρα τουμπεκί!
Μπράβο Σάκη ! Είσαι για τα πανηγύρια

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε ότι οι ανίκανοι είναι και επικίνδυνοι. Δεν μας πιστεύατε. Τώρα θα υποστούμε τις συνέπειες των λανθασμένων επιλογών και ας ευχηθούμε να μη ξαναζήσει η Αίγινα τέτοια Δημοτική Αρχή σαν τη σημερινή.

Ανώνυμος είπε...

Re 8a stamathsete na grafete mparoufes kwlode3ioi sas bare8hka

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΡΚΕΖΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
FISTIKI FEST 2015
ΜΑ.ΛΑ.ΚΙ.Α. ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

exete dikio gia ton mpesi eine malakas panta itan malakas

Ανώνυμος είπε...

Skase kai psofa skatofasista palioarx..di Apostolidi, boulosto palioal..ka

Ανώνυμος είπε...

Kai i mparoufa tis xronias apo to NIkolaki: Meta tin prwti prwtevousa tou Kapodistria erxetai eipe o m...s kai to prwto pasteli ston kosmo. A re mparmpa Gianni Makrigianni pare mavro giatagani

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΟ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

Ανώνυμος είπε...

μετανιωνω πικρα που τη δευτερη Κυριακη δεν εριξα ακυρο.ας εβγαινε ο Γκοτσης (πως λεμε ο καραγκιοζης δημαρχος?).αποκλειεται να ηταν χειροτερος.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι ματανιώνουμε , αλλά θα φάμε παστελάκι την Κυριακή και θα ισιώσουμε!
ΣΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ Κ...Υ

Ανώνυμος είπε...

να κανουμε ενα συλλογο,οι 1000 μετανοουντες εν Αιγινη,να ζητησουμε συγχωρηση απο τον Αγιο που του φορτωσαμε αυτους τους καφρους, μπας και μας λυπηθει και γινει κανενα θαυμα..

Ανώνυμος είπε...

nai ke na valoume proedro tou silogou ton KOYTO...
H Kalytera na thesoyme ton silogo ipo tin egida toy dimou....

Ανώνυμος είπε...

Εγω παλι ο ανεγκεφαλος αναρωτιεμαι.Πως γινεται με πεσμενη τουριστικη κινηση, βασει στοιχειων του λιμενικου και βροχες μεχρι τον Ιουλιο(αρα χωρις ποτισματα)να καταναλωσαμε"τεραστιες ποσοτητες"νερου,παραπανω απο ποτε και να υποστουμε βατερλω(αχ αυτη η ευφραδεια σου..και ειναι και μεταδοτικη,βλ συνονθυλευμα).Δικαιολογιες του τυπου οικον.στενοτητα, ενω προσλαμβανουμε με οποιο κοστος αργομισθους και μετρησεις στην υδροφορα και οχι στο δικτυο απευθυνονται σε...greeklish τυπους.

Ανώνυμος είπε...

imaste oli kafridendiavaete denakoyte eidisis ti ginete kai asxoliste akoma me toys blakes kati san aytoys eftasan tin elada edo 8eloyn jilo poli

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο το fistiki fest, τουλάχιστον έβγαλε λόγο ο Σάκης, ας είναι!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να μάθω ποιανού φαεινή ιδέα ήταν και που βρήκαν και έφεραν στην Αίγινα έναν Τ. Πρωτοψάλτη που απ'ότι κατάλαβα από την συνέτευξη που έδωσε πρέπει να είναι Chef, Γεωπόνος, διατροφολόγος. Και εξηγούμαι ξεκίνησε την ομιλία του με δύο λόγια για το παστέλι που θα φτιάξει αυτός και η ομάδα του(!) επεκτάθηκε στην περιγραφή της φυστικιάς του καρπού και της συγκομιδή της (έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου) και τέλος μας ανέπτυξε σαν διατροφολόγος την διατροφική αξία του φυστικιού (έυτυχώς γιατί το τελευταίο πρώτη φορά το ακούσαμε).

Ανώνυμος είπε...

Oti kai na lete de3ia kwlofasistaria to Fistiki Fest PETYXE, eixe poluperissotero kosmo apo perusi. O SAKHS KERDISE TO STOIXHMA. A3izoun polla sugxarhthria se osous boh8hsan. Kai seis pou krazate mal..kies mporeite na pana gam..te. 8elw na dw ta moutra sas re, 8elw na dw ti 8a grapsei sth kwlofullada tou to arx..di o Apostolidis. Xaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

10.39 eisai gia polla klamata !!!xekina

Ανώνυμος είπε...

ποιο στοιχημα ρε παιδια, της αποτυχιας, που πατησε πανω στα 2 επιτυχημενα προηγουμενα φεστιβαλ, γιατι τα 2 προηγουμενα ηταν φεστιβαλ, οχι πανηγυρακια σαν αυτο, αληθεια μαλλι της γριας ειχε;


Κωνσταντινος Β!

Υ Γ επειδη καποιοι θα πουν οτι λεω κακιες, δυστηχως την αληθεια λεω.

Ανώνυμος είπε...

Oso grafete autes tis pap..ries shmainei oti sas ponese pou PETYXE to FF, me to SAKH. SAKKIWTHS DYNATA.

Ανώνυμος είπε...

10.30 Άντε να κάνεις ένα κρύο μπάνια μπας και συνέλθεις!

Ανώνυμος είπε...

΄Ακοπε πληροφόρησέ μας για το παστέλι [σαράντα μέτρα σου λέει] και το Γκίνες. Γιατί μας κρατάνε σε τέτοια αγωνία?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά η ερώτηση είναι απλή και σαφής : Μπήκε το παστέλι 40 μ. στο βιβλίο Γκίνες ή λάδι πολύ και τηγανίτα τίποτα?
Κάτι βρωμάει στην ιστορία

Ανώνυμος είπε...

αν -επαναλαμβάνω- αν εχει ακολουθηθει η προβλεπομενη διαδικασια (αιτηση για εκχωρηση ταυτοτητας υποψηφιοτητας γεγονοτος για ρεκορ και εχει εγκριθεί απο την σχετική επιτροπή) τοτε πρέπει να αποσταλει το ειδικό "κιτ" που έχει αποσταλεί απο το Γκινες, συμπληρωμένο και με ολες τις αποδείξεις του ρεκορ.
Μετα και μεσα σε διάστημα 6-8 εβδομαδων ανακοινωνεται αν τελικά θα συμπεριληφθεί στα ρεκορ.
Αίτηση μπορεί να κάνει ο καθένας για οποιαδήποτε ιδεα εχει. Γίνονται περίπου 50.000 αιτησεις για ρεκορ καθε χρόνο..