Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Φυστίκι τέλος...

 Τελείωσε λοιπον και η φετεινή διοργάνωση του Φιστίκι φεστ. Αποδείχθηκε πως τελικά δεν επρόκειτο για ανώτερα μαθηματικά μιας και η φετεινή διοργάνωση ηταν πολύ καλή. Ηρθε κόσμος , έπαιξαν τα παιδάκια αλλά το κυριότερο δούλεψαν οι επαγγελματίες  σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο. Και αυτό στις σημερινές συνθήκες είναι θείο δώρο. Γενικώς εμείς επιμένουμε να λέμε ότι δεν αξίζει τόση αντιπαράθεση όλο τον χρόνο για μια εκδήλωση που μπορεί να διεξαχθεί με στοιχειώδη οργάνωση. Γι αυτό και μας έχει κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί η παράταξη Κουκούλη το έχει καταστήσει νούμερο ένα θέμα και στα τελευταία δημοτικά συμβούλια  ρώταγε  επανειλλημένα για την πορεία του. Λες και όταν το διοργάνωνε αυτή έδινε πουθενά λογαριασμό στην διαρκεια του.  Θα θέλαμε να δούμε περιοσσότερο φιστίκι και όχι γενικώς και αορίστως πράγματα  όμως θα ξαναπούμε ότι ίσως είναι καλύτερα  η διεξαγωγή να φύγει απο τον δήμο και να περιέλθει στους φυσικούς του φορείς τους παραγωγούς. Και του χρόνου λοιπόν...  
  Μαθαίνουμε ότι η ΕΥΔΑΠ ενδιαφέρεται για την ανάληψη της συντήρησης του δικτύου ύδρευσης άμεσα με παράλληλη ανάληψη της υπηρεσίας ύδρευσης. Προφανώς στην συμφωνία θα περιλαμβάνεται και η πληρωμή των μεταφορέων. Ισως η ΕΥΔΑΠ να παίρνει θέση έναντι της ανάληψης του αγωγού προμοδοτώντας τον εαυτό της με την ανάληψη του δικτύου. Ετσι η αλλιώς πάντως θα ήταν μια καλή λύση και αν άφηναν και ένα μικρό ποσό (π.χ. 0,10 ευρώ) ανα κυβικό ως συμβολικό ενοίκιο στον δήμο τότε θα ήταν ακόμα καλύτερα.
 Το θέμα του δανείου αρχίζει να μοιάζει με την 6η δόση της τρόϊκας. Θρίλερ μέχρι το τέλος του ,δεδομένου  ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο σύμβουλοι της πλειοψηφίας που θα το καταψηφίσουν σίγουρα με αποτέλεσμα να γίνεται απίθανη κάθε πρόβλεψη. Εμείς πάντως που δεν μας αρέσουν οι κολοτούμπες εκτιμούμε ότι είναι λάθος κίνηση  και όσα ο Σακκιώτης έλεγε σαν αντιπολίτευση ισχύουν και σήμερα που είναι διοίκηση. Οχι να παριστάνουμε τον Σαμαρά που θέλει να μας κάνει ότι και ο Παπανδρέου αλλά θέλει πρώτα εκλογές για να μας το κάνει  πρωθυπουργικά. 

117 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλο το φφ αλλα εκτος των τεντων που δουλεψαν καλα ρωτηστε ποια αλλα καταστηματα εργαστηκαν αυτες τις ημερες απο τους επισκεπτες που ηρθαν απο την αθηνα.

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε ! Κοροιδευόμαστε?

Ανώνυμος είπε...

Αυτα που σιγουρα δεν δουλεψαν ειναι τα μαγαζια της Σουβαλας, της Αγιας Μαρινας και γενικα της περιφερειας. Καθε χρονο τα ιδια! Θα μπορουσε να γινει καποια απο τις εκδηλωσεις του ΦΦ και σε αυτες τις περιοχες και να τραβηξουν λιγο κοσμο.. Αλλα ποιος ενδιαφερεται..?

Ανώνυμος είπε...

Η αντιπαράθεση υπήρχε και υπάρχει μόνο στο μυαλό του Ακόπου και του Σακκιώτη. Πέρυσι (και πρόπερσι) δεν υπήρχε καμιά αντιπαράθεση, αφού η οργανωτική ήταν ανοιχτή. Την αντιπαράθεση τη δημιούργησε ο Άκοπος και η παρέα του, χαρακτηρίζοντας το περυσινό φεστιβάλ περιφρονητικά "φιστικοπανηγύρι" και στη συνέχεια ο Σακκιώτης, δημιουργώντας νέα διορισμένη οργανωτική και πυροδοτώντας την αντιπαράθεση. Ποιά αντιπαράθεση θα υπήρχε, αν η οργανωτική παρέμενε ανοιχτή; Αν δεν άρχιζαν οι συκοφαντίες για "πληρωμένους εθελοντές";
Πέρυσι το φεστιβάλ κατά κοινή ομολογία ήταν καλύτερο (το παραδέχτηκαν όλοι πλην Ακόπου). Ο άκοπος πέρσι το έθαψε, φέτος είναι όλο καλά λόγια. Δείγμα αντικειμενικότητας. Η παράταξη Κουκούλη δεν το έκανε νούμερο ένα στα τελευταία δημοτικά συμβούλια (να ναι καλά το AeginaPortal), ο Άκοπος λέει ψέματα. Τόσο ο Κουκούλης, όσο και ο Γρηγορόπουλος ζήτησαν να ενημερωθούν για την πορεία της προετοιμασίας του. Ο Σακκιώτης τους είπε ότι έχουν δίκιο να αγωνιούν αλλά ενημέρωση δεν έκανε. Όταν το διοργάνωνε ο Κουκούλης η οργανωτική ήταν ανοιχτή και έδινε λογαριασμό σε όλους. Ο Σακκιώτης είχε ποτέ ρωτήσει και του αρνήθηκαν ενημέρωση; Ή μήπως είναι από τα θέματα που δεν αξίζει να απασχολούν το δημοτικό συμβούλιο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Σακκιώτης σαν αντιπολίτευση έλεγε μην τολμήσετε να ζητήσετε προσφορές για δάνειο και όταν ήρθαν οι προσφορές έλεγε ότι θα το ψηφίζαμε αν αποφασίζατε να το πάρετε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (έδινε υψηλότερο επιτόκιο). Πότε είχε δίκιο;

Ανώνυμος είπε...

Για πια ακριβως επιτυχια μιλάμε; Μεταξυ ΦΦ1 ΦΦ2 ΦΦ3; Η συγκριση πρεπει να γινεται με αλλα μερη.
Εχετε παει αλλου να δείτε τι γίνεται σε αντιστοιχα φεστιβαλ/πανηγυρια;
Π.χ. στις Σπέτσες; Παω στοιχημα οτι πιο πολλοί Αιγινήτες πηγαν στην Αρματα απο οσους ολους μαζι ηρθαν απο αλλου στην Αιγινα για το ΦΦ.
Πλακα μου κανετε; Εχετε παει σε πανηγυρι στην Πελοπόννησο; Μαζευονται απο 80χλμ τριγυρω, γινεται πανικος και αφηνουν τα λεφτα τους.
Δυστυχως το ΦΦ οπως φαίνεται ειναι εσωτερικης μονο καταναλωσης και μια ευκαιρια για ορισμενους να κανουν ασκησεις εξουσιας. Πολυ δε φοβαμαι οτι σαν Αίγινα πιο πολλά λεφτα πληρωσαμε σε τριτους μη Αιγινήτες παρα αυτά που εισπράξαμε απο αυτούς.
Συμφωνώ με τον Ακοπο περι περιαγωγης του ΦΦ στους φυσικους του φορεις. Ε, πως να το κανουμε, ποτέ ενας δημοσιος υπαλληλος δεν θα πιασει τις ιδιαίτερες αυτες πτυχες που θα κανουν μια τετοιου ειδους εκδηλωση να ξεχωρισει.
Α, και κατι άλλο:
Σε τετοιου ειδους φεστιβαλ, παντα υπαρχει κεκτημενη ταχυτητα απο την προηγουμενη χρονια αναλογα με την επιτυχια της και φέτος ειχε μπολικη.
Ας ελπισουμε λοιπον οτι θα εχει απομεινει ταχυτητα και για του χρονου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:37, αν μου φέρεις στοιχεία από τα λιμεναρχεία για τους Αιγινήτες που πήγαν στην Αρμάτα και όσους έφτασαν το τριήμερο στην Αίγινα, εγώ να κάτσω να με ... (που λέει και το ανέκδοτο). Αλλά γενικώς και ανωνύμως, ότι θέλουμε λέμε.
Επίσης, το πόσο στοιχίζει να πάει ο κάτοικος της Ανατολικής Πελοποννήσου στο φεστιβάλ μελιτζάνας και να ξαναγυρίσει αυθημερόν στο σπίτι του, το αφήνω να το καταλάβει ο κάθε στοιχειώδους λογικής άνθρωπος.
Συμφωνούμε απολύτως ότι έγιναν ασκήσεις εξουσίας. Το θέμα είναι ποιοί τις έκαναν. Εισπράξαμε πολύ περισσότερα από όσα δόσαμε, το φεστιβάλ είναι "ένεση".
Το φεστιβάλ δεν "περιάγεται" αλλά υπάγεται. Πουθενά όμως δεν διοργανώνεται από αγρότες. Ακόμα και γραφειοκρατικά -αν θες- δεν βγαίνει.
Συμφωνούμε απολύτως ότι το φεστιβάλ φέτος κινήθηκε κυρίως λόγω της κεκτημένης ταχύτητας του προηγούμενου. Ο λιγότερος κόσμος είχε κυρίως να κάνει με την οικονομική κρίση και πολύ λιγότερο με τα άφθονα λάθη της φετινής διοργάνωσης (ο κόσμος τα διαπίστωσε, δεν τα ήξερε). Αυτά θα επηρεάσουν την προσέλευση του κόσμου το 2012 (αν δεν πτωχεύσουμε).
Πάντως, μακάρι να βρίσκονται επιχειρήματα και απόψεις για να διαφωνούμε ή να συμφωνούμε, γιατί - όπως βλέπεις- μας περισσεύουν οι geeklish και οι φανατικοί...

Ανώνυμος είπε...

Αιγινα δεν ειναι μονο η πολη.Αιγινα ειναι και η περιφερεια Το ΦΦ μας αφορα ολους ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.Θα μπορουσε η δημοτικη αρχη και αυτη και η προηγουμενη να εχει προγραμματισει εκδηλωσεις και στην περιφερεια ωστε να δουλεψουν και οι υπολοιποι επαγγελματιες.Για αλλη μια φορα το χρημα το μαζεψε η Αιγινα και οιαλλες περιοχες βαραγαν μυγες.Ντροπη για τους τοπικους συμβουλους της καθε περιοχης που δεν απαιτησαν κατι αναλογο και για τα χωρια τους.Τελικα ολοι ειναι μονο για να ανεβαινουν στις εξεδρες για να στηνονται μπροστα στις καμερες και για να τους χτυπανε παλαμακια. Μην ξανατολμησετε να ζητησετε ψηφους απο την περιφερεια.Θα φατε πορτα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ο χώρος εκθέσεων δεν μπορεί να μεταφέρεται στην Σουβάλα ή στην Άγία ΜΑρίνα. Απλά θα μπορούν να γίνονται προφεστιβαλικές εκδηλώσεις ή μικρά πανηγύρια μια βδομάδα πριν από το κεντρικό. Την οργάνωση πρέπει να την έχει πάντα ο Δήμος. Απλά πρέπει να οριζεται μια μικρή ευέλικτη (3 άτομα) έμμισθη επιτροπή που θα αναλάβει όλη την οργάνωση. Να βρει τις χορηγίες, να ασχοληθεί με όλα τα οργανωτικά θέματα ώστε να παερουσιάσει ένα ολοκληρωμένο φεστιβαλ για όλο το νησί.

Ανώνυμος είπε...

O Pakistanos pezei periergo rolo sto thema tou daneiou ... Lene oti to frenarei me ton tropo tou, o Nektarios ton pire prefa kai psiliase kai to Saki pou einai stin kosmara tou kai anamenontai ekselikseis .... xaxaxaxax Kala re sakiiiiiiii ton plirwneis gia na g...ei kai na se frenarei ???????

Ανώνυμος είπε...

προφεστιβαλικες εκδηλωσεις ακυρωθηκαν στην περιφερεια.Τωρα για ποιο λογο τι να σας πω δε γνωριζω.Δε ζητησε κανεις να μεταφερθει ο χωρος εκθεσεων.Το θεμα ειναι οι εκδηλωσεις να γινονται τις μερες του φεστιβαλ που ο κοσμος ερχεται στην Αιγινα.Το καλοκαιρι ουτως η αλλως κατι γινεται και στις αλλες περιοχες απο κοσμο. Τωρα τι γινεται που ερημωσαμε; Ο κοσμος μαζευτηκε στην Αιγινα και οι υπολοιποι εκλαιγαν. Θα μπορουσαν να μην συμπιπτουν οι εκδηλωσεις σε καθε περιοχη ωστε ο κοσμος να μπορει να πηγαινει παντου.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο σωστό είναι ότι στην περιφέρεια θα έπρεπε να γίνουν πετυχημένες προφεστιβαλικές, κάτι που είχε αρχίσει να γίνεται από πέρυσι και φέτος θα έπρεπε να προχωρήσει, αφού η δημοτική αρχή είχε και την πλειοψηφία σε Σουβάλα -Μεσαγρό, που δεν την είχαν οι προηγούμενοι.
Όσο για τους υπόλοιπους "που έκλαιγαν", δηλαδή τι προτείνουν; Να σταματήσει το φεστιβάλ ή να ανασκουμπωθούν και να κάνουν κάτι για τον τόπο τους; Αν δηλαδή δεν υπήρχε το φεστιβάλ, θα ήταν γεμάτοι στην Αγ. Μαρίνα στις 17 Σεπτεμβρίου; Δεν θα ήταν καλύτερο να ήταν γεμάτοι 1-2 φορές τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, με ωραίες εκδηλώσεις, που θα τις προετοίμαζαν από καιρό και στις οποίες θα ανέβαιναν και πολλοί Αιγινήτες αλλά και παραθεριστές;
Αντί γι' αυτό, κάποιοι ζητάνε μερτικό από το έτοιμο. Τα παράπονα στο δήμαρχο. Άλλοι βρέξανε κώλο και άλλοι θέλουν έτοιμο φαϊ. Τα ερωτήματα και τα παράπονα να τεθούν πρώτα στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων (της παράταξης).

Ανώνυμος είπε...

Μηπως καταλαβεςοτι προφεστιβαλικες εκδηλωσεις ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ στην περιφερεια;Δεν προτεινει κανεις να σταματησει το φεστιβαλ εκτος αν ειναι ανεγκεφαλος σαν κι εσενα. Εχουμε ανασκουμποθει πολλες φορες για τον τοπο μας και μαλιστα οταν η δημοτικη αρχη ηταν απουσα.Για να κανεις ωραιες εκδηλωσεις πρεπει να εχεις και την στηριξη του Δημου το οποιο δεν ισχυει Δεν ζητησαμε μερτικο απο το ετοιμο.Δεν καταλαβες η δεν θελεις να καταλαβεις. Οσο για το Δημαρχο και τους προεδρους των τοπικων κοινοτητων σε πληροφορω οτι ειναι αχρηστοι ολοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Πές μας λοιπόν τι και πότε ζητήσατε από ποιούς (παλιότερα και τώρα) και τι δεν έγινε τότε και τώρα. Για να καταλάβουμε ποιοί είναι οι ανεγκέφαλοι!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΩΡΕ ΑΚΟΠΕ:
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ "Φυστίκι τέλος" και οι αγράμματοι έγραψαν "Φιστίκι φεστ";
Εγώ εσένα πιστεύω, τυφλά δηλαδή. Ανώτερα μαθηματικά του Κουκούλη είναι;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 12:10 π.μ απόλυτα σε όσα γράφει. ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΜΑΖΕΨΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΣΙΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ.(ρώτα γι'αυτόν και τα καμώματά του, την Οικονομική σου Υπηρεσία).

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μάλωσαν χοντρά ο Σάκης με τον Τάκη με την λήξη του F.F ΘΑ ΜΆΘΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ(ΑΥΓΟΥΣΤΟ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΦ'ΠΧ Η ΜΑΡΙΔΑ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ Η ΤΟ ΑΛΩΝΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΓΡΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΥΤΗ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ Η ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ,ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ.ΕΛΕΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο θα πανε απο εκει που ηρθαν.Κομπλεξικοι ξερολες που αποφασιζουν και διαταζουν.









γι αυτο

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

To FF PETYXE oti kai na grafete, oti pap..ria kai na peite thn akoume berese kwlode3ia fasistaria. SAKKIWTHS DYNAMH

Ανώνυμος είπε...

το φφ μπορει να εγινε και να πετυχε οπως λετε, το θεμα ειναι ομως ποσο καλα εγινε, δλδ υπηρχε καποιος στοχος ο οποιος επιτευχθηκε και ναι ποιος ηταν αυτος; το οτι θα γινοταν απλα το φεστιβαλ θα γινοταν. μετα πρεπει να σκεφτητε αν αποκομισαν ωφελη οι επαγγελματιες-καταστηματαρχες ολων των ειδικοτητων οχι μονο φαγαδικα-μπαρ-καφε, αν ηρθαν αρκετοι ξενοι οχι μονο απο αθηνα αλλα και απο αλλα μερη της ελλαδας-κοσμου, περσι σας λεω οτι ειχαν ερθει καποιοι απο καναδα μονο και μονο για το φεστιβαλ, απλα το αναφερω, περσι λοιπον ειχε πολυ κοσμο εκτος αιγινας, φετος αυτο που ειδα ηταν οτι οι εκτος αιγινας ηταν ελαχιστοι, δλδ η γιορτη εγινε αναμεταξυ μας, οποτε η εισροη χρηματος στους επαγγελματιες ηταν μιδαμινη εκτος βεβαια απο τα διαφορα καφε τα τσαντηρια και τα μαγαζια της παραλιας που δουλεψαν καπως, οι υπολοιποι τιποτα!
το θεμα λοιπον ηταν να φερουμε στην αιγινα χρημα και να μεινει και οχι να κανουμε ανακαταδιανομη μεταξυ μας, το αλλο που εμαθα ειναι οτι καναμε και εξαγωγη χρηματος, καλα ρε παιδια κανουμε αμαν να φερουμε χρημα στην αιγινα να ενισχυσουμε την εσωτερικη οικνομια του νησιου και εμεις εχουμε τοσο πολυ που στελνουμε και εξω; ντροπη μας! αναφερομαι στο οτι καποια πραγματα τα εχουμε και εδω στο νησι μας και αντι να εκτιμησουμε τους δικους επαγγελματιες τους φερνουμε απο αλλα μερη, οπως ηχος, εικονα, μικροπωλητες απο τα γρεβενα, τσαντηρια, καθως και διαφορα αλλα και φυσικα τα χρηματα αυτα θα επεφταν και θα ενισχυαν την τοπικη οικονομια του νησιου που τοσο εχει αναγκη! εμεις λοιπον αντ' αυτου δωσαμε και εκτος αιγινας, γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε, αφου μας περισσευουν! και του χρονου να δεσουμε πιο πολλα εκτος αιγινας!

καλημερα σας!

εοαπ

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 11:17, τα τσαντήρια έπρεπε να τα κατασκευάσουμε στην Αίγινα! Επίσης έπρεπε να φεσώσουμε ξανά τον περυσινό επαγγελματία του ήχου, που αρνήθηκε να ξαναδουλέψει φέτος, αν δεν του εξοφλούσαμε τα περυσινά. Ο Τζίτζης έδωσε τα λεφτά του φεστιβάλ σε άλλες υποχρεώσεις της ΚΕΔΑ. Έδοσαν και περίπτερα σε άσχετους, θα απαντήσει ποτέ κανείς πώς και γιατί έγινε;

Ανώνυμος είπε...

kerkezos δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

XAAAAAAAAAAAA. xairomao pou peradexeste kwlode3ioi paliofasistes oti PETYXE to FF. Etsi 8a paradexthte kai sto telos to Sakh. Arx..di Apostolidi ti 8a grapseis twra sth kwlofyllada sou e paliomal..ka ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ TO ΑΝ ΠΕΤΥΧΕ Η ΟΧΙ ΤΟ F.F. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

greeklish βλεπω χωνεψες γρηγορα το παστελι. Αντε μπρε και του χρονου σου ετοιμαζουμε μια γιγαντια παελια με φιστικι που θα γλυφεις τα δαχτυλα σου.
ΣΑΚΗΣ-ΡΕΚΟΡ-ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

1:08 συμφωνω απολυτα μαζι σου. Το ΦΦ δημιουργηθηκε για να φερει χρημα απο εξω που θα μοιραστει εδω.
Αλλο αυτο, και αλλο να χρηματοδοτεις κατι απο λεφτα που δεν εχεις και κατα συνεπεια μοιραια θα φεσωσεις και απο πανω ορισμένους.

Ανώνυμος είπε...

Οσον αφορά την γιορτή του πουλή η της μαρίδας η του ψαρά ,τώρα ,δέν ήταν προφεστιβαλική αλλά γιορτή για τον Καρύδη και τους κολλητούς του .Βαθιωτες και Σουβαλιώτες να ξααψηφήσετε πουλή -πετράκη-σάκη ....

Ανώνυμος είπε...

Ειδα σε σχολιο στο αιγιναφερστ το νεο σημα κατατεθεν της Αιγινας

http://www.freeimagehosting.net/04468

Ανώνυμος είπε...

Προς 12.49: Κανεις ενα λαθος.Δεν θα παραδεχτουμε στο τελος το Σακη. Θα καμαρωσουμε ολοι ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ που πιστεψε με ειναι πολυ κοντα.

Ανώνυμος είπε...

helonageni.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΑ σημειωσατε 1.
Δημαρχε και Προεδρε περιμενουμε απαντηση ,ειναι αληθεια αυτα που λεει ο Ν3 ?

Ανώνυμος είπε...

Το ΦΦ σε γενικές γραμμές πέτυχε. Ο κόσμος κατέβηκε στην παραλία, ψώνισε, είδε ότι είδε και όλοι ευχαριστημένοι. Μόνο ο ν3 και η παρέα του που παρακολουθούσαν οι τεμπέληδες βήμα προς βήμα τις εκδηλώσεις έχουν κάτι να πουν.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που ο Ν3 κάποτε είχε την ιδέα αλλά και τα κότσια για να φτιάξει μαζί με την παρέα του αυτόν τον θεσμό. Σήμερα κάποιοι κάνουν τζίρους και παίρνουν οικονομικές ανάσες από το Fistiki Fest. Για σκεφτείτε, πόσα πράγματα έχουν γίνει στην Αίγινα τα τελευταία χρόνια που δίνουν άμεσα οικονομικό όφελος σε δεκάδες επιχειρήσεις;
Αφήστε τον Ν3 ήσυχο. Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική και καλά κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Πείτε μας καλύτερα για τον προεδράρα της ΚΕΔΑ, τον Νικολάκη που θέλει να πάρει δεύτερο μισθό. Δεν πάει να μοιράσει καλύτερα συντάξεις στις γριούλες;

Ανώνυμος είπε...

Το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να αναδείξει εξίσου την ιστορική και πολιτισμική μοναδικότητα του νησιού της Αφαίας και των κατοίκων της, το λουσμένο στο φώς γήινο και θαλασσινό περιβάλλον του, με επισκεψιμότητα η οποία αναμένεται να ξεπεράσει φέτος τις 30.000 κόσμου εξού και το slogan «Φως στη Γιορτή της Φιστικιάς»!
http://www.prasinizo.gr/prasinizoume/erxomenes/239-aegina-fistiki-fest-2011

μηπως τους ειδατε τους 30000; μηπως εννοουσε του 300;

εσεις ποσους ειδατε;

εοαπ

Ανώνυμος είπε...

«Φως στη Γιορτή της Φιστικιάς»

οπως λεμε φως στο τουνελ, α! ηταν και η νικολουλη στην ρεμβη το σαββατο το βραδυ, ειχε ερθει για τα γυρισματα, "φως στο ταμειο της κεδα"
κατι μυριζει εκει!!

ξενιστης

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ εοαπ,
εγώ είδα το σχετικό άρθρο και το βίντεο "η φιστικιά είναι τοκογλύφος" και πήρα το καράβι της γραμμής για να δώ τι γίνεται τέλος πάντων σε αυτό το άνυδρο και άγονο νησί που μόνο το φως του ήλιου φαίνεται να λούζει τις ανεμοδαρμένες πλαγιές και τα μισοερειπωμένα ξωκλήσια.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 6:34 όσοι είδαν τα λάθη αλλά και το καρακιτσαριό είναι τεμπέληδες που σουλατσαίρνουν. Τα ΜΜΕ δεν πρέπει να βλέπουν και να γράφουν, μόνο να λιβανίζουν; Αν θέλεις πραγματικό διάλογο, πες μας ποιό είναι το άδικο ή το λάθος σχόλιο. Ιδού η Ρόδος...

Ανώνυμος είπε...

ολα καλα ολα ωραια, ο πελεκανος που εξαφανιστηκε, δεν τον ειδαμε πουθενα στα πανηγυρια, ισως βεβαια το επιπεδο του να μην του επιτρεπει να παρει μερος σε πανηγυρια! λετε να ετοιμαζει κατι; κατι μυριζει μαλλον!

ξενιστης

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ο Αντιδήμαρχος Τζίτζης Φ δεν ενεφανήσθη στο πανηγυράκι του F.F, γιατί αρχίζει (και καλά κάνει) να διαχωρίζει την θέση του απ' το ναυάγιο του Σάκη. Ο άνθρωπος έχει πολιτικές φιλοδοξίες (θεμιτό) και δεν έχει σκοπό να παρασυρθεί στον βυθό με τον Σάκη.

Ανώνυμος είπε...

Αφού έβαλε και κυβερνητικό εκπρόσωπο (τον 9:27) τότε μάλλον είναι σοβαρά τα πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

Καλά κρασιά και καλά γαμ....α συντοπίτες! Αυτό το έχουν καταλάβει λίγοι

Ανώνυμος είπε...

9:27 κάνεις ένα λάθος, ο Φίλιππας το παίζει δίπορτο, τρίπορτο και δε συμμαζεύεται. Απο τη μια δεν πήγε στο ΦΦ, θέλοντας κα καλάνα διαχωρίσει την θέση του, αλλά απο την άλλη εκπροσωπεί τον δήμο Αίγινας στην ΚΕΔΚΕ και θα ψηφίσει για πρόεδρο τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ, αφού ο δήμος-Σάκης είναι ΠΑΣΟΚ. Δε ζούμε ούτε στο 1946, ούτε στο 1952. Κάτι τέτοιοι τύποι μας οδήγησαν την έρμη Πατρίδα σ΄αυτό το χάλι. Τέλος, στον πολιτικό αποτεφροτήρα. Κάθαρση κα ριζική ανανέωση Τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 11:12 ο κ. Τζίτζης θα πάει να ψηφίσει όποιον θέλει. Είναι ο δεύτερος αντιπρόσωπος του Δήμου, ο πρώτος είναι ο ίδιος ο δήμαρχος. Ο κ. Φ. Τζίτζης ψηφίστηκε ως εκπρόσωπος της πλειοψηφίας του δ.σ. (κυρίως ΠΑΣΟΚ) και αυτό τα λέει όλα για τις συμφωνίες που έχουν γίνει προεκλογικά.
Όσον αφορά τη μη εμφάνισή του στο φεστιβάλ, ήταν πολύ "σωστή" ως αμυντική κίνηση. Να εμφανιστεί ως τί; Αφού διόρθωσε το τραγικό λάθος να δηλώσει αντιπρόεδρος της οργανωτικής του φεστιβάλ (ο αντιδήμαρχος πολιτισμού!), ήταν χωρίς αντικείμενο στο φεστιβάλ. Θα μπορούσε βέβαια να εμφανιστεί την Παρασκευή το βράδυ στο παλκοσένικο της μικρής προβλήτας αλλά θα ήταν σαν τη μύγα μέσα στο (ΠΑΣΟΚικό) γάλα. Πάντως, το να ασχολιόμαστε με το ανεκδιήγητο άτομο, μάλλον λάθος είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΙΣ: Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ. Ο ΑΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ, ΓΡΑΦΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΠΟ ΤΟ 2008.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό κ. (ξενύχτη) 1:50 δεν το ήξερα αλλά το κατάλαβα από το μίσος που τους έχουν οι οπαδοί του δήμαρχου και όλοι οι μηδενιστές που τους ξυνίζουν κσι τους βρωμάνε τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιον νεο σύμβουλο λαδώσανε για να πει ΝΑΙ στο δάνειο;

Ανώνυμος είπε...

6:28 enas filos mou peripteras stin Akadimias einai Aeginitis kai eide to dasakalo me fakelo sta xeria na pernaei vadizontas pros tin meria tis Nomikis sxolis ... ksereis mipws pio allo ktirio einai ekei konta? xeexexex EGW KSERW

Ανώνυμος είπε...

Τα γραφεία του Πασοκ!

Ανώνυμος είπε...

Πάει να πάρει οδηγίες απο το από-κομμα, μαζί και το χρίσμα για την επόμενη τετραετία.

Ανώνυμος είπε...

12;59 ton kopkaraki

Ανώνυμος είπε...

"ΑΝΗΛΕΩΣ" προσπαθεί ο Νικολάκης να πάρει τα μισθά του από την κεδα. όλο γυρνάει την κουτάλα στην μαρμίτα και προσπαθεί να πήξει το χυλό...
27300 ευρώ ζητάει τώρα και προσπαθεί να πείσει τα συντρόφια του ότι τα αξίζει μετά το μεγαλείο του 3ου φεστ.Μετά το "αποτέλεσμα της επιτυχίας";

για να δούμε τελικά τι θα γίνει; θα τα πάρει τελικά να φτιάξει και την ριμαδοπισίνα που χρόνια προσπαθεί;

Σημ: το ανηλεώς το δανείστηκα απο την φράση που χρησιμοποίησε ο ίδιος στην λήξη του φεστιβάλ.
«Η οργανωτική επιτροπή η οποία συστάθηκε, οι ομάδες δουλειάς οι οποίες συστάθηκαν και προσέφεραν όλοι μαζί, από τον Μάρτη μέχρι και σήμερα όλο αυτό το χρονικό διάστημα ΑΝΗΛΕΩΣ καθημερινά προσπάθειες για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σήμερα σ’ αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα της επιτυχίας».

Ανώνυμος είπε...

Re asxete 4:10 ta grafeia tou Pasok einai pros ti Nomiki? Ainta vlaxoooooooo

Ανώνυμος είπε...

Έχω μιά απορία η οποία είναι η εξής: Αφού η κυρία Βάντα Βάρτζελη γραμματέας και υπεύθυνη εικαστικών αποχώρησε από το f.f (οι κακές γλώσσες βέβαια λένε ότι αποχώρησε επειδή δεν προεβλέπετο αμοιβή -εγώ πάντως δεν το πιστεύω γιατί όπως και ο άνδρας της έχουν προσφέρει τόσα στην Αίγινα-), άρα δεν πίστεψε στο Φεστιβάλ, πώς στην συνέχεια βρέθηκε με περίπτερο και μάλιστα συμμετείχε πολύ ενεργά, πουλώντας διάφορα στολίδια, φυλαχτά, χάνδρες κλπ

Ανώνυμος είπε...

Nai nai 9:07 gi afto o antras tis den kathise antidimarxos ... giati sto Limeniko tameio eixe deftero mistho ... Kafroi oloi

Ανώνυμος είπε...

Φιστίκι τέλος λέει ο Άκοπος, τώρα αρχίζει το άγριο φιστίκωμα απο τους ανθέλληνες του ΠΑΣΟΚ τους φίλους του greeklish

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7:58 είσαι "διαμάντι"! Πού το βρήκες το μαργαριτάρι; Το "ΑΝΗΛΕΩΣ" είναι μνημειώδης λέξη του Μούρτζη, την είπε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: "Σας παρακολουθώ ανηλεώς"!
Ο ανεπανάληπτος πρόεδρος της ΚΕΔΑ μας έδοσε να καταλάβουμε τι σημαίνει "το αποτέλεσμα της επιτυχίας".
Για να σοβαρευτούμε και λίγο: Ο δήμαρχος και η ομάδα του θα μπορούσαν να συνδιοργανώσουν το φετινό φεστιβάλ μαζί με τους παλιούς; Η διαφορά κλάσης θα το διέλυε! Άρα, σωστά ο Σακκιώτης έβαλε τους δικούς του!

Ανώνυμος είπε...

tzitzis dimarxos
oikonomou antidimarxos

Ανώνυμος είπε...

Σάκη, Πετράκη και οι λοιποί παρατρεχάμενοι. Επειδή πληροφορήθηκα ότι υπάρχουν πολλές ενδείξεις για την παρουσία αρχαίων Ελλήνων στο Περού και μάλιστα Αιγινητών, παρακαλώ να μην ξοδέψετε όλα τα χρήματα της ΔΕΗ στο Lishui της Κίνας, αλλά προτού παραδόσετε την εξουσία, έχετε υποχρέωση να διοργανώσετε και μιά έκθεση φωταγραφίας (έστω της προσωπογραφίας σας επειδή γνωρίζω ότι σας αρέσει η προβολή σας) στην περιοχή Μάτσου-Πίτσου (Machu-Picchu).

Ανώνυμος είπε...

Και ο Κοκόλης στην Κίνα! Δεν πάνε μόνοι οι Σάκης, Πετράκης, Καλοκέντης!
Αυτοί τελικά έχουν βαλθεί να μας αλλάξουν τα πετρέλαια! Και εξασφάλισαν σχετικό συνοδό, που θα εξασφαλίσει με τη σειρά του στην Αίγινα επιτυχημένη ανάπτυξη σε συνεργασία με τους Κινέζους, κατά πώς έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί...
Μήπως επειδή κάνουν τους Κινέζους νομίζουν πως όλοι οι Αιγινήτες τρώνε κουτόχορτο, μαζί με τα μανιτάρια Λισούι...

Ανώνυμος είπε...

Re de3iomal..kes 8a stamathsete na grafete kai na lete mal..kies . Sas exw kai neo h kwlofullada tou kwlotoumpa tou Aleksiou kai tou klaparx..da tou Apostolidi ekleise gia xreh. Terma h fasistomal..kies. Ante na hsuxasoume epitelous.

Ανώνυμος είπε...

Η ξεφτύλα σας δεν περιγράφεται. Όταν εσείς βγάζετε νούμερα από καράβια, λιμεναρχεία και μαλακίες έχετε συνηδητοποιείσει ότι είναι τελείως εικονικά όλα αυτά. Δείτε πόσοι γάμοι, πόσες βαπτίσεις έγιναν τα Σ/Κ των εκδηλώσεων των FF και τα τρία χρόνια και μετά βγάλτε ποσοστά. Έτσι είναι ? Όλοι όσοι έχουν έρθει στην Αίγινα ήρθαν για τα FF ?
Δεν ξέρετε ούτε οι πριν, ούτε οι τώρα τί σας γίνεται και από που σας γίνεται

Ανώνυμος είπε...

Μα τί λένε σήμερα στα καφενεία, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ενας ολόκληρος Δήμος δεν είχε χρήματα (αλήθεια πόσα?) να πληρώσει το τηλέφωνο του Αντιδημάρχου της Ποιότητας Ζωής Μπέση Ηλία και του το έκοψαν. Καί εσύ ρε Μπέση τι φωνάζεις και εκθέτεις τους υπαλλήλουςτης οικονομική Υπηρεσίας, τον Αντιδήμαρχο οικονομικών και προπάντων τον Ειδικό Σύμβουλο επί των οικονομικών, δεν μπορείς να το πληρώσεις από τον μισθό σου, τα καλά του Τρύφωνα κάνεις και εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα θέλουν να κάνουν 11:03 π.μ έκθεση φωτογραφίας και αδελφοποίηση με το Lishui της Κίνας τρομάρα τους. Τελικά είσαι γίγαντας Σάκη.

Ανώνυμος είπε...

αυτά που λέτε για τον Σάκη είναι ψέμματα. ποιά έκθεση φωτρογραφίας και μπουρδες! ο άνθρωπος πάει σε πολυ πολύ οργανωμένη έκθεση προϊόντων για να προβάλει το φιστικι μας.
και για του λόγου το αληθές αποσπασμα απο την ομιλία του στην λήξη του φεστιβάλ:
"Και βεβαίως για να υποστηρίξουμε το τοπικό μας προϊόν θα βρεθούμε στις 31/10 στην περιοχή της Σαγκάης στην πόλη Λισούι συμμετέχοντας σε πολύ πολύ μεγάλη έκθεση στην πόλη Λισού, που είναι αδελφοποιημένη πόλη με την Αίγινα για να συμμετέχουμε σε μια πολύ πολύ οργανωμένη έκθεση προϊόντων μεταξύ αυτών κυρίαρχη θέση θα έχει το φιστίκι της Αίγινας. θα διαφημιστεί σε όλη την Κίνα."

Ανώνυμος είπε...

Τα νούμερα από τα λιμεναρχεία είναι εικονικά! Προφανώς γιατί δεν μας βολεύουν. Ο ένας (εοαπ) ανακάλυψε ότι φέτος δεν ήρθε κόσμος και είμαστε μεταξύ μας, ο άλλος λέει ότι δεν ήρθε για το φεστιβάλ, λες και αυτοί που έρχονται κάνουν συμβόλαιο. Ό,τι θέλουμε λέμε και με πολύ σίγουρο και οργισμένο ύφος, που δεν δέχονται όλοι τη μεγαλοφυία μας.
Το μόνο βέβαιο είναι τα νούμερα. 14% κάτω. Ο κόσμος όμως φάνηκε να είναι λιγότερος και από μείον 14%. Λόγω της οικονομικής κρίσης, ήταν ο κυριότερος λόγος. Υπήρχε όμως και κάτι στην ατμόσφαιρα. Έλειπε κάτι, κάποιος ενθουσιασμός, κάποιο κέφι, κάποιοι είχαν αγανακτήσει που ακούγανε λυπητερά τραγούδια, ίσως κάποιοι να είπαν "εντάξει, τα είδαμε και πέρυσι" κλπ.
Αν μάθουμε και στοιχεία από το τζίρο των περιπτέρων, ίσως γίνουμε σοφότεροι.

Ανώνυμος είπε...

1200 ΑΤΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΡΧςΕΙΟΥ ΕΝΩ ΗΡΘΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΦΦ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΄΄΄΄ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΣΟΥΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! Α ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει 11:03 π.μ από ένα λάθος δεν πληρώθηκε το σταθερό τηλέφωνο του Αντιδημάρχου Μπέση Ηλία, έπρεπε τώρα ο ΟΤΕ να τρέξει και να διακόψει την σύνδεση χωρίς καμμιά ειδοποίηση.

Ανώνυμος είπε...

An egine afto ston OTE einai malakes prokeitai gia lathos ... Emena to tilefwno mou doylevei kanonika... NEAS DIMOTIKOS YPALLILOS
Pissa kai poupoula sta papagalakia

Ανώνυμος είπε...

12:50 m.m μήπως τα έχεις μπερδέψει. Άκου λοιπόν στο Lishuig γίνεται έκθεση φωτογραφίας (το στοιχείο σου Καλοκέντη). Τώρα στις Βρυξέλλες θα γίνει έκθεση με Ελληνικά προιόντα ΠΟΠ πού εκεί θα συμμετέχει και το φυστίκι Αίγινας.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Σάκης και ο Πετράκης πού θα πάνε Λισούι ή Βρυξέλλες? γιατί φοβάμαι ότι αυτοί θα μπερδέψουν τις πτήσεις. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στις συνοδούς που θα έχουν [εκτός από τον Καλοκέντη] γιατί αυτές είναι εξοικοιωμένες στα "τσάμπα" ταξιδάκια [επαγγελματίες συνοδοί βλέπεις είναι οι κυρίες]ΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο λάθος το έκανε ο Αιγινήτι κος λαός το έκανε ο Κουκούλης που δεν κατάλαβαν πόσο βλάκες ήμαστε και δεν πρόσεξαν γιατί όταν ένας συνδυασμός που διοικεί τον δήμο τέσσερα χρόνια και περίμενε την τελευταία εβδομάδα να φτιάξη το ψηφοδέλτιο
Νόμιζαν ότι θα τους πουν καθίστε τέσσερα χρόνια να τελειώσετε το έργο σας τώρα ας τους λουστούν.
Όσο αναφορά για τους δημοτικούς άρχοντες τώρα όλλοι προέρχοντε απο το δημόσιο
Δηλαδή αυτή που καταστρέψανε την Ελλάδα θα φτιάξουν την Αίγινα?
Τι άλλο μας περιμένει ακόμα δεν ξέρω? τα τηλέφωνα είναι λύγο

Ανώνυμος είπε...

stous episkeptes pou hrthan prepei naypologisoyme kai aytoys poy hrthsn gia to thavma toy ag nektarioy poy egine sthn roymania ,ayto prepei na provaloume kai oxi to taxidi ths kinas apo pame na provaloume to fistiki aiginhs poy seligo kairo tha to kaliergoyn se terasties posothtes.bohtheia mas pantos.

Ανώνυμος είπε...

Re de3iomal..kes, re skatofasistaria de sas briske kaneis pou8ena. To FF petuxe kai epeid den exete pws a to 8apsete grafete arx..dies gia ton kosmo. Me th Kina egine derfopoihsh kala kanei o Sakhs kai paei, otan tou xronou re paliomal..kes 8a exoume 100000 kinezous kai trwei o kosmos pswmaki ti 8a grapsete re oti de sas arsoun ta matia tous. Ante re teleiwmenoi.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΦΑΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΤΥΠΑΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ti egina filaraki, ti egine re arx..di Apostolidi 8umwses re leme, h phres grammh apo to gam..no to komma sou kai ton Arxmal..ka ton arxhgo sou giana apanthseis. Gam..se re arx..di. Exete lefta re, kala pernate oloi, kairos einai na plhrwsete tis lamogies tou piswglenth karamanlh. O PAPANDREOY eiai HRWAS paleyei na mas SWSEI, HRWES kai oi bouleutes mas. Kwlode3ioi na plhrwsete, skato fasistes ka8ikia

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιεμαι αν θα φιλοτιμηθει κανεις τους να παρει θεση για το νερο που εξακολουθει να ειναι απαραδεκτο.Ο κοσμος βοα για το υψιστο ζητημα υγειας κι αυτοι κοιτανε ταξιδια,θριαμβολογιες και λαμογιες για επιπλεον μισθους.1800 σταθερα η αγωγιμοτητα.λιγη τσιπα,δεν υπαρχει?
ανεγκεφαλος

Ανώνυμος είπε...

Ηλία Μπέση τι ήθελες και έμπλεξες με αυτούς, γιατί να ξέρεις ότι στο τέλος θα τα φορτώσουν όλα σε εσένα [ακατάλληλο πόσιμο νερό, αποχέτευση, καθαριότητα, παράνομα μαγαγζιά, παράνομες δραστηριότητες εν γένει, άχρηστη δημοτική Αστυνομία και πολλά άλλα που εσύ τα γνωρίζεις], για να βγουν κάποιοι λάδι και εσύ θα είσαι το εξιλαστήριο θύμα και θα σου μείνει η ρετσινιά του ανίκανου αντιδημάρχου και του "ανακόλουθου" με τα πιστεύω σου και την συμεριφορά σου πριν γίνει ο Σάκης δήμαρχος. Βέβαια εσύ σίγουρα είσαι πιο έξυπνος από αυτούς και πιστεύω ότι όλα αυτά θα τα προλάβεις....
' Ενας φίλος από τα παληά"

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λές 10:56 π.μ αλλά όλα αυτά τα εξισορροπεί με τα λεφτουδάκια (μισθό) πού παίρνει. Ε.. είναι και δύσκολες οι εποχές γιά τους συνταξιούχους, υπάρχει δικαιολογία γιά τον Μπέση και άσε τα ''πιστεύω του ''.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΠΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ 10,56ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Ανώνυμος είπε...

Ας πρόσεχε ο Λιάκος!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπέσης επειδή θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο -και πράγματι είναι- από τον Σακκιώτη, υποθέτω πως πίστεψε ότι θα είναι και του χεριού του. Δεν υπολόγισε όμως και υποτίμησε την κουτοπονηριά του άλλου και έτσι τα πράγματα τα έμπλεξε...

Ανώνυμος είπε...

Ο Δ. ΒΛΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO [ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ] ΓΙΑ ΤΟ FISTIKI FEST? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ΄Η ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΒΛΑΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ
ΜΑ.ΛΑ.ΚΙ.Α.
ΤΟ ΡΥΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΟΤΑΜΙ
Η ΜΑ.ΛΑ.ΚΙ.Α. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ...
ΚΕΡΚΕΖΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Na min ksexasete stin malakia na valete kai ton Konstantino Β'.
Tha ton vreite sto magazi apenanti apo to Bell Epoque

Ανώνυμος είπε...

epieloys poia einai ta paranoma magazia?

Ανώνυμος είπε...

ipokampos- bambis-NOA- aracosta- oles i plaz poy serviroyn fagita
oles i kafeteries poy serviroyn giro -soyvlakia
kai pola alla

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑ, ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ??

Ανώνυμος είπε...

TA MAGAZIA YGINOMIAKOY ELENXON, ELENXONTE ,ME POS TETRAGONIKA GRAFI I ADIATOYS DEN MPOROYN NA VAZOYN PERISOTERA TRAPEZIA KAI KAREKLES I ADIATOYS GRAFI ARIΘMO KAI TI PREPI NA POYLAI TO KAΘE ENA ,
EAN TOYS GINI MIA MINISI GIA IPERVASI
ADIAS KLINI AMESOS AFERITE I ADIA OXI KLINI GIA 10 MERES POY LENE MERIKI HI TRTS MINISIS EINAI GIA TI MOYSIKI OLA TA ALA EINAI MPAROYFES

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο Καλοκέντη ΕΣΥ ειδικά πρέπει να ντρέπεσαι για τις ενέργειες που σε έβαλαν να κάνεις και τις αποδέχτηκες, σχετικά με το ταξίδι στο Lishui. Μάθε λοιπόν ότιν όλοι αυτοί έρχονται και παρέρχονται από την Δημαρχεία εσύ όμως μένεις.

Ανώνυμος είπε...

Τί να κάνεις ο άνθρωπος ρε 8:05 π.μ τολμά να μην κάνει ότι του πούνε όταν προσλαμβάνουν την γυναίκα του στην καθαριότητα και του την βάζουν να εργάζεται σε γραφείο.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΘΑ ΤΡΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΚΙΝΑ -ΕΚΤΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ - ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΚΑΛΟΚΕΝΤΗ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ -ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ-ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΑΣ , ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΕΙ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ].

Ανώνυμος είπε...

καλύτερα μα μην το βγάλουν το δελτίο τύπου που ζητάς γιατί θα μείνουν και τα ψέμματα που λένε γραμμένα. εδώ ο αθεόφοβος είπε ότι θα πάει στο λισούι για μια μεγάλη και πολύ οργανωμένη έκθεση προϊόντων όπου δεσπόζουσα θέση θα έχει το φιστίκι μας. εγώ πάντως ψάχνοντας να βρω τι γίνεται στην άλλη άκρη του κόσμου το μόνο που βρήκα είναι μια έκθεση φωτογραφίας που γίνεται κάθε χρόνο!!!
ασ το καλύτερα λοιπόν! πολύ ψέμα αδερφάκι μου και εμείς το κατεβάζουμε αμάσητο...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι θα ήθελα να γνωρίζω για ποιο λόγο επελέγη αυτή η πόλη της Κίνας δηλαδή το Λισούι για αδελφοποίηση με την Αίγινα. Ποια κοινά μας συνδέουν[πολιτισμικά, ιστορικά, θρησκευτικά,ή άλλα] και γιατί αυτή η πρεμούρα της σημερινής δημοτικής αρχής να ενεργοποιήσει μία παληά -παρατημένη- ιδέα [νομίζω επί Δημαρχείας Γκότση είχε ξεκινήσει] και θα πρέπει να ξοδεύει ο Δήμος μας κάποιες χιλιάδες ευρώ [φιλοξενεία Κινέζων, αποστολή διαφόρων ατόμων στη Κίνα και άλλα], τη στιγμή που μένουν απλήρωτοι όλοι οι προμηθευτές του Δήμου και σε λίγο δεν θα μπορεί να αγοράσει ο Δήμος ούτε χαρτί για... Δήμαρχε κύτταξε να μπαλώσες καμμιά τρύπα και άσε τα ταξιδάκια γιατί όπως γνωρίζεις έρχονται πολλές κατασχέσεις και εσύ θα αναμασάς ως δικαιολογία την οικονομική κρίση! Τουλάχιστον ας μας ενημερώσει ο καθ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Φίλιππος Τζίτζης [είτε πάει είτε δεν πάει στο Λισούι],γιατί είναι και αυτός συνυπεύθυνος...

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι 10:29 π.μ στο Lishui γίνεται κάθε χρόνο έκθεση φωτογραφίας και στις Βρυξέλλες θα γίνει έκθεση προιόντων που θα συμμετέχει και η Αίγινα με το φυστίκι της. Τελεία και παύλα λοιπόν στα χονδροειδή ψέματά σου συγκυριακέ Δήμαρχε σχετικά με το ταξιδάκι σου στο Lishui. Γιά την Ιστορία η ιδέα της Κίνας ήταν του Γκότση και εκεί πάλι δεν ήταν τυχαία η επιλογή γιατί ήταν στη μέση ο Πιτυρόπ....ς πού πήγαινε τότε εκεί πολύ τακτικά.

Ανώνυμος είπε...

Το Λισούι φημίζεται για τα μανιτάρια, ώρα είναι να μας πούνε ότι πάνε εκεί για να ξεκινήσουμε δουλειές με μανιτάρια. Ρε που τα πουλάτε αυτά? Μας βλέπετε να τρώμε κουτόχορτο? Θέλετε να πάτε διακοπές παρεούλα, στην ευχή της Παναγίας... Εμείς τί φταίμε να ακούμε ότι μαλακία σας κατεβαίνει

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 12.22 ετοιμάζεται ταξιδάκι και στις Βρυξέλλες?

Ανώνυμος είπε...

Αντιδήμαρχε Πολιτισμού Τζίτζη Φίλιππε θέλουμε ενημέρωση από εσένα για τα του ταξιδιού (αναχώρηση, διαμονή, το πρόγραμμα και την δράση των εκδηλώσεων πού έχετε προκαθορίσει κλπ) και αν δεν μπορείς γιατί κωλύεσαι, βάλε την Σελίνα να μας ενημερώσει (απορίας άξιον η Σελίνα με τον συνοδό της πως έμειναν απ'έξω).

Ανώνυμος είπε...

Paidia min enoxlite to Saki exei paei na glipsei to Vorisi ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί νόμιζαν ότι η διοίκηση είναι παιχνίδι. Όντως ας μην ενοχλούμε τον Σάκη, τον Νεκτάριο, τον Φίλιππα, τον Πέτρο, τον Ηλίας, δουλεύουν για εμάς και εσείς δεν εκτιμάτε τίποτα. Και βέβαια πρέπει να πάνε τα ταξίδια τους, να διαφημίσουν το νησί! Απλά να έχουν στο πίσω μέρος του εγκεφάλου τους (όσο έχουν) ότι την στιγμή που θα ξαναχτυπήσουν τις πόρτες μας θα πάει το γιαούρτι σύννεφο.

Ανώνυμος είπε...

To oti eiste xoriates den allazei me tipota, afto an katalavete 8a pate mprosta

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου πρωτευουσιάνε 1.22 μ.μ. απόγονε της μεγάλης δυναστείας των .....Αντε χάσου που θα αποκαλέσεις τον κόσμο "χωριάτες" , αν μη τι άλλο δεν τρώμε κουτόχορτο!

Ανώνυμος είπε...

Σε γνωστή καφετέρια κάποια παρέα που έχει σχέση με την "αυλή" του Σάκη, αναρωτιόντουσαν τι έχει γίνει με το περίφημο "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ", για το οποίο μετά από τη πομπώδη παρουσίασή του δεν γνωρίζουμε κάτι. Μήπως ξέρεις κάποιος κάτι ή για άλλη μια φορά "ανθρακες ο θησουρός"? ΄Εχω την υποψία όμως ότι σχετίζεται με το ταξίδι στη Κίνα και θα είναι και η πρώτη του "αναπτυξιακή ενέργεια" ή καλλίτερα η πρώτη αφαίμαξη ορισμένων από κάποιους άλλους. Ας πρόσεχαν...

Ανώνυμος είπε...

Στις Βρυξέλλες είχανε προσλάβει την κοπέλα που ευτυχώς ήξερε αμερικάνικα και... ψιχάλισε 5-6 κουβέντες. Τώρα θα προσλάβουνε κάποιον ή κάποια που θα ξέρει κινέζικα; Το ρωτάω γιατί στα αυριανά θέματα του Δ.Σ. είναι ένα πάλι για "αναμόρφωση προϋπολογισμού". Η πείρα τελευταία μας έδειξε πως όταν υπάρχει τέτοιο θέμα, ή για πρόσληψη πρόκειται, ή για ανεξαρτητοποίηση! Εκτός αν η πρώτη κοπ΄λα ξέρει και τα κινέζικα. Άν είναι έτσι, τότε άξιος ο μισθός της και αξιότερος του Τοπικού μας Άρχοντα!!!

Ανώνυμος είπε...

12:22 μ.μ σε πληροφορώ ότι ο Γκότσης πήγε με τον Πιτυρ.. στην Κίνα. Καί θα έπρεπε αυτοί που θα πάνε στο Lishui να εκμεταλλευτούν την εμπειρία και τις γνωρημίες που έκανε εκεί ο Γκότσης και να αξιοποιήσουν τα οφέλει πού αποκόμισε εκείνος , για το καλό της Αίγινας.

Ανώνυμος είπε...

1.36 Pragmatika milame gia megalous xoriates! Den paei to myalo sou

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει δημοτικός υπάλληλος που γνωρίζει Κινεζικά! Χωρίς πλάκα! Έχει μεταπτυχιακά στην Κίνα και μιλάει πολύ καλά κινεζικά.

Επαναλαμβάνω, δεν κάνω πλάκα. Ψάξτε να τον βρείτε και πάρτε τον μαζί. Θα σας είναι πιο χρήσιμος Δήμαρχε από κάποιον πολιτικάντη αντιδήμαρχο!

Μιλάω σοβαρά. Υπάρχει δημοτικός υπάλληλος ομιλών τα κινεζικά πάρα πολύ καλά! Ψάξτε το!

Ανώνυμος είπε...

Μα εκεί αγαπητέ μου 11:13 μ.μ δεν πάνε ούτε για δουλειές, ούτε να πποβάλουν την Αίγινα και το φυστίκι της, εκεί πάει μιά ομαδούλα για να περάσει καλά (πού θα ξανάβρουν τέτοια ευκερία). Και βεβαίως γνωρίζω ότι υπάρχει υπάλληλος πού μιλά Κινεζικά, Ε! καί...

Ανώνυμος είπε...

Ρε τα χάλια σας δεν τα σκέφτεστε, ξεφτύλες? Θέλετε και Κίνα , δεν κάθεστε στα αυγά σας και στην ξεφτύλα σας , θέλετε να σας μάθουν και εκεί?

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε χθές στο Δανάη με την εκδήλωση του ΛΑΟΣ και της Φωνής ; Έμαθα οτι μίλησε και ο Σακκιώτης παρέα με τη Σελίνα. Πήγε κάποιος, ξέρουμε παρασκήνιο κλπ.;

Ανώνυμος είπε...

Τι παρασκήνιο φίλε μου, όπως το έγραψες μίλησε ο Σάκης και η Σελίνα , ποιος σου είπε ότι υπήρχε και ακροατήριο?

Ανώνυμος είπε...

Ηταν και η Κυπραίου,και μερικοί σύμβοθλοι του Σακκιώτη (περίεργο) απο κόσμο έμαθα οτι ήταν καμια 70αρια

Ανώνυμος είπε...

Re paliode3iokoprites kwlofasistaria o Sakhs einai o dhmarxos kai prepei na phgainei pantou. Mh prospa8eite na kanete klima. Arx..di Apostolidi pali mal..kies grafeis sth kwlofullada. Eisai ena pap..ri kai teleiwmenos

Ανώνυμος είπε...

11.40 ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!!! 12.15 ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΑΝΤΕ ΞΕΚΙΝΑ