Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ας ξεχάσουμε το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»…

Νέα ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου κατατέθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Και αυτός ο σύμβουλος ανήκει στη Δημοτική Παράταξη που διοικεί σήμερα τον Δήμο. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Μαράκη που δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο το ύφος αυτής της Δημοτικής Αρχής.
Όπως πληροφορηθήκαμε στο προσυμβούλιο ο κ. Μαράκης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το δάνειο και ο κ. Δήμαρχος του απάντησε σε έντονο αυστηρό ύφος «θα έρθεις και θα ψηφίσεις αυτό που θέλω εγώ». Μετά από αυτό ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός δεν άντεξε άλλο την πίεση που του ασκήθηκε και ανεξαρτητοποιήθηκε.
Φαίνεται ότι οι οικονομικές πιέσεις που δέχεται μέχρι σήμερα ο κ. Δήμαρχος του έχουν δημιουργήσει μια διαφορετική εικόνα σε φίλους και συνεργάτες. Και αν προσθέσει κανείς και την καθυστέρηση παραγωγής έργου η εικόνα αυτή χειροτερεύει. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση να οδηγείται κανείς σε αυταρχικότητα και αλαζονεία. Εάν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή βλέπω τη δημοτική παράταξη του κ. Σακκιώτη να χάνει τον μισό τίτλο της, δηλαδή το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Με την ευκαιρία το δάνειο είναι έτοιμο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων αλλά χρειάζεται τουλάχιστον 14 ψήφους για να εγκριθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μέχρι στιγμής δεν θα ψηφίσουν το δάνειο οι Κανελλά και ο Μαράκης. Αν δεχτούμε ότι η Αντιπολίτευση δεν θα το ψηφίσει τότε το ποσοστό είναι πολύ οριακό και πολύ φοβάμαι σύμφωνα και με τις πληροφορίες μου ότι δεν θα εγκριθεί.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Μαράκη:
Αίγινα 8-9-11
Προς τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε
Έχω την τιμή να υποβάλλω την παραίτηση μου από τον Συνδυασμό «ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και να δηλώσω ότι παραμένω ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
Με αίσθημα ευθύνης, πίστη στις αρχές και τις αξίες όπως η τιμή και η προσωπική μου αξιοπρέπεια επιβάλλουν, υπόσχομαι να εργαστώ ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι για το καλό της Αίγινας.
Με οδηγό αποκλειστικά τη συνείδηση μου και σεβόμενος τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους
Διατελώ με τιμή
ΧΑΡ. ΜΑΡΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

121 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το βλέπες? το παίξες?

Ανώνυμος είπε...

Αποκλειστικό: Μετα τις προσφατες εξελίξεις ο κ.Δήμαρχος έδωσε κατεπείγουσα εντολή να δημιουργηθεί ειδικό γραφείο ανεξαρτητοποιήσεων, ώστε να αποσυμφορηθεί ο ίδιος και οι εναπομείναντες συνεργάτες του..

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μαράκι είσαι Κρητικός και το έδηξες

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ ΕΙΧΕΣ ΠΙΕΙ ΠΡΙΝ ΔΑΣΚΑΛΕ?

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο κε Μαρακη εσεις τουλαχιστον τιματε τα παντελονια που φορατε.Ευχομαι να ακολουθησουν και αλλοι το παραδειγμα σας.

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι τώρα θα μίλας και για της παρανομείς του φίλουσου μπαμπή και για το ΝΟΑ εκεί που ποινής τα ούζα

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μπάμπης και σσ του σ ,που ήταν τα εκτελεστικά όργανα του σάκης ας ζητήσουν και κανένα συγνώμη για τις μα....ες που κάνανε .Βέβαια ήταν κατ εντολή αλλά με το αζημίωτο .Κανα κερασματάκι.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταυρός και ο Μαρακης απέδειξαν ότι παραμένουν τίμιοι και ειλικρινείς καταδικάζοντας Πολιντικαντικες τακτικές και νοοτροπίες Μαυρογυαλουρων που έφεραν τον τόπο πίσω . Η Αίγινα χρειάζεται διαφορετική πολιτική αντιληψη(οπως ελεγε ο Σακης) για να πάει μπροστά και από ότι φαίνεται οι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και δεν την έχουν και δεν την πιστευουν ετσι λοιπον μια απο τα ιδια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δεν χάνει η παράταξη Σακκιώτη, Κύριε διαχειριστά μου, είναι το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Γιατί "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" βαδίζουν ακόμα και στις παραιτήσεις. Εκείνη που χάνει από το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" είναι η ΑΙΓΙΝΑ... Περαστικά μας!

Ανώνυμος είπε...

O κάθε ΣύΑμβουλος κρίνεται από τις ενέργειές του. Δεν μπορεί λοιπόν ένας συγκυριακός Δήμαρχος, να απαιτεί από έναν σύμβουλό του να υπακούει και να ψηφίζει τις απόψεις του (σωστές ή λανθασμένες) Ο κάθε Σύμβουλος έχει τις δικές του απόψεις, την δική του σκέψη για διάφορα θέματα και τις οποίες οφείλει να υπερασπίζεται. Τώρα αν οι Αντιδήμαρχοι με τον φόβο μην χάσουν τον μισθό τους υπακούουν πειθήνια τις αποφάσεις του Δημάρχου και γίνονται νούμερα, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους, για την οποία θα έλθει η στιγμή που θα την πληρώσουν ακριβά. Τώρα ο Δάσκαλος Μαράκης έπραξε όπως του υπαγόρευσαι η συνείδησή του και σύμφωνα με τον ηθικό του χαρακτήρα που πρέπει να σεβόμαστε. Είναι λοιπόν μεγάλη ντροπή 12:35 μ.μ και 1:04 μ.μ να εκφράζεστε έτσι για έναν Σύμβουλο, που δεν γνωρίζετε τα βαθύτερα αίτια της ανεξαρτητοποιήσεώς του. Αν θέλει λοιπόν ο Δήμαρχος να έχει όχι συνεργάτες αλλά κλακαδόρους (claguers) τότε να τους αναζητήσει στην στενή του αυλή (Φιλ, Νεκτ.Πετρ. Τακ, αλλά και και τους έμμισθους χειροκροτητές Πακισ,Σελ. Φω κλπ

Ανώνυμος είπε...

Όποιοι έχουν γνώμη και τιμούν την ψήφο του λαού της Αίγινας,πράττουν κατά συνείδηση και δεν κλείνονται στο "μαντρί" της εκάστοτε παράταξης,ούτε φοβούνται να αντιτεθούν ακόμα και στους ίδιους τους "συναγωνιστές" τους.(Αν αξίζει να λέγονται έτσι πια).Όποιοι σέβονται τον τόπο που τους τιμά,παίρνουν ανάλογες αποφάσεις και δεν κρύβονται πίσω από θεσούλες.Όσο για κανένα-δύο γελοία σχόλια ανθρώπων που γλύφουν και κάνουν τους κλακαδόρους,δεν αξίζουν καν να τα διαβάζει κανείς...

Ανώνυμος είπε...

καθιστε κάτω ο θίασος συνεχίζεται για τρεις σεζόν, ειμαστε στην πρώτη πράξη ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Plaudite, amici, comedia finita est. Mεθερμηνευόμενο: Χειροκροτήστε φίλοι, η κωμωδία τελείωσε.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε οι Ολοιμαζίδες είναι καρμπόν το κόμμα τους το ΠΑΣΟΚ, χάος, αφασία, συνεννοησία, απραγία, βόλέματα ημετέρων (βλέπε νέους συμβασιούχους και ΜΚΟ, σκάνδαλα και αβαβά με ΔΕΗ και τους Λεγειν και Πράττειν, κάι συμβούλους bisexoual (και ΠΑΣΟΚ και ΝΔκαι ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη και ότι γουστάρεις) και γενικώς μη χειρότερα Παναγία μου

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ;
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και τις περισσότερες φορές σαν κωμωδία.
Ο προηγούμενος πρόεδρος του ΔΛΤ, Λεούσης Νεκτάριος παραχώρησε την μια πλωτή εξέδρα για δέκα πέντε χρόνια (15).Γιατί έτσι γουστάρηζε.Τώρα που ιδιωτεύει; Σκασήλα του μεγάλη, αυτός το κομμάτι του το έκανε.
Ο καινούργιος τώρα; Από το ένα κατόρθωμα στο άλλο.
Από πληροφορίες μας,ο μόνιμος Αρχισηδηρουργός του πολύπαθου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου,ετοιμάζει καγκελόπορτα, η οποία μετά από απόφαση ορισμένων ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής θα τοποθετηθεί στην είσοδο της πλωτής εξέδρας στην εξωτερική Μαρίνα. Με δικά τους έξοδα φυσικά.
Το καλώς έχει της ενέργειας αυτής το έχουν εξασφαλίσει ,προφορικά εννοείται από τον πρόεδρο του ΔΛΤ.
Μήπως θα πρέπει να “ενημερώσει” κάποιος στα σοβαρά ,όμως και αυτό δεν είναι σε θέση ο Δήμαρχος να το κάνει δυστηχώς.ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ .
Μάλλον ο νυν πρόεδρος παρά πήρε φόρα και θα σπάσει τα μούτρα του ανεπανορθωτα.Θα πληρώσει και τις αλχημείες των προηγούμενων σίγουρα.
Κύριε Βάρτζελη κόψε ταχύτητα όσο είναι καιρός.Σε λάθος ρότα έχεις μπει και οι καιροί είναι πονηροί. και δύσκολοι.Προβλέπω να είσαι το εξιλαστήριο θύμα.
Ο προηγούμενος “γλίστρησε” από τις επιπτώσεις γιατί ας πούμε ότι ήταν συμπαθής στο ευρύ κοινό της Αιγνας.Εσύ όμως::::::::

Ανώνυμος είπε...

Δηλώνω ότι όποιος τολμήσει να τοποθετήσει καγκελόπορτα στην πλωτή εξέδρα, θα του υποβάλλω αμέσως μήνυση και θα τρέχει και δεν θα φτάνει.

Ανώνυμος είπε...

ωραιοι οι ηρωισμοι και η αξιοπρεπεια,δε λεω,αλλα την ποιοτητα και τις δυνατοτητες δεν τις εβλεπαν οταν μαζευαν ψηφους υπερ αυτων που τωρα ειναι Μαυρογιαλουροι και κολοτουμπες?

Ανώνυμος είπε...

to DHMOTIKO ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΚΟΡΝΑΡΑΚΗΣ ΑΧ ΑΙΓΙΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μαράκη. Κανείς δεν περίμενε να ορθώσεις το ανάστημα σου ούτε ο ίδιος ο Δήμαρχος. Επειδή είσαι χαμηλών τόνων, αλλά τίμιος και δημοκράτης νομίζανε ότι θα σε είχανε και δούλο των σκέψεων τους. Και πάλι μπράβο γιατί τους έδειξες ότι ξέρεις να τιμάς τα παντελόνια που φοράς.

Ανώνυμος είπε...

Τη γίνετε με το βιολογικό στην ψαραγορά επί Κουκούλι δούλευε έστω 20 μέρες και 2 μέρες χαλούσε τώρα είναι καλύτερα? μας γυρίσατε στην εποχή Αξιώτη σα δεν ντρέπεστε ανήμπορη δάσκαλοι και λοιποί

Ανώνυμος είπε...

523 εδω παει το για την μηνυση.αυτο που παει να γινει ειναι περα απο καθε λογικη.

Ανώνυμος είπε...

anoixte to biologiko sthn psaragora kai kleiste ta nailon.den einai diko sas to limani na to katastrefete.den exei poythena na pao na pio ena kafe xoris ta tsantiria giro moy.kai olo to limani bromaei skatila.fiaxte to anikanoi.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε δήλωση του Greeklish, να σχολιάσει τα τεκτενόμενα στον δήμο. Πάλι θα φταίει για όλα ο "κακός δεξιός" Αποστολίδης ;;

Ανώνυμος είπε...

O Greeklish φίλε μου είναι κάτι σαν τον Καχριμάκη του Σάκη, βρίζει, λαϊκίζει, και κράζει γενικώς. Σάκη ξέμεινες

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΚΑΤΑ. Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΙΠΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΧΝΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙ ΤΙΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΡΤΖΑΛΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που λέγανε ότι δεν τους νοιάζει τίποτε παρά μόνο να φύγει ο Κουκούλης, τώρα κέρδισαν τον πρώτο γύρο και ετοιμάζονται για τον δεύτερο. Επίθεση εναντίον του Σακκιώτη, σε λίγο θα πούνε το ίδιο: Να φύγει ο Σακκιώτης και ας έρθει όποιος νάναι. Και θάρθει! Τώρα ζόμπι θάναι, κανά κρυφό χαρτί θάναι, πάντως θάχουμε αλλαγή. Αυτό δε θέλουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που καταλαβαίνει πια ο κόσμος ότι τη ΜΑΧΗ τη γράφει ο Βάρτζαλης και ο Νικολόπουλος είναι μπουζουριέρα.

Ανώνυμος είπε...

11:29 ελπιζω το δικο σου ονομα να ξερεις να το γραφεις σωστά, γιατι των άλλων τα σκοτωνεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο βιολογικός δεν έχει σχέση με το ποιά δημοτική αρχή τον έχει να λειτουργεί ή όχι,ήταν ελαττωματικός.Έχει βγει και σχετικό έγγραφο πρόσφατα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11:27
ΕΜΕΙΣ ,Δηλαδή οι Αιγινήτες ,δεν παλέψαμε ώστε να φύγει ο Κουκουλης.Παλέψαμε-Αγωνιστήκαμε να φύγει η “ΓΛΙΤΣΑ” που είχε καπελώσει τον Κουκούλη.
Εάν εσύ αγαπητέ μου δεν το έβλεπες αυτό ή μέρος της “ΓΛΙΤΣΑΣ” ήσουν ή εθελοτυφλής.
Θα Αγωνιστούμε βεβαίως ενάντια σε κάθε συμπεριφορά που προκαλεί την νοημοσύνη μας και κάνει κακό στην κοινωνία της Αίγινας.Αυτά…
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιος έχει εκλεγεί με ένα συνδυασμό και διαφωνήσει δεν ανεξαρτητοποιείται αλλα παραιτείται ... Δηλδή Μπαμπη και Σταύρο αν είχατε εκτεθεί με το ΚΚΕ θα είχατε εκλεγεί; ΟΧΙ. Άρα οι ψήφοι δεν είναι δικές σας αλλα της παράταξης που σας προώθησε. Για τα μπαζα λοιπόν είσαστε κύριοι ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλαβαίνουμε και εμείς οι αδαείς,.Η παράταξη που τους προώθησε,δηλαδή το ΠΑΣΟΚ είναι για τα μπάζα;
Είχα μια επιφύλαξη,αλλά τώρα εντάξει αφού το λες εσύ που ξέρεις,ησύχασα.

Ανώνυμος είπε...

gia ta mpaza einai oloi. oloi mazi oloi xazi, oloi koutoponiroi. me ton proedro ti egine efage patsavoura apo ton spiridaki lene sto kafeneio?

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν παραιτείται γιατί έτσι προδίδει τους ανθρώπους(όσοι είναι αυτοί) που τον επέλεξαν προσωπικά.Επομένως τα μπάζα είναι γι αυτούς που μένουν κολλημένοι σε κόμματα,παρατάξεις κλπ και δεν καταλαβαίνουν ότι με τέτοια μυαλά δεν πάει τίποτα μπροστά...

Ανώνυμος είπε...

9:36πμ για ξαναδιάβασε λιγο τον Καλλικράτη.
Αν είχε τα κότσια το ανθρωπάκι που όπου κατσει και οπου σταθει φωνάζει "εγω είμαι ο Δήμαρχος και ετσι θα γίνει", ας προχωρουσε στην διαγραφή τους, να δούμε αν εύρισκε πάνω απο 2-3 άτομα να υπογράψουν..
Εξ άλλου τοπες και μονος σου "αν καποιος εκλεγεί με ενα συνδυασμο" - και αυτοί δαφώνησαν με την άθλια συμεριφορα του Σάκη, όχι με τον συνδυασμό ο οποίος δεν ανήκει βέβαια στον Σάκη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανεκαι παραιτήθηκε ο Μαράκις θα ακολουθήσουν και άλοι γιατί ο Δήμαρχος είναι μέσα στην παρανομία κοιτάξτε τη γίνετε γύρο .
Πόλοι συμβουλή ντρέπονται να κυκλοφορήσουν τους βρίζουν όλοι

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΚΤΑΜΗΝΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

9:36 π.μ συγκρίνεις ανόμοια πράγματα ΚΚΕ με συγχώνευση δυνάμεων , ο Μαράκης και ο Σακκιώτης ο Σταύρος φέρανε ψήφους από όλους του χώρους ο δε Μαράκης ήταν και είναι αγαπητός σε πολύ κόσμο, η απεξαρτοποίηση του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ απο κόμματα έδωσε την ώθηση στον Σακκιώτη και τον έκανε δήμαρχο αυτός το ξέχασε και χρησιμοποιεί τακτικές του ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ θα του βγεί σε κακό.
Τα πρόσωπα κάνανε μάγκα τον συνδυασμό και ειδικότερα τον Σακκιώτη και όχι το αντίστροφο.
αυτό ορισμένοι το ξεχάσανε σιγά σιγά όταν το κατλάβουν εύχομαι να μην είναι αργά

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε μεγάλε και αδιάφθορε ΝΜΣΣ, ο Κουκούλης είχε γλίτσα, ο Σακκιώτης έχει γλίτσα και συ ο αγωνιστής θα αποκαλύψεις όλες τις γλίτσες και θα μας φέρεις τους αδιάφθορους. Έτσι, με ρετσινιές για "γλίτσες" ειμαστε όλοι για ισόβια και μετά θα έρθουν οι Γκότσηδες χωρίς αντίσταση. Και μετά πάλι δίκιο θα έχει ο πόλεμιστής της γλίτσας.

Ανώνυμος είπε...

12:27μμ σωστα τα λες - αν και πολυ λίγοι ξέρουνε ολες τις λεπτομερειες για το τι έγινε πέρσι τετοια εποχή που καποιοι φτιαξανε το ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, και πως τελικα γλυτωσε την χατζαρα ο (απο τοτε) ανεπαρκης Σακης.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε 12:38
Τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.Σου λέει κάτι αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει 12:38 σε καταλάβαμε.Μέρος της ΓΛΙΤΣΑΣ είσαι και εσύ.
Δεν χρειάζονται άλλα επιχειρήματα αρκεί.Α! για την περίπτωση σου AJAX με αμμωνιαζόλ.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα ο Δήμαρχος έχει μείνει μόνος του, χωρίς τους ειδικούς του συμβούλους. Τι έγινε παρατήθηκαν και αυτοί?

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ? Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΕΜΒΗ.
ΚΑΛΑΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ , ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

12.10 poios na kikloforisei? paei to kraximo sinefo. blepe petriti, tin apoliti xeftila.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΟΥ! ΕΜΠΑΙΝΕ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΜΑΓΚΕΣ! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ !

Ανώνυμος είπε...

1:19 μ.μ Οι Ειδικοί Σύμβουλοι όποτε θέλουν πάνε στην δουλειά και όποτε θέλουν φεύγουν. Ο μισθός όμως την πρώτη του μηνός πέφτει στους αργόμισθους, τώρα στην παρέα προστέθηκε και το άλλο φρούτο ο Παπαγεωργίου κολλητός του Ασιάτη και αυτός πηγαίνει στην Δημαρχία όποτε γουστάρει. Ρε Κουκούλη εσύ τι κάνεις είσαι Αντιδήμαρχος του οικονομικού-προσωπικο ναί ή όχι. Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις και να τους μαζέψεις ή δεν σ'αφήνει ο συγκυριακός Δήμαρχος. Αλλά σε λίγο καιρό και εσύ θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν δουλεύουνοι ειδίκοι σύμβουλοι και όχι μόνο .Δεν δουλεύουν και οι υπάλληλοι του δήμου. Απο το πρωί στα καφενεία μέ αρχηγό το κοταρίδα

Ανώνυμος είπε...

1:34 TI EINAI O NEKTARIOS ... TASAKI GIA NA EINAI STI THESI TO OTI WRA SOU KAV...SEI 'H ANEIDIKEFTOS IPALLILOS? ANTIDIMARXOS EINAI. KALA KANEI KAI KANEI TO DIALEIMMA TOU (opws oloi oi ergazomenoi) MILWNTAS ME KOSMO KAI EINAI O MONOS POU ERGAZETAI TOULAXISTON WS TIS 15.30 KAI FEVGEI TELEFTEOS KATHE MERA ... RWTA NA MATHEIS ... KAI OPWS EXEI PEI STA SIMVOULIA O MONOS POU ERGAZETAI ENTELLWS ETHELONTIKA ... KAI MALISTA STO SITE TOU DIMOU APO OTI EIDA EINAI O MONOS POU EXEI DIMOSIEFSEI TO E9 TOU STO INTERNET... PROTIMAS THN KLEISTI PORTA TOU FILIPPAKOU ?????????

Ανώνυμος είπε...

Ο Ασιάτης πού πήγαινε σήμερα με καφέδες πακέτο προς τα εκδοτήρια? Ο Δήμαρχος τον έψαχνε μανιωδώς.... και εκνευρισμένος ...

1:19 οι ειδ σιμβουλοι δεν ειναι υπάλληλοι του Δήμου αλλα υπάλληλοι του Δήμαρχου, αυτός οφείλει να τους μαζέψει ...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο μισθός της Σελίνας ποιός την πιάνει και δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανένα [κατά την άποψή της]. Σημειωτέον ότι το ποσοστό ανεργίας στους νέους στην Αιγινα είναι από τα υψηλότερα και ο Δήμαρχος προσλαμβάνει κατά το δοκούν "αργόμισθους". Δήμαρχε εσύ με αυτές σου τις επιλογές έχεις προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα, αλλά μη ξεχνάς ότι θα έρθει εσένα και της παρέας σου η ώρα σας.

Ανώνυμος είπε...

3.35 Kανένας δεν είπε ότι είσαι τασάκι μην ψαρώνεις τόσο εύκολα, απλά είπα ότι καλό θα ήταν να είσαι στη θέση σου ως Αντιδήμαρχος που πληρώνεσαι από το κράτος δηλ. από όλους εμάς. Όσο για το αν κάθεσαι μέχρι τις 15.30 αυτό είναι επιλογή σου και πρόβλημα σου, εγώ σαν δημότης δεν σου ζητάω να κάθεσαι πέραν του ωραρίου σου, αλλά απαιτώ να μην σε βλέπω να στρογγυλοκάθεσαι στη Ρέμβη στις 11.00 π.μ.
Το εθελοντικά που γράφεις εν το κατάλαβα. Δεν παίρνεις τα λεφτά σου κάθε μήνα? Τί σόι εθελοντισμός είναι αυτός?
Ειλικρινά και η στάση σου παραείναι προκλητική

Ανώνυμος είπε...

Ομολογουμένως ο Νεκτάριος εργάζεται πολύ ..για την πάρτη του.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Δήμαρχε σε καταλαβαίνω, 2,5 χρονάκια σου έμειναν ακόμα, γλέντα λοιπόν όσο μπορείς ( την Σελίνα και τα μάτια σου) και εσύ και ο Ασιάτης. Πού θα ξαναβρείς εσύ τέτοια ευκαιρία και ο άλλος τέτοια εργασιακή ασυδοσία . Μετά έχει ο θεός εσύ θα γυρίσεις στην συνταξούλα σου και στην αφάνεια (που είναι και η φυσική σου θέση) και ο άλλος θα δυσκολευτεί βέβαια λιγάκι εργασιακά, αλλά κάτι θα βρεί κι αυτός, μπορεί να τον πάρει ο Λαλαούνης σερβιτόρο στο ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (πάλι κοντά στην Δημαρχία θα είναι). Το μόνο άσχημο είναι ότι αυτός ο εργοδότης έχει την τάση να μην ασφαλίζει το προσωπικό του και να του δουλεύουν τουλάχιστον 16 ώρες ημερησίως, αλλά δεν βαριέσαι αυτά είναι ψιλά γράμματα, άς δουλέψει και αυτός αρκετά κορόιδεψε ο αργόμισθος locep την κοινωνία της Αίγινας (άς όψεται ο Σάκης μέσω της Reginas).

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΑΙΝΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΑ ΣΤΑ BLOGS ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

κάτω τα χέρια από τον κουτό Φίλιππα...
χαζό παιδί χαρά γεμάτο ...
αλλά και όταν θυμώνει και αλληθωρίζει μια γλύκα είναι....
αν τον ανακαλύψει η ΠΑΝΙΑ ΘΑ καταλάβετε όλοι εσείς τι είχατε και τι χάσατε !

Ανώνυμος είπε...

3:38 μ.μ Δεν κατάλαβες, τα παιδιά μετά από τέτοια κοπιαστική και κουραστική εβδομάδα πήραν άδεια από την σημαία και πήγαν για τριήμερο. Σιγά μην ρωτήσουν τον ανύπαρκτο Δήμαρχο και τον φανταστικό ερευνητή-μελετητή Κουκούλη. Ρε που τους βρήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Μαθητευόμενοι… δήμαρχοι!

Την ανέλπιστα εύκολη επικράτηση στις δημοτικές εκλογές φαίνεται παρεξήγησαν κάποιοι σημερινοί πρωτοκλασάτοι στην ιεραρχία της δημοτικής αρχής. Και πίστεψαν ότι εύκολα θα φθάσουν, από εδώ και πέρα, στην κορυφή της ιεραρχίας του Δήμου. Απατώνται όμως οικτρά οι αφελείς, όσα ρουσφέτια κι αν κάνουν, όσες καταχωρήσεις σε εφημερίδες επιλεκτικά κι αν δώσουν και όσες ανίερες συμμαχίες αν διαπράξουν, θα αποτύχουν και δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν ούτε στους συλλόγους από τους οποίους ξεκίνησαν. Και φυσικά θα μας βρουν απέναντι τους. Γιατί εμείς δεν ξεχνάμε. Ούτε τους φίλους ούτε τους αντιπάλους.
ΥΓ. το πρώτο σχόλιο στη ΜΑΧΗ για τον φιλόδοξο Πετράκη από τον Βάρτζαλη

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστή η εκτίμηση του Βάρτζαλη στον Πετράκη. Δεν μας λες το σχόλιο για να μην αγοράζουμε αυτήν την τραγική φυλάδα?

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο είναι αυτό "Μαθητευόμενοι... δήμαρχοι!"

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά 9.58 & 10.24 αφου βλέπω ότι κατά τα άλλα γράφετε σωστά, δώστε και λίγη σημασία στα ονόματα. Το σωστό είναι "Βάρτζελης"

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την προσωπικότητα που θέλει και διόρθωση . Δεν γράψαμε τον Καποδίστρια , Κοποδίστρια....
Αλλά για να το λες Τακούλη μπορεί να πιστεύεις ότι με όλα αυτά που κάνεις θα σε γράψει η νεότερη ιστορία, μη σε γράψει και λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Το Βάρτζαλης ή Βάρτζελης δεν είναι αιγινήτικο όνομα. Γιατί δεν πάει να διακριθεί και να ασκήσει προεδρικά καθήκοντα στον τόπου που γεννήθηκε και μεγάλωσε;

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια από που είναι ο Τάκης;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Γεμίσαμε Αιγινηταράδες

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που λείπει ο Ν3, ποιος γράφει άεαγε τα κείμενα των ανεξαρτητοποιησεων και των παραιτήσεων;

Ανώνυμος είπε...

Τι άσχετο αυτό με τον Ντρη πάλι.Σιγά μη χρειαζόταν ο Μπάμπης να του γράψουν τις ανεξαρτητοποιήσεις.Μην πετάτε στον αέρα λόγια για να θολώνετε τα νερά κάποιοι.Η προπαγάνδα έει και όρια..

Ανώνυμος είπε...

Το όνοματου Βάρτζελης δεν πείρζει η παρανομίες που καλύπτει πειράζουν ΝΟΑ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΡΑΓΟΣΤΑ τη γίνετε από όλους τα περνούν

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει τι κάνει ο 9:45. πετάει κάποιο κουφό και άδειο, μήπως και τσιμπήσουν κάποιοι ανόητοι και πάει η κουβέντα αλλού, εκεί που τον συμφέρει. Δεν τσιμπάει κανείς ρε φίλε. Είναι τόσο τραγικά αυτά που συμβαίνουν στην παράταξη, που μόνο μ' αυτά θα ασχολιόμαστε πια. όσο και αν πονάει.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου ΝΜΣΣ πόσο σε αισθάνομαι! Η ψύχωση να θεωρείς μόνο τον εαυτό σου ως ηθικό άνθρωπο και όλους τους άλλους ΓΛΙΤΣΕΣ, είναι βαριάς μορφής αλλά όχι ανίατη. Πάντως χωρίς θεραπεία, με αυτά που συμβαίνουν αυτή την τετραετία, προβλέπω η κατάστασή σου να χειροτερέψει. Κοίταξέ το τώρα, όσο παίρνει γιατρειά το πράμα.

Ανώνυμος είπε...

τι κολπο ειναι κι αυτο παλι? η καθε ανεπαγγελτη που πιανουν λιγο τα χερακια της γραφεται σε εναν συλογο φιαχνει και μερικα μπλιμπλικια και οππου παζαρι εκθεση πανηγυρι,βγαινει και τα πουλαει χωρις αποδειξεις νοικια κτλ.εβλεπα τις φωτο απο το λειδινο χθες στην κυψελη και μου κανε εντυπωση.γινοντε και αλλου αυτα αραγε η μονο εδω χαμω?σττο τελος τελος ας μαζευτουν ολες να ανοιξουν ενα μαγαζι η συνεταιρισμο να τα πουλανε νομιμα.

Ανώνυμος είπε...

10:24 μ.μ Αυτή τη στιγμή στην αυλή του Σάκη, ο ένας είναι εναντίον του άλλου και όλοι εναντίον όλων. Εχουν ήδη ξεκινήσει μέσα σε οκτώ (8) μήνες εξουσίας του Σάκη, οι δελφίνοι τα μαχαιρώματα και τα θαψίματα. Από τους διεκδικητές κατά γενική ομολογία ο Φ Τζίτζης έχει το προβάδισμα με δεύτερο και καταιδρωμένο τον Κουκούλη Ν. Είναι λοιπόν, οι εναπομείναντες μετά τον αρνητικό θόρυβο που δημιούργησαν και δημιουργούν ο Πετρίτης (Φωτεινή η αγία, ΔΕΗ) και ο Βάρτζελης (απ'ευθείας αναθέσεις έργων σε ημετέρους).

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΈ 12:26
Κάπου σε “ακουμπάει” το σχόλιο του ΝΜΣΣ.Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι μετά από σχόλια μιας ημέρας απάντησες ομολογουμένως βλακωδώς.Η αλήθεια είναι, ότι ο ΝΜΣΣ ξύνει πληγές.Ας πρόσεχες……Πρώτα μαθαίνουν το καλάμι να το παρκάρουν και μετά το καβαλάνε και τρέχουνε.Εσύ το πήγες ανάποδα το πράγμα και να το αποτέλεσμα.Από κράξιμο σε κράξιμο σε πάνε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο λειδινός τι είναι;
Μάλλον παζάρι αφού είχε και ινδικά.
Φαντάσου τι Θα δούμε στο φφ .
Πέρυση βλέπαμε πωλήσεις νυφικών και διαφιμήσεις γυμναστηρίων .. και λίγα φιστίκια Συρίας...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τελικά δεν φταίει για όλα Ν3;
Γιατι μέχρι πριν λιγο καιρό όποιος παραιτιότανε απο κάπου, του χρεώνανε ότι είναι τσιράκι του Ν3..

Ανώνυμος είπε...

Ποιός αντιδήμαρχος λέγεται "αντιδήμαρχος κολοτούμπας";

Ανώνυμος είπε...

μα φυσικα ο πελεκανος

Ανώνυμος είπε...

τι χρειαζεται καποιος για να γινει αντιδημαρχος

1. 10000 ευρω
2. τον Γιωργο
3. τα δυο παραπανω
4. τιποτα απο τα παρπανω
5. να ειναι εντιμος
6. να ειναι κουτος

τις απαντησεις σας κυριοι

Ανώνυμος είπε...

kala o pelekanakos tin patise ... edine kai k.... gia mia psifo gia tin KEDE giati fovotan ipopsifiotita tou nektariou. mexri kai oxi sto vartzeli eixe iposxethei ... kai ksafnika o nektarios (pou einai gata se afta) stamatise to endiaferon tou kai tou xarise ti thesi kai aftos o kop... eixe ektethei .... Kala pelekane den katalaveso ti einai nwris gia rali arxigias? tha tin patheis san tous lagous stous agwnes dromou...

Ανώνυμος είπε...

Μαράκη μήπως η ανεξατηροποίησή σου είχε και προσωπικούς λόγους; Λέω ΜΗΠΩΣ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Η ψύχωση του ΝΜΣΣ επεκτείνεται. Όποιος του λέει ότι είναι μεγάλος μαλάκας είναι το ίδιο πρόσωπο! Άυτό λέγεται μανία καταδιώξεως. Πολλοί σε κράζουνε καλέ μου κατάλαβέ το! Μόνο εσύ έχεις καλάμι και νομίζεις ότι είσαι ο γενικός εισαγγελέας. Οι άλλοι απλώς κουνάνε το κεφάλι τους με την ψύχωσή σου. Κάποιος βλέπει το χάλι σου, κάνει ένα σχόλιο και συ νομίζεις ότι είναι ο ίδιος και αργεί να σου απαντήσει! Το ότι έχεις γίνει ρεντίκολο δεν το καταλαβαίνεις καϋμένε!

Ανώνυμος είπε...

2:24 μ.μ Δέν έχεις καταλάβει ότι ο Τζίτζης στην κούρσα της διαδοχής ( ο Σάκης έχει τελειώσει) τρέχει μόνος και υποφέρει, γιατί για στους δυνατούς παίκτες, ο αγώνας έχει ενδιαφέρον όταν έχει και δυνατούς αντιπάλους για να έχει την ικανοποίηση της νίκης. Αλλά δυστυχώς οι αντίπαλοί-συνοδοιπόροι του είναι για τα πανηγύρια

Ανώνυμος είπε...

2.24 Πλάκα κάνεις? μόνο η γυναίκα του μπορεί να πιστεύει κάτι τέτοιο...
ο κλόουν της πολιτικής της ΑΊΓΙΝΑς ΔΕΝ έχει αντίπαλο και τρέχει μόνος του?

Ανώνυμος είπε...

Καλά 6;46 μ.μ, όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο Τζίζης Φ για μελλοντικός Δήμαρχος (εκτός και αν κάνει καμμιά μεγάλη βλακεία, όπως ο Πετρίτης και ο Βάρτζελης). Αλήθεια άν όπως λές ο Τζίτζης είναι ο κλόουν της Πολιτικής (δεν συμφωνώ βέβαια με την γνώμη σου), τότε ποιά είναι η άποψή σου για τούς Σακκιώτη Θ,Μπέση Η,Κουκούλη Ν, Πετρίτη Π, Βάρτζελη Π.

Ανώνυμος είπε...

2.25 όλοι ξέρουν γιατί ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μαράκης.Αυτό που λες για τους προσωπικούς λόγους είναι προβοκάτσια και δεν μπορείς να επηρρεάσεις κανέναν.Φαίνεται αυτοί που εκπροσωπείς,αγχώθηκαν λίγο τώρα που κατάλαβαν οτι δεν είναι όλοι τσιράκια και χειροκροτητές μέσα στο συμβούλιο.Τη λάσπη ή θα την αφήσετε κατά μέρους ή θα τη φάτε!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά απο που και ως που ο Φίλιππος παει για διάδοχος;
Για σκεφτειτε το λιγακι.
Η λογική λέει:
Το "ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ουσιαστικά δεν υφίσταται παρα μονο τυπικά.
Το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" εχει πια ευκαιριακή μορφή γιατι αυτοί που αρχικά το εμπνεύστηκαν, και είχαν μάλιστα σκοπό να το επεκτείνουν και μετά με πολλές άλλες συνεργασίες-εκπλήξεις, δεν ασχολούνται πιά, ο καθένας για τους δικους του λόγους.
Λογικά λοιπόν κάποια στιγμή θα επανεμφανιστεί το "ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ", τι νομίζετε τα κομματόσκυλα και οι αφέντες τους έτσι εύκολα θα αποποιηθούν την ύπαρξή τους;
Το παρελθόν διδάσκει ότι ο Φίλιππος κάποια στιγμή θα ανεξαρτητοποιηθεί και αυτός και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή είτε για να είναι αρχηγός κάπου είτε για να παζαρέψει ξανά την συμμετοχή του. Με το δε πολυ πιθανο ενδεχόμενο στις νεες αναθέσεις αντιδημαρχιών να μην είναι ξανά αντιδήμαρχος (γιατι εδω που τα λέμε τα πολιτιστικά και αθλητικά κάλλιστα μπορούν να καλυφτούν απο έναν ικανό πρόεδρο ΚΕΔΑ) θα την "κάνει" πιο γρήγορα.
Ακόμα και αν μείνει όμως, θα είναι σε ξένο κομματικό χώρο, οπότε δεν υπάρχουν ελπιδες να ηγηθεί ενος συνδυασμου που το πρώτο λόγο τον έχουν οι εκ Πασοκ προερχόμενοι.
Προβλέπω επισης οτι ο Σακης αν ξαναβρει κορόϊδα (ΝΑΙ κορόϊδα) θα είναι ξανά υποψήφιος με πολυ μικρες ομως πιθανότητες στο τελος να συμπληρώσει συνδυασμό. Δεν ξέρω εσας, αλλα με αυτήν την αλαζονεία που αναπτυσει και το ύφος του γενικά, εμένα δεν μου μοιάζει ότι έχει αποδεχτεί την αποχώρηση του - το αντιθετο μαλιστα.
Βέβαια ακόμα είναι πολυ νωρίς για οτιδήποτε, σκέψεις κανουμε.

Αυτό όμως το γεγονός, ότι δηλαδή ενω δεν εχουμε κλείσει ακόμα χρόνο και ασχολούμαστε με προεκλογικά θεματα, δείχνει απο μόνο του την έντονη αμφισβήτηση της παρούσας διοίκησης του Δήμου και ίσως της αποτυχίας της.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΝΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΕΙΘΕΙΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές της μέρες μιλάνε για την οικονομία ο Πρωθυπουργός και η Υπουργοί στη Θεσσαλονίκη και λένε όλη για το παραεμπόριο.
Και η Αίγινα ε΄ναι ενα μκρό κράτος
ότι γίνετε άλου με την παρανομία εδω γίνετε εις διπλούν αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει όλους,εάν η παράνομοι δεν πληρώνουν πεζοδρόμιο δεν πληρώνουν νερό το 0,5 φόρο επί τον εισπράξεων τότε κάποιθς αιρεώς τα πέρνη χανουν η αλοι νόμιμη επαγγελάτίες αυτό είναι πόλοι σοβαρό .θα μπορούσα να γράψω πολλά παραδείγματα μια άλλοι φορά οταν το BLOG το βάλλει ως θέμα

Ανώνυμος είπε...

7.37 ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕς ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιιά ο Greeklish που χάθηκε, έχει παραζαλιστεί απο το χάλι του Σάκη και των συν αυτώ και δε μιλάει ;;; Greeklish αδημονούμε !!!!!

Ανώνυμος είπε...

7:37 μ.μ Πράγματι βλέποντας τα κομματόσκυλα ότι ο Φίλιπ με τα αντικείμενα που του έχει αναθέσει ο Σακ όχι μόνο να μην έχει καθόλου φθορά, απεναντίας με τις Δημόσιες Σχέσεις που κάνει (και ξέρει καλά να τις κάνει) συνεχώς ανεβαίνει πολιτικά. Πιέζουν Λοιπόν τον Σάκ να βρεί μιά αφορμή να τον καρατομήσει. Είναι βέβαια λίγο δύσκολο να του δώσει την αφορμή ο Φίλ, γιατί έχει καταλάβει το σε βάρος του παιχνίδι από τους άχρηστα κομματόσκυλα. Οψόμεθα............

Ανώνυμος είπε...

Μόνο και μόνο το ότι κάποιοι ασχολούνται σοβαρά με το πολιτικό μέλλον του ανεκδιήγητου Φ.Τζ., δείχνει το πού έχουμε ξεπέσει. Αλήθεια, πιστεύετε ότι θα μπορέσει το άτομο αυτό, που το μόνο που το διακρίνει είναι η αλαζονία και ή άμμετρη φιλοδοξία, να πείσει πενήντα Αιγινήτες να μπουν σε συνδυασμό που θα θέλει να φτιάξει; Δεν εννοούμε βέβαια συνδυασμό σαν και αυτόν που έφτιαξε ένας ξενοδόχος από την Αγ. Μαρίνα ή η Ψάλτη!

Ανώνυμος είπε...

Θα δεις και θα τρίβεις τα μάτια σου, αλλά η αλήθεια σε πονάει πολύ.

Ανώνυμος είπε...

11-9-2011/02.25 μμ: Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά το πιο ωραίο του Σαββατοκύριακου ήταν η νέα εμφάνιση του προέδρου μετά της τσούλας σε καναπέ στην παραλία της Αιγινίτισσας, ε ρε γιαούρτια που έρχονται ! Η Αίγινα δεν ξεχνά ! Μετά και από αυτό όπως όλοι καταλαβαίνουμε το prestige του προέδρου έχει πάλι πάρει τον ανήφορο

Ανώνυμος είπε...

Μη δίνετε σημασία. Ο καθένας έχει ότι του αξίζει... Ε ρε γλέντια...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΦΑΣΟΛΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧ..ΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρ.. σωστό το λαικό απόφθεγμα (πού πάντα εκφράζει την αλήθεια) ''Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες''. Πρόσεξε λοιπόν τον φαινομενικά γητευτή συνοδό της κότας ( για το θόλομα των νερών μαιμουδίτσα Πακ) γιατί έχει αρχίσει να πολυμιλά (φλυαρεί) κατά τις νυχτερινές του εξόδους και του ξεφεύγουν λόγια (πάλι ξύλο θα φάει μόνο που τώρα τα πράγματα θα είναι πιό άγρια και θα καταλήξει σε Νοσοκομείο), που σε εκθέτουν.

Ανώνυμος είπε...

Νεκτάριε ετοιμάσου. ΄Ηρθε η ώρα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Ας σοβαρευτούμε λιγάκι. Αρκετά τους άφησες και ... έπαιξαν. Τώρα κάνε εσύ παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΟΝΗΤΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Giati 8a xanavalei? To noumero 8a einai dipsifio. I plaka einai oti kanenas den 8a tou kanei antiperispasmo, ton ekane monos tou, apla tin stigmi pou 8a moirazei fasolia kapoioi 8a 8imizoun apla ta gegonota pou ekeinos ekane.
Toso apla einai tra pragmata

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

9,02 το χαιρι του συνδιασμου που εκανε ο κουκουλης το ειδες;μιας χρησεως οπως ο γερο τζιτζης. δηλαδη.,.τζιτζης Γ. κουκουλης Π 0 -0 ισοπαλια. Για τον Μουρτζη δεν μιλαμε αυτος εκανε και πεντε σχολεια, αφησε και τρια εκατομυρια προικα στον κουκουλη αλλα αυτος τα ξεκοκαλισε σε μελετες του συρταριου. Ρε που ειναι αυτες οι περιβοητες μελετες;

Ανώνυμος είπε...

Poios antartis tou Saki eixe mistikosinantisi me antidimarxo?

Ανώνυμος είπε...

Ρε Φίλιππα θα σταματήσεις να γράφεις σχόλια που λιβανίζεις την πάρτη σου, έχεις καταντήσει (ακόμα πιο) γελοίος. Ένας τεμπέλης, κηφήνας, αργόσχολος που έκανες μούρη απο τις ψήφους του γέρου σου, το Σκλάβαινα και τα όσα έανες στη Νομαρχία με το Μίχα. Τις βρωμιές σου με τους Αλβανούς στις κάλυψε ο Εφραίμ , αλλά στο τέλος θα φανεί σε όλη την Αίγινα τι κουμάσι είσαι. Για πές μας ρε λεβέντη στην ΚΕΔΚΕ εκπροσωπείς το δήμο, άρα θα ψηφίσεις τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ., άρα ρε ΠΑΣΟΚ είσαι. Άντε γειά

Ανώνυμος είπε...

Ρέ βρωμοαρουραίε 11/9, 2:25 μ.μ ο Μπάμπης ο Μαράκης δεν είναι σαν μούτρα σου, γιατί έχει προσφέρει πάραπολλά στην Αίγινα και το κυριότερο έμαθε τα πρώτα και βασικά γράμματα στα Αιγινητόπουλα, κάνοντας την δουλειά του με αφοσίωση και εντυμότητα. Αλλού λοιπόν την λάσπη γιατί στον Μαράκη δεν κολλάει. Βρωμερέ και τρισάθλιε αρούρη.

Ανώνυμος είπε...

3.46 συμφωνω απολυτα μαζι σου ετσι ακριβως συμπεριφερεται το ατομο αυτο μπραβο σου εισαι ανδρας

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον, κάποιοι παραιτήθηκαν από αυτόν τον καταστροφικό συνδιασμό και έδειξαν ήθος, εντιμότητα, θάρρος και ειλικρίνια. Οι υπόλοιποι να πάτε όλοι μαζί να κάνετε καμιά λειτουργία, μήπως και σας φωτίσει ο Πανάγαθος.

Ανώνυμος είπε...

ολοι εκτος απο τον Φ. Γιαυτον δεν υπαρχει ελπιδα.εχασε. Ολες τις χαρες που του χρωσταγε ο Παναγαθος του τις εκανε Ο Εφραιμ ( με εκεινη την ιστορια των αλβανων). ΕΧΑΣΕΣ Φ. ΕΧΑΣΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συνιστώ στο Σάκη και την μικρή του πλέον παρεούλα, να πάνε μέχρι τον Αυξέντιο στη Κυψέλη για να τους λύσει τα μάγια, γιατί δεν μπορεί να συμβαίνει σαυτούς τους ανώτερους και ικανούς ανθρώπους κάτι άλλο από ότι τους έχουν κάνει μάγια και πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο σύνδυασμός είναι ο χειρότερος μετά την μεταπολίτευση

Ανώνυμος είπε...

Filaraki 7:27 eisai arx..di sa ton Apostolidi. Re kwlode3ia ka8ikia, re paliod3iomal..kes gam..ste re. Sas parakolou8 re hi8ioi na grafete kai na lete oti sas katebei. Re oti kai na lete o Sakhs einai dunamh kai h monh elpida ths Aiginas. Egine ia paraithshenos 8liberou an8rwpou kai loipon, se opoion dn aresei na paraith8ei twra kai na afhsei thn edra tou stn parata3h pou ton ekane an8rwpo. Gemisame kopanous kai arx..dia sa ton Apostolidi. Ou re de3iokaragiozhdes paliolemedes

Ανώνυμος είπε...

Greeklish είναι Καλοκαίρι ακόμα μην πίνεις τόσο. Ώστε όποιος πήγε με την παράταξη του Σάκη έγινε άνθρωπος. Βρέ είσαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

9:00 dhladh arx..di Apostolidi skatode3ie boulwsto hli8ie

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ... ΕΞΕΧΑΣΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τελευταία βλέπω μια γνωστή κυρία πολύ να δραστηριοποιείται, με συνεστιάσεις σε παραλιακά μαγαζιά, εκδηλώσεις κλπ. Οίδομεν.

Ανώνυμος είπε...

Egw pali blepw kati de3ious mal..kes kai kati arx..dia na lene kai na grafoune oti tous katebei. SAKH GERA

Ανώνυμος είπε...

greeklist eisai ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια στην αποψινη συνεστιαση τησ δημοτικησ αρχης φυσικα η συζητηση θαναι ανωτατου επιπεδου΄