Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η συνέχεια επί της οθόνης...

    Κινητικότητα παρατηρείται στο θέμα του προϋπολογισμού. Η καταψήφιση του που υπό Κ.Σ. ( κανονικές συνθήκες) που λέγαμε και στο σχολείο, μπορεί για κάποιους που γνωριζουν την λέξη ευθιξία και δεν είναι κολλημένοι με την καρέκλα τους  να αποτελεί αιτία παραίτησης ,όμως σε κάτι τέτοια δεν ελπίζουμε πλέον σε αυτόν τόν τόπο.  Κατά συνέπεια είναι πιο λογικό να ακολουθηθεί μια διαδικασία υπόγειων διαδρομών που να οδηγεί σε υπερψήφιση του μιας κι έτσι η αλλιώς ο προϋπολογισμός θα ψηφιστεί γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.
  Ετσι λοιπόν και ενώ ο δήμαρχος απειλεί ακόμα και με πειθαρχικές κυρώσεις τους συμβούλους της παράταξης του που δεν ψήφισαν ήδη σύμφωνα με δικές πληροφορίες προχωράει και σε συζητήσεις με την πλευρά Κουκούλη ώστε να υπάρξει στήριξη για την υπερψήφιση του νέου σχεδίου προϋπολογισμού. Η διαφορά είναι ότι τίθενται κάποιοι όροι για αυτήν την στήριξη. Πρώτα απο όλα η απομάκρυνση του οικονομικού συμβούλου για τον οποίο θρυλείται ότι κρατά άσσους στο μανίκι. Δεύτερο η εκ νέου παρΑχώρηση της διοργάνωσης του Fistiki fest  στην γνωστή ομάδα που ποτε δεν ξέχασε το όνειρο για την διοργάνωση του. Ο οικονομικός σύμβουλος ήδη καρατομήθηκε και ψάχνουνε τρόπο για την αποζημίωση του γιατί απόλυση δεν συμφέρει και για οικονομικούς λόγους. Εχει σύμβαση και ρήτρα προφανώς. Απομένει να δούμε για το δεύτερο. Στα πλαίσια αυτά λοιπον ίσως η καταψήφιση του προϋπολογισμού απο κάποιους σύμβουλους  να έρχεται κουτί στα σχέδια ορισμένων  μέσα απο την διοίκηση.  Κερδίζουν πολύτιμο χρόνο περιμένοντας την έναρξη των χερσαίων έργων και πιθανώς και κάτι απο τα Καποδιστριακά μέσω ΔΕΗ πιθανότατα το Εϋνάρδειο ώστε να αλλάξουν το κλιμα όπως αυτοί πιστεύουν. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο, αυτό λοιπόν πρέπει να περιμένουμε απο εδώ και πέρα.   

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄Οικονομικός Σύμβουλος? πάει αυτός ( ο επιστήμονας ) να ζήσουμε να τον θυμόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

136/2012

D i k o p o s !! είπε...

** Οι Όχιδες…. και ο ΠαρώΝικ !! **ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

Τα περί υποστήριξης του Κουκουλη για τον προϋπολογισμό με ανταλλαγές μάλλον στην σφαίρα της φαντασίας του ΑΚΟΠΟΥ υπάρχει. Ειδικά στο ΦΙΣΤΙΚΙ ΦΕΣΤ κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή και το ξέρει ο Σάκης ότι από το ολότελα ( Ο Παστελαρχης δεν μπορεί να το τρέξει ) καλός είναι τώρα ο ΝΤΡΗΣ ο όποιος παραμένει εγγύηση στην οργάνωση όπως και να το κάνουμε το κατέχει το θέμα και Δουλεύει ( Δουλειά Δουλειά όπως έλεγε κάποτε ο Σάκης)

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ 7,13

PSAROGATOS είπε...

Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΝΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

Αρα 8.44 επιβεβαιώνεις τον Ακοπο και για το δεύτερο μέρος της ανάρτησης του και κατά τα άλλα δεν υπάρχει συναλλαγή;

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δήθεν έβαλε όρο ο Κουκούλης για το φεστιβάλ είναι από τα πιό π... πράγματα που έχω ακούσει ποτέ. Αλλά από τον Άκοπο τι άλλο να περιμένεις;

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι η "παραχώρηση" του φεστιβάλ στη "γνωστή ομάδα"; Η συμμετοχή του Νρτή; Δεν μας π... ρε Άκοπε! κατέβα εσύ βρε μ... με την παρεούλα σου να το διοργανώσεις! Πετάξανε πετσέτα κακέ και μοχθηρέ άνθρωπε, μήπως δε σε θυμόμαστε που το έλεγες φιστικοπανηγύρι και ανάσανες όταν τέλειωσε το 2010; Καταλάβανε ότι δεν έχουν κότσια να το ξανακάνουνε και κάνανε την ανάγκη φιλότιμο. Εσένα όμως δε σε νοιάζει αν έρθουνε μερικές χιλιάδες κόσμος στην Αίγινα, σε νοιάζει το μικροπολιτικό παιχνιδάκι. Ούστ ρεε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΛΟΠΑΝΥΓΗΡΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΚΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ε πες το μας οτι ο δημος καταστραφηκε για το Φ.Φ γιατι αναρωτιομουν εδω και εναμιση χρονο..που το πανε..τελικα ο,τι θες ακους εδω περα..

Ανώνυμος είπε...

Αρχικωλόπαιδο 8:38 κάτι τέτοιοι π... σαν κι΄ εσένα κάνουν όποιον έχει διάθεση να προσφέρει στον τόπο, να παίρνει των ομματιών του και να μη θέλει να κάνει τίποτε γι' αυτό το νησί. Γιατί ξέρει ότι θα βρεθεί κάποιος αρχιμ... να του πει ότι τα παίρνει. Αυτό δηλαδή που θα ήθελες να κάνεις εσύ αλλά δεν μπορείς, γιατί είσαι άχρηστο κορμί. Γκαίγκε μαλ...;;;

Ανώνυμος είπε...

Pakistani: Είδες τι εύκολα καίγονται τα εφήμερα φτεράκια και αυτό δεν είναι τίποτα από εδώ και πέρα θα δεις τα καλυβιώτικα (πιστεύω να ξέρεις τι είναι).

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν αληθεύει, αλλά ακούγεται αυτή την στιγμή στην Αίγινα ότι ο Π. Πετρίτης (έχει μεθοδευτεί από την Τοπική ομαδούλα) να κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί δεν θα περιμένει δύο χρόνια (Δημοτικές εκλογές) για να δεί ποια είναι η τοπική πολιτική του δύναμη. Ο άνθρωπος όπως φαίνεται είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτησε ο Κουκούλης και την αντικατάση της ηγεσίας της Βιβλιοθήκης!

Ανώνυμος είπε...

Με ποια λογική και από ποιόν προτάθηκε ο Π. Πετρίτης υποψήφιος βουλευτής? Πάνε να ξευτιλίσουν τελείως το κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

δεν έβρισκαν άλλον. Ποιός άλλος θα κατέβαινε με ένα ξεφτιλισμένο κόμμα;

Ανώνυμος είπε...

to komma ths remoulas

Ανώνυμος είπε...

Τετέλεσται

Ανώνυμος είπε...

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο κύριε Π. Πετρίτης έχεις πολιτικές βλέψεις αυτό δεν είναι κατακριτέο, αλλά κύριε Πετρίτη τί δείγματα έδειξες σαν εν ενεργεία Πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Αίγινας και σαν Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής ( ΔΕΗ,κλπ). Μην έχεις λοιπόν παράπονα από τους συμπολίτες σου για το ρεζιλίκι που θα πάθεις γιατί αγαπητέ μου, ένα είναι το σίγουρο ότι θα καταποντιστείς και μάλλον το κεφάλαιο της πολιτικής έκλεισε δυστυχώς για την αφεντιά σου.

PSAROGATOS είπε...

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

Re blakes kwlode3ioi exete faei ta lusaka sas. O Petros einai mia idankh kai a3ia upopshfiothta ga th megalh Dhmokratikh Parata3h. 8a paei polu kalaka auto sas ponaei ee. Eseis re palioemedes me kourelia gia bouleutes pou pate reeeee. PASOK kai Benizelos ths De3ias to Telos. PASOK MEGALH NIKH

Ανώνυμος είπε...

Ηρέμησε greeklish, πήγαινε να πιείς ένα τσίπουρο στο Μπαρούτη, κάνε και κανένα σταυρό να σε φωτίσει ο Θεός, κάνε Πάσχα και τα ξαναλέμε.

Ανώνυμος είπε...

geeklish, PASOK MEGALH HTA, οσο για το Πέτρο, ο ιδανικός, ξέρει να τα τρώει καλά, ιδανικό λαμόγιο πασόκο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε επιστήμονα της ΑΣΟΕΕ διόρθωσε στις πληροφορίες σου στο facebook το από πόλης εργασίας σε πόλης ανεργίας. Γιατί ντρέπεσαι επειδή είσαι ΠΑΣΟΚΟΣ να πεις ότι είσαι άνεργος και ότι ΠΑΣΟΚΟΣ σε έδιωξε κλοτσηδόν από την δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Άκοπε ή Άκωπε:
Ο Σακκιώτης δεν τα βρίσκει με τους δικούς του και τους απειλεί, ενώ κάνει απαράδεκτες υποχωρήσεις για να του δώσει ψήφους ο Κουκούλης. Πω πω πω...

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον βρε παιδιά (8:38 π.μ) στην πίκρα του χρονιάρες ημέρες, ξέρεις τι είναι όλα ξαφνικά να σου ανατρέπονται και έλεγε ο έρημος ότι είχε σκοπό
(αποφασίσει) να ξαναφτιάξει την ζωή του, κρίμα για τον άνθρωπο και ήταν τόσο καλός για την Αίγινα.

Ανώνυμος είπε...

Αντίχριστοι κάτω τα χέρια σας από τον Κύριο Πέτρο Πετρίτη. Είναι τίμιος και σωστός νέος. Μη δείτε άνθρωπο να προκόβει και νε έχει διάθεση προσφοράς να πέσετε να τον φάτε.
όλοι στο πλευρό του κ. Πετρίτη για να δει η Αίγινα το Φως το αληθινό.

Ψηφοφόρος του Π. Πετρίτη

Ανώνυμος είπε...

Το Φως θα το φερει απο την ΔΕΗ?

Ανώνυμος είπε...

Αγκαζε με το Μαρίνο και την Παπαλεονάρδου.

PSAROGATOS είπε...

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

PSAROGATOS είπε...

ΖΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ