Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τώρα κάνουμε και πάρτυ...

  Ψηφίστηκε με απόλυτα οριακό τρόπο ο προϋπολογισμός του 2012. Μην ξεχνάμε ότι πήρε το μίνιμουμ όσων ψήφων χρειάζονταν δηλαδή 14. Μία παρακάτω και άντε πάλι φτού και απο την αρχή. Μετά δε την ψήφιση του ανεξαρτοποιήθηκε και ο Ν. Οικονόμου δοκιμάζοντας τα νεύρα του δημάρχου και των υπολοίπων συνεργατών του που πλέον θα σκέφτονται πολύ σοβαρά πως θα έχουν πλειοψηφία για τις αποφάσεις που απαιτούνται απο εδώ και πέρα.
   Οπως διαπιστώσατε  ότι σας είχαμε πει στις προηγούμενες αναρτήσεις ίσχυσε στο ακέραιο. Ο οικονομικός σύμβουλος απομακρύνθηκε και η οργανωτική επιτροπή του φιστικιού άλλαξε προς το παλαιότερον. Πολλοί θα πουν ότι αυτό έγινε με την συμφωνία των σακκιωτικών. Δεν έχω αντίρρηση επ' αυτού ούτε ποτέ ισχυρίσθηκα ότι τους βασάνισαν για να πάρουν τις θέσεις. Με τον ένα η άλλο τρόπο πάντως αυτό έγινε  και -προσέξτε το αυτό- ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε. Εχει την σημασία του.
   Επί της ουσίας του προϋπολογισμού τι να πούμε τώρα; Πως να κρίνεις ένα κείμενο όταν γνωρίζεις ότι όλα τα στοιχεία που το απαρτίζουν είναι ψευδή; Το δε πιό αστείο είναι ότι αυτό το γνωρίζουν και αυτοί που το σχεδιάζουν και το ψηφίζουν. Απλώς και αυτός θα καταρρεύσει και είναι θέμα χρόνου πότε θα συμβεί αυτό. Μια μόνη παρατήρηση θα είχαμε να κάνουμε. Οπως ειπώθηκε τα ετήσια τοκοχρεολύσια ανέρχονται στις 473.000 ευρώ ετησίως. Με την προσθήκη του νέου δανείου θα έχουμε άλλες 180.000 ευρώ δηλαδή  φθάνουμε αισίως στις 653.000 ετησίως. Τι ποσοστό των επιχορηγήσεων χρειζόμαστε για να καλύψουμε τις δόσεις; Και υπάρχουν λεφτά για να λειτουργήσει ο δήμος με τα υπόλοιπα; Κι αν παίρναμε μεγαλύτερο δάνειο όπως κάποιοι ζήτησαν πως θα εξυπηρετούνταν οι δόσεις; Δεν περιμένουμε απαντήσεις όμως επιμένουμε να θέτουμε ερωτήματα. 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Άκωπος (αυτό πρέπει να καθιερωθεί, ήταν πολύ εύστοχο) επανήλθε μετά από 8 μέρες και πάλι μπαγιάτικος αλλά με τις γνωστές εμμονές και διαστρεβλώσεις. Λύσσαξαν να μας πείσουν ότι έγινε συναλλαγή για το φεστιβάλ και τον προϋπολογισμό. Τελικά δεν ντρέπεται κανείς, ο Άκωπος λέει ότι "έχει τη σημασία του".
Ποιά σημασία έχει; Γιατί δεν μας το λες; Σημασία έχει ότι γίνεσαι για μια ακόμα φορά ρεζίλι. Αν έχεις Αστσχάϊμερ διάβασε τι έγραφες στις 9 Απριλίου. παρά το ότι δεν ψηφίστηκε από την ομάδα Κουκούλη, εσύ το χαβά σου. Τι εμπάθεια είναι αυτή ρε Άκωπε! Πείθεις πια κανένα; Τα γράφεις για ανεγκέφαλους πορωμένους ή για να παρηγοριέσαι; Σε διαβάζει πια κανείς; Δεν το κόβεις, να κάνεις καμιά αποτοξίνωση, μπας και συνέλθεις; (λίγο δύσκολο το βλέπω).
Έχει όμως φαεινές ιδέες ο άνθρωπος: Δεν θα έχουμε λεφτά -λέει- για τα τοκοχρεωλύσια. Λεφτά θα έχουμε μόνο για τις προσαυξήσεις και για να πληρώνουμε να μη μας κάνουν κατασχέσεις.
Γιατί δεν ανοίγεις ωρέ Άκωπε το σεντούκι σου με τα όσα έλεγε ο Σακκιώτης για το πώς θα βρεί λεφτά; Για τις δημοτικές επιχειρήσεις, για τα έσοδα από διαφημίσεις, για τις πιστωτικές μονάδες; Γιατί δεν έχει καταφέρει να κάνει οικονομία και να μειώσει τις απώλειες νερού; Κουβέντα γι' αυτά. Εσύ το μυαλό σου στον Κουκούλη...

Ανώνυμος είπε...

Όχι Μεγάλε με τον Κουκούλη.Με του τενεκέδες που έχουν «αγκαλιάσει» τον έρημο τον Κουκούλη τα εχουμε.Και αυτός ο καψερός πάει όπου τον πάνε οι επιτήδειοι τσανακογλύφτες.Με αυτούς τα εχουμε.Και απορούμε…Μυαλό δεν εβαλε;Τρεις πανηβλακες ήταν το Βατερλό του.Οι ίδιοι τον περιφέρουν από καφενείο σε καφενείο,σαν την Μαϊμού στο πανηγύρη.Το δις εξ’αμαρτείν ουκ ανδρός ..Το τρεις;αστα να πάνε..

Ανώνυμος είπε...

Akope den einai toso oi tokoi tou daneiou. Lathos sta eipe i Titina. To zitima einai o Sakis exei katalavei ti simvenei? Kathetai stis dafnes tou kai i omada tou xanei ti dedilwmeni kai aftos simera siskeptotan me ton Erik gia tis .... aktesssss xxaxaxaaxaxxaxaax. Gnwrizw kala oti kai oi pio stenoi tou sinergates einai disarestimenoi ki aftos stin kosmara tou.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδί μου αυτή η Τιτίνα εφιάλτης έχει γίνει σε όλους.Δεξιά, αριστερά,ότι και να γίνει,καλό κακό,σε όλα μέσα είναι.Ρε μπάς και το "έχει"και εμείς την έχουμε υποτιμήσει;θα δείξει...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ήταν πάντα το επίπεδό σας 7:48. Και γι' αυτό σας αγκάλιασε ο Άκωπος, που τώρα κάνει τον δήθεν μισομετανοιωμένο.
Καλός λοιπόν ο Κουκούλης αλλά με κακούς συνεργάτες. Δε μας νοιάζει τι έκανε, τι να πούμε άλλωστε. Μας νοιάζει το προσωπικό επίπεδο, σαν τους άλλους, που δεν θέλανε τον κλεισμένο στο γραφείο.
Καλά είναι όλα, τον Αούα θέλανε κάποτε, το μισότρελο τώρα. Αρκεί να μας κερνάει καφέ και να κάνει κομματικά χατήρια. Ό,τι κάνουν και οι βουλευτές. Αι σιχτίρ, πανήβλακες, έτσι δεν τόπες;
Μαϊμού ο Κουκούλης καλόπαιδο, να μη πιείς νερό ποτέ στη ζωή σου, παρά μόνο αυτό που σε ποτίζoυν τώρα. Να ζητήσεις να έρθει ο γεμάτος και βρώμικος κάδος έξω από την πόρτα σου. Δεν ντρεπόσαστε, ξανακάνατε την πολιτική ένα μάτσο προσωπικές βρισιές και συκοφαντίες, όπως και τη Βουλή και την κεντρική πολιτική. Ποιοί είναι οι μαϊμούδες; Αυτοί δεν είναι, που μιλάνε και έχουν τέτοια "επιχειρήματα" σαν κι' εσένα;

Ανώνυμος είπε...

11:51 to paralirima toy axiotimoy k.N3.....BrIKE LEEI KAI TA TIMILOGIA...XAXAXAX as ta balei opou nomizei.....

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκα μόνο αυτός υπάρχει για σένα στον κόσμο, τόσο πορωμένος είσαι, άλλοι δεν υπάρχουν, ζεις για το άτομο αυτό, τόσο τρέλα έχεις;

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μαλάκας μπορεί να μην είναι, πορωμένος σίγουρα είναι. Διάβασα το site της Νέας Εποχής και κατάλαβα τι εννοεί με τα τιμολόγια. Τέτοια πουτανιά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να γίνει. Βέβαια φωτογραφίζεται ο οικονομολόγος, λογιστής κλπ που έψαχνε για το σκάνδαλο. Είναι ο ίδιος που μπήκε στην οργανωτική επιτροπή για τα οικονομικά. Μπράβο Σάκη....

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ πρέπει να πάει ή φυλακή ή στο σπίτι του! Ο άνθρωπος που έλεγε ότι δεν του παραδόθηκαν τα τιμολόγια είναι ένοχος ψευδούς δήλωσης και ηθικός αυτουργός για συκοφάντηση. Ήθελε και μισθό 2.000 το μήνα! Φυγάδευσε τα τιμολόγια για να τα ψάξουν με τον "οικονομολόγο" και να βρουν το μέγα σκάνδαλο, που δεν θα μπορούσαν να το βρουν παρά μόνο αν τα είχαν εκτός ΚΕΔΑ, για να μπορούν να τα ψάχνουν ό,τι ώρα θέλουν και χωρίς να τους βλέπουν. Ο ακροδεξιός και ο σοσιαλιστής.
Ο φιστικοπάστελος είναι έκθετος, πρέπει να παραιτηθεί. Αν η αντιπολίτευση δεν βάλει θέμα στο επόμενο συμβούλιο, τότε παραείναι ανεκτική και ακατάλληλη για τους αδίστακτους ΟΛΟΙΜΑΖΙδες.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει ότι κανένας δεν διαβάζει τον Ακοπο , ότι χρειάζεται αποτοξίνωση κλπ.,κλπ. αλλά ολόκληρη απάντηση κάθεσαι και του δίνεις. Για τον πρώτο πρώτο το σχόλιο. Οταν μετά σας λέει, ότι είστε ορκισμένοι κουκουλοταλιμπάν που την έχετε στημένη πάνω απο τον υπολογιστή, μην γράψουν τίποτα κακό για τον μεγάλο αρχηγό σας κακοφαίνετε. Ο Σακκιώτης όντως είναι στην κοσμάρα του αλλά αντί να σας απασχολεί αυτό το μόνο που σας καίει είναι να δικαιώσετε τον μαυρισμένο Κουκούλη. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Πτερούδης.

Ανώνυμος είπε...

Άκοπε ή 10:51
Διάβασε τη συχνότητα που γράφονται τα σχόλια. Αν ατυό σημαίνει ότι κάθονται πάνω από τον υπολογιστή, τότε ο χρόνος για σένα δεν μετριέται με μέρες αλλά με βδομάδες. To μόνο που δεν βλέεπέις είναι τα ψέματα που λές. Θέλεις να μη σου τα κοπανάνε, έτσι; Να τα λες και να μη σου λένε ότι είναι ψέματα. Αλλά οι πορωμένοι δεν μπορούν να δουν τίποτε. Ζουν στο ψέμα τους. Για τί δεν έχεις καταφέρει ποτέ να αντικρούσεις το ότι αποδεικνύεσαι συνέχει ψεύτης αλλά διαμαρτύρεσαι μόνο;