Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Δήμος ανεξαρτήτων η ωραία Αίγινα...

 Επειδή κάποιοι διαμαρτύρονται να τους δώσουμε και ένα φρέσκο νέο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν υπεβλήθη επιστολή ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου κ. Κορναράκη απο την παράταξη του κ. Γρηγορόπουλου . Εγινε της μόδας λοιπόν μετά απο την κεντρική πολιτική σκηνή και στα παρακάτω επίπεδα διοίκησης και απο ότι φαίνεται δεν θα είναι και ο τελευταίος. Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι, κυρίως απο την παράταξη του δημάρχου, ο οποίος βλέποντας  ότι σε λίγο η πλειοψηφία θα είναι ζόρικη υπόθεση κάνει και αυτός τις κινήσεις του και ίσως αυτή η ανεξαρτητοποίηση να εντάσσεται και σε αυτό το πλαίσιο σε ένα σχετικό βάθος χρόνου. Αντε να δούμε πως θα βγεί το υπόλοιπο...

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε ΆΚΟΠΕ, άν δεν έχεις τίποτα να γράψεις ασχολείσου με την θαλάσσια χελώνα για παράδειγμα και άσε τον Κορναράκη είπαμε να κατεβάσουμε τον πήχυ αλλά όχι και τόσο πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι Άκοπε σωστά σου τα λέει ο φίλος μας.Ασχολείσου με τους πανήβλακες της Κουκουλοομάδας.Ανεβασμένα πράγματα.Πνεύμα ,Ηθος,Εξυπναδούλες.Ολα τα διαθέτουν τα παλικάρια.Μην τους αγνοείς.Δεν έχουν απαιτείσεις.Φτάνει να γράψεις κάτι.Ααρνητικό ,θετικό δεν έχουν πρόβλημα.Στην επικαιρότητα θέλουν να είναι,αυτό τους αρκεί.Τι να κάνουμε έχουν τα συμπλέγματα τους.Μην τους χαλάς το χατίρη.Κατά βάθος έχουν καλή ψυχή.Παρεξηγημένη χαζοβιόληδες είναι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!τρεις αντιδημαρχους αλλαξατε και το νερο ειναι το χειροτερο της 20ετιας..οι καθαρισμοι των παραλιων και τα δελτια τυπου σας μαρανανε,την ωρα που τα σκουπιδια ειναι βουνα..ειστε απελπιστικα ανικανοι,επικυνδινοι και καβαλιμενοι.ολοι μαζι!κι οταν λεμε ολοι,εννοουμε ΟΛΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που δεν είναι 5:09 είναι να είναι μαλάκες σαν κι' εσένα. Και μη νομίζεις ότι κα΄ΡΦΏΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΆΦΕΙς ΑΝΟΡΘΌΓΡΑΦΑ ΓΙ ΞΕΚΆΡΦΩΜΑ. Είσαστε τόσοι πολλοί, που δεν μπορεί να σας ξεχωρίσει κανένας...

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται κι άλλες ανεξαρτητοποιήσεις λόγω υποψηφιότητας Πέτρου κι ο Σάκης κάθεται κι ασχολείται μετον Ερικ .... ΛΙΓΟΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΗΣΟΥΝ δημαρχακο

Ανώνυμος είπε...

Ναι αγαπητέ 8:41 σε αυτό συμφωνούμε.Δεν ξεχωρίζουμε,όχι γιατί είμαστε πολλοί,αλλά γιατί είμαστε σύνολο των Αιγινητών που έχουμε την ιδία γνώμη.Εν αντιθέσει με την παρεούλα σας που κάνετε «μπάμ» από μακριά τι καπνό φουμάρετε που λένε και στην πιάτσα.Οσο για το αποτέλεσμα της συμπεριφοράς σας το νοιώσατε,ας μη το επαναλαμβάνουμε και γινόμαστε κουραστικοί.Το κακό με εσάς είναι ότι δεν βελτιωνόσαστε και πάτε από το κακό στο χειρότερο.Εντάξει οι τωρινοί είναι πολύ κάτω από το αναμενόμενο.Μην ευελπιστείτε όμως ότι θα εισπράξετε εσείς της κουκουλοομάδας αυτό που θα χάσουν οι τωρινοί.Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι είστε μια τελειωμένη ιστορία για τα κοινά της Αίγινας και αδίκως περιφέρεται την “Mαϊμού” στο παζάρι.

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι ανορθόγραφος; Είπαμε είσαστε πολλοί οι βλάκες αλλά ότι εκπροσωπείτε το σύνολο των Αιγινητών... (άστο καλύτερα).
Η μαϊμού στο παζάρι και τα υποτιμητικά δεν μπορούν να πείσουν κανένα. Είναι ποδοσφαιρικά επιχειρήματα, σαν κι΄ αυτά που οι βλάκες έχουν ένα σωρό στο τσεπάκι τους (η περιουσία του βρ' αδελφέ). Μ' αυτά θα κάνεις πολιτική καριέρα; Θα μου πεις, εδώ έκανε ο Σάκης, γιατί όχι κι' εσύ...

Ανώνυμος είπε...

Ε!Τώρα πανέξυπνε με μπέρδεψες.Διάλεξε ΜΑΛΑΚΕΣ ή ΒΛΑΚΕΣ είμαστε;

Ανώνυμος είπε...

Αν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκεντρώσουν το 51%, τότε ετοιμαστείτε Αιγινήτες και μοιράστε τους κάδους συλλογής απορριμάτων κατά περιοχή. Δυστυχώς το κέντρο περίθαλψης αγρίων ζώων θα πληρώσει την νύφη.

Ανώνυμος είπε...

Χάθηκαν οι μαλακοβλάκες;

Ανώνυμος είπε...

Kavgas Nektariou - Saki simera sto Remvi ... aitia i apathis stasi tou koutoponirou Vartzeli pou exei araksei kai konomaei sto limeniko kai den pataei sta simvoulia kai oi alloi sto dimo kontevoun na peinasoun einai aplirotoi ... o daskalos apeilei me aneksartitopoiish [EGKYRH PHGH]

Ανώνυμος είπε...

Πετρο καλύτερα να έβαζε τον πατερα σου να προλοωγισει σήμερα παρά το κομματόσκυλο

Ανώνυμος είπε...

poio stelexos tis dioikisis tou Dimou eksakolouthei na einai kolos kai vraki me prosfato aneksartito kai ti tous sindeei? tiiiiiiii??????????

Ανώνυμος είπε...

Ένα κακό κοινό παρελθόν!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η απόλυση (απομάκρυνση) του Ειδικού επί των Οικονομικών θεμάτων Συμβούλου, αυτός παραμένει και πρέπει να εργάζεται στον Δήμο εφ' όσον αμείβεται. Είναι ντροπή όμως οι αιρετοί αλλά και οι υπάλληλοι της Δημαρχίας να μην τον θέλουν ούτε να τον βλέπουν και να μην τον αφήνουν ούτε σε μια καρέκλα να κάτσει και επιπλέον να του κλειδώνουν τα γραφεία. Δεν ξέρω, βέβαια ποια ήταν συμπεριφορά και η συνεργασία του με τους υπαλλήλους αλλά δεν νομίζω ότι του αξίζει αυτή η συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή είναι μια άγνωστη λέξη για την νυν δημοτική αρχή...όλοι αντιλαμβάνονται την κατρακύλα του δήμου σ΄όλους τους τομείς και αυτοί κυκλοφορούν με ύφος δέκα καρδιναλίων,σου λένε ανερυθρίαστα οτι σου παρέχουν "πόσιμο και υγιεινό"νερό και ζητάνε και την ψήφο μας για την κεντρική εξουσία..οι καλοί τρόποι απέναντι στον μέχρι πριν λίγο "επιτυχημένο"συνεργάτη τους σε εντυπωσιάζουν?

Ανώνυμος είπε...

4:25 μ.μ πολύ ευαίσθητο σε βλέπω και σε πληροφορώ ότι δεν αξίζει. Βρε καλά του κάνουν, που μας το έπαιζε πολύξερος παράγοντας. Άντε να τα μαζέβει και να φεύγει να γλιτώνει και ο Δήμος δηλαδή εμείς τα χρήματα της αμοιβής του.

Ανώνυμος είπε...

Αν συγκεντρωθούν αυτοί που έχει πει ψέματα ο πακιστ γεμίζει και καράβι της γραμμής. ασε που πριν μέρες τον έψαχνε και μια ηλικιωμένη κυρία πολύ οργισμένη. Τελικά μπήκε στο γραφείο του νεκτάριου και του Σάκη. τι τους είπε άραγε; Ο ίδιος φυσικά είχε γίνει μπουχός !

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο που έταζε στους εποχιακούς του Δήμου ο μεγαλοπαράγοντας ότι θα τους κάνει μόνιμους. Αλλά μου παραμένει άλυτη η απορία που τον ανακάλυψε ο πανέξυπνος Σάκης και τον επέλεξε για σύμβουλό του. Εκτός και άν αληθεύει ότι του τον επέβαλε η Ρεγγίνα μέσω του κουνιάδου της Τάκη και τώρα που έπεσε αυτή μαζί με τον ΓΑΠ έπεσε και ο αυλικός Πακιστάν.